SACCSIV – blog ortodox

Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”

Posted in eRomania by saccsiv on august 31, 2010

   Citez din articolul E-Romania – un pas hotarator spre dictatura:

   30 August 2010 – Carmen Elena PADURARU

   “Dragi tovarasi si prieteni, se poate afirma ca tara noastra a trecut spre o noua etapa de progres, spre societatea multilateral dezvoltata din punct de vedere al tuturor domeniilor de activitate: industria, agricultura, stiinta, cultura cat si al nivelului general de civilizatie si viata a poporului, pentru aceasta se vor crea conditiile materiale necesare astfel incat poporul nostru va face un mai mare si important pas inainte pe calea dezvoltarii si mai puternice, obtinute in cele… 4 decenii de viata libera pe drumul luminos al visului de aur al omenirii, spre… comunism” afirma apoteotic presedintele Romaniei de acum… 21 de ani, Nicolae Ceausescu.

   In termeni cvasiidentici, presedintele ales al Romaniei si autoritatile tarii, dupa 20 de ani de… reala libertate si democratie zicem noi, ne vorbesc, la fel de apoteotic despre instaurarea… GUVERNARII ELECTRONICE, ca fiind un scop in sine, bine planificat.

   Adica ni se explica, pe toate canalele de presa si prin politica de management al institutiilor publice ca singura, reala si eficienta rezolvare a tuturor problemelor acestei tari si implicit a crizei se va face prin implementarea programului e-Romania, a informatizarii totale adica totul : bunuri, servicii, tranzactii, informatii sipersoane se vor afla in evidenta unica, stocata la nivel central, intr-un supercomputer comandat deja la IBM care va functiona la Bucuresti, cu perspectiva declarata, a guvernarii internationale unice la nivel mondial.

   Acest program, dupa spusele acestor distinsi domni, inseamna ca va genera lapte si miere si, in sfarsit, dupa atata saracie vom avea o viata imbelsugata si fericita.

   Statistici si evidente de bunuri si oameni au mai fost si pana acum.La prima vedere, nu deranjeaza nimic.Dimpotriva, e mirobolanta ideea ca iata ce nivel ridicat al tehnicii, printr-un simplu click vei obtine orice informatie, vei sta linistit in fotoliu, vei consulta cuantumul facturilor, vei plati, vei putea studia legislatia, vei urmari cursul procesului, vei solicita copia hotararii si o vei primi online, fara sa mai mergi prin arsita, sa stai la cozi interminabile si sa te certi cu incasatoarea sau arhivarul…

   La o prima impresie nu poti avea decat cuvinte de lauda la adresa truditorilor care au conceput un astfel de sistem.

   Numai ca noutatea care ne trezeste din efuziunile de aprecieri este urmatoarea: sistemul nu functioneaza cu nume pentru persoane, ci cu numere de cod care vor fi unice pe plan mondial.

   Oops…! Dar de ce numere? Orice om este mandru de numele sau, pentru ca l-a primit de la parinti, pentru ca orice nume are o poveste a lui, pentru ca numele contureaza de multe ori personalitatea si creeaza un confort  si o stabilitate psihica deosebita cand esti apelat sau cand te prezinti. La fel de special, ca si  cucerirea unei mici planete e momentul in care ne concepem semnatura olografa, scriptica, pe hartie, cand debutam in cariera sau cand ne schimbam numele dupa casatorie…

   Si atunci, cum sa devenim numere? Cine doreste asta si cu ce scop? Sa ni se explice ca sa intelegem mecanismul gandirii lor!

   Acum ne trezim ca dintr-un vis… Aaa, am inteles, aceasta este minunata lume de progres si civilizatie asteptata  si promisa noua de organismele internationale si de Uniunea Europeana, pe care le-am ascultat  ca niste elevi cuminti si silitori chiar!

   Cei care sustin cu seninatate acest proiect, inainte de a reproduce mecanic niste informatii pe care le-au primit la cursuri de pregatire, la simpozioane, la agape masonice, scoli de Reiki or de new age sau site-uri diverse, ar trebui sa-si verifice constiinta, sa –si priveasca mama sau copilul in ochi si sa-i spuna: de acum nu ma mai cheama, Traian, Emil, Gabriel, Tudor, Mihai, Elena etc, ci sunt numarul cutare iar dupa 1 septembrie, cand va fi legea semnaturii electronice operativa, iti vei lua pensia sau vei fi inscris in catalog dupa ce ti se vor lua amprentele si vei avea un cip ca nu cumva sa devii vreun terorist international si sa nu te putem prinde… Sa-i mai spuna de asemenea ca tot atunci va lua sfarsit criza si ca nu vor mai fi probleme economice, nu vor mai lua foc bebelusii in maternitati,nu vom mai manca alimente care creeaza cancer si alte boli.

   La o astfel de discutie tare as vrea sa  asist pentru ca realitatea e cu totul alta: acest sistem informational care se va crea va urmari doar controlul bunurilor, serviciilor si oamenilor. Nu se vorbeste nicaieri despre faptul ca se va relansa productia interna si ca se vor crea locuri de munca.Dimpotriva, vor disparea multe organisme, structuri, funcii si posturi, pentru ca prin aceasta supraveghere electronica generala nu va mai fi nevoie de actualele Garzi financiare, Servicii speciale de securitate, angajati ai ghiseelor ci, va face totul… calculatorul. Mai mult decat atat costurile acestea asa cum ne sunt prezentate in cifrele oficiale sunt de peste 600 de milioane de euro si ni se spune ca e o suma derizorie fata de… avantajele sistemului.

   Marea masa a populatiei nu intelege nimic din acest lucru. Dar asculta cuminte si aprobator stirile referitoare la singura rezolvare a cozilor de la ghisee si anume intrarea in vigoare a semnaturii electronice sau faptul ca, in sfarsit cu acest sistem vor fi putea fi verificate real si veniturile manelistilor sau ale mogulilor obraznici…

   Intelectualii insa, tinerii inteligenti ai acestei tari, profesionistii seriosi, medici, profesori, juristi, cadre militare, psihologi, agronomi etc., au obligatia,insa sa aiba o cu totul alta perspectiva si comprehensiune asupra celor ce se intampla si care ar trebui sa ia atitudine la locul lor de munca, la niveliul de decizie la care se afla.

   Culmea este ca toata lumea priveste cu neincredere si groaza acest proiect, dar… executa in continuare totul fara sa ia atitudine, sa puna intrebari sau sa caute solutii reale. De exemplu in Justitie acest proiect este implementat din 2005. Si totusi increderea justitiabililor este in continua scadere – pentru ca reforma se face cu oameni vii, nu cu papusi electronice. Sau medicul are nevoie de mai mult timp liber pentru a discuta efectiv cu pacientul nu, sa se ocupe de evidenta si de coordonare a legilor medicale, a listelor de medicamente, a formularelor si  retetelor cu ceea ce schimba sistemul prea des…

   Asa s-a intamplat cu sistemul bancar, care a cunoscut de multi ani ce se va intampla si totusi au incurajat creditele prin politici atractive, creand in prezent un numar de 4,5 milioane de persoane, indatorate, fara posibilitatea achitarii ratelor si care sunt in pragul disperarii impreuna cu familiile lor.

   Acest experiment trist nu trebuie sa se mai repete. Asa ca, dragi oameni ai dreptului, functionari, responsabili ai institutiilor publice, tineri dotati ai acestei tari, luati exemplul Marii Britanii care a anulat, in vara aceasta proiectul Big Brother, pe motiv ca este prea costisitor si incalca libertatile civile.

   Aveti convingerea ca nu va fi laptele si mierea promise, asa cum Nicolae Ceausescu nu a oferit acestei tari binele promis ci, oamenii stateau in frig, in foame, mureau bebelusii la maternitati pentru ca se lua curentul la incubatoare (parca e asa de actuala aceasta stire!).

   Am atentionat anul trecut, pe cand parea o utopie atentionarea mea, despre dictatura fara precedent care se pregateste. Iata ca acum este tot mai evident ca traim acest lucru.De ce este fara precedent? Pentru ca acum nu mai e de tipul dictaturii explicite de interzicere, cu inchisori, torturi si executii cum a fost odata, acum este de tip Matrix, ataca in principal la nivelul  constiintei, a mentalului, a spiritualitatii profunde a omului, incatuseaza viata privata, te face robul unui sistem tehnologic, te inscrie intr-o baza de date devenind un simplu numar controlabil la orice pas.

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (25.08.2010): Imbulzeala de acum de la ghisee e gandita special pentru a imbratisa cu totii eRomania? Sa ne amintim ca este numit de autoritati un proiect care “NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” si cu care “NIMENI NU-SI VA PERMITE SA SE JOACE” …

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

   Ceea ce se petrece in Marea Britanie, pe mine nu ma entuziasmeaza, ci din contra:

De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL FIAREI nu va fi impus cu forta …

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 31, 2010 at 9:27 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. rica said, on august 31, 2010 at 1:20 pm

    este dragut ca pina sa ajunga in functii de conducere erau si ei oameni acum ca sant ministri hop cu biciul pe noi:il vazusi acu iar pe cercelus strainu care ne spunea cum o sa murim cu meleoanele pe secunda de gripa porcina si sa ne punem masti si sa ne pupam doar cu gandul.. acu vine sa ne spuna sa punem haine de tabla si caciuli groase sa nu ne intepe musca tzetze!! asa ca iepurasii am ajuns ca ne speriem si de umbra noastra!! adica:uite a murit o baba in comuna Pucheni! deci tintaru a ucis o!!! a murit calcat de masina un om dar ar fi avut zile numa ca un tintar sa bagat pe fir si ia curmat lunga viatza ce ar fi trebuit sa o traiasca..ei fiind idioti cred ca toti ceilalti sant sau vor deveni si ei idioti!

    Apreciază

  3. Pan Tvardovskii ...instalator said, on septembrie 1, 2010 at 10:30 am

    saccsiv sa stii ca este pentru mine cel putin imbucurator esecul cipului la englezi.Daca s-ar reusi la noi o coalizare o coagulare anticip unde sa fie coordonata actiuniile noastre aceasta experienta a englezilor trebuie sa se tina cont de ea.
    Aceasta dna judecator poate ar trebui cooptata la aceassta sublima ,mareata dar atit de debila miscare de rezistenta.Cineva trebuie sa sune adunarea, cineva trebuie sa isi asume formarea unei miscari anticip .

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 1, 2010 at 10:45 am

      Pan Tvardovskii …instalator

      In Anglia miscarea era si mai firava decat in Romania. Hotararea s-a luat la varf si nu datorita presiunii de jos in sus. In afara de acte si CCTV, toate celelalte avansate etape spre societatea de tip NOUA ORDINE MONDIALA s-au pastrat, ba mai mult, avanseaza. Fa te rog o cautare la CUPRINS dupa „MAREA BRITANIE”. Te vei cutremura …

      De aceea zic ca ceva nu-i in regula.

      Apreciază

  4. Dr. Gionescu said, on septembrie 1, 2010 at 11:42 am

    Ce naivitate sa vorbesti de „dictatura” intr o tara care practic… a incetat sa mai existe! Pentru ca RO din punct de vedere economic nu mai exista (80% din active/resurse apartin capitalului strain), din punct de vedere politic nu mai exista (deciziiile esentiale se iau la Budapesta, Washington si Tel Aviv) si din punct de vedere teritorial (aproape) nu mai exista (HARCOV e pe cale de a fi taiat si oferit Ungariei). In plus romanii au dorit din inima acest hipercapitalism bezmetic (iar o parte din ei pe Traian Intiiul).

    Apreciază

  5. Dr. Gionescu said, on septembrie 1, 2010 at 11:46 am

    In plus voi cei care va agitati asa tare de chestia cu cipul ati uitat ca peste 12 milioane de romani sunt azi monitorizati/ascultati/depistati/clasificati de Big Brother prin celularele pe care le folosesc in disperare?

    Apreciază

  6. Aurora said, on septembrie 1, 2010 at 12:19 pm

    Nu inteleg de ce sunt atat de putine comentarii la acest topic. D-na judecatoare vorbeste atat de bine, ar trebui sa le dea multora de gandit.
    Sa va tina Dumnezeu sanatoasa, doamna Carmen !

    Apreciază

  7. Pan Tvardovskii ...instalator said, on septembrie 1, 2010 at 12:42 pm

    Buna saccsiv .Eu sint convins ca englezii nu refuzat cipurile ca dadea crestinismul afara din trinsii.Dar macar atit.Biometricul are si conotatii anti intimitate.Este inuman ca pentru confortul de fapt ,lenea si nesimtirea ,unor trepadusi si functionari sa se ingradeasca dreptul de avea constiinta religioasa.Ma uit unde ai zis tu .

    Apreciază

  8. petru said, on septembrie 1, 2010 at 6:58 pm

    toata libertatea asta de 20 de ani,de la rev si pana acum,a fost programata,pt ca omul saa se obisnuiasca cu binele,cu mancare buna,cu masinuta,mai ales cei tineri care n-au prins vremurile cum traiau oamenii demult,cu o coaja de paine uscata,ne va restrange cu totul,suntem vai de capul nostru,nu te mai lasa sa iei un permis,nu te mai lasa cu buletin,vor sa te transforme intr-un animal dresat,multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut intr-o zona in care pot primi un cuvant salvator in calea acestor satanisti,masoni,sunt in apropierea Parintelui Justin,in apropierea Parintelui Eronim,duhovnicul meu,datorita lor,am cunoscut adevarul si primesc predici minunate,sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de toate,pt ca o sa fie mai greu ca pt Sfinti,dar pana la urma sunt convins ca o sa ne intalnim cu totiide-a ddreapta Mantuitorului,pt ca stim binele,si il vom urma,indiferent de greutatile cu care vom fi chinuiti

    Apreciază

  9. […] Iata si ce scrie Judecator Carmen Elena Paduraru in articolul „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”: […]

    Apreciază

  10. […] Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA” […]

    Apreciază

  11. ioanaludascalu said, on iunie 11, 2011 at 10:11 pm

    Frate Saccsiv,
    Va rugam sa ne ajutati prin informatii concrete legate de modul in care putem contracara prin cai legale – articole din legi care protejeaza datele personale pe care sa le avem in preambulul unor memorii pe care sa le semnam si pe care sa le trimitem unde nici macar nu stim -urmatoarele situatii ivite in scolile romanesti :
    – suntem obligati sa ne ridicam cartile de munca pt ca toate datele legate de incadrari, vechime, modificari de salarii si tot ce se mai scrie in ea se vor face pe suport electronic
    – se spune ca pana la 1 sept sau dupa 1 sept 2011 vom fi obligati sa avem si semnatura electronica
    – unora dintre noi – mie, una nu inca- li s-a spus ca din anul viitor scolar sa-i determinam pe parinti sa solicite cataloage scolare electronice mintindu-i ca nu costa mult si ca sunt mai avantajoase .
    Cum sa actionam?
    Ce articole de lege si din ce legi ne pot ajuta?
    Ce modalitate de actiune sa adoptam- memoriu si lista de semnaturi pe care sa le stragem de la colegii nostrii ca si in cazul pasapoartelor electronice si al vaccinari impotriva cancerului de col uterin – si pe care unde sa le trimitem sau initiati fratia voastra o lista cu semnaturi ca in cazul Rosia Montana de catre nu stiu care ecologisti?
    Unde sa trimitem listele de semnaturi- la Ministerul Muncii sau unde?
    Va multumesc anticipat

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.