SACCSIV – blog ortodox

Ce mai face Rusia in Siria?

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 6, 2015

Latuff-on-Russia-in-Syria

Foto: http://theinterpreternow.blogspot.ro/2015/10/putins-russia-demolishes-isis-isil-and.html

Adevarul: Vladimir Putin a trimis temutele forţe speciale Speţnaz în Siria pentru a-l scăpa pe Bashar Al-Assad de rebelii sirieni


Temuta unitate rusă Speţnaz a lui Vladimir Putin şi un batalion paramiliar sub acoperire se pregătesc pentru un asalt împotriva rebelilor sirieni care luptă cu guvernul de la Damasc, printre ei aflându-se şi unităţi militare moderate, cum este şi Armata de Eliberare Siriană, susţinută de Occident.
Trupele speciale antiteroriste sunt pregătite pentru a neutraliza şi distruge organizaţii teroriste, specializate în operaţiuni militare avansate în spatele liniilor inamice, efectuarea de acte de sabotaj şi alte misiuni complexe. Aceste comandouri vor acţiona mai ales pentru a elimina „pungile“ de terorişti din zonele urbane şi în spatele frontului, dar vor avea şi misiunea de a antrena trupele lui Bashar al-Assad.
[…]

Vladimir Putin susţine că misiunea Rusiei în Siria este să înfrângă Statul Islamic (SI), dar avioanele de luptă ruse îl ajută pe Bashar al-Assad să distrugă poziţiile rebelilor. Multe dintre ţintele din nordul Siriei au fost afilieri ale Al-Qaeda sau grupări rebele mai puţin extreme care se opun liderului, dintre care unii sunt antrenaţi de CIA şi susţinuţi de serviciile secrete britanice, MI6.
Soldaţilor cu misiune specială, Speţnaz, li s-au alăturat membri celei de a 7-a Divizii Montane de Atac Aerian. Aceştia formează una dintre cele mai dure şi mai secrete trupe din Rusia, mulţi dintre ei luptând în războaiele murdare din Cecenia unde au dezvoltat o ură profundă faţă de jihadişti, continuă „The Mirror“. Ei s-au angajat în misiuni sângeroase de răzbunare împotriva unităţilor jihadiste locale pentru a le pedepsi pentru atrocităţile comise împotriva trupelor ruseşti şi a civililor.
Rusia a executat primele raiduri aeriene împotriva Statului Islamic, în Palmira

Avioane militare ruse au bombardat pentru prima oară poziţii ale SI la Palmira şi în jurul acestui oraş antic din Siria, a relatat marţi televiziunea siriană, citată de agenţia de presă AFP.

Potrivit Observatorului sirian pentru drepturile omului (OSDH), ruşii au întreprins cel puţin 30 de raiduri în zona Palmirei în cursul zilei de luni şi în noaptea de luni spre marţi, incursiuni soldate cu 15 morţi în rândurile combatanţilor jihadişti, notează Agerpres.

„În coordonare cu armata aerului siriană, aviaţia rusă a ţintit poziţii ale Statului Islamic în Palmira şi în jurul ei“, a indicat televiziunea siriană, citând o sursă militară. „20 de vehicule blindate au fost distruse, trei depozite de muniţii şi trei rampe de lansare de rachete“, a adăugat acelaşi post tv.

Patru jihadişti au fost ucişi luni la Raqa, principalul fief al Statului Islamic în nord-estul Siriei, în urma atacurilor aeriene întreprinse în aceeaşi zi de aviaţia militară rusă, a indicat OSDH.
Rusia trimite forţe de „voluntari“ pentru luptele la sol în Siria şi vrea să efectueze raiduri aeriene în Irak

Luni, Moscova a anunţat că va mobiliza forţe de „voluntari“ pentru luptele la sol în Siria, după ce aviaţia sa militară a atacat deja poziţii atât ale reţelei extremiste sunnite Statul Islamic (SI), cât şi ale Armatei Siriene Libere, trupele opoziţiei moderate.

Potrivit Daily Express, Putin ar putea trimite 150.000 de „voluntari“ în Siria. Prezenţa forţelor terestre ruseşti ar putea schimba în mod fundamental conflictul sirian, care s-a soldat până în prezent cu 250.000 de morţi de la izbucnirea sa în martie 2011, relatează New York Times, citat de Mediafax.

Deşi liderul de la Kremlin a dat asigurări că nu va trimite trupe în Siria, planul privind mobilizarea de „voluntari“ a fost dezvăluit luni de amiralul Vladimir Komoedov, reprezentantul său militar în Parlamentul rus. Amiralul Komoedov a precizat că „voluntarii“ ţării sale, aflaţi în drum spre Siria, „nu pot fi opriţi“.

Această tactică este similară cu cea folosită de Rusia pentru a ocupa peninsula ucraineană Crimeea în martie 2014 şi pentru a-i ajuta pe separatiştii proruşi din Donbas, în estul Ucrainei.

Afirmaţia privind sosirea voluntarilor ruşi în Siria a alimentat speculaţiile legate de o ofensivă terestră împotriva insurgenţilor, care va implica o coordonare fără precedent a aliaţilor lui Assad. La ofensivă ar putea participa, alături de armata regimului de la Damasc, forţele ruse, iraniene şi miliţiile libaneze Hezbollah.
Ziua News: Kremlinul devine stapan in Siria | Rusia pe cale sa inchida spatiul aerian deasupra Siriei si nordului Israelului

Rusia aduce rachete S300 pe o navă staţionată în aropiere de Latakia, putând astfel închide spaţiul aerian de deasura Siriei, Israelului şi sudului Turciei.

Adjunctul şefului de stat major gen. Nikolai Bogdanovski, împreună cu o substanţială delegaţie militară a sosit marţi în Israel pentru o vizită de două zile, a cărei scop este de a discuta coordonarea dintre cele două armate pe frontul din Siria.

Cu toate acestea, în buna tradiţie a războiului „asimetric”, fără reguli, Moscova trimite un alt mesaj Tel Aviv-ului: sosirea lui Bogdanovski a fost precedată, vineri, de trimiterea pe frontul din Siria a uneia dintre cele mai importante nave aparţinând Flotei din Marea Neagră – crucişătorul Moskva, înarmat cu 64 de rachete S-300 sol-aer. Nava va staţiona în largul bazei militare ruse de la Latakia.

Surse de informaţii ale armatei citate de siteul Debkafile arată că noua măsură a Kremlinului a creat de-facto o zonă „no-fly” (o zonă deasupra căreia a fost instaurată o interdicţie de zbor – n.r.) asupra Siriei, a nordului Israelului – inclusiv a înălţimilor Golan, deasupra sudului Turciei, unde se află staţionate avioanele americane care efectuează lovituri aeriene în Siria, deasupra Ciprului – unde sunt staţionate avioane aparţinând Marii Britanii – şi deasupra Iordaniei, implicată în coaliţia condusă de SUA împotriva preşedintelui sirian Bashar al Assad.

Din 2012, administraţia Obama a discutat crearea unei zone no-fly deasupra Siriei în numeroase ocazii, însă nu a implementat niciodată planul.

Prezenţa versatilelor rachete S-300 implică faptul că forţele aeriene ale Turciei, Marii Britanii, Israelului şi Iordaniei vor trebui să-şi coordoneze poziţiile aeriene deasupra spaţiului sirian sau libanez cu Rusia, sau să rişte doborârea avioanelor lor.

Conform analiştilor militari singurele avioane capabile să zboare fără să fie ameninţate de rachetele S300 sunt aeronavele stealth. Nici forţele aeriene israeliene, nici cele britanice şi cu atât mai puţin cele turce sau iordaniene – nu deţin asemenea aparate, fiind formate în special din modele F-16 – la fel ca escadrila de avioane americane care operează de la bazele din Turcia.

Rachetele S-300 au o rază de acţiune de 150 km şi pot doborî orice tip de rachetă, inclusiv modelele de croazieră – precum şi avioane.

Administraţia Obama s-a arătat până în prezent complet docilă în faţa acumulării de tehnică de luptă ruseşti în Siria. Dacă SUA ar fi dorit să răspundă instalării sistemelor de rachete S-300, putea trimite escadrile de avioane clasa stealth, care ar fi ajuns până marţi, odată cu sosirea crucişătorului.

Prezenţa navei Moskva lângă coastele Siriei şi ale Israelului creează o nouă problemă şi pentru Tel Aviv – legată de eventuala înarmare a miliţiilor Hezbollah.

Potrivit Debkafile, cu ocazia ultimei vizite la Moscova a premierului israelian Benjamin Netanyahu, israelienii au cerut ca sistemele de rachete S300 să nu ajungă în mâinile armatei siriene. Deşi Vladimir Putin a promis acest lucru, el s-a eschivat să promită ceva legat de plasarea lor pe crucişătorul rus aflat în Marea Mediterană, în nordul Israelului.

Deşi încearcă să menţină o relaţie cât mai cordială cu Moscova, Benjamin Netanyahu s-a arătat îngrijorat de eventualitatea înarmării cu arme sofisticate a miliţiilor Hezbollah de către Iran: ”dacă cineva va vrea să folosească teritoriul Siriei pentru a transfera arme nucleare Hezbollahului, vom lua măsuri”.

Însă acum iniţiativele Israelului în zonă, sunt, ca şi cele ale coaliţiei conduse de SUA – complet limitate.

sursa: epochtimes-romania.com

Sursa: nasul.tv

Active News: EXPLOZIV: Surse siriene afirmă că avioane rusești SU-30SM ar fi pus pe fugă patru F-15 ale Israelului, care zburau deasupra Siriei. Armata libaneză ar fi CONFIRMAT

Un site sirian afirmă că avioane de luptă rusești au interceptat patru aeronave F-15 ale Israelului în spațiul aerian al Siriei.

Sursa notează că în noaptea de 1 spre 2 octombrie, șase avioane Su-30SM ale Forțelor Aeriene Ruse au decolat de la baza Hmimim și au interceptat patru aeronave F-15, aflate „în dispozitiv de atac”.

„Surprinse de prezența neașteptată a avioanelor rusești, piloții israelieni s-au repliat și au luat-o spre sud, trecând în mare viteză pe deasupra Libanului”, afirmă siteul sirian.

Aceeași sursă notează că armata libaneză ar fi confirmat faptul că la ora locală 23:13, „patru avioane inamice” au traversat spațiul aerian libanez și că aviația militară israeliană efectuează zboruri deasupra Siriei de „luni de zile”.

Israelul ar fi trimis un protest oficial la Moscova cerând o explicație, dar la rândul lor, rușii ar fi răspuns că avioanele israeliene nu-și aveau locul deasupra Siriei.

Incidentul este cu atât mai surprinzător cu cât Rusia și Israel ar fi discutat despre un schimb de informații, astfel încât iranienii care acționează de partea regimului Assad să nu se apropie de teritoriul evreu.

The Epoch Times Romania: General iranian: Rachetele balistice ale Teheranului îndreptate împotriva bazelor americane din Orientul Mijlociu

În condiţiile în care Rusia şi-a intensificat prezenţa în Siria, un general iranian de rang înalt a avertizat că arsenalul de rachete balistice ale Iranului este îndreptat împotriva bazelor americane din Orientul Mijlociu.

Un lider militar iranian a avertizat în acest weekend că “toate bazele militare americane din Orientul Mijlociu se află în raza” rachetelor iraniene, subliniind, totodată, că Republica Islamică va continua să încalce interdicţiile internaţionale în privinţa construirii de rachete balistice, conform Washington Free Beacon.

O mare parte din această activitate legată de rachetele balistice, cum ar fi detalii privind arsenalul avansat al Iranului, rămân secrete, conform generalului de brigadă Amir Ali Hajizadeh, comandantul Forţei Aerospaţiale din cadrul Gărzilor Revoluţionare ale Iranului (IRGC).

Hajizadeh a respins ameninţarea cu acţiune militară din partea SUA, avertizând că toate activele şi toţi aliaţii SUA se află în raza arsenalului actual de rachete al Iranului, conform unor comentarii făcute duminică în Teheran şi înregistrate de agenţia iraniană de ştiri de stat Fars.

Ameninţările privind atacarea Statelor Unite au fost făcute în timp ce Iranul a menţionat noile sale torpile avansate precum şi crearea unui centru comun – împreună cu Rusia, Siria şi Irak – pentru schimburi de informaţii.

“Nu considerăm că trebuie să mărim raza de acţiune a rachetelor noastre, iar ţintele (inamicului nostru) se află în întregime în acea rază”, a adăugat Hajizadeh.

În plus, generalul iranian a mai susţinut că Iranul nu îşi va încetini activităţile de cercetare şi construcţie de rachete avansate, în ciuda interdicţiilor internaţionale aplicate asupra unor astfel de programe.

“Nu vedem nicio restricţie pentru rachetele noastre, iar exerciţiile militare cu rachete ale IRGC sunt desfăşurate conform programului nostru anual, însă numai o parte dintre ele sunt mediatizate”, a declarat Hajizadeh.

Comentariile sale amintesc de afirmaţiile comandantului Marinei IRGC, Ali Fadavi, care a avertizat luna trecută că “SUA cunoaşte care sunt rezultatele posibile ale oricărui război în Golful Persic”.

“SUA este ascultătoare şi pasivă în Golful Persic şi noi ne impunem în forţă dreptul pentru suveranitate în Golful Persic”, a declarat Fadavi.

Pentagonul a confirmat luna trecută pentru Washington Free Beacon că navele de luptă iraniene înfruntă Marina SUA în fiecare zi.

Noua atitudine agresivă a Teheranului faţă de SUA are loc în mijlocul unor rapoarte care susţin că Rusia şi Iranul au preluat conducerea în Siria, unde ambele ţări depun mari eforturi pentru a-l sprijini pe preşedintele sirian Bashar al-Assad.

 

Tagged with: , ,

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on octombrie 6, 2015 at 11:05 pm

    fel si fel de combinatii, in curind se va aprinde scanteia

    Apreciază

  2. el said, on octombrie 6, 2015 at 11:48 pm

    Dumnezeu sa le ajute rusilor sa NIMICEASCA DESAVRASIT aceste lepadaturi ucigase, monstruoase creaturi de laborator de formatare a mintilor stricate si pline de ura si sa SFARAME pe stapanii lor amerloci !

    Apreciat de 1 persoană

    • Apologetica said, on octombrie 7, 2015 at 3:01 pm

      Dumnezeu sa ne pazeasca de un razboi devastator…
      Nu vad cu ochi buni prezenta rusilor in Siria, chiar daca aparent au o cauza dreapta. Ma tem ca se va ajunge la un conflict major de pe urma caruia vom avea toti de suferit.
      Vorba lui Alex: „Toţi marii actori de pe scena politică mondială joacă în aceeaşi piesă.”
      Mi se pare ca era si Putin pe coperta revistei „The Economist”…

      Apreciază

      • nikodim said, on octombrie 7, 2015 at 5:39 pm

        Sa ne privim viitorii vecini de locuinte… Luptatori „vajinici impotriva tiraniei” si exponentii „religiei pacii”, „insurgentii politic corecti” sustinuti de „comunitatea internationala foarte civilizata” in frunte cu „cea mai democratica democratie din lume”. Asa da viitori cetateni ai Europei:

        P.S. Ma intreb cati dintre imbecilii europeni care intampina hoardele refugiato-invadatorilor arabo-africano-islamici cantand simfonia a 9-a a lui Bethoven cu bannere de bun venit si pachete de alimente( aruncate cu dispret de catre „refugiati”) care au vazut clipul, se transpun (imaginativ deocamdata) in postura nefericitilor in chiloti din planul secund.

        Apreciază

      • el said, on octombrie 7, 2015 at 6:22 pm

        Apologetica

        Putin nu e Rusia si Dumnezeu nu socoteste dupa planul oamenilor si nu da biruinta sau esecul lui Putinci el e doar un pion care acum se afla in fruntea Rusiei, cu sau fara el Dumnezeu poate face ce vrea El .
        De un razboi DEVASTATOR poate DOAR pocainta ta si a neamului ro sa te fereasca ! DOAR ASTA ! Restul e poliloghie inutila.

        Iar intre Rusia si blocul indracitilor amerloco-(m)ue-musulmano-iudaic alegera mea e CLARA !

        Apreciază

      • sherlock_holmes said, on octombrie 7, 2015 at 7:45 pm

        ” Nu vad cu ochi buni prezenta rusilor in Siria…” poate ii tratezi atunci.

        O dedicatie pentru tine:

        “La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti
        Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,
        Apoi au venit după evrei,
        Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.
        Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici
        Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.
        Când au venit după mine,
        Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.”

        Crezi ca elitele americane,europene et co or sa isi trimita teroristii doar in Siria si Irak ? Sau Liban sau alte tari din Orientul Mijlociu care vor sa le supuna ? Cu siguranta nu.Ii vor trimite si in Europa si America,violind,incediind,omorind pe toti cei care le stau impotriva planurilor lor,ale elitelor.

        Vor fi mame cu multi copii,crestini traditionalisti,oponenti politici,tot felul de voci independente…cam ca in poezia de mai sus.

        Multi mai dau cu piciorul in tepusa,multi mai latra la Putin,dar conform zicalei: Ciinii latra si ursul merge.

        Mai bine s-ar ruga toti crestinii pentru Putin,conducerea politica a Rusiei si pentru rusi in general.Nu exista alta forta care sa li se opuna astazi taietorilor de capete albi si negri,celor de pe Wall Street si celor cu addidasi din desertul sirian si irakian.

        ” La inceput,taietorii de capete au venit sa-i omoare pe sirieni si irakieni,
        Si eu nu am strigat in apararea lor,pentru ca nu sint sirian si irakian.
        Apoi au venit dupa libanezi si libieni
        Si eu nu am strigat,pentru ca nu sint nici libanez nici libian.
        ……

        Cind au venit dupa mine,
        Nu mai era nimeni in jurul meu sa se ridice in apararea mea.

        „Mi se pare ca era si Putin pe coperta revistei „The Economist”…”

        Asta e din categoria ” serpeasca ” ,vorba lui Saccsiv.Nu stiu cine face revista ” The Economist „,dar nu cred ca rusii sint aceia.Iar de press-titutia ( vine de la prostitutie ) din UE eu in general ma tin deoparte,nu am incredere in ea,patronii ei sint cei care fac parte din elitele ce lupta impotriva lui Hristos si ale oamenilor in general.

        Nu cumva esti si tu un ” razboinic ” deghizat in Apologetica ?

        Apreciază

      • Bafta said, on octombrie 8, 2015 at 3:45 pm

        …si inca pe unul din locurile din fata !!!

