SACCSIV – blog ortodox

Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort

Posted in avort, Barack Obama, EVREI, feminismul, SUA by saccsiv on noiembrie 22, 2013

Iata ce putem citi in articolul Obama Awards Presidential Medal of Freedom to Abortion Activist Gloria Steinem:

Obama acorda Medalia Prezidentiala pentru Libertate activistei pro-avort Gloria Steinem

Activista pro-avort Gloria Steinem a primit astăzi cea mai mare onoare pe care Statele Unite o poate dărui un cetătean care nu este membru al armatei americane. Obama a acordat astăzi saisprezece Medalii Prezidentiale a Libertatii si unul dintre acesti beneficiari este activista pro-avort Gloria Steinem.

gloriasteinem3

 

Medalia Prezidentiala a Libertatii este „acordata persoanelor care au adus contributii meritorii la securitatea sau interesele nationale ale Statelor Unite, la pacea mondială sau pentru eforturi semnificative publice sau private, in domeniul cultural sau de altă natură”, si aparent, Obama consideră ca a-ti dedica viata pentru a promova avortul este o parte a acestei liste.

Anuntand premiul, Obama a spus „Medalia Prezidentiala a Libertatii este acordata bărbatiilor si femeilor care si-au dedicat viata pentru imbunatatirea vietii noastre. Premiatii din acest an au fost binecuvântati cu talent extraordinar, dar ceea ce ii diferentiaza este darul lor de a-l impartii lumii. Este o onoare pentru mine să le acord acest simbol de recunostiintă din partea natiunii noastre. ”

Afland stirea, avocatii pro-viata de pe Twitter au fost stupefiati că Steinem a primit onoarea.

Obama dă medalia de libertate unei femei care a descris uciderea copilului ei nenăscut ca o „experientă esentiala si constructiva.”

Steinem are o lunga istorie in care a promovat avortul ca fondator al Ms Magazine colectand fonduri pentru campania prezidentiala a Obamei..

gloriasteinem2

 

Obama a mai acordat Medalia Prezidentiala a Libertatii activistilor pro-avort.

Senatorul Ted Kennedy a votat zeci de ani in mod repetat pro-avort, a promovat avortul, s-a opus interzicerii avorturilor-nastere partiala. Dar el a primit o Medalie Prezidentiala a Libertatii de la Obama în 2009. Obama de asemenea a acordat o medalie si fostei activiste pro-avort, Judecator al Curtii Supreme, Sandra Day O’Connor.

Nu numai că O’Connor a promovat în mod repetat dreptul nelimitat la avort pe tot parcursul sarcinii, în timpul mandatului său la Curtea Supremă de Justitie, ea a scris si decizia judecătoreasca, care a anulat interdictia statelor la avortul prin nastere partiala. Curtea Supremă a trebuit ani mai târziu sa revizuiasca decizia ei si a inversat-o pentru a permite la nivel national avortul -nastere partiala să stea.

Obama a mai acordat medalia si lui Billie Jean King, apreciat jucător profesionist de tenis în anii 1960 și 1970. Cu toate acestea, King s-a alăturat grupului pro-avort „Lista lui Emily” in martie 2007 pentru a lucra pentru campania prezidentială a sustinatoarei pro-avortului, Hillary Clinton.

Pastorul Joseph Lowery a primit, de asemenea, o medalie de la Obama, chiar dacă el a participat la un eveniment în octombrie 2006, unde s-a alăturat liderilor negrii pro-avort, Al Sharpton si Jesse Jackson care sustineau ca avortul nu este o problemă pentru americanii de culoare.

Obama a dat, de asemenea, un premiu si Mary Robinson, prima femeie presedinte a Irlandei si fost Înalt Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului. Desi legile Irlandei protejeaza copiii nenăscuti, Robinson sustine avortul ca un drept al omului. Obama a acordat medalia si reprezentantului pro-avort, judecator al Curtii Supreme, John Paul Stevens.

În timp ce Obama sprijina activistii pro-avort onorandu-i, presedintele George W. Bush a acordat medalia sustinatorilor pro-life: Henry Hyde, fost membru al Congresului a primit o medalie la fel si activistul pro-viata Dr. Oscar Elias Biscet.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la ordinul executiv semnat de presedintele John F. Kennedy de instituire a Medaliei Prezidentiale a Libertatii, precum si de la prima ceremonie in care au fost onoarate 31 de persoane. Din acel moment, mai mult de 500 de persoane exceptionale din toate colturile societătii au primit Medalia Prezidentiala a Libertatii.

Comentariu saccsiv:

   Sa nu ne inchipuim ca Bush ar fi fost vreun minunat:

Personalitati si organizatii: familia BUSH

Doar ca in SUA inca se mai pastreaza o aparenta de dreapta – stanga, adica in general republicanii ar avea vederi de dreapta, ca atare anti homosexualitate si anti avort, iar democratii joaca rolul stangii pro homosexualitate si pro avort.

Si acum cateva cuvinte despre evreica Gloria Marie Steinem, nascuta in 1934, activista feminista celebra.

pi9j2ha2111

 

Foto: http://www.whale.to/b/steinem_h.html

A fondat multe organizatii si a fost beneficiara a numeroase premii si distinctii.

Cofondatoare Ms. magazine

Sustinatoare a casatoriilor intre homosexuali.

Impreuna cu evreica Betty Friedan, ce a fondat National Organization for Women cu finantare Rockefeller Foundation, pune bazele National Women’s Political Caucus.

Iat-o pe MAKERS, finantare Rockefeller Foundation si Carnegie Corporation of New York:

http://video.pbs.org/video/2332136826/

Cititi va rog si:

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. blue said, on noiembrie 22, 2013 at 1:22 pm

    Ce diferenţă între Obama şi JFKm care a făcut parte dintr-o familie extrem de prolifică. Fratele său, asasinat şi el, Robert, a avut împreună cu soţia sa 11 copii.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 22, 2013 at 2:20 pm

      blue

      Multumesc mult pentru traducere.

      Tu mai comentai si pe alte bloguri. L-ai mai vazut pe tataia? Pe aici n-a mai fost. Ma ingrijoreaza caci nu cu mult timp in urma descoperise ca avea ceva la inima.

      Apreciază

      • blue said, on noiembrie 22, 2013 at 4:23 pm

        Ce să zic, nu ştiu. De comentat nu mai comentez demult pe alte bloguri, mă supără cenzura care se practică, mai ales pe setări de cuvinte, vrei să scrii una şi ajunge să se înţeleagă altceva. Plus blocări, moderări…timp pierdut. De citit mai citesc, ce-i drept, când urmăresc un anumit subiect. Dar pe tataia chiar nu l-am văzut. Şi m-am gândit şi eu la el zilele trecute, parcă spusese ceva de o boală, nu ştiam că era de la inimă. Ar fi bine să ne rugăm pentru sănătatea lui.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 22, 2013 at 4:57 pm

        blue

        Da.

        Sa ne rugam.

        Apreciază

  2. Mălin said, on noiembrie 22, 2013 at 2:48 pm

    Cuv. Paisie Aghioritul spunea:

    “America nu există. Sioniştii sunt America. …. Aceştia au izbutit şi i-au capturat pe conducătorii noştri.
    Sioniştii controlează în întregime SUA. Aceştia au creat Comunitatea Economică Europeană (aşa s-a numit la început Uniunea Europeană). Urmăresc să guverneze lumea. Vor reuşi asta pentru şapte ani, instalându-l pe Antihrist.”

    Apreciază

  3. Alex said, on noiembrie 22, 2013 at 3:17 pm

    Off topic

    Despre catastrofa aeriana din Kazan unde a fost implicat un Boeing 737 destul de vechi. In legatura cu problemele lui B737 am descoperit doua clipuri pe youtube:

    In primul, acesta de sus, este o preluare de pe Discovery cu un reportaj care expune un istoric al catastrofelor cu B737. Cica eleronul din coada verticala se bloca datorita servomotorului care ingheta la temperaturi inalte. BULLSHIT!!!
    E arhicunoscut ca toate elementele si sistemele de guvernare a unei aeronave sunt reduntante. Nu s-a pomenit nimic in reportaj despre redundanta, de ce sistemul de rezerva n-a functionat. Eleronul a fost controlat de o alta „autoritate” si asta e si motivul pt. care sistemul de rezerva n-a intrat in functiune.
    A fost si o exceptie, un pilot curajos a reusit sa redreseze aeronava ignorand sfaturile de la sol, a facut invers, a marit viteza ca sa poata anula comanda data de eleronul „defect” prin manevrarea flapsurilor.
    Pt. a salva timp mergeti la minutul 27.

    Apoi am dat de acest clip unde o camera de supraveghere a surprins prabusirea lui B737 in Kazan:

    SE VEDE CLAR CA AVIONUL SE PRABUSESTE VERTICAL!!!

    Practic B737 e o arma cu care sunt eliminate persoanele indezirabile si care explodeaza la contactul cu solul. Uitati-va atent in videoclip si o sa vedeti un scurt flash inaintea prabusirii efective. Aceea e o amorsa care declanseaza explozia.
    Si in incheiere vreau ca sa amintesc si despre catastrofa de la Balotesti unde aeronava Tarom, un Airbus 310(supranumit in acea vreme „cosciugul zburator”) s-a prabusit in unghi de aproape 90 de grade, ACELASI PATTERN.

    Apreciază

    • Alex said, on noiembrie 22, 2013 at 3:46 pm

      Acestea sunt discutiile dintre pilotii cursei RO 371, comandantul Ilie Batanoiu si copilotul Ionel Stoi:
      Turn: Tarom 371, cleared to take off to maintain runway heading.
      Comandant Ilie Batanoiu: Packurile nu le scoatem?
      Copilot Ionel Stoi: Nu.
      Copilot: Bineinteles ca nu am dat drumul la ceas
      Comandant: (ton ironic) Grav!
      Copilot: Deci „take off”, da?
      Copilot: Checked
      Comandant: Thrust, SRS, heading V one!
      Copilot: Rotate – alinierea pe pista pentru decolare
      Comandant: Pune mana pe manta, tin eu motoarele
      Comandant: Pozitiv!
      Copilot: Gear up!(nr. Retragerea trenului)
      Copilot: Tarom 371 after take off (sunetul trenului de aterizare retractat)
      Copilot: 371 cleared directly to Sierra Tango Juliet. Da-mi un direct to Sierra Tango Juliet! – stabilirea directiei de zbor
      Comandant: Mansa putin..
      Comandant: Vitezaa”�
      Copilot: Two-fifty in sight..flaps up!
      Copilot: Slats in!
      Copilot: Ce-ai ma?!
      Comandant:a”� (nainteligibil)
      Copilot: Arm command one!
      Sunet alerta!
      – pilotul automat refuza sa se cupleze
      Copilot: Ba, s-a stricat ala!!!
      Copilot: Urletul copilotului Ionel Stoi
      Zgomotul impactului cu solul
      – See more at: http://stirile.rol.ro/vezi-ce-s-a-discutat-in-cabina-avionului-care-s-a-prabusit-in-1995-la-balotesti-788346.html#sthash.eu4pGDrN.dpuf

      Apreciază

  4. amonmiss said, on noiembrie 22, 2013 at 6:57 pm

    Ştie cineva ce personaje sau personalităţi se aflau în nava de la Baloteşti?

    Apreciază

    • adi said, on noiembrie 22, 2013 at 11:10 pm

      „Din informaţiile pe care le deţinem, spionul român care i-a adus lui Iulian Vlad şi, prin acesta, lui Ceuşescu, acele date de la Malta, în 1989, a decedat în catastrofa aeronautică de la Baloteşti. Cităm declaraţia unei persoane care cunoaşte detalii din interiorul sistemului: “Omul care a adus informaţiile de la Malta în 1989 se afla în Airbusul care s-a prăbuşit la Baloteşti în 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o execuţie, era vizată chiar persoana care era implicată în acţiunea românească de spionaj de la Malta”. O aeronavă cu destinaţia Bruxelles s-a prăbuşit, la 31 martie 1995, în jurul orelor 9, în apropierea Aeroportului Internaţional Bucureşti – Otopeni, după aproximativ două minute de la decolare. În accident şi-au pierdut viaţa toţi membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucureşti, dar şi funcţionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricată în 1987, aparţinea Companiei TAROM şi efectua zboruri regulate pe ruta Bucureşti – Bruxelles.”

      Apreciază

  5. aniush said, on noiembrie 23, 2013 at 9:21 am

    S-a ajuns sa premieze un presedinte pe cineva care promoveaza avortul? Doamne fereste! Daca se aplauda oameni care promoveaza crima…ne facem pacate mari. S-a intors lumea asta pe dos. Nu e bine.

    Apreciază

    • Alex said, on noiembrie 23, 2013 at 4:13 pm

      Un criminal premiaza o asasina. Fii diavolului, aplauda. Nimic „neobisnuit”.

      Apreciază

  6. john said, on noiembrie 24, 2013 at 11:43 am

    Obama, acuzat de crime împotriva umanităţii, Afară cu F.M.I. din ţară!
    Cum orice naş îşi găseşte naşul, Obama, capul politicilor interlope mondiale, este acuzat de crime împotriva umanităţii, potrivit mignews.com. Cîţiva avocaţi din Egipt au depus o plîngere oficială la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Haga. De aceleaşi fapte, alături de Obama, este acuzată conducerea „Frăţiei Musulmane” împreună cu comandantul suprem, Mohammed Badie. Plîngerea menţionează că „Obama a cooperat, a incitat şi a înarmat membrii «Frăţiei Musulmane» la săvîrşirea de crime împotriva umanităţii în perioada 3 iulie – 18 august 2013 pe teritoriul Republicii Arabe Egipt”. Personal, Obama este acuzat în mod special de crimele „Frăţiei Musulmane” împotriva egiptenilor de religie coptă, iar Administraţia Obama este acuzată că l-a susţinut pe preşedintele Mohamed Mursi în timpul conducerii căruia „copiii creştini au fost torturaţi, ucişi, violaţi şi obligaţi să se căsătorească cu violatorii lor”. Cum Obama ţine cu dinţii de putere, va fi liber în continuare, zburdînd pe crengile statelor lumii. Una din piesele redutabile în angrenajul politic European, Iulia Timoşenko, arestată arbitrar şi ilegal, revine în actualitate, pentru că ea reprezintă biletul Ucrainei pentru Europa. Şantajul oficial impus de Bruxelles pentru semnarea de către Kiev a Acordului de Asociere cu U.E. demonstrează, că politica U.E. este soră bună cu cea mai veche meserie din lume.
    http://www.art-emis.ro/editoriale/1953-obama-acuzat-de-crime-impotriva-umanitatii-santajul-bruxelles-ului-si-salariile-primarilor.html

    Apreciază

  7. […] Iata si cateva dintre comentariile postate la articolul Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avo…: […]

    Apreciază

  8. […] Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avo… […]

    Apreciază

  9. […] Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avo… […]

    Apreciază

  10. octavpelin said, on martie 16, 2018 at 10:44 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.