SACCSIV – blog ortodox

VIRUS PANDEMIC MORTAL capabil de a distruge umanitatea CREAT IN MOD INTENTIONAT de oamenii de stiinta americani

Posted in virus by saccsiv on August 12, 2014

   Iata ce putem citi la Deadly pandemic virus capable of wiping out humanity intentionally created by U.S. scientist:
(NaturalNews) Dacă ati văzut-o vreodată, populara mini-serie a lui Stephen King „The Stand” imaginează o lume post-apocaliptică în care o maladie inventată de om scapă de sub control dintr-un laborator guvernamental şi devastează lumea, distrugând cea mai mare parte a populaţiei ei. Ei bine, în viața reală, un flagel de o asemenea amplitudine devastatoare este acum o posibiltate reală datorită mașinațiunilor unui nebun om de știință american din Wisconsin, care a fabricat cu succes o tulpină de gripă mortală care evită complet sistemul imunitar uman.

Numele omului este Yoshihiro Kawaoka, și Universitatea din Wisconsin-Madison (UWM) îl plateste în prezent pentru a descompune viruşi în scopul de a-i recompune în tulpini de înaltă mortalitate, capabili să ucidă un număr mare de oameni. Publicaţia The Independent din Marea Britanie raportează că Dr. Kawaoka manipulează acum cu succes tulpina de gripa H1N1 din 2009 pentru a o programa să se sustragă sistemului imunitar uman, lăsând indivizii complet vulnerabili la boli și moarte.
“Kawaoka … a dezvoltat genetic tulpina gripei pandemice din 2009 pentru ca aceasta să “scape” de sub controlul anticorpilor de neutralizare a sistemului imunitar, ceea ce face efectiv populația umană să fie fără apărare împotriva reapariţiei ei”, a scris Steve Connor pentru The Independent.

Kawaoka a încercat în mod deliberat să recreeze mortala gripă spaniolă care a ucis milioane de oameni

Experimente similare asupra gripei aviare și infamei gripe spaniole din 1918 au avut loc în laboratorul Dr. Kawaoka în trecut, care au fost efectuate cu banii contribuabililor în valoare de 12,5 milioane de dolari. Cunoscut sub numele de Institutul de Cercetare a virusului gripal, laboratorul a fost proiectat cu protecție agricolă bio de nivel 3 care are o gradație mai jos decât cel mai înalt nivel pentru cei mai periculoşi agenţi patogeni cunoscuţi, cum ar fi virusul Ebola.
Dar ultimul lui studiu a avut loc în partea de jos a laboratorului cu biosiguranţă de nivel 2, despre care mulţi critici spun că este iresponsabil și extrem de periculos. Deși scopul declarat pentru o astfel de cercetare scandaloasă este de a descoperi modul in care virusurile evoluează pentru a dezvolta vaccinuri mai eficiente, potențialul acestora și al altor virusuri mortale de a scăpa din laborator răspândindu-se la nivelul populaţiei este o posibilitate certă, cum s-a demonstrat de către recenta panică împrăştiată de antrax la un laborator de lângă Atlanta şi anume Centrul pentru Prevenţia şi Controlul Maladiilor din SUA. ( CDC).
“El a luat virusul gripei pandemice din 2009 și a selectat acele tulpini care nu au fost neutralizate de anticorpii umani”, a declarat un om de ştiinţă anonim care a fost prezent la un discurs recent al Dr. Kawaoka pe care acesta l-a ţinut despre proiect. “El a repetat aceasta de mai multe ori, până când a obţinut un virus înfiorător.”
“El, practic, a obţinut o tulpina de pandemie cunoscută, care acum este rezistentă la vaccin. Tot ce a făcut înainte a fost periculos, dar acest lucru este chiar mai nebunesc. Acesta este virusul.”

Criticii cer ca laboratorul lui Kawaoka să fie închis

Dr. Kawaoka susține că cercetarea sa nu este o amenințare, și că totul trebuie să treacă mai întâi printr-un comitet de biosecuritate alcătuit din 17 persoane, înainte de a se întâmpla ceva. Dar nu toată lumea de pe această listă este la curent cu programul, inclusiv profesorul Tom Jeffries, un disident care susține că lui nu i s-a spus că munca actuală a Dr. Kawaoka ar implica virusul pandemic H1N1.
“Ceea ce s-a menţionat în protocoalele de cercetare a fost un foarte scurt şi abstract rezumat a ceea ce face el de fapt acum … [și] au fost elemente în aceste menţionări care m-au deranjat”, a declarat Jeffries, citat de The Independent. “Eu sunt o minoritate distinctă în acest comitet prin faptul că ridic obiecții. Devin foarte incomod atunci când munca implică o creştere a transmisibilităţii a ceea ce știm deja că sunt tulpini foarte virulente.”
Făcând o remarcă cu privire la această situaţie, un comentator independent indignat a folosit termenul latin de drept „generis latin hostis”, ceea ce în limba română înseamnă “dușman al omenirii,” pentru a-l descrie pe Dr. Kawaoka și munca sa. Alții au exprimat sentimente similare, îndemnănd la masuri imediate pentru a opri ca astfel de abominaţii să aibă loc în numele științei.

Surse pentru acest articol includ:

http://www.independent.co.uk

http://www.dailymail.co.uk

http://wtnnews.com

Cititi va rog si:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

 

Anunțuri

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on August 12, 2014 at 4:10 pm

  https://twitter.com/USAproRussia/status/498915370946678784

  Apreciază

 2. geo said, on August 12, 2014 at 4:28 pm

  Google will soon have an unprecedented ability to spy on you from space. Theoretically, at least. How?

  http://motherboard.vice.com/read/googles-satellites-could-soon-see-your-face-from-space

  Russia is consistently portrayed in the Western media as the „aggressor” amid the ongoing Ukrainian conflict, however, it is clear through overt moves by NATO’s proxy regime in Kiev, that attempts are being made to intentionally provoke, not defend against Moscow’s ire.

  The New York Times, in a recent article admits that the military campaign Kiev is carrying out against its own citizens in eastern Ukraine is overt brutality carried out by literal flag-waving Nazis, with the all but stated goal of provoking a Russian invasion.

  http://journal-neo.org/2014/08/12/nato-baiting-russia-into-war/

  U.S. “HUMANITARIAN” BOMBING OF IRAQ: A REDUNDANT PRESIDENTIAL RITUAL

  https://firstlook.org/theintercept/2014/08/08/us-bombing-iraq-redundant-presidential-ritual/

  Syrian rebels who would later join the Islamic State of Iraq and the Levant, or ISIS, were trained in 2012 by U.S. instructors working at a secret base in Jordan, according to informed Jordanian officials.

  http://www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/

  The Yazidi of Iraq are being genocided by ISIS—who are they, why do they have a “devil worshipper” reputation, and what can we learn from them?

  http://ultraculture.org/blog/2014/08/08/isis-consider-yazidi-devil-worshippers/

  Let’s examine connections between the empires of Rome and modern US/UK/Israel to discover possible solutions to restore republic from empire in our world of the present.

  http://www.washingtonsblog.com/author/carl-herman

  Calendars, flow charts, diagrams and genealogical indexes are most useful for making a geopolitical analysis. Thus, two days before a mysterious missile blew the Malaysia Airlines plane out of the sky – an event as obscure as the circumstances surrounding both its recent flights – the sixth summit of the BRICS including a number of UNASUR member countries, such as Colombia and Peru, had ended successfully. [1]

  http://www.voltairenet.org/article185028.html

  Russia and the West are at war – over fruits, veggies, pork and bank loans. The cause is Ukraine, a vast emptiness formerly unknown to the western world, but now deemed a vital national security interest worthy of a risking a very scary war.

  http://ericmargolis.com/2014/08/what-if-theres-a-real-war-in-ukraine/

  http://consortiumnews.com/2014/08/10/nyt-discovers-ukraines-neo-nazis-at-war/

  GMO proponents pressuring Reuters to remove journalist who presents both sides of GMO debate

  http://www.huffingtonpost.com/ken-roseboro/biotechs-assault-on-balan_b_5432699.html

  The official MH17 narrative still prevails: the “pro-Russian rebels” shot down Malaysian airlines MH17 with a Buk missile system provided by Russia.

  In a new and rather unusual twist, however, according to the Kiev regime, the Donetsk militia did not intend to shoot down Malaysian airlines MH17. What the “pro-Russian rebels” were aiming at was a Russian Aeroflot passenger plane.

  The MH17 was shot down “by mistake” according to an official statement by the head of Ukraine’s Secret Service, Valentyn Nalyvaichenko (Ukraine News Service, August 7, 2014)

  http://www.globalresearch.ca/collapse-of-ukraine-government-prime-minister-yatsenyuk-resigns-amidst-pressures-exerted-by-the-imf/5393168

  Legal Experts Say Israel Is Targeting Civilians and Inflicting Collective Punishment

  http://www.washingtonsblog.com/2014/08/150-international-legal-experts-israel-committed-war-crimes-referred-international-criminal-court.html

  Apreciază

 3. geo said, on August 12, 2014 at 5:44 pm

  Ukrainian parliament adopted the law that gives police the right to shoot at ‘separatists’ without warning

  The Law supplements article 12 of the Law „On Militia” with a text concerning the right of militia workers to use physical force, special means and weapons in the area of the anti-terrorist operation without notice. Moreover, article 15 establishes that the militia workers use weapons in the area of the anti-terrorist operation not only as a last resort.

  http://rada.gov.ua/en/news/News/News/96825.html

  Apreciază

 4. pcmouse said, on August 12, 2014 at 7:23 pm

  iar geo…tre” sa faci sport cu mouse-ul ca sa ajungi la articolul dorit …

  Apreciază

 5. Radu Iacoboaie said, on August 12, 2014 at 7:57 pm

  Acest virus este O ARMĂ DE DISTRUGERE ÎN MASĂ SAU O ARMĂ BIOLOGICĂ. Un savant creștin sau măcar onest față de profesia sa de medic și cercetător, nu ar căuta pentru bani mijloace sofisticate de uciderea în masă…

  Apreciază

 6. Radu Iacoboaie said, on August 12, 2014 at 8:22 pm

  OFF TOPIC IMPORTANT

  Postez aici filmul NICOLAE CEAUȘESCU l-a cis pe martirul creștin ARSENIE BOCA:

  Doamne ajută! Așa credeam și eu. Securitatea lucra la ordinul lui Ceaușescu.

  Apreciază

 7. […] Depe  naturalnews.com tradus de saccsiv […]

  Apreciază

 8. aniush said, on August 12, 2014 at 8:40 pm

  Credeam ca e o noua manipulare a televiziunilor. Dar acum ma intreb daca se doreste sa se creeze o pandemie. Ar fi un dezastru mondial.

  Apreciază

 9. sin gh. laurențiu said, on August 12, 2014 at 10:37 pm

  La atîta țîgănie
  Niciun virus n-o să ție.
  Putem să-i mîncăm cu prune,
  Că nimic nu ne răpune.

  De atît-amestecare
  Sîngele ne este tare
  Să răzbim cu mîna-ntinsă
  Pînă dup-apocalipsă.

  De ce ne-am mai speria???!!!
  Suntem morți. Părerea mea…

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: