SACCSIV – blog ortodox

Papistasii din Polonia protesteaza impotriva unui concert al Madonnei. Ortodocsii de ce nu fac la fel in cazul concertului lui Lady Gaga de la Bucuresti?

Posted in Lady GaGa by saccsiv on iulie 24, 2012

UPDATE: Semnati petitia online impotriva concertului lui Lady Gaga aici.

Citez integral articolul: Zeci de mii de creştini au semnat petiţia împotriva concertului Madonnei în Polonia.

Zeci de mii de creştini au semnat petiţia împotriva concertului Madonnei în Polonia. Cântăreaţa de muzică pop Madonna a stârnit recent un alt scandal în Polonia, unde urmează să susţină un spectacol la Varşovia, chiar în ziua de 1 august, ziua comemorării celor morţi în cel de-al doilea război mondial.

O organizaţie creştină numităCruciada Tinerilor a iniţiat o petiţie împotriva acestui concert. „1 august este o zi de pomenire în Polonia. Respectăm pe cei care au supravieţuit şi pe cei ce au pierit în război. Nu vom permite blasfemierea simbolurilor noastre sfinte” a spus reprezentantul Cruciadei.

Concertul divei pop este programat pe Stadionul Naţional din Varşovia, care are o capacitate de 70000 de oameni.

Până acum 31 000 de oameni au semnat petiţia.

200000 de polonezi au murit în rebeliunea împotriva Germaniei naziste în război şi în fiecare an pe 1 august, sirenele vestesc la ora 5.00 p.m. o perioadă de tăcere şi de reculegere pentru eroii naţiunii.

Concertul Madonnei este un atac la simbolurile creştine pe care le profanează, arzând Cruci pe scenă, dar şi împletind simboluri creştine cu lascivitatea şi libido-ul erotic de prost gust, care promovează desfrânarea, homosexualitatea şi perversiunea.

În acelaşi timp, concertele Madonnei conţin şi simboluri naziste, svastici şi alte imagini care amintesc de criminalii de război care au ucis milioane de oameni în ultima conflagraţie mondială.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Comentariu saccsiv2:

Trecand peste faptul ca autorii acestui articol numesc pe papistasi ca fiind crestini, iata informatii despre concertului lui Lady Gaga:

Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank.

Lady Gaga e posibil sa fie mai indracita ca Madonna. Ati putut citi pe acest blog cate blasfemii si simboluri satanice sunt folosite in timpul concertelor si in videoclipurile cantaretei. Cu toate ca s-a mai ridicat o data aceasta problema, nu s-a intreprins nimic. Sa nu fim rusinati de niste eretici. N-are rost sa apelam la ierarhi, caci ei sunt tinuti sub papauc, altfel nu mai primesc bani pentru Catedrala de Mantuiala a Neamului. Deci cine face o petitie pe care sa o semnam cu totii? Macar la nivel de marturisire, daca la nivel de fapte nu se va face nimic.

Cititi va rog si:
Lady Gaga si REVOLUTIA HOMOSEXUALILOR: „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride …
VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu?
LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda
Analiza Vigilant Citizen: LADY GAGA – “Born This Way”
VIDEO: „Born This Way”, clipul in care LADY GAGA o intruchipeaza pe MAMA MONSTRU CE NASTE O NOUA RASA
LADY GAGA: „Coarnele mele sunt naturale”
Video si foto: LADY GAGA cu COARNE la Premiile Grammy 2011
BLASFEMIE: Pictura GAGA CHRIST pe prima pagina a ziarului New York Post
VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa 
VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?
STARPITURI: EVREUL Larry David urineaza pe o pictura reprezentandu-l pe Iisus Hristos, intr-un serial HBO. Altii fac piese de teatru in care-L descriu pe Mantuitor homosexual …
VIDEO: Vom vedea pe scena, alaturi Lady GaGa, cadavrele plastinate ale lui Gunther von Hagens?

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Apolitic said, on iulie 24, 2012 at 3:14 am

  Te rog sa nu ii mai numesti pe catolici papistasi. Poti sa le spui catolici sau chiar eretici dar nu papistasi. E un termen depreciativ. O jignire gratuita care nu ne face cinste.

  Apreciază

  • colaps said, on iulie 24, 2012 at 9:10 am

   Noi îi vom numi în continuare papistaşi conform adevărului. Nu-i putem numi simpli eretici pentru că am pierde din specificitate şi nici catolici căci acest termen nu le aparţine lor, fiind fost confiscat de la noi (catolicesc = apostolesc = ortodox)

   Apreciază

   • Florin said, on iulie 25, 2012 at 2:47 pm

    Conform rodex papistaș=catolic, conform egalității de mai sus catolic=ortodox… deci concluzie: ortodox=paipstaș 🙂

    Apreciază

   • saccsiv2 said, on iulie 25, 2012 at 3:20 pm

    @Florin
    conform rodex tigan diferit de rrom! asa ca lasa-ne cu DEX-ul politic corect.. iar ortodox=papistas e ceea ce-si doresc ecumenistii, de aceea au si confiscat acest termen..
    daca taceai, mai bine era

    Apreciază

   • Florin said, on iulie 25, 2012 at 3:49 pm

    mda, ai dreptate, mai bine tăceam și nu stârneam mai tare ura care încă vă domină și vă lipsește de simțul umorului… iar dacă dați interpretare proprie cuvintelor poate ar fi bine să întocmiți un dicționar propriu și să-l postați pe blog ca să ne mai luminăm și noi ăștia care-l citim 😉

    Apreciază

   • lucian said, on iulie 25, 2012 at 10:34 pm

    Îmi pare rău iubite frate catolic vine din grecescul καθολικός (katholikos), pl. καθολικοί – întreg, universal, general

    Apreciază

   • colaps said, on iulie 25, 2012 at 11:10 pm

    @lucian:
    Ai dreptate. Am greşit eu, nu vroiam să spun „apostolesc”, ci „sobornicesc”.

    Apreciază

  • un prieten said, on iulie 24, 2012 at 11:18 am

   apoliticule cuvantul papistas de ce consideri tu ca e o ofensa? pentru ca nu ai cultura? cuvantul vine de la conducatorul lor pe care ei il cred dumnezeu! asa orice grupare poarta in nume nemele sefului ! ce esti tu asa corect politic si ne faci educatie sexuala ! ia nu ne mai pune tu pumnu in gura! du te de unde ai venit si da lectii la copii tai de pe pereti

   Apreciază

   • Ambra said, on iulie 24, 2012 at 11:28 am

    Urat, foarte urat, neprietenule. Este o exprimare de neacceptat pentru un crestin.

    Apreciază

   • Ioan Pelasgul said, on iulie 24, 2012 at 6:37 pm

    Luteranii se numesc asa de la Luther…. calvinii de la Calvin …. papistasii de la ereticul papa…

    Apreciază

  • saccsiv2 said, on iulie 24, 2012 at 11:54 am

   pai vine de la papa, pe care-l considera capul adunaturii lor… de ce sa fie o jignire, cand de fapt recunosti care le e stapanul? ei sigur se bucura.. asa au fost numiti si de sfinti..

   Apreciază

 2. ioancadar said, on iulie 24, 2012 at 3:56 am

  Deasemenea, în Polonia papistaşă este interzis avortul la cerere.
  Noi, de 22 de ani, nu am reuşit.

  Apreciază

 3. mihai4 said, on iulie 24, 2012 at 4:10 am

  The new, $666-million Olympic Stadium in London was designed with a particular future in mind: disassembly.

  The result is a stadium with 25,000 seats that are meant to be permanent and 55,000 that can be easily removed after the Games.

  Explore the showpiece stadium: http://on.wsj.com/MByaEI
  Noi, 666 – milioane dolari Stadionul Olimpic din Londra a fost proiectat cu un viitor special în minte: demontare.

  Rezultatul este un stadion cu 25.000 de locuri, care sunt menite să fie permanente și 55.000 care pot fi scoși cu ușurință după jocuri.

  Explora Stadionul showpiece: http://on.wsj.com/MByaEI (Tradus de Bing) The wall street journal spune asta.

  Apreciază

 4. kosk said, on iulie 24, 2012 at 9:48 am

  …voi mai posta uneori pe acest blog. raspuns la intrebare; pentru ca in tarile catolice inca exista ordine calugaresti (eretice dar cu influenta in societate) iar in tarile Ortodoxe exista fratii ortodoxe puternice (fr ortodoxa a Sf Ioan din Serbia de ex). la noi nu exista nimic de acest fel doar asociatii neputincioase.

  Apreciază

 5. Ioan Pelasgul said, on iulie 24, 2012 at 10:47 am

  S-au cheltuit miliarde de dolari in Europa de est(Arena nationala din Bucuresti a costat 200 de milioane de dolari) ca sa se faca stadioane moderne si mari ca sa aiba Lady Gaga si tot felul de formatii sataniste unde canta. Si Stadionul din Varsovia e nou.

  Apreciază

 6. AndreiC said, on iulie 24, 2012 at 11:54 am

  Fac si ortodocsii, eu am pornit de o luna campania pe facebook unde sunt cei mai multi tineri, si am destui participanti in jurul a 1200 de oameni….si in fiecare zi apar altii noi…..i-am spus lui saccsiv si pare ca nu i-a pasat de initiativa mea fiindca el nu avea cont de facebook, desi sunt acolo cei mai multi pierduti dintre tneri care trebuie intorsi la Adevar… pagina este: https://www.facebook.com/events/422860484411418/ accesibila clor care au cont de facebook ….multumesc daca sprijiniti aceasta initiativa a mea care imi doresc foarte mult sa se transforme intr-o asteptare a artistei la aeroport cu cruci si icoane…asta in cazu in care nu putem anula acest concert ….dar de unul singur nu le pot face pe toate …

  Apreciază

 7. valentin said, on iulie 24, 2012 at 12:08 pm

  pai haideti fratilor sa strangem randurile si noi. contactam toate organizatiile crestine si facem un plan.
  haideti sa vedem cum putem sa ne implicam cu mic cu mare.

  Apreciază

 8. AndreiC said, on iulie 24, 2012 at 12:20 pm

  ACUM FAC PETITIA, CATRE MINISTERUL CULTURII?

  Apreciază

 9. Mălin said, on iulie 24, 2012 at 12:40 pm

  De ;a Wikipedia citare >
  Despre organizatia sodomita Accept:

  În mai 2005, ACCEPT a organizat primul festival a persoanelor LGBT din România, numit GayFest, care a inclus o paradă de mândrie (pride parade) prin străzile Bucureștiului. Deși această paradă a fost aproape blocată de primarul Bucureștiului, Adriean Videanu, festivalul a continuat, după ce Traian Băsescu și Monica Macovei au intervenit în favoarea grupării ACCEPT.

  Lobby-ul ACCEPT a avut un rol semnificativ în abrogarea completă a Articolului 200 în 2001.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Articolul_200

  Apreciază

 10. Stefan said, on iulie 24, 2012 at 5:33 pm

  „Si totusi n-am auzit un duhovnic sa o numeasca pe o biata femeie care se spovedeste curva. Nici pe altul hot.”

  Papistasii nu isi recunosc ratacirile si de aceea ei se numesc Papistasi – adica adepti ai Papei de la Roma.
  Daca ei si-ar recunoaste greseala ,ar inceta de a mai fi Papistasi si ar revenii in Trupul Bisericii.

  Cel ce se spovedeste este un om care isi recunoaste pacatosenia, un om caruia ai pare rau si vrea sa se indrepte.
  Papistasii nu numai ca nu doresc sa se indrepte ci si continua sa se semeteasca in ratacirile lor.

  Si de aceea ei se numesc inca Papistasi.

  Apreciază

 11. kosk said, on iulie 24, 2012 at 5:47 pm

  ..”papistasi” nu este un termen peiorativ.am avut comuniune cu papii Romei pina in 1054 cind au rupt comuniunea.(unii sunt sfinti). dupa „anno domini” 1054 de exemplu..Sf Marcu al Efesului ia numit papistasi iar mai recent, Sf Justin Popovici, papisti.

  Apreciază

 12. Sergiu Chirila said, on iulie 24, 2012 at 6:43 pm

  Asa ai scris acest articol de parca tu esti buricul pamantului si esti sfintenia intruchipata… Si tu ai aceeasi atitudine ca si „Papistasi”, vb ta, care au venit la Constantinopol sa negocieze… Adica arogant

  Apreciază

 13. valentin said, on iulie 24, 2012 at 7:12 pm

  fratilor cum se face ca mereu se ajunge la ciripituri in loc sa judecam cu credinta si sa trecem la fapte.
  haideti sa facem un plan, sa ne luptam pentru tarisoara asta dupa puterile noastre.

  Apreciază

  • un prieten said, on iulie 25, 2012 at 5:09 pm

   valentin tu cauta sa intelegi cum sa te salvezi tu lasa salvarea popoarelor ca daca popoareele nu l vor pe Hristos cum sa se salveze?

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: