SACCSIV – blog ortodox

PUSCARIE pentru un AMERICAN de 90 de ani deoarece A OFERIT MANCARE oamenilor strazii

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 5, 2014

Cred ca satanizatii ce conduc din umbra SUA cauta prin Sfanta Scriptura ce scrie acolo ca trebuie sa faca omul, astfel incat ei sa faca taman pe dos. Scrie de sodomie? Mai au un pic si-o s-o impuna. Scrie de camatarie? Camatarii acolo sunt zei. Scrie de desfranare? Revolutia sexuala face ravagii. Si tot asa.

Si cum cea mai des intalnita tema din Noul Testament este MILOSTENIA, evident ca n-o puteau lasa nici pe aceasta deoparte, ca atare au implementat legi dracesti:

SA STARPIM SARACII: SUA – interzisa hranirea oamenilor strazii. MAREA BRITANIE – tepuse metalice in locurile unde dorm oamenii strazii. UNGARIA – interzisa folosirea de deseuri de catre oamenii strazii. RUSIA – doi adolescenti decapiteaza un om al strazii si joaca fotbal cu capul sau. ROMANIA – doi adolescenti tortureaza un om al strazii pana la moarte

   Care deja produc efecte. Iata ce putem citi la Un bărbat de 90 de ani din Florida riscă închisoarea pentru că a oferit mâncare oamenilor străzii:

Un bărbat de 90 de ani din Florida riscă să petreacă 60 de zile la închisoare pentru că a încălcat legea dăruind mâncare gratis oamenilor străzii.
Arnold Abbot riscă să fie amendat cu 500 de dolari și să fie condamnat la închisoare după ce ofițerii de poliție l-au reținut în timp ce împărțea mâncare oamenilor străzii, într-un parc. El a fost arestat împreună cu doi preoți, care pregătesc mâncarea în bucătăria lor și o împart în fiecare săptămână celor nevoiași.
„Unul dintre polițiști a venit și mi-a spus „Aruncă farfuria acum”, ca și cum as fi purtat o armă. Aceștia sunt cei mai săraci dintre săraci, nu au un acoperiș deasupra capului. Cum să le întorci spatele?”, a spus Abbott, potrivit independent.co.uk.
Arnold Abbott a declarat că plănuiește să dea în judecată orașul și intentionează să continue să facă fapte bune.
Legea care interzice împărțirea de mâncare săracilor a intrat în vigoare recent și presupune ca astfel de grupuri să se afle la o distanță de cel puțin 152 de metri de proprietăți rezidențiale.

Cititi va rog si:

HOMELESS – OAMENII STRAZII vor ajunge in LAGARELE FEMA?

VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST

Tagged with: , ,

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aha said, on noiembrie 5, 2014 at 10:30 pm

    Doamne, cum le mai sta in gat milostenia!

    Apreciat de 1 persoană

  2. o oarecare said, on noiembrie 5, 2014 at 10:44 pm

    Se domesticesc animalele si se salbaticesc oamenii!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Iani said, on noiembrie 6, 2014 at 1:07 am

    Un alt caz de faptuire exact pe dos a ceea ce ar trebui – in Franta un doctor, dr Dor, a fost amendat la 10.000 euro fiindca a aratat niste papucei de copilas unei femei care se pregatea sa avorteze. Observam ca facerea de bine si implinirea poruncilor lui Dumnezeu incepe sa fie sanctionata prin lege.

    Nu pot spune ca consider ok prezenta oamenilor strazii, dar daca vrei sa elimini acest fenomen, ca stat, fa ceva pentru ei, infiinteaza niste locuri unde pot innopta, da-le o mancare calda gratis, nu interzice milostenia unor oameni.

    In afara de asta, este de remarcat nu numai ca legile sunt satanice si aberante, dar si EXCESUL DE ZEL al politistilor, care se puteau face ca nu observa, sau puteau spune in treacat celui in cauza ca legea interzice si sda treaca mai departe fara a lua alta masura, sau ceva de acest gen. Acesti politisti americani se comporta precum caralii din anii 50 din puscariile comuniste, care bateau, torturau, fara sa fie obligati sa faca asta. Steinhardt vorbeste despre asta, si se potriveste, iata, atat de bine. Spune ca daca nu esti erou sa te opui fatis unor lucruri, macar nu fa exces de zel. Daca acei poltisti nu aveau curajul sa isi dea demisia din politie sau sa strige ca legea e oribila si refuza sa o aplice, dar macar puteau sa se faca ca nu observa cum ziceam mai sus. De cate ori citesc chestii din astea am impresia ca politistii, mai ales in America, sunt satanizati.

    Apreciază

  4. Ioannis said, on noiembrie 6, 2014 at 1:51 am

    Si la noi se aplica aceasta lege! In cimitirul central Constanta am mers pregatit cu imparteala ptr saraci. Cand am ajuns, stupoare!!! Niste bodiguarzi foarte „bronzati” pazeau portile ca nu cumva sa se strecoare vreun amarat inauntru, si instruiau cu asprime vizitatorii ca nu cumva sa dea ceva acelora. Am intrebat de cand cu regula asta? Mi s-a raspuns ca din cauza catorva colorati trebuie sa sufere toti. Cunosteam personal cativa cersetori cu viata crestina autentica, care cand primeau paharelul de coliva si 2-3 lei izbucneau in lacrimi si binecuvantand cu semnul Sf Cruci. De cand ma stiu eu, la parastase in cimitir gaseai cui sa imparti. Am fost foarte intrigat de acea situatie. Spre marea mea rusine, prea putin timp am alocat sa caut acele persoane, caci am doi mari inamici: timpul, dar si situatia financiara precara. Si totusi, desi asistam pasivi la astfel de faradelegi strigatoare la Cer, Bunul Dumnezeu INCA ne rabda…….

    Apreciază

  5. aniush said, on noiembrie 6, 2014 at 4:20 am

    o oarecare,
    Sa stii ca animalele au devenit mai bune decat noi. S-a intors lumea cu susul in jos. Bunatatea unui om (si cazuri din acestea in prezent sunt izolate) este pedepsita cu inchisoare…asta in timp ce un om cum e Ponta incalca orice drept, credinta, libertate, lege ca sa isi atinga scopul si e aplaudat, culmea.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 6, 2014 at 5:26 am

      aniush

      Idem Klaus Johannis. Sa nu uitam niciodata sa-i numim impreuna, caci altfel pare ca celalalt e de bine.

      Apreciază

  6. set said, on noiembrie 6, 2014 at 4:42 am

    asta e America, noua Sodoma, capul tuturor rautatilor planetei!

    Apreciază

  7. ioan said, on noiembrie 6, 2014 at 6:57 am

    nimic nu e lasat la voia intamplarii. dihania stie ca cei ce vor refuza atat pecetea cat si cele premergatore pecetii(acte, carduri, bratari, tatuaje, inplanturi etc) dupa disparitia banilor fizici, vor trai ca si boschetarii. deci, in realitate, scopul e educarea marii mase a celor ce vor accepta pecetea sa nu-i ajute, ba chear sa-i denunte pe cei ce o vor refuza. ps. noi acum suntem la faza de discutii teoretice, dar oare cati dintre noi vor fi dispusi sa accepte de buna voie o asemenea viata.

    Apreciază

    • ROmanul said, on noiembrie 6, 2014 at 11:54 pm

      De aceea se spune in profetiile Sfintilor Parinti ca in vremea sfarsitului Sfintii se vor ascunde prin pesteri si crapaturile muntilor. Nu se spune ca vor trai ca boschetarii prin orase sa doarma prin canalizari, etc.
      In vremea aceea cei care vor dori sa se mantuiasca ar trebui sa se departeze de asezarile omenesti si sa se ascunda de oameni.

      Asta-i genocid ce se intampla acolo. Statul nu-i ajuta cu nimic si le interzice altora sa le dea de mancare. Pai ii condamna la moarte prin infometare!

      Off-topic:
      „Prorietarii care deţin câini sunt obligaţi să se prezinte cu acestea la medicii veterinari pentru microcipare

      după 1 ianuarie 2015 riscă amenzi între 2.000 și 10.000 de lei

      Tot pâna la 1 ianuarie 2015, cainii de rasa comuna sau metisii acestora trebuie sa fie sterilizati, potrivit HG nr. 1059/2013. Detinatorii cainilor de rasa comuna sau metisilor fătați după data de 1 ianuarie 2015 au obligatia sa sterilizeze puii astfel: femelele la varsta de 4 – 6 luni si masculii la varsta de 6 – 8 luni ”

      http://hdsatelit.blogspot.com/2014/11/daca-nu-iti-transformi-cainele-in.html

      Azi cainii maine oamenii… In plus se doreste exterminarea rasei comune de caini care sunt cei mai rezistenti la foame, frig, caldura, boli. Tarile vestice au rezolvat problema cainilor vagabonzi si fara chip-uri de acum peste 50 ani. De ce nu se rezolva problema fara chip-uire? Ca sa faca pe caini intai experimente in masa si sa ne invete pe noi cu ideea….

      Apreciază

  8. dasvik said, on noiembrie 6, 2014 at 8:30 am

    Exista profetii cum ca la sfarsitul lumii milostenia va inceta, insa pana acum credeam ca din cauza ca nu va mai fi cu ce sa se faca milostenie. Dupa cum stim, va fi o foamete cumplita, boli, etc. Si desi ramane foarte plauzibila si acea varianta, se pare ca apare un inteles nou ale acestor proorociri – nu ni se va mai da voie.

    Apreciază

  9. Ionut said, on noiembrie 6, 2014 at 10:07 am

    Cum ramane cu… drepturile omului?

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 6, 2014 at 10:45 am

      Numai Ei, elitele, au drepturi…prin aceasta recunosc ca nu sunt Liberi…pentru ca oamenii liberi Nu au drepturi…au optiuni de a alege ceva sau altceva…

      A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

      http://nuvotati.wordpress.com/2012/11/26/sa-ne-amintim-ce-reprezinta-votul/

      suntem sau nu mai liberi decat un iobag din Evul Mediu?

      http://totb.ro/iluzia-libertatii-suntem-mai-liberi-decat-un-iobag-din-evul-mediu/

      De ce nu observă masele că toată democrația în care trăim nu e decît un ambalaj? Avem acces la internet, la show-uri TV cu personaje mondene, putem să cumpărăm etnobotanice, să bem Coca-cola, să ne exprimăm ura față de Biserică și Națiune, putem să ne destrăbălăm prin cluburi și să ne pierdem timpul pe facebook. Pe scurt: putem să ne sinucidem spiritual și fizic, iar atunci avem impresia că sîntem liberi. O iluzie întreținută de mass-media aservită sistemului democrato-liberalo-capitalist cu scopul să ne comportăm exact cum doresc cei ce ne conduc: să devenim niște consumatori, niște cifre, nu niște persoane.

      E doar o formă de sclavagism modern, căci pînă la urmă sclavul perfect e sclavul care se crede liber. Și tot de ce e nevoie să devenim niște robi ai sistemului fără a ne da seama, e de a crede că sîntem cei mai norocoși oameni din lume, că trăim într-un stat democrat și ne scăldăm în libertate.

      http://gandeste.org/general/iluzia-democratiei-sclavul-perfect-e-sclavul-care-se-crede-liber/33618

      Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 6, 2014 at 1:11 pm

        Asa este: „sclavul perfect e sclavul care se crede liber”.

        Apreciază

  10. cristi o. said, on noiembrie 6, 2014 at 11:12 am

    Pai Florida e ticsita de iudeo-masoni… De ce ne mai miram ca turbeaza impotriva faptelor crestinesti? Sinagoga satanei e in razboi pe fata cu orice urma de crestinism…

    Apreciază

  11. aniush said, on noiembrie 6, 2014 at 2:17 pm

    saccsiv,
    Nici nu mi i-am dorit, pe niciunul din ei…dar daca ar fi sa facem o comparatie…diferenta ar fi ca Ponta fura pe fata, Johannis pe ascuns.

    Apreciază

  12. Iani said, on noiembrie 6, 2014 at 6:46 pm

    Nu este un abuz impotriva dreptului de proprietate ? Daca eu am niste mancare am dreptul sa o dau cui doresc, cum sa imi interzica legea sa o dau vagabonzilor ?
    Este de asemenea si discriminare, caci daca vreau sa dau o paine unui coleg de serviciu, nu cred ca ma amendeaza vreun politist, dar daca o dau unui cersetor, ma amendeaza. Nu inseamna asta stigmatizarea unei categorii sociale, discriminare ?
    Asta ca sa vorbesc in termenii lor.

    Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 6, 2014 at 6:50 pm

      Dreptul de proprietate se transmite prin mostenire, vanzare comparare sau donatie, nu ? Daca am drept de proprietate pe o paine, conform coduluin civil am dreptul sa transmit dreptul de proprietate unui vagabond, prin donatie. O fi nevoie de act notarial pentru asta ? Nu cred.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.