SACCSIV – blog ortodox

VLADIMIR PUTIN: TURCIA este o amenintare pe care RUSIA n-o va ignora

Posted in Turcia, Vladimir Putin by saccsiv on noiembrie 5, 2014

4

Foto: http://www.adevarul.ro/international/Putin-nevoietrucuri-castiga-alegerile-prezidentiale_0_616738488.html

Iata ce putem citi la Putin: Turkey is governed by a demagogue dictator who supports terrorists:

Putin: Turcia este guvernată de un dictator demagog care sprijină teroriștii

Vorbind la Clubul de discuții Valdai din Soci, președintele rus Vladimir Putin l-a acuzat pe președintele turc Recep Tayyip Erdoğan că sprijină pe combatanții rebeli islamiști străini din Siria, că le oferă asistență medicală și că transformă Turcia înr-un centru internațional pentru terorism mondial.
“Regimul turc a devenit o amenințare gravă la adresa securității internaționale și pune în pericol stabilitatea regională; prin urmare, Federația Rusă nu va risca să ignore această amenințare gravă și va face demersurile necesare pentru a preveni ca Erdoğan să se lanseze într-o aventură sinucigaşă în Orientul Mijlociu “, declară agenţia de ştiri Itar-Tass citănd ce a spus Putin, vineri, în orașul-stațiune Soci din Rusia.


Cel mai puternic om din Rusia a menționat fenomenul vicios ISIS, adăugând că sub fațada barbarului și brutalului grup terorist sprijinit de saudiţi se ascund agențiile de informații din Turcia și Qatar care au pornit un război sectar în Irak și Siria vecină, cu implicarea a zeci de mii de civili nevinovați.
Anterior, acuzând Ankara pentru deteriorarea situației umanitare din oraşul de frontieră Kobani asediat de kurzii sirieni, Putin l-a criticat în continuare pe vicleanul prim-ministru turc, Ahmet Davutoglu, care a declarat recent că Ankara va lua parte la coaliția condusă de SUA împotriva ISIS doar în cazul în care, in cele din urmă, aceasta va duce la răsturnarea guvernului sirian.
“Dacă domnul Erdoğan intenționează să intervină în Siria numai și numai pentru a-l schimba pe președintele sirian, Moscova va crește cu siguranță viteza cu care trimite rachete și transporturi de armament aliatului său arab”, a avertizat Putin pe un ton ridicat care amintește de retorica Războiului Rece.
Între timp, președintele Dumei de Stat din Rusia, Sergey Naryshkin, a criticat Turcia pentru complotul de a înlocui guvernul sirian cu un regim marionetă de la începutul anului 2011 și că încearcă să intervină, sub pretextul de a crea o zonă-tampon în interiorul teritoriului sirian, descriind cel mai recent demers al lui Erdoğan de a obține autorizația Parlamentului turc pentru o posibilă acțiune militară împotriva Damascului, ca pe o „șaradă patetică”.
„Regret să văd că faimoasa doctrină a primului-ministru al Turciei adică “zero probleme cu vecinii” s-a dovedit a fi “politică de zero prieteni” în Orientul Mijlociu”, a adăugat Naryshkin.

   Comentariu saccsiv:

Iata ce a mai zis Vladimir Putin la Soci:

Putin catre papusari: Timpul de joaca s-a terminat

Si mai multe la:

PUTIN TO WESTERN ELITES: PLAY-TIME IS OVER

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. anonim said, on noiembrie 5, 2014 at 2:15 pm

  usor usor ne apropiem de momentul cand turcii pagani vor fi stersi dupa suprafata pamantului de catre rusi…

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on noiembrie 5, 2014 at 2:31 pm

   Asa a profetit Paisie Aghioritul

   Apreciază

  • Sergiu M. said, on noiembrie 5, 2014 at 2:49 pm

   Precum a spus Sf. Paise!!! Cred ca in „Sarea pamantului” spune unul dintre parinti ca Turcia va disparea intr-o iarna inainte de al 8 lea Sinod!

   Apreciază

 2. blue said, on noiembrie 5, 2014 at 2:28 pm

  Şi de ce Turcia nu acordă azil politic refugiaţilor sirieni, copii şi femei, care mor în disperarea lor de a ajunge pe mare într-un loc unde să fie feriţi de război? De ce ajung să ceară refugiu în România sau în alte state europene, cânf Turcia ar putea să le acorde protecţie? Turcia nu e parte a Convenţiei pentru statutul refugiaţilor?

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 10, 2014 at 4:43 pm

   blue

   Doamne ajuta!

   Poti te rog traduce?

   ‘A mass sterilization exercise’: Kenyan doctors find anti-fertility agent in UN tetanus vaccine

   https://www.lifesitenews.com/news/a-mass-sterilization-exercise-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-u

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 11, 2014 at 12:58 am

    blue

    Iertare, nu-l mai traduce caci vad ca a aparut ceva in EVZ.

    Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 11, 2014 at 10:24 am

   blue

   Doamne ajuta!

   Poti te rog traduce?

   IMMUNOLOGIST ADMITS BABIES ONLY VACCINATED TO ‘TRAIN PARENTS’

   http://www.infowars.com/immunologist-admits-babies-only-vaccinated-to-train-parents/

   Apreciază

   • blue said, on noiembrie 11, 2014 at 11:49 am

    Cer iertare şi eu că n-am răspuns mai devreme, acum am ajuns acasă. Mă odihnesc puţin şi traduc după-masă.
    Doamne ajută!

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 11, 2014 at 2:02 pm

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

   • blue said, on noiembrie 11, 2014 at 6:21 pm

    Un imunolog admite că sunt vaccinaţi copiii doar pentru „a-i instrui pe părinţi”

    Susţinătorul vaccinurilor recunoaște că injecţiile din primul an de viață al sugarilor sunt inutile

    Un doctor în imunologie și un susţinător al vaccinurilor a recunoscut, în timpul unei conferințe la care participau profesionişti din domeniul sănătatii, că bebeluşii sunt înţepaţi până la vărsta de un an în scopul de a „instrui pe părinți să-şi aducă bebeluşii în sistemul medical și că vaccinurile sunt complet lipsite de utilitate”.

    Imunologul, care a refuzat sa fie identificat după ce a făcut aceste comentarii, a răspuns la o întrebare cu privire la rațiunea pentru care copiilor li se administrează vaccinuri în primul an de viață, atunci când acestea nu au niciun efect pozitiv.

    Întrebare: Deci, ştiinţa pare destul de clară că, pentru primul an de viață, probabil, imunizarea nu produce genul de răspuns care este de aşteptat să fie produs.

    Răspuns: Adevărat.

    Întrebare: Deci, care este rațiunea de a continua să se facă asta dacă rezultatul nu este ceea ce se presupune a fi [a face]?

    Răspuns: Vaccinurile sunt oferite la vizitele pediatrice de rutină, iar ideea este să se antreneze părintele pentru a aduce copilul la toate vizitele pedriatice de control al sănătăţii, cu toate că doar vizita anuală este de fapt cu adevărat importantă. Dar cei mai mulţi dintre părinţi nu pot fi determinaţi să-şi aducă copilul la vizita anuală dacă nu îl aduc la două luni, patru luni şi şase luni. Aşa că momentan este mai mult o chestie de instruire.

    E interesant, am vorbit la telefon cu [?] funcţionarul local de sănătate publică, săptămâna trecută, cu una dintre asistentele specializate în vaccinare. Ea a zis ceva de genul: „Oh, tu vorbești despre vaccinuri? Asigurați-vă că spuneţi părinţilor că trebuie să facă acea injecţie anuală, deoarece primele trei ( de la 2, 4 și 6 luni) nu funcționează. „Am zis: „Da, știu.” [Râsete].

    Ideea că bebelusii sunt injectaţi cu vaccinuri în primul an din viata lor, pur și simplu pentru a îndoctrina părinții să-şi introducă copiii în sistemul medical este o premisă extrem de deranjantă.
    După cum subliniază Dave Mihalovic, „Copiii în primul lor an de viaţă depind în mare parte de imunitatea generalizată, nespecifică, inclusiv (sperăm) imunoglobuline din laptele matern, pentru a proteja trupurile lor tinere de infecție. Vaccinurile nu sunt doar ineficiente în primul an de viață, dar pot provoca daune prin toxicitate sinergică și o stare de supraîncărcare imunitară. ”
    În timp ce există puține dovezi că imunizarea copiilor în primul an de viaţă servește unui scop pozitiv, factorul de risc este bine documentat.
    Un studiu şocant publicat într-o revistă medicală de prestigiu, în 2011, a găsit o legătură statistică directă între dozele de vaccin mai mari şi rata mortalității infantile din țările dezvoltate, sugerând că numărul tot mai mare de injecţii făcute asupra copiilor de către autoritățile medicale, în special în Statele Unite, care administrează cel mai mare număr de vaccinuri și are, de asemenea, cel mai mare numar de decese infantile, este de fapt are un impact negativ asupra sănătății.
    Studiul, intitulat „Ratele de mortalitate infantilă au regresat față de numărul de doze de vaccin administrate: Există o toxicitate biochimică sau sinergică ?”, a fost realizat de Neil Z. Miller si Gary S. Goldman. Acesta a fost publicat în reputata revistă de Toxicitate Experimentală şi Umană care este indexată de Biblioteca Naţională de Medicină.
    „Analiza de regresie liniară a mortalităţii infantile medii neponderate a arătat o corelație statistică semnificativă între creșterea numărului de doze de vaccin și creșterea ratei mortalității infantile”, a constatat studiul, adăugând că rezultatele cer o anchetă „esențială” în legătură cu corelația dintre dozele de vaccin, toxicitatea biochimică sau sinergică şi rata mortalității infantile.
    În ciuda faptului că Statele Unite ale Americii administrează cel mai mare număr de doze de vaccin pentru copii din întreaga lume dezvoltată, 26 înainte ca sugarii să ajungă la vârsta de un an, rata mortalității infantile este mai mare decât la alte 33 de națiuni, toate care administrează mai puține vaccinuri.Studiul indică în mod clar faptul că țările dezvoltate care administrează mai puține vaccinuri au rate mai mici de mortalitate infantilă, sugerând o legătură statistică directă între vaccinare, efecte secundare și decese infantile.

    De exemplu, cele două țări dezvoltate unde copiii sunt imunizați cu cele mai puţine vaccinuri, Japonia și Suedia, sunt de asemenea în topul listei cu cele mai mici rate ale mortalității infantile.
    Din primele zece țări dezvoltate cu cele mai mici rate ale mortalității infantile, șapte apar, de asemenea, în top zece al listei de țări care administrează cele mai puține vaccinuri.

    Atunci când se compară tabelul ţărilor ordonate după faptul că administrează cele mai puţine vaccinuri maselor cu lista ţărilor ordonate pe baza ratei mortalității infantile constatăm că sunt foarte asemănătoare.
    În ciuda faptului că administrează cele mai multe vaccinuri, Statele Unite ale Americii are cea mai mare rata a mortalitatii infantile din toate țările dezvoltate, cu o medie de 6.22 decese la 1000 de nou-născuți-vii. SUA are o rata mult mai mare a mortalității infantile decât ţări cum sunt Cuba sau Slovenia, în ciuda costurilor mult mai mari pentru asistenţă medicală.

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 11, 2014 at 6:45 pm

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 20, 2014 at 5:00 pm

    blue

    Doamne ajuta!

    Poti te rog traduce?

    Bill to have all Russians fingerprinted and DNA profiled submitted to parliament

    http://rt.com/politics/206899-russia-fingerprinting-biometric-database/

    Apreciază

   • blue said, on noiembrie 21, 2014 at 11:55 pm

    Proiect de lege prezentat în Parlament pentru ca toţi ruşii să fie amprentaţi şi să li se creeze profiluri ADN

    Deputații din populistul partid naționalist Liberal Democrat din Rusia au pregătit și elaborat o propunere care solicită amprentarea universală și crearea de profiluri ADN pentru toţi cetățenii ruși din motive de securitate.
    Sponsorul principal al proiectului de lege este Roman Khudyakov, cunoscut pentru faptul că a dorit anterior ca populația urbană a țării, inclusiv turiştii și străinii, să fie amprentați. De data aceasta, legiuitorul a optat pentru „înregistrarea biometrică” a tuturor rușilor, ceea ce înseamnă, în esență, amprentarea și efectuarea profilului de ADN al tuturor.
    Informația va fi păstrată într-o bază centrală de date a guvernului și fiecare cetățean ar trebui să dispună de detalii pe un așa-numit „bio -card”. Proiectul de lege propune înființarea unei agenții federale speciale responsabile cu scanarea biometrică, care să raporteze fie la Ministerul de Interne, sau la Serviciul Federal de Securitate, FSB .
    În comentariile de pe populara publicaţie cotidiană Izvestia, Khudyakov a cerut ca planul său să fie pus în practică cât mai curând posibil, spunând că aceasta ar ajuta autoritățile executive și societatea. Politicianul a spus că, în viitorul apropiat, programul ar permite scoaterea din uz a altor forme de identitate și ar micşora semnificativ birocraţia. În plus, el i-a asigurat pe reporteri că rușii de rând nu ar trebui să se teamă pentru securitatea datelor lor personale .
    „Toate informațiile vor fi protejate. Este ca un card bancar. Vom înăspri, de asemenea, răspunderea penală pentru funcționarii care au acces la date. Când oamenii se confruntă cu trei ani de închisoare pentru divulgarea datelor, nimeni nu ar fi tentat să facă acest lucru”, a spus el.
    Khudyakov sugerează, de asemenea, păstrarea datelor timp de 150 de ani de la momentul colectării, iar apoi ele să fie distruse. Cardurile biometrice ale morților ar putea fi păstrate de către agențiile de stat pentru aceeași perioadă de timp și apoi distruse.
    Proiectul de lege permite înregistrarea biometrică voluntară a cetățenilor, precum și a copiilor de către părinţii lor, caz în care solicitanții vor trebui să plătească pentru asta. Cu toate acestea, procedura va fi obligatorie și gratuită pentru toți funcționarii publici, apărătorii legii, personalul militar și de securitate, condamnații, pompierii, salvatorii și persoanele care solicită un permis de conducere sau permis de armă . Scanarea biometrică se va face pentru cei care doresc să călătorească în străinătate și pentru străinii care sosesc în Rusia și, de asemenea, pentru mai multe alte categorii. Experții consideră că, în cazul în care s-ar introduce procedura, s-ar acoperi toți rezidenții ruși cu varsta de peste 14 ani.
    In prezent, autoritățile din Rusia folosesc sistemul de identificare automată a amprentelor digitale sau ADIS pentru a păstra date privind infractorii condamnați și personalul militar .
    Amprentarea universală și obligatorie a fost sugerată de către procurorul general al Rusiei, Aleksandr Bastrykin, în 2010, dar parlamentarii au amânat să ia o decizie invocând costurile ridicate ale sistemului și necesitatea de a asigura legalitatea acestuia.

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 22, 2014 at 12:11 am

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

 3. dante said, on noiembrie 5, 2014 at 2:49 pm

  Sa nu uitam ca profetia spune ca al 3-lea razboi mondial va porni de la un conflict turco- sirian.
  Usor, usor, situatia se inflameaza pe zi ce trece si nu numai acolo, ci in intreaga lume, probabil cind va veni momentul lumea va fi un butoi cu pulbere. Deocamdata se exerseaza un joc de glezne pentru tatonarea si pozitionarea taberelor beligerante, insa cred ca momentul final nu va fi prea departe….din pacate.
  Oare in ce postura se va afla Romania atunci?!

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 4. George said, on noiembrie 5, 2014 at 3:00 pm

  IMI VINE SA VOMIT
  „”5 motive delirante (și unul de bun simț), pentru care maniacii religioși refuză cardurile de sănătate „”

  un articol de De Radu Alexandru scris pe vice.ro

  https://www.vice.com/ro/read/5-motive-delirante-si-unul-de-bun-simt-pentru-care-maniacii-religiosi-refuza-cardurile-de-sanatate-125

  Apreciază

  • Liliana said, on noiembrie 5, 2014 at 5:03 pm

   Tare inteligent se considera marele critic al fenomenului anti -chip,numitul Radu Alexandru.Are scuza pentru orgoliul sau cutezator ca e asa de tinar.Crede ca le stie si intelege pe toate…superficial.Bietul lui suflet…Dumnezeu sa-l lumineze.

   Apreciază

 5. Andrei D. said, on noiembrie 5, 2014 at 3:43 pm

  Profetia spune ca atunci cand rusii vor ocupa Constantinopolul (Istambulul) si vor distruge turcia, atunci vor mai fi 6 luni si va incepe razboiul atomic.

  Apreciază

 6. geo said, on noiembrie 5, 2014 at 5:59 pm

  Apreciază

 7. Felix said, on noiembrie 5, 2014 at 5:59 pm

  Nicolae Zurnazoglu, Cuviosul Paisie Aghioritul Marturii ale inchinatorilor, Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2006, pp.446-447.

  Turcii au „coliva pregatita”. Că va veni o putere (Rusia) care va ocupa Turcia. O treime din populatie va fi ucisa, o treime se vor boteza crestini ortodocsi, o treime se va retrage in adâncurile Asiei. Inainte de aceasta va avea loc o ciocnire intre trupele tucesti și cele grecesti, dupa care turcii vor ocupa temporar, doua insule gercesti. Rusia va continua razboiul pana va ajunge in Golful Piersic si isi va opri trupele langa Ierusalim. Atunci puterile occidentale vor soma pe rusi sa-si retraga trupele in sase luni. Rusii insa nu-si vor retrage trupele. Atunci puterile occidentale vor incepe sa aduca trupe pentru a-i ataca pe rusi. Razboiul care va izbucni va fi mondial și in cele din urma vor pierde rusii. Se va varsa mult sange. Marile orase vor deveni ruine.

  Apreciază

 8. nikodim said, on noiembrie 5, 2014 at 6:12 pm

  blue,
  Raspunsul la intrebarea ta ar fi simplu. Emigratia musulmana din Orient trebuie dirijata preponderent spre Europa, ca si cea musulmana din Asia Centrala spre Rusia. Planul global ar fi formarea unor metastaze socio-culturale agresive in habitatul societatilor preponderent crestine (inca), tocmai pentru distrugerea religiei si a credintei in Rastignit si Crucea Sa si a tot ceea ce a implicat si implica acest dar dumnezeiesc al omenirii,prin violenta, sange si groaza. Vezi Siria, Libia, Irak, Egipt, Kosovo, Bosnia, unde s-a repetat scenariul acesta la scara reala si noile „califate” islamice de cartier din tarile occidentale si chiar estul Europei(nu cred ca ar fi cazul sa cochetam cu ideea ca noi si Tara noastra, sau a cui o fi Ea deja, nu facem parte din plan) unde se va continua aceasta „mareata opera” de reformatare a umanitatii dupa chipul si asemanarea anti-Rastignitului. Bineinteles ca acest plan este corelat sa lucreze simultan cu alte planuri ingenioase la fel de perciunate.

  Apreciază

 9. Radu Humor said, on noiembrie 5, 2014 at 6:23 pm

  DE CE NU VOTEZ ?!
  Mulţi m-au întrebat de ce n-am votat. (Rimă involuntară…)
  Mulţi mi-au reproşat că n-am votat.
  Unii s-au supărat pe mine şi chiar m-au acuzat.
  Ideea obişnuită este că dacă nu votezi se poate vota în locul tău falsificându-se voturile “mai bine”.
  Las deoparte ideile hazlii după care dacă votezi, chiar anulându-ţi votul “arăţi că îţi pasă” ş.a.m.d. Este evident că îţi pasă şi dacă refuzi să votezi din indignare sau grevă, oricum mai mult decât dacă votezi din orgoliu orb, sau pentru că aşa zic “cei de sus”, sau pentru că ai primit un cadou electoral. Aceste ultime trei variante sunt cel puţin 50% din voturile exprimate, credeţi-mă!

  Dar, ca să ne întoarcem la problemă, să revedem afirmaţia:
  “dacă nu votezi se poate vota în locul tău de către falsificatorii de voturi”.
  1. Idee greşită: marile falsificări se fac fie prin înlocuirea buletinelor de vot cu altele pregătite anterior, în baza numărului de voturi EXPRIMATE sau ANULATE – nu pot fi mai multe buletine de vot decât numărul votanţilor PREZENŢI LA VOT! – fie prin modificări din soft. În amândouă cazurile, voturile manipulabile sunt în primul rând cele exprimate.
  Dar, de dragul discuţiei, să admitem că se poate întâmpla să fie adevărat şi că
  “dacă nu votezi se poate vota în locul tău de către falsificatorii de voturi”.
  Ei, spun eu,
  2. ŞI CE DACĂ?
  Ce contează?
  Ce contează cum se manipulează voturile când oricum nu am pe cine să votez?
  NICIUNUL NU ESTE BUN!
  Şi atunci, ce contează ce falsuri fac eu?
  Din nou spun: dacă e să se falsifice voturile se falsifică oricum, indiferent dacă venim sau nu la vot.
  De altfel, ca o paranteză, marile viclenii ţin de manipulările din campanie – care începe de obicei cu doi ani înainte de alegeri, cu o strategie bine gândită, dacă e o campanie serioasă.
  Dar dacă mergem pe o corupţie brutală şi primitivă, care foloseşte un mijloc atât de grosolan ca falsificarea voturilor, este imatur să ne închipuim că sunt mai uşor de falsificat voturile neexprimate.
  Şi chiar dacă, prin reducere la absurd, ar fi mai uşor de falsificat, CE AM EU DE PIERDUT?
  Că este ales politicianul X în locul politicianului Y?
  Ha!
  Când şi unul şi altul sunt corupţi, străini de Credinţa lui Hristos, străini de Neamul Românesc, străini de interesul naţional, străini de interesele Ţării şi nevoile poporului, cum şi de ce mi-ar păsa care dintre ei este ales?

  Dragii mei prieteni, copiii mei iubiţi, chiar vă închipuiţi că reprezentanţii acestei clase politice FAC CE VOR EI în politica oficială?
  Aaaa, da, fac ce vor ei în relaţiile cu persoane neînsemnate, în unele din zonele de corupţie etc. Dar când vine vorba despre hotărâri importante TOŢI FAC CE VOR ŞEFII!
  Iar şefii lor nu sunt aleşi prin vot şi nu se schimbă prin vot.
  Decât dacă schimbăm toată clasa politică!
  De aceea nu votez acum!
  La euro-parlamentare am votat.
  Erau doi candidaţi chiar anti-sistem, au avut de unde şi ce alege cei anti-sistem fie că erau ortodocşi sau eterodocşi.
  Dar acum???
  Acum ar trebui să ne întărim pentru ceea ce urmează.
  Încă un regim nociv!
  Nociv pentru natură, nociv pentru stat, nociv pentru Ţară, nociv pentru Neam, nociv pentru Credinţă!
  Şi, eventual, să ne pregătim pentru 2016.
  Să ne pregătim serios.
  Schimbarea clasei politice este singura noastră şansă.
  Sau România, aşa cum o ştim din ultimele două, trei, cinci decenii, va înceta să existe.
  Părerea mea…
  Mihai Andrei Aldea

  Subscriu în totalitate !
  Şi din păcate nici măcar Roxana, cu a cărei păreri am fost aproape totdeauna de acord, nu mă poate face să-mi schimb starea de boicot provocată de silă şi deznădejde, de actualele “bucate” ce ni se servesc la masa festivă !
  Mulţumesc, dar eu unul nu servesc !

  Apreciază

 10. vali said, on noiembrie 5, 2014 at 6:26 pm

  Daca n-ar fi fost camerele de luat vederi discutia ar fi fost cu totul alta.

  Apreciază

 11. geo said, on noiembrie 5, 2014 at 8:14 pm

  Buna seara,

  Spania fierbe:

  http://www.naciodigital.cat/noticia/77281/ensurt/caravana/vehicles/exercit/entra/diagonal

  Urmarile bombardamentului de mai devreme al armatei ucrainene:

  Dupa Atlantic, Nordul Pacificului, Marea Neagra, Marea Baltica, Rusia trimite avioane in Mediterana:

  Apreciază

 12. geo said, on noiembrie 5, 2014 at 8:24 pm

  NEW YORK, November 3 (RIA Novosti) – New Yorkers, who gathered in the Times Square to commemorate the six month anniversary of the May 2 Odessa tragedy, urged the United States not to intervene in the situation in Ukraine.

  The demonstration, which was organized in the Times Square Sunday, was conducted under the slogan „We don’t want another war, US out of Ukraine!”

  http://en.ria.ru/world/20141103/195031779/New-Yorkers-Mark-Anniversary-of-Odessa-Tragedy-Call-for-US-to-Out-of-Ukraine.html

  In Ukraine, they label Russian products and agitate people to not buy them.
  Differently in Norway – the dedicate beer Putin

  Freedom of speech in the puppet regime: Ukrainian „journalists” chased journalist from LifeNews

  Empty-chumps who call themselves journalists of Ukrainian media yesterday in Kiev didn’t allow to work for reporters from agency LifeNews.
  It happened in the center of Kiev, where must to take place two march march: one marsh for peace and unity of the Slavs and another march in support of the Kiev junta. For unknown reasons, both the march didn’t take place, so „journalists” of Ukrainian media had fun, chasing female journalist of LifeNews and its operator.
  Girl wearing sunglasses and dark blue jacket is a journalist of LifeNews.
  Ukrainian journalists are not allowed to work for a journalist and cameraman LifeNews, Ukrainian freaks tried to offend real journalists. Unknown, most likely local fascist detained journalists and brought her to the police station. Operator was ordered to go to the hotel for a documents, the representative of LifeNews accused of violating of „Ukrainian laws”.
  Kiev junta, as well as those who support the fascist regime, afraid of independent media. Ukraine has established a fascist dictatorship under false „democratic” appearance.

  Apreciază

 13. geo said, on noiembrie 5, 2014 at 8:29 pm

  Apreciază

 14. romario1 said, on noiembrie 5, 2014 at 8:32 pm

  Parintele Paisie le spunea unor aviatori greci in „Marturii ale inchinatorilor” ca ei vor participa la eliberarea Constantinopolului de sub ocupatia turca. Sunt peste 20 de ani de cand le-a spus asta si ma gandesc ca acel moment, al eliberarii, nu e departe deloc.

  Apreciază

 15. geo said, on noiembrie 5, 2014 at 8:43 pm

  West touting ‘classified’ evidence to avoid impartial MH17 investigation

  Nile Bowie (NEO) : Western governments insist that Ukrainian rebels assisted by Russia were responsible for shooting down flight MH17, but they are unwilling to disclose their evidence and explain their methodologies.

  http://nsnbc.me/2014/11/05/west-touting-classified-evidence-avoid-impartial-mh17-investigation/

  The Incredible True Story of How Facebook & Google Swayed 2014 Election

  Susanne Posel (OC) : Facebook has conducted yet another experiment on their users; this time focusing on voters and their political behaviors, leanings and likelihood to vote.

  http://nsnbc.me/2014/11/05/incredible-true-story-facebook-google-swayed-2014-election/

  Gates Gives $500M to Develop More Substandard Malaria Vaccines

  Susanne Posel (OC) : Bill Gates promised at the 63rd annual American Society of Tropical Medicine and Hygiene (ASTMH) conference to donate $500 million more to fight malaria and other diseases; adding to the $50 million he recently gave to “support the scale up of emergency efforts to contain the Ebola outbreak in West Africa and interrupt transmission of the virus.”

  http://nsnbc.me/2014/11/05/gates-gives-500m-develop-substandard-malaria-vaccines/

  In 2009 German military circles debated NATO’s continued eastward expansion and the partitioning of the Ukraine. Also it was Germany to be first to publicly declare that NATO should expand eastward in 1993. This was done to militarily secure the old German „Drang nach Osten”. In its war doctrine of 1992 the German government openly announced: „Without Germany it is impossible to integrate the East European peoples.” The German FM Kinkel wrote in 1993: „outwards it is essential to achieve something whereby we have failed twice before”. In 1994 a strategy paper of the ruling CDU party demanded: „expansion to the East”.

  „As a former advisor in the Amt für Studien und Übungen (Bureau for Research and Training) of the German Bundeswehr writes, the question of expanding the western war alliance to the territory of the Ukraine is still on the table. If this step is taken, „probably only the western Ukraine” will join NATO. The „eastern Ukraine” would „in this case, become independent or a de facto nation like Abkhazia.” The author, a lieutenant colonel of the reserves, presented his ideas in a military magazine, embedding them in a retrospective on the entire past twenty years of NATO’s eastward expansion. According to the author, a „cordon sanitaire” separating this war alliance from Russia, conceded by the allies of World War II to the Soviet Union, has, for the most part, been absorbed into NATO, essentially crossing every „red line” drawn by Moscow.

  In March 1993, Bonn’s Minister of Defense at the time, Volker Ruehe, was the first to publicly declare that the war alliance should be expanded to include several East European nations, says Brill.”

  http://german-foreign-policy.com/en/fulltext/56303

  Original source:

  Dă clic pentru a accesa oemz2009_06.pdf

  Vote vs vote – legitimacy vs legitimacy: During the course of a week Ukraine has experienced two election cycles with very different outcomes. One appears to support war, the other peace.

  http://rt.com/shows/crosstalk/202243-ukraine-election-war-legitimacy/

  Putin tops Forbes ranking of world’s most powerful people

  http://en.itar-tass.com/world/758189

  2 teens killed, 4 injured in shelling nr Donetsk school, E. Ukraine

  http://rt.com/news/202555-donetsk-school-children-killed/

  Republicans seize Senate, gaining full control of Congress

  http://edition.cnn.com/2014/11/04/politics/election-day-story/index.html

  French farmers have dumped 50 tonnes of produce in the heart of Paris. As Joel Flynn reports it’s partly a protest at the impact EU sanctions on Russia are having on European businesses.

  http://www.reuters.com/video/2014/11/05/farmers-food-protest-over-sanctions?videoId=346816750&videoChannel=5

  Apreciază

 16. Mihail V said, on noiembrie 5, 2014 at 9:26 pm

  dar asta ce mai e? Au inceput sa pangareasca si mormintele stramosilor nostri?

  Mormintele domnitorilor Vlaicu Vodă, Mircea cel Bătrân şi Mihai Viteazul – deschise de Ministerul Culturii pentru prelevarea probelor de ADN

  http://www.historia.ro/exclusiv_web/actualitate/articol/mormintele-domnitorilor-vlaicu-voda-mircea-cel-batran-mihai-viteazu

  Descoperire istorica fara precedent la Curtea de Arges. Cine este inmormantat in realitate in mormantul lui Vlaicu Voda

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/descoperire-istorica-fara-precedent-la-curtea-de-arges-cine-este-inmormantat-in-realitate-in-mormantul-lui-vlaicu-voda.html

  Apreciază

 17. abc Marin said, on noiembrie 5, 2014 at 9:59 pm

  IEZECHIEL Capitolul 38

  1. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
  2. „Fiul omului, întoarce-ți faţa spre Gog din ţara lui Magog, regele lui Roş, al lui Meşec şi al lui Tubal; prooroceşte împotriva lor,
  3. Şi spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Iată, Eu sunt împotriva ta, Gog, rege al lui Roş şi al lui Meşec şi al lui Tubal!
  4. Te voi prinde, voi pune zăbale în fălcile tale şi te voi scoate pe tine şi toată oştirea ta, caii şi toţi călăreţii strălucit îmbrăcaţi, ceată mare cu platoşe şi cu scuturi, toţi înarmaţi cu săbii;
  5. Şi cu ei voi scoate pe Perşi, pe Etiopieni şi pe Libieni, toţi cu scuturi şi coifuri;
  6. Şi pe Gomer cu toate oştirile lui; casa lui Togarma din hotarele de la miazănoapte, cu toate oştirile lui şi voi mai scoate şi alte multe popoare cu tine.
  7. Găteşte-te şi fii gata, tu ai toată mulţimea ta strânsă împrejurul tău, şi fii căpetenia lor.
  8. După zile multe tu vei primi porunci. În anii de pe urmă vei veni în ţara izbăvită de sabie, ai cărei locuitori au fost adunaţi dintr-o mulţime de popoare, în munţii lui Israel, care au fost mult timp pustiiţi. De când au fost despărţiţi de celelalte popoare, ei locuiesc toţi în siguranţă.
  9. Şi tu te vei ridica, cum se ridică furtuna şi te vei duce ca norul, ca să acoperi tara, tu şi toată oastea ta şi multe popoare împreună cu tine.
  10. Aşa zice Domnul Dumnezeu: în ziua aceea îţi vor veni gânduri în mintea ta şi vei face planuri rele,
  11. Şi vei zice: „Mă voi ridica împotriva unei ţări fără apărare, voi merge împotriva oamenilor paşnici care trăiesc în siguranţă, căci aceia toţi trăiesc în cetăţi fără ziduri şi n-au nici porţi, nici zăvoare,
  12. Ca să fac jaf şi să iau pradă, punând mâna pe ruinele locuite din nou şi pe poporul cel adunat din mijlocul neamurilor, care creşte turme şi strânge averi şi care locuieşte în mijlocul pământului”.
  13. Şeba, Dedan şi negustorii Tarsisului cu toţi puii de lei ai lor vor zice: „Ai venit tu oare ca să faci jaf, ai adunat taberile tale, ca să faci pradă, să iei argint şi aur, să ridici dobitoace şi avere şi să apuci pradă mare?”
  14. De aceea, rosteşte proorocie, fiul omului, şi spune lui Gog: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Nu este aşa oare că în ziua când poporul Meu Israel va trăi în siguranţă, tu vei porni la drum?
  15. Şi vei pleca de la locul tău, din hotarele de la miazănoapte, tu şi multe popoare împreună cu tine, toţi călări pe cai, tabără mare şi oştire nenumărată?
  16. Şi te vei ridica împotriva poporului Meu, împotriva lui Israel, ca un nor care acoperă pământul; aceasta va fi în zilele cele de pe urmă când te voi aduce împotriva ţării Mele, ca popoarele să Mă cunoască pe Mine, când Eu voi fi arătat sfinţenia Mea înaintea ochilor lor, asupra ta, o, Gog!
  17. Aşa zice Domnul Dumnezeu: „Nu eşti tu, oare, acelaşi despre care am grăit Eu în zilele cele de demult prin robii Mei, proorocii lui Israel, care au proorocit în vremurile acelea că te voi aduce împotriva lor?
  18. Şi în ziua aceea, când Gog va veni împotriva ţării lui Israel, zice Domnul Dumnezeu, mânia Mea se va aprinde pe faţa Mea.
  19. Şi în zelul Meu, în văpaia urgiei Mele am zis: Cu adevărat în ziua aceea va fi un mare cutremur în ţara lui Israel.
  20. Atunci vor tremura înaintea Mea peştii mării şi păsările cerului, fiarele câmpului şi toate târâtoarele care se târăsc pe pământ şi toţi oamenii care sunt pe faţa pământului; şi se vor prăbuşi munţii, stâncile se vor dărâma şi toate zidurile vor cădea la pământ.
  21. Prin toţi munţii Mei voi chema sabia împotriva lui, zice Domnul Dumnezeu; sabia fiecărui om va fi împotriva fratelui său.
  22. Şi îl voi pedepsi cu ciumă şi vărsare de sânge; voi vărsa asupra lui şi a taberilor lui şi asupra multor popoare care sunt cu el, ploaie potopitoare şi grindină de piatră, foc şi pucioasă;
  23. Voi arăta slava Mea şi sfinţenia Mea şi Mă voi arăta înaintea ochilor multor popoare şi vor şti că Eu sunt Domnul”.

  Apreciază

 18. Ionut said, on noiembrie 6, 2014 at 10:35 am

  Exista mai multe probleme in legatura cu Rusia.
  E posibil ca Putin sa aiba partea lui de dreptate, insa cred ca apara doar interesele Federatiei Ruse in zona, nu neaparat adevarul si dreptatea.
  Sincer sa fiu, chiar mi-as dori o Rusie profund atasata de credinta ortodoxa, inclusiv la nivelul conducatorilor sai politici, o Rusie care sa apere adevarul si sa respecte celelalte natiuni ortodoxe, asa cum se cuvine intre fratii intru credinta.
  Nu stiu daca Putin si apropiatii sai chiar isi doresc sa evolueze spiritual. Bine ar fi sa fie asa.
  „Hartia de turnesol”, „indicatorul” unei schimbari de atitudine, in sensul bun al cuvantului, ar fi daca s-ar intampla urmatorul lucru: Rusia s-ar retrage din Transnistria, ar afirma ca nu are nimic impotriva reunificarii Romaniei, dar ne-ar avertiza ca suntem pe drumul „adancirii” statului de colonie.
  Din pacate, n-am auzit nimic de felul acesta, pana acum. Iar Putin joaca mult prea tare pentru capacitatea Rusiei de a face fata problemelor economice si sociale. Inteleg ca isi doreste ca tara sa sa fie absolut independenta (asa isi doreste orice sef de stat cinstit cu poporul sau), insa e mult prea ofensiv, chiar agresiv, si tare mi-e teama ca Rusia va ajunge intr-o situatie asemanatoare cu cea din 1917 (bineinteles, cu sprijinul „venerabililor”).

  Apreciază

 19. geo said, on noiembrie 6, 2014 at 11:14 am

  18+ Death of innocent children

  Warcrimes, Euromaidan Junta’s war against the people, Ukrainian army continuous shelling civilians.

  https://www.youtube.com/watch?v=yw87-WCdd88 https://www.youtube.com/watch?v=3AOuIvPwk0E

  Ukrainian Junta Army posing before the execution of people in civilian clothes, TV „Svesta”.

  More than 1000 Ukropian troops killed in the city of Ilovaysk.

  Pierre Omidyar co-funded Ukraine revolution groups with US government, documents show

  Just hours after last weekend’s ouster of Ukrainian president Viktor Yanukovych, one of Pierre Omidyar’s newest hires at national security blog “The Intercept,” was already digging for the truth.

  Marcy Wheeler, who is the new site’s “senior policy analyst,” speculated that the Ukraine revolution was likely a “coup” engineered by “deep” forces on behalf of “Pax Americana”:

  “There’s quite a bit of evidence of coup-ness. Q is how many levels deep interference from both sides is.”

  http://pando.com/2014/02/28/pierre-omidyar-co-funded-ukraine-revolution-groups-with-us-government-documents-show/

  Fabrication in BBC Panorama’s ‘Saving Syria’s Children’

  Correspondence with the BBC over allegations that the Panorama documentary ‘Saving Syria’s Children’ broadcast on 30 September 2013 included staged sequences purporting to show the aftermath of an alleged incendiary bomb attack on an Aleppo school on 26 August 2013

  http://bbcpanoramasavingsyriaschildren.wordpress.com/boy-in-black-vest/
  http://bbcpanoramasavingsyriaschildren.wordpress.com/

  Apreciază

 20. Ionut said, on noiembrie 6, 2014 at 11:15 am

  In legatura cu declaratiile facute de Putin la Soci, constat ca apar referiri la noua ordine mondiala (cam ce o fi aia, dupa Putin?), precum si o afirmatie conform careia Rusia nu va mai actiona ca „salvator al lumii, asa cum s-a intamplat in trecut” (cand o fi fost aia?).
  Cine sunt eu? Neica nimeni, frunza batuta de vant, fir de praf. Dar Rusia, mareata Rusie mai are mult pana cand sa-mi castige admiratia si respectul. Foarte mult. Cap de lista sunt: Filipine, Malta, Polonia.

  Apreciază

 21. geo said, on noiembrie 6, 2014 at 12:21 pm

  Opium poppy cultivation levels in Afghanistan are at a record high, though the U.S. government has spent over $7 billion to stop it, a federal watchdog states in a new report.

  In a letter to Secretary of State John Kerry, Secretary of Defense Chuck Hagel, Attorney General Eric Holder and US AID head Rajiv Shah, Special Inspector General for Afghanistan Reconstruction (SIGAR) John F. Sopko writes: „Despite spending over $7 billion to combat opium poppy cultivation and to develop the Afghan government’s counternarcotics capacity, opium poppy cultivation levels in Afghanistan hit an all-time high in 2013.”

  „As of June 30, 2014, the United States has spent approximately $7.6 billion on counternarcotics efforts in Afghanistan,” the letter states.

  http://www.commondreams.org/news/2014/10/21/7-billion-us-eradication-effort-delivers-record-high-poppy-crop-afghanistan

  California County Quietly Votes For Independence From State and Federal Laws

  http://www.activistpost.com/2014/11/california-county-quietly-votes-for.html

  The Economy Of The Largest Superpower On The Planet Is Collapsing Right Now

  http://www.activistpost.com/2014/11/the-economy-of-largest-superpower-on.html

  Election Bang: Maui bans GMO crops

  http://www.activistpost.com/2014/11/election-bang-maui-bans-gmo-crops.html

  Syria, Turkey, Israel and a Greater Middle East Energy War

  Dă clic pentru a accesa Syria%20Turkey%20Israel%20and%20a%20New%20Greater%20Middle%20East%20War.pdf

  Dagestan—‘Syria comes to Russia…’

  Dă clic pentru a accesa Dagestan%20Syria%20comes%20to%20Russia.pdf

  Putin’s Geopolitical Chess Game with Washington in Syria and Eurasia

  Dă clic pentru a accesa Putin%20Chess.pdf

  China’s Land Bridge to Turkey creates new Eurasian Geopolitical Potentials

  Dă clic pentru a accesa China%20Land%20Bridge%20to%20Turkey%20Europe.pdf

  The Geopolitical Great Game: Turkey and Russia Moving Closer

  http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/Geopolitics___Eurasia/Turkey___Russia/turkey___russia.html

  The Bureau of Land Management, whose director was Sen. Harry Reid’s (D-Nev.) former senior adviser, has purged documents from its web site stating that the agency wants Nevada rancher Cliven Bundy’s cattle off of the land his family has worked for over 140 years in order to make way for solar panel power stations.

  Deleted from BLM.gov, but reposted for posterity by the Free Republic, the BLM document entitled “Cattle Trespass Impacts” directly states that Bundy’s cattle “impacts” solar development, more specifically the construction of “utility-scale solar power generation facilities” on “public lands.”

  “Non-Governmental Organizations have expressed concern that the regional mitigation strategy for the Dry Lake Solar Energy Zone utilizes Gold Butte as the location for offsite mitigation for impacts from solar development, and that those restoration activities are not durable with the presence of trespass cattle,” the document states.

  http://www.truthistreason.net/documents-explicitly-link-blm-sen-harry-reid-to-bundy-ranch-land-grab-for-chinese-solar-farm-special-interests

  55 Survival Downloads and Handbooks – Pioneering, SHTF, Engineering, Urban Gardening, Defense, and More

  http://www.truthistreason.net/16-survival-downloads-field-manuals-and-handbooks

  Monsanto Sponsors Susan G. Komen Race for the Cure®: Partners in Bio-Tech Terrorism

  http://www.truthistreason.net/monsanto-sponsors-susan-g-komen-race-for-the-cure-partners-in-bio-tech-terrorism

  To Arnold Abbot, feeding the homeless in a public park in South Florida was an act of charity.

  But to the city of in Fort Lauderdale, the 90-year-old man was committing a crime.

  Abbott and two South Florida ministers were arrested last weekend as they handed out food. They were charged with breaking a new ordinance restricting public feeding of the homeless, and each faces up to 60 days in jail and a $500 fine.

  http://patriotrising.com/2014/11/05/feeding-homeless-act-charity-crime/

  Spain’s northeastern region of Catalonia vowed Tuesday to defy both the central government and the country’s highest court and proceed with a much-disputed weekend vote on whether to secede from Spain.

  Hours earlier, Spain’s Constitutional Court ordered Catalonia to freeze its plans for an independence vote, scheduled for Sunday. It was the second time the court issued an order siding with Madrid, which considers any Catalan independence vote illegal.

  But Catalan leaders said they would not back down.

  http://wakeupfromyourslumber.com/catalonia-vows-to-defy-spain-hold-secession-vote/

  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-05/spain-moves-military-assets-catalonia-ahead-weekends-illegal-secession-vote

  Monsanto –Known for creating orhelping to create 13 highly carcinogenic and toxic productsincludingsaccharin,PCBs, Polystyrene, DDT, the atom bomb, nuclear weapons, dioxin, Agent Orange, Petroleum based fertilizers, Round Up, rGBH, aspartame, GMOs, and terminator seeds. Monsanto sues everyone to keep dealing their dirty products, but the most recent suit, involvingDustin Barca, a surfer-turned mixed martial arts fighter in Hawaii is of special note. He is taking it personally that Monsanto poisons him, andbringing activism to a new level.

  http://rinf.com/alt-news/health/gmo-crops-destroying-farmland-monsanto-doesnt-want-know/

  PHOENIX, November 4, 2014 – Today, voters in Arizona approved a ballot measure that follows James Madison’s advice to stop federal overreach. With 80% reporting, the tally held steady and increasing at 51-49%.

  Approved was Proposition 122, a state constitutional amendment that enshrines the anti-commandeering doctrine in the state constitution. The language amends the state constitution to give Arizona the ability to “exercise its sovereign authority to restrict the actions of its personnel and the use of its financial resources to purposes that are consistent with the Constitution.”

  http://tenthamendmentcenter.com/2014/11/05/arizona-voters-approve-proposition-to-reject-federal-acts/

  Samsung’s latest breed of plasmas and HDTVs may allow hackers, or even the company itself, to see and hear you and your family, and collect extremely personal data.

  The new models, which are closer than ever to personal computers, offer high-tech features that have previously been unavailable, including a built-in HD camera, microphone set and face and speech recognition software.

  This software allows Samsung to recognise who is viewing the TV and personalises each person’s experience accordingly. The TV also listens and responds to specific voice commands.

  http://investmentwatchblog.com/do-not-buy-a-new-tv-samsungapplesharpetc/

  In July, a group of people set off to do a hard thing, but an important thing.

  They wanted to collect 1 million signatures.

  Once attained, those 1 million signatures would force the European Commission to discuss an immediate halt to the ongoing trade talks between the EU and U.S. These talks are known as the Transatlantic Trade and Investment Partnership. For short, they are called the TTIP.

  Having already achieved nearly three-quarters of the signatures through the European Commission’s official process — the European Citizen’s Initiative (ECI) — we should be celebrating.

  http://rinf.com/alt-news/money/can-1-million-people-stop-bad-trade-deal-europe/

  Lassa Fever: Is This Why the World Health Organization Said There Would Be 10,000 New Cases of Ebola a Week by December?

  Ebola is not the only haemorrhagic fever that stalks West Africa. The Lassa season is about to begin. This year, like every year, around 20,000 people will succumb to the disease in the region.

  The symptoms are identical to those of Ebola. Fever, vomiting and bleeding all occur. Lassa, unlike Ebola is spread by infected rats, but once it has infected people human to human transmission begins. Like Ebola patients, those suffering from Lassa need to be treated in strict isolation.

  http://www.thedailysheeple.com/lassa-fever-is-this-why-the-world-health-organization-said-there-would-be-10000-new-cases-of-ebola-a-week-by-december_112014

  US veto at Security Council may no longer be a given With ties growing colder, some in Jerusalem fear Washington’s protection at the UN cannot be taken for granted, and that the midterms may further complicate the picture

  http://www.timesofisrael.com/us-veto-at-security-council-veto-may-no-longer-be-a-given/

  The cause of the shooting-down of the Malaysian passenger plane MH-17 on July 17th (while that plane was flying over the conflict-zone during Ukraine’s civil war) is becoming clearer and clearer, despite the rigorous continuing attempts by Western ‘news’ media to cover it up and to hide from the public the evidence that clearly shows what brought down this airliner.

  http://rinf.com/alt-news/editorials/western-news-suppression-downing-mh-17-malaysian-jet/

  This important article was first published in August 2014. Its assessment is broadly correct.

  We’ll go considerably farther than has yet been revealed by the professional intelligence community, to provide the actual evidence that conclusively shows that (and how) the Ukrainian Government shot down the Malaysian airliner, MH-17, on July 17th.

  The latest report from the intelligence community was headlined on August 3rd by Robert Parry, “Flight 17 Shoot-Down Scenario Shifts,” and he revealed there that,

  “Contrary to the Obama administration’s public claims blaming eastern Ukrainian rebels and Russia for the shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17, some U.S. intelligence analysts have concluded that the rebels and Russia were likely not at fault and that it appears Ukrainian government forces were to blame, according to a source briefed on these findings. This judgment — at odds with what President Barack Obama and Secretary of State John Kerry have expressed publicly — is based largely on the absence of U.S. government evidence that Russia supplied the rebels with a Buk anti-aircraft missile system that would be needed to hit a civilian jetliner flying at 33,000 feet, said the source, who spoke on condition of anonymity.”

  http://www.globalresearch.ca/evidence-is-now-conclusive-two-ukrainian-government-fighter-jets-shot-down-malaysian-airlines-mh17-it-was-not-a-buk-surface-to-air-missile/5394814

  Has Australia (and the Dutch) ‘shot down’ the investigation of MH17 by signing a secret non-disclosure deal with the Ukraine?

  When I pestered the Department of Foreign Affairs and Trade (DFAT) several times about the secret agreement, Julie Bishops’ office eventually tried to shoo me away by saying the matter was now with the Australian Federal Police. They too (the AFP) declined to confirm my query about a secret non-disclosure deal.

  But now it has been confirmed (to an Australian citizen, who was pushing the government for disclosure).

  http://gumshoenews.com/2014/11/04/consensus-a-compromise-for-secret-mh17-investigation/

  A stinging report released on Tuesday by a renowned Inside the Beltway watchdog group accused President Barack Obama’s allegedly fabricated “humanitarian crisis” that allowed tens of thousands of illegal aliens minors – who unlawfully flooded the border into Texas and were dispersed throughout the United States – of spreading a deadly respiratory virus that’s attacking American children in a number of states throughout country. It’s believed the virus actually killed as many as nine kids so far, according to the public-interest law firm that battles government corruption in the federal courts, Judicial Watch. In the group’s latest addition to its Corruption Chronicles, the nonprofit, nonpartisan investigators of government corruption and criminal activity describe a cynical and destructive immigration policy that led to at least nine American children dying from a highly contagious disease.

  http://www.examiner.com/article/shocking-report-accuses-obama-s-dreamers-of-killing-u-s-kids?CID=examiner_alerts_article

  Using the Sandy Hook Elementary School massacre as its justification, the Obama administration has recently given the psychiatric business and pharmaceutical industry a major gift by quietly introducing a behavioral and mental health program in public schools throughout the United States.

  In an under-reported section of „Now is the Time” titled “Making Schools Safer” and “Improving Mental Health Services” for students. One is left to consider the long range implications of the psychopharmaceutical complex’s never-ending drive to expand its clientele.

  On September 22, 2014 Department of Health and Human Services Secretary Sylvia M. Burwell announced $99 million in new grants “to train new mental health providers, help teachers and others recognize mental health issues in youth and connect them to help and increase access to mental health services for young people.”

  http://massprivatei.blogspot.ro/2014/11/americas-school-kids-under-psychiatric.html

  America’s Insane Policy of Committing War Crimes in the Name of Preventing Other War Crimes

  Post-Cold War U.S. war policy can be roughly divided into two periods. From 1990 until 1998, in a rational response to the end of the Cold War, the U.S. military budget was gradually cut by 30% over 9 years. In January 1993, Defense Secretary Dick Cheney signed off on a defense strategy that would cut military spending to pre-WWII levels as a percentage of GNP. After 1991, only 55 U.S. troops died in overseas deployments: 19 in the Khobar Towers bombing in Saudi Arabia; 19 in Somalia; 14 on 2 helicopters mistakenly shot down by a US warplane over Iraq; 2 in Kenya; and 1 in Haiti.

  http://rinf.com/alt-news/war-terrorism/americas-insane-policy-committing-war-crimes-name-preventing-war-crimes/

  How Much Do Taxpayers Pay For Police Misconduct?

  Police brutality and misconduct lawsuits are a point of growing contention for many involved in the political arena.
  Obviously, victims of police abuse deserve to be compensated for their damages. The problem is that it isn’t the police departments or the at-fault officers themselves that are monetarily held accountable in a misconduct lawsuit. It is the hard working taxpayers of a certain geographical area.
  In a recent open-source effort launched by MuckRock.com, independent researchers are looking at data on police lawsuit payouts dating back to 2009. Among the types of lawsuits analyzed include wrongful-shooting deaths, excessive force complaints, illegal searches etc.

  http://xrepublic.tv/node/11033

  REVEALED: The Government will use its new tax summaries to MISLEAD THE PUBLIC about welfare spending

  Starting from this week the government will send out 24 million letters explaining how your tax money is spent. There’s one big problem with what they’re telling you.

  http://www.mirror.co.uk/news/ampp3d/revealed-government-use-new-tax-4557912#rlabs=10

  Why Tax Just Soda? Why Not Tax Sugar? The Absurdity Of Taxing Us To Health Is Obvious.

  A recent revenue-enhancement fad in local government is to levy a tax on soft drinks. The tax is marketed to voters as a means of reducing soda consumption, which is presumed to be a contributor to the explosive rise in Type II diabetes, and more broadly,metabolic syndrome or diabesity.

  While the intake of sugar/high fructose and sweetened beverages is certainly detrimental to health (see links below), it seems taxing sodas is more a topical excuse for skimming a new revenue stream than a meaningful way to reduce obesity/diabesity.

  http://investmentwatchblog.com/why-tax-just-soda-why-not-tax-sugar-the-absurdity-of-taxing-us-to-health-is-obvious/

  The FBI: America’s Secret Police

  Secret police. Secret courts. Secret government agencies. Surveillance. Intimidation tactics. Harassment. Torture. Brutality. Widespread corruption. Entrapment schemes.

  These are the hallmarks of every authoritarian regime from the Roman Empire to modern-day America, yet it’s the secret police–tasked with silencing dissidents, ensuring compliance, and maintaining a climate of fear–who sound the death knell for freedom in every age.

  http://rinf.com/alt-news/usa-news/fbi-americas-secret-police/

  FBI wants to hack computers globally, seeks search warrant expansion

  The Justice Department is looking to remove restrictions on the FBI’s ability to hack into and monitor computer systems everywhere by easing the requirements necessary for it to obtain a search warrant.

  Currently, law enforcement agencies can only receive warrants authorizing computer searches if the physical location of the computer in question falls within the corresponding jurisdiction of the judge they are appealing to. If the computer is outside of the judge’s jurisdiction, a warrant is not usually granted.

  http://rinf.com/alt-news/surveillance-big-brother/fbi-wants-hack-computers-globally-seeks-search-warrant-expansion/
  Armed to the teeth with firepower, this is the face of policing in London in the age of Islamic terrorism Two armed officers pictured patrolling Horse Guards Parade earlier today Both were armed with Heckler and Kocch powerful semi-automatic rifles Were also carring Glock 17 9mm pistols as well as a taser guns Security at tourist hotspots across the city has been boosted recently Comes after unarmed guard was shot dead at Canada’s War Memorial Westminster is also on high alert in case of a terrorist attack on Parliament

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2820780/Armed-teeth-firepower-face-policing-London-age-Islamic-terrorism.html

  Social network Facebook’s second report charting data requests from world governments has shown that across the board, requests have increased by 24pc, with requests from Ireland also having increased.

  The report also revealed governments are becoming stricter when it comes to blocking content to Facebook users, having shown these instances increasing by 19pc on 2013.

  http://www.siliconrepublic.com/enterprise/item/39129-facebook-data-requests-from/

  International Monetary Fund boss Christine Lagarde wants more of your taxpayer dollars, a lot more power for the IMF on the world stage, and a bigger voice for other largely autocratic members of the global outfit at the expense of the U.S. government’s influence. To get it, however, Lagarde first needs a reluctant U.S. Congress to approve a deeply controversial “reform” package being advanced by globalists, the Obama administration, the Council on Foreign Relations, and tyrants of various varieties around the world.

  If the “reforms” were to be approved, regimes such as the ruthless Communist Chinese dictatorship would play a much larger role in controlling the IMF — which currently receives almost 20 percent of its funding from U.S. taxpayers. The IMF wish list would also double the outfit’s “reserves” to more than $750 billion; all under the guise of “helping” bankrupt governments presiding over imploding economies by shackling the people they rule to unpayable debts with draconian strings attached. The IMF proto-global currency known as Special Drawing Rights (SDRs) would get a big boost, too.

  http://www.thenewamerican.com/economy/item/19459-imf-boss-lobbies-u-s-congress-for-more-money-power

  Canada’s Head Central Banker Has A Modest Proposal: „You Should Consider Working For Free”

  Nine short months ago, the clever people running the show in Europe suggested a number of measures including „unpaid work for the young and unemployed up to 24 years old, so that companies would have a strong motive to hire young employees”. ‘Unpaid’ work sounded a lot like slavery to us then but it seems the arrogance is contagious as Canada – that bastion of freedom – suggests that the employment situation is so bad that young people should consider working for free. As The Globe & Mail reports, Bank of Canada Governor Stephen Poloz said ‘Adult children stuck in their parents’ basements because they can’t find adequate employment should take unpaid work to bolster résumés as they wait for the recovery to take hold’.

  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-04/canadas-head-central-banker-has-modest-proposal-you-should-consider-working-free

  GCHQ chief accuses US tech giants of becoming terrorists’ ‘networks of choice’ New director of UK eavesdropping agency accuses US tech firms of becoming ‘networks of choice’ for terrorists

  http://www.theguardian.com/uk-news/2014/nov/03/privacy-gchq-spying-robert-hannigan

  Passengers riding one of Boston’s 60 new hybrid buses may be under constant watch thanks to a multi-million dollar grant from the Department of Homeland Security.

  According to the Massachusetts Bay Transportation Authority, video surveillance systems inside the city’s new fleet of diesel-electric hybrid buses, which began their first shifts Wednesday, will work to protect the safety of Transit Police.

  “It’s about officer safety—that’s first and foremost,” MBTA Deputy Chief of Investigative Services Kenneth Sprague told Boston Magazine. “Some of the calls we get are in regards to a person with a gun or a knife, or a fight in progress on the bus. This technology will allow officers to see what they’re getting themselves involved in before boarding the vehicle.”

  http://www.infowars.com/dhs-grant-outfits-bostons-new-hybrid-buses-with-on-board-surveillance/

  Swedish police have ceded control over 55 “no-go zones” to predominately Muslim criminal gangs.

  An extensive report mapping out 55 no-go zones was released Oct. 24, showing where law enforcement has all but handed control to criminal gangs.

  Officers frequently face outright attacks when trying to enter the areas, which is a step up from the previous problem with attacks on mailmen, fire trucks, ambulances and similar services. Fire trucks and ambulances had to wait for police escort to enter the areas, but now the police themselves need protection.

  http://dailycaller.com/2014/11/02/swedish-police-release-extensive-report-detailing-control-of-55-no-go-zones-by-muslim-criminal-gangs/

  Now more than ever, governments around the world are eager to get their hands on data about Facebook users — and now more than ever, they want to remove content disappear from the social network.

  Global surveillance requests for Facebook user data in the first half of 2014 increased 24% from the second half of 2013, according to the social network’s transparency report revealed on Tuesday. A total of 34,946 requests were made between January and June, including messages, IP addresses and account information. Censorship also increased worldwide; compared to the June through December 2013, the amount of content censored on Facebook increased by 19%, according to the report.

  http://mashable.com/2014/11/04/facebook-government-requests/?utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_medium=feed&utm_source=feedburner

  Paul Heller has held high-level posts in the Canadian government. During the 1960s as Defence Minister, Hellyer oversaw the unification of Canada’s armed forces, and in 1968 he nearly became Prime Minister.

  Then in 1973 David Rockefeller created the Trilateral Commission to put an end to the “excess of democracy” that had allowed truth-telling independent-minded people like Hellyer to rise to power. As the New World Order tightened its stranglehold, Hellyer became one of Canada’s leading critics of globalization.

  By the late 1980s the Liberal Party was coming under bankster control. In response, Hellyer created the Canadian Action Party – one of the few genuinely alternative parties in Western political life.

  Then in 2005 Hellyer made headlines by stating: “UFOs are as real as the airplanes flying overhead.” It was the first time anyone of G-8 cabinet rank had ever publicly confirmed the alien presence on Earth.

  http://www.veteranstoday.com/2014/11/05/hellyer/

  „Europe Is Under Threat By Russia” George Soros Warns The EU To Take Action, „Freedom Isn’t Free”

  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-05/europe-under-threat-russia-george-soros-warns-europe-take-action-freedom-isnt-free

  Bobby Kennedy on GDP: ‘measures everything except that which is worthwhile’UK GDP estimate figures are out today – and you can get the data here when it is announced. But, as governments struggle to measure wellbeing in other ways, it’s useful to look at what then-US Presidential candidate Robert Kennedy said about how this key dataset falls short, from 1968

  http://www.theguardian.com/news/datablog/2012/may/24/robert-kennedy-gdp

  They got most of their SAT questions right, but students at Harvard blew this lay-up posed by the college blog Campus Reform: Who is the bigger threat to world peace, ISIS or the U.S.?

  Various students at the hallowed Ivy League school said they believe that America, not the Muslim fanatics who behead innocent people, is the biggest threat to world peace.

  The students were interviewed on the quad by Campus Reform on Saturday, and the shocking video was posted on Tuesday.

  “As a Western civilization, we’re to blame for a lot of the problems that we’re facing now,” one student said during an interview. “I don’t think anyone would argue that we didn’t create the problem of ISIS, ourselves.”

  http://www.foxnews.com/us/2014/10/08/twisted-ivy-harvard-students-say-us-bigger-threat-to-world-peace-than-isis/

  El estratega Putin que subestimó Occidente

  http://www.rebelion.org/noticia.php?id=191644

  Secret History Revealed — Putin Played Critical Role In The Pre-Planned Collapse Of The USSRVladimir Putin’s Russia: Perfect Foil To The Anglo-American Axis And Their New World ‘Order’

  http://themillenniumreport.com/2014/11/vladimir-putins-russia-perfect-foil-to-the-anglo-american-axis-and-their-new-world-order/

  Whither is US policy bound after the mid-term elections?

  Since May, the White House has continued to delay the publication of its national security strategy. In fact, President Obama noted that while his team better manages events than that of his predecessor, it is unable to present a coherent analysis of the world and define its doctrine. Moreover, the expected loss of the majority in both houses of Congress would force him to find new collaborateurs.

  http://www.voltairenet.org/article185813.html

  What in heck is going on between North Korea and China, its traditional protector and ally?

  In a bombshell revelation, anonymous „Chinese military authorities” leaked internal documents to the Japanese media detailing plans to deal with North Korea’s projected collapse – and the details are quite interesting.

  According to the documents, whether the cause of the collapse is foreign intervention or some kind of internal disorder, the first order of business is to deflect the millions of refugees who would have no choice but to cross the border into China. However, what’s interesting is the plans Beijing has for the fleeing North Korean leadership.

  http://original.antiwar.com/justin/2014/05/06/north-korean-nightmare/

  Apreciază

 22. Arhanghelul said, on noiembrie 6, 2014 at 12:30 pm

  Este pentru prima data cand rusia nu se mai deranjeaza sa vina la aceast summit …

  http://www.mediafax.ro/externe/rusia-anunta-ca-nu-va-participa-la-summitul-securitatii-nucleare-din-sua-13499607

  Dupa suspendarea din G8 o sa vina si suspendarea din Ratificariile activitatilor nucleare … culmea ca excluderile tocmai ofera libertate de actiune … orice actiune are o consecinta inversa …

  Apreciază

 23. geo said, on noiembrie 6, 2014 at 12:58 pm

  Government Lied About Pandemic Which Killed 50 Million People … Attempt to “Prevent Panic” Backfired

  The mainstream American press has agreed – at the request of the government – not to report on suspected Ebola cases.

  Let’s provide some context …

  http://www.prisonplanet.com/government-lied-about-pandemic-which-killed-50-million-people-attempt-to-prevent-panic-backfired.html

  The Economy Is So “Strong” It Just Cost Obama The Senate

  Based on the ridiculous, seasonally-adjusted data released day after day by the various US “Departments of Truth”, also known as the BLS, the Census, the Dept of Commerce, UMichigan, ADP, the Conference Board and so on, the US economy is so strong and consumer confidence is so resurgent, America is on the verge of a second golden age. Sadly, for Obama, and last night’s epic rout for Democrats, it was all a lie – a lie perpetuated by a manipulated S&P500 which now hits daily record highs on unprecedented central bank liquidity injections which have now terminally disconnected the “markets” from the economy, and the welfare of the vast majority of the common “folk” – and said “folk” saw right through it.

  Bloomberg’s take is just one of many observations on the historic cognitive dissonance that is plaguing the mainstream media this morning, which has been furiously pumping up US confidence by pitching the endless array of “fake data” (to use Paul Singer’s words), only to see it all blow up in its face today.

  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-05/economy-so-strong-it-just-cost-obama-senate

  American Financial Markets Have No Relationship To Reality

  As we have demonstrated in previous articles, the bullion banks (primarily JP Morgan, HSBC, ScotiaMocatta, Barclays, UBS, and Deutsche Bank), most likely acting as agents for the Federal Reserve, have been systematically forcing down the price of gold since September 2011. Suppression of the gold price protects the US dollar against the extraordinary explosion in the growth of dollars and dollar-denominated debt.

  http://www.prisonplanet.com/american-financial-markets-have-no-relationship-to-reality.html

  Apreciază

 24. geo said, on noiembrie 6, 2014 at 7:37 pm

  The world’s 85 richest billionaires, the respected anti-poverty charity Oxfam pointed out, now hold as much wealth as the 3.5 billion people in humanity’s poorer half.

  http://billmoyers.com/2014/11/03/bold-new-drive-recast-war-want/

  Apreciază

 25. cristina said, on noiembrie 8, 2014 at 2:05 pm

  Unde a ajuns omenirea datorita lacomiei,avaritiei,setei de putere,egoismului,neiubirii aproapelui ? Cine ne taraste in aceste razboaie in care oameni nevinovati,femei si copii,platesc cu viata pt interesele unor satanisti care lucreaza intens pt venirea lui Antihrist la putere? Dumnezeu va veni in toata slava lui si cu puterea lui nemarginita,va distruge tot raul de pe Pamant si crunta va fi ziua aceea.Toate acestea au fost profetite si se vor intampla la timpul lor caci aceasta este voia lui Dumnezeu. Sa ne apere Domnul de urgia ce va lovi omenirea !

  Apreciază

 26. […] VLADIMIR PUTIN: TURCIA este o amenintare pe care RUSIA n-o va ignora […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: