SACCSIV – blog ortodox

ISLAM: “Convertiti-va sau muriti” pe peretii cladirilor din SUEDIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 18, 2015

   Iata ce putem citi la „Te convertesti sau mori!” Primul califat al Statului Islamic declarat intr-un oras din Europa:

Logo-ul Statului Islamic a fost desenat pe peretii unui restaurant din Gothenburg, Suedia.
De asemenea, mai multe mesaje precum „Converteste-te sau mori” sau „Califatul este aici” au aparut pe peretii localului lui Markus Samuelsson, relateaza Daily Star.
„Am simtit brusc un fior pe sira spinarii. E teribil de dureros, ne simtim amenintati”, a spus Samuelsson.
Gothenburg este un loc din care Statul Islamic isi recruteaza membrii. Expertul in terorism Magnus Ranstorp il descrie ca fiind „centrul suedez pentru jihadisti”.
Mass media a raportat ca de la inceputul anului aproximativ 150 de persoane au parasit orasul pentru a se alatura Statului Islamic din Siria si Irak.
Se crede ca simpatizatii Statului Islamic vizeaza prin mesajele lor comunitatea crestina asiriana din Suedia, la fel cum s-a intamplat si in Mosul, Irak.
Sursa citata aminteste ca fosti membri ai Statului Islamic isi rad barba si se imbraca precum femeile, in incercarea de a fugi in Occident, dupa ce au realizat ca o viata plina de teroare si insetata de sange nu este ceea ce li se potriveste.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Creștinii din Suedia, sub teroarea ISIS. Casele le sunt însemnate cu ”N” de la Nazarineanul, clădirile sunt desenate cu mesajul: Convertiți-vă sau muriți! Califatul este aici!

Fotografia zilei: MESAJELE ISLAMULUI

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

 

Tagged with: ,

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mirela said, on octombrie 18, 2015 at 12:42 pm

    Acestea sunt roadele corectitudinii politice. Să dăm crucile jos, nu cumva să îi ofenseze pe musulmani, să nu îndrăznim să zicem ceva contra invaziei „refugiaţilor”, căci suntem acuzaţi de naţionalism, rasism, discriminare, nazism, neiubire etc., să nu se tragă clopotele, ca să nu-i deranjeze ETC. În schimb, muezinii pot să zbiere în megafoane de 5 ori pe zi (mă întreb dacă şi la 5 dimineaţa, cum e în ţările musulmane), pot să se mascheze cu burqa, nu contează dacă sperie copiii, pot să blocheze străzi întregi ca să se roage, pot să facă supralegi de inspiraţie islamistă, să restricţioneze accesul în zonele ocupate de ei, să afişeze mesaje oricât de duşmănoase la adresa creştinilor şi a credinţei lor, să violeze, să agreseze, să facă orice.
    Până unde şi până când?

    Copiii germani au ajuns slugile invadatorilor:
    Directorii unei școli din orașul Lübeck au hotărât că elevii trebuie să facă ”practică” într-un centru de găzduire a azilanților, ca parte a programei de activități săptămânale. Părinții au luat foc, deranjați de faptul că astfel copiii lor vor fi trimiși să schimbe lenjeria, să ajute la prepararea mâncării și să sorteze haine pentru migranții ajunși în acest oraș. Majoritatea germanilor au avut reacții de revoltă față de atitudinea autorităților, nemții întrebându-se acum de ce migranții nu pot să facă singuri treburile puse acum în sarcina unor copii.
    Sursa: http://www.activenews.ro/externe/Parintii-din-Germania-se-revolta-S-a-ajuns-prea-departe-Copiii-nostri-sunt-pusi-sa-faca-paturile-si-sa-gateasca-pentru-refugiati-125651

    Cât de diferite sunt lucrurile, când o ţară are conducători vrednici:
    Un italian, Giovanni de Marini Poli îi scria Împăratului Austriac Rudolf al II-lea: „Şi când am ajuns [noi] la Craiova, turcii din Vidin s-au înspăimântat gândind că Mihai vodă vine asupra lor, temându-se ei mult de el şi din această teamă, deodată din toate ţările înconjurătoare şi până la sultanul de la Constantinopol s-au ridicat plângeri cum că vine Mihai vodă asupra lor cu oaste de 40 000 oameni şi au cerut ajutor”.
    http://www.activenews.ro/cultura-istorie/Ce-spuneau-strainii-despre-Mihai-Viteazul.-Englezul-Edward-
    Barton-Ceea-ce-n-au-realizat-asa-de-multi-imparati-sau-regi-a-realizat-cel-mai-sarac-dintre-domnitori-121376

    Apreciază

  2. cristi o. said, on octombrie 18, 2015 at 5:36 pm

    Califatul lor sau o cacaina, e totuna… Noi suntem nemuritori! Cum sa ne convertim si sa ne pierdem viata vesnica pentru o minciuna si nalucire de-a mult-prea-inselatului de draci si de farisei iudei, Mahomed?! Fugiti mai, pe pustie cu amenintarile voastre stafidite, ca sunteti penibili. Plimbati, mai, camila de-aici, ca ati gresit adresa… Moartea fizica e inevitabila, mai devreme sau mai tarziu toata lumea moare. Dar cei ai lui Hristos se duc la viata vesnica iar voi va repeziti, gramada, dupa Mahomed al vostru, in buda unde l-a bagat stapanul intunericului vesnic… Asteptati voi degeaba (o vesnicie) sa mai vina fecioarele promise de pedofilul Mahomed sa va inveseleasca in flacarile iadului, unde nu se vede om cu om… Mai bine ati renunta la traiul vostru troglodit, la minciuna islamista si v-ati converti voi la Dreapta Credinta, sa-i slujiti lui Hristos Cel din Treime, sa scapati de chinurile vesnice care va asteapta daca mai ramaneti dusmani ai Lui si ai Adevarului!

    Apreciază

  3. energein7 said, on octombrie 18, 2015 at 6:27 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Tot ce are vestul va fi exportat in est! Treziti-va mioare, hotul este in staul!

    Apreciază

  4. ios said, on octombrie 18, 2015 at 8:14 pm

    Ar trebui si la predica vorbit despre subiectul asta , nu sa ne plictiseasca cu aceleasi predici pe care le stie si peretii pe de rost .Preotul trebui sa faca misiune predicand ,dar sa se raporteze la prezentul amenintator care ne da tarcoale ,nu sa ocoleasca mereu realul. Dumnezeu vrea sa fim razboinici si sa-l infruntam pe spurcatul de satana cu mare curaj , nu trebui sa ne comportam miseleste si sa predicam din carti despre LISUS fara sa spunem realitatea . De fapt asta este circuitul , restul de vorbe raman doar vorbe. Si pe LISUS HRISTOS al predicam doar asa demascand toate cursele care se pun crestinilor. Ca altfel preotii nu mai sint caini la stana care sa apere ci lupi care mananca oile. Am impresia ca atitudinea asta nepasatoare a lor ne baga intr-o mare gaura neagra iar satana fructifica din greu lipsa de reactie a lor , din cauza asta castiga mereu teren si ne merge mai rau de la o zi la alta cu toate liturghiile lor si acatiste si rugaciuni Or sa faca si catedrala si tot rau or sa ne mearga , si atunci lumea se va trezi cu adevarat si-si vor da seama ca ei nu au nimic din harul lui DUMNEZEU, numai ca atunci va fi prea tarziu. Asa ca frati crestini marturisiti cu putere in numele Dumnezeului celui viu voi care sinteti aici pe blog si cititi ,faceti asta pentru copii vostri care in curand vor deveni sclavi si islamizati ,din cauza unor patriarhi si ierarhi vanduti satanei , nu mai avem timp sa asteptam de la ei nimic , pentru ca oricum nu o vor face , in mainile noastre sta viitorul acestei tari. La lupta cu curaj io in fiecare zi vorbesc despre asta in piata unirii la ziare unde se distribiue ziarul ring se strange coada acolo si io vorbesc deschis despre aceste lucruri fara sa-mi fie frica nu este nici o infractiune asta sa stiti .

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 18, 2015 at 9:13 pm

      ios

      Cum ai reusit sa gresesti de doua ori, scriind L in loc de I, si asta doar cand trebuia sa scrii IISUS?

      Apreciază

      • ios said, on octombrie 18, 2015 at 9:54 pm

        Pui accent pe felul in care scriu? te referi strict gramatical ? Se scrie Lisus sau isus? Nu te contrazic ca am gresit , dar cred ca ma fac inteles cat de cat indiferent ca gresesc nu o fac cu rautate ci din lipsa de carte . Sincer nu mi-a placut deloc cartea , ce scriu aici scriu din inima

        Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 19, 2015 at 12:56 pm

        Sacciv, eu cred că nu este român. Ceva agitație?… Fii atent la modul în care scrie.

        Apreciază

      • Mihail said, on octombrie 19, 2015 at 8:40 pm

        saccsiv, ios din toate mesajele lui nu a scris niciodata corect numele Domnului nostru; scopul lui se pare ca este sa uram musulmanii. iar musulmanii sunt si ei oameni ca si noi. s-au nascut asa. sa nu confundati extremistii cu musulmanii de rand. extremistii doar se folosesc de religie, nu o practica.

        Apreciază

  5. ios said, on octombrie 18, 2015 at 8:19 pm

    Nu mai comentati aici aici toti stiu ce trebui sa faca comentati prin locuri straine unde nu a ajuns la urechile aproapelui nostru, si atunci se va schimba ceva in bine ,altfel ati vazut ce banere au mahomedanii astia treceti la islam sau muriti. Fratilor care aveti copii voi va dati seama ce ne asteapta?

    Apreciază

  6. john said, on octombrie 18, 2015 at 8:29 pm

    Saccsiv,parerea mea strict personala este ca,nimic nu este intamplator si ca, totul se intampla cu un anumit scop, in acord cu Cuvantul lui Dumnezeu.Cercetand scripturile.am ajuns sa vad in alta lumina tot cee ce se petrece cu noi in ultima perioada de timp.Adica fac referire la evenimentele din Siria coroborate cu „invazia asa zisilor emigranti”.Adica, „papusarii” fac evacuari, stiind ce urmeaza.Eu cred ca, in momentul in care evenimentele din Siria si Tarile din jurul Israelului vor degenera,se va ajunge la folosirea armelor de nimicire in masa (bacteriologice,chimice si nucelare).Cum se va ajunge aici?La un moment dat al acestei campanii ce se desfasoara sub ochii nostrii,se vor sui impotriva lui Israel(vor ataca inaltimile Golan) Greseala fatala!
    http://templier70.blogspot.ro/2015/10/syria-in-profetiile-biblice-proorocie.html

    Evenimente de ultima ora .vin sa-mi intareasca aceste convingeri
    http://www.aktual24.ro/un-nou-front-palestinienii-cer-ajutorul-rusiei-in-razboiul-cu-israelul-reactia-moscovei/

    Apreciază

  7. ios said, on octombrie 18, 2015 at 8:32 pm

    Scularea Daniele ca altfel in iad vei ajunge, in locul unde este si patriarhul teoctist cel care a tacut in ziua de craciun cand i sau luat zilele lui Nicolae si lui Elena . A dormit patriarhul la greu atunci si uite cat suferim din cauza asta , acum dormi si tu ?. Este ultima mea strigare in pustie strig si io ca Ioan Botezatorul. cand a trecut Irod cu sotia fratelui lui , ca sa arate cu cine curveste ducand asa poporul in maina lui Dumnezeu ca sa se finalizeze lucrarea satanei prin el si sa cada poporul in blestem , ca si cum un plan viclean si perfid , de a fura poporului sfintenia.

    Apreciază

  8. Botez Ioan said, on octombrie 18, 2015 at 9:23 pm

    Mândria ortodoxiei românești
    Când circulați de la Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta, dacă vă abate-ți
    spre Izvoarele Sucevei, în com. Breaza, pe partea stângă ve-ți întâlni mândria ortodoxiei române. Aici s-a construit, casa de rugăciune pt. toate popoarele și pt. toate religiile, care mai de care mai satanice. Până și pe nori la ultimul turnuleț ascuțit, a apărut o imagine cu o față a unei vrăjitoare cotoroanță, cu gura deschisă, dacă puteți observa.
    Fotografia postată de Botez Ioan.
    Fotografia postată de Botez Ioan.
    Convertirea este făcută și la islam.

    Apreciază

  9. ios said, on octombrie 18, 2015 at 9:49 pm

    Nu este deloc daca ai curaj ., asa ne desconsideram si ce castigam ?, trebuie sa fim si noi ca ei bineinteles smeriti nu mandri. Crezi ca in cer este loc doar pentru Ioan Botezatorul? Restu nu au voie?

    Apreciază

  10. ios said, on octombrie 18, 2015 at 10:15 pm

    Oricum ce-ti spun eu aici este o stare de indumnezeire nu este oua in tigaie se ajunge greu de tot la asa ceva prin cainta puternica si lacrimi printr-o transformare de sus , dar cu pretul vietii tale cand spui Doamne in mainile tale a-mi incredintez sufletul , dupa ce te lupta toti diavolii din cauza pacatelor omul simte ca moare si atunci cere ajutor cand sufletul se zbate cand de fapt este mort si inviat atunci se arata puterea lui DUMNEZEU . Cand cerul se bucura ca ai trecut testul ca ai luat examenul si ti sau dat note de ingeri Cand Dumnezeu se bucura cu tine in fata la toti din cer, si draci se rusineaza ca ia-i biruit Si poti sa intelegi cuvintele unde-ti este boldul moarte atunci da esti nascut din nou.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on octombrie 19, 2015 at 10:51 am

      ios

      ce spui tu STRAINE de Hristos, ai ajuns tu la INDUMNEZEIRE ???
      „Oricum ce-ti spun eu aici este o stare de indumnezeire nu este oua in tigaie se ajunge greu de tot la asa ceva”_____HAISICTIR !
      Nici un Sfant ajuns pe treapta aceasta NU a indraznit sa vorbeasca despre el asa ceva.
      LIPSA de smereinei te VADESTE ca estín INSELARE, in cel mai NEGRU PRELEST !
      jucaria diavolilor… si tu te vezi „… indumnezeit” bravo toaarase , multumim ca ne spui singurel cu cine avem de-a face NEindumnezeitule ! nu va lasa harul Lui Hristos pe voi astia IMPOSTORII duhovnicesti NEvaditi CLAR tuturor….sarmane te joaca dracii in Hora lor

      Apreciat de 1 persoană

      • Ecaterina said, on octombrie 19, 2015 at 1:02 pm

        „el”, chiar nu îți dai seama? Este jidov sadea. Limbajul îl dă de gol. Ei s-au crezut mereu Dumnezei. Încearcă el ceva, dar nu ține. Trebuie să fi român ca să poți gândi românește. Chiar și ateu dacă ești, tot nu ai un astfel de limbaj… Recitiți ce a scris și vă veți da seama.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on octombrie 19, 2015 at 1:30 pm

        Ecaterina

        mi-e sila sa citesc cu luare aminte ce scrie smintitul,insa fara indoiala pute a drac balmajeala lui. jidov sau tembel oarecare purtat de draci in bejenie nu are relevanta decat ca este INSELAT si DUHNESTE a diavol !

        nu stiu cine BINE scria mai deunazi pe aici ca bantuie mai Multi nebuni in libertate decat sunt in balamuc !

        taman aici nu mai aterizasera, ca doar nu intru pe blogul asta sa dau de imputiciunea lor…macar sa scrie pe alte bloguri de ale lor ca e plin de new-age-isti spatiul virtual, aici NU au ce cauta, le transmit un SICTIR din partea mea !

        Apreciat de 1 persoană

  11. Aurora said, on octombrie 18, 2015 at 10:20 pm

    ios, daca tot asa te exprimi si la Piata Unirii, n-o sa trezesti pe nimeni. Tu ai niste idei in cap, dar exaltarea asta de boschetar nu atrage, ci respinge. Mi se pare o impostura ca ai patruns pe blogul Saccsiv, unde se face o triere a comentariilor. Nu te face tu judecatorul lui Teoctist, lasa-L pe Hristos sa cantareasca ce a fost bun sau rau in viata lui si cauta sa-ti vezi pacatele tale !

    Apreciază

    • el said, on octombrie 19, 2015 at 12:08 pm

      Aurora

      🙂 !

      in fiecare Luna apare cate unu´ „indumnezeit” pe aici. Luna trecuta bantuia unu care-si zicea @blablaelohim si avea „inspiratii” de la „ingeri” scriitor de maculatura, mandru nevoie mare de „performantele” lui duhovnicesti, Luna asta apare altu´@ios care se pretinde nici mai mult nici mai putin decta „indumnezeit” !… no comment !

      e concurs aici… care mai de care

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 19, 2015 at 1:04 pm

        el

        Vorbeai de lup si iata lupul langa noi.

        Apreciază

      • el said, on octombrie 19, 2015 at 1:32 pm

        saccsiv

        🙂

        pai da-i cu FLIT si cu aghiasma mare sa fuga de pe blogul tau ! 🙂
        cine oare i-o fi manand aici sa polueze ma intreb si eu retoric?

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 19, 2015 at 1:49 pm

        el

        Pai cam gata cu comentariile lor pe aici.

        Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 20, 2015 at 8:52 am

      Aurora

      La ce idei are ios, nici nu e cazul să „trezească” pe nimeni, căci ar fi o trezire spre iad. Găseşti părerile lui aici, sub numele mihai viteazul şi ios:
      https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/06/ce-mai-face-rusia-in-siria/

      Apreciază

  12. ios said, on octombrie 18, 2015 at 10:24 pm

    Atunci nu conteaza nimic din lumea asta cand Dumnezeu vrea sa te vada fata in fata cine este acest om care a biruit toata lucrarea satanica si pe toti diavolii si satana in persoana. A-ti dai seama ce bucurie este pentru Dumnezeu Atunci sa spui la oameni ca pleci de-aici sus la Dumnezeu si ca cerurile ti se deschid lumea zice ca esti chiar nebun de legat , dar nimeni nu a fost cand tu ai dus lupta si cand ai biruit pe satana cand te-ai infricosat de aratarea lui hidoasa si cand tu cereai ajutor lui dumnezeu ,nici un sfant nu mi-a ajutat ci toata increderea mi-am puso in el in DUMNEZEU ca pina la urma sami arate puterea lui. Deci aici vrea sa ajunga Dumnezeu sa-i ajute in persoana el direct ca sa te poti uni si fi una cu el altfel ai crezi dumnezei pe sfinti

    Apreciază

    • celielohim said, on octombrie 19, 2015 at 12:26 pm

      catre ios, cu iertare, si nu imi pasa daca saccsiv , iubitorul de comentatori anti-Boca, nu posteaza comment-ul meu: Nu trebuie sa gindesti asa, ca il vei supara pe Dumnezeu! Daca te rogi sincer si cu lacrimi in ochi . cu inima deschisa, la Fecioara Maria ea este grabnic ajutatoare. Fecioara Maria m-a vindecat pe mine de 2 boli grele dupa ce m-am rugat cu lacrimi ! Asta e valabil pentru fiecare! Eu cind am fost in moarte clinica 30 de minute, am simtit ca toti sfintii din calendarul crestin ortodox se roaga pentru sufletul meu. Ai grija sa nu il minii pe Dumnezeu! Sunt multi sfinti in cer si noi romanii avem destui care se praznuiesc la singura biserica valabila: cea crestin ortodoxa! TREBUIE SA AI CREDINTA SI INIMA BUNA SI TE AJUTA SFINTII! Te poti ruga la Sf.Gheorghe, la Sfintul Andrei sau la oricare altul recunoscut de Biserica Crestin Ortodoxa. Pace tuturor si mai lasati mindria deoparte fratilor, ca lui Dumnezeu nu ii place omul mindru! DOAMNE-AJUTA!

      off topic cate sacciv: Ai ceva trafic, am vazut 109,000 ca statistici. Nu am citit ultimul tau comment, ca sa nu iti raspund mai puit politicos, mai ales ca esti prieten cu veninosi ca @el. Sa stii ca in continuare vin zeci de mii de pelerini la Boca. Tu de ce esti mindru saccsiv? Nu te temi ca vei da si tu socoteala in fata bunului Dumnezeu ca esti manipulatior si smintesti oamenii impotriva Parintelui Boca? Ai si lucruri bune aici, te-am laudat si poate o sa o mai fac, dar tu esti un om mindru. Toti cei pe care i-am laudat, in viata mea, dau mai tirziu in obraz. Daca esti drept , fii in continuare si piaptana-ti site-ul, de rai precum @el si altii ca …@el. Toate cele bune fratilor, poate este ultimul meu comment aici, nu imi place ca sariti ca leiii sa spurcati pe toti care nu sunt de parerea voastra. Saccsiv, am auzit ca se primerste bani de la google pentru traficul pe site. Bnai buni. De aceea manipulezi oamenii aici anti vot si anti-Boca? Nu imi pasa daca nu publici comentariul si iti urez toate cele bune , sanatate si fericire si sa te lumineze Dumnezeu! Am sa ma rog pentru tine si sa nu te dai batut! Cind vor fi zilele de prigoana impotriva celor ca tine, vei avea nevoie! Si eu sunt in aceeasi oala, daca incerc sa imi promovez in limba romana cele 2 carti pe care le-am scris si publicat pe amazon in limba engleza, as fi pe loc arestata in Romania. Ai curaj saccsiv de asa ceva? Mai apar si pe facebook pareri ca saccsiv este manipulator…Mare atentie si nu am sa raspund la nici un comment, asa din smerenie! DOAMNE AJUTA si iertare tuturor!

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 19, 2015 at 1:04 pm

        celielohim

        Nu primesc nimic de la google.

        Apreciază

  13. ios said, on octombrie 18, 2015 at 10:31 pm

    AICI E UNIREA CU DUMNEZEU IN CE AM SCRIS DACA SFINTI AVEAU PUTERI MA INDUMNEZEIUAU EI GRATIS FARA EFORTUL MEU ,DAR NU AU NICI O PUTERE EI DE A MA ADUCE LA ACEASTA STARE EI DOAR SE POT RUGA SI CAM ATAT FIECARE ARE DREPTUL SA FIE UNA CU DUMNEZEU ASTA E SI SCOPUL DE FAPT ASTA INSEAMNA MANTUIREA SA SIMTI IUBIREA TATALUI SI TU SA SIMTI CA ESTI FIU .LUCRAREA ASTA SE FACE STRICT DOAR DE DUMNEZEU NU EXISTA INTERMEDIARI ESTE CA UN CONTACT INTIM

    Apreciază

  14. Marius said, on octombrie 18, 2015 at 11:09 pm

    Imi pare cam falsa stirea. Da este si pe dailymail si pe alte site uri de stiri din marea britanie si europa dar nu exista poza nicaieri. Nici macar UNA, pe niciun site. Cam bate putin la ochi nu, adica sigur le convine la papusari sa ne batem intre noi crestinii cu musulmanii, ca sa vada ce iese.

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 19, 2015 at 11:43 pm

      Nu ştiu cât de autentică e ştirea din articol, dar mesajul cred că e autentic. Behead all infidels:

      Şi să nu uităm cum sunt trataţi creştinii din Siria!

      Apreciază

  15. marian said, on octombrie 19, 2015 at 10:16 am

    Atrocitatea incepe la varste foarte mici.
    De ce adultii nu fac ce trebuie facut?
    A fost injunghiata o nenorocita de femeie care era mare si tare in partidul numitei angela merchel, de catre UN ADEVARAT GERMAN revoltat de invazia araboilor.
    Ati observat ca gunoaiele astea umbla DOAR in gasca? Niciodata singuri! De ce? De frica albilor! Daca albii isi vor depasi conditia de populatie lasa si obedienta, va fi altceva, dar, pana atunci, va fi ca in clipul de mai jos!

    Doamne scoate-ne din acest iad!

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 20, 2015 at 9:24 am

      Nu pot să nu simt o imensă şi persistentă revoltă după vizionarea acestui clip, în care un puşti musulman obraznic îşi bate joc de un copil german cu un cap mai înalt decât el. Nu ştiu ce frecvenţă au astfel de evenimente în ţările europene cotropite de lifte, dar am mai văzut asemenea înregistrări şi m-a cuprins aceeaşi indignare, însoţită de neînţelegere.
      Poate greşesc, dar mi se pare inacceptabil şi împotriva bunului simţ să nu reacţionezi. Nu pricep cum copiii aceştia acceptă să fie asfel batjocoriţi. Ştiu că sunt educaţi să nu reacţioneze, ştiu că cei care dau replici similare riscă amenzi, poate chiar închisoare, că celor agresaţi li se cere să fugă, dar nu înţeleg cum pot.
      Eu, dacă aş păţi aşa ceva sau dacă aş vedea aşa ceva, nu aş putea să nu îl iau la un tir de pumni pe acel plod tupeist, dincolo de toate legile şi regulile, chiar dacă aş ieşi din asta cu ochii scoşi, tăiată sau moartă.
      Părerea mea este că o atitudine de lipsă de reacţie sau de timorare ca a copilului german sporeşte în musulmani dispreţul faţă de europeni şi de credinţa creştină a acestora, generând ulterior violuri, agresiuni mai grave, zone sharia, parade cu mesaje ofensatoare şi agresive la adresa creştinilor etc.
      Ştiu că majoritatea agresiunilor/violurile islamicilor rămân cu autor necunoscut, căci poliţia nu reuşeşte să îi identifice, părându-li-se asemănători. Deci, să te bazezi pe lege nu e o soluţie. Mă întreb, atunci: dacă acel copil neamţ ar fi replicat cu nite pumni, ce s-ar fi întâmplat? Risca să ia o bătaie mai mare, că liftele merg în haită, dar dacă şi alte dăţi agresorii ar primi replici pe măsură, credeţi că ar ţine-o tot aşa? Eu cred că nu. Iar dacă situaţia ar fi fost văzută de un poliţai neamţ, copilul agresat nu ar fi putut să fugă? Oare poliţaiul ar fi făcut exces de zel în urmărirea lui?
      Cum să fii în ţara ta, să faci parte din populaţia majoritară şi să păţeşti una ca asta? Dacă acum e aşa, după ce se vor înmulţi şi mai tare păgânii aştia, ce soartă vor avea europenii?

      Apreciază

  16. […]    Iata si comentariul sorei Mirela postat la articolul ISLAM: “Convertiti-va sau muriti” pe peretii cladirilor din SUEDIA: […]

    Apreciază

  17. […] ISLAM: “Convertiti-va sau muriti” pe peretii cladirilor din SUEDIA […]

    Apreciază

  18. […] ISLAM: “Convertiti-va sau muriti” pe peretii cladirilor din SUEDIA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.