SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (subtitrare in limba romana) – Un excelent filmulet rusesc despre CIPURI si o intrebare: CIPURILE IMPLANTABILE actuale LE-ATI ACCEPTA?

Posted in CIPURI by saccsiv on septembrie 9, 2010

   Sunt atat de recunoscator pentru acest cadou neasteptat. Doar el [cipul] va salva viata mea daca se intampla ceva”.

   Cutremurator …

   In clipul de mai sus, observam ca cipurile implantabile fac ceea ce pot face si unele carduri de plastic. Dupa cum multi dintre voi deja stiti, o noua teorie face adepti in randurile celor ce pana mai ieri figurau in tabara ortodocsilor anti sistem.

Anume, ca actele cu cip nu prea ar fi o mare problema … Prin urmare, acel card de plastic din filmulet, n-ar fi nici el cine stie ce. Dar in loc de card, putem avea un cip implantat ce face exact ceea ce face acel card. Asadar, intreb pe cei ce-i ataca furibund pe cei ce indeamna sa nu luam actele cu cip:

   UN ASTFEL DE CIP V-ATI IMPLANTA IN CORP?

   Daca da, de ce?

   Daca nu, de ce?

   Cititi va rog si:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 9, 2010 at 6:57 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. viorel said, on septembrie 9, 2010 at 7:53 pm

    Nu l-as implanta pentru ca nu sunt sigur ca e benefic organismului (ar putea contine substante nocive). Dar probabil n-ar fi rau de purtat ca bratara…

    Apreciază

    • vasile said, on septembrie 9, 2010 at 8:16 pm

      Esti sigur ca e bine bratara ? Daca o vei pierde ?
      Sistemul va gasi raspunsuri pentru toate .
      Aparenta aceasta de a face totul mai simplu prin utilizarea acestor cipuri este o alta latura diabolica . Foarte multa manipulare in acest film si in altele asemanatoare . Sunt prezentati oameni care sunt mai „liberi” , nu stau la cozi . Nu stiu care e realitatea in USA dar multi par a avea creierul spalat – zici ceva de terorism si se reped toti sa ia cipuri .

      Apreciază

    • fanu said, on septembrie 9, 2010 at 9:04 pm

      da, ce îs animal să port brăţară? ce îs condamnat să port o brăţară? sunteţi culmea oameni buni…

      Apreciază

    • fanu said, on septembrie 9, 2010 at 9:06 pm

      se pare că vă place mult contextul romanului 1984 dacă preferaţi o brăţară la mână şi să fiţi scanat tot timpul…

      Apreciază

      • Stefan said, on septembrie 10, 2010 at 12:51 pm

        Este acelas individ care spune pe alt site ca el vrea cardul de sanatate…este acelas mason deghizat si menit sa devieze subiectul temei…este acelas individ murdar si plin de putregai care se tot baga singur….in seama, frate fanu!

        Apreciază

    • G-man said, on septembrie 9, 2010 at 9:16 pm

      una la gat …

      Apreciază

    • G-man said, on septembrie 9, 2010 at 9:18 pm

      …..sa curenteze cand maraii

      Apreciază

  3. Cosmin S. said, on septembrie 9, 2010 at 8:21 pm

    Min 1.13………. chiar si preotii si-au amintit de profetiile biblice, “trei de sase” si “pecetea fiarei”
    Dupa cum se vede in imagini, cipul este introdus in mana dreapta…….
    Min 1.36 Cei care nu sunt inca decisi asupra implantului, analogul acesteia este predat de obicei sub forma de cartele de plastic

    Este limpede. Cipul in mana dreapta. Pecetea poate lua si alte forme in viitor, dar un lucru este sigur, va fi pe mana dreapta sau pe frunte.
    Deci, pana te obisnuiesti cu ideea implantului, adica cu pecetea fiarei pe mana dreapta, o poti purta in buzunar, pe cartela.

    Apreciază

  4. σύμβολον said, on septembrie 9, 2010 at 9:26 pm

    …si daca il pune in mana stanga?

    Apreciază

    • bucatarialuidodo said, on septembrie 10, 2010 at 6:57 am

      In mana stanga nu au cum sa-l puna pentru ca nu are nush ce chestie. Cipul lucreaza pe diferenta de temperatura a corpului si doar in mana dreapta si pe frunte sunt cele mai mari schimbari de temperatura din tot corpul. Sunt doar doua locuri unde se poate pune. Si ca sa-l scoti trebuie sa spargi capsula si in corp ti se va varsa continutul, ceea ce nu cred ca e bine de vreme ce i-au pus capsula aia. Mai bine ma feresc si stau la cozi decat sa stau urmarit mereu.

      Apreciază

  5. WillyS said, on septembrie 10, 2010 at 2:17 am

    Manipulare grosolana. Este pe aeroportul din Denver, CO, si cum nea caisa zice ca sunt cozi la asemenea aparate….nu este nimeni sa se arunce la asemenea aparate….doar cate un ratacit.
    @ vasile – traiesc in USA si iti pot zice ca nu toti americanii, indiferent de culoare sau orientare politica sunt „spalati”. Multi deja nu mai cred in ce zice CNN sau fox news… multi au deschis ochii deja. ce-i drept, gasesti multi care inca le lipsesc acele striatiuni pe creier.
    chestia cu cipul etse reala, in anumite state sau counties(ca un fel de judete) este OBLIGATORIE ciparea oricarui animal de casa ; si este destul de ieftin, daca ne gandim ca o interventie de genul asta costa cam $39.99.
    Cand va venii vremea din urma, cum zice Scriptura…multi vor fi chemati – putini alesi!

    Apreciază

  6. Adrian said, on septembrie 10, 2010 at 7:11 am

    Eu nu le iau, cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa rezist! Doamne Ajuta!

    Apreciază

  7. marin said, on septembrie 10, 2010 at 12:38 pm

    In privinta cardurilor de sanatate, eu, perrsonal cred ca autoritatile romane, care nu s-au lecuit nici acum de mentalitatea comunista a supravegherii, fac exces de zel. Spun asta, deoarece, in tarile occidentale exista de mult carduri de sanatate. Eu personal detin unul danez, dar nu are cip, nici amprente si nici istoricul medical al pacientului si poate fi folosit in orice tara din spatiul Schengen.Ideea pentru care a fost facut este ca sa simplifice birocratia, nu pentru urmarire. In tarile nordice toate serviciile de sanatate sunt gratuite si statul plateste,cardul avand doar banda magnetica pe verso, cum aveau pe vremuri vechile carduri bancare la noi. Cand te duci la medic, treci cardul prin aparat si medicul este platit astfel pentru consultatie,de ccatre stat, dar se uita pe fisa ta medicala, daca vrea sa-ti stie istoricul,nu-l poate vedea de pe card, iar daca te trimite la un specialit, iti da o scrisoare medicala,deci nici specialistul, nu vede de pe cardul tau istoricul. Cardul de sanatate contine doar numele, adresa si codul numeric, iar daca schimbi adresa sau doctorul, tot prin posta ti-l trimite, ca sa nu te poarte pe tine pe drumuri. In tarile nordice nu exista card sau buletin de identitate si nici nu au de gand sa faca nici un act cu cip, nici pasaport cu cip. Singurele acte care au poza sunt pasaportul si carnetul de conducere, daca ai. Nici carnetul de conducere nici pasaportul nu au cip. De asta am mentionat la inceput ca eu asa cred, ca tactica aceasta cu cipuirea apartine mai mult de excesul de zel al comunistilor romani, decat de impunerea din afara. Nu ma indoiesc de spusele de pe acest site, in legatura cu agenda Elitelor, dar tarilor din vest nu le cere UE sa puna cip si antena la nici un act de identitate. E adevarat ca sunt carduri bancare care au cip de foarte multi ani, dar si la acestea poti renunta oricand si sa ceri un card simplu, doar cu banda magnetica, numai ca pe acesta il poti folosi numai la banca unde ai cont si pt cumparaturi, nu poti scoate bani de la bancomantele altor banci sau din strainatate.
    Stiu ca se scrie tot felul de lucruri prin presa, dar acolo este si multa minciuna si cred ca tot manipulare, ca sa-i faca pe romanii din tara sa creada ca peste tot e la fel.Citeam prin presa la un moment dat ca Germania sau Franta a fost prima tara care a introdus pasapoartele cu cip si cand am dat telefon sa vb cu prietenii de acolo, mi-au spus ca e minciuna si nici nu se discuta de asa ceva la acel moment,nu stiu cum e acum. De asta cred ca e bine sa-si spuna punctul de vedere si cei care traiesc in tarile vestice, ca innRomania, asa cum se tot spune si pe acest site, presa este cumparata si doreste sa manipuleze mult.

    Apreciază

  8. iustin said, on septembrie 10, 2010 at 2:14 pm

    @marin:

    Adica ne invitati sa ne parasim tara …

    Apreciază

  9. cristian said, on aprilie 3, 2014 at 2:23 pm

    Daca aceia care au cip implantat ar fi citit macar o data apocalipsa lui Ioan cu siguranta acum sar fi refuzat.Acum e prea tarziu pentru ei.Nu mai fac parte din cei alesi de Bunul Dubmnezeu.Pe mine ar trebui sa ma omoriti ca sa imi puneti cip.Eu m-am botezat in Hristos si in Dumnezeu Adevarat si asa voi si muri chiar daca voi fi torturat pana la moarte ca sa primesc cipul.Sufletul meu este al lui Dumnezeu.Asa sa faceti si voi ca adevarati crestini, sa muriti in credinta si in IIsus Hristos.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.