SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

Posted in ALEJANDRO, Lady GaGa, SIMBOLURI by saccsiv on iunie 10, 2010

   Citez din articolul Lady GaGa moare in videoclipul Alejandro (must see)

   Alejandro, cel mai nou videoclip al cantaretei Lady GaGa, a fost lansat in urma cu cateva ore. Desi are peste 8 minute, cu siguranta nu-ti ajunge o singura vizionare ca sa-l intelegi.
   Alejandro va starni controverse, asa cum ii place artistei.
   Nu te-ai gandi ca o piesa ca aceasta poate avea un asemenea videoclip, dar cand e vorba de Lady GaGa trebuie sa te astepti la orice.
   De la trimiterile religioase (tunsorile, roba de calugarita, crucile, mataniile, ritualul de inmormantare, simbolurile) si pana la scenele sado-maso cu androgini, totul este ciudat, surprinzator, poate chiar revoltator.
   Videoclipul incepe cu Lady GaGa care poarta pe brate inima inghetata a celui care i-a fost iubit, Alejandro. Urmeaza un ritual funerar, cu dansul barbatilor si scene care amintesc de videoclipul Madonnei, Vogue.
   In final, Lady GaGa moare si se descompune.
http://www.playmymusic.ro/zpD7VNOgMUo/Lady_GaGa_Alejandro_videoclip.html   Comentariu saccsiv: 

   Site-ul cu articolul nu e nici pe de parte anti-sistem si totusi autorul a observat cate ceva. Ca si unii dintre cei ce au comentat acolo.

   Sa vedem insa ce aflam din articolul Lady Gaga blasfemiaza Crestinismul cu videoclipul “Alejandro” dedicat homosexualilor:

In popularul show TV Larry King Live, Lady Gaga a declarat ca videoclipul pentru piesa “Alejandro”, recent difuzat in media, este “o celebrare si o admiratie pentru iubirea homosexualilor. Este o marturie a invidiei mele in fata curajului si vitejiei de care trebuie ei sa dea dovada ca sa fie impreuna. Nu am putut descoperi aceste lucruri cu un barbat heterosexual in viata mea. In videoclip, cersesc iubirea prietenilor mei gay, dar ei nu ma doresc”.

Oare sa fie numai asta? Ce cauta atunci simbolurile si reprezentarile religioase crestine, masonice, satanice, naziste si  jidovesti in videoclip? De ce aduce blasfemii Crestinismului in general, prin batjocorirea Sfintei Cruci, si Catolicismului in special, prin inghitirea rozariului (in mod pervers) si imbracarea robei de latex rosie ca sa arate precum calugaritele catolice? Sa fie oare Lady Gaga, de fapt, o Illuminati Girl, care face jocurile altora prin ceea ce canta si filmeaza? Sa incepem insa cu inceputul…

In dreapta, unul dintre dansatori tine in mana Steaua lui David (simbol evreiesc), iar in stanga altul tine o piramida (simbol masonic). Ceilalti dansatori din spate tin in mana cercuri, probabil simbolul globului pamantesc.

 Lumina puternica din spate sugereaza iluminarea. Umbrele formeaza, alaturi de decor, in mod imaginar, Steaua lui David

  Nu stiu ce semn este acela, probabil al “pacii” :), insa nu mai apare pe mana ei in secventele urmatoare.

Mai jos cred ca este imaginea unei “inimi incatusate”. Ea este ferecata in lanturi cu ghimpi si are cateva cuie si piroane care o strapung, asemeni ritualului de indepartare a strigoilor.

 Gaga se imbraca in batjocura intr-o roba de culoare rosie facuta din latex care sta mulata pe corpul ei.

 Steven Klein (regizorul)> “Scena in care Gaga inghite margelele rozariului incearca sa reprezinte placerea de a inghiti sfintenia”.

Mie mi se pare ca acel rozariu, din contra, este folosit in mod pervers si simbolic, pentru a produce imaginea sexului oral.

 Cred ca fotografia de mai jos sugereaza o practica oculta. Ceva asemanator se poate vedea si in controversatul film “Cu ochii larg deschisi” a lui Tom Cruise si Nicole Kidman.

 Apare acum, in mod vizibil, semnul crucii, stilizat in asa masura incat sa para ca o sageata, just in case the Vatican... De culoare rosie pe material alb, ea apare intoarsa invers (“crucea” lui Satan),  fiind pozitionata pe toate locurile posibile si imposibile ale corpului ei, in semn de batjocura la adresa Crestinismului, desi Gaga a fost crescuta intr-un mediu catolic.

 Steven Klein>“Simbolismul religios nu este menit ca sa desemneze ceva negativ, ci reprezinta lupta personajului cu fortele intunericului acestei lumi si mantuirea spirituala a sufletului “.

A, deci este vorba pana la urma de simbolism religios, adica de blasfemie, pentru ca asta inseamna sa blasfemiezi, folosind, in mod batjocoritor, simboluri religioase in alt scop decat cel destinat. Fiind intoarsa invers, se explica acum usor si urmatoarele fotografii de mai jos, reprezentand, cred,  scena ofrandei satanice.

  Ofranda  pare, la inceput, ca o “rastignire”

 Crucea inversa “pubiana” parca despica crucea mare de la deschizatura hainei

  “Ofranada” este adusa, “jertfa” inaltata. Cui?…

  Lady Gaga la Larry King Live> “Deci, presupun ca ai putea spune ca sunt o femeie cam religioasa, care este foarte confuza in privinta Religiei”.

Eu cred, insa, ca ea stie exact ce a vrut sa arate prin acest videoclip. La fel si cei care au regizat totul. Un om confuz in cele ale religiei nu batjocoreste in halul acesta Sfanta Cruce, precum vedeti mai jos.

 Katy Perry (cantareata americanca) pe Twitter, referitor la videoclipul “Alejandro”>“Sa folosesti blasfemia ca mijloc de divertisment este la fel de ieftin precum un comediant care spune o gluma rasuflata”.

In fundal, spre finalul videoclipului, o “cruce” cu laturile laterale sprijinite…

  Steven Klein> “Astfel, la sfarsitul filmului, ea alege sa fie calugarita, si motivul pentru care ochii si gura ei dispar se datoreaza faptului ca ea isi retrage simturile din lumea raului si merge inauntrul ei, pentru rugaciune si contemplare”.

Ciudata imagine si bizara explicatie. Mi se pare mai degraba ca o descompunere in neant; petele dand imaginea putreziciunii.

  

   Cititi va rog si:

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?  

MADONNA = BLASFEMIEVIDEO: seria “THE INDUSTRY”          

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

VIDEO (si transcriptul): SATANISMUL piesei „JOHN THE REVELATOR” – DEPECHE MODE

VIDEO – SATANISM muzical in Romania: AC/DC („Black Ice Tour”) – duminica 16 mai, ora 21. Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax – 25-27 iunie, Romexpo …

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

Film artistic: METROPOLIS si o analiza a sa

   De fapt, filmul la care face referire fratele se numeste:

VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului

   Mai trebuie amintit un foarte important simbol masonic – luciferic, in a patra fotografie, anume ochiul acoperit, despre care puteti citi in materialele indicate mai sus, mai ales in seria THE INDUSTRY

107 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. croxy said, on iunie 13, 2010 at 4:20 pm

    test, saccsiv, pentru subcription!

    Apreciază

  2. quintus said, on iunie 13, 2010 at 6:26 pm

    un articol interesant despre acelasi subiect
    http://www.lovendal.net/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-partea-4-alejandro-sau-venirea-antihristului/

    Apreciază

  3. DeSeKapa said, on iunie 13, 2010 at 6:58 pm

    Tocmai asistam la degradarea umana. Generatia de adolescenti nu mai are nicio sansa in fata acestui instrument de spalare a creierului satanist.

    http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/baby-gaga-si-a-facut-debutul-pe-internet-e-scandal-in-sua-video.html

    Aceste cazuri se inmultesc pe zi ce trece…
    Doamne Iarta-ne ca am ajuns in halul acesta.

    Apreciază

  4. vscared said, on iunie 13, 2010 at 11:33 pm

    Tip: scoateti videoclipul oficial intreg de pe youtube, folosind youtube downloader.
    Extrageti sunetul din video ( youtube downloader poate face asta), si salvati-l intr-un mp3.
    Va instalati audacity de pe soundforge.com . Cu audacity deschideti melodia mp3.
    Selectati toata melodia, si dati Reverse. Piesa totala (reversed) va fi de 8:43.
    Printre gaselnite:
    1. La refren, alejandro == my lord
    2. intre 4:53 si 5:02 – vorbeste de naz1_st_i in germana. Nu am reusit sa traduc in totalitate ce spune, poate un cunoscator poate sa ne spuna mai multe.
    3. intre 6:30 si 6:45 vorbeste intr-o slavona (rusa, bulgara?) foarte interesanta. Nu cunosc aceste limbi.
    Cam mica probabilitatea ca toate astea sa se petreaca „din intamplare”.

    Doamne ajuta-ne!

    Apreciază

  5. Adri said, on iunie 14, 2010 at 9:54 am

    Este o patrundere a practicilor din muzica black metal a nordicilor ma rog nu numai a lor si in muzica asta „curenta” sa ii spun asa, pina acum astea erau doar pentru un anumit target public, ma refer la rockeri, .sau e doar un imprumut de la rockeri la dance , oricum se observa o influenta evidenta a genului acesta dark si la hollywood.Nu vreau sa dau exemple de formatii de la care gaga inca mai are de invatat…

    Apreciază

  6. magelan said, on iunie 14, 2010 at 5:00 pm

    mesajele de pe you tube sunt infricosatoare…adica numai mesaje de genul:imi place videoclipul sau gaga esti cea mai tare,dc am gasit un mesaj care sa critice atitudinea si pozitia celor care au facut acest videoclip,1 mesaj la 50 …foarte putin, se vede de ce acesta „cantareata” este in topuri ,are multi adepti care inghit orice mizerie a acestei celebritati

    Apreciază

  7. […] Articolul de mai sus are la baza comentarii postate de cititorul Mihail la articolul VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa, in care acesta mai specifica […]

    Apreciază

  8. pentruvoi said, on iunie 19, 2010 at 8:49 pm

    Salut,
    Am cautat pe net mai multe informatii despre asa zisa cantereata asta. Unii spun ca nu ar fi femeie, ci ar fi hermafrodit. Cautati voi poze daca vreti, ca mie mi-e scarba. Observati doar ca mai tot timpul se imbraca ciudat, cam cum se imbraca travestitii…. poate vrea sa isi ascunda marul lui adam?
    Daca e sa cautati dupa melodia asta, veti afla ca ea face parte din „monster ball tour”. care probabil inseamna monster baal tour, Dumnezeu sa ma ierte ca am scris asta.
    E clar ca necuratul este in industria asta muzicala.

    Doamne ajuta-ne si ne pazeste!

    Apreciază

  9. […] Deși cam pe toate posturile Lady Gaga – Alejandro e pe heavy-rotation (adică se dă des și necenzurat … știu bine că schimb cum îl văd, că […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa […]

    Apreciază

  11. Iustina said, on iulie 15, 2010 at 10:33 am

    Lady Gaga indeamna la orgii, sodomie si multa, multa prostie. Lady Gaga= un monument de prostie si nebunie. O ciudatenie a naturii. Ceea ce transmit aceste „vedete” prin videoclipurile lor nu are nimic in comun cu muzica sau arta. Cine o fi in spatele acestor pipite? e lesne de priceput: homosexuali, imorali, bogatani neinfricati, satanisti etc. Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!

    Apreciază

  12. Horia said, on iulie 31, 2010 at 7:41 pm

    Domnul sa ne fereasca de asemenea oameni si sa-i lumineze pe cei atinsi de fenomenul „teribilismului” adolescentin,caci pana la urma totul se rezuma la asta…la a fi „altcineva” la a fi special,deosebit,un cineva care se doreste respectat de anturaj,de apropiati,pana si de cei necunoscuti.Cei ce nu isi dau seama de pericolul reprezentat de aceste fiare ale satanei vor fi inghititi de flacarile iadului si nicio rugaciune nu Ii va scoate din raul de pucioasa…alegerea apartine omului dupa spune si Domnul…si omul alege raul se vede.Imi pare rau de multi care nu constientizeaza,daca ar decide chiar in acest moment sa intrerupa,sa zica stop,ar fi iertati si ar avea o sansa sa se redreseze.

    Apreciază

  13. Oana said, on august 14, 2010 at 5:11 pm

    Buna. Eu o sa recunosc. Sunt adolescenta. Daca sunteti curiosi am 15 ani. Dar cu toate astea nu am fost niciodata inebunita de Lady Gaga si in mod sigur nu o iau pe ea ca model.
    Recunosc, intradevar mi-a placut melodia aceasta.
    Mi se parea ca ceva nu este in ordine la videoclipul acesta dar niciodata nu m-am gandit ca ar badjocori in halul acesta pe Dumnezeu si Sfanta Cruce in special pentru faptul ca ea a fost crescuta foarte bine (cel putin asa se spune) si este catolica.
    Acum, dupa ce am citit toate informatiile pe care „saccsiv” a avut curajul sa le arate (macar cineva sa faca asta) nu stiu ce as putea face sa dau inapoi. Adica am ascultat melodia asta de cel putin 6 ori in primele zile cred si simt ca am facut ceva rau. Imi pare rau ca am facut asta acum. Dar nu cred ca mai e nimic de facut numai sa fiu atenta
    altadata.

    Again, multumesc saccsiv pentru postarea ta!

    Apreciază

  14. […] VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa […]

    Apreciază

  15. darklorelei said, on august 19, 2010 at 3:47 pm

    foarte bun articolul!

    Apreciază

  16. Oana said, on august 19, 2010 at 8:01 pm

    Poate nu mai verifica nimeni acest anunț sau mai e nevoie de putintica răbdare

    Apreciază

  17. […] la Premiile Grammy 2011 BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa  VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga? STARPITURI: […]

    Apreciază

  18. […] la Premiile Grammy 2011 BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa Noi avem datoria sa ne opunem prezentei ei la Bucuresti, capitala unei tari crestinate de apostolul […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa  […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.