SACCSIV – blog ortodox

Video: TEHNOLOGIE PENTRU SCHIMBAREA CREDINTELOR RELIGIOASE

Posted in antiterorism by saccsiv on octombrie 30, 2013

Iata ce putem citi in articolul THE GOVERNMENT IS RESEARCHING HOW TO USE TECHNOLOGY TO CHANGE YOUR RELIGIOUS BELIEFS:

Guvernul cercetează cum să folosească tehnologia pentru a-ţi schimba convingerile religoase.

Ar trebui ca guvernul Statelor Unite să încerce să îşi dea seama cum să folosească tehnologia pentru a schimba convingerile “extremistilor religioşi”? Înainte de a răspunde la această întrebare poate ar trebui să iei în calcul dacă guvernul SUA te consideră extremist religios sau nu. În fond şi la urma urmei, Coservatorii, Libertarienii, Activiştii Partidului Ceaiului (Tea Party) şi creştinii evanghelişti sînt cu toţii consideraţi extremişti în diverse documente ale guvernului Statelor Unite. Deci dacă deschidem cutia Pandorei şi spunem că este OK ca guvernul să utilizeze tehnologia pentru a şterge credinţele religioase ale unor “extremişti”, ce anume îi va opri să folosească acea tehnologie împotriva ta într-o zi? Adevărul este că acest tip de tehnologie nu ar trebui folosită niciodată împotriva nimănui şi este un fapt foarte îngrijorător că guvernul pare atît de hotărît să obţină această tehnologie.

Probabil am fi ştiut foarte puţin despre crearea acestei tehnologii, dacă nu ar fi ieşit recent în faţă un “turnător” Urmează un clip Youtube în care reporterul investigator Ben Swan îl intervievează pe acest “turnător” şi explică ceea ce încearcă să faca guvernul SUA…

Acest video ar trebui să îţi dea fiori pînă în măduva spinării!

Şi se pare că acest tip de tehnologie deja există. Se numeşte “stimulare magnetică transcraniană” şi s-a raportat faptul că poate modifica chiar şi cele mai de preţ credinţe ale voastre. Urmează un fragment scurt din interviul lui Ben Swann cu “turnătorul” care a lucrat la acest proiect.

Ben:

Faza III este destul de interesantă. Am observat că în documentaţie scrie să nu vorbim prea mult despre aceasta deoarece cine ştie dacă vom ajunge vreodată acolo. Dar în momentul în care citeşti ce este cu adevărat această fază III devine puţin surprinzător, este numită „stimulare magnetică transcranială”. Aceasta nu este science-fiction, nu este ceva ce au „inventat” acum, este o tehnică reală care a fost deja folosită în trecut, nu-i aşa?

Turnător:

Da, la început s-a folosit în domeniul psihiatric pe oamenii care sufereau de depresii severe, şi cînd eşti deprimat anumite părţi ale creierului nu funcţionează corect. Deci au creat această tehnologie care de fapt este un magnet mare pe care îl puneau pe creierul acestora şi opreau acele părţi din creier care funcţionau greşit iar aceasta îi ajuta pe acei oameni să scape de depresie pentru multe săptămîni sau chiar luni, după care reveneau pentru repetarea tratamentului. Deci această tehnologie există deja de zece sau cincisprezece ani.

Ben:  

Deci este o înaltă tehnologie de validare a propagandei ceea ce discutăm noi aici.

Turnător:

Da, înaltă tehnologie de validare a propagandei. Din moment ce ei sînt capabili să oprească o anumită parte a creierului şi să se descotorească de acel arbitru superior care te face să nu crezi într-o anumită afirmaţie, da în acest fel ei şi-au validat propaganda. Deci dacă ei opresc porţiunea X a creierului, ei ştiu că propaganda lor va funcţiona şi individul va crede orice îi vor spune ei să creadă.

Odata ce guvernul SUA începe să utilizeze această tehnologie pe oameni, va exista vreo limită în privinţa cui va fi folosită această tehnologie?

Aşa cum notează Ben Swan eticheta de extremist poate fi aplicată aproape oricărui fel de credinţă religioasă.

În fond nu sînt periculoşi extremiştii musulmani? Extremiştii creştini?. Vedeţi că problema cu această întrebare este cine defineşte termenul de extremist? Cine decide dacă credinţele religoase sînt periculoase în mod inerent?

Iar dacă credem că guvernul ar trebui să aibă puterea de a controla modul cum gîndesc extremiştii, nu ar avea aceştia şi autoritatea de a decide cum gîndim noi toţi?

Nu fiţi tentaţi să credeţi că aşa ceva nu se poate întîmpla. Numai această săptămînă  Fox News a raportat că „Asociaţa Americană a familiei”, o organizaţie creştină evenghelică foarte răspîndită a fost clasificată ca o grupare naţională xenofobă în timpul unei informări sumare a armatei SUA.

Cîteva zeci de trupe ale armatei SUA, active sau în rezervă au fost informate săptămîna trecută că „American Family Association”, o organizaţie creştină foarte respectată ar trebui clasificată ca o grupare xenofobă deoarece promovează valorile tradiţionale ale familiei.

Respectiva informare a fost ţinută la Camp Shelby în Mississippi şi a listat Asociaţia Americană a familiei, ca o grupare xenofobă naţională alături de organizaţii ca Ku Klux Klan, Neo-naziştii, Panterele Negre şi Naţiunea Islamului.

Iar acesta cu greu ar putea fi considerat un incident izolat. Într-un articol anterior intitulat „72 de tipuri de americani care sînt consideraţi potenţiali terorişti în documentele oficiale ale guvernului” am trecut în listă o multitudine de creştini care sînt consideraţi a fi „extremişti” în documentele oficiale ale guvernului SUA.

Iar această atitudine duşmănoasă faţă de creştini se manifestă într-o multitudine de feluri pe cuprinsul ţării. De fapt conform chestionarului privind noua ostilitate religioasă numărul incidentelor de ostilitate îndreptate împotriva creştinilor creşte într-un ritm alarmant în Statele Unite.

Ostilitatea împotriva creştinilor americani creşte într-un ritm alarmant conform unui studiu efectuat de Cosiliul de cercetare a familiei şi Institutul Libertăţii.

Jeff Matter de la Institutul Libertăţii a notat că în timp ce anul trecut acest studiu s-a bazat pe 600 de cazuri, „ studiul pe care l-am publicat chiar acum se bazează pe 1200 de cazuri. Deci pratic s-au dublat într-un singur an.”

Un astfel de caz a fost cel al studentei Audrey Jarvis căreia, în cadrul unei organizări a studenţilor, i s-a cerut de două ori la rînd să nu mai poarte cruciuliţa sau cel puţin să o ascundă.

„Supraveghetorul meu s-a îndreptat dintr-o dată către mine şi mi-a cerut să dau jos lănţişorul cu cruciuliţă deoarece el credea că i-ar putea ofensa pe noi studenţi din primul an” îşi reamintea ea.

Vom ajunge în cele din urmă în situaţia în care Creştinismul Evanghelic va fi atît de urmărit în naţiunea noastră încît se va considera acceptabil ca guvernul să folosească tehnologia pentru a şterge credinţele „extremiştilor Creştini”?

Mai demult ar fi fost considerată o nebunie pînă şi sugerarea acestui lucru. Dar acum tehnologia este în curs de creare şi majoritatea creştinilor evanghelişti sînt etichetaţi drept „extremişti” şi „potenţiali terorişti” în documentele oficiale ale guvernului SUA.

Este înfricoşător numai să te gîndeşti la cum ar putea sfîrşi toate acestea.

Comentariu saccsiv:

   Autorul articolului fiind neoprotestant, normal ca-i da inainte cu evanghelistii. Excludeti asadar pasajele respective.

Interesant e ceea ce ramane si mai ales videoclipul.

E o treaba de studiat si sa nu uitam:

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Cert este un lucru: oficial lista potentialilor teroristi este foarte lunga:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Iar SISTEMUL se pregateste intens:

Video: EXPERIMENTUL BOSTON – cum sa blochezi un intreg oras si sa faci perchezitii din casa in casa dupa un ATENTAT TERORIST: „Politia militarizata mergand pe tancuri pe strazi. Cautari armate din usa in usa fara mandat. Familiile date afara din casele lor, sub amenintarea armei pentru a fi perchezitionate. Intreprinderile si magazinele inchise. Transportul oprit.”

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. luigi said, on octombrie 30, 2013 at 9:35 pm

  Google isi construieste mai multe structuri plutitoare in zona golfului San Francisco. (“Plutitoare” ca sa…pluteasca!
  ????????
  Google Reportedly Building More Floating Structures Outside Bay Area
  http://sanfrancisco.cbslocal.com/2013/10/28/google-reportedly-building-more-floating-structures-outside-bay-area/

  Apreciază

 2. luigi said, on octombrie 30, 2013 at 9:39 pm

  Ar putea ADNul sa fie descarcat direct de pe internet? Geneticienii spun da! Asta ar fi posibil prin transformarea codului genetic intr-unul de computer, apoi, e simplu!
  DNA Downloaded from the Internet? Leading Geneticist Says Yes!
  http://www.activistpost.com/2013/10/dna-downloaded-from-internet-leading.html

  Apreciază

 3. amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 10:16 pm

  Fratilor, sa nu fie cu suparare, daca, dupa atatea informatii si vesti care ne pun pe ganduri, adaug un comentariu care nu e in topic. Prin aceasta, nu doresc decat sa va arat ceva amuzant. Sincer, de cand am vazut clipul, rad, fac cruce, iar rad… Doamne, mare e gradina… In premiera: maicuta cosmica, care poarta un coif de extraterestru, vorbeste limba cosmica si are buburuze in casa aia finantata de oculte…urmariti materialul
  http://dreptlatinta.kanald.ro/Noutati/maicuta-cosmica-in-viata-trecuta-am-fost-eminescu-acesta-este-femeia-care-ne-va-salva-planeta-video/

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on octombrie 30, 2013 at 10:21 pm

  ,,Numita Barometrul fericirii, aplicatia gratuita scaneaza fata utilizatorului pentru a-i nota nivelul de fericire, pe o scara de la 1 la 10″.

  http://www.ziare.com/life-style/fericire/telefonul-care-iti-spune-cat-de-fericit-esti-1265320

  Apreciază

 5. Iones said, on octombrie 30, 2013 at 10:21 pm

  Germania, prima țară europeană care legalizează AL TREILEA GEN
  http://www.realitatea.net/germania-prima-ara-europeana-care-legalizeaza-al-treilea-gen_1304759.html

  Apreciază

 6. STOP RFID 666 said, on octombrie 30, 2013 at 10:25 pm

  ,,Totodata, Adobe a mai transmis ca numerele cartilor de credit si de debit si alte informatii referitoare la comenzile clientilor au fost compromise doar in cazul celor 2,9 milioane de utilizatori identifiati initial”.

  http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/hacker/atac-cibernetic-urias-la-adobe-datele-a-zeci-de-milioane-de-utilizatori-furate-1265362

  Apreciază

 7. Ion Roman Popescu said, on octombrie 30, 2013 at 10:32 pm

  Este impotriva Sfatntului Duh, iti dai seama ca nu se va putea asa ceva, nu la nivelul la care si l-ar dori ei

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on octombrie 31, 2013 at 2:48 pm

   Este impotriva DUHULUI SFANT
   si
   ” din Prislop Tara va lua foc ”

   Nu batjocoriti focul SFINTILOR …
   amin.

   Apreciază

 8. STOP RFID 666 said, on octombrie 30, 2013 at 11:07 pm

  Guvernul canadian face un pas spre legalizarea eutanasiei

  Adunarea Națională din Quebec a votat ieri Actul 52, privind eutanasia. Guvernul canadian face, astfel, încă un pas către dezincriminarea eutanasiei ca „ajutor medical pentru moarte”.

  Membrii Adunării Naționale din Quebec au participat ieri la cea de-a doua audiere privind sinuciderea asistată și și-au exprimat, în raport de 84 la 26, votul de principiu pentru eutanasie. Nu au existat abțineri.

  Discuțiile din guvern nu reflectă opinia publică din Canada. Un sondaj pe aproape 500 de rezidenți canadieni, efectuat de Abingdon Research, a relevat că 47% dintre canadieni consideră că Actul 52 mai necesită studiu înainte de promulgare. Nu mai puțin de 14% au spus că nu sunt deloc de acord cu acest act. Doar 35% s-au declarat în favoarea documentului care ar legaliza eutanasia.

  Actul 52, intitulat „Un document privind respectarea îngrijirii la sfârșitul vieții” a fost propus ca urmare a inițiativei unui comitet guvernamental care cerea, în 2012, legalizarea eutanasiei. Sute de medici canadieni au format o alianță de răspuns, prin intermediul căreia și-au exprimat dezacordul față de legalizarea eutanasiei, numind administrarea injecției letale la cerere „nu o formă de îngrijire, ci mai degrabă încheierea oricărei îngrijiri.”

  „Quebec nu are jurisdicția să facă ceea ce ei spun că vor să facă”, a declarat Alex Schadenberg, director executiv al organizației Euthanasia Prevention Coalition, pentru LifeSiteNews.com. „Ei vorbesc despre legalizarea eutanasiei redefinite ca ‘tratament medical’ însă, de fapt, lucrează la Codul Penal”, a mai adăugat Schadenberg. El a precizat, totodată, informații potrivit cărora legea pro-eutanasie, aprobată în țări precum Belgia sau Olanda, ar trebui să țină cont și de faptul că mediul în care este practicată este unul viciat. În partea flamandă a Belgiei, circa 32% din eutanasii au fost efectuate fără să aibă la bază o cerere explicită din partea pacientului, spune Schadenberg, citând un studiu CMAJ din iunie 2010. Și aceasta în condițiile în care numai 52,8% dintre eutanasieri sunt raportate autorităților, după cum informează un alt studiu, publicat de BMJ în octombrie 2010.

  Apreciază

 9. pr bogdan said, on octombrie 31, 2013 at 12:21 am

  Priviți în ce hal am ajuns!
  Deosebit de interesant și înspăimântătoare această lipsă totală de omenie; urmăriți filmulețul de jos ultimul comentariu Prospecțiuni la Copșa mare
  http://capitalismpepaine.ro/2013/10/27/bubuie-mortii-in-cimitire/

  Apreciază

 10. Partizanu said, on octombrie 31, 2013 at 2:32 am

  Bine bine sa zicem ca teoretic ei sunt invingatori dar practic prin postul crestinului cum ne biruiesc. Ce tehnologie mai inventeaza?

  Apreciază

 11. George said, on octombrie 31, 2013 at 1:56 pm

  AVERTISMENT AMBASADA SUA IN ROMANIA

  Probabilitatea ca un cutremur „major și devastator” să se petreacă în România este „ridicată”.

  Acesta este unul din avertismentele postate pe siteul Ambasadei SUA la București, cetățenii americani fiind puși în gardă în legătură cu acest subiect.

  http://ampress.ro/stiri/ambasada-sua-probabilitatea-ca-un-cutremur-major-sa-se-intample-in-romania-e-ridicata/

  Apreciază

 12. aniush said, on noiembrie 2, 2013 at 4:20 pm

  amonmiss,
  Dumnezeu sa ma ierte!…Dar cred ca acea doamna ar trebui sa faca o vizita pe la psihiatru.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: