SACCSIV – blog ortodox

Film artistic: METROPOLIS si o analiza a sa

Posted in METROPOLIS, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on septembrie 4, 2009

Foto: http://www.firstshowing.net/img/metropolis-dvd-cover.jpg

   Acest film mut a fost produs in 1927 in Germania de Babelsberg Studios sub regia evreului Fritz Lang. Acesta a parasit Germania in 1934, mai apoi devenind cetatean american in 1938, unde a lucrat inclusiv pentru studiourile Metro-Goldwyn-Mayer (NOTA 1). Scenariul filmului l-a scris impreuna cu sotia sa Thea von Harbou, membra a partidului national-socialist, de care a divortat in 1933 si care a ramas in tara dupa plecarea lui. La vremea sa a fost considerat cel mai scump film. Originalul avea 153 de minute, insa o parte din el s-a pierdut. Mai jos va prezint o versiune restaurata in 1984.

   Considerat un SF, acesta prezinta o societate capitalista dura formata din doua clase: conducatorii ce o duceau super bine si condusii ce cadeau din picioare de epuizare si se miscau parca teleghidati. Plin de simboluri, precum turnul Babel sau cele masonice, a tulburat mult telespectatorii si a fost unul din multele cauze care au dus la succesul revolutiei national-socialiste. Joseph Goebbels a fost foarte impresionat de pelicula si intr-un discurs din 1928 a subliniat: “Burghezia politica este pe cale sa paraseasca scena istoriei. Locul ei va fi luat de muncitorii oprimati ce-si vor incepe misiunea lor istorica”.

   Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Astfel, la vremea sa filmul si-a adus contributia in realizarea in spatiul germanic a ceea ce se pregateste acum la nivel global: pregatirea terenului pentru o revolutie care sa inlature vechile „elite” si sa instaureze o noua era. Cititi va rog si articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Foto: http://davidszondy.com/future/city/Metropolis%2001.jpg

   Aceasta imagine din film este o reprezentare asemanatoare celei puse in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul de mai jos infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

   De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999:

O parte a plafonului sediului PE s-a prăbuşit (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa foto : http://www.mediafax.ro/externe/o-parte-a-plafonului-sediului-pe-s-a-prabusit.html?3614;2917359

   Asa cum in film masele s-au bulucit impotriva masinilor asa si in viitorul apropriat revolutionarii vor navali impotriva structurilor si a tintelor false special create de catre adevaratele ELITE. ELITE care vor fi in spatele celor ce vor prezenta oprimatilor solutia totala: NOUA ORDINE MONDIALA, terenul pregatit pentru antihrist. Cititi va rog si:

VIDEO: Simboluri ale NOII ORDINI MONDIALE pe aeroportul international din DENVER

   In film mai apare un simbol important: ROBOTIZAREA OMULUI SI UMANIZAREA ROBOTULUI. Cititi va rog si:

VIDEO: Simboluri masonice si ale noii ere la Madonna, Beyonce, Rihana si multi altii

   (NOTA 1)

   Cititi va rog ai articolul:

Mass-media, cinematografie, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL  

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 4, 2009 at 4:48 pm

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. ROrtodox said, on septembrie 4, 2009 at 5:17 pm

  Inca un lucru interesant, pus cu buna stiinta este faptul ca toate stelele la noul turn babel sunt cu varful in jos , pentagrama a ‘ bisericii sataniste ‘ a lui Anton LaVey . Totul e plin de semne ..

  Apreciază

 3. Vio said, on septembrie 4, 2009 at 9:51 pm

  Saccsiv, iti respect „munca” pe care o faci si cred ca traim vremurile din urma dar sa citezi din tot soiul de aberatii (si nu ma refer la articolul de fata) si ziare de scandal de tot soiul de pe tot mapamondul doar de dragul audientei mi se pare jenibil. Daca vrei sa arati o cale spune: „Isus a zis: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata, nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.” Fii mai concret in ceea ce spui si nu iti pierde credibilitatea in fata noastra citand aiurea din orice postare pe internet.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on noiembrie 26, 2009 at 4:13 am

   …VIO..tu esti sectarul care se mai apare ca „XViorel”..etc..ce scrii tu sunt abureli sectare si mincinuni $idanesti..voi sectarii sunteti calul troian al peciunatilor in crestinsm…sunteti sub anatema de aproape 2000 ani..sf.Pavel a spus ca „..cine va va aduce alta invatatura,chiar inger de ar fi, Anatema sa fie..”

   Apreciază

 4. Vio said, on septembrie 4, 2009 at 9:55 pm

  Duhul Cel Sfant al Dumnezeului Celui Viu sa ne calauzeasca in toate zilele vietii noastre! Amin!

  Apreciază

 5. ROrtodox said, on septembrie 4, 2009 at 10:58 pm

  Vio Iisus se scrie cu doi de „i” si postarile astea de pe internet fac parte dintr`un plan mult mai mare pus la cale de ‘mai marii’ omenirii .. totul se face pe ocolite dar formeaza un tablou clar . Si vorbesti de audienta .. crezi ca face bani prin ce face ? Vezi vreo reclama ? De exemplu ( pe mapamond ) seaca Eufratul si tu nu stii ce inseamna asta ( Paisie Aghioritul a spus ca in mom secarii o sa inceapa al 3`lea razb mond si „trupele vor trece prin albia raului ca si cum el nu ar fi fost acolo”) .. si chiar daca stii ce inseamna si nu afli ca e aproape, daca nu chiar sec ce te ajuta ? Gandeste`te .. Doamne Ajuta …

  Apreciază

 6. […] Film artistic: METROPOLIS si o analiza a sa […]

  Apreciază

 7. nea Anderthal said, on noiembrie 26, 2009 at 4:17 am

  ..datatroll..nu esti care ai scris pe blogul perciounat cuvinte urate la adresa lui Eufrosin/..e un site talmudi$t in care perciuNAZIi isi varsa venimul lor impotriva oricarui opozant…

  Apreciază

 8. […] Film artistic: METROPOLIS si o analiza a sa […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: