SACCSIV – blog ortodox

RAZBOIUL IMPOTRIVA BARBATILOR

Posted in feminismul by saccsiv on februarie 25, 2014

   Iata ce putem citi in articolul The War On Men: 10 Ways Masculinity is Under Attack:

Războiul bărbaţilor: 10 moduri prin care masculinitatea este atacată

Și de ce elitele – şi nu femeile – sunt de vină

Bărbaţii se confruntă cu un asalt frontal complet fără precedent contra drepturilor, sănătăţii și culturii lor. Războiul contra masculinităţii nu a fost niciodată atât de brutal -, dar nu este un război purtat de către femei. Atacul vine direct de la vârf, căci sistemul încearcă cu disperare să castreze şi să slăbească puterea bărbaţilor, în scopul de a forța femeile să fie mai dependente de stat, permițând astfel ca mai multă putere să fie centralizată sprijinind creşterea unei mari guvernări.
Iata zece moduri în care statul a declarat război bărbaţilor şi masculinităţii:

1) Scăderea fertilităţii

Numarul spermatozoizilor în rândul bărbaților a scăzut semnificativ în ultima jumătate de secol și mai ales în ultimii 25 de ani. În unele țări europene, numărul de spermatozoizi a scăzut cu mai mult de o treime din 1989 pâna astăzi. O parte din scădere poate fi explicată prin expunerea la pesticide, substanțe chimice care afectează sistemul endocrin, cum ar fi bifenol A, și multe alte orori artificiale care invadează din ce în ce mai mult apa și alimentele. Mulți au făcut legătura între scăderea numărului de spermatozoizi și apelurile făcute de nenumăraţii elitişti de a reduce drastic populația lumii cu nu mai puţin de 95%. Cercetările arată că subpopularea, şi nu suprapopularea, va fi majora criza demografică a secolului 21, ca urmare a faptului că omul nu reuşeşte o rată de înlocuire de 2,1 copii.

2) Războiul chimic “feminizarea” băieţilor

Expunerea la ftalați, care se gasesc in multe materiale plastice, realizează “feminizarea” băieților prin blocarea nivelului normal de testosteron care cauzează anomalii genitale, conform oamenilor de ştiinţă. “Băieţii expuşi la niveluri ridicate ale acestora încă din uter au fost mai putin înclinaţi decat alţi băieți să se joace cu mașini, trenuri și arme sau să se angajeze în” dure ” jocuri, cum ar fi „playfighting”, potrivit unui raport al BBC News. În conformitate cu Elizabeth Salter-Green, director al grupului de campanie CHEM Trust, ftalaţii sunt o adevărată “gender-bender” (reducere a sexualităţii), deoarece aceştia conduc la o reducere a “comportamentului de sex masculin”.

3) Degradarea tiparelor masculine pozitive

În timp ce acum 50 de ani publicitatea, Hollywood-ul și televiziunea erau fost pline cu exemple de modele pozitive masculine la care tinerii ar putea privi în sus, industria de divertisment de azi înfățișează în mod obișnuit bărbați in cel mai bun caz precum în Clueless si Bambling Oaf (gândiţi-vă la Homer Simpson, Toată lumea îl iubeşte pe Raymond, Căsătorit cu copii) sau în cel mai rău caz ca animale de pradă sexuală agresive. Deoarece publicitatea vizează în primul rând pe femei, bărbații din reclame sunt, de asemenea, acum descrişi în mod obişnuit ca fiind fie nişte emasculaţi învinşi, fie nişte cretini îndobitociţi. Tinerii care consuma acest gen, cresc gândindu-se că este acceptabil și chiar sunt încurajați să aspire la aceste trăsături de caracter. În acest sens, ei sunt jefuiți de masculinitatea lor naturală și, se pare, le este extrem de dificil în a atrage femei bine-făcute, care sunt dezgustate pe bună dreptate de un astfel de comportament. Industria de divertisment este în mare parte controlată de bărbaţi, subliniind din nou faptul că acest atac este o agresiune de sus în jos, care are prea puțin sau nimic de-a face cu războiul sexelor.

4) Răul metrosexual

Cel de-al doilea val de feminism a fost o creație a sistemului în sine și scopul său are puțin de-a face cu preocuparea reală cu privire la drepturile femeilor. Feminismul radical confundă în mod deliberat rolurile de gen și-i face pe tineri reticenți cu privire la exercitarea masculinităţii lor de teama ca aceasta să nu fie văzută ca aroganţă sau agresivitate faţă de femei. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea unei întregi generaţii de bărbaţi “metrosexuali”, care sunt promiscui, nu doresc să se angajeze într-o relație și nu-s capabili de a îndeplini nevoile de bază ale femeilor de a avea o companie sănătoasă, destabilizănd societatea, ceea ce face mai dificil pentru femei să-şi găsească parteneri adecvați pe termen lung cu care să aibă copii.

5) Marxismul cultural

Al doilea val de feminism controlat de sistem de asemenea avansează doctrina marxismului cultural care pretinde că opresiunea se desprinde din societatea şi cultura patriarhală şi nu provine de la stat. Guvernele iubesc marxismul cultural, pentru că le absolvă de vină. Adevărata sursă a tuturor opresiunilor a fost intotdeauna statul dar, învinovăţind barbaţii, sau cultura occidentală în general (care este formată în primul rând de către bărbați), statul ascunde propria responsabilitate.

6) Mitul „bărbaţii sunt plătiţi mai mult”

Sistemul promulgă mitul cum că barbatii sunt mai bine plătiţi decât femeile din cauza discriminării, hrănind doctrinele feministe despre sistemele patriarhale de oprimare a femeilor la locul de muncă. În realitate, “diferența de salarizare”, de aproximativ 19 la sută dintre cele două sexe, în Statele Unite, se explică printr-o serie de motive care nu au nimic de-a face cu discriminarea, inclusiv faptul că bărbații muncesc mai multe ore și caută locuri de muncă mai puțin dorite dar mai bine plătite. Ca un rezultat, bărbaţii constituie 93% din decesele de la locul de muncă în ciuda faptului că ei reprezintă doar 54% din forța de muncă. 94% din sinuciderile de la locul de muncă din fiecare an, sunt, de asemenea, bărbați. Sistemul ascunde aceste cifre șocante, deoarece acestea contrazic complet mitul că piața locurilor de muncă discriminează femeile.

7) Capcana „privilegiului”

Etatiștii, colectivistii și portavocile lor din mass-media precum și sistemul susțin că bărbații occidentali (în special bărbații albi) nu pot exprima o opinie valabilă pentru orice subiect legat sau în referire la vreo “minoritate” (cum ar fi feminismul sau imigrarea) pentru că „sunt privilegiaţi “. Punctul de vedere exprimat de pe poziţia „privilegiului”, este un tur de forță prin care liberalii și feministele încearcă să blocheze libertatea de exprimare. În esență, acestea susţin ideea absurdă că punctul de vedere al unui bărbat nu are nicio valoare din cauza culorii pielii sale, sexului sau țării sale de origine. Aceasta este o poziție clar rasistă, dar este folosit in mod curent de către de stângişti pentru a-şi dobori adversarii ideologici şi pentru a reduce la tăcere vocile bărbaţilor.

8) Sistemul juridic discriminează bărbaţii

În ambele proceduri, de divorț și de acordare a custodiei copiilor, este majoritar recunoscut faptul că instanțele favorizează puternic femeile și discriminează bărbaţii. Bărbaţii sunt de obicei împovăraţi cu oneroase pensii alimentare, chiar dacă femeile sunt capabile de muncă și de a câștiga un salariu bun. Bărbaţii primesc custodia copiilor lor doar în procent de 10% din cazurile de divorț în Statele Unite.Ironicul lucru despre acest sistem este că a fost în primă fază instituit de către alți bărbati, întărind din nou faptul că războiul împotriva oamenilor este purtat nu de către femei, ci de către însuşi sistemul masculilor dominanţi.

9) „Masculinitatea” este un cuvânt murdar

Disidenta feministă Camille Paglia a scris recent un articol în Wall Street Journal, în care a avertizat, “Ceea ce vedeţi este cum o civilizație se sinucide.” Paglia a făcut referire la modul în care emanciparea virtuților masculine ameninţă să creeze masive destabilizări în societate din cauza cărora din ce în ce mai puţini bărbaţi sunt capabili să îndeplinească rolurile tradiţionale „masculine” pe piaţa forţei de muncă. . Paglia arată către școli, către efortul de a nega diferențele biologice dintre bărbați și femei, precum și caracterizarea stângistă a opiniilor controversate ca fiind “discurs de ură”, în calitate de exemple de modul în care masculinitatea este erodată în mod deliberat. “Masculinitatea a devenit ceva care se imită din filme. Nu a mai rămas nimic. Nu e loc pentru nimic bărbătesc azi “, avertizează Paglia, adăugând că tinerii nu au “modele de maturitate bărbătească”.

10) Abuz în familie împotriva bărbaților

În timp ce femeile au multe modalităţi de protecţie în cazul în care devin victime ale violenţei in familie, bărbaţii nu au practic nici unul, în ciuda faptului că abuzul în familie împotriva bărbaților este o problemă foarte mare și crește. In Marea Britanie, de exemplu, 44% din victimele violenţei în familie sunt de sex masculin, în timp ce din ce mai mulţi bărbați căsătoriți au de suferit abuzuri din partea soției lor decât femeile căsătorite. În timp ce abuzul din familie împotriva femeilor este în mod constant evidențiat de către mass-media, abuzul în familie împotriva bărbaților nu este o problemă.

CONCLUZIE

O societate totalitară poate supraviețui numai în cazul în care populația de sex masculin a fost castrată, emasculată și i s-a luat dreptul la a-şi exprima opţiunea. Eliminând acest bastion natural impotriva tiraniei, elita poate centraliza puterea și continua tirania colectivistă fără opoziție. Acesta este motivul pentru bărbații și masculinitatea sunt atacaţi la fiecare nivel – și de ce atât bărbații cât și femeile trebuie să-și unească forțele pentru a lupta împreună împotriva acestui inamic comun.

Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. duhovnic said, on februarie 25, 2014 at 8:55 pm

  ADEVARAT!

  Apreciază

 2. Foarte interesant articolul. Cea mai mare din vină o poartă totuşi televiziunea, care promovează modele greşite, feminizate.

  Apreciază

 3. seraf said, on februarie 25, 2014 at 10:49 pm

  Din ciclul „beneficiile vaccinarii”:

  http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/o-boala-misterioasa-ii-ingrijoreaza-pe-americani-1284646

  „Copiii care s-au imbolnavit fusesera vaccinati impotriva poliomielitei.”
  „…maduva spinarii pacientilor a suferit leziuni asemanatoare celor provocate de poliomielita. ”

  Daca macane ca o rata, daca merge ca o rata,… Ce sa fie? Mare mister…

  Apreciază

 4. mircea.v said, on februarie 25, 2014 at 11:14 pm

  off

  Au mai fost cititori care au semnalat ca nu mai pot intra pe RIC. La fel am patit si eu. Facand o mica inginerie, mi-am dat seama ca eram blocat pe considerent de IP. Adica nu blocat sa comentez, ci sa intru pe site.
  Destul de interesant. Am prieteni care mi-au spus ca la ei nu e aceasta problema. Care or fi criteriile? Ce i-o fi determinat sa faca asa ceva? Cam banuiesc eu care e treaba, da daca e asa, asta e o masura care aduce un pic a disperare din partea lor.

  Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

  Apreciază

  • Klontz said, on februarie 26, 2014 at 3:58 am

   Eu am constatat ca nu pot intra noaptea, am crezut ca m-au blocat, dar ziua se putea. Incearca si in zilele urmatoare si spune daca a mers.

   Apreciază

   • mircea.v said, on februarie 26, 2014 at 10:59 am

    Stai linistit ca 5-6 zile am tot incercat si nu se putea. Este blocat ip-ul. Cand trec pe ip care se schimba se poate.

    Apreciază

 5. lorena said, on februarie 26, 2014 at 1:57 am

  printul kuweitului s-a convertit la crestinism
  http://www.cocoon.ro/?p=2663

  Apreciază

 6. elly said, on februarie 26, 2014 at 2:04 am

  E de asta au „inventat” evreii sionisti Pedofilia, cu pedofilia sunt bagati la puscarie barbatii la gramada chiar si cand nu e cazul incat desi multi nu recunosc au frica diabolica de a-si mai lua in brate si propriile fiice. in caz de divort duduile care vor sa nu aibe probleme e simplu spun ca sotul lor e pedofil si gata e bagat automat la puscarie si castiga si custodia. mii de barbati din romania au fost vicmile isteriei pedofilice. peofilia e cea mai tare arma data de sistem femeilor pentru a zdrobi barbatii. politisti, medici, ingineri, arhitecti, preoti, profesori, au fost bagati la greu in puscariile romanesti aservite Sistemului

  Apreciază

 7. elly said, on februarie 26, 2014 at 2:14 am

  In SUA si dupa 10-20- 30 de an fiicele in complicitate cu memele lor interesate financiar si-au ruinat proprii tati declarand simplu ca sunt pedofili si saltati de politie fara drept de apel, fiind condamnati la anii grei de puscarie desi nu comisesera nici un abuz sexual. pedofil a devenit in acest razboi echivalentul dusmanului de clasa de alta data. i

  Apreciază

 8. Valentin said, on februarie 26, 2014 at 8:41 am

  Fructe Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase. Este de 10.000 mai puternic decat chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase.

  Gustul este placut. Și, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Și daca aveti posibilitatea nu ezitati sa plantati un arbore guava în curte. Toate partile sale nu dor fructul sunt foarte bune. Fructul care vindecă cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia și nu se vrea ca noi să știm, deoarece în caz contrar, marile lanțuri deproduse farmaceutice ar înceta să-și vandă produsele lor macabre …

  Data viitoare cand vrei să bei un suc, cauta soursop. Cat de mulți oameni mor în timp ce acest lucru a fost un secret bine păzit, astfel încat să nu existe riscuri pentru marile corporatii producatoare de medicamente de asi diminua sau pierde profitul de miliarde. După cum bine știți un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu, este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă, și „Soursop”, în limba engleză.

  Fructul este mare și dulce, pulpa albă este consumata în mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face băuturi, serbet, dulciuri etc. Interesul aratat acestei plante se datorează efectelor sale puternic anti-cancerigene. Și, deși ii sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor .. Aceasta planta este un remediu dovedit impotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip de cancer . Unii susțin că este util în toate variantele de cancer, scrie sanatatebzi.ro.

  Se consideră, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si viermi, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase.

  Sursa acestei informații este fascinanta: informatia vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele aratata ca: Ea distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar și pancreas …

  Compușii acestui arbor incetineste de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des in lume in chimioterapie.

  Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase.
  – See more at: http://www.obiectiv.info/fructul-minune-care-vindeca-cancerul-si-e-mai-eficient-decat-chimioterapia_33213.html#sthash.b2TYCmic.dpuf

  Apreciază

 9. Romeo said, on februarie 26, 2014 at 10:56 am

  Femeia este jumatate de cruce iar barbatul este cruce intreaga !
  Miza este alta: de multe femeile care ajung in functii de conducere, nu au capacitatea, puterea de munca si eficienta barbatului.

  In sportul de performanta (campionate mondiale, olimpiade ), peformantele femeilor sunt cu mult sub ale barbatilor..
  INCLUSIV LA SAH ! – sport teoretic pur intelecual. (Campionul mondial Bobby Fischer, spunea ca ar putea juca un meci cu campioana modiala din acea vreme, si sa-i ofere la fiecare partida un cal in plus, pt ca in final sa castige meciul… Posibil sa fi exagerat, dar afirmatia reflecta cat de mare e decalajul ).
  O femeie in functie de conducere e o buna marioneta (in anumite domenii), in cel mai bun caz manipulabile – atunci cand nu e incurca-lume. Pe de alta paerte, o femeie eficienta in functie de conducere isi pierde feminitatea… Ca sa nu mai vorbim ca abdica de la rolul de mama…

  Apreciază

  • giovani said, on februarie 26, 2014 at 8:45 pm

   Pai daca faci un calcul simplu tinand cont ca barbatii sint mai putin numeric decat femeile si asta decand ie lumea pentru ca ei mureau in razboaie fiind in inferioritate cum a-ti explici ca majoritatea sau poate aproape toti oamenii de stiinta si poetii artistii si in toate domeniile de genii au fost barbatii?.
   Eu nu cred ca femeia este mai slaba ca barbatul in gandire , poate fizic da. Este doar o pedeapsa pentru pacatul lui Eva care a fost pacalita de satana in Eden. De fapt Dumnezeu a pedepsito asa sa fie barbatul stapan peste ea pentru neascultarea ei a limitato umpic doar. Dar repet femeia este la fel de desteapta ca barbatul numai ca Dumnezeu si-a aratat mai mult puterea lui si iubirea lui fata de barbat , ca sa fie o ordine fireasca.

   Apreciază

   • Sinziana said, on februarie 27, 2014 at 2:53 pm

    Ma scuzati ca ma bag si eu in discutie, fratilor. Am mai scris cred aceleasi lucru altundeva pe site, la un comentariu asemanator.
    Eu nu cred ca Dumnezeu vrea sa vada cum ne consideram superiori unii altora si cum ne mandrim cu anumite daruri pe care El ni le-a dat, in loc sa Il slavim pentru ele.
    Eu ma intreb Romeo, esti insurat, iubesti sau ai iubit vreodata o femeie, ai ajuns sa gasesti vreuna pe care sa o respecti si sa o admiri asa cum si ea te admira si te respecta? O femeie puternica dar feminina, o femeie rezistenta dar sensibila, o femeie dreapta dar blanda? Te intreb lucrurile astea pentru ca am observat in timp, in ce armonie suntem creati, noi, femeile si barbatii si cat de bine ne completam. Lucrul asta il vezi numai dupa ce cunosti persoana de sex opus care are calitatile originale pe care le-a lasat Dumnezeu pentru barbati si femei.
    Eu sunt la inceput de drum in casnicie si am invatat sa ma inteleg pe mine, intelegandu-mi sotul, prin el m-am cunoscut si m-am imblanzit, am devenit mai buna si el, prin mine, a inceput, usor, usor, sa se apropie de Biserica. In doar cativa ani ne-am schimbat enorm, prin harul si voia lui Dumnezeu.
    Acele calitati masculine pe care tu le enumeri sunt complementare calitatilor feminine. Te rog, pentru sufletul tau, vezi ce spune parintele Arsenie Papacioc despre femeie si casnicie.
    Pe cat ma deranjeaza si ma tulbura feministele si noua ordine mondiala care diminueaza si batjocoresc barbatia, recunosc pe atat ma deranjeaza si mandria strecurata uneori in inimile crestinilor fata de crestine. Doamne ajuta si iertare daca v-am suparat.

    Apreciază

   • aha said, on februarie 27, 2014 at 11:39 pm

    @sinziana. bine spui! barbatul si femeia sunt la fel in fata lui Dumnezeu, desi avem unele perceptii altfel. dar…ne completam. te felicit pentru ca ai observat asta la o varsta relativ mica. si o spun pentru ca si eu, daca nu as fi fost orb la varsta ta…poate ca eram mai sus ( nu material cum se gandesc unii ) sa te ajute Dumnezeu in Sfanta Treime descoperit in ceea ce vrei sa faci in viata! sa nu uiti ca taina casatoriei e sfanta!!! eu am uitat pentru o clipa si acum trag ponoasele! Dumnezeu sa te ajute! sa nu fii chioara ca majoritatea celor care se numesc crestini ( chiar ortodocsi fiind).

    Apreciază

  • tataia said, on februarie 27, 2014 at 12:27 am

   Femeile aflate in functii de conducere sint de foarte multe ori crude si razbunatoare, barbatii sint de obicei mai echilibrati…ceea ce ma face sa cred ca femeile nu sint potrivite pentru functii de conducere. Bine, intr-o lume ideala ar trebui sa nu existe functii de conducere…eu unul oricum nu imi doresc si nu mi-am dorit niciodata asa ceva.

   Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 27, 2014 at 3:18 am

    tataia

    Am primit. Multumesc mult.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 27, 2014 at 4:19 am

    tataia

    Referitor la chestiunea de care mi-ai zis, cand gasesti materiale interesante sa-mi dai si mie link-uri, caci intr-adevar, sunt bune de tradus.

    Pana atunci, poti te rog traduce si?

    Man Comes Back to Life After Being Pronounced Clinically Dead for 45 Minutes

    http://www.lifenews.com/2014/02/26/man-comes-back-to-life-after-being-pronounced-clinically-dead-for-45-minutes/

    Apreciază

   • Alexandru said, on februarie 27, 2014 at 3:04 pm

    Un barbat pe care doctorii l-au declarat clinic mort revine la viata la 45 de minute dupa pronuntarea decesului. Revenirea la viata a lui Brian Miller atentioneaza asupra grabei cu care doctorii declara moartea pacientilor si cer deconectarea acestora de la aparatele de mentinere in viata.
    Aceasta poveste este si una de prevenire a donatorilor de organe, doctorii grabindu-se sa le preleveze organele celor care nu sunt cu adevarat morti. Aceste tipuri de cazuri s-au intamplat si mai inainte, in cazurile pacientilor aflati in moarte cerebrala care s-au intors la viata chiar inainte de inceperea operatiei de prelevare a organelor, imediat dupa declararea moartii premature.
    Miller a suferit un atac de cord si parea a fi bine pana in ziua urmatoare cand s-a confruntat cu fibrilatie ventriculara, care este de obicei o moarte falfinda a inimii, cand sangele nu mai este pompat in corp. Fara tratament, aceasta conditie poate omora o persoana in cateva minute.
    Dupa aproximativ 45 de minute in care Miller nu a avut ritm cardiac, puls, presiune in sange si creierul oxigenat, acesta miraculos s-a trezit cu un puls regulat si fara tesutul creierului lezat.
    Miller a spus ca a avut viziuni minunate din viata de dupa moarte, mergand spre rai, cale pe care erau flori si lumina. El a mai spus ca o persoana draga, pe care o iubea si murise recent, i-a spus ca trebuie sa se intoarca inapoi.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 27, 2014 at 6:08 pm

    Alexandru

    Multumesc dar te rog mult sa nu mai procedezi astfel.

    Uite de exemplu un scenariu. Tataia a copiat link-ul si nu mai intra la comentarii, caci are treaba. Are in vedere traducerea si pe seara o face. Si cand colo, deja articolul intre timp e postat. Pai n-a lucrat degeaba?

    Trebuie sa avem o ordine in toate, frate.

    Apreciază

   • Alexandru said, on februarie 27, 2014 at 7:00 pm

    Am inteles. M-am gandit ca poate nu a vazut rugamintea, fiind la 4 ore distanta de comentariul lui. Eu mi-am zis sa traduc pentru ca ma ajuta si pe mine acest lucru, ca mai imi pun si eu capul la contributie, cat de cat, chiar daca nu cunosc termeni de specialitate si mai raman cateva greseli. Sper sa nu se supere nimeni.
    Doamne ajuta

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 27, 2014 at 7:17 pm

    Alexandru

    Atunci iti voi da mai des cate un articol de tradus.

    Apreciază

 10. razvanrc said, on februarie 26, 2014 at 11:46 am

  Excelent articolul si foarte bine punctat.

  Apreciază

 11. Ecaterina said, on februarie 26, 2014 at 9:46 pm

  Foarte ciudat ,am constatat in aceasta seara ca nici eu nu mai pot sa intru pe site-ul RIC.

  Apreciază

 12. […] RAZBOIUL IMPOTRIVA BARBATILOR […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: