SACCSIV – blog ortodox

Lider european propune EUTANASIEREA SARACILOR in loc de a le asigura acestora ingrijiri medicale

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 12, 2014

   Iata ce putem citi la European Leader Suggests Euthanizing the Poor Instead of Providing Medical Care:

Acesta este logica inevitabilă a eutanasierii: E mult mai costisitor a îngriji pacienţii bolnavi şi invalizi decât a-i ucide “compătimitor”. Cum îmi place să spun, se pot lua 1,000 de dolari la o sinucidere asistată, sau 100,000 pentru a asigura îngrijirea care să-i ajute pe pacienţii care nu-şi doresc sfârşitul vieţii.

Noul ministru lituanian al sănătăţii- aparent nu am primit punctele ei de vedere de la Helmock Society Compassion & Dying-clearly ca urmare acestei logici pentru a descrie de ce s-ar putea ca ea să susţină legalizarea eutanasierii.

Din versiunea Delfi.lt:

Noul ministru al Sănătăţii Ilze Šalaševičiūte a adoptat o temă periculoasă şi susceptibilă – a propus dezbaterea legalizării eutanasiei. . .

Potrivit lui Šalaševičiūte Lituania nu este statul cu ajutor social prosper, căruia i-ar fi suficient să se concentreze pe îngrijiri paliative (remedii insuficente), legalizarea eutanasierii ar ajuta astfel fatal pacienţilor care nu vor să chinuie sau să tortureze membrii familiilor voastre, rudele care au grijă de ei. Se găseşte o cale alternativă de a-i scoate din viaţă. S-ar trece la injectarea unei medicaţii, sau o altă manieră care e echivalentă eutanasierii.” – relata ministrul televiziunii.

Deci, mai degrabă decât să se dezvolte sectorul de îngrijire paliativă, se deschide doar o uşă pentru a-l “ajuta” pe sărman. Asta e falsa compătimire a eutanasiei.

Relevant, sistemul de sănătate în capitalul eutanasiei din lume, Olanda, a fost criticată frecvent de-a lungul anilor având un pipernicit sector de îngrijire paliativă.

De exemplu, Dr. Bert Keizer, un medic olandez de asistentţă la domiciliu, scria în Dancing with Mr. D (Dansând cu Dl. D) despre avertismentul furios al colegilor săi de a nu vorbi de încercarea “cortizona” (crea un hormon secretat de glanda corticosuprarenală, care, preparat sintetic, este folosit în tratamentul insuficienței suprarenale, al reumatismului, al astmului, al unor infecții) cînd era aproape să eutanasieze un pacient despre care credea că avea cancer, Cortizon? Pentru cancer? Nu avea grijă deajuns, aparent, să înveţe despre ceea ce poate cu adevărat să facă controlul durerii.

Doamna Cecily Saunders, dezvoltatoarea ospiciului, mi-a spus că ştia de câteva cazuri în care oamenii voiau să se sinucidă până la primirea ingrijirilor corespunzătoare ale ospiciului. Propun Minsterului Lituanian al Sănătăţii să acţioneze mai degrabă pentru a îmbunătăţi calitatea îngrijirii medicale din ţara ei decât pentru a deschide o uşă a crimei medicalizate.

LifeNews.com notează că: Wesley J. Smith, J.D., este consultant special al Centrului de Bioetică şi Cultură şi un jurist bioetic care scrie pe blogul Human Exeptionalism.

Cititi va rog si:

Profesor olandez fost sustinator al EUTANASIEI catre Marea Britanie: NU FACETI ACEEASI GRESEALA CA IN OLANDA, unde “eutanasierea a devenit atat de larg raspandita incat este pe cale de a deveni un mod implicit de a muri pentru bolnavii de cancer”

IN ZI DE DUMINICA, regele Belgiei SEMNEAZA legea pentru EUTANASIA COPIILOR …

 

Tagged with: , , ,

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. toni said, on august 12, 2014 at 10:22 am

    sistem de acces inaugurat anul asta pe stadionul echipei Ferencvaros Budapesta.

    Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on august 12, 2014 at 1:03 pm

      OFF TOPIC IMPORTANT

      ,,În 1959 comuniștii au risipit obștea și părintelui Arsenie Boca, deja martirizat prin închisori și la Canal, i-au interzis activitatea preoțească până la moartea ce a survenit după torturarea sa de Securitate. Fiind înainte văzător cu duhul el lasă mărturie a supliciului din care i s-a tras moartea, pictând la Biserica din Drăgănescu scena supliciilor Sf. Ștefan cel Nou, pomenit pe 28 noiembrie, data morții Părintelui Arsenie…” SURSA: http://www.evz.ro

      Așadar, cu puțin timp înainte de trecerea sa la cele veșnice, părintele fusese torturat din nou de către Securitate, tortură din care i s-a tras moartea…
      Cred că dosarul de CNSAS este foarte voluminos și ar merita cercetat în amănunt. Dar nu știm dacă în el se face vreo referire la acest aspect incriminator la adresa regimului. Presupunem că s-a șters sau nu s-a menționat.
      De ce fusese torturat? Pentru că a prevestit sau a proorocit căderea comunismului în România iar acest lucru comuniștii nu îl puteau accepta. Îl urau de moarte pe părintele Arsenie Boca pentru acest ,,blestem” la adresa lor.

      Și iată ce mai putem găsi noi:

      http://www.fericiticeiprigoniti.net/arsenie-boca/256-parintele-arsenie-boca-si-securistii

      http://www.ziaristionline.ro/2014/02/06/a-inceput-publicarea-dosarului-din-arhiva-cnsas-al-parintelui-arsenie-boca-sfantul-ardealului/

      Dă clic pentru a accesa Dosarul-de-securitate-al-parintelui-Arsenie-Boca.pdf

      REPRODUC MAI JOS TEXTUL DE PE SITE-UL OBIECTIV.INFO PENTRU IMPORTANȚA SA:

      Arsenie Boca este cunoscut drept Sfântul Ardealului, fiind considerat unul dintre cei mai mari duhovnici români. Pentru convingerile sale religioase, preotul Boca a fost arestat și torturat de fosta Securitate, alungat de la mănăstire, devenind unul dintre martirii regimului comunist.
      “Ultimul sfânt al românilor”, “Sfântul Ardealului”, sau “Biciul lui Dumnezeu”, așa a fost supranumit părintele care a marcat monahismul românesc, aducând alinare în suflete și fascinând mulțimile cu darul său de-a ști totul despre fiecare credincios pe care îl privea în ochi. Astăzi, Arsenie Boca este pentru mulți o icoană vie, un sfânt.
      La 29 septembrie 1910, în Vața de Sus, în judeţul Hunedoara, se năştea Zian Boca, fiul lui Iosif Boca şi al Cristinei. 19 ani mai târziu, în curtea Liceului „Avram Iancu”, din Brad, şeful de promoţie al absolvenţilor din acel an, acelaşi Zian Boca, planta, în cadru festiv, un gorun ce avea să se numească, prin hotărîrea tuturor, „Gorunul lui Zian”. Îi uimește pe toți prin frumusețea sa sufletească și asceza sa. Rămas orfan de tată, despre care spunea că l-a bătut “ca să nu mai pierd timpul”, tânărul Boca mărturisește că avea înclinații spre „științele pozitive”. Ar fi vrut să urmeze studiile pentru aviație, dar, din cauza sărăciei, a renunțat.
      Așa că a biruit ” înclinația contemplativă”, iar 1929 s-a înscris la Academia Teologică din Sibiu. După absolvirea Academiei din Sibiu, Mitropolitul Nicolae Bălan îl trimite, cu bursă, la Școala de Belle Arte din Bucureşti, pentru a se pregăti ca pictor bisericesc. Tot aici va urma şi studii de medicină, dezvoltând o pasiune pentru ştiinţe, ce-l va cuceri până la moarte. Încă din timpul studenției i se spunea “Sfântul”.
      Hirotonit diacon în 1935, iar în 1938 termină Belle Arte. Anul următor este trimis de mitropolitul Nicolae Bălan în Sfântul Munte Athos, pentru a deprinde viața călugărească. A stat acolo trei luni, iar acolo ar fi dat de un duhovnic aspru, care i-a zis: „Mă, tu nu eşti în stare de nimic! Nici la măturat nu eşti bun!”. Tânărul şi-a spus în sinea lui: „Aici e de mine, la ăsta stau!”. Amintindu-şi relaţia cu primul său duhovnic, Boca avea să exclame mai târziu, întrebat cum ar trebui să fie un călugăr: „Măi, nu toţi cei din lume se prăpădesc, nici toţi cei din mănăstire se mântuiesc… Unii dintre călugări nu sunt călugări, ci cuiere de haine călugăreşti… De vrei să te faci călugăr, fă-te ca focul!”.

      Darul vederii, la Muntele Athos

      La Muntele Athos a primit și darul vederii. Îi apare Fecioara Maria, care îl poartă prin văzduh, în mijlocul unui munte unde se afla un mare sfânt rus, Serafim de Sarov. Urcă apoi în munte timp de 40 de zile, postind și rugându-se și primind inițierea spirituală de la acest mare sfânt rus. Revine în țară îmbogățit cu experiențe minunate și intră în obștea Mănăstirii Brâncoveanu, de la Sâmbăta de Sus. În Vinerea Izvorului Tămăduirii, din 1940, este tuns în monahism, primind numele Arsenie. “Aici m-am trezit să fac duhovnicie cu oamenii, deși nu eram preot”, mărturisea Arsenie Boca. În 1942 este ridicat la treapta preoțească și numit stareț al Mânăstirii Brâncoveanu pe care o renovează schimbându-i înfățișarea. Rapid, faima părintelui Arsenie Boca se răspândește în întreaga țară, devenind simbol al Sâmbetei de Sus. Faima sa s-a datorat în bună măsură trăirii cu consecvență a regulilor cele mai aspre ale monahismului. Tot mai mulți oameni vin să îl vadă și să îl audă pe “Sfântul de la Sâmbăta”,pe cel renumit ca mare duhovnic.

      Prigonit și întemnițat de Securitate

      Este arestat, pentru prima dată, sub suspiciunea de legături cu legionarii, în 1945. Dar este eliberat în absența unor dovezi clare. În mai 1948, este din nou arestat și anchetat, pentru vina de a-i fi ajutat creștinește cu hrană pe luptătorii anticomuniști din Munții Făgărașului. Pentru aceste bănuieli, cât și datorită notorietății sale printre credincioșii creștini, este schingiuit o lună și jumătate, silit să dea repetate declarații, fiind apoi eliberat.
      Mitropolitul Nicolae Bălan îl strămută de la Sîmbăta la Mănăstirea Prislop în noiembrie 1948, pentru a-l proteja. Securitatea continuă să îl hărțuiască, iar la 10 ianuarie 1951 este arestat din nou și dus la Ocnele Mari.
      Datorită influenței pozitive asupra deținuților, este trimis la șantierul Poarta Albă din cadrul șantierului deschis de regimul comunist pentru Canalul Dunăre Marea Neagră.

      Minunile din închisoare

      Aici a avut loc minunea prin care părintele a reușit să “iasă” prin zidurile temniței, pentru a fi prezent la înmormântarea mamei sale. I se dau trei ore liber, timp în care pur și simplu dispare, gardienii dând alarma. La exact trei ore revine și, chestionat fiind de cei care îl păzeau răspunde că a fost la înmormântarea mamei sale. Gardienii au sunat acolo și li s-a confirmat prezența la înmormântarea mamei. Care avusese loc la Vața de Sus, la câteva sute de kilometri de locul unde părintele era închis.
      Se mai spune, pe baza mărturiilor supraviețuitorilor temnițelor comuniste, că ușa celulei sale se deschidea în fiecare noapte, astfel că un gardian trebuiea să stea permanent în fața ei. Se spune că dispărea pur și simplu, întorcându-se spre dimineață.
      Preotul Viorel Trifa a povestit ce știa de la un fost gardian, angajat la una dintre închisorile la care fusese deţinut Boca. „I-au spus părintelui să le spună ceva despre Dumnezeu, ca să-i facă să creadă. Şi părintele le-a spus că la al doilea rând de porţi ale închisorii, se află două femei. Le-a descris, cu lux de amănunte, ce avea fiecare în desagă. Cei doi gardieni au fugit şi le-au scotocit femeilor în saci. La întoarcere, au reclamat la conducerea închisorii că printre deţinuţi se află un părinte care vede prin ziduri.”
      Primul mare semn dumnezeisc s-a arătat insa chiar după prima arestare a sa. Se spune că, într-o noapte, monahul a fost scos din celula unde se afla, în arestul Securității de la Hațeg, de doi milițieni brutali. Cei doi l-au luat de subsuori, pe sus, în timp ce îl insultau și îl batjocoreau. Părintele i-a iertat, dar mâna dreaptă a unuia și mâna stangă a celuilalt, adică exact cele care l-au atins, s-au uscat în scurt timp. Milițienii au rămas infirmi pe viață. Mulți credeau că minunile părintelui Arsenie Boca se săvârșeau prin foc, iar cine îl atingea cu dușmănie, era ars de para focului Dumnezeiesc.

      Este eliberat, dar, pentru scurtă vreme. Prigoana continuă, astfel că, de Rusalii, în septembrie 1955 este din nou anchetat și arestat. Securitatea nu reușește să îi găsească o vină, pentru a-l închide mai mult timp. Așa că este pus în libertate și se întoarce la Prislop. În 1958, după impunerea unui nou regulament monahal, părintele Arsenie Boca și stareța Zamfira Constantinescu sunt nevoiți să părăsească mânăstirea, iar maicile sunt obligate să intre în lume. Mănăstirea devine cămin de bătrâni până în 1967.
      Din acest moment și până la moartea sa, în 1989, nu mai are voie să poarte haina călugărească. Patriarhul Iustinian reușește însă să îl aducă la atelierele de pictură ale Patriarhiei. Pentru a scăpa de teroarea regimului comunist și de oamenii Securității, părintele Arsenie acceptă să lepede haina duhovnicească și să o îmbrace pe aceea de mirean. Nu însă fără a renunța la stilul auster de viață trăit în mânăstire.

      Profețiile de pe zidurile Bisericii Drăgănescu

      Timp de 15 ani, din 1968 până în 1983, pe zidurile Bisericii Drăgănescu, de lângă București, părintele pictează predicile pe care obișnuia să le țină, în fața a mii de credincioși, la Sâmbăta de Sus. Iar duhul profetic al părintelui se regăsește în toate creațiile sale de pe zidurile bisericii. După terminarea picturii de la Drăgănescu, se retrage la Sinaia, alături de fosta obște de la Prislop, scrie ziuanews.ro.

      La 29 septembrie 1989, maiorul de securitate Cocârlea Constantin propune scoaterea din supravegherea informativă a ieromonahului Arsenie Boca. La 28 noiembrie 1989, părintele Arsenie Boca trece la cele veșnice. A fost înmormântat, după dorința proprie, la mănăstirea Prislop, la 4 decembrie 1989, prorocind că aici va fi loc de pelerinaj. Mormântul părintelui Arsenie de la mănăstirea Prislop reprezintă în prezent unul din importantele locuri de pelerinaj din țară, zeci de mii de oameni venind în fiecare an, aici, pentru a se ruga la Sfântul Ardealului, una dintre marile figuri duhovnicești.

      AR FI O GREȘEALĂ SĂ ADAUG ȘI CELE PESTE 20 DE COMENTARII CARE URMEAZĂ, SCRISE ÎN BĂȘCĂLIE SAU BATJOCURĂ… ÎN URĂ FAȚĂ DE MEMORIA POSTUMĂ A PĂRINTELUI MARTIR AL TEMNIȚELOR COMUNISTE – ARSENIE BOCA.

      Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on august 12, 2014 at 8:25 pm

        OFF TOPIC IMPORTANT

        Postez aici filmul NICOLAE CEAUȘESCU l-a ucis pe martirul creștin ARSENIE BOCA:

        Doamne ajută! Așa credeam și eu. Securitatea lucra la ordinul lui Ceaușescu. După minutul 4 încep dezvăluirile…

        Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on august 13, 2014 at 10:06 am

        Rog pe cei care știu ceva despre scrisoarea părintelui Arsenie Boca adresată măicuțelor de la mănăstirea Diveevo, aflată la 12 km de Sarov, să dea un semn.
        Căutând această scrisoare am dat peste un blog ortodox de toată frumusețea, în care apar mai multe rugăciuni adresate părintelui Arsenie Boca. Se numește PAGINA DEDICATĂ CINSTIRII MĂICUȚEI DOMNULUI. L-am adăugat la blogroll.
        Părintele Arsenie l-a întâlnit se pare cu adevărat la muntele Athos pe Sf. Serafim de Sarov, când a ținut acel post negru de 40 de zile. De aceea și avea evlavie la acest sfânt din Rusia. Doamne ajută!

        Apreciază

  2. Radu said, on august 12, 2014 at 11:18 am

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  3. geo said, on august 12, 2014 at 11:31 am

    The End of Days for Iraq’s Christians – In the lands of the Old Testament, an endangered religious minority is being wiped out by the brutal Islamic State.

    http://www.foreignpolicy.com/articles/2014/08/07/iraq_christians_end_days_islamic_state_mosul?wp_id_n=1503161143

    http://www.lebanonwire.com/1408MLN/14080922FPM.asp

    https://www.stormfront.org/forum/t1056751-5/

    Apreciază

  4. geo said, on august 12, 2014 at 11:33 am

    THE WILL CROOKS ESTATE: The Parallel World At The Heart Of Our Capital City
    by Andre Walker from East London

    http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/08/08/East-London-Council-Estate-and-the-ISIS-flag

    http://www.theguardian.com/world/2014/aug/07/flag-isis-jihadi-islamic-state-flown-poplar-east-london

    Crestinii trebuie sa plateasca o taxa ca sa traiasca…musulmanii deja isi proclama state in orasele europene…

    Apreciază

  5. geo said, on august 12, 2014 at 11:34 am

    The nuclear reactor Doel 4, near Antwerp, has probably been sabotaged. The reactor automatically came to a standstill on Tuesday, due to an oil leak. The first assumption was that this was due to a technical failure, but now it turns out the incident was most probably the result of a deliberate act.
    „Investigation into the incident showed that the tank containing lubricating oil had been opened, probably a deliberate move by somebody”, explains Geetha Keyaert of Electrabel that manages the nuclear power plant.

    Ms Keyaert suggests that it’s a type of sabotage, as this incident cannot happen without someone’s deliberate move. However, she does not want to go into further details. Asked whether she has any idea who could have done it and why, she told the VRT: „The nuclear watchdog FANC has started an investigation and we will wait for the results first.”

    Electrabel is hoping to restart the nuclear reactor by 4 August.

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws.english/News/140808_Doel_possible_sabotage

    Apreciază

  6. geo said, on august 12, 2014 at 11:39 am

    Rusia va trimite un convoi umanitar în estul Ucrainei, fără escortă militară, anunţă purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei ruse, citat de AFP. Anunţul Kremlinului apare în contextul în care, potrivit purtătorului de cuvânt al armatei ucrainene, Andrei Lişenko, 45.000 de soldaţi ruşi se află la frontiera dintre Rusia şi Ucraina, cu tancuri, rachete, avioane de luptă şi elicoptere de atac, iar NATO avertizează că probabilitatea ca Rusia să intervină militar în estul Ucrainei este extrem de ridicată.

    http://www.gandul.info/international/moscova-vom-trimite-un-convoi-umanitar-fara-escorta-militara-in-ucraina-kievul-45-000-de-militari-rusi-puternic-inarmati-la-granita-13074684

    Rusia este pregatita sa trimita un „convoi umanitar” in estul Ucrainei, a afirmat luni presedintele Vladimir Putin, denuntand „consecintele catastrofale” ale operatiunii militare ucrainene, relateaza AFP. In cursul unei conversatii telefonice cu presedinele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, Vladimir Putin a declarat ca „partea rusa pregateste trimiterea unui convoi umanitar in estul Ucrainei, in colaborare cu Crucea Rosie”, potrivit Kremlinului. Barroso l-a avertizat, insa, pe liderul de la Kremlin sa nu ordone o interventie in estul Ucrainei nici macar din ratiuni umanitare, potrivit Medafax.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17872337-vladimir-putin-anunta-rusia-este-pregatita-trimita-convoi-umanitar-estul-ucrainei-barroso-avertizeaza-putin-nu-ordone-interventie-estul-ucrainei-nici-macar-din-ratiuni-umanitare.htm

    Detaliile operaţiunii umanitare din estul Ucrainei au fost convenite şi această acţiune se va desfăşura sub egida Crucii Roşii, a anunţat luni şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov, informează ITAR-TASS.

    „Pot declara cu un optimism precaut că, în opinia mea, toate pretextele posibile şi imposibile au fost anulate. Sper că în cel mai scurt timp această acţiune umanitară va avea loc sub egida Comitetului Internaţional al Crucii Roşii”, a declarat ministrul de externe al Rusiei.

    Potrivit lui Lavrov, partea rusă a „convenit toate detaliile cu Ucraina”.

    „Partenerii occidentali nu vor pune beţe în roate şi se vor gândi la acei oameni care au nevoie stringentă de reluarea distribuţiei de electricitate şi apă. Sper că partenerii noştri occidentali nu vor frâna acţiunea umanitară pe care o pregătim în prezent”, a declarat ministrul afacerilor externe al Rusiei.

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/lavrov-detaliile-operatiunii-umanitare-din-estul-ucrainei-au-fost-convenite-cu-puterea-de-la-kiev-675182.html

    Alianţa Nord-Atlantică apreciază că există o “probabilitate foarte ridicată” ca Rusia să intervină militar în estul Ucrainei, susține secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, citat de Reuters.
    Într-un interviu pentru Reuters, intrebat cum evaluează riscurile unei intervenții militare in Ucraina, Rasmussen a spus: “Există o probabilitate ridicată”.
    “Vedem că rușii dezvoltă scenariul și pretextul unei astfel de operațiuni sub acoperirea unei operațiuni umanitare și vedem o consolidare militară ce ar putea fi folosită pentru a desfășura astfel de operațiuni militare ilegale în Ucraina“, a explicat Rasmussen, potrivit Agerpres.
    Săptămâna trecută, Oana Lungescu, purtătoare de cuvânt a NATO, afirma că Alianța are temeri privind o intervenţie rusă în Ucraina, sub forma unei misiuni umanitare sau de menţinere a păcii. “Ultima mobilizare a trupelor ruse escaladează situaţia şi subminează eforturile de găsire a unei soluţii pe cale diplomatică. Este o situaţie periculoasă”, a spus Oana Lungescu, adăugând că Rusia a mobilizat 20.000 de militari la graniţa cu Ucraina.
    Anterior, și premierul și ministrul polonez de Externe au întărit ideea că intervenţia rusă în Ucraina ar putea fi mascată sub forma unei misiuni de menţinere a păcii.

    http://activenews.ro/nato-exista-o-probabilitate-foarte-ridicata-ca-rusia-sa-intervina-militar-ucraina_1854099.html

    Purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Andrei Lişenko, a declarat, luni că 45.000 de soldaţi ruşi se află la frontiera dintre Rusia şi Ucraina. Aceştia sunt susţinuţi de 160 de tancuri, 1.360 de vehicule blindate, 390 de sisteme de artilerie, 150 de lansatoare de rachete, 192 de avioane de luptă şi 137 elicoptere de atac, a mai spus Lişenko, citat de Reuters.

    http://www.gandul.info/international/kievul-anunta-ca-45-000-de-soldati-rusi-se-afla-la-frontiera-dintre-ucraina-si-rusia-putin-rusia-este-pregatita-sa-trimita-un-convoi-umanitar-in-estul-ucrainei-13073524

    Lupte grele se dau astăzi în oraşul Doneţk din estul Ucrainei, unul dintre bastioanele separatiştilor. Localitatea este încercuită de armata ucraineană, iar tiruri de artilerie sunt trase dinspre aeroportul din Doneţk şi comuna Peski, care se află sub controlul armatei ucrainene.O închisoare a fost avariată iar deţinuţii au evadat. Forţele militare ucrainene continuă să lovească Doneţkul, provocând pierderi masive separatiştilor. Un purtător de cuvant al operaţiunii antiteroriste a declarat că în rândul rebelilor starea generală este de „panică şi haos” şi că „se dezertează în masă”. Comandantul rebelilor din partea de est a Ucrainei Igor „Strelkov” Ghirkin a înaintat un ultimatum Moscovei. În ultimat el cere să fie ajutat pentru a duce lupta în Donbas, în caz contrar, el ăşi întrerupe activitatea şi părăseşte regiunea. Duminică, în oraşul Doneţk puteau fi văzute autobuze arzând în plină stradă, fiind grav avariate şi spitale sau cladiri rezidenţiale. Daca la inceputul conflictului in Donetk erau un milion de persoane, in prezent mai sunt doar 300.000. „Şi în rândul rebelilor este panică şi haos. Am văzut că oamenii lor îşi părăsesc posturile şi dezertează în masă. Ei au o singură şansă să-şi salveze vieţile: să depună armele şi să renunţe la lupte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului pentru Securitate şi Apărare din Ucraina, Andrei Lîsenko.

    http://adevarul.ro/international/europa/armata-ucraineana-pus-tunurile-separatistii-donetk-pregateste-asaltul-final-1_53e88dc10d133766a830bdd3/index.html

    Apreciază

  7. geo said, on august 12, 2014 at 11:44 am

    Let’s stop the 2-minute hate on Putin & think before we reignite the Cold War

    http://fabiusmaximus.com/2014/08/11/ukraine-rebels-mh17-crisis-history-70695/

    New Albanian Terrorist Formation Threatens Macedonia

    http://facebookreporter.org/2014/07/11/new-albanian-terrorist-formation-threatens-macedonia/

    BRUSSELS — Even as Russia and the West keep raising the stakes in their economic sanctions battle, the one commodity that could matter most — Russian natural gas — seems still to be off limits.

    And that is all the more notable because long before Ukraine erupted as a geopolitical crisis, the European Union was aggressively pressing an antitrust case against the Russian state-controlled gas giant, Gazprom. If Europe has grounds to punish Moscow economically, the Gazprom antitrust case might seem to be a prime opportunity.

    Gazprom is suspected of inflating prices and imposing unfair restrictions on gas distribution within Europe, which is heavily reliant on Russian natural gas.

    As recently as last winter, Russia and the European Union’s competition commissioner, Joaquín Almunia, seemed on the verge of settling. But now the case appears to be languishing. And people close to the inquiry are uncertain whether it will be revived before the autumn, when Mr. Almunia is scheduled to leave office.

    http://www.nytimes.com/2014/08/11/business/international/stalled-gazprom-antitrust-case-may-signal-unease-in-eu-for-energy-sanctions.html?emc=edit_ee_20140811&nl=todaysheadlines&nlid=37549067&_r=1

    I have had this video taken down more times than I can remember. The official reason is copyright infringement, but I think the real reason is this incredible story.

    This is very personal to me as one of the funniest and best guys I worked with in the Marines went into get a tooth pulled and within days, if not hours, his face ballooned up like this poor Marine in the video. He eventually recovered to a stable weaker self, but was unable to work and confined to a wheel chair. He died a few years after.

    I have no doubt that, not only are our young men in women manipulated into war, but are experimented on for the medical industry and discarded afterwards as we can see with all of the VA scandals and 22 vets a day committing suicide.

    My hope is to keep anyone from choosing to be a military slave.

    http://dont-tread-on.me/?p=32749

    Apreciază

  8. saccsiv said, on august 12, 2014 at 11:47 am

    mishuleu

    Poate gasesti fotografii in alta parte, te rog.

    Apreciază

  9. geo said, on august 12, 2014 at 1:04 pm

    Apparently she lives in alternative universe …

    QUESTION: They’re saying – the separatists are saying there are 1,500 dead, they have no electricity in their areas, they are running very low on supplies and so on. You are – you don’t oppose –

    MS. HARF: I don’t have any sympathy for the separatists who have taken up arms against the Ukrainians and killed innocent civilians.

    Video:

    Apreciază

  10. geo said, on august 12, 2014 at 1:08 pm

    Apreciază

  11. Ion said, on august 12, 2014 at 6:04 pm

    Pe internet este o individa medic psihiatru pe nume Carmen Vochescu, care recomanda la toata lumea sa ia medicamente psihiatrice. Este stiut faptul ca acestea distrug personalitatea, transforma omul intr-o leguma. Pe contul de facebook individa a scris in 2010 ca ea si sotul s-au botezat la ADVENTISTI – deci sectari lepadati de ortodoxie si cazuti in erezie. De evitat !!!

    Apreciază

    • Ion said, on august 12, 2014 at 6:06 pm

      Recomanda la toata lumea – adica ;la toti cei care au cea mai mica problema. Evident, fiind cazuta din ortodoxie, nu are cum sa recomande mergerea la spovedit.
      Medicamente tata, la greu, si umflati buzunarele psihiatrilor si companiilor farmaceutice care va vand otravurile lor.
      Arsenia Boca parca, spunea ca numai putregaiul cade din biserica ortodoxa.

      Apreciază

    • Ion said, on august 12, 2014 at 6:11 pm

      Iata cum individa nu recomanda ca omul suferind sa accepte medicamentele gratuit de la o alta persoiana, ci sa le CUMPERE, adica sa umfle conturile farmaciilor sataniste:

      „Va trebuie un consult psihiatric( contracost sau gratuit cu bilet de trimitere de la medicul de familie) si tratament anxiolitic. Nu aveti nevoie de „calmante puternice”. Tratamentul e individualizat, nu va recomand sa o luati o reteta „gratis” de la vreo persoana cu probleme aparent asemanatoare.”

      Este foarte actifva pe acest forum. Dupa cum se vede, are o experianta subtire, un an ici, doi ani colo….. Adica o mica sectara eretica iesita de cativa ani de pe bancile scolii. Dar le stie pe toate.

      http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=101411

      Apreciază

    • Ion said, on august 12, 2014 at 6:17 pm

      Iata ce mai recomanda aceasta ADVENTISTA care activeaza ca psihiatru:

      „Cred ca un consult psihiatric te va lamuri asupra problemei tale si vei capata tratamentul potrivit.”

      Iar asta este o perla:
      „Luati cipralexul si mergeti constant pe parcursul tratamentului la medicul care vi l-a prescris sau la alt medic psihiatru. Discutati cu acesta toate nelamuririle pe care le aveti si asa veti capata mai multa incredere in tratament.
      Nici un antidepresiv nu da dependenta!
      Clara_p v-a raspuns foarte corect!”

      Retineti ce spune aceasta individa sectara: „NICIUN ANTIDEPRESIV NU DA DEPENDENTA” – se stie foarte clar ca tratamentul cu antidepresive (iar cipralex este unulo foarte puternic) da o mare si nperisculoasa dependenta. Iata sursa>
      http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=149&id_cat=41&id_prod=81636&anc=397819

      Recomanda control psihiatric unui baiat de 21 de ani care simte.. furnicaturi in maini:
      http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=183&id_cat=30&id_prod=64844&anc=298030

      Pai – scuzati expresia va rog dar pentru a ne mai destinde putin – doamna doctor psihiatru si ADVENTISTA Carmen Vochescu, care va mandriti pe facebook ca v-ati lepadat de ortodoxise si v-ati botezat adventista impreuna cu sotul dvs, daca pe mine ma doare in cur, tot la psihiatru trebuie sa merg ? ma puteti trata dumneavoastra ?

      Apreciază

  12. Ion said, on august 12, 2014 at 6:32 pm

    Iata ce a postat pe contul de facebook psihiatra Carmen Vochescu, mandrindu-se, oricum, cu satisfactie:

    Carmen Vochescu
    9 aprilie 2010
    Maine seara, eu si Florin ne vom boteza si devenim adventisti.
    1Distribuie

    sursa:
    https://www.facebook.com/carmen.vochescu?fref=ts

    Pai sa avem iertare, cand intr-o tara ortodoxa te afisezi cu atata nonsalanta cu erezia si cu caderea din Biserica Una soborniceasca si apostoleasca, ce autoritate morala mai ai sa innebunesti oamenii cu cipralex si alte otravuri antidepresive pe care le recomanzi cu generozitate ? Huooooo !

    Apreciază

  13. Radu Iacoboaie said, on august 12, 2014 at 7:41 pm

    Aceasta este o ,,cucerire” a gândirii masonice, care ne arată clar cât de mult prețuiesc ei omul în practică, că în teorie sunt experți… CUM SĂ GÂNDEȘTI ASTFEL? Nu este o crimă morală împotriva umanității? Oare în lume nu sunt doi săraci din trei? E o nebunie!!!

    Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on august 12, 2014 at 7:44 pm

      Este o expresie a promovării în practică a obiectivului masonic de reducere a populației lumii, care se face prin multe mijloace astăzi de către ei, începând de la steriliazarea femeilor din unele țări africane, metodele anticoncepționale tot mai răspândite în lume și până la războaie și calamități provocate prin războiul geofizic.

      Apreciază

  14. aniush said, on august 13, 2014 at 8:27 pm

    Ion,
    Iarta-ma te rog, dar faptul ca e adventista in cazul asta nici nu prea are mare relevanta. Putea sa fie ortodoxa si daca era psihiatru tot dadea tratamente pentru depresie. Asa sunt spalati pe creier psihiatri inca din facultate. Asa cum veterinarii sunt educati sa nu aiba empatie sau mila fata de animalele de experiment, asa sunt invatati si psihiatri sa nu aiba compasiune fata de oamenii suferind.
    Sa recomande ei pacientilor sa se duca la spovedanie…pai nu va dati seama ca ar da faliment? Ar fi muritori de foame. Ei isi dau seama ca in felul asta n-ar mai putea sa prescrie tratamente la nimeni…n-ar prescrie, n-ar incasa banul, simplu de inteles. Totul se reduce la bani.
    …si faptul ca e adventista sau ce-o fi si a deviat de la dreapta credinta..asta e o alta discutie, care mai putin are legatura cu ceea ce face ea ca psihiatru.

    Apreciază

  15. […] Lider european propune EUTANASIEREA SARACILOR in loc de a le asigura acestora ingrijiri medicale […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.