        Apreciază

  3. el said, on octombrie 6, 2015 at 11:52 pm

    ….naaa, gata au CACAT setagul ala al lor negru musulman mortaciunile iadului !
    se caca pe ei in nadragi de frica „vitejii” ucigasi de neputinciosi civili neinarmati…s-a terminat joaca acum se tem sa nu-i ajunga DEGRABA rasplata faptelor lor de „vitejie” … si VAI stiu imbecilii ca NIMENI nu va apara curul lor scarnav…nici macar amerlocii care i-au trimis !

    Apreciat de 1 persoană

    • RomeoB said, on octombrie 7, 2015 at 1:21 pm

      Noul razboi din Siria se duce intre 120 milioane de siiti si 1 miliard de suniti.
      Rusia nu are resurse pt a furniza suficient armanet conventional – din punct de vedere pur conventional ar pierde un razoi cu NATO, fara americani.
      China poate furniza armament conventional, dar calitatea e mult in urma SUA.

      Un razboi de lunga durata intre siiti si suiniti – nu are cum sa fie catigat se siiti (Iran, Irak, Azerdbajan). Sunt prea putini: 1 la 10. Poate ii redirecteaza Soros pe sunitii din Africa si Pakistan catre Arabia Saudita.

      Cei mai suparati sunt evreii… I-au adus pe rusi la granita lor.

      De obicei iudeo-americanii nu raspund imediat; dar cand o fac…

      Pana cand chinezii nu vin cu trupe si arme, „rusii pot fi dezarmati”.

      Apreciază

      • el said, on octombrie 7, 2015 at 6:15 pm

        RomeoB

        eu nu sunt analist militar si nici u ma intereseaza, dar o lupta si un razboi NU oamneii si putzerile lor la momentul respectiv le decid ci VOIA Lui Dumnezeu care este deasupra oricaror contingente si analize de forte !

        si daca Dumnezeu NU vrea pot ei sa sta si in cap si in cur TOT mapamomdul ca NIMIC nu vor izbuti.aici DOAR pocainta si pacatele ortodocsilor decid soarta omenirii. Nu ma intereseaza analizele experte ci starea duhovniceasca a omenirii.

        Iulian Apostatul avea TOATA puterea si a trimis cu bani si intarire iudeii sa zideasca Templul ….CE AU IZBUTIT? Scrie la Sinaxar . FOC a iesit din pamant si a ars pe lucratori si toata ostenela alor in pulbere s-a intors si trufia in RUSINE pana azi caci NU venise vremea. Asa poate Dumnezeu si acum sa-i Tina pe loc.
        SI daca Dumnezeu VREA sa dea BIRUINTA ACUM rusilor NU se va impiedica de nici de miliardul de musulmani inchinatori la diavol si indraciti si nici de sustinatorii lor vazuti amerloco-europeni sau oculti !

        Apreciat de 2 persoane

  4. Alex said, on octombrie 6, 2015 at 11:55 pm

    Toţi marii actori de pe scena politică mondială joacă în aceeaşi piesă.

    La Summit-ul ONU din septembrie a fost adoptată Agenda pentru Socialism Global, denumită cu multă viclenie „Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă (sustenabilă)”.
    Toţi liderii celor 193 de state membre ale ONU (state comuniste, islamice şi „democratice”) au fost de acord să sprijine obiectivele economice, sociale şi de mediu ale Agendei pentru Socialism Global.
    A fost cel mai mare Summit din istoria organizației; s-au împlinit 70 de ani de la crearea ONU; a fost prezent şi Papa Francisc, oare de ce, ca să dea semnalul !
    Imediat după Summit-ul ONU, Rusia a intervenit militar în Siria.

    Vladimir Putin spunea în 2011: ” Sugerăm o asociere supranaţională puternică, capabilă să devină unul din polii lumii moderne şi care să fie ca un pod eficient între Europa şi dinamica regiune Asia-Pacific. Printre alţi jucători cheie şi structuri regionale, precum Uniunea Europeană, Statele Unite, China şi Cooperarea Economică Asia-Pacific (Asia-Pacific Economic Cooperation – APEC), Uniunea Euroasiatică va ajuta la asigurarea unei dezvoltări globale sustenabile.”

    Ce este de fapt „dezvoltarea durabilă (sustenabilă)” pe care o susţin liderii politici mondiali ?

    „Dezvoltarea sustenabilă”reprezintă varful viziunii globaliste vestice pentru a sa Ordine Mondială: centralizată, controlând global fiecare aspect al vieţii umane.

    „Sustenabilitatea globală înseamnă căutarea deliberată a unui anumit nivel de sărăcie, reducerea nivelului de consum precum şi setarea nivelurilor de control al mortalităţii.” (profesorul Maurice King)

    „Dezvoltarea sustenabilă” (Agenda 21/Sustainable Development) este sfârşitul proprietăţii private, individuale, şi apariţia proprietăţii colective (socialiste, comuniste). Înseamnă REDISTRIBUIREA bogăţiei către elitele globale şi reducerea populaţiei lumii cu 85% .

    Mai multe informaţii aici :

    http://www.thenewamerican.com/world-news/north-america/item/21660-at-un-summit-world-rulers-adopt-agenda-for-global-socialism

    http://riddickro.blogspot.ro/2012/02/comunismul-modern-siintific-agenda-21.html

    BRICS – (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud)

    Conducătorii noii bănci BRICS sunt aceiaşi promotori ai Noii Ordini Mondiale.

    – Directorul executiv al FMI este şi noul vice-preşedinte al băncii BRICS! Paulo Nogueira Batista a fost ales pe 11 iunie 2015 ca Vice-Preşedinte al băncii BRICS!

    – Zhu Xian, vice-preşedinte al Băncii Mondiale a fost ales de China ca unul din cei patru vice-preşedinţi ai băncii BRICS.

    Mai multe informaţii aici :

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/07/26/cine-sunt-conducatorii-noii-banci-a-grupului-brics-noua-ordine-mondiala-se-deghizeaza-in-alternativa-umanitatii/

    * Cu Agenda 2030 (Socialism Global) cred că a început numărătoarea inversă .

    Apreciat de 1 persoană

    • Apologetica said, on octombrie 7, 2015 at 2:51 pm

      Foarte important comentariul tau despre Agenda 2030. Cred ca ar fi bine daca Saccsiv l-ar prelua intr-un articol dedicat Agendei 2030 si „dezvoltarii sustenabile”.

      Apreciază

    • Paul222 said, on octombrie 7, 2015 at 5:27 pm

      Da si eu cred la fel, trebuie tratat ca subiect separat. Agenda 21 si noua Agenda 2030 sunt practic cartile de capatai pentru noul fascism global… Mi se pare foarte relevant faptu ca toti au semnat fara probleme, inclusiv Rusia, ceea ce demonstreaza ca sunt toti in aceeasi oala a Noii Ordini Mondiale… ma mir ca nu au declansat deja iadul pe pamant din Siria…

      Apreciază

  5. mihaimarian said, on octombrie 7, 2015 at 12:32 am

    http://www.apologeticum.ro/2015/09/s-a-deschis-dosarul-de-canonizare-a-pr-arsenie-boca-sa-se-tina-cont-despre-urmatoarea-sa-declaratie/ Sfantul Arsenie Boca va fi pe buzele tuturor romanilor.Sa vedem ce mai zic fratii nostri de aici care il contesta.Abia astept !!!!!

    Apreciază

    • TOM BERON said, on octombrie 7, 2015 at 6:33 am

      @mihaimarian
      Va fi un nou Maglavit! Vezi pe youtube discutia dintre pr. Ioanichie Balan,pr. Arsenie Papacoc,se aude si pr. Cleopa despre pr. A.Boca! Sa u spui ca e un fals,sunt vocile acestor mari duhovnici.
      ps: cum putea un „sfant” sa picteze niste eretici,pe peretii unei biserici ortodoxe,cu aureole de sfinti?

      Apreciază

  6. TOM BERON said, on octombrie 7, 2015 at 6:26 am

    E putin off topic:
    1.O „preoteasa” lezby din Suedia cere EILIMANAREA CRUCILOR DE PE BISERICI PTR. A NU INSULTA MUSULMANII NOI VENITI! Sa nu-i mai plangeti pe inghetzatzii aia din nord ca le sunt violate muierile de harapi!
    2.O profetie ortodoxa(la greci ??) spune ca al 3’lea razbel va incepe imediat ce UN MARE LIDER VA FI ASASINAT! Cine o fi : asta din Siria,Putin(??) sau a fost Gadaffy sau Sadam?
    3.Ce-i ciudat ca-i ampreteaza pe invadatori?Cind intri( sa locuiesti mai mult sau mai putin) intr-o tzara straina te ampreteaza obligatoriu!
    4.Unii politicieni suedezi cer ca voluntarilor ISIS care se intorc in Suedia sa li se asigure casa/ajutor social gratuit! SA MAI LAUDATI ACEASTA TARA SPURCATA!
    5.Se cere eliminarea sandvisurilor cu carne de porc din cantinele scolare…etc
    ps:decit o PACE MIZERABILA MAI BINE UN RAZBOI SANATOS! IN CITIVA ANI DE PACE CA ACEASTA NE VOR PUNE PIELEA PE BAT SI NOI VOM PLATI MANOPERA!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 7, 2015 at 8:40 am

      TOM BERON

      3. Ciudata e motivatia.

      Comisia Europeana PENTRU PROSTI: Amprentarea refugiatilor = teroristii nu mai vin cu refugiatii

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/06/comisia-europeana-pentru-prosti-amprentarea-refugiatilor-teroristii-nu-mai-vin-cu-refugiatii/

      Apreciază

      • Radu said, on octombrie 7, 2015 at 7:19 pm

        Vroiam sa confirm:esti amprentat automat,daca ceri acte in Franta si Suedia.
        Alte tari,nu stiu.

        Apreciază

    • dasvik said, on octombrie 7, 2015 at 10:06 am

      Referitor la punctul 1… nu stiu ce stii tu ca ii plange cineva pe inghetzatzii din nord ca le sunt violate femeile, dar daca o nebuna se gaseste sa spuna o aberatie asta inseamna ca tot neamul trebuie condamnat impreuna cu ea?
      La noi cand s-a gasit ala, (caruia nu m-am obosit sa-i retin numele, nici sa-l caut pe „goagal” acum) sa vrea sa scoata icoanele din scoli, inseamna ca tot neamul romanesc a fost de-o parere cu el? Sau ca nici unul din noi nu mai e vrednic de mila din partea altora?
      Nebuni si indraciti si tot felul de alte specimene au fost dintotdeauna si in toate neamurile. E drept ca acum s-au inmultit cam tare, dar nu poti pentru fiecare declaratie a unuia d-asta sa condamni un neam intreg, care pana la urma poate nu-i impartaseste deloc opinia.

      Apreciază

    • Apologetica said, on octombrie 7, 2015 at 2:47 pm

      Fii linistit! „Pacea mizerabila” va veni dupa „razboiul sanatos”. Amandoua sunt pe agenda. Se completeaza. Crezi tu oare ca razboiul ne va salva? Sau ca focul razboiului va curati lumea de rau? Iluzii! Dupa razboi, „pacea mizerabila” va fi primita cu bratele deschise sau impusa cu forta.

      Apreciază

      • el said, on octombrie 7, 2015 at 10:21 pm

        Apologetica

        tu ai un mod extrem de lumesc de a vedea lucrurile iunde Dumnezeu nu e cuprins in „ecuatia” ta.
        Tu crezi ca Dumnezeu INGADUIE asa o mare nenorocire ca MACELUL ala ( EL caruia ii parea rau de ninivitenii ERETICI si inchinatori la idoli si pana si de dobitoacele lor dupa cum Singur marturiseste lui Iona ) macel care va fi unul FARA SEAMAN pana acum in istorie, daca El Atotstiutorul si Atotmilostivul NU ar sti ca e SINGURA cale, desi DURA totusi CEA mai buna pentru omenire si in modul asta oamenii/macar unii sunt mai folositi decat fara razboi? Ca sa mai castiga o sansa de mantuire UNII oameni ai altii o inviere mai buna ca morti inainte de a fi apostaziat total ?

        Tu ca un om lumesc te temi de macel si de moarte ca tulbura confortul tau caldicel si iti e greu sa admiti asa ceva, vociferezi si protestezi impotriva Rusilor ca indraznesc sa/si permita sa iasa din ordinea impusa ABUZIV lumii intregi de americani si ocultii care-i stapanesc , pentru asta ar putea sa provoace un cataclism in micul tau rai pamanesc!

        Asa ca NU de MACEL sa te temi, sa te temi de PACATELE tale nepocaite ! Ele te vor arunca in suferinta si acum si in vesnicie !

        Apreciază

  7. specific said, on octombrie 7, 2015 at 10:22 am

    http://www.cbc.ca/m/news/world/ap-investigation-moldova-isis-nuclear-1.3259980 despre asta e vorba.

    Apreciază

  8. john said, on octombrie 7, 2015 at 10:58 am

    Rusii au trecut la munca de jos,curatenie de sezon,in Siria! 😉

    De ce il vor jos pe Assad ? In 2009 a refuzat sa construiasca conducta de petrol a Qatarului ( prietenii SUA), conducta care avea ca destinatie Europa. In 2012 a semnat un memorandum cu Rusia, Iran si Irak pentru constructia unei conducte care sa ocoleasca Turcia. Acum vedem, Assad nu este dat jos pentru tiranie, ci pentru ca nu a dorit sa fie marioneta „Oncle Sam”. Acest unchi face ce stie mai bine, ori imi dai ori iti iau…
    http://politikus.ru/events/59598-chto-sdelal-bashar-nash-asad-i-pochemu-vse-protiv-nego-opolchilis.html

    ISIS, finanţaţi de forţele oculte ale lumii, au aruncat în aer faimosul arc de triumf roman, vechi de 2000 de ani în vechea aşezare Palmira din Siria!
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3229268/Pictured-ISIS-destruction-2-000-year-old-temple-Palmyra-left-just-one-arch-standing.html
    Ce’or fi avand cu asemenea minunatii antice?Militanţii Statului Islamic considera că ruinele istorice sunt sacrilege aşa că distrug temple şi alte structuri din situl intrat în patrimoniul mondial începând cu mai anul curent, când au ocupat regiunea. În august, trei turnuri construite între 44 şi 103 era noastră au fost aruncate în aer. Templul lui Bel (sau Baal? ), o clădire-simbol a Palmirei, care a supravieţuit 2000 de ani, a fost de asemenea aruncată în aer.
    http://www.kaemena360.com/360/PalmyraTour/

    Un doctor american a fost concendiat după ce a trimis colegilor săi informaţii privind pericolul pe care îl reprezintă homosexualitatea asupra sănătăţii.
    http://epochtimes-romania.com/news/doctor-concediat-pentru-evidentierea-pericolelor-homosexualitatii-asupra-sanatatii–239058

    Apreciază

  9. Irina said, on octombrie 7, 2015 at 12:58 pm

    Ce sa mai, razboiul mai devreme sau mai traziu va incepe, totul depinde de cati rugatori mai sunt pe pamant. In orice caz de data asta se pare ca Rusia este personajul cel bun. Putin a afirmat de curand ca el nu se va supune Guvernului Mondial si se pare ca nici China nu se va supune. In apocalips spuna ca 3 imparati nu se vor supune lui Antihrist. Sa vedem care va fi cea de-a treia tara care se va alatura Rusiei si Chinei si nu vor accepta supunerea fata de Antihrist.

    Apreciază

    • mihai viteazul said, on octombrie 7, 2015 at 8:53 pm

      SA NU FIE CUMVA ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI UNDE SE CAM CURVESTE LA GREU,. CICA AR MAI FI CEVA HAR PRIN BISERICI DAR FOARTE PUTIN. SI IN SF POTIR NU MAI AR FI NIMIC DIN SANGELE SI TRUPUL MANTUITORULUI PENTRU TICALOSIILE NEAMULUI ACESTA DESFRANAT UCIGATOR DE CONDUCATORI DE NEAM SI ALIANTE DUBIOASE CU STATE SATANICE , COMBINATIA ASTA FATALA LA SPERIAT SI PE DUMNEZEU

      Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 8, 2015 at 8:04 pm

        viteazule,

        Ai măsurat tu harul din biserici şi din Potir?
        Care-ţi sunt faptele de vitejie, de ţi-ai luat aşa un nume? Multe biruinţe în jocuri războinice pe calculator?

        Apreciază

  10. RomeoB said, on octombrie 7, 2015 at 1:33 pm

    1% din populatia Chinei (peste 1 miliard) este formata din musulmani. ( https://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Popular%C4%83_Chinez%C4%83 )

    Niste voluntari ar putera sa mearga in Siria ca sa faca putina ordine !

    Apreciază

  11. isa said, on octombrie 7, 2015 at 1:43 pm

    Legea defaimarii pe repede inainte: http://www.capital.ro/senatul-a-adoptat-legea-lui-dragnea-privind-defaimarea-sociala-ce-amenzi-drastice-se-vor-aplica.html
    Sa vedem care va fi rezultatul in camera deputatilor.

    Apreciază

  12. valentin said, on octombrie 7, 2015 at 2:18 pm

    off topic.

    pentru cine știe despre sfinții părinți și boli – ce spun sfinții părinți despre boli ?

    aveți o recomandare, o carte, o serie de citate de pe un site, sau alte scrieri ?

    Apreciază

  13. Apologetica said, on octombrie 7, 2015 at 2:35 pm

    Bomba sta sa explodeze. Mai este nevoie de o scanteie….
    … care va veni la timpul programat.
    E nevoie de rugaciune…

    Apreciază

  14. stef said, on octombrie 7, 2015 at 3:20 pm

    Legea ‘antidefaimarii” livrata prin Dragnea a fost adoptata de senat – Liniste pe acest subiect in presa centrala.
    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Senat-a-adoptat-Legea-anti-defaimare-a-lui-Liviu-Dragnea.-S-a-infiintat-noul-Minister-al-Adevarului-125432

    Apreciază

  15. stef said, on octombrie 7, 2015 at 3:23 pm

    26 de rachete de croaziera au fost lansate din Marea Caspica catre pozitiile teroristilor din Siria astazi – au trecut pe deasupra Iranului si Irakului
    https://www.rt.com/news/317864-russian-warships-missiles-launch/
    http://www.gandul.info/international/armata-rusa-a-lansat-rachete-spre-siria-din-marea-caspica-14807115

    Apreciază

  16. Radu said, on octombrie 7, 2015 at 4:40 pm

    Parintele Paisie Aghioritul un Sfant contemporan cu noi ne-a avertizat ani in urma ca e posibil de aici sa porneasca razboiul final.

    Sa ne rugam Domnului sa ne mai lase timp sa ne apere ca va fi cumplit cand va veni vremea aia.

    E foarte usor sa iasa un incident militar cu voie sau fara de voie intre cele doua aliante NATO si Rusia cu aliatii sai in Siria sau in alte tara apropiata.
    Cred ca lucrul acesta e bine stiut si de unii si de altii din ambele tabere, daca le pasa de tarile lor si de ei insisi chiar vor fi atenti sa nu apara un asemenea incident, daca mai au vointa si nu sunt complet posedati de diavoli si alte duhuri.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. mihaimarian said, on octombrie 7, 2015 at 5:13 pm

    Tom beron nu exista k vreodata Biserica ortodoxa sa fi canonizat un eretic.Ce e pe net cu p Arsenie Papacioc e un fals de 2 bani.De cate ori p Papacioc n a zis k e mare rusine sa vorbesti de raubpe fratele tau si k cei mai multi care se duc in iad sunt cei care vorbesc de rau.P Papacioc e un sfant.Dk era barfitor nu mai era….Nu mai aruncati cu noroi in par Arsenie Boca ca el a pictat profetit.Cate profetii nu s au implinit de ale lui.Cati oameni nu au marturisit despre vindecarile si minunile parintelui.N o mai aruncati k facea cu demonii k nu merge.Prezenta Duhului Sfant e prilej de bucurie.A demonului de tulburare.O sa fie dezgropat si o sa i se arate moastele si barfitorii or sa zica k e minune draceasca cum au zis de par Ilarion Argatu.Dumnezeu sa ne lumineze !

    Apreciază

    • el said, on octombrie 7, 2015 at 6:26 pm

      „Nu mai aruncati cu noroi in par Arsenie Boca ca el a pictat profetit”___ el NU profetii a pictat ci EREZII ! Asa se numesc ele dupa Invatatura Sf Parinti pe care tu o ignori doar ca sa te inchini la boca, adica la DIAVOL !

      Apreciază

    • el said, on octombrie 7, 2015 at 9:03 pm

      „.De cate ori p Papacioc n a zis k e mare rusine sa vorbesti de raubpe fratele tau si k cei mai multi care se duc in iad sunt cei care vorbesc de rau”____tu ai probleme serioase de discernamant daca faci confuzii intre a vorbi pe cineva de rau pentru pacate personale( iti dau exemplu care ca vad ca nu pricepi, cele din categoria lacomie, furt, curvie, ucidere,etc) si a „vorbi de rau” EREZIA, adica a COMBATE erezia, sa arati URATENIA si HULA ei ! EREZIA sa fie COMBATUTA fatis si aratata Biserici este treaba de capatai si PORUNCA, spre salvarea sufletelor inselatilor de la pirezanie, TOTI Sf Parinti ai COMBATUT= vorbit de rau in acceptia ta ERETICII si INSELATII si idelie lor, ba pe unii i-au si ANATEMATIZAT imdeiat sau dupa multi ani ca pe Origen( nu ca ifetinul boca ar fi de calibrul intelectula al lui origen, si si asa MULT mai PROST fiind tot nu s/a smerit si a cazut in mandrie ca si acela ).

      nu mai deschide aici discutii clarificate de mult aici pe blog ne e SILA deja de tema asta, daca esti tampit/intunecat la minte si incapatanat tine-te de INSELAREA ta OBSESIVA boca dar sa nu te plangi ca NU ti s-a aratat greseala cand , in caz ca persisti in ratacairea ta cu boca, te vei OSANDI la Judecata ca inchinator la INSELAT si implicit la diavol !

      Apreciază

    • Rozalia said, on octombrie 7, 2015 at 11:23 pm

      Vai de tine pe ce drumuri ratacesti!

      Apreciază

      • Rozalia said, on octombrie 7, 2015 at 11:26 pm

        Comentariul pentru @mihaimarian

        Apreciază

  18. sherlock_holmes said, on octombrie 7, 2015 at 8:13 pm

    Cred ca taietorii de capete ( albi si negri ) au intrat in panica si mai mult.Senor Brzezinski,cum mai dezarmeaza luptatorii tai flotila din Marea Caspica ? Dar daca rusii or sa traga rachete de pe submarine din Marea Ohotsk sau de la Polul Nord,cum le mai dezarmezi si pe acelea ?

    Dar daca rusii parasuteaza regimente de soldati bine antrenati,cum ii mai dezarmezi ? Deja a inceput ofensiva terestra,alo,mister,do you hear me ?…ma auzi ?

    Nu intelegeti ca sinteti de partea cea mai neagra a istoriei,si lumea va vede ( cei cu ochii mai sanatosi,nu toti )…luptati de partea teroristilor pe care tot voi i-ati inmultit la cote astronomice in intreaga lume.De aceea va si este greu sa luptati sau sa luati vreo masura impotriva Rusiei in Siria.Pentru ca va aratati de imorali,ipocriti si vicleni la culme,singerosi si fara scrupule.

    What goes around comes around!Vi se sparg toate in cap acum si vi se intorc impotriva,numai prostii si cu ticalosii va mai tin partea acum ( si combinatii intre acestea,la extreme 100% prost si 0 % ticalos l-am putea numi naiv,100 % ticalos si 0 % prost l-am putea numi nemernic,sau mai rau decit iuda )

    Si acum Deus ex Machina,rusii le iau si ultimul as din mineca trisorului .Au spus ca pot purta negocieri cu Armata Siriana Libera ( FSA ) a rebelilor,care impreuna cu armata reala a Siriei sa-si uneasca eforturile in invingerea ISIS-ului,Al Qaeda,Al Nushra si care or mai fi..

    Daca aceea chiar exista ( eu ma indoiesc ca au mai mult de citeva sute de luptatori ),ori trebuie sa se arate,ori sa fie de acord cu rusii sau nu.Rusii oricum cistiga,diplomatic cel putin si ca imagine.

    Acum,ori unele tari europene care fac parte din ciudata coalitie realizeaza grotescul situatiei in care se afla si pun presiune pe americani,macar sa-si salveze imaginea si sa mai ia si citeva decizii bune,or razbunarea si inscenarea de grozavii ( bombardamente de moschei,piete alimentare intesate de oameni,gaz sarin,declansarea de razboi impotriva Libanului … ) folosindu-se pentru aceasta de trupele CIA,MI6,Mossad sau teroristi,in functie de grozavia si complexitatea inscenarii.

    Sa speram ca macar pe moment,Dumnezeu sa-i tina pe americani si odioasa coalitie inghetati si neputinciosi,macar pina ajung rusii si armata siriana la granitele Turciei,Irakului si Iordaniei,pe care sa le ia sub control.Fara aprovizionari si sprijin de tot felul,teroristii nu au cum sa o duca prea mult.

    Apreciază

  19. mihai viteazul said, on octombrie 7, 2015 at 9:01 pm

    ASA AU SPUS SI DE MANTUITOR CA LINIUTA CU BELZEBUL FACE MINUNI. BINE ZIS MAI SUS CA PAPACIOC IEREA BARFITOR DACA SE OCUPA CU ANALIZE OMUL INSEMNA CA NU PREA AVEA TREABA SAU GASIT REPEDE UNI SA-L FACA ERETIC EXTRAORDINAR PAPACIOC ASTA

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 8, 2015 at 8:36 pm

      Vitezule în asasinarea limbii române,

      Se vede că până şi cunoştinţele de clasa a patra te depăşesc mult, deci ce să mai aşteptăm de la tine să ştii dogmatică şi canoane sau să gândeşti!

      Apreciază

      • ios said, on octombrie 8, 2015 at 9:57 pm

        Mirela daca ai sti tu cine sint eu , De unde a-ti permiti tu sa ma faci pe mine in fel si chip? , poate ca esti prea crestina? . Curajul si elanul asta sa ma judeci tu pe mine nu cumva e de la sfintenia ta?, a-ti spun doar atat am fost judecat de Dumnezeu inainte sa ma judeci tu. Sint doar un om simplu in care Dumnezeu si-a pus in mine toata dragostea lui la un moment dat , greseala a fost a mea ca nu am gestionat bine harul si am luat-o in jos rau de tot. Poate ca am iubit prea mult lumea asta asta sa fie singurul pacat pentru care am platit cu varf si indesat . Ai fost tu in iad? Sti tu cum e diavolul? L-ai vazut tu pe el sa vezi cat de infricosator este? I-ai auzit tu respiratia lui ? Ai cerut tu de la Dumnezeu ajutor cand sufletul tau se zbatea in ghearele lui? Ai primit tu ajutor de la Dumnezeu si ai simtit scaparea? Ai fost tu convertita din vre-o ratacire? . O tu spui ca nu stiu sa scriu si adevar graiesti., dar eu a-ti spun ca nu am facut o crima din asta ca nu stiu sa scriu , dute de invata ce inseamna iubirea si apoi putem sa conversam amandoi

        Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 8, 2015 at 11:22 pm

        ios viteazule,

        Spui: „daca ai sti tu cine sint eu , De unde a-ti permiti tu sa ma faci pe mine in fel si chip?”
        Îţi răspund că, după mesajul pe care mi l-ai destinat, chiar nu-mi doresc să ştiu cine eşti. Îmi ajunge că văd că ai sau poate ar trebui să ai legătură cu un ospiciu.

        Afirmi că în biserica noastră nu mai e har aproape deloc şi că în Potir nu mai e Hristos. Văd că ţi-ai însuşit lecţiile dracilor, deşi gramatica a fost prea grea.

        Mai îndrăzneşti să afirmi despre Părintele Arsenie Papacioc că „IEREA BARFITOR DACA SE OCUPA CU ANALIZE OMUL INSEMNA CA NU PREA AVEA TREABA”.
        Nu ţi-e ruşine? Spui că eu te fac în fel şi chip pentru simplul motiv că îţi atrag atenţia că, dacă măcar limba n-ai învăţat-o deloc, nu ai pregătirea necesară să dai lecţii duhovniceşti pe aici. Te revolţi că te judec, exagerând judecata mea, însă ai TUPEUL să îl judeci tu după mintea ta strâmbată de draci pe Pr. Papacioc.

        Mai insistă cu Molitfele Sf. Vasile cel Mare!!!

        Apreciază

  20. mihai444 said, on octombrie 8, 2015 at 12:23 am

    Apreciază

  21. ioana said, on octombrie 8, 2015 at 7:14 pm

    frate „el” eu am ajuns la concluzia ca degeaba venim cu argumente si incercam sa-i lamurim pe arsenisti(bocaiti) ca sunt pe drum gresit…o tin tot pe a lor, ca ratiunea le este afectata. i-am aratat unei cunostinte cam cum sta treaba cu A.B.(in familia ei au fost mari probleme, accentuate dupa ce copiii ei au fost la mormantul „sfantului”, dar tot nu vrea sa inteleaga. Ba, mai mult, asa in „ciuda” s-a dus la mormantul lui A.B., unde s-a simtit „in al 9-lea cer si acum zace bolnava… frate, e INUTIL!

    Apreciază

    • el said, on octombrie 8, 2015 at 9:17 pm

      ioana

      pentru inchinarea la diavoli/idoli il paraseste harul Lui Dumnezeu pe om si atunci i se schimba si mintea, cumplita cadere isi atrag cu atata usurinta ageamii acestia.
      nu/mi fac iluzii ca incapatatanatii si lenesii la minte si la suflet aplecati spre inselare se vor schimba, dar macar NU ii las sa/si imprastie nestin gheriti boala sufleteasca si la altii, plus ca pe mine tema boca m/a scrabeste peste masura, incat am nevoie de un spatiu vital al mintii curat unde sa nu vina sa se balege toti smintitii ca asa le canta lor „duhul”
      Doamne ajuta !

      Apreciază

  22. Spaceman said, on octombrie 8, 2015 at 7:50 pm

    CNN – patru vase de luptă rusești au lansat în Siria 26 de rachete de înaltă precizie și cu rază lungă de acțiune, atingând 11 ținte.

    RT – armata siriană lansează un atac la scară largă împotriva ISIS, pentru a recupera regiuni și orașe cheie, după bombardamentele rusești.

    Pe 30 sept 2015 muncitorii din US au dat în judecata Monsanto pentru că au produs erbicide cancerigene

    In urma lucrărilor agricole de toamnă din Siria

    Monsanto înregistrează pierderi masive de profit și renunță la 12% din forța de lucru pentru a face economii

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.