SACCSIV – blog ortodox

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Posted in 11.09.2001, FBI, TERORISM by saccsiv on octombrie 4, 2013

Va amintiti?

Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promovand “TEORII CONSPIRATIONISTE PERICULOASE în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie” …

De abia ne asteapta:

DACA E REAL, E TERIFIANT : Documente secrete americane schiteaza planuri pentru construirea de LAGARE DE RE-EDUCARE in SUA destinate cetatenilor americani

Iata ce putem citi in articolul FBI ‘spot the saboteur’ guide: Cash, snorkel, US Constitution:

Ghidul FBI “detectati sabotorul”: Bani cash, scufundari subacvatice, Constitutia Statelor Unite

Doriti sa luati repede lectii de scufundari inainte de a merge intr-o vizita de ultima ora in Hawaii ? Patiti cu bani cash pentru o scufundare? V-ati ras mustata pentru ca nu merge cu masca de scafandru? Big Brother va decide ca sunteti un terorist: politica “daca vezi ceva, spune” in actiune.

Cele 25 de pliante publicate de FBI si de Departamentul de Justitie, nu dau doar simpli fiori Orwell-ieni. Fiecare zona pare sa fie intesata cu teroristi: aeroporturi, saloane de frumusete, santiere de constructii, banci si internet-café-uri. Specialistul tau in tatuaje intalneste o gramada in fiecare zi. Teroristii ti-au luat magazinul cu modele de trenulete preferat de peste drum – tii minte cum iti presai nasul de vitrina dupa orele de scoala? Acum apasa-l mai tare: vezi ceva, spune ceva, fa ceva pentru tara ta.

“Vigilenta constanta !”- de la fictiune la actiune

FBI-ul si Departamentul de Justitie au transmis “profile de teroristi” in fiecare stat federal si agentie a fortelor de ordine din toata tara saptamana trecuta (articolul e din 13 februarie 2012). Nimeni nu vrea ciudati inarmati si primejdiosi sa invadeze un mall Duminica, dar acum ganditi-va la asta. Sunteti:

–         tot timpul nemultumita de culoarea parului?

–         agitat in spatii publice?

–         aveti obiceiul sa va dati mare in fata prietenei chiar daca este prima scufundare?

–         sunteti predispus sa va uitati insistent imprejur?

–         obsedat sa fotografiati?

–         dornic sa va pastrati parolele pentru voi intr-un internet café?

Daca da, atunci aveti toate sansele sa cadeti de partea gresita a baricadei si comunitatea sa va parasca la politie.

Nu criptare, nu anonimat (uita de Skype, patrioti), nu bani cash, nu stat aiurea, nu dispute succesorale la locurile de constructie. Cunoaste-ti lista de cumparaturi, arata interes adevarat, nu evita discutiile cu personalul care va asista, dar nu intreba de iesiri si de zile de promotie – nu te intereseaza grupurile mari de oameni.

potential-indicators-terrorist-activities

 

Indicatori potentiali ai FBI de activitati teroriste legate de Internet Café

Deci Razboiul impotriva Terorii se indreapta spre interior si zeci de milioane de Americani care respecta legea vor simti gustul acestuia. Punand deoparte instructiunile de identificare a potentialilor teroristi (nevosi, transpirati, nesiguri de numele si povestea lor, purtand prea multe haine) si a activitatilor teroriste (folosirea de case abandonate pentru a depozita bunuri neidentificate, conducerea unei masini fara placute de inmatriculare, lasarea de pachete in spatii publice) – unde este linia de sfarsit in definire comportamentului “extrem”?

Pliantele impartite subliniaza Americanilor ca oamenii care “fac remarci suspecte in impotriva Statelor Unite, teorii radicale, amenintari vagi sau subtile care sugereaza sau apar sa sustina folosirea violentei in promovarea unei cauze” sunt, deci, teroristi. Deci, la revedere “Occupy Wall Street”, nu vei mai ocupa prima pagina a stirilor prea curand. Nu dupa cateva aresturi sub acuzatii de “asalt asupra politiei”

potential-indicators-terrorist-activities-281

 

Indicatori potentiali ai FBI de activitati teroriste legate de “Sleepers”

Fii atent sa iti uiti deasemenea si drepturile constitutionale. Numai cei care cauta o bataie de la homeland security, le cunosc pe de rost. Si niciodata, nu vorbi rau despre politica Washington-ului:

“Furie asupra Vestului pentru motive variind de la probleme personale la politicile globale ale Statelor Unite” este un indicator de atitudine a unui “sleeper” o persoana care “isi camufleaza implicarea in activitati teroriste”

Apropo, nici nu vei crede cine se potriveste descrierii de “sleeper” ca o piesa dintr-un puzzle. Veteranii de razboi! Considerati pe cei care au petrecut ceva timp in “tari unde islamul militant conduce,” carora “le lipsesc degete de la maini” au “arsuri” si sunt inclinati sa arate un nedorit interes in toate treburile de securitate – precum “hey, care este frecventa politiei aici?” Deci, bine ati venit acasa, trupe din Afganistan.

Gandeste mai larg – ramai in limite

Pliantele incheie cu doua afirmatii care se potrivesc chiar bine una cu cealalta. Prima, “doar pentru ca stilul cuiva de viata este diferit, nu inseamna ca el sau ea este suspicios.”

Apoi, “Activitatile subliniate in acest pliant nu sunt sub nici o forma menite sa ii includa pe toti”

Deci, daca vezi un tip facandu-si de lucru cu un homar, o palarie de vrajitoare pe care o foloseste ca pe o punga si un ziar pe care il tine invers, si cumva crezi ca acesta planuieste o bomba cu intarziere, paraste-l la politie.

Dar daca ai mostenit de la tatal tau un nas coroiat, un par cret si negru si intr-o dimineata cumparati un model de avion cu “telecomanda cu raza de acoperire maxima” pentru fratele mai mic…nu fiti socati daca vecinul voastru va raporteaza. Nu este vina FBI ca dl.Thompson este un xenofob inrait caruia nu-i pasa cum arata vecinii lui.

potential-indicators-terrorist-activities-393

 

Indicatori potentiali ai FBI de activitati teroriste legate de mall-uri si centre de distractie

Cu cele 25 de liste noi de porunci de securitate, Americanii acum au un pliant pentru fiecare excursie in spatiul cosmic. Totusi, instructiunile uluiesc pana si pe unii fosti lucratori in fortele de ordine:

“Am petrecut ceva ani in fortele de ordine, iar dintre acestia unii dedicati anti-terorismului. Pot sa va asigur ca cea mai mare parte a personalului din fortele de ordine federale, statale si locale, respecta juramantul de a sprijini si apara Constitutia si sunt statornici responsabili de acel juramant. In alte cuvinte, ei inteleg ca etichetarea aceasta larga ca teroristi a acelora care sustin limitarea guvernului la responsabilitatile constitutionale reprezinta o ofensa adusa acelui juramant, ” scrie articolul dedicat in Patriot Post.

Iata acum si ce putem citi in articolul FBI calls half of populace with 9/11 doubts potential terrorists din septembrie 2013:
FBI considera jumatate din populatie care are indoieli referitor la 9/11 potentiali teroristi

Un memo al departamentului de justitie instruieste politia locala, sub un program numit “comunitatile impotriva terorismului” sa considere pe oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11, ca pe un potential terorist.

Deci memoriul ii adauga pe scepticii despre povestea oficiala a 9/11-ului, pe lista de suspecti pe care fortele de ordine federale ii considera amenintari la adresa securitatii, cum ar fi aceia care au ‘filosofii libertariene’, “opinii orientate catre cel de-al doilea amendament”, interes in “autonomie – independenta de sistem”, “frica de Big Brother” si “declararea drepturilor constitutionale si a libertatii civile”.

Un sondaj national recent publicat arata ca 48 de procente dintre americani au fie niste indoieli despre relatarea oficiala a 9/11-ului sau nu o cred deloc. Memoul FBI-ului intitulat ”Indicatori potentiali ai FBI de activitati teroriste legate de Sleepers ” spune ca intre oamenii care ar trebui considerati suspiciosi de posibile activitati teroriste sunt cei cu “atitudine” descrisa ca “Teorii conspirationale despre Vest”. Memoriul continua: ”de exemplu CIA-ul a aranjat ca prin 9/11 sa se legitimizeze invazia teritoriilor straine”.

Screenshot_from_2013-09-19_00_51_04

 

“Sleepers” denumiti “celule sleepers” in jargonul FBI sunt teroristi care asteapta ordin

sa fie activati in activitati teroriste. In 1998 Pentagonul a declasificat un act in care Joint Chiefs of Staff a aprobat un plan in 1962 sa atace si sa ucida cetateni americani pentru a “justifica o interventie militara in Cuba”. Prima pagina a planul cu numele de cod Operatiunea North woods este mai jos.

operationnorthwoods

 

Planul a fost semnat de catre presedintele Joint Chiefs, Generalul Lyman Lemnitzer. Planul a fost respins de Presedintele John F. Kennedy care l-a si retrogradat pe Lemnitzer.

Potrivit firmei de sondaj YouGov 38% dintre americani au niste indoieli despre relatarea oficiala 9/11, 10% nu o cred deloc iar 12% nu sunt siguri ce sa creada.

Memo-ul FBI-ului emis de Departamentul de Asistenta Justitiara, o aripa a Departamentului de Justitie, este publicat printre alte departamente si pe Website-ul departamentului de politie din Columbus, Ohio.

   O copie gasiti si aici.

Documentul FBI include deasemenea si alt motiv de suspiciune de implicare in activitati teroriste:”Scuzind violenta impotriva americanilor cind actiunile americane au provocat problema.”

Acesta din urma este o referinta la modul de gindire numit si doctrina “recul”, prin care este criticata politica externa a USA si leaga erorile ei cum ar fi invazia Irak-ului de activitatea terorista.

Documentul citeaza “furia” fata de “politica globala a SUA”.

Printre foarte cunoscutii sceptici ai oficialului 9/11 sunt multi ofiteri militari, personal al fortelor de ordine, pompieri, piloti. Unul dintre ei este Maiorul General al armatei US ,

Albert Stubblebine care a afirmat despre cele trei cladiri care au cazut la 9/11:

“Nu au cazut deoarece au fost lovite de avioane. Au cazut fiindca explozibilii au fost detonati in interiorul lor. Demolare.”

Recent, fostul prezentator de la Fox News, Ben Swann a pus intrebari despre povestea oficiala de la 9/11.

In acest 11 Septembrie, un grup de cetateni, arhitecti si ingineri condusi de familiile victimelor de la 9/11 au lansat o campanie publicitara internationala punand sub semnul intrebarii versiunea oficiala despre 9/11.

Campania sponsorizeaza semne si reclame in toata lumea care intreaba: “Stiati ca un al treilea turn a cazut in 9/11?”

P8020863-1024x768_1

Problema 9/11 a fost intens urmarita pe internet, si in cea mai mare parte exclusa de catre mass-media. Totusi, organizatii de stiri precum Time au prezentat campania sponsorizata de un grup numit “2000 Arhitecti si ingineri pentru adevarul despre 9/11

Bloggeri si alti cetateni au sustinut de mult ca stiinta care sustine varianta oficiala este imposibila, si ca cele trei turnuri au foast distruse prin alte mijloace. Asa cum memo-ul FBI arata, unii considera ca 9/11 a fost planificat de o grupare relativ mica, sub acoperire, dar bine plasata in guvernul US pentru a “legitima invazia teritoriilor straine”, in special Iraq si tarile din orientul mijlociu. In 2005 Generalul Wesley Clark, fost candidat la presedintie, a afirmat ca i-a fost data o copie a unui document de catre un membru de rang inalt al administratiei Bush, care a relevat ca vulturii de razboi din Pentagon au planificat sa atace “sapte tari in cinci ani”, Irak fiind doar inceputul.

Alte agentii ale fortelor de ordine federale au fost criticate pentru schimbarea caracterizarilor potentialilor teroristi, prin care demonizeaza activitati care sunt protejate de Constitutie. In 2011, veteranul James Wesley Rawles de 18 ani in fortele de ordine, a atentionat ca Departamentul de Securitate Interna (Homeland Security) au fost instruiti sa considere ca potentiali teroristi, printre alti oameni, pe acei care au exprimat “idei liberale”, “pareri de sustinere a amendamentului 2”, “Independenta de sistem (care aduna mancare, arme, scule manuale, provizii medicale)”, “Teama de colaps economic”, “Teama de Big Brother sau Big government”, si “Declaratii de drepturi constitutionale si libertati civile.”

De la urganul Katrina incoace, consultanti in depozitarea alimentelor si comercianti au raportat activitate mai intensa decat niciodata si interes in depozitarea proviziilor pe termen lung ale alimentelor neperisabile si proviziilor de apa.

In 2009, un scandal a fost creat cand Departamentul de Securitate Interna a eliberat un raport care descria veteranii intorsi din Irak ca fiind posibili teroristi. Revolta publica l-a determinat pe purtatorul de cuvant John Boehner sa denunte caracterizarea ca “ofensatoare”. In 2012, NetwoekWorld.com a raportat un intreg set de circulare “Comunitati impotriva terorismului” venind din partea Biroului de Asistenta pentru Justitie.

Comentariu saccsiv:

   Nu stiu daca jumatate dintre americani au indoieli referitoare la varianta oficiala a 9/11, dar nici nu conteaza.

Asadar, pana acum eram extremisti, habotnici,bigoti. Iata ca acum suntem si potentiali teroristi.

   Invadarea tarilor a fost motivul secundar. In primul rand i-a interesat:

11 septembrie – 12 ani de la marele eveniment din 2001, creat de ELITE ca motivatie pentru toate masurile anti teroriste ce mai apoi s-au luat

   Printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001 a fost The Department of Homeland Security la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din 2002. In aceasta noua entitate nu sunt incluse FBI si CIA. Printre ultimele gaselnite ale departamentului este o lunga lista de definitii date unor activitari, miscari si idei “periculoase” pentru SISTEM, dintre care subliniez cateva:

alternative media

antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul

   antitechnology extremism

Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice

patriot movement

sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste

   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16

Cititi va rog mai multe in articolul:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Iata si cateva repere din documentul intitulat “Crisis Controlled: Assessing Potential Threats of Violence”:

Pag. 41, in care printre alte grupari extremiste generatoare de terorism sunt incluse si cultele religioase.

Pag. 52, la grupuri care indeamna la ura, sunt inclusi activistii anti avort si cultele religioase

Pag 64, printre motivele considerate a facilita activitatile teroriste se enumera si libertatea de circulatie si de informare

Pag. 67, indeamna populatia sa fie vigilenta la: cei ce fac tranzactii cash sau participa la o adunare

Pag. 70, indeamna populatia “don’t rationalize it … report it”, cu alte cuvinte, nu ganditi, lasati autoritatile s-o faca, voi rapostati.

Pag. 72, arata cum se face o delatiune corecta, cu specificarea semnalmentelor necesare identitificarii ulterioare a pericolului public. De subliniat ca in exemplul dat, “infractorul” agita lozinca: “Spuneti nu NOII ORDINI MONDIALE

Cititi va rog mai multe la:

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul) – Department of Homeland Security si FBI prezinta: “CUM SA RECUNOSTI CELE 8 SEMNE DE TERORISM” … adica, spionati-va unii pe altii

Video: AMERICANII, INDEMNATI SA SE SPIONEZE CAND MERG LA CUMPARATURI. Gigantul Wal-Mart s-a alaturat campaniei „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii …

VIDEO: Ciudatele cipuri FEMA ce vor fi introduse in toate telefoanele mobile incepand de anul viitor

Cat despre JFK, cititi va rog si:

Jerome Corsi: A fost JOHN F. KENNEDY prima victima a Noii Ordini Mondiale?

 

 

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on octombrie 5, 2013 at 12:28 am

    Am câteodată impresia că oricât de inteligenţi ar fi unele/unii, mizeria politică ce a inundat România este atât de jegoasă încât orice fel de analiză, oricât de sclipitoare şi logică este supusă greşelii.
    Speranţa mea este că ceea ce vedem noi, bâlciul la care asistăm este atât de bine regizat încât fără o intervenţie din afară, chiar la limita înţelegerii şi împărţirii sferelor de influenţă, sau a unei mişcări naţionale de genul şi amploarea celei legionare ( de ce nu vrem să înţelegem că nu trebuie lăsaţi alţii să ne (re)scrie Istoria, dar mai ales că acum nu se mai pot repeta unele greşeli regretabile din trecut, deşi cei care le-au provocat nu s-au schimbat mai de loc 🙄 ?!), deci fără a exista ,ăcar una dintre premise, continuăm să orbecăim în noaptea politică românească, în timp ce unii beneficiază de acele infraroşii care le permit să întreprindă toate acţiunile criminale împotriva Statului Român, ba mai mult, să supravegheze la sânge toate mişcările ce le sunt defavorabile !
    Faptul că cineva-şi închipuie că fără BRICA, dar mai ales fără Rusia, vecinul nostru geografic şi însoţitoarea pe drumul credinţei ortodocse, vom putea scăpa din strânsoarea iudeo- masonică ce s-a încolăcit de zeci de ani, ca un boa constrictor, pe trupul din ce în mai vlăguit al acestui neam, este una din cele mai impardonabile greşeli .
    Făcute fie de frică, din lipsă de curaj sau viziune fie din naivitate politică sau chiar din perversa idee infiltrată şi indusă pe toate căile, că ruşii ne-au făcut cel mai mare rău, uitându-se sau scăpându-se din vedere că atunci când ni se întâmplau toate grozăviile cei care conduceau şi dictau Uniunea Sovietică erau de aceaşi etnie cu cei care conduc astăzi Uniunea Europeană 🙄
    Ce-i atât de greu de observat, când şi atunci şi astăzi peste 80% din cei care dictează sancţiuni, sărăcie sau războaie sunt aceiaşi pretutindenari a căror patrie este precum a cucului,şi a căror religie este doar banul :mrgreen:
    Dacă nu aderăm la BRICA, la cine mai avem speranţe să scăpăm din strânsoarea aceasta ce poate deveni mortală, în curând, pentru că spre ghinionul nostru am fost dăruiţi de Dumnezeu cu tot ce-şi poate dori un popor. Chiar şi cu oameni pe măsură, doar că în vârf s-au căţărat toate gunoaiele !
    Se pare că pe plan intern, fără Crin Antonescu, nu poate fi vorba de o redeşteptare naţională!
    Iar acest lucru se vede din felul în care este atacat de toate leprele , de toate culorile şi de toate orientările religioase în afară de Ortodoxie !
    De nu vom ştii să-l apărăm până la capăt, vina nu-i (doar) a lui !

    Apreciază

    • oroles said, on octombrie 5, 2013 at 8:41 am

      Crin Antonescu?…ce gandire geniala 🙂 Fantastic cum reusesc unii sa ne considere pur si simplu tampiti de-a dreptul. Crin Antonescu???? De unde veniti cu astfel de idei? Nici nu mi-ar fi trecut prin minte ca mai exista oameni pe planeta care sa il considere pe licheaua de C.A. altfel decat cum ii descrie Eminescu pe liberali…

      „Panglicari în ale ţării, care joacă ca pe funii,
      Măşti cu toate de renume din comedia minciunii?
      Au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul,
      De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?
      Nici visezi că înainte-ţi stă un stâlp de cafenele,
      Ce îşi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele.
      Vezi colo pe uriciunea fără suflet, fără cuget,
      Cu privirea-mpăroşată şi la fălci umflat şi buget,
      Negru, cocoşat şi lacom, un izvor de şiretlicuri,
      La tovarăşii săi spune veninoasele-i nimicuri;
      Toţi pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă,
      Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă.”

      Iertati-ma fratilor, dar nu m-am putut abtine.

      Apreciază

      • Maria said, on octombrie 5, 2013 at 11:53 pm

        De aceea l-au si omorat pe Eminescu , ca le spunea in fata cine sunt .

        Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 5, 2013 at 10:05 am

      nai cu cine..nu vezi ca si moldova vrea sa se alature imparatiei de pe pamant?ue(antihristice)si nu realizeaza momeala

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 5, 2013 at 11:52 pm

      Radu Humor ,
      Hai ca ai inceput comentariul cu o expunere buna , insa la sfarsit ai dat cu bata-n balta .
      Ce spui de Crin Antonescu ?????Ca trebuie sa aparam asa o nulitate din politica romaneasca ?
      Fatarnicul ,mincinosul , manipulatorul asta care nu-i cu nimic mai bun decat Ponta .
      Nu vezi ce joc murdar face , se uita „pe gaura cheii ” sa vada ce „doleante ” mai are publicul , apoi , „schimba directia de mers”, ca sa para ca el este cel ce rezolva problemele Romaniei , sau ale Justitiei (iese la rampa si face declaratii fatarnice la tv ), dupa ce n-a votat urmarirea lui Vozganian , care se face vinovat de infractiuni ? Si inca multi altii din PNL .
      Il doare pe el undeva de independenta Justitiei , dupa ce , tot USL-ul a pus labele pe Justitie , au schimbat magistrati din varf si au pus mitocani de-ai lor sa-i scuteasca de condamnari .
      Fara sa mai pun la socoteala ca nici nu stie sa vorbeasca romaneste (n-are cultura ) , nu stie o limba straina asa cum se cere unui diplomat din toate timpurile , pt ca si monarhii cunoasteau cel putin zece limbi straine ,
      apoi este un mediocru profesor de istorie .
      Si nu-i singurul care are aceste „calitati ” dintre politicieni , de aceea a ajuns Romania o colonie a infractorilor atat romani cat si straini .

      Apreciază

  2. mihai said, on octombrie 5, 2013 at 6:40 am

    nu radu tata indiferent la cine am adera tot acelas lucru sunt deoarece oculta canta la doua tambale, adica:
    atat obama cat si putin sunt doua piese diferite pe aceias tabla de sah, mai vedem cum si la rusi se fac propaganda pro documente biometrice, mai vedem cum personaje ft. ciudate de genul abramovici, hodorcovschi, si multi politicieni rusi inclusiv putin au dobandit averi imeconsurabile, intrebarea este pe ce?!
    daca nu din coruptie si santaj
    iar in ceea ce priveste politicieni nostrii acestia nu sunt altceva decat niste marionete care trebuiesc sa joace dupa cum li se canta

    Apreciază

  3. Ion Roman Popescu said, on octombrie 5, 2013 at 9:49 am

    din lumea sobolanilor:

    Apreciază

  4. Iones said, on octombrie 5, 2013 at 11:39 am

    Francesca Belea a fost INCINERATA ieri dimineata, iar cenusa va fi dusa intr-o poienita din Tarnaveni –
    http://www.mondonews.ro/francesca-belea-a-fost-incinerata-iar-cenusa-va-fi-dusa-intr-o-poienita-din-tarnaveni

    Apreciază

    • mihai said, on octombrie 6, 2013 at 7:43 am

      apropo de acea fata francesca belea, eu personal pe acei parinti al acelei tinere ai consider niste bestii ordinare, ce suflet ai tu ca parinte sa-ti incinerezi copilul ca pe un gunoi ?! din punctul meu de vedere aceasta fata nici nu a fost facuta din dragoste, DUMNEZEU sa o ierte pt. ca aceasta a fost incinerata fara voia ei

      Apreciază

  5. crestinul ortodox said, on octombrie 5, 2013 at 1:14 pm

    care se debaraseaza de sarsaila din guvernare „sa-l aparam pina la capat ”
    dar …
    stiti foarte bine cine este antihrist in guvernarea acestei Tari … jidano- masonii care il sustin cu toate fortele peste tot ce inseamna Stat al acestei Tari
    ori suntem impotriva lor si suntem cu HRISTOS
    ori suntem cu spurcatii
    trebuie doar a alege cu HRISTOS sau cu mamona
    daca suntem impotriva acestor spurcati DUMNEZEU Este Cu noi
    si in SFANTA CRUCE a Neamului SFANT Vom BIRUI
    amin.

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on octombrie 5, 2013 at 1:17 pm

    si ca drept dovada fiara de peste ape sau slujitorii acesteia se agita si brusc devin interesati cand este de vorba de tot ce inseamna ROMANIA …
    aceasta ar trebui sa va dea de gandit

    Apreciază

  7. kosk said, on octombrie 5, 2013 at 2:17 pm

    Crin Antonescu este un ins corect politic pana in varful unghiilor sale imaculate si manichiurate..arata-mi mai frate Humor un singur exemplu cand asta a ‘sarit calul’..

    Apreciază

  8. o oarecare said, on octombrie 5, 2013 at 3:37 pm

    Cata dreptate avea parintele Staniloae cand spunea:

    ,,- Neamul românesc a trecut prin multe momente grele în istoria sa, dar a răzbit şi a biruit întotdeauna prin credinţa în Dumnezeu şi prin speranţa în triumful final al binelui. Aşa se va întâmpla acum. Să răbdăm cu tărie şi smerenie suferinţa ce ni s-a dat.”
    Sursa:
    http://www.razbointrucuvant.ro/2013/10/05/parintele-staniloae-20-ani-de-la-mutarea-in-imparatia-iubirii-a-celui-mai-mare-teolog-roman-casnicul-lui-dumnezeu-prietenul-sfintilor/#more-69218

    Vor veni din nou vremuri de incercare a credintei. Trebuie sa ne intarim in credinta, altminteri ne pierdem cu totul. Nu mai stim cu cine vorbim, nu stim in cine sa avem incredere si in cine nu. Daca avem incredere in Dumnezeu, sigur nu gresim. Oamenii sunt schimbatori si scris este : ,,Blestemat este cel care isi pune nadejdea in om.”

    E prea tarziu sa mai luptam lumeste cu ei. insa duhovniceste, da, putem lupta. Cine stie cum si cat se roaga fiecare in camara lui? Daca inaintasii nostri au reusit sa pastreze limba, portul romanesc si credinta, avem datoria sa luptam sa le pastram si noi. Sa fim ,,intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii.” Sa profitam de situatia politica pentru a agonisi credinta, nadejde si dragoste. Acestea sunt comorile care conteaza inaintea lui Hristos.

    Un sfant rus Arsenie, aflandu-se in carcera in Siberia pe timp de iarna impreuna cu un alt detinut a zis: ,,Doamne, ce ocazie buna sa ne putem ruga!” Si cand au venit dupa cateva zile cu rangile sa-i scoata din gheata, i-au gasit bucurosi, iar gheata era topita in jurul lor. Aceasta e credinta ortodoxa. daca vom lupta lumeste, vom pierde. daca vom lupta duhovniceste in primul rand, Dumnezeu ne va ajuta sa ne mantuim in primul rand, iar in rest se va face voia Sa. Cred, insa, ca nu ne va lasa Dumnezeu. Cred ca Dumnezeu ne va rasplati si ca neam. daca ne pastram credinta ortodoxa, daca aginisim credinta fierbinte, nu lancezeala calduta.

    Stefan cel Mare a invins vreodata datorita vitejiei lui? Nu. Ci intotdeauna cu ajutorul lui Dumnezeu.

    In clasa politica actuala in acest moment nu exista oameni de talia lui Stefan cel Mare. Sa ne rugam sa se nasca si sa speram ca peste un numar oarecare de ani romanii vor invata sa pretuiasca valorile fundamentale ale unui popor.

    Orice nas isi poate avea nasul la vremea potrivita, prin voia lui Dumnezeu. Sa avem nadejde.

    Apreciază

  9. abc Marin said, on octombrie 5, 2013 at 8:58 pm

    politicienii noștri sunt doar o momeală amară înfășurată-n staniol , în armată am învățat , ca să poți supraviețui cât mai mult trebuie să distragi atenția inamicului de așa manieră să ieși din raza lui vizuală , asta fac și cu noi , avem bâlci politic și nu numai , Băse a declarat , Ponta a ripostat , Crin s-a enervat , Becali arestat , dar despre cine conduce țara de 23 de ani nu se zice nimic niciodată , noi credem că fmi tipărește bani moca , această maculatură trimisă via Bruxsel este plătită cu aurul din visteria țării care este administrată de adevăratul președinte cel a cărui semnătură e nelipsită de pe Leu de la lovitura de stat din 89 , acolo trebuie privit cu mare atenție și să schimbăm ceva sau pe cineva , un nene de pe afară zicea odată ,, dați-mi moneda unei țări și nu mă interesează cine o conduce ,, . Doamne Ajută !

    Apreciază

  10. cristina said, on octombrie 6, 2013 at 12:18 am

    DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,IN CARE TE-ADANCIRA BARBARII DE TIRANI ! este imnul Romaniei,imnul tarii noastre ,imnul care-ti va da fiori si cu care te vei mandri daca esti ROMAN si PATRIOT.Trebuie sa ne unim si sa facem curatenie in aceasta tara,care este in pericol sa fie dezmembrata de hienele din afara,care asteapta flamande sa muste cate o bucata din ea.Daca vreti ca maine,copiii vostri sa mai aiba o tara,daca vreti ca statul roman sa mai existe pe harta,daca vreti ca Romania sa mai fie un stat SUVERAN,LIBER si INDEPENDENT,trebuie sa faceti ceva pt salvarea ei.pt istoria ei glorioasa,pt memoria miilor de ostasi romani care si-au dat viata pe campul de lupta.Degeaba stam pe net si comentam si ne dam cu parerea despre aceste lucruri,daca suntem lasi si nepasatori si ne gandim ca noi suntem prea mici pt a face ceva.Poate suntem mici dar daca suntem uniti si daca ne iubim tara,putem sa facem multe si stiti vorba aceea ca UNDE-S MULTI PUTEREA CRESTE SI DUSMANUL NU SPORESTE ! Suntem romani si trebuie sa ne mandrim cu acest lucru,suntem romani si ne tragem din DACI,nu din romani asa cum ne mint cartile de istorie.Romania a fost leaganul civilizatiei nu Sumerul,dar cineva are interesul sa nu se afle adevarul.Romania nu este decat a romanilor,nu a tuturor leprelor care vor sa puna gheara pe ea,nu a tradatorilor de tara si neam,care s-au perindat din 1989 si pana acum la conducerea ei.Tara asta nu este nici a lui Ponta,nici a lui Basescu,nici a lui Antonescu,este tara poporului roman.Insusi Papa a spus ca Romania este gradina Maicii Domnului si asta ar trebui sa dea de gandit celor care vor sa-i faca rau,pt ca acest pamant,aceste meleaguri ,sunt protejate de Divinitate si nimeni nu se poate pune contra vointei divine.

    Apreciază

  11. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  12. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  13. […] context ca lista cu subiectele indezirabile este deja facuta. Cititi va rog integral articolul: FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… Va fi un internet folosit exclusiv pentru chestiunea cip – eGuvernare – internetul obiectelor, […]

    Apreciază

  14. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  15. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  16. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  17. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  18. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  19. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  20. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  21. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  22. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  23. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  24. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază

  25. […] FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.