SACCSIV – blog ortodox

MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Primul Razboi Mondial incoace

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 5, 2017

In noua superproductie “WONDER WOMAN – Rise of the Warrior”, nu exista Dumnezeu. Exista insa Prințesa Diana de Themyscira, fiica Hippolytei, crescuta de amazoane pe o insula ascunsa dupa un soi de zid de ceata.

Iata si trailerul:

Pe scurt, povestea filmului e cam asa:

Tocmai dupa ce Printesa Diana isi termina antrenamentul, se prabuseste langa insula avionul unui spion britanic fugarit de nemti. Actiunea se petrece in timpul primului razboi mondial, dar fetele n-au nici o treaba cu lumea exterioara, de a carei evolutie nici nu prea au habar, ele traind inca precum in antichitate.

Barbatul e salvat dupa o batalie in care mai mor si dintre ele iar dintre nemti, cu totii. Ea se indragosteste de el si pleaca impreuna sa salveze lumea. Spionul ducand la ai lui un document important iar ea cu super puterile, un scut smecher impenetrabil, o sabie tare si un bici luminos. Si evident, imbracata sexy.

Documentul dovedea ca germanii pregateau in secret un teribil gaz otravitor cu care puteau castiga razboiul iar fata dorea sa-l gaseasca pe Ares.

Urmeaza multa actiune, bla bla bla si intr-un final baiatul se sacrifica pentru a distruge gazul iar fata il invinge pe zeul razboiului. Apoi ramane printre oameni, pentru a-i feri de rele.

In rolul principal a fost distribuita evreica Gal Gadot-Varsano.

Iar scenariul e scris de evreul Allan Heinberg.

Dar personajul nu e nou. Iata ce putem citi la https://en.wikipedia.org/wiki/Wonder_Woman

 

Femeia Fantastică este o super-eroină fictivă care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de DC Comics. Personajul este membru fondator al Justice League, semi-zeiță, și mare ambasador al poporului amazoanelor. În patria sa, titlul său oficial este Prințesa Diana de Themyscira, fiica Hippolytei. Atunci când intră în contact cu „lumea bărbaților“, ea adoptă identitatea civilă de prințesa Diana. Personajul este, de asemenea, caracterizat cu epitete ca „Amazoana Uimitoare“, „Spiritul Adevărului“, „Campioana din Themyscira“ și „zeița dragostei și a războiului“.

Femeia Fantastică a fost creată de psihologul și scriitorul american William Moulton Marston (pseudonim: Charles Moulton), de artistul Harry G. Peter Marston și de Olive Byrne, amantul soției lui Marston, Elisabeta, care este creditată ca sursă de inspirație pentru apariția personajului. Marston s-a inspirat foarte mult de la feministele timpurii, și mai ales de la pioniera nașterilor planificate, Margaret Sanger. Personajul a apărut pentru prima dată în All Star Comics # 8, în octombrie 1941, și pe coperta publicației Sensation Comics # 1 pentru prima dată, în ianuarie 1942. Personajul Femeia Fantastică a apărut în DC Comics aproape continuu, cu excepția unui scurt hiatus în 1986.

Povestea originală a Femeii Fantastice relatează că ea a fost sculptată din lut de mama ei, regina Hipolita, iar Afrodita i-a dat viață, împreună cu puteri supraomenești ca daruri de la zeii greci. Cu toate acestea, în ultimii ani, artiștii au actualizat profilul ei: ea a fost descrisă ca fiica lui Zeus, și ca fiind crescută în comun de mama ei Hipolita împreună cu mătușile ei Antiope și Menalippe; artistul George Perez i-a dat un aspect musculos și a accentuat moștenirea sa de amazoană; artistul Jim Lee a reproiectat costumul Dianei pentru a include pantaloni (cu toate că acum Femeia Fantastică poartă o fustă, iar designul pantalonilor News 52 nu a fost niciodată folosit oficial); ea moștenește abilitățile divine ale lui Ares, personificat „Zeul Războiului“; scriitorul Greg Rucka a clarificat orientarea ei sexuală ca bisexuală în publicația de benzi desenate Earth One, trasându-i un istoric care include relații pozitive cu femei.

