SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?

Posted in Uncategorized by saccsiv on Octombrie 27, 2015

Cam asa s-ar traduce in germana expresia “Germania a murit?”. Sau gresesc? Nu conteaza, oricum limba germana se va duce dupa poporul german, adica va muri.

Ca sa intelegeti mai bine materialul de mai jos, vizionati va rog din nou:

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Zice ea acolo si despre multiculturalism si Europa. A se intelege distrugerea natiunilor europene si a oricarui instinct de conservare.

Si iata unde s-a ajuns:

   Iata si comentariul sorei Mirela postat la articolul ISLAM: “Convertiti-va sau muriti” pe peretii cladirilor din SUEDIA:

Nu pot să nu simt o imensă şi persistentă revoltă după vizionarea acestui clip, în care un puşti musulman obraznic îşi bate joc de un copil german cu un cap mai înalt decât el. Nu ştiu ce frecvenţă au astfel de evenimente în ţările europene cotropite de lifte, dar am mai văzut asemenea înregistrări şi m-a cuprins aceeaşi indignare, însoţită de neînţelegere.
Poate greşesc, dar mi se pare inacceptabil şi împotriva bunului simţ să nu reacţionezi. Nu pricep cum copiii aceştia acceptă să fie astfel batjocoriţi. Ştiu că sunt educaţi să nu reacţioneze, ştiu că cei care dau replici similare riscă amenzi, poate chiar închisoare, că celor agresaţi li se cere să fugă, dar nu înţeleg cum pot.
Eu, dacă aş păţi aşa ceva sau dacă aş vedea aşa ceva, nu aş putea să nu îl iau la un tir de pumni pe acel plod tupeist, dincolo de toate legile şi regulile, chiar dacă aş ieşi din asta cu ochii scoşi, tăiată sau moartă.
Părerea mea este că o atitudine de lipsă de reacţie sau de timorare ca a copilului german sporeşte în musulmani dispreţul faţă de europeni şi de credinţa creştină a acestora, generând ulterior violuri, agresiuni mai grave, zone sharia, parade cu mesaje ofensatoare şi agresive la adresa creştinilor etc.
Ştiu că majoritatea agresiunilor/violurile islamicilor rămân cu autor necunoscut, căci poliţia nu reuşeşte să îi identifice, părându-li-se asemănători. Deci, să te bazezi pe lege nu e o soluţie. Mă întreb, atunci: dacă acel copil neamţ ar fi replicat cu niste pumni, ce s-ar fi întâmplat? Risca să ia o bătaie mai mare, că liftele merg în haită, dar dacă şi alte dăţi agresorii ar primi replici pe măsură, credeţi că ar ţine-o tot aşa? Eu cred că nu. Iar dacă situaţia ar fi fost văzută de un poliţai neamţ, copilul agresat nu ar fi putut să fugă? Oare poliţaiul ar fi făcut exces de zel în urmărirea lui?
Cum să fii în ţara ta, să faci parte din populaţia majoritară şi să păţeşti una ca asta? Dacă acum e aşa, după ce se vor înmulţi şi mai tare păgânii aştia, ce soartă vor avea europenii?

Comentariu saccsiv:

Iata si alte clipuri:

Germania inca n-a murit, dar daca o tine tot asa, multa vreme nu mai are.

Deocamdata se mai zbate oleaca:

VIDEO. Zeci de mii de germani strigand la Dresda: PUTIN la BERLIN / MERKEL in SIBERIA

Si fac o paranteza. Vad ca video acolo nu mai e. Si asta pentru ca de multi ani sunt niste unii care nu iarta nici un clip youtube pe care-l postez pe blog. Si se tot straduie si fac presiuni sa fie scos de acolo. Iar uneori reusesc.

Asa ca mai postez altul aici:

   Iata si ce putem citi la Părinții din Germania se revoltă: S-a ajuns prea departe! Copiii noștri sunt puși să facă paturile și să gătească pentru refugiați!:

Inițiativa unei școli din Germania, de a-i pune pe elevi să facă ”practică” într-un azil unde au fost găzduiți refugiați, i-a revoltat pe părinți.

Directorii unei școli din orașul german Lübeck au hotărât că elevii trebuie să facă ”practică” într-un centru de găzduire a azilanților, ca parte a programei de activități săptămânale. Părinții au luat foc, deranjați de faptul că astfel copiii lor vor fi trimiși să schimbe lenjeria, să ajute la prepararea mâncării și să sorteze haine pentru migranții ajunși în acest oraș.

Una dintre mame a postat pe Facebook o scrisoare, în care sunt subliniate pasajele care vorbesc despre orele de practică în centrul de azilanți, presa locală confirmând că documentul este oficial.

”Nu am sentimente de ură. Sunt o persoană super tolerantă, dar lucrurile merg mult prea departe. Școala a inclus o nouă disciplină care se numește SERVILISM?”, a comentat cineva pe Facebook.

Majoritatea comentariilor, peste 600, sunt reacții de revoltă față de atitudinea autorităților, nemții întrebându-se acum de ce migranții nu pot să facă singuri treburile puse acum în sarcina unor copii.

Sursa: activenews.ro

Comentariu saccsiv:

   Dar e greu. Cu atat mai mult cu cat vatafii Germaniei vor sa pedepseasca aspru orice evadare din latrina:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Restul Europei cum sta?

 

Anunțuri
Tagged with: , , ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. bacalion said, on Octombrie 27, 2015 at 12:01 pm

  Reblogged this on FĂRÎMITURI.

  Apreciază

 2. energein7 said, on Octombrie 27, 2015 at 12:18 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 3. Iones said, on Octombrie 27, 2015 at 12:36 pm

  Banicioiu va distribui parintilor o serie de brosuri care arata ”beneficiile” vaccinarii.

  Elaborarea unui ghid al vaccinării, care să fie distribuit tuturor viitoarelor mame, dar şi prezentarea cât mai rapidă a proiectului legii vaccinării şi susţinerea activităţii Institutului Cantacuzino sunt prevăzute într-o rezoluţie semnată, astăzi, de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, prezent la dezbaterea cu tema „Vaccinarea obligatorie – pro sau contra”, scrie Agerpres.
  Documentul prevede ca informarea şi educarea părinţilor în ceea ce priveşte modul de acţiune şi efectele vaccinurilor sunt obligaţii ale Ministerului Sănătăţii, Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, direcţiilor de sănătate judeţene, medicilor şi specialiştilor.

  Sursa: http://www.sursadesanatate.ro/ghid-pentru-vaccinare-la-indemana-parintilor

  Apreciază

 4. tataia said, on Octombrie 27, 2015 at 12:50 pm

  Cu adevarat navalirea popoarelor barbare…uite de aia ar trebui sa avem ARME! Dar din pacate asa ceva nu se poate…in Europa cea civilizata civilii nu au voie sa detina arme! Cu alte cuvinte sintem sclavi…nu inarmezi sclavii nu e asa? Oricum Romania are una din cele mai aspre legi privind regimul armelor si munitiilor chiar si intre tarile europene!

  Apreciază

  • Radu said, on Octombrie 27, 2015 at 4:42 pm

   Mai intai trebuie sa ai ceva ceva bani ca sa ai arme.
   Nu stiu cum se poate procura un pistol adevarat letal (sa zicem .44 Magnum) si de unde nu din ala cu gaze aiurea dar cu siguranta e scump probabil cateva sute de euro sau poate mii.

   Pana acolo mai bine ceva arte martiale din alea fara partea de vrajeala religioasa cu ritualurile lor.

   Apreciază

   • tataia said, on Octombrie 27, 2015 at 7:12 pm

    Hmmm…nu e neaparat nevoie de .44 Magnum…Ala e calibru mare, si apoi e american 🙂 . Dirty Harry avea revolver de calibrul .44 Magnum. Este arhisuficient si un pistol de calibru 9 mm. 9×19 mm Parabellum este un calibru nemtesc…Exista multe pistoale bune pentru calibrul asta…Glock, Beretta, etc…

    Arme se pot cumpara de la orice magazin de arme…problema este ca pentru a le putea cumpara este nevoie de permis de port-arma. Permisul de port-arma se elibereaza de catre politie…Doar anumite categorii de cetateni pot primi permis de port-arma LETALA. Si anume politistii si militarii atit in timpul activitatii cit si dupa pensionare, inaltii demnitari, magistrati si diplomati, sportivii care practica tirul sportiv si instructorii din poligoanele de tir, agentii societatilor de paza care sint autorizati pentru transportul de valori, vinatorii si colectionarii de arme. Sportivii au dreptul de a cumpara doar arme de tir sportiv. Vinatorii au dreptul de a cumpara doar pusti de vinatoare, colectionarii de arme au dreptul de a cumpara doar arme de colectie, istorice (nu pistoale moderne, probabil in ideea ca pentru alea vechi nu prea mai gasesti munitie).

    Permis pentru arma neletala insa (cu gloante de cauciuc) poate obtine insa orice civil care are cazierul curat si este apt din punct de vedere medical si psihologic…Numai ca stii care e problema cu armele neletale? De la distanta mica (point blank, sub un metru) daca tragi in cap devin letale…iar la distanta mare (peste 5 metri) devin inutile…nu o simte agresorul decit ca o ciupitura de tintar…

    Dar pistolul si pusca de vintoare sint una…daca tu esti unul si agresorii sint 10? Atunci ar fi buna o arma automata…de aia zic eu ca trebuie un AK-47 :)…GLumesc desigur! Din pacate nici macar in SUA nu mai este voie ca civilii sa detina arme capabile de foc automat…si asta incepind cu 1986. Inainte era voie. In ziua de azi cred ca numeri pe degetele de la o mina tarile din lume care mai permit civililor sa detina arme complet automate..Printre acestea s-ar numara Iraq-ul, Pakistanul…

    Apreciază

   • tataia said, on Octombrie 27, 2015 at 7:18 pm

    P.S. Uite un Beretta de 9 mm costa sub 1000 de euro…doar vreo 3500 lei

    http://www.rentarm.ro/magazin/ro/pistoale-cu-glont/109-beretta-90-two.html

    Dar daca nu te incadrezi in categoriile de mai sus nu obtii permisul de port-arma…oricum sclavii nu au nevoie de arme..pai daca populatia ar fi fost inarmata mai existau mineriadele?

    Apreciază

 5. mihai said, on Octombrie 27, 2015 at 2:24 pm

  este suficient sa vedem ce se intampla la noi cu o serie de minoritati inclusiv cea tiganeasca si de tupeul acestora, dar cand or mai veni si puhoaie din acestea mai sus prezentate

  Apreciază

  • Radu Humor said, on Octombrie 27, 2015 at 7:54 pm

   Adevăratul pericol nu sunt aceste hoarde, pe astea, dacă vrei, le poţi pune la punct . Fie se supun legilor de aici, fie – valea !
   Adevăratul pericol este pentru România, cel al evreilor care se infiltrează în număr înspăimântător ( se zice că neoficial au ajuns la aproape un milion, o adevărată invazie mută, cu toate că legile nu permit un asemenea influx de populaţii străine !) !
   Şi ăştia cumpără în prostie, terenuri, case, cartiere, blocuri, aur, tot ce-i de valoare ( de bănci şi malluri, sau de politicieni, nu mai vorbesc ;)), sau îşi construiesc, chiar în Bucureşti, un cartier de lux, rezervat celor mai bogaţi dintre ei !
   Şi pe ăştia, după ce ţi s-au înfipt precum căpuşele în blană, nu ştiu zău, cum mai scapi !? :mrgreen:

   Apreciază

   • Radu Humor said, on Octombrie 27, 2015 at 8:00 pm

    Nemţilor şi s-a indus un fals concept de culpabilitate, pentru acţiunile naziştilor, şi până vor redeveni iarăşi ce-au fost, scăpând de trădători de neam şi Reich, vor suferi consecinţele !
    Din păcate, se pare că necunoscută, neînţeleasă, sau chiar prost înţeleasă Istoria se repetă !
    La fel de brutal uneori, cu toate nedreptăţile ce se răsfrâng şi asupra celor nevinovaţi. Zic ei, dar vinovaţi pentru că au ştiut, au văzut, dar au tăcut şi n-au făcut nimic, când se puteau opri toate la timpul lor !

    Apreciază

 6. Radu said, on Octombrie 27, 2015 at 4:24 pm

  Asta e momentul cel rar cand oamenii trebuie sa o ia progresiv de la greva generala in Germania la rezistenta pasiva si daca nici astea nu functioneaza la furca,topor,bata,pistol, MG42 ( cautati pe goagal aia care nu stiu ce e un MG42 ) desi e ultima optiune pe lista asta cu violenta ca ultima speranta.

  Ignoranta, indiferenta si placiditatea germanilor din ultimile decenii sunt de vina pentru acestea.
  De erau vigilenti si luau atitudine de la primele semne nu se ajungea aici. E mai usor sa previi decat sa tratezi.

  Dumnezeu sa ii apere sa ii intareasca si sa le deschida ochii si mintile sa vada Adevarul !

  Apreciază

 7. RomeoB said, on Octombrie 27, 2015 at 5:54 pm

  Am vazut primele 2 filme:
  arabii sunt naturali; cel de la primul film pare sa fi facut ceva arte martiale. Lovituri sigure, cat de cat exersate.
  Neamtul este insa suspect de supect de bland. Cu un minim de instinct de conservare, ar fi trebuit din cand in cand sa schiteze un gest de aparare – fie el si stangaci si ineficient; normal era sas puna mana in fata, sa nu o incaseze la cap… Reflexe neconditionate.

  In al doilea film, baiatul pare natural; plange spontan deci e putin probabil sa fie o inscenare.
  Este greu de explicat, de ce fiind pe role nu o ia la fuga. Pe role ai viteza prea mare ca sa te ajunga cineva…

  In concluzie: arabii lovesc cu pumnul, nemtii cu camerele de filmat. Ca romani o stim bine dupa martie 1990 la Targu Mures….

  Apreciază

 8. hilohi bogdan said, on Octombrie 27, 2015 at 6:09 pm

  Deutschland unter alles…(sic)

  Apreciază

 9. Spaceman said, on Octombrie 27, 2015 at 6:22 pm

  https://ro.wikipedia.org/wiki/PEGIDA

  Apreciază

 10. lastunnegru said, on Octombrie 28, 2015 at 7:56 pm

  Omul de afaceri Ion Ţiriac a făcut o propunere surprinzătoare pe fondul crizei imigranţilor care vin în număr tot mai mare în Europa.

  Ion Ţiriac spune că România are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranţi şi propune ca fiecare român să renunţe la 50 de euro din salariu pentru refugiaţi.

  http://www.capital.ro/ion-tiriac-fiecare-roman-sa-renunte-la-50-de-euro-din-salariu-ca-sa-i-primim-pe-imigranti.html

  Apreciază

 11. a said, on Octombrie 29, 2015 at 9:01 am

  baiatul german care nu accepta provocarea este foarte intelept. Daca ar fi sarit la bataie, totul era filmat de partea adversa si ar fi fost prezentata ca o agresiune impotriva imigrantilor.Ii tot spuneau: ”Da-i si tu una!”, iar el a refuzat provocarea. Eu nu cred ca asa se rezolva problema cu astia, totul porneste de la legi, drepturi, privilegii, guvernanti. Tradatorii tre sa-si ia pedeapsa, pt ca fara asta nu s-ar fi ajuns aici.

  Apreciază

 12. […] VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine? […]

  Apreciază

 13. […] articolul VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?., postat acum doi ani pe saccsiv, erau patru filmulete. Acum nu mai e nici unul […]

  Apreciază

 14. […] VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?. […]

  Apreciază

 15. […] VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?. […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: