SACCSIV – blog ortodox

Marsilia: OAMENII STRAZII obligati sa poarte TRIUNGHIURI GALBENE pe piept …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 18, 2014

   Iata ce putem citi la Scandal în oraşul francez Marsilia. Oamenii străzii, obligaţi să poarte „însemne” care amintesc de nazism:

Al doilea cel mai mare oraş din Franţa, Marsilia, se află în plin scandal după ce oamenii străzii au fost obligaţi să poarte „triunghiuri galbene de identificare” în piept.

Potrivit rt.com, Insignele reprezintă o iniţiativă a primăriei din Marsilia şi a serviciului municipal de urgenţă, Samu, care are ca scop identificarea oamenilor străzii cu numele, fotografia, data naşterii şi informaţii despre bolile acestora.

Analistul politic Pierre Schweitzer a declarat însă că aceste însemne aduc aminte de steaua galbenă purtată de evrei în timpul dominaţiei naziste. „Cetăţenii au reacţionat vehement”, a mai spus Schweitzer.

La rândul său, organizaţia franceză pentru protecţia drepturilor omului La Ligue des droits de l’Homme a criticat măsura autorităţilor, sugerând că face trimitere la „însemnele de tristă amintire” purtate de victimele Holocaustului.

Peste o sută de persoane fără adăpost au fost obligate să poarte însemnele respective. „Care este scopul acestor abţibilduri? Să arăţi cu degetul un om al străzii?”, a declarat Eddy, un om care trăieşte de 14 ani pe străzi.

„Am văzut teama în ochii celorlalţi”, a adăugat Eddy. „Se fereşte lumea de noi, ne stigmatizează şi mai mult”.

„Este scandalos, inuman”, a declarat Christophe Louis, şeful unei organizaţii locale pentru nevoiaşi, „Collectif Morts de la Rue”. „Să obligi o persoană să poarte un simbol care ilustrează bolile acesteia nu este doar discriminatoriu, ci şi ilegal – încalcă confidenţialitatea medicală”, a adăugat Louis.

„Medicina, practicată chiar şi pe stradă, trebuie să respecte drepturile omului şi etica medicală”, a spus un medic din asociaţia Médecins du Monde , Pierre-François Pernet. „Sunt şocată. Nu poţi să-i obligi pe oamenii străzii să poarte un triunghi galben în piept, care să indice boala de care suferă. Nu trebuie să-i stigmatizezi pe cei lipsiţi de apărare”, a declarat Marisol Touraine, ministrul pentru Afaceri Sociale şi Sănătate.

Reprezentanţii primăriei spun însă că etichetele „salvează vieţi”. „Sunt dezolat de controversa absurdă care s-a iscat în jurul acestor carduri distribuite de Samu”, a declarat Xavier Mery, primarul Marsiliei. „O să modificăm aspectul insignelor. Scopul nostru a fost acela de a-i ajuta pe cei nevoiaşi. Nu am ştiut ce va urma”.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

PUSCARIE pentru un AMERICAN de 90 de ani deoarece A OFERIT MANCARE oamenilor strazii

SA STARPIM SARACII: SUA – interzisa hranirea oamenilor strazii. MAREA BRITANIE – tepuse metalice in locurile unde dorm oamenii strazii. UNGARIA – interzisa folosirea de deseuri de catre oamenii strazii. RUSIA – doi adolescenti decapiteaza un om al strazii si joaca fotbal cu capul sau. ROMANIA – doi adolescenti tortureaza un om al strazii pana la moarte

HOMELESS – OAMENII STRAZII vor ajunge in LAGARELE FEMA?

VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST

Tagged with: ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristi o. said, on decembrie 18, 2014 at 1:24 pm

    Oamenii neinregimentati in sistemul antihristic sunt viitorii „dusmani ai poporului” purtator de pecete… Va aparea si „binele” facut cu forta ori cu arma la spate: „Daca nu accepti sa fii „ajutat”, nerecunoscatorule, atunci meriti sa fii impuscat…” (Recunoscator cui? Mizerabilului de antihrist?!)

    Apreciază

  2. aha said, on decembrie 18, 2014 at 1:48 pm

    ne intoarcem usor usor la nazism…..
    pe langa faptul ca e scandalos a purta acest „stigmat” pentru un om nefericit mai e nevoie si de datele lui medicale! mai tarziu or sa vina si cu cipul. ca nimeni sa nu scape. din articol reiese ca aceste blestematii sunt”bune ” si „salveaza vieti” in opinia smirgheluitilor de la primarie. cam asa se intampla cu toate blestematiile astea noi. ei zic ca sunt”bune”…bla bla bla. de fapt e un drum larg spre iad!

    Apreciază

  3. Ioannis said, on decembrie 18, 2014 at 1:55 pm

    Privita de la distanta, apare exact ca o piramida masonica cu ochiul lui horus in varf.

    Apreciază

    • anonim said, on decembrie 18, 2014 at 4:03 pm

      da.,este piramida masonica.

      Apreciază

    • cristi o. said, on decembrie 18, 2014 at 4:10 pm

      Piramida masonica cu ochiul lui horus poate semana si cu un maner triunghiular de la closet, cu ochi pentru lant in varf… Pentru cine are imaginatie… 🙂 S-a ajuns la marcarea, cat mai vizibila, a persoanelor indezirabile in noua (dez)ordine mondiala. Ca tinta falsa. Ca viitor „tap ispasitor” sau „acar Paun”. Sau punct de convergenta a urii induse in randul pecetluitilor… Acesti oameni ai strazii umbla, poate fara stirea lor, cu o tinta desenata pe ei… Chiar si asa, cu o logica simpla, se vede gaunosenia, falsul si nulitatea acestui „mesia” iudeo-mason pe care il pregatesc sortarii. Asa de „Dumnezeu” si de „atotputernic” este el, ca trebuie sa scape de niste miliarde de oameni cu ajutorul altora si a tehnologiei de varf, ca nici alora de mai raman nu le va putea da mancare si apa la un moment dat. Spre deosebire, Mantuitorul Iisus Hristos a facut minuni fara lasere, sateliti, curent electic, mass-media aservita si armate de specialisti in scamatorii. A indestulat o mare de oameni cu o mana de peste si paine… Si nu le-a pus nici etichete, carduri, nici nituri in ureche/cipuri pe mana ori acte biometrice… Si asa, fara acte, ii cunostea, natural, pe toti ce-au fost, ce sunt si ce vor veni, dupa nume si fapte, cu toate neamurile lor, trecute si viitoare, fara vreun super-computer alimentat de o centrala nucleara…

      Apreciază

    • andrei-d said, on decembrie 18, 2014 at 4:14 pm

      Ii marcheaza ca pe animale, da asta vom deveni cu toti in curand, o turma de nebuni condusi din spate cu bata!

      Apreciază

  4. nikodim said, on decembrie 18, 2014 at 4:07 pm

    UE ar trebui denumita NA…adica Noul Auschwitz din cel de-al IV-lea Reich.

    Apreciază

  5. aniush said, on decembrie 18, 2014 at 7:52 pm

    Steaua cu sase colturi mai trebuia. Probabil vor sa-i foloseasca pe post de donatori de organe.

    Apreciază

  6. Radu said, on decembrie 19, 2014 at 1:51 am

    Este INCREDIBIL chiar asa nu credeam ca se va ajunge
    Aia din Franta care au venit cu ideea asta bolnava au 15 ani? au 5 ani? cati ani au nu au trecut pe la o ora de istorie???
    Acum de ce organizatiile care ii apara pe evrei se presupune cica nu sar in sus oare lor nu le aduce aminte o trista amintire???
    Si mai zicem ca Franta SUA au traditie lunga in democratie pai cum asa? nu demonstreaza nimic ori ca la noi cu 25 de ani de tranzitie ori ca la ei nu e nicio diferenta se pare
    Oamenii uita asta e istoria de aia se tot repeta nu invata din ea nimic sau aproape nimic

    Daca francezii nu reactioneaza acum vehement macar la fel ca atunci cu protestele impotriva gay-lor impotriva sodomitilor au in fata un viitor trist si negru
    Nu stiu nu am TV daca si la noi in presa noastra a ajuns stirea asta
    Spuneti daca stiti ceva sau verific mai bine pe ziarele online

    ORICUM E SCANDALOS CE SE INTAMPLA !

    Apreciază

  7. anonim said, on decembrie 19, 2014 at 6:42 am

    n-am fost atent. daca refuzi sa porti prostia aia de triunghi masonic ce patesti?

    Apreciază

  8. energein7 said, on decembrie 19, 2014 at 3:45 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  9. tataia said, on decembrie 21, 2014 at 4:57 pm

    In Franta se interzic masinile diesel:

    http://www.cotidianul.ro/gata-cu-semineurile-si-masinile-diesel-in-paris-252850/

    Apreciază

    • aha said, on decembrie 22, 2014 at 10:26 pm

      @tataia
      ai si tu o mare problema omule: masinile! eh…am fost nascut in masina pe benzina si acum se schimba masina! mare problema am! pai nu mi-a dat Dumnezeu picioare? nu te supara pe mine dar nu tehnica e aia care ne distruge! ci noi suntem aia care ne distrugem! noi….astia care vorbim si comentam aici bre! tu esti setat pe tehnica si pe masini! atat! nu vezi ca sunt si alte probleme? nu vezi ca sunt atacati oamenii lui Dumnezeu? nu vezi ca totul merge pe dos? nu vezi ca suntem luati in batjocura toti cei care credem in Domnul Iisus Hristos? nu vezi ca in postul asta suntem cei mai dezbinati? tu chiar nu vrei sa vezi? vrei sa vin eu sa iti deschid, la propriu, pleoapele?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.