Antrenamentul de amazoană al Femeii Fantastice a ajutat-o să dezvolte o gamă largă de abilități extraordinare în tactici, de vânătoare și de luptă. Ea posedă un arsenal de tehnologie avansată, inclusiv Lasso-ul Adevărului, o pereche de brățări indestructibile, o tiară care servește ca proiectil, și, în povești mai vechi, o serie de dispozitive bazate pe tehnologia din Amazon. Femeia Fantastică a fost creată în timpul celui de-al doilea război mondial; personajul a fost inițial reprezentat luptând cu forțele militare ale Axei precum și cu un sortiment de super-bandiți plini de viață, cu toate că în timp poveștile sale au început să pună un accent mai mare pe personaje, zeități și monștri din mitologia greacă. Multe povești o înfățișează pe Femeia Fantastică salvându-se pe sine din robie, învingând trupele asupritorilor „domnițelor în primejdie“, temă comună în benzile desenate din timpul anilor 1940. În deceniile de la debutul ei, Femeia Fantastică câștigat o distribuție de dușmani axați pe eliminarea amazoanei, inclusiv răufăcători clasici, precum Ares, Cheetah, Doctor Poison, Circe, doctor Psycho și Giganta, alături de mulți adversari recenți, cum ar fi Veronica Cale și First Birn (Primul Născut). Femeia Fantastică, a apărut de asemenea, în mod regulat, în cărți de benzi desenate reprezentând echipele super-eroi Justice Society (Societatea Justiției), din 1941, și Justice League (Liga Dreptății), din 1960.

Reprezentările notabile ale personajului în alte medii includ apariția personajului interpretat de Gloria Steinem pe coperta primei ediții a revistei Ms. (Doamna) în 1971; serialul TV Femeia Fantastică din 1975-1979, în care joacă Lynda Carter;  precum și seriale de desene animate, cum ar fi Super Friends (Super-Prietenii) și Justice League (Liga Dreptății). Începând cu serialul de televiziune Carter, studiourile au luptat să introducă o nouă producție live cu Femeia Fantastică pentru audiență, deși personajul a continuat să dispună de o varietate de jucării și mărfuri, precum și adaptări animate făcute de DC, inclusiv un desen animat apărut direct pe DVD, cu Keri Russell dublând personajul principal. Încercările de revenire ale Femeii Fantastice la televiziune au inclus un proiect-pilot de televiziune pentru NBC în 2011, urmat îndeaproape de o altă producție care a stagnat, pentru The CW. Gal Gadot portretizează Femeia Fantastică in DC Extended Univers, începând cu filmul din 2016 Batman vs Superman: Zorii Dreptății, marcând debutul într-un lungmetraj al personajului, după peste 70 de ani de istorie. Gadot, de asemenea, a interpretat rolul personajului în prima producție cinematografică Femeia Fantastică, care a fost lansat pe 2 iunie, 2017.

Activista feministă Gloria Steinem, fondatoarea Revistei Ms. (Doamna), a fost responsabilă pentru revenirea abilităților originale ale Femeii Fantastice. Ofensată că cel mai faimos super-erou de sex feminin a fost demistificată înfățișând o domniță în primejdie obsedată de iubitul ei, Steinem a pozat în rolul Femeii Fantastice (în costum), pe coperta primului număr al Revistei Ms. (1972) – Warner Communications, proprietarul DC Comics, a fost un investitor – care avea, de asemenea, un eseu apreciativ despre personaj. Puterile Femeii Fantastice și costumul ei tradițional au fost restaurate în discuție (ianuarie-februarie 1973).

Pe 21 octombrie 2016, Organizația Națiunilor Unite au declarat în mod controversat Femeia Fantastică Ambasador Onorific al ONU pentru emanciparea femeilor și fetelor în cadrul unei ceremonii la care au participat subsecretarul general pentru Comunicații și Informare Publică, Cristina Gallach, și actrițele Lynda Carter și Gal Gadot. Personajul a fost înlăturat din rol două luni mai târziu, după o petiție împotriva numirii Femeii Fantastice, declarând că Femeia Fantastică „nu a fost sensibilă … cultural“ și că a fost „alarmant faptul că Națiunile Unite ar lua în considerare utilizarea unui personaj cu o imagine explicit sexualizată“.

Primele lucrări de William Marston erau notorii pentru că conțineau „note-safice” în subtext. Seducția inocenților de Fredric Wertham face referire la ea ca „omoloaga lesbiană a lui Batman“ (care, de asemenea, e identificat ca fiind un homosexual). În deceniile ce au trecut, DC Comics a încercat să minimalizeze sexualitatea ei, iar autorii de carte de benzi desenate și artiștii nu au făcut așa mult aluzie la moștenirea erotică a Femeii Fantastice.

Seria de benzi desenate a lui Grant Morrison din 2016, Femeia Fantastică din Earth One, există în paralel cu actualul curent al benzilor desenate DC, curentul de Renaștere. Diana este înfățișată fiind sărutată pe obrazul drept de o femeie blondă care și-a pus brațul stâng în jurul ei.

Femeia Fantastică simte că nu trebuie să fie „etichetată sexual“, că ea „iubește oamenii pentru ceea ce sunt“ și este „doar ea însăși“. Venind dintr-o societate care a fost populată numai de femei, „lesbiene“, în ochii [lumii] apare ca un lucru „drept“. „Cultura ei este complet liberă de cătușele hetero-normalității, în primul rând, astfel nu are cum să aibă nici măcar cel mai mărunt  «concept» al rolurilor de gen în sex.“ Femeia Fantastică este sugerată ca fiind ciudată sau bisexuală, întrucât ea și o altă amazoană, Io, au avut sentimente reciproce una pentru celaltă.

În 2016, Sensation Comics a prezentat-o pe Femeia Fantastică oficiind o nuntă între persoane de același sex (Numărul # 48), concept realizat de ilustratorul australian Jason Badower. „Patria mea sunt toate femeile. Pentru noi, nu există căsătorie gay. Există doar căsătorie“, îi spune ea lui Superman. Inspirată de hotărârea Curții Supreme din iunie, care a stabilit egalitatea căsătoriei în toate cele 50 State Unite, Badower spune că DC Comics a fost „fantastic“ cu viziunea sa asupra problemei. Într-un interviu cu The Sydney Morning Herald, i-a spus editorulului său: „A fost măreț, îmi place! Hai să o facem. A fost aproape anticlimactic”.  „Mama Dianei, regina, foarte rar a autorizat sau, în unele cazuri, a oficiat aceste nunti“, spune Badower. „Mi se pare mai mult ca o datorie regală pe care Diana o va prelua, o va împlini pentru oamenii care ar aprecia-o.“

Activitatea de advocacy a Femeii Fantastice pentru drepturile homosexualilor a făcut un pas mai departe, în septembrie 2016, când autorul de benzi desenate Greg Rucka a anunțat că ea este bisexuală în mod natural, prin re-actualizarea originii sale, în curentul de Renaștere. Rucka a declarat că, în opinia sa, ea „trebuie să fie“ ciudată și „în mod evident“, a avut relații de același sex pe insulă, fiind înconjurată de femei frumoase. Aceasta urmează modul în care Femeia Fantastică a fost concepută în continuitatea alternativă sau non-canonul din Earth One de Grant Morrison, iar colaboratorea implicată în crearea ficțiunii Femeia Fantastică, scriitoarea Gail Simone, a susținut cu înverșunare declarația lui Rucka. Surprins de reacția efervescentă a publicului, Rucka a răspuns „hater-ilor“ că sexul consensual cu femei este la fel de important pentru Femeia Fantastică cum este adevărul pentru Superman.

Actrița Gal Gadot, care a interpretat rolul Femeii Fantastice, a reacționat pozitiv la orientarea repornită a Dianei, și a fost de acord că sexualitatea ei a fost afectată de faptul că a crescut doar alături de femei în Themyscira.

 

Ca sa intelegeti mai multe, cititi va rog si detaliile despre:

DC Comics

EVREII SI BENZILE DESENATE …

Margaret Sanger

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Gloria Steinem

Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort

In concluzie

Superproductiile si benzile desenate conexe sunt realizate de cine trebuie si sunt pline de mesaje. Treaba lor e sa pregateasca mentalul gloatei cu doctrina Noii Ere, pentru acceptarea ANTIHRISTULUI.

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dd(2d) said, on iulie 5, 2017 at 3:57 pm

  Ceea ce trebuie sa observati in acest film este cum evreica asta distruge o biserica, chipurile, sa omoare niste nazisti.

  La fel si in alte filme, multe violente si spurcaciuni se intampla in biserici crestine.(catolice sau nu).
  Sa vedeti ce triumfatoare sta pe biserica. E un ‘pic’ de blasfemie cand calci pe lucruri sfinte.

  De ce oare nu se distrug sinagogile sau moscheile in filme?????

  Cat despre LGBT la ‘eroii’ Marvel si DC este cat cuprinde. Normal ambalat in asa fel incat sa se poata inghitii usor.

  Apreciază

 2. Raluca said, on iulie 5, 2017 at 4:18 pm

  Gal Gadot este de fapt un „wonder man”, adică un transsexual, născut bărbat, și transformat probabil de la o vârstă fragedă în femeie cu ajutorul tratamentelor hormonale, al operațiilor estetice (implanturi de tot felul), al machiajului profesionist și al îmbrăcăminții provocatoare. Iată și un video în care sunt explicate aceste lucruri:

  Apreciază

  • Popsy said, on iulie 6, 2017 at 5:18 pm

   @ Raluca
   S-ar parea ca este / a fost insarcinata, deci ma-ndoiesc ca e trans. Iar caracteristicile mentionate sunt DE OBICEI, iar nu exclusiv, ale barbatilor. Am vazut femei fara fund proeminent, fara solduri (sau cu solduri mici), cu umeri largi (mai ales in urma exercitiului), etc.

   Doamne-ajuta!

   Apreciază

   • el said, on iulie 6, 2017 at 7:17 pm

    Popsy

    corect!
    este doar o femeie frumoasa si ca aspect de tipul morfologic constitutional feminin muscular dupa structura/ tipologie ( tipul atletic cu constitutie fizica proportionata, dezvoltare robusta a sistemului osos si muscular, umeri lati si bazin ingust))
    ( vezi :

    https://books.google.de/books?id=1RVyDAAAQBAJ&pg=PT87&lpg=PT87&dq=tipul+muscular&source=bl&ots=DlOgXu-Gte&sig=hbLQ_QHwrYh7sbcX0F_ahoNFXuU&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwjRwp3FgvXUAhWNLVAKHUVTAU4Q6AEIdzAJ#v=onepage&q=tipul%20muscular&f=false ) ,

    e un tip/tipologie FOARTE FRECVENT intalnit la popoarele germanice de exemplu ( femei frumoase, longiline, fara „solduri” largi , musculoase NATURAL( de la firea lor somatica) , perfect proportionate, active)

    ceea ce permite supozitii aiurea( vezi filmuletzul penibil de mai sus care postuleaza FARA dovezi ca ar fi transsexual, parerea mea!).
    pararea mea e ca trebuie sa ne ferim/abtinem de la de astfel aiureli(filmul de mai sus) ca ne discreditam si apoi credibilitatea noastra (chiar in cele ESENTIALE )va avea de suferit.

    ca femeia asta ar fi sau nu talentata in vre un sens sau ce „jocuri” face/cui slujeste ea e ALTA poveste!!!

    PS: a u se crede ca sunt partinitor caci mie ca tipologie imi plac femeile mai FEMININE gen Natalie Portman

    Apreciază

   • Popsy said, on iulie 6, 2017 at 9:19 pm

    @el

    Frate, eu am spus o propozitie sau doua simple, pe intelesul tuturor. Tu ai luat-o stiintific, cu niste termeni pe care-i citesc du DEX-ul langa mine si pentru care ar fi trebuit sa stau o juma’ de zi ca sa-mi vina in minte 🙂
    Imi place raspunsul.
    A propos, multi spun ca Gal Gadot seamana cu Natalie Portman, deci…. chiar nu esti partinitor? 😉

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

   • el said, on iulie 6, 2017 at 9:45 pm

    Popsy

    nu stiu daca e evident pentru toata lumea, dar Natalie Portman si Gal Gadot sunt FOARTE DEOSEBITE structural/ca tipologie/morfologie, …
    ceea ce le aseamana e ca ambele sunt femei FRUMOASE si … evreice ( deci sustinute de mass-media… atata vreme cat fac „jocurile” lor) 🙂

    Apreciază

  • Paul222 said, on iulie 7, 2017 at 12:32 pm

   Raluca are dreptate! Este barbat transexual! Pentru cei care nu sunteti la curent va spun eu , e plin Hollywoodul de ei! Este o miscare de ani de zile, sunt zeci de actrite, cantarete, sportive s.a. care sunt transexuali! Face parte din planul jidanesc de spurcarea creatiei lui Dumnezeu, o miscare specifica vremurilor de sfarsit in care traim. Inclusiv in Europa, foarte multe „regine” sunt defapt barbati, cum spre surprinderea multora a fost si printesa Diana, actualmente David Furnish, sotul lui Elton John, una si aceeasi persoana.

   Apreciază

   • Popsy said, on iulie 7, 2017 at 4:08 pm

    @ Paul222

    Da, si Marilyn Monroe este acum Mr Bean! (m-am inspirat din acelasi video de pe iutiub care-o prezinta pe Diana drept David). Nu trebuie decat sa te uiti la dinti si urechi ca sa-ti dai seama de aberatie. Da, exista chirurgie estetica, dar atunci ORICINE poate „proveni” din ORICINE.

    Fratilor, sunt si eu adeptul multor asa-numite „teorii conspirationiste”, dar pe asta chiar n-o mai cred, tot asa cum nu cred ca exista extraterestri sau reptilieni (decat ca draci).

    Cred ca ar trebui sa urmam sfatul fratelui „el” din care citez: „ca trebuie sa ne ferim/abtinem de la de astfel de aiureli (filmul de mai sus) ca ne discreditam si apoi credibilitatea noastra (chiar in cele ESENTIALE) va avea de suferit.”

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

   • el said, on iulie 7, 2017 at 5:09 pm

    Paul222

    „printesa Diana, actualmente David Furnish, sotul lui Elton John, una si aceeasi persoana.”____ !!!! cooool ! 🙂

    ai fumat mocheta/ ai mancat cuipreci otravite?
    frate revino-ti la normal daca vrei sa nu ajungi sa fii luat in ras.

    Apreciază

   • Mamaie said, on iulie 7, 2017 at 7:14 pm

    Nu-l sustin cu totul pe paul222,insa totusi ce se intampla prin industria aia e satanaic si gretos,te poti astepta la orice de la ei.
    Pana atunci aruncati un ochi la video-urile astea si faceti-va o idee.Zic in gluma pentru ca stiu ca lumea nu o sa le creada,isi bat joc pe fata.Si sunt o gramada de care nu stie nimeni ca sunt transexuale.Astea sunt doar 2 exemple.

    Apreciază

   • el said, on iulie 7, 2017 at 9:12 pm

    Mamaie

    si daca o CURVA PUDOSNICA zice ca e „barbat” si are POFTE IMPOTRVA firii , tu chiar TREBUIE sa o crezi ca e „barbat” asa cum isi imagineaza ea in NEBUNIA ei?

    astia isi bat joc de GLOATA pe fata, inclusiv prin parasutele lor cele mai bicisnice… si GLOATA e atat de INDOBITCITA si DEPRINSA cu MINCINA ca DUHUL MINCIUNII i-a devenit ca repsiratia, si inghita VOMA MINCIUNILOR ocultei , pana si pe cele mai penibile….

    asta e situatia GLOATEI, JALNICA !
    astia MAINE c aceeasi entiziasta convingere se vor ii de anticrist ca de „dumnezeul” lor… CONVNSI BETON ca ei „STIU TAINELE” mai bine ca altii….

    antenamente josnice de testare (pana si orin CURVELE si marionetele cele mai FUTILE, gen parsua asta si altii de teapa ei) a nivelului de INDOBITOCIRE a maselor !

    MA INFRICOSEAZA NIVELUL de lipsa de discernamant si de AHTERE dupa BASME/ MICNIUNI care mai de care mai grsolane/ GOGONATE a GLOATEI !…

    Concluzia: GLOATA e GATA FORMATATA in DUHUL MINCIUNII ! …
    Lipseste doar „dumnezeul” la copiele caruia sa se arunce cu frenezia CONVINGERII !

    PS: Mamaie ai grija sa nu confunzi si tu in final MINCIUNA cu Adevarul !

    Apreciază

   • Paul222 said, on iulie 8, 2017 at 12:53 am

    Frate „el” mi se pare rusinoasa atitudinea ta, din nou, pentru mine un presupus ortodox care e de ani de zile pe blogul asta. Aroganta ta mi se pare si mai rusinoasa. Pai cum omule sa mă iei tu asa in batjocura, te-ai documentat tu pe subiectul asta cat m-am documentat eu?,crezi ca detii adevărul absolut pe toate subiectele? Eu cred ca nu si mai cred ca mândria te face sa.ai un comportament arogant. Pai cum.vine asta oameni buni, pe un forum de discutii – adica blogul asta – unde se discuta din cele mai nebunesti conspiratii satanice – deodată unele sunt prea de tot pentru.voi încât ati ajuns sa va purtati batjocoritori ca jidanii??? Ati uitat cu cine aveti de a face??? Vi se pare ca tatăl minciunii are niste limite morale si asta e prea de tot? Sau aveti voi limite? Frate „el” pentru nerusinarea de care ai dat dovada, ma voi întoarce cu o analiza amănunțita si cu dovezi special pentru Saccsiv poate te vei smeri si tu in sfarsit si iti vei vedea cu câtă ticăloșie vorbesti unora care au aceleasi.aspiratii ca tine!

    Apreciază

   • el said, on iulie 8, 2017 at 11:26 am

    Paul222

    MANDRIA ta te face sa reactionezi disproportionat la cuvintele mele simple de atentionare,

    si TOT MANDRIA ca „stii tu mai bine” ca altii „tainele ” te face sa fii BATJOCORIT de draci ca sa ajungi crezi asemenea ENORMITATI.

    treaba ta , ramani la ideile tale daca nu vrei sa-ti revii la rezonabil.

    si cat despre „dovezile” alea fantasmagorice cu care te lauzi aici …. pot sa-ti aduc si eu tot asemnea „dovezi ” la fel de „PRETINENTE” cum ca… sunt tarul Rusiei ! 🙂 🙂 🙂 …. sau motanul lui !

    fratilor( de aceeasi gandire/ AHTIERE DUPA BASME ca tine) ajungeti uneori sa cadeti in ridicol.

    Apreciază

  • Ștefan said, on iulie 11, 2017 at 10:58 pm

   Am o colegă de seamănă cu fata asta, deci nu e musai ce zici tu.

   Apreciază

 3. vasile said, on iulie 6, 2017 at 12:56 am

  Elitele beau sange de copii. Familia regala britanica pretinde ca se trage din Dracula.
  http://humansarefree.com/2017/06/elite-openly-paying-to-ingest-blood-of.html
  http://humansarefree.com/2017/07/jim-carrey-framed-for-killing.html

  Apreciază

  • Popsy said, on iulie 7, 2017 at 4:14 pm

   @vasile

   E drept ca titlul articolului spune „ingest” adica „beau”, asa cum corect ai tradus.
   Ceea ce lipseste insa este faptul ca nicaieri in articol nu e vorba de „baut” sange, ci de TRANSFUZIE, Daca ai citi si tu ceea ce recomanzi altora…

   Doamne-ajuta!

   Apreciază

   • Paul222 said, on iulie 8, 2017 at 12:56 am

    Asa si tu încă nu ai aflat ca.satanistii chiar beau sânge de copii? Sau esti cu misiune pe aici?

    Apreciază

   • Popsy said, on iulie 8, 2017 at 2:00 am

    @ Paul222

    Eu m-am referit STRICT la link-ul postat de „vasile” si am comentat legat de acesta, si anume ca titlul nu se potriveste cu continutul.

    „vasile” a scris „:Elitele beau sange de copii.” si nu „satanistii beau sange de copii”.
    Ca dintre elite or fi si satanisti, nu contest, dar asta nu inseamna elite=satanisti.

    In privinta trebii, da, am treaba; mai corectez si eu unele mici greseli sau neconcordante, sau scapari pe-aici.
    Ai o problema cu asta, sau te deranjeaza ca imi vine greu sa cred ca David este Diana, asa cum zici tu?

    L-ai „amenintat” pe „el” ca vei veni cu analize si dovezi in sustinerea celor afirmate de tine. As fi curios sa le vad si eu, poate imi schimb parerea. Pan-atunci, raman sceptic.

    Doamne-ajuta!

    Apreciază

   • Popsy said, on iulie 8, 2017 at 2:03 am

    Scuze, era „misiune”, nu „treaba”!

    Apreciază

 4. Spaceman said, on iulie 6, 2017 at 9:12 pm

  ‘Cucoana minune’ — dă cu sabia, dă cu paru’, trage cu arcu’… și promovează cultul astartei.

  Varianta americană a ‘cucoanei minune’ de super-erou în chiloți purta steagul americii și stea în frunte

  Varianta jidănească poartă cruce rosicruciană în frunte

  ‘Cucoana minune’ învinge ‘zeul războiului ‘ și aduce pacea pe pământ.

  Pe scurt… vrăjitorie și povesti drăcești.

  Apreciază

  • el said, on iulie 6, 2017 at 9:55 pm

   Spaceman

   BINE VAZUT ! EXCELENT !

   Astarta si „femeia minune „! 🙂

   …pacat de FRUMUSETEA data lor de Dumnezeu … si folosita de diavol !

   PS: te salut … si te pomenesc ! daca poti si vrei te rog sa ma pomenesti si tu cand nu ne vom mai vedea/ auzi/ citi !
   pps: .. astea sunt povesti cu femei pentru cei care se lasa „vrajiti” de asa ceva doar ..

   Doamne ajuta !

   PPPS: cat in privinta FRUMUSETII … chestiunea a fost DEMULT transata :
   Maica Domnului Fecioara PREACURATA, ARHISTRATEGA NEBIRUITA si MAICA Lui DUMNEZEU OMUL e MODELUL nostru si FRUMUSETEA ABSOLUTA a Creatiei INDUMNEZEITE !

   Roaga-te EI TOTDEAUNA si Ea NU TE VA LASA NICIODATA … DACA si tu NU parasesti Adevarul/ pe FIUL Ei!
   Sa te mantuiesti !
   Maica Domnului sa-t fie SCUT si AJUTOR in viata !

   Apreciat de 1 persoană

   • el said, on iulie 6, 2017 at 10:10 pm

    Spaceman

    NIMENI NU E MAI TARE/PUTERNICA , nici mai FRUMOASA intre TOATE cele FACUTE de Dumnezeu ca MARIA Maica Domnului!

    Creatia intreaga si TOT IADUL se MINUNEAZA/ CUTREMURA de FRUMUSETEA si de PUTEREA data Ei VESNIC !

    Ea , Arhistratega noastra nebiruita de care asculta Ostile Ingeresti, ARHANGHELII si PUTERILE, si TOT si Cerul CREAT.

    Ea e MODELUL PERFECTIUNII/ FRUMUSETII Creatiei !

    Dumnezeu NIMIC NU a facut mai MINUNAT decat pe Fecioara , Maica Sa si a noastra ,
    pe Preasfanta, MINUNATA, PREACURATA … IMPARATEASA si ARHISTRATEGA NEBIRUITA a TUTUROR RAZBOAIELOR dintotdeauna!

    Apreciat de 1 persoană

   • el said, on iulie 6, 2017 at 10:19 pm

    Spaceman

    SINGURA Ea, MAICA Domnului NE-A MANTUIT pe noi prin Fiul EI Hristos Dumnezeu -Omul, UNUL Fiind in Sfanta Treime !

    Apreciat de 1 persoană

   • Spaceman said, on iulie 7, 2017 at 2:11 pm

    @el

    Te pomenesc frate, tot timpul, poți conta pe asta, și îți mulțumesc mult pentru comentariile tale minunate, toate! 😉

    Apreciază

  • pcmouse said, on iulie 7, 2017 at 11:51 am

   dublu w inseamna 666!

   Apreciază

  • Paul222 said, on iulie 7, 2017 at 12:34 pm

   Si statuia libertatii, tot simbolul unui transexual este, adica simbolul lui Baphomet, primul transexual. Daca va documentati veti vedea ca tipul care a facut chipul statuii s-a inspirat de la fratele sau.

   Apreciază

 5. mariusj said, on iulie 8, 2017 at 12:45 pm

  E un film anti Dumnezeu. In film la un moment dat Zeul razboiului(singurul zeu ramas) care se lupta cu frumoasa Wonder Women ii promite paradisul. In realitatea nostra, a oamenilor, cine promite paradisul? Dumnezeu!. In acest film, „Dumnezeu” este un personaj negativ care este invins de o femeie.

  Un alt film foarte bun este „guardians of the galaxy 2” Are de toate: drama, dragoste, SF, actiune, comedie, Dar are o poveste asemnatoare. Un extraterestru superputernic vrea sa distruga plantele. Cine are puterea sa distrunga tot ce exista? In realitatea noastra singurul care poate sa faca acest lucru este Dumnezeu. Si aici „Dumnezeu” este invins de un copil(copac) ajutat de un raton(animal). Multe filme americane au aceste mesaje subliminale. Idea este ca orice personaj de film care are unele din atributiile lui Dumnezeu sa fie intruchipat ca personajul negativ
  Eu cred vor sa ne faca sa il uram pe Dumnezeu.
  Doamne ajuta sa nu se intample asta.

  Apreciază

 6. octavpelin said, on martie 3, 2018 at 10:32 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 7. […] MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Pr… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: