SACCSIV – blog ortodox

Foto si video: BARBATI in FUSTE. Androgin si unisex

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 8, 2015

Men-in-skirts-dailymail.co_.uk_

Foto: http://www.buzzingbetty.com/neon-roberts-caught-between-his-mother-medicine/men-in-skirts-coming-to-your-high-st/men-in-skirts-dailymail-co-uk/

   Iata si ce putem citi Fusta e in trend si pentru barbati:

Nu vorbim de un barbat travestit, nici de kiltul scotienilor, ci de cea mai recenta colectie H&M pentru barbati.

Nu numai ca cei de la H&M au decis ca barbatii ar trebui sa poarte fuste cu pliuri in primavara viitoare, dar cred deasemenea ca ar trebui neaparat asortata cu niste ciorapi trei sferturi. Mai adauga un sacou si un tricou si deja poti obtine o tinuta versatila, unisex.

   Iata si ce putem citi Vor purta bărbaţii fustă şi dantelă?:
Androgin” şi „femin” au devenit atributele moderne ale ţinutelor masculine prezentate în ultima vreme. Dar de la fantezia de pe podium până la moda străzii este sau nu cale lungă? Vor purta bărbaţii fuste? „Da, vor purta”, prezice editorul de modă Maya Singer, aprobată de designerii momentului.


Odată cu Săptămâna Modei pentru bărbaţi de la Londra, s-a stabilit un lucru categoric: androginul s-a întors. Iar cea mai puternică expresie a sa a putut fi văzută în cadrul show-ului JW Anderson, designer deloc străin cu astfel de influenţe.

Dacă sezonul trecut, bărbaţii de pe podiumul lui Anderson au putut fi văzuţi în rochii scurte cu volane, sezonul viitor vor predomina tunicile purtate cu pantaloni din materiale fluide, la fel ca în colecţiile pentru femei. Un singur atribut ar încapsula ambele colecţii: feminin. Imaginea complet efeminată este doar o modalitate prin care designerul testează barierele dintre ţinutele masculine şi femine. Anderson nu caută controversa cu aceste colecţii, după cum a mărturisit, dar asta înseamnă că vom vedea bărbaţii în fuste de acum încolo?

„Într-un fel, este amuzant că oamenii au avut reacţii atât de puternice la acest look. În studio, facem tot felul de experimente, asta este şi ideea modei, nu? Ne jucăm cu materialul, încercăm să creăm linii noi, proporţii noi. Apoi prezinţi lumii produsul şi devine un trend”, a spus Anderson pentru bbc.co.uk.

Se formează un tipar

Dacă Jonathan Anderson ar fi fost un designer nebun, obsedat după imaginea androgină, dintr-un exces de zel estetic, ar fi doar interesant. Dar ce este şi mai interesant, este că Anderson nu este singur. Un alt designer londonez, Shaun Samson, a prezentat pantaloni scurţi roz, din organza şi fuste care păreau realizate din prosoape de plajă. Pentru linia masculină.
La prezentarea casei de modă Alexander McQueen, directorul de creaţie Sarah Burton a deschis show-ul cu un costum bărbătesc din dantelă albă. Prezentarea Topman a introdus piese tip cowboy, extrem de colorate şi motive florale brodate. „M-am trezit gândindu-mă că era cumva nedrept să clasific colecţiile drept feminine. Cine a hotărât că bărbaţii nu poartă dantelă? Sau fuste? Înapoi în Grecia Antică, bărbaţii purtau togă, nu? Când s-a instaurat această vigilenţă asupra masculinităţii?”, se întreabă Maya Singer, editor de modă.
„Am trăit într-un moment foarte lung şi conservator. Este atât de leneşă abordarea asta cu «bărbaţii poartă asta, în mod clar nu poartă altceva». Bărbaţi precum Rick James sunt o adevărată inspiraţie. Este atât de sexy, de ganster în tricourile cu volane şi cizmele roşii înalte, pentru că nu lasă hainele să-i definească sexualitatea şi nici masculinitatea”, a spus Martine Rose, designer englez.

Noua colecţie a lui Rose are parte de latura şi detaliile feminine din plin. Dar ceea ce a făcut-o cu adevărat intrigantă a fost atitudinea hainelor era incontestabil masculină.

„Fotbaliştii purtau tricouri extrem de scurte în anii ’70, dar nimeni nu le chestiona masculinitatea. Dimpotrivă, toţi bărbaţii voiau să arate ca ei. Aveau încrederea în sine necesară pentru a-şi arăta corpurile şi pentru a fi ludici”, spune Rose.

Încredere în sine. Dacă un lucru este necesar în noile look-uri androgine pentru bărbaţi, atunci acesta este. „Imaginile acestea ultra masculine care domină moda bărbaţilor semnalizează o criză a încrederii în sine a lor?”, se întreabă Singer.
Revista „The Atlantic” a publicat recent un număr pe a cărui coperta scria „Sfârşitul bărbaţilor”, referindu-se la tipul masculin de genul Don Draper, din „Mad Men”, un etalon al stilului şi o forţă de susţinere a familiei.

Altfel, astăzi are loc o evoluţie a imaginii băieţeilor firavi care schimbă definiţia masculinităţii sau o îngroapă cu totul.

„Hainele pot fi complicate. Pot spune mai multe poveşti deodată. Aşa că este cel mai probabil să fie mai multe noţiuni implicate în aceste haine care depăşesc graniţele sexului”, spune Singer.

Fiecare curent a şocat şi a fost atacat cu scepticism. Dandismul era considerat, de către

Baudelaire, „un număr de bărbaţi, străini dezamăgiţi şi relaxaţi, care crede că stabileşte un nou tip de aristocraţie”. Baudelaire vorbeşte despre gust, de fapt. Şi când Jonathan Anderson explică despre felul în care au fost produse piesele lui controversate, menite să fie „noua direcţie”, vorbeşte despre acelaşi gust. La fel şi Charlie Casely-Hayford, co-fondator al casei de modă de lux pentru bărbaţi Casely-Hayford, când spune că „elementele feminine oferă brandului  aerul de rafinamente”.

Există un soi de gândire de tip tour d’ivoire aici. „Sunt gata să pariez că, în viitorul apropiat, publicul consumator va găsi o versiune a esteticii unisex pe care o va aborda. S-a mai întâmplat, se va întâmpla din nou”, spune Singer.

„Vrem să provocăm clientul, fără să-l speriem. Aşa că-n fiecare sezon mă întreb dacă a venit momentul fustei. Va înţelege? Suntem aproape, foarte aproape de acel moment, dar nu încă acolo”, a spus Casely-Hayford.

   Comentariu saccsiv:

   Iata-l si pe Robbie Williams in fusta:

   Cititi va rog si:

RAZBOIUL IMPOTRIVA BARBATILOR

PLASTICUL duce la „feminizarea” baietilor si alterarea sanatatii reproductive a barbatilor

 

Tagged with: , , ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihneal said, on iulie 8, 2015 at 8:49 pm

    Este grețos să vezi așa ceva. Pur și simplu mă dezgustă.

    Apreciază

    • Radu said, on iulie 9, 2015 at 7:47 pm

      E NOAPTE MINTII
      AIA SUNT NISTE DOBITOCI ma refer la barbatii aia tineri care au acceptat asa ceva….OARE BANUL CONTEAZA ATAT? CHIAR SI SA CALCI PE CADAVRE SA TE FACI DE RAS PURTAND ASA CEVA !!!???

      RUSINE ! Ura fata de barbati se numeste MISANDRIE sau ANDROFOBIE mai putin cunoscut decat omologul sau faimos MISOGINIE.

      Niciun barbat sanatos la cap nu va purta asa ceva nici in Romania nici macar in SUA sau vestul Europei.
      Asta e o fumigena inca o incercare esuata de a influenta lumea si opinia publica.

      Nici femeile nu sunt de acord cu asa ceva mai ales ele, nicio femeie nu e atrasa de un barbat efeminat ca nu e normal nu e firesc e impotriva naturii si firii. Cel putin starneste rasul,batjocura si cel mult ura,repulsia si revolta impotriva anormalitatii.

      Pe de o parte avem in vest o propaganda puternica si mizerabila si desantata cu drepturile femeilor care inca si acum se pare ca mai sunt oprimate nu stiu de cine probabil de imaginatia lor bolnava ca in rest in afara de ELEFANTUL din magazinul cu portelanuri care oprima pe toata lumea si pe ala nu il vede nimeni se numeste STAT -Guvern in rest nu le oprima nimeni cu nimic.

      Pe de alta parte barbatii sunt discriminati aproape pe toate planurile ca au inceput sa apara voci puternice si curente radicale ale lor deocamdata in minoritate si sunt dezavantajati la locul de munca si nu numai.
      Alimentatie modificata genetic,poluare,stres stil de viata stricat si alte o mie de factori care contribuie la stricarea puterii de reactie si decizie si de revolta a barbatilor.

      Apreciază

      • ozana said, on iulie 12, 2015 at 5:24 pm

        @ Radu Scurt si la obiect comentariul tau. Asa este. Mizerabile vremuri ne este dat sa traim. Croiala acelor vestminte aduce cu hainele soldatilor romani daca va mai amintiti.

        Apreciază

  2. unu said, on iulie 8, 2015 at 9:23 pm

    niste terminati…

    Apreciază

  3. adriandirnescu said, on iulie 8, 2015 at 10:58 pm

    Eu ma intreb ce se intampla cu noi, care ne credem inca normali la cap … Vom avea puterea sa reactionam, sa ne ferim copiii de asemenea scarbosenii ? Cum sa facem ? Cel putin putere sa ne rugam Bunului Dumnezeu mai avem ? Vom devenii o minoritate frustrata, vom murii in noi insine , sau vom murii luptand pentru Hristos si pentru sufletele noastre ? Ce pareri aveti ?

    Apreciază

    • George said, on iulie 9, 2015 at 9:49 am

      Mergem pe invatatura Sfintilor Parinti, fara abateri.

      Apreciază

    • blue said, on iulie 9, 2015 at 10:22 am

      Cum adică „Cum să facem”? Copiii sunt educabili şi înclinaţi spre bine. Dacă îţi faci timp pentru ei şi le dai un exemplu bun, nu e niciun pericol să fie corupţi social de mizerii ale sistemului. Dar dacă părinţii sunt mai preocupaţi de propăşirea materială decât de propriile odrasle, pentru că aşa le induce societatea, consecinţele se vor vedea.

      Apreciază

      • unu said, on iulie 9, 2015 at 12:08 pm

        ei pe naiba nu e nici un pericol. crezi ca daca la scoala fac educatie sexuala in care ii invata ca „e ok sa fii gay”, peste tot in magazine, la televizor, reviste, ziare, apar toti scarbosii si dezaxatii ca si exemple de urmat, cat crezi ca va mai valora ce ii inveti tu, ala „batran si demodat, care nu stie care e faza”?

        eu personal, daca se baga educatia sexuala in scoli si se legalizeaza si casatoria poponarilor, o sa fac home-schooling sau ne infiintam o scoala particulara la comun cu mai multi parinti care au aceleasi viziuni ca si mine.

        sau ca si ultima solutie, o sa ma mut intr-o tara unde oamenii inca mai sunt cat de cat sanatosi la cap si unde anormalul nu e denumit normal si impus cu forta.

        Apreciază

      • isa said, on iulie 9, 2015 at 2:02 pm

        @unu … deja modelul propus de tine exista in Romania – este Şcoala şi Grădiniţa “Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Constanta … nu stiu daca si in alte orase ale tarii mai sunt astfel de scoli.

        Apreciază

      • gheorghe said, on iulie 10, 2015 at 12:19 am

        Iarta-ma dar este teorie ce spui…
        Educabili, desigur dar nu ii poti „scoate” din societate si… ce sa vezi?
        La gradinita – poze pe pereti cu „curcubeul” homosexualilor…. organizarea de „ziua unisex” , asa ca sa nu se mai faca „diferenta” mascul-femela ca duce la discriminare… si e impotriva noii religii pseudo-laice care inventeaza „identitatea de gen” pentru a incuraja razvratirea fata de ce ti-a dat Dumnezeu cand te nasti…
        Deja, in acte – la unii – se trece „parinte 1” si „parinte 2″…. nu TATA si nici MAMA ca astea sunt „cultura depasita”. Nu-i asa?
        Oameni se pot „face” in eprubeta… nu conteaza ca spermatozoidul se „recolteaza” prin onanie, … acum este „sanatos medical” s-o si practice cine vrea, in special excitat pe site-uri porno sau pe chat-uri erotice… in parallel si in “comun”…

        Dar copilul „invata” sa foloseasca tableta, PC-ul, mobilul-Iphone sau ce-or mai scoate pe piata…
        Ce crezi ca vede si aude acolo? Invataturile Sf. Grigore Palama? Asculta predica Parintelui Staniloae?
        Despre Stefan cel Mare? Despre pacat, pocainta, smerenie?
        Despre post, cumpatare, iubirea aproapelui???
        Sau despre… „sex” pe toate gardurile… incitat sa cumpara toate mizeriile… aude sfaturi de dezvoltare “personala” si este indemnat sa se “piarda” in fericiri… „uita de tine” – meditatie, de fapt rugaciuni yoghine, demonice…
        „Afla” ca va fi nemuritor, pe pamant, in asta viata… va fi bionic, transhumanizat… etc.
        Toate „stiint-ismele” degeneratilor care amagesc oamenii cu hipnoza mediatica si cu forta armelor noilor gardieni psihopati.
        ….
        Creste copilul, educat acasa…
        Te trezesti dupa ce ii spui ce e “bine” si ce e “rau”…cand rezi ca a invatat … ca te reclama in public drept invechit si instigator la ura ca nu esti de accord cu LGBT, ca homosexualitatea este o boala, …
        … copilul tau pentru care ti-ai pus viata in pericol si pentru care ai puterea sa traiesti…ei da! – suna la tel (de urgenta) daca ii „ceri” sa traiasca in familie cu respect pentru ceilalti si fara „iarba” de ametit constiinta, fara medicamente care induc stari de extra-corporalitate… fara sunete hipnotice (cica… „muzica”!) care blocheaza constienta si deschide sufletul catre intrarea demonilor in corp si in minte…
        Fuge de-acasa daca nu il lasi sa se mutileze – tatuaje, piercing, ets…. – fiindca „e cool”, nu-i asa?
        Se-apuca de sex de la 10 ani ca acum”ii invata” la scoala.. ce stii tu – parinte invechit…
        Cum sa „intelegi” ca – de fapt – te vede ca pe un dusman cand il rogi sa mearga macar o data pe luna la biserica, daca nu mai are ceva mila in el – dupa ce vizioneaza thriller-e si joaca pe net jocuri cu crime nesfarsite….?
        Cum sa-i explici ca te poate excita iumaginea unei femei… dar daca nu este de aceeasi credinta cu tine este desfranare daca te unesti la „stat” si nu te cununi in Biserica? Intelege oare ca Ortodoxia nu permite si nu oficiaza… uniuni din acestea si nicidecum intre personae de acelasi sex??
        Cum mai poti ca parinte sa-i „bagi in cap” ca diavolul exista dar nu se arata fiindca are destui servitori preintre oamenii rataciti, care nu mai vor sa auda de Hristos??
        Cum poti opri prin educatie o fata care va deveni (probabil!) femeie sa nu iasa in strada cu haine care mai mult reliefeaza formele care provoaca animalul si dezgoleste pielea .. cam peste tot?
        Ii mai pasa ca „sminteste” barbatii si-i provoaca sa se gandeasca la… cum sa o…?
        Ea transformandu-se in obiect sexual… Chiar nu vedem in ce stare de dezinhibare (mental sugestionat) care este NESIMTIRE data de indracire se comporta si se prezinta “femeia zilei de azi”?
        Dar sa intre in biserica mai gretos la aratare decat o amarata care sta pe marginea drumului… „la produs”???
        CUM? –
        …. astazi, o fetita de 6 ani plange privindu-se in oglinda din motivul ca „este” urata, neavand haine si nefiind fardata… ca la televizor???
        Cand sa o educi si cel model al unei realitati curate sa-i arati cand „deschizi usa” catre lume prin TV si apoi pe strada unde “uneltele vorbitoare” poarta falnic si victorios semnele degenerarii??
        „SE” NEAGA BINOMUL CREAT OM = TRUP + SUFLET
        („s”-a adugat, minte, corp astral, spirit, perispirit, chackre…)
        „SE” NEAGA REALITATEA NEVAZUTA A INGERILOR SI DEMONILOR
        („s”-a adaugat „cultura” extraterestrilor si credinta ca omul este experimentul lor genetic…)
        „S”-A DESFIINTAT DISTINCTIA SACRU-PROFAN
        („s”-a .. trecut la „bun”-„rau” .. asa cum impune mass-media, care re-evanghelizeaza lumea; nu mai avem frumos-urat ci estetic-inestetic, unde inestetic este doar ce nu este „promovat”. Am ajuns la estetica uratului, adica la „Laudarea uraciunii”!)….
        Acest “S” ori “s” arata ne-definitul demon al inselarii, dintre care cel mai puternic, destept si viclean este Satana.
        –––––
        Eeeeeh, nu am spus decat putin, cred ca sub 10 % din ce mai aflu si eu…
        Sa va spun despre „infrumusetare” – ca asta este religia dintai a multor femei in lumea de azi!??
        Stiti ca in injectii, creme de fata dar si de uz genital precum si pentru inghitit – spun neo-samanii = naturistii, homeopatii, etc. .. ca-s „magice” de bune ce sint… – se pun ingrediente… scursuri de cadavre umane, feti avortati, bacterii scoase din fecale umane din indivizi „selectionati”!?!!, creme hormonale cu extracte din urina umana… probiotice cu excremente „purificate” – pro-biotice!!!
        VAI DE MAMA NOASTRA IN CE LUME TREBUIE SA EDUCAM COPIII!!!
        –––––––-
        Ia sa vedeti cine si ce/cum „crede” ca sanatatea si frumusetea se obtin, altfel decat stiam noi, crestinii… ?
        Le produce „lumea occidentala” si le promoveaza „pe bune”, deschis… lumea „orientala”.
        –––––––––––––––––––––––––––––––––––––
        ATENTIE – cine nu suporta sa afle cu ce mizerii „crede” ca se face frumos/frumoasa si carei „credinta” i se inchina pentru … sanatate (paruta, ca nu este binefacatoare) sa nu citeasca mai departe.
        –––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
        Nu este tradus din engleza dar – printre randuri – se mai intelege.
        SInt mizerii pe care omul „modern” si le baga… in toate orificiile… cand nu le injecteaza sau „intinde” pe corp („alifii”).
        Se poate afla mai jos varianta „apuseana”, „stiintifica” si „la moda” a ceea ce – doar partial – se poate afla din aricolul:
        http://www.coloradonewsday.com/news/regional/91026-government-offices-could-be-cleaned-using-cow-s-urine-in-india-where-the-animals-are-sacred-including-their-bodily-waste.html

        =====================================
        Citez:
        FRUMUSETE
        „http://www.consultingroom.com/treatments/revanesse-and-redexis
        Revanesse – Juvederm
        … monophasic, non-animal hyaluronic acid based dermal filler brands manufactured in Canada by Prollenium and distributed in the UK by Boston Medical Group Ltd since 2010.
        Generic name “Non-animal” hyaluronic acid gel.
        How is it made? By bacterial fermentation from streptococci bacteria.
        Used to fill superficial imperfections such as fine lines, forehead wrinkles, crow`s feet, peri-orbital lines and glabellar lines….
        Both Juvederm and Restylane are hyaluronic acid fillers that are derived from bacterial fermentation from specific strains of streptococci. … It is highly purified before use and is quite safe….”
        http://www.uptodate.com ©2014 UpToDate®
        … The majority of hyaluronic acid-based filling agents now contain non-animal stabilized hyaluronic acid (NASHA) derived from the fermentation of Streptococcus equi bacteria.
        http://www.slate.com/blogs/browbeat/2014/02/21/baby_poop_sausage_probiotics_from_human_feces_aren_t_as_gross_as_they_sound.html

        Despre botox… si asta este facuta din bacterii care paralizeaza fata… chiar daca superficial.
        Bravo, asa da! marire Domnului ca nu ne place ce „ne-a dat”, … cum aratam… si facem no ice lucrare vrem ca voia noastra sa treeaca inaintea voii lui Dumnezeu si a firii.

        SANATATE
        Spanish researchers developed sausages using three strains of bacteria isolated from infants’ feces….
        … you have probably already consumed foods or supplements made with a bacterial strain derived from human feces without even knowing it….
        .. . example of Lactobacillus rhamnosus GG, a probiotic that was isolated from human feces in 1983 and is now widely used in products such as “buttermilks, yoghurts, milk, fruit drinks, ‘daily dose’ drinks and fermented whey-based drinks.”
        “Some probiotics—not all, but some—are isolated from feces,” says Mary Ellen Sanders, a consultant in probiotic microbiology. (Probiotics, recall, are any bacteria that confer health benefits.)
        Sanders gave th
        … When scientists want to isolate a strain of bacteria from human feces — which can contain thousands of species of bacteria — they repeatedly dilute the fecal sample until they can isolate a tiny quantity of the specific strain they’re looking to study, then they give the strain time to reproduce in a petri dish.
        ––––––––-
        „Herbal’s Femina Flora takes an environmental approach to restore a woman’s vaginal health.
        Ingredients: Each capsule contains : 10 billion live active cells, from a blend of L. Rhamnosus B,L, Acidophilus…
        http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BI_c7SjnGVUJ:www.herbapolonica.pl/magazines-files/1288470-art8.pdf+&cd=10&hl=en&ct=clnk&gl=ca
        It is essential to know that there are potential side effects of probiotics’ effects such as
        – systemic infections,
        – overstimulation of immunological system or
        – genes transfer.
        Aflam ca: „When probiotic L. rhamnosus GR-1 was administered to the vagina of premenopausal women, it resulted in 3536 gene expression changes and ..” dar si ca „Failure of L. rhamnosus GG to be effective, at least in one small study [79], emphasizes the strain-specific aspects of probiotic use. ”
        SI
        These HMF Intensive Vegetable Capsules by Seroyal contain highly concentrated amounts of three powerful probiotic species:
        – Lactobacilus acidophilus (including two strains)‚
        – Bifidobacterium lactis and
        – Bifidobacterium bifidum in one daily-dose capsule.
        … zic ei: ” These Human Micro Flora (HMF) are human-derived strains including Lactobacillus acidophilus and L. bifidus, and the only product line of their kind in North America… the only brands that are made from bacteria grown in an actual human’s gut, …”
        Pe site-uri di RO gasesti.. „TRANSFUZIA FECALA,… Cunoscuta si sub eufemismul „infuzie umana cu probiotice“ sau HPI…” iar la „ei” – avnasatii in stiinta …” A fecal microbiota transplant (FMT) also known as a stool transplant[1] is the process of transplantation of fecal bacteria from a healthy individual into a recipient…”

        Nu mai vreau sa „deranjez”…
        Raman cu uimirea paralizanta:
        CUM SA FIE FRUMOASǍ O FAŢǍ – MASCǍ MORTUARǍ… CARE „MISCǍ”?
        CUM POTI BǍGA PE GURǍ ASTE MIZERII CU ANAFURA?.. SI SǍ FII LINISTIT…
        CUM SA TE IMPǍRTǍSESTI BǍGAND MIZERIILE ASTEA IN CORP?…. SPURCAND SI NEGAND CREDINTA ORODOXǍ?
        UNDE SPUNE SCRIPTURA CǍ DIN ASA CEVA SE “FACE” SǍNǍTATEA???
        ZICE…. hinduismul, yoga si falsa stiinta Apuseana si prosteste lumea cu discipolul yoghin, psihanalistul k jung.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 10, 2015 at 5:22 am

        gheorghe

        Dezvolta si tradu te rog partea cu sulemenirea. Vreau sa postez un articol.

        Apreciază

      • blue said, on iulie 10, 2015 at 9:47 pm

        Gheorghe, Gheorghe, şi eu am crescut cu Europa Liberă în casă şi cu bunicul legionar, dar nu mi-am trădat familia şi nici n-am reclamat-o la securitate. Şi am învăţat ce-i bine şi ce-i rău de la părinţi. Vremurile sunt aceleaşi, doar balaurii se schimbă…. vin generaţii noi. Să nu ne plângem, să dăm Slavă lui Dumnezeu pentru ceea ce încă avem….

        Apreciază

      • ozana said, on iulie 12, 2015 at 5:41 pm

        @ blue Draga mea , la nivel personal , in microuniversul tau , iti poti educa corespunzator copiii. Tu, pentru ca esti o persoana educata , morala si cu bun simt. Din pacate este o picatura de normalitate intr-un ocean de anormalitate. Stii tu , chestia aia cu marul stricat care le strica si pe cele bune. Citi parinti nu si-au educat frumos copiii dar tentatiile si anturajul au demolat toata constructia , efortul lor de o viata. Cind mizeria si imoralitatea , pornografia , imagini perverse abunda prin galantare fiind prezentate ca ,,normale” iar in scoli inca de mici copiii sint indoctrinati printr-o educatie tot atit de perversa, nu stiu citi parinti isi vor putea salva copiii. In general copiii au tendinta de a nega ceea ce vine din partea generatiei mai virstnice, considerind-o ,,expirata” , cu mentalitate invechita. Una peste alta , lumea a luat-o rau in vrie !

        Apreciază

  4. isa said, on iulie 9, 2015 at 1:59 pm

    ce scarbosenie ….

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on iulie 9, 2015 at 4:30 pm

    Păi, ce om normal la cap ar putea să-şi vadă copilul în asemenea hal, sau, mai rău, să-l încurajeze, inclusiv prin pasivitate, să ajungă în asemenea hal de degradare fizică, morală şi spirituală ?!
    Mai de plâns decât ăştia nu sunt decât cei care conduc UE ( spre prăpastie!)
    Faceţi-vă puţin timp. înarmaţi-vă cu lămâi şi răbdare şi uitaţi-vă la creaturile astea blestemate de Dumnezeu să arate în asemenea hal !
    Nu-i vorba doar de urâţenie, nu putem fi toţi frumoşi până la urmă, dar ăştia sunt hidoşi de-adreptul.
    Poartă pe faţă pecetea nelegiuirii ! :mrgreen:

    Apreciază

  6. Cristian said, on iulie 11, 2015 at 1:27 am

    Pe mine ma insmpaimanta fetele baietilor astora. Expresia fetei seamana cu cea a olandezilor. De curand am venit in Olanda si sunt ingrozit de oamenii si duhul de aici. Abea astept sa imi treaca perioada si sa plec din tara asta. Sunt atat de reci, insensibili, ignoranti si indiferenti de te strange inima. Tot ce ii intereseaza e sa aiba o viata cat mai comoda cu toate noutatile de pe piata in posesie De fapt asa este peste tot in vestul Europei si de fapt sunt sigur ca peste tot in afara tarilor ortodoxe. Am vazut cum e in anglia, germania, belgia, olanda si intr-adevar pe langa ortodoxia adevarata religia lor e nimica, o gluma. Dar e bine ca simt pe propria piele duhul din tarile astea si ma poate ajuta pe viitor.
    Si-au facut olandezii astia o tara cat mai cocheta, mai curata, mai moderna, dar insensibila. Pe mine ma ingrozeste. Mi se pare ca oamenii de aici alearga incolo si incoace de nebuni fara nici o noima. Poate eu sunt nebun. Doamne ajuta sa trec cu bine perioada asta.

    Apreciază

    • cristi o. said, on iulie 11, 2015 at 11:01 pm

      Acelasi duh teribil de rece si in Suedia. Zone curate, aranjate, nenatural de bine intretinute cu oameni-roboti, oameni-papusa, fara substanta, goi pe dinauntru… Carcase ambulante… Morti vii… O curiozitate – cu astfel de oameni am avut conversatii neverosimile – eu imi foloseam exclusiv cunostintele mele si smart-bibilica proprie, iar interlocutorii (oameni cu studii) stateau, incontinuu, numai cu smart-phone-ul in mana conectat la net, sa-mi faca fata… Asta nu-i lauda, e groaznic. De asa nivel de „civilizatie” ma lipsesc… Prefer sa discut peste gard cu Nea’ Ion de la tara. E mai spiritual, chiar daca umbla in gumari si are caciula un pic roasa de vreme…

      Apreciază

    • Mexim said, on iulie 12, 2015 at 8:56 am

      Si aici in UK este la fel….Zici ca au devenit toti niste zombies…

      Apreciază

  7. […] Iata doua dintre comentariile postate la Foto si video: BARBATI in FUSTE. Androgin si unisex: […]

    Apreciază

  8. […] Foto si video: BARBATI in FUSTE. Androgin si unisex […]

    Apreciază

  9. […] Foto si video: BARBATI in FUSTE. Androgin si unisex […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.