SACCSIV – blog ortodox

Ultimele RATACIRI ale lui Marian BATAIOSU

Posted in Bataiosu Marian by saccsiv on mai 25, 2010

   E vremea cernerii cumplite si cum in timpurile acestea ratacesc chiar si dintre giganti, era evident ca nu puteau fi scutiti nici pigmeii. In articolul sau E Bătăiosu’ smintitortodox? «ecranarea Rugăciunilor» și «neputiința/neștiința Atotputernicului», Pustnicul Digital ne face cunoscute, cateva comentarii grav smintitoare ale lui Bataiosu. Astfel:

http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/08/genocid-social-in-romania/#comment-16472

bătăiosu

Reteaua de unde electro-magnetice formata in jurul pamantului are rolul de a opri rugaciunile sa mai ajunga la Dumnezeu. S-au intreprins cercetari in privinta transmisiei telepatice, asa ca se stie precis in ce conditii undele cerebrale sunt ecranate si nu pot trece de un anumit mediu. Rostul tuturor acestor masuri luate de Oculta este de a-l rupe pe om de Dumnezeu, pentru a-l inrobi necuratului. Razboiul e total, dus pe toate caile imaginabile si neimaginabile.

http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/08/genocid-social-in-romania/#comment-16487

bătăiosu

“Iar când au auzit glasul Domnului Dumnezeu, Care umbla prin rai, în răcoarea serii, s-au ascuns Adam şi femeia lui de faţa Domnului Dumnezeu printre pomii raiului./ Şi a strigat Domnul Dumnezeu pe Adam şi i-a zis: “Adame, unde eşti?“/ Răspuns-a acesta: “Am auzit glasul Tău în rai şi m-am temut, căci sunt gol, şi m-am ascuns”/ Şi i-a zis Dumnezeu:”Cine ti-a spus că eşti gol? Nu cumva ai mâncat din pomul din care ti-am poruncit să nu mănânci?” (Facerea 3, 8-11)

Tu nu stii ca intre iad si rai e o prapastie mare, pentru ca cei din iad sa nu poata trece in rai, si nici cei din rai sa poata merge in iad? (Luca. 16, 26)
De ce crezi tu ca cea mai buna perioada pentru rugaciune e miezul noptii?
Pentru a ajunge la Dumnezeu, gandurile trebuie sa indeplineasca niste conditii. Sa nu uitam ca satana a fost ingerul care a stat langa Tronul lui Dumnezeu… Crestinismul are taine care sunt transmise in soapta, la ureche. Cine crede ca-L poate cunoaste pe Dumnezeu si Tainele Lui doar citind catile Sfintilor Parinti sau Biblia, se inseala amarnic. De exemplu, cati crestini stiu ca sufletul are miros si ca rugaciunea “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul” se rosteste si intre sprancene, nu numai cu mintea coborata in inima?
Ai raspuns la problema asta: Daca Dumnezeu e atotputernic, poate face o piatra atat de mare pe care nu o poate ridica? Cu asta vreau sa spun ca ratiunea are limitele ei.

Inchipueste-ti reteaua asta de unde electro-magnetice ca o bariera de nori prin care razele soarelui nu poate patrunde.

http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/08/genocid-social-in-romania/#comment-16493

bătăiosu

Ma tem ca e mai mult decat atat. Diavolul e mai viclean si cunoaste mai multe despre om decat ne imaginam noi. De altfel, necuratul ne cunoaste mult mai bine decat ne cunoastem noi insine pe noi.
Evident ca crestinul trebuie sa se roage in orice conditii si imprejurari, asta e datoria si menirea lui, dar una e una, alta e alta. Omul zilelor noastre e diferit de omul creat de Dumnezeu, din toate punctele de vedere: fizic, genetic, biochimic, bioenergetic, intelectual, psihic, etc. Iar cei care ii slujesc necuratului au ajuns destul de departe cu mijloacele de inrobire. Acum masinile pot citi gandurile, exista chiar arme telepatice, substantele psihogene pot schimba compozitia chimica a creierului, se pot inhiba anumiti centri corticali, se poate ucide de la distanta prin intermediul aparatelor de rezonanta electro-magnetica, amintirile pot fi stocate pe un suport fizic detasabil, etc. Crestinul trebuie sa se roage in permanenta pentru a contrabalansa efectele negative, distructive, ale fiilor intunericului.

Dumnezeu nu-l mai vedea pe Adam pentru ca protoparintele nostru era gol de Dumnezeu. El cazuse din starea paradisiaca cand era una cu Sfanta Treime. Dumnezeu nu l-a mai vazut pe Adam pentru ca el nu mai era in Lumina. Adam nu se ascundea, pur si simplu disparuse. Doar cel care a avut experienta unirii mistice cu Dumnezeu poate realiza ce a fost in sufletul lui Adam cand s-a vazut in intuneric.

http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/08/genocid-social-in-romania/#comment-16524

bătăiosu

Nu esti la curent cu ultimile descoperiri si cercetari in materie, desi am postat articole legate de subiect pe blog. Daca citesti profetiile Sfintilor Parinti vei vedea ca nu e vorba de SF, ci de cruda realitate. Iona nu e Ion, iar omul vremurilor biblice avea foarte putine in comun cu omul modern, din motivul asta nici nu cere Dumnezeu atat de mult de la noi – au spus-o Sfintii lui Dumnezeu inaintea mea.

   La Pustnicul Digital gasiti o analiza a comentariilor de mai sus. Eu ma limitez la a va reaminti si de cele scrise la:

Doua comentarii la acelasi articol (RAZBOI INTRU CUVANT si MISA) ce dovedesc ca a sosit vremea separarii graului de neghina

74 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 25, 2010 at 6:28 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on mai 25, 2010 at 6:45 pm

    Am vazut si ultimul articol al Bataiosului si ultimul aici. Din pacate, cred ca distanta dintre voi se va transforma intr-o prapastie in urma acestor articole!
    Pe de o parte sunt de acord ca Dumnezeu nu are nevoie de razboinici, dar cand vrea si-i ia dintre noi. Nu se poate doar rugaciune fara fapta sau fapta fara rugaciune.
    Pacat ca va fi divizare.

    Un lucru e de admirat la satanisti, sunt uniti. Nu isi bat capul cu astfel de lucruri.
    Dar Dumnezeu stie ce a hotarat si ce a hotarat El se va implini indiferent de cele spuse sau scrise de noi. Are puterea deplina si poate face ce vrea.

    Apreciază

    • comentator said, on mai 25, 2010 at 6:55 pm

      Gandesti gresit! acolo unde este diavolull nu poate fi unire! Numai Biserica Lui Hristos este una sfanta, soborniceasca si apostoleasca! La satanisti nu poate fi unire ci dezbinare pentru ca ei urmeaza celui ce dezbina! care unire la ei??? sunt individualisti, cauta putere, cauta fiecare sa iasa in evidenta, sunt egoisti! Cei ce sunt in Biserica si Urmeaza Lui Hristos sunt smeriti, au dragoste… ce poate uni mai mult decat Dragostea???
      Cat despre Bataiosu, el este inselat si gata! Sa-i dea Dumnezeu gandul cel bun, si noua smerenie si dragoste pentru a-i intelege si a ne intelege neputintele!

      Apreciat de 1 persoană

      • Radu said, on mai 26, 2010 at 4:50 am

        Hai sa te readuc cu picioarele pe pamant. TOTI din Biserica SUNT PACATOSI! TOTI!
        Dumnezeu nu s-a pus pe Cruce ca sa se judece pacatosii intre ei, care e mai smerit si care e mai drept.
        Tu comentatorule vorbesti de egoism dar il practici. Daca ai in tine un gram de credinta pura atunci du-te la Bataiosu si roaga-te de Domnul sa iti dea putere sa aplanezi conflictul. Sa vezi unire nu dezbinare. Numai dezbinare si mandrie. Nu s-ar pune unul in genunchi sa spele picioarele altui pacatos.
        Auzi la el, acolo unde este diavolul. Dar diavolul nu e si la tine? Esti sigur ca nu e? Diavolul nu e si aici pe blog? Esti sigur ca nu e? SACCSIV nu are cel putin un demon care inca il chinuie? Unde e pacat e si diavol. Nu se poate altfel.
        IAR DUMNEZEU VINE PENTRU NOI ACOLO UNDE SADE DIAVOLUL CA SA IL ALUNGE CAND NOI CEREM ASTA, CACI SINGURI NU PUTEM.
        Pacat de cearta asta. PACAT!

        Apreciază

      • comentator said, on mai 26, 2010 at 3:46 pm

        Dragul meu, tu nu crezi in mantuire!

        Apreciază

  3. umilinta said, on mai 25, 2010 at 6:51 pm

    Sfantul Zosima i-a povestit mai departe viata Sfintei Maria Egipteanca, nu s-a intamplat tot asa in zilele noastre nici cu Danion , nici cu Monica Ecaterina Fermo( s-ar putea sa-i vina si ei randul, de a fi luata la cercetat). Cam toti care incearca sa faca ceva cad in greseli, oare este mai bine sa nu mai facem nimic? Deocamdata ma ocup de Sfantul Teofan Zavoratul, in Viata Launtrica am gasit ca exista preoti duhovnici care desi au mai multi ucenici doar unuia singur ii este de folos pentru ca sunt in acelasi duh. Ceilalti degeaba se spovedesc la el. O sa-i vina randul si Parintelui Mihail de la Antim, tot ce este renumit v-a fi smerit.

    Apreciază

  4. cristi marin said, on mai 25, 2010 at 7:16 pm

    tipul e dus rău, l-am vazut si prezentarea pentru candidatura la presedentie, sunt curios pe cine are de duhovnic, sau daca are, oricum pare irecuperabil,
    el zice in prezentarea lui, ca a fost posedat, se pare ca incă mai este , si inca bine

    Apreciază

  5. […] din partea lui saccsiv, care a “contra-atacat” imediat cu propria postare, care arată “Ultimele RATACIRI ale lui Marian BATAIOSU”, sub titlu postând o poză mai veche de-a mea, pentru a şti lumea cine este rătăcitul, şi […]

    Apreciază

  6. G-man said, on mai 25, 2010 at 7:40 pm

    pacate avem toti dar oamenii astia care rescriu evanghelia fac o mare greseala , poate din cauza ca nu ne luptam cu inamicul cel mai apropiat asa cum zice Parintele Arsenie „mana care tine cutitu e prima noastra problema „. se discuta despre toate din luna si din stele si se analizeaza posibilitati de cei fara posibilitati dar despre lucruri mai apropiate noua aproape deloc. de ex sa existe pagini in care sa se expuna pareri cu argumente despre : tinuta la biserica , pozele care le pun fetele pe hi5 imbracate sumar (ma refer la cele care frecventeaza biserica si se cred cuminti ,da daca le vezi profilu de hi5 te sperii) , imbracamintea pe strada , falsa smerenie; ca toti zic ca sunt pacatosi dar daca arati unuia : uite asta e pacatu tau nu mai vb cu tine . sau zambete pioase catre preot si daca te interpui in drumul lor spre icoana iti sparg capu cu privirea si cu vorba.

    ce facem sa invingem toate patimile ? si sa ajungem sa ne iubim dusmanii ..
    cum trebuie sa petreaca un crestin de ex la botez ..? ca mai nou botezu se face ca nunta cu dar cu lautari
    cum trebuie sa petrecem la nunta ?

    toata lumea zice de greve razboaie socoteli ..da de rugaciune nimic , ia organizati fratilor o zi( 0 ora ) de rugaciune pe saptamana pentru tara, ca pe net circula repede stirea..

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2010 at 7:51 pm

      G-man

      De exemplu articole de genul asta?

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/02/21/cum-trebuie-sa-se-comporte-si-sa-se-imbrace-femeile-in-biserica/

      Apreciază

    • ioana said, on mai 26, 2010 at 7:04 am

      G-man,
      Anul trecut, am fost la o nunta crestineasca. Miri au participat la Sf.Liturghie, s-au impartasit cu Sfintele Taine (deci au amanat noaptea nuntii ca asa se cuvine dupa sfanta impartasanie), petrecerea a fost fara lautari… Deci, se poate si asa!
      Asa este in obstea in care petrec eu. La dumneavoastra cum este, nu stu.
      Dar ca la dl. Bataiosu, n-am mai auzit pana acum :”rugaciunea intre sprancene”. Muream si p-asta nu o mai auzeam!!!

      Apreciază

      • G-man said, on mai 26, 2010 at 7:38 am

        Ioana , ma bucura ce imi spui mi-ar placea sa aud mai multe pareri ca ale tale ca avem nevoie sa ne intarim unii pe altii in credinta .
        Eu sunt din Bucuresti si nu am habar de nunti crestine (ortodoxe ) in acest „sodoma” modern,
        de aceea ar fi intaritor sa auzim ca mai se tine totusi prin alte locuri lumea de treaba.

        Apreciază

    • ioana said, on mai 26, 2010 at 7:51 am

      G-man,
      Credeti-ma, nu exagerez cu nimic. Eu locuiesc in provincie, intr-un orasel mic. Mireasa de care am amintit este politist. Nu sunt niste trogloditi. Fata nu umbla cu basma pe strada, sau ceva de genul acesta.
      Finii mei au 5 copilasi mici si obstea le plateste lunar cresa. Si astfel de exemple va mai pot da, spre incurajare, dar iar ma cearta lumea ca aduc laude.
      Dupa cum vedeti, eu nu spun nimanui frate sau sora, pt ca ma simt nevrednica de acest nume…asta in primul rand datorita obstei in care m-a adus Dumnezeu.
      In Biserica Ortodoxa este dragoste si sfintenie, indiferent de cate mizerii se arunca asupra ei.
      Iertati-ma!

      Apreciază

      • uncrestinortodox2 said, on mai 26, 2010 at 9:29 am

        Nu vreau să mă luad, dar cununia mea civilă şi religioasă,ambele le-am ţinut în Biserică, şi ne-am şi împărtăsit la Sfânta Liturghie. Şi acum mă minunez cum ne-a păzit Bunul Dumnezeu până la Taina Cununiei!

        Apreciază

      • ioana said, on mai 26, 2010 at 11:43 am

        uncrestinortodox2,
        eu nu consider ca va laudati, de vreme ce recunoasteti ca v-a pazit Dumnezeu.
        Facem asta spre mangaierea si intarirea celor care au nevoie de astfel de marturii.

        Apreciază

      • Anonim said, on mai 26, 2010 at 12:30 pm

        In Timisoara de asemenea am vazut in urma cu 2 saptamani o pereche de miri participand la Sfanta Liturghie, e ceva…

        Apreciază

  7. agerstress said, on mai 25, 2010 at 8:04 pm

    Eu cred ca necuratul incearca sa arunce samanta de razboi intre credinciosii ortodocsi. E tot un fel de „joc” dea noua ordine in loc de presupusa noua ordine doar ca aici nu ordinea lumeasca vrea el sa o rastoarne ci pe cea cereasca. Sigur ca nu va reusi dar cu toate astea insista. Apropos de chestia asta, daca priviti cu atentie asazisa „stea a lui David” veti distinge doua triungiuri suprapuse si in contrasens (contrasens pe verticala!) care luate impreuna pot simboliza tocmai intentia aceastei schimbari de ordine (un fel de rocada). Mai mult, prin intersectarea celor doua triunghiuri se formeaza o stea cu 6 colturi care contine 6 triunghiuri mai mici vizibile orientate catre exterior si 6 triunghiuri invizibile (pot fi vizibile in sigiliul american) orientate cu varfurile spre interior. Aceste 12 triungiuri mai mici sunt dispuse spate in spate cate 2, unul cu varful spre exterior si unul cu varful spre interior. Dar asta e alta poveste…

    De aceea nu trebuie sa adanciti la nesfarsit un conflict aproape ridicol. Adevarat, oamenii mai gresesc, (bine ar fi sa le arate cineva unde si eventual sa-i ajute sa-si indrepte gresala) mai cad uneori pentru a se ridica din nou. Poti face din acel om un prieten indreptandu-l sau un dusman pe viata dandu-i in cap.
    Suntem totusi prea putini ca sa ne razboim intre noi mai ales ca respectivele conflicte nu vin din ura sau dusmanie sau rautate ci din gresala.

    Apreciază

    • Radu said, on mai 26, 2010 at 4:56 am

      „De aceea nu trebuie sa adanciti la nesfarsit un conflict aproape ridicol. Adevarat, oamenii mai gresesc, (bine ar fi sa le arate cineva unde si eventual sa-i ajute sa-si indrepte gresala) mai cad uneori pentru a se ridica din nou. Poti face din acel om un prieten indreptandu-l sau un dusman pe viata dandu-i in cap.
      Suntem totusi prea putini ca sa ne razboim intre noi mai ales ca respectivele conflicte nu vin din ura sau dusmanie sau rautate ci din gresala.”

      Cel mai bun raspuns pana acum.

      Apreciază

  8. ROmanul said, on mai 25, 2010 at 8:45 pm

    Eu nu inteleg cum poate crede cineva ca undele electromagnetice pot opri rugaciunile oamenilor sa ajunga la Dumnezeu! Dumnezeu este pretutindeni, chiar si in interiorul nostru. Dumnezeu nu este undeva departe in univers!

    Adevarul ca multi dintre noi incercam sa facem cu puterile noastre cate ceva pentru apararea/cunoasterea adevaratei credinte care este cea Crestin Ortodoxa.

    Uneori insa ceea ce facem, facem dupa mintea si vointa noastra, in timp ce Dumnezeu poate dorea ca noi sa facem altceva…

    Sa nu ne pierdem sufletul nostru incercand chipurile sa salvam alte suflete… si datorita mandriei pe care o avem, incercam sa scoatem paiul din ochii altora, noi insine avand o barna… Si astfel riscam sa auzim:

    „21. Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
    22. Multi Imi vor zice in ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu in numele Tau am proorocit si nu in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut?”

    Sau… Doamne au nu am facut eu un site ortodox, ori un blog, ori nu luptam eu impotriva noii ordini mondiale pe care incercam sa o demasc zi de zi?…

    „23. Si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea.”

    Apreciază

  9. mihaikon said, on mai 25, 2010 at 8:47 pm

    nu ma mir ca fratele bataios ajunge sa dea o interpretare parapsihologico/infoenergetica a unor fragmente din biblie ,e trist pt ca orice incursiune
    in ocult lasa in sufletul recent convertitului urme adanci, care, dupa canoane, se vindeca in 25 de ani /canonul erziei ,vrajitoriei …asta daca nu a primit un canon specific primit de la duhovnic …e de plans ..cred ca si fratelui Danion tot de aici i se trage ,oricum e doar o ipoteza ….Doamne ajuta !

    Apreciază

  10. Aurora said, on mai 25, 2010 at 8:48 pm

    E ratacit rau, saracul Trebuie sa ne rugam pt. el. Interpreteaza Biblia dupa capul lui, vai ce nebunie !

    Apreciază

  11. G-man said, on mai 25, 2010 at 9:01 pm

    nu ar trebuii sa mai dati curs -raspuns ca la felul cum vorbeste e departe de a fi luat intr-o discutie de la crestin la crestin . sa il ajute Dumnezeu sa se faca bine.

    Doar sa zici Doamne iarta-ma si se deschide o usa a milei care face minuni in inima omului.

    si cand va rugati in gand sa nu strigati ca Moise .

    Apreciază

  12. Nina said, on mai 25, 2010 at 9:14 pm

    Se face rugaciune pentru tara l aora 21.30 cu Paraclisul inatai al Maicii Domnului si cu rugaciuea de safrsit: Doamne IIsuse Hristoase , fiul lui Dumnezeu Tu ai spus cu preacinstitele tale buze : Dacă doi dintre voi se vor învoi pe pământ în privinţa unui lucru pe care îl vor cere, se va da lor de către Tatăl Meu, Care este în ceruri.
    Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor. Neschimbate sunt cuvintele Tale Doamne , fara de margini esti in iubirea TA fata de oamnei , iar milostivirea Ta nu are sfarsit
    Noi , robii Tai ne rugam pentru poporul roman, pentru prelungirea timpului de pocainta,i iertarea de pacate si prelungirea actelor cu microcip.

    Apreciază

    • umilinta said, on mai 26, 2010 at 5:07 am

      Dar de ce sa nu se citeasca al doilea Paraclis , care este facut de Sfantul Dimitrie al Rostovului? De ce majoritatea duhovnicilor au luat reteta de a da spre citit primul paraclis?;despre care Sfantul Varsanufie scrie ca a fost alcatuit de Teostirict monahul, un calugar care s-a increzut in visuri (vise) si a ajuns in iad. Eu nu am chef sa citesc rugaciuni facute de unul din iad. De fapt nici nu este facuta ci alcatuita, adica Teostirict a luat frazele care i-au placut cel mai mult din Canoanele Maicii Domnului (de Ioan Damaschin) si a facut un paraclis pe care nestiutorii calugari il citesc duminica cu toate ca ei au de la Sfantul Damaschin alt canon de citit pentru Duminica. Oricine, chiar oricine poate alcatui inca sase sau zece paraclise luand ce ii place din Canoanele si asa am terminat cu aceste canoane ale Maicii Domnului. Poate Maica Domnului o sa ajute lumea care se roaga ei si cu rugaciunile alcatuite de mine.

      Apreciază

      • daniel said, on martie 9, 2013 at 10:56 am

        @umilinta,
        Desi ai scris demult, acum trei ani, iti raspund eu acum la prostia pe care ai scris-o atunci. Cum poti scrie asemenea ineptii? Sfantul Teostirict este trecut in calendar pe 17 martie. E un sfant al Bisericii care a fost marturisitor pentru sfintele icoane si a suferit foarte mult! L-a sfarsitul vietii a alcatuit primul Paraclis al Maicii Domnului. De unde stii tu ca este in iad??? Unde ai citit o asemenea prostie? Cum sa fie in iad si in calendar ca sfant in acelasi timp?? Ia citeste aici: http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/documentar/o-istorie-paraclisului-maicii-domnului
        Caieste-te si roaga-L pe Dumnezeu sa te ierte si pe Sfantul Teostirict…

        Apreciază

    • G-man said, on mai 26, 2010 at 6:10 am

      Nina multumesc de informatie ca nu am vazut nicaieri scris de vreo rugaciune pt tara. dar informatia e incompleta mai da detalii. face mai multa lume ? e initiata de vreo manastire actiunea ? sau e initiata pe vreun blog?

      Apreciază

      • Anda said, on mai 26, 2010 at 8:50 am

        De anul trecut sau poate de acum 2 ani, Maica Siluana Vlad se roaga pentru toata suflarea impreuna cu toata obstea si mai multi credinciosi la ora 22.00-ora Romaniei.
        Ideea a plecat de aici: http://www.sfintiiarhangheli.ro/node si rugaciunea impreuna cu Maica este promovata de mai multe bloguri. I se alatura cine vrea. Iata ce ne spune Maica despre rugăciunea de la ora 22:
        „Va invit iarăşi pe toti la o scurta rugaciune (2-5 minute macar) cu „Doamne Iisuse”, in fiecare seara, la ora 22, acolo unde ne aflam fiecare!”
        „Noi spunem, pe rand, dupa rugaciunile incepatoare, de cate 10 ori „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi si pe toata lumea ta” apoi, pentru cei ce se roaga impreuna cu noi si terminam cu „Sub milostivirea ta, scapam…”.“
        Maica Siluana

        Inregistrarea rugaciunii de la ora 22.00 aici: http://vimeo.com/4943746
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Anda said, on mai 26, 2010 at 8:54 am

        Corectez. Inregistrarea rugaciunii de la ora 22 se gaseste aici:

        Apreciază

      • G-man said, on mai 26, 2010 at 3:00 pm

        multumesc Anda , multumesc Nina .
        concluzia aproximativ ora 22 e bine sa ne rugam pt tara suntem mai multi la ora aia .
        tara inseamna si Replubica Moldova sa stii si tu Serghei nu esti singur.
        Dumnezeu sa ne ajute!

        Apreciază

      • G-man said, on mai 26, 2010 at 4:53 pm

        si inca ceva dragilor surori astazi la 22 sa va rugati si pt pompierul mort azi in incendiul „europa”
        Dumnezeu sa-l odihneasca!
        am auzit trecator stirea dar ma intristeaza ,ca pompierii sunt niste crestini in fapte am cochetat si eu cu ideea de a fi pompier.

        Apreciază

  13. nea Anderthal said, on mai 26, 2010 at 1:22 am

    salut,
    Eu m-am lamurit cu „bataiosu” de ceva timp.Am scris ceva comentarii pe site’ul lui si a raspuns de parca era bezmetic.M-am intrebat daca nu este Marean Vanghelie in spatele bloggului sau acesta sta doar pe „goagl”…
    ps:cred ca Bataiosu’ (garantat de Vanghelie?) ar trebui ignorat total ! Nu merita atentie!

    Apreciază

  14. mihaela said, on mai 26, 2010 at 5:09 am

    Bataiosu’ este tigan ?

    Apreciază

    • Radu said, on mai 26, 2010 at 5:25 am

      Nu stiu daca este sau nu. Dar daca ar fi, ar fi cel mai bun tigan dintre cati am intalnit pana acum. Nayraam stiu ca e tigan. Dar eu am vorbit cu el (chiar l-am luat mai dur) si pot spune cu mana pe inima ca nici acela nu e un suflet pierdut. Are ceva bun in el. As mania pe Dumnezeu sa spun altfel.

      Apreciază

  15. Radu said, on mai 26, 2010 at 5:37 am

    SACCSIV ar trebui sa faceti pace. Cearta asta o sa dauneze mult, mai mult o sa strice decat o sa ajute. Tu ai o fire blanda si faci un lucru remarcabil cu acest blog. Bataiosu e mai practic el asa. Dar nu e rau.
    Ce iti cer eu sa intelegi e ca acum nu mai esti doar un simplu blogger. Esti un formator de opinie in randul romanilor, alaturi de Apologeticum, Danion si altii. Este o responsabilitate aceasta. Nu poti dezamagi mii de cititori cu o cearta fara cap si coada.
    I-am scris si Bataiosului, dar el avand un spirit practic e in mod cert si mai orgolios. Insa tu esti inclinat spre spiritual mai mult si banuiesc ca iti va fi mai usor sa intinzi mana impacarii. Poate ca Bataiosu te va lovi peste ea, nu conteaza, intinde-o inca o data. Gandeste-te doar cata rabdare are cu noi Domnul. Pentru o impacare si o prietenie nu merita un efort ca asta?
    Si asa avem multi dusmani care vor sa intindem o mana catre ei sa ne puna pe ea un semn necurat.
    Gandeste-te la ce ti-am scris. Faceti pace ca sa fim si noi o uniune din nou. Noi romanii avem nevoie de o uniune acum mai mult ca oricand. Si cand ne-o dorim asa tare si vedem ca adevarati crestini se cearta intre ei, mai rau e.

    Apreciază

    • comentator said, on mai 26, 2010 at 3:49 pm

      Ceri unui ortodox sa faca pace cu un smintit! fa tu pace cu el! Sfantul Nicolae nu a vrut sa faca pace cu arie!

      Apreciază

  16. fane said, on mai 26, 2010 at 6:25 am

    Evanghelia zilei de 26 mai

    ” Caci zic voua: Ca de nu va prisosi dreptatea voastra mai mult decat a carturarilor si a fariseilor, nu veti intra in imparatia cerurilor.
    Ati auzit ca s-a zis celor de demult: „Sa nu ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osanda.
    Eu insa va spun voua: Ca oricine se manie pe fratele sau vrednic va fi de osanda; si cine va zice fratelui sau: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
    Deci, daca iti vei aduce darul tau la altar si acolo iti vei aduce aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta,
    Lasa darul tau acolo, inaintea altarului, si mergi intai si impaca-te cu fratele tau si apoi, venind, adu darul tau.
    Impaca-te cu parasul tau degraba, pana esti cu el pe cale, ca nu cumva parasul sa te dea judecatorului, si judecatorul slujitorului si sa fii aruncat in temnita.
    Adevarat graiesc tie: Nu vei iesi de acolo, pana ce nu vei fi dat cel din urma ban.

    Sfanta Evanghelie dupa Matei 5 (20-26)

    Bine le mai potriveste Domnul si Mantuitorul nostru , slavit fie Numele Lui !

    Apreciază

  17. marcu said, on mai 26, 2010 at 6:38 am

    „in timpurile acestea ratacesc chiar si dintre giganti, era evident ca nu puteau fi scutiti nici pigmeii”

    – mai concret, dati si cateva exemple de giganti care ratacesc.

    Apreciază

  18. anonim said, on mai 26, 2010 at 7:11 am

    Astazi e zi de activitate pe cerul Romaniei, CHEMTRAILS IN ACTIUNE, in Bacau este plin cerul !!!

    Apreciază

    • Veaceslav said, on mai 26, 2010 at 9:17 am

      In Chisinau la fel, foarte multe CHEMTRAILS, s-au imprastiat pe cer 3 ore si inca se mai vad.

      Apreciază

    • timisorean1 said, on mai 27, 2010 at 12:04 am

      idem si la Timisoara cu mentiunea ca activitatea propriuzisa a avut loc in 25 seara la vest de oras. in 26 dimineata ce sa vezi? o patura stravezie de nori care arata cam ciudat(si a tinut aproape toata ziua). eu zic ca erau chemtrails latite. intru pe free meteo si vad ca vantul bate usor dinspre vest iar cerul e senin. mie nu mi se parea deloc senin

      Apreciază

  19. umilinta said, on mai 26, 2010 at 8:17 am

    Că toată darea cea bună si tot darul cel desăvârsit de sus este pogorând de la Tine, Părintele luminilor, si Tie mărire si multumire si închinăciune înăltăm … Rugaciunea trebuie sa ajunga in inima, daca ajunge in inima ajunge si in cer. Au fost sfinti pe care Dumnezeu ii lumina de sus cand contemplau stelele, luna. Rugaciunea noastra este murdarita de alte ganduri si de aceia nu este primita de Dumnezeu. Pentru a ajunge la rugaciunea curata Sfantul Ioan Hrisostom spune ca daca ni se fura gandurile la Crez sau psalmul 50(din rugaciunile de dimineata si seara) sa reluam respectiva rugaciune pana o zicem curata, adica cu atentie fara alte ganduri. Nu stiu daca undele electromagnetice dau ganduri , in mod sigur unele filme , grijile lumesti , muzica imprastie rugaciunea (jertfa lui Cain).

    Apreciază

  20. Veaceslav said, on mai 26, 2010 at 11:27 am

    Sf. Ioan Gura de Aur:
    „Dacă vezi că se vatămă buna-cinstire, nu da întâietate împăcării în detrimentul adevărului, ci împotriveşte-te cu vitejie până la moarte… netrădând nicidecum adevărul”.
    “Pentru ca atunci mai degraba este pace, cand se taie cel bolnav, cand e indepartat ceea ce da nastere la razvratire.”
    Sf. Simeon Noul Teolog:
    “Orice slujitor care a tacut si nu a facut nimic sa impiedice hotii de la a sparge casa stapanului pentru a-l jefui, ci i-a lasat sa fure totul si sa plece, ar fi condamnat de stapanul sau ca un hot tradator precum acestia, chiar daca nu a facut nimic pentru a-i ajuta.”

    Apreciază

    • G-man said, on mai 26, 2010 at 2:43 pm

      Serghei ma bucurat primu tau comentariu ca cineva din Moldova scrie aici .
      dar cu cel de al doilea m-ai intristat ca aduci hula crestinismului si il pui la acelasi nivel cu niste rataciri.
      se vede ca esti un om cu suparari mari si singur in lupta ta incearca sa scoti demonul acesta sa il alungi cu lacrimi in fata icoanei Mantuitorului . uita-te doar ce te costa la o icoana cu Iisus Hristos acasa in taina si incerca sa porti un dialog nu ai nimic de pierdut decat de castigat.
      esti un om tare singur in inima ta si nu de ajutorul oamenilor ai nevoie.
      Cand vei fi liber de acest demon te vei bucura nespus .
      sa te ajute Mantuitorul tuturor Iisus Hristos.

      Apreciază

  21. George said, on mai 26, 2010 at 11:40 am

    Smintelile continua si la Pitesti! Ratacitul Klaus Keneth a tinut de curand(pe 24 mai) o conferinta la Muzeul judetean din Pitesti, organizata si prezentata de…cine credeti!-marele „misionar” Laurentiu Dumitru, prieten devotat al p. Lucian Grigore, cel cu…lingurita! Ambii au fost prezenti la conferinta, sustinandu-l si oferindu-i toata asistenta lui K.K.! Dealtfel, L.D. il promoveaza din plin pe K.K. pe blogul sau, afisand si programul conferintelor acestuia( http://laurentiudumitru.ro/blog/2010/05/13/turneu-klaus-kenneth-2010/),atentie!!!-ASTA SI DUPA CE P. MIHAIL STANCIU A ARATAT DEVIATIILE ACESTUI K.K. intr-un articol preluat de mai multe bloguri ortodoxe! Daca va uitati la comentarii, multi i-au atras atentia lui L.D. deaspre acest aspect, el insusi avand cunostinta de aceste lucruri, dupa cum a declarat la inceputul conferintei, dar cu toate acestea nu a renuntat nici la conferinta si nici la a-l promova in continuare pe K.K.!
    Conferinta a fost o adevarata parodie, K.K. facand gesturi comice si teatrale, avand o exprimare ciudata si controversata, cu abateri grave de la invatatura Bisericii, emanand, pe tot parcursul conferintei, prin discurs si gestica, un duh mai degraba protestant decat ortodox!
    Iata cateva „perle” ale lui K.K.(imi pare rau ca n-am inregistrari!):
    -„Eu nu am scris o carte ortodoxa…(!!!)…ci una care-L slaveste pe Dumnezeu!
    Intrebat, in mod firesc, daca Dumnezeu poate fi slavit, si deci trait, si altfel decat in fel ortodox, acesta raspunde ca „da, poate fi slavit asa, mai putintel, si-n alte feluri( confesiuni, etc.), nu pe deplin ca-n Ortodoxie, dar INTR-O MASURA MAI MICA!!!”…Fara comentarii!
    -Alta: Spune la un moment dat: Luther a fost IN ESENTA ORTODOX!!!…Pus sa lamureasca aceasta afirmatie, a dat un raspuns ambiguu, practic n-a avut raspuns!
    Asa ca, cititi si va minunati!…
    Baiatul asta, K.K., a batut atata drum ca sa ne spuna ca noi nu mai traim ortodoxia la intensitate, si ca s-a instalat o platitudine, o amortire…si, cumva, el vine sa ne resusciteze! Cam asta e demersul lui…
    DOAMNE APARA SI PAZESTE!
    Si ia-i de-aici si du-i!…

    Apreciat de 1 persoană

  22. eugenia said, on mai 26, 2010 at 11:50 am

    Pe bataiosul l-a sustinut in campanie…Mircea Badea!
    Cand vrei sa iti bati joc de Tara si de credinta romanilor imbraci hainele unora ca acestia. Nu vedeti cum se organizeaza haitele celor ce vor sa ne sfasaie?
    Sunt asemeni lupilor infometati, nu cruta nici oile cele batrane, nici mieii fara aparare. Striga instinctul de fiare salbatice din ei.
    Aveti dreptate, trebuie sa ne rugam oriunde ne aflam in momente anume, fara preget. Sa ne rugam si pentru cei ce nu pot sau nu stiu sa se roage, dar nazuiesc spre aceleasi impliniri cu noi.
    Ceea ce se pune acum in practica este eutanasierea batranilor si a celor suferinzi, in primul rand. Cum legea nu ar trece in acest moment, au pus in aplicare in maniera accelerata metode precise de ucidere a parintilor nostri.
    Pentru restul poporului roman va urma infometarea, frigul, umilirea, deznadejdea. Vor rezista cei tari in credinta si cei ce se vor hranii, asemenea hienelor cu cadavre, respectiv tiganii (sper ca nu toti) si cei mai salbaticiti dintre noi.
    Zilele trecute imi spunea un puscarias:” Stiti doamna ce zic borfasii? E vai si amar, ca nu mai au ce fura…Merita sa spargi casa unuia daca nu gasesti decat 20, 30 de euro? Si le mai si dau in cap prapaditilor, din dusmanie!” Precizez faptul ca puscariasul in discutie este roman.
    Este deosebit de grav ce se intampla in tara, in lume si inca nu realizam intinderea si profunzimea dezastrului.

    Apreciază

  23. danutza said, on mai 26, 2010 at 12:21 pm

    eu ti-am atras atentia de mai multe ori sa-l scoti din lista de bloguri pt ca nu este un adevarat crestin. m-am lamurit de el cand am postat cateva comentarii critice la adresa lui pe blogul sau, cand era in campania presidentiala. din motto-ul lui mi-am dat seama ca mandria il conduce. auzi…cand esti imaculat, tot se va gasi unul care sa te vada cu pete ( ceva aproximativ). sufera rau de mandrie si are un limbaj f urat, jignitor atunci cand nu esti de acord cu el. pe mine m-a scarbit, asa ca nu l-am mai citit de atunci. cred ca e cazul sa nu-i mai dai atentie!

    Apreciază

  24. Anonim said, on mai 26, 2010 at 12:46 pm

    Dragii mei ma doare sufletul sa vad cum va legati de o greseala de exprimare, eu unul asa o vad. Chiar daca par ratacite scrierile au un sambure de adevar, nu rugaciunile nu mai ajung la Dumnezeu ci noi ajungem mai greu la starea de rugaciune, concentrare ca urmare a undelor electromagnetice care ne bulverseaza biologic. Acest lucru este recunoscut si de parinti care au mai multi ani in spate decat noi cei cu cas la gura. Il voi parafraza pe Rafail Noica, el ne spune despre o maicuta foarte sporita care a trebuit sa stea 4 ore la o rugaciune care in mod norrmal ii lua mult mai putin. Puterea noastra de concentrare s-a dizolvat deci oarecum si puterea rugaciunilor noastre. Tot ce trebuie sa facem e “sa ne tinem mintea in iad” pentru a fi cat mai staruitori in rugaciune. Asa s-a intamplat sa vad lucrurile acum.

    Apreciază

    • G-man said, on mai 26, 2010 at 2:55 pm

      dupa ce cineva ataca dogma si apoi isi cere iertare … te impaci ? si dogma cum ramane // ne mai vede Dumnezeu sau nu ? Ne mai aude rugaciunile ? .. eu nu sunt de acord cu o astfel de impacare
      aici bataiosu nu trebuie s a isi ceara iertare si gata trebuie s a explice poate am inteles gresit ce a vrut sa zica iar daca am inteles bine sa retraga ..
      tu cum vezi saccsiv?

      m-am bagat ca am scris aici de la inceput si de aia ,altfel fiecare decide pt el . dar unii pt mai multi .

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 26, 2010 at 3:26 pm

        G-man

        Indubitabil, trebuie sa renunte la ratacirile sale. Caci aici e problema, nu-i vorba de o cearta, pornita, sa zicem, de la faptul ca el ar sustine ca Soros a fost la conferinta X, iar eu sa-l contrazic … De fapt, daca ar fi vorba despre asa ceva, chiar nici n-as face mare caz.

        Asadar, nu se pune problema ca eu sa-l iert sau sa nu-l iert. E migaloasa treaba. Dupa cum se vede, chiar si cu acel articol-impacare, el iar sminteste … Adica sa-l iert ca a ratacit? Dar cine sunt eu? Sau cum anume intelege el sa-l iert? Cand va mai sminti, eu sa-i zic: „bravo”?

        E o aiureala si nu-mi bat capul cu ea. El asta trebuie sa faca: sa renunte la ratacirile vechi si sa se straduie sa nu vina cu altele noi. Si atunci nu-l mai critic.

        Apreciază

      • Radu said, on mai 27, 2010 at 7:20 am

        Mie imi pare rau ca nu s-a facut pace intre voi.
        Daca as fi maine presedinte in tara asta, pe Bataiosu l-as pune sa se ocupe de armata si de granitele tarii iar pe SACCSIV l-as pune sa se ocupe de media si presa.
        Exclusiv asta as face.
        Dar asta e o visare. Realist mi-as fi dorit sa vad pace intre ei. Si pentru asta m-am chinuit ieri sa scriu randuri si la unul si la altul. Dar inca sper ca aceste tensiuni se vor ameliora pentru ca am incredere in ambii.
        Timpul va rezolva si aceasta problema.

        Apreciază

  25. anonimus said, on mai 26, 2010 at 1:13 pm

    http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/25/sa-fie-pace/
    „Il iert pe saccsiv si-mi cer la randul meu iertare.
    Eu am ingropat securea razboiului, dar cine o ridica o face pe propria raspundere.”

    Apreciază

  26. Nina said, on mai 26, 2010 at 1:18 pm

    Rugaciunea pentru tara se face de un grup de credinciosi din Bucuresti si la Aiud de maicile de acolo. Daca vrem cu adevarat sa reusim macar sa mai prelungim timpul actelor cu microcip, trebuie sa ne rugam impreuna cat mai multi., la ora fixa ! Asa cum s- a facut aceeasi rugaciune si pentru Parinetele Iustin Parvu , si a dat rod ,sa indraznim si noi , a zis Domnul ,” Eu am cucerit lumea!” ! Depinde de noi cat de motivati suntem , altfel….
    Doamne ajuta si apara-ne pe noi, pe toti!

    Apreciază

  27. eufrosin said, on mai 26, 2010 at 2:27 pm

    Armele psihotronice descrise de Bataiosu in comentariul sau exista. E plin de relatarile victimelor asupra carora ele sunt folosite, atat in SUA, cat si in Romania. Am atacat subiectul pe blogul meu, la eticheta „Tortura”. Pentru descrierea capabilitatilor lor, nu poate fi ridiculizat, caci adevarul a iesit la iveala cam de multisor.

    Apreciază

    • ROrtodox said, on mai 27, 2010 at 1:03 am

      Asta nu inseamna ca opresc rugaciunile noastre sa ajunga la Dumnezeu ( eventual ne pot da un disconfort, dar clar daca atunci cand iti e foarte greu sa te rogi si totusi o faci iti vei lua cununa mai mare fiindca Domnul vede tot ) si ” Creștinismul are taine care sunt transmise în șoaptă, la ureche. Cine crede că-L poate cunoaște pe Dumnezeu și Tainele Lui doar citind cărțile Sfinților Părinți sau Biblia, se înșeală amarnic.”

      Iarta Doamne reproducerea acestor erezii.

      De omul eretic de la prima si a doua abatere sa te indepartezi .. asta ar fi a .. doua.

      Apreciază

  28. […] Comentariul zilei (26.05.2010): LAURENTIU DUMITRU si preotul LUCIAN GRIGORE sustinatori ai ratacitului KLAUS KENNETH la Pitesti? Posted in KLAUS KENNETH, LAURENTIU DUMITRU, PITESTI, preotul LUCIAN GRIGORE by saccsiv on mai 26, 2010    Iata comentariul postat de cititorul George la articolul Ultimele RATACIRI ale lui Marian BATAIOSU: […]

    Apreciază

  29. Cosmin S. said, on mai 26, 2010 at 8:36 pm

    eufrosin,
    Armele psihotronice exista, iar microcipul biometric implantabil este arma psihotronica suprema.
    Problema e ca Bataiosu a livrat o interpretare in stil new age. Oricum, el inca mai crede in extraterestri, iar daca incerci sa-i spui ca sunt draci in varianta moderna te ia la „palme”.
    In orice caz, iti asumi un risc incercand sa-l intelegi pe Bataiosu. Eu nici nu pot citi ratacirile lui.

    Despre arme psihotronice, iata ce am gasit ceva timp in urma:
    „Instalatia HAARP este intradevar o instalatie de lupta destinata razboiului neconventional, dar este aplicata in domeniul agresiunilor subliminale NU IN DOMENIUL AGRESIUNILOR GEOFIZICE. Este vorba de faptul ca prin actiunea emisiilor HAARP, ionosfera “reflecta” catre sol, emisii de ultrajoasa frecventa, acestea fiind foarte nocive pentru organismele vii, si stand la baza atacurilor subliminale realizate impotriva comunitatilor umane.
    ………………………………
    instalatiile de agresiune geofizica sunt niste lampi sferice de radiatie ultraviolet forte care emit complementar cu o antena speciala de frecventa inalta,- impreuna ele formeaza un fascicol ultraviolet (care ionizeaza aerul/apa din aer, prin “fotoionizare”) iar emisia electromagnetica joaca rolul unui ghid de unda ce focalizeaza fascicolul ionizat SI IL ACCELEREAZA AXIAL, chiar si pana in ionosfera. In cadrul trasnportului de particule ionizate, datorita diferentei de masa, ionii (grei) pozitivi raman in centru in vreme ce electronii (usori si de semn negativ) tind sa se deplaseze elicoidal la marginea fascicolului de transport, pe ghidul de unda radio. Cand servantul instalatiei da o anumita comanda, el uneste fascicolul pozitiv cu acela negativ realizand o puternica descarcare electrica,- prin efectul termic al acesteia, se face incalzirea puternica de pilda a unei regiuni din atmosfera si prin aceasta se realizeaza dezechilibre climaterice importante.
    De mentionat ca pe tot timpul deplasarii prin atmosfera, acest canal de transport in ultraviolet pe ghid de unda radio, este capabil SA COLECTEZE sarcinile electrice libere din atmosfera, AMPLIFICANDU-SE in acest fel.”
    ……………………………………..

    Pe: http://www.urbanviorel.ro/2008/12/22/proiectul-haarp-noua-arma-geofizica-a-mileniului-iii/ la comentarii.

    Apreciază

    • Anonim said, on mai 27, 2010 at 6:20 pm

      tot legat de arme psihotronice, o opinie ortodoxa, A SE VEDEA IMPORTANTA RUGACIUNII :

      http://preugen.wordpress.com/2009/04/10/fiara-se-logheaza-direct-pe-creier/

      si de pe un site culese (cu iz newage):

      Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

      Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
      1. Bucuresti
      2. Brasov
      3. Cluj Napoca
      4. Iasi
      5. Galati
      6. Constanta
      7. Arad
      8. Timisoara
      9. Craiova
      10. Focsani

      Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

      Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.

      Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
      Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

      Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

      Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

      Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.
      Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

      Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
      Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.

      Apreciază

  30. cristi said, on decembrie 12, 2010 at 9:42 am

    nu mai comenteaza nimeni aici?

    Apreciază

  31. marius said, on decembrie 19, 2010 at 8:46 am

    bataiosu este un las…nu are curaj sa posteze niste mesaje care sunt impotriva lui…
    cere de la altii cei 7 ani de acasa…dar el nu ii are.
    in ultimul timp a inceput sa se domneasca cu ceilalti…daca nu ii spui domnule esti un needucat si un marlan
    bataiosu este un las…in loc sa raspunda unei pareri in mod civilizat el se ia de rudele cele mai apropiate ale ”agresorului” si le jigneste…nu stie ca rudele astea poate sunt moarte.
    eu sper sa nu ajunga niciodata sa stranga semnaturile…ca daca ajunge presedinte nu e mare diferenta intre el si basescu…doar ca bataiosu e fanatic.
    pentru o poza cu el dezbracat aratandu-si muschii pusa langa cuvantul crestin…la care eu am comentat…mi-a zis toate cuvintele lui ”frumoase”.
    m-am descarcat..dar o sa revin..ca sigur mai vine cu aberatii…ca doar e bataiosu…domnu bataiosu…cu ”Beee” mic…mie asa mi-a zis ca sunt marius cu ”M” mic…hahaha

    Apreciază

    • marius said, on ianuarie 24, 2011 at 10:04 am

      la el anticrestin si antiromanesc inseamna antibataiosu…mesaje care nu a vut curaj sa le publice:
      ” da…esti dus rau cu pluta…daca ai ajuns sa vb de parinti…eu nu zic nimic de taica tau de care zici ca, concura cu sinulescu si nici de mama ta…comportamentul asta e comportament de mahala…si mai vrei sa ajungi presedinte…du-te dom’le cu barca si nu mai veni inapoi..hai publica mesajul asta daca ai curaj ca stiu ca il citesti”
      al doilea:
      ” deci…mai scriu o data…nu stiu daca faptul ca nu folosesc prea des pronumele de politete indica ce fel de crestin sunt. homosexual nu sunt ( daca eram ceream mai multe poze cu d-voastra nud…dar din contra am zis ca poza nu isi are locul acolo) sunt