SACCSIV – blog ortodox

CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 5, 2015

Pana atunci insa nu-i decat o gloata ce vrea schimbarea vechilor vatafi cunoscuti cu niste noi vatafi necunoscuti in speranta ca va fi o gloata de sclavi fericiti. Si nici macar prin cap nu le trece ca toti vatafii astia au mereu aceiasi stapani.

Ce folos ca pleaca Banicioiu daca ramane:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Ce folos ca poate va pleca si Parlamentul daca raman legile lor?

Judecatoarea Dana Girbovan: LEGEA BIG BROTHER trebuie sa ne INGRIJOREZE serios

Ce folos ca poate vor fi chiar si alegeri anticipate daca ne vor baga in continuare pumnul in gura prin legea Antonescu?

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

Dar stie macar strada despre ce vorbesc eu aici? Habar nu are. Doarme in bocanci visand ce este vie. Striga ca niste papusele pe baterii “vrem scoli si spitale, nu biserici”. Dar au facut copii sa umple macar scolile alea care sunt? Dar sunt oare prea multe biserici?

Calcul: PREA MULTE BISERICI in Romania? 13.709 localităţi şi 10.580 biserici parohiale ortodoxe

Iar bani pentru sanatate nu avem pentru ca avem biserici? Nu cumva de fapt lipsa banilor trebuie cautata in contracte de autostrazi fantoma precum cel cu Bechtel? Si nu cumva despre lipsa banilor trebuie intrebati papusarii marionetelor oricarui guvern, ce au transformat programatic tara asta intr-o colonie?

DOSARUL REVOLUTIEI s-a clasat. CONCLUZIA: s-au ucis intre ei de … stres. Care ar fi insa MOTIVUL REAL al inchiderii dosarului?

Credeti ca va striga strada asta ceea ce trebuie strigat? Eu sunt sigur ca nu, caci strada asta nu e decat produsul unei inginerii sociale:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Vizionati va rog si:

VIDEO – Interviu ca parintele IUSTIN PARVU (02.03.2011): CRESTINUL SI REVOLUTIILE

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on noiembrie 5, 2015 at 7:41 am

    Fraților, vă mărturisesc că marți seara mă bătea gândul ca de a doua zi să ies și eu în stradă. Entuziasmul m-a părăsit repede când am constatat că la fiecare biserică pe lângă care treceau, strigau „vrem spitale nu catedrale”. Când am aflat că au protestat la patriarhie, deja am rămas consternat. Acum ei cer demisia patriarhului printr-o petiție online. Curând vor vrea să incendieze biserici. Atunci voi ieși ca să fac lanț uman. Chiar dacă voi fi singur. Am această datorie să apăr biserica. Ei sunt profund nemulțumiți că patriarhul nu a făcut un joc de imagine pe placul acestor vremuri. Nu trebuie să-i lăsăm să atace Biserica, indiferent de revendicările lor. Aștept să văd cum vor evolua lucrurile. De la „tinerii frumoși și liberi” mă aștept la orice.

    Apreciat de 2 persoane

    • Bafta said, on noiembrie 5, 2015 at 12:17 pm

      Start up total gresit
      Ca sa parafrazez un parinte imbunatatit de-al nostru, din Romania, greu sa iasa ceva bun din asta(din Revolutia Romana din 1989)…Inceputul a fost cu un popa ratacit si eretic…..Pai inceputul a fost acum o jertfa ritualica adusa vrasmasului lui Hristos si al omenirii intregi….Deja se aud tare scandarile anticrestine !!
      Domnul Dumnezeu sa-i adune mai repede pe toti aia care-I stau impotriva si sa faca ce stie El mai bine cu ei, iar pe noi cei care ne incredintam Lui, sa ne mantuiasca !!!!

      Apreciază

  2. George said, on noiembrie 5, 2015 at 8:53 am

    Frate Vasile, ai atins coarda cea mai sensibila.

    Apreciază

  3. geo said, on noiembrie 5, 2015 at 8:58 am

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 5, 2015 at 2:23 pm

      Foarte talentat Radu Pietreanu e bun sa mai trezeste lumea macar cei 7869 de urmaritori pe care ii are daca ar citi toti si tot ar fi bine.

      Apreciază

    • auditus said, on noiembrie 5, 2015 at 8:27 pm

      Apreciază

  4. energein7 said, on noiembrie 5, 2015 at 9:05 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 5, 2015 at 10:26 am

      In lista de prioritati nue niciuna care sa rezoneze cu titlul articolului…incercam sa le bagam?

      Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 5, 2015 at 11:51 am

      Mă tem că, prin astfel de iniţiative/manevre, ne vom trezi la conducere cu nişte ticăloşi mai mari decât cei care pleacă şi cred că actualii guvernanţi vor fi înlocuiţi de alţii bine pregătiţi (în culise) pentru orice trădare, dar fără notorietate de jigodii.
      E foarte suspectă această amplă ieşire în stradă şi cred că orice creştin cu capul pe umeri ar trebui să se teamă de consecinţele „schimbării” pe care o poate aduce, căci niciodată păpuşarii nu lucrează în favoarea plebei. Rememorarea sforăriilor din 1989 cred că e foarte utilă pentru perceperea corectă a situaţiei actuale.
      Iar dacă se pune chiar şi problema schimbării patriarhului, mă tem de ceva rău şi mai tare, căci sunt sigură că tot înlocuirea cu cineva mai negativ ar urma, spre împlinirea unor proiecte antihristice înfricoşătoare.

      Apreciază

  5. Anda said, on noiembrie 5, 2015 at 10:34 am

    Despre schimbarea reala si aici:
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Sa-luam-aminte-126408

    Apreciat de 1 persoană

  6. Geo said, on noiembrie 5, 2015 at 11:03 am

    Asta e durerea mea, ca şi a voastră suflete dragi… Eu vreau să vadă oamenii ceea ce simt, am nevoie de ajutor, vreau să apar cu aceste probleme în mijlocul situaţiei de acum! Am 23 de ani, sunt din oraşul Bacău şi vreau să vă alăturaţi inimii mele, să apărăm creştinii ortodocşi, credinţa şi dragostea Lui Dumnezeu pentru toate sufletele! Cam asta este tot ce SIMT : DIN CAUZA ASTA PLANG PENTRU SUFLETUL TUTUROR FAMILIILOR CE TRAIESC AICI SI VREAU SA INLATURAM ADEVARATELE PROBLEME!

    Eu nu vreau alt sistem politic, vreau ca din rândul oamenilor simpli, trăitori prin fapte să conducă această ţară. N-am nevoie de promisiuni şi discursuri academice. VREAU CA ACEL OM SA TRAIASCA PREZENTUL SI SA RASPUNDA PROBLEMELOR REALE, PRIN REZOLVAREA LOR alaturi de sufletele din popor!
    SISTEMUL POLITIC A DISTRUS ORICE STAT si PUTETI ADUNA EXEMPLE, DE UNDE DORESTE INIMA DUMNEAVOASTRA!
    EI NU-SI DORESC BINELE OAMENILOR, DIMPOTRIVA! AU IMPLEMENTAT LEGI PENTRU PRIVARE DE LIBERTATE ( ACTELE CU CIP ), LEGEA BIG BROTHER – MONITORIZAREA TUTUROR! LEGEA ANTI NATIONALISM –FIIND ROMAN, N-AM VOIE SA LUPT IMPOTRIVA DUSMANILOR CE-MI CALCA TARA SI PENTRU ASTA SE CERE PEDEAPSA! E STRIGATOR!!! S-A ADOPTAT LEGEA VACCINARII OBLIGATORIE : EU NU SUNT EXPERIMENT PENTRU ACESTE ORGANIZATII SI NICI NU VREAU SA MA IMBOLNAVESC, E CLAR, EI AU IMPRASTIAT BOLI TUTUROR! VOR SA DESTRAME FAMILIILE PRIN ADOPTAREA CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI!!! CE SIMTE O INIMA DE MAMA sau CE SIMTE UN COPIL IN FATA ACESTOR BESTII, PE CARE VOR SA LE RIDICE LA NIVEL INALT? VOR SA FACA UN SISTEM BIOMETRIC, SA DISTRUGA ORICE URMA DE SPERANTA PENTRU SUFLET, SA NE VINDEM PRACTIC! NUUUUUU!
    AVEM 7-8 FARMACII INTR-O SINGURA LOCATIE, LIPITE UNA DE ALTA, CARE CONCUREAZA CU BANCILE, FIIND SI ELE REPREZENTATE PRINTR-UN NUMAR DRASTIC DE MARE CARE NU DUCE DECAT LA SCLAVIE! AVEM O TARA PLINA CU SUTE DE SALI PENTRU JOCURI DE NOROC, SUNT IN NUMAR EXAGERAT SI AU IMBOLNAVIT OAMENII! N-AU FACUT NICIO AUTOSTRADA, TOTI BANII I-AU FURAT, N-AU SCHIMBAT INFRASTRUCTURA, DOAR AU SCHIMBAT HAINELE! AVEM SCOLI IN ULTIMUL STAGIU, INVATAMANTUL A SCAZUT IN ULTIMII ANI, LA UN NIVEL CRITIC! RAMANEM FARA MEDICI, NU AVEM APARATURI IN SPITALE SAU AVEM DAR NU LE FOLOSIM, CACI EI NU STIU SA LE FOLOSEASCA SAU NU VOR SA SALVEZE VIETI! TRAIM DE PE O ZI PE ALTA, INTR-O MOCIRLA, IN ACELASI RAZBOI CU STATUL, PANA LA URMA NE IMBOLNAVIM SI CAND TRAGEM LINIE, VOM REALIZA CA AM SUSPINAT ATATA TIMP, PENTRU CINE? PENTRU INDOBITOCIREA LOR? NUUUUUUU!
    EU IL IUBESC PE DUMNEZEU SI SPRE CER MERGEM CU TOTII! AVEM NEVOIE DE BUNATATE, DREPTATE, SMERENIE, MARTURISIRE DE ADEVAR, CREDINTA, DRAGOSTE, CURAJUL CELOR CARE AU INVINS TIRANIA! LEGIONARI CARE AU LUPTAT PENTRU FAMILIILE TUTUROR DIN ACEASTA TARA! LUATI EXEMPLE DIN URMA, TRAGETI SEMNALE DE ALARMA ASUPRA PROBLEMELOR REALE, NU STRIGATI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU! EL NE IUBESTE PE TOTI SI VREA BINELE ACESTEI TARI, VREA DREPTATE SI ADEVAR! VREA SA FIM UNITI SI SA NE IUBIM INTRE NOI, ORICARE AR FI SITUATIA! AVEM CEL MAI FRUMOS PAMANT, NU NE LIPSESTE NIMIC, OAMENI CU O LINISTE APARTE SI-O COMOARA SUFLETEASCA DEOSEBITA! E TARA SFANTA, BINECUVANTATA DE DREAPTA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS! N-ARE CINE SA INVINGA, NOI MEREU VOM BIRUI RAUL! DOAMNE AJUTA!

    Apreciază

  7. JE said, on noiembrie 5, 2015 at 1:02 pm

    Aceste manifestatii sunt doar o manipulare ordinara. Adevarul e ca au si pe cine. Niste idioti si semianalfabeti narcisisti care nu stiu decat sa-si intinda mucii pe un ecran sa sa-si faca selfie.
    Sunt doar versiunea moderna a proastelor de la APACA. Stiti voi… alea care strigau:
    Nu vrem bani,
    Nu vrem valuta,
    Petre Roman…

    – Verdictul DUR al ultimelor zile: Tinerii protestatari sunt cel mai reușit produs al sistemului corupt pe care îl contestă: Nu sunt foarte educați, nu au vreo putere reală de a schimba ceva
    http://bit.ly/1RX85hX

    Apreciază

    • Bogdan said, on noiembrie 5, 2015 at 9:38 pm

      Mi-e teama ca ai dreptate. Este o lipsa de cultura, dublata de o informare proasta. Manipularea e evidenta. E trist ce se intampla.

      Apreciază

  8. Yogy TheBear said, on noiembrie 5, 2015 at 1:07 pm

    Fac si eu parte din tineret cum ni se spune nou !! Dar ma ingrozesc si ma simpt singur cand aud si vad cum gandesc cei de o varsta cu mine !!!! De mult nu mai indreznesc sa vorbesc despre religie filozofie sau politica , decat cu 2 3 persoane de incredere …
    Am sa fiu dur fata de tineret !!! Tineretul este cel mai manipulat !!! Este cel mai prost informat !! Si se multumeste cu foarte putina informatie , pe care , din aroganta , multi cred ca ii face superiori generatilor mai trecute prin viata !!! Si aceasta ariganta si falsa intelectualitate scoate din tineret idei de o prostie …. si spuse cu o convingere de revolutionar (rosu !!) Tineretul se da anti comunist … dar el este defapt ,in idei , mai comunist decat generatia dinainte de 89 !!!
    Nu stau si citesc nimica , nu analizeaza ideile si termenii !! Nu au principii , nu isi pun intrebari despre viata ,Nimica !!! Dar sunt aroganti si au au complex mesianic !!!

    Apreciază

  9. stef said, on noiembrie 5, 2015 at 2:51 pm

    Am observat ieri pe un post un singur cadru de cateva secunde cu o pancarda pe care scria „Nu legea 217”
    Nu se aude nimic de la multimea asta de:
    Legea 217 – revizionism bolsevic antiromanesc
    Legea intruziunii neconstitutionale in calculatoarele cetatenilor
    Legea „antidefaimare” (livrata fortat de Dragnea)
    Legea vaccinarii fortate de tip NAZIST – interzicerea dreptului la educatie ,persecutarea familiilor si confiscarea copiilor!
    Clasarea Dosarului Revolutiei – o actiune de total dispret la adresa intregului popor.
    Plata prin forta a CAS de 800 lei pe an de catre persoanele fara venituri.
    Majoritatea cred ca nici nu au auzit de aceste prevederi abuzive adoptate fulger sau in curs de adoptare

    Apreciază

  10. stef said, on noiembrie 5, 2015 at 3:50 pm

    Un comentariu preluat de pe cuvantul-ortodox:
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/04/psihoza-anti-bor-a-sclavilor-fericiti-tinerii-frumosi-si-liberi-revolutionari-cu-voie-de-la-stapanirea-reala-a-romaniei-vor-demisia-patriarhului-si-stoparea-finantarii-bor-nu-si-a-altor-culte/

    „Autorul anonim ?
    Pai un ANONIM vorbeşte în numele unui popor şi-i face lista de revendicari fara girul acestuia ?
    Anonimul ăsta nu-i român. Românii nu-şi condamnă, nu-şi osândesc nici biserica nici credința.
    Sarmanul anonim, e un ins fara suflet. Dar şi fara habar de ce e aia o biserică. Biserica este spitalul de suflete. Cu astfel de oameni, care fac din biserici spitale trupeşti, o să fim țara cu cele mai multe spitale de pe pamânt, galaxie şi Univers. Românii au nevoie de spitaleee!
    Este un popor bolnav.
    Rokul et… produce… nevoia de spitale.
    De prevenție, nici vorbă. Spitaleee! (Că vor fi victimeee).
    Românii î-şi iubesc credința şi biserica.
    Cei ce n-o iubesc nu sunt români. Sunt cei ce ne-au jefuit, dezmoştenit, şi colonizat țara.
    Ne-au adus sarbatori straine, muzici straine, obiceiuri straine, naravuri straine, ne-au adus pornografie, pedofilie, şi toată demo(no) gama decadenței. Ne-au prostit copii, ne-au corupt elitele… Ne-au razvratit fii şi fiicele…
    Haideți, după Anonimu cu lista de revendicari, dacă asta vreți.
    El e ALESUL! El e ILUMINATUL!
    Schimbam tot, (mai ales cerul cu pământul şi pamântul cu iadul).
    MĂI FRAȚI ROMÂNI, țara fara credință este țara oamenilor fara suflet. O țară moartă, o țară a a-moralității, a a-normalității, a femeilor barbați şi-a barbaților femei, a promiscuitații “luminate” Mergem… pe mâna lui… ?
    Strigam…
    TRAIASCĂ SPITALUL SANATAȚII NEMULUI!
    TRAIASCA ANONIMUL ????
    (sa ne facă liste de revendicari)!
    Curând şi ghilotine, curând şi lişajul popilor, şi vivat proleteria. Vivat neo-revoluția fran… pardon, română.”

    Apreciază

  11. Geo said, on noiembrie 5, 2015 at 5:26 pm

    Am o rugăminte, să mă ajute cineva să determin fiecare lege care duce la destrămarea acestei ţări, pentru că vreau să ies în faţă, să vadă de la cel mai mic copil până la cel mai bătrân, care ne sunt îndatoririle noastre, mai presus de o simplă scandare: JOS guvernul… E strigător pentru mine, e dureros…Nu ştiu şi mă tot gândesc la Dumnezeu, cum va răspunde…Mă gândesc cât este EL de răbdător şi bun cu toţi, în situaţia respectivă.. Nu vreau să degenereze într-un conflict negru. DECI AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU SA NOTEZ FIECARE LEGE CE ATACA INSISTENT ASUPRA CREDINTEI SI A LIBERTATII SUFLETULUI! Va rog mult să-mi scrieţi, va iubesc!!!!

    Apreciază

  12. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază

  13. Geo said, on noiembrie 6, 2015 at 5:17 pm

    Dacă se loveşte în credinţa ortodoxă, noi ce facem acum oameni buni….Cred că cel mai bun răspuns, este să avem răbdare, că Dumnezeu va birui duşmanii văzuţi şi nevăzuţi, nu lasă el sufletele Sale smerite şi îngenuncheate, plângând..

    Apreciază

  14. Sită Deasă said, on noiembrie 8, 2015 at 1:58 pm

    AFARA! AFARA CU SOROS DIN TARA!

    Toti agentii lui Sorosh nu au nici un drept sa se catare si sa se impuna ca lideri in miscarea de strada ! Din punct de vedere moral ei sunt vinovati de raul creat prin ONG-urile cu nume deontologice dar cu proiecte si programe deviante. Au bani si cred ca pot cumpara orice. AFARA!

    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12193665_1079879595355525_6184907848766471005_n.jpg?oh=bd4866bf29cb92591e615fb150328097&oe=56C98894

    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12208311_1079879555355529_7235868109503843539_n.jpg?oh=2feb4a98970f98d8e288e03a10aeb0ff&oe=56BD2E94

    Distribuiti!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 8, 2015 at 2:18 pm

      Sită Deasă

      Miscarea de strada e a oamenilor lui Soros. Nu s-au suit nicaieri ci restul a fost gloata folosita.

      Apreciază

  15. Anca Maria said, on noiembrie 8, 2015 at 6:07 pm

    Draga frate Vasile,

    In 7 nov.2012, am intrat in Bucuresti dimineata si am iesit seara. Am calatorit preponderent cu metroul. A fost coplesitor pentru mine sa vad dependenta de tehnologie, apetitul insatiabil, permanent pentru a manevra, a „mangaia” ecranul celularelor, dorinta frivola de a tine toti in maini si de a afisa celularele. Nu am intalnit om – decat 4-10 persoane pe parcursul unei zile intregi – a carui viata sa nu depinda ca de ADN, de telefonul mobil.

    Pentru niste „oameni” (?) sau cyborgi ca acestia mai este loc de dialog ? De comuniune, de viata duhovniceasca ? Mai poate fi vorba de a-i putea feri pe acesti nefericiti de cipuire, de digitalizare, de satanizare ?

    Deja Bucurestiul este un veritabil Babilon. Nu stiam dimensiunile scufundarii omului zilelor noastre in mocirla capcanei oferita de tehnologie.

    Bucurestenii, cei tineri mai ales, nu au cunoscut si nici nu vor mai avea sansa de a afla CINE este Calea, Adevarul si Viata. In masa, sunt IN PLASA !

    Colectiv = Crematoriul este doar una din fetele acestei demonice capcane.

    Apreciază

  16. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază

  17. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază

  18. ayeaye20 said, on noiembrie 18, 2015 at 4:30 pm

    Apreciază

  19. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA […]

    Apreciază

  20. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază

  21. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază

  22. […] CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriv… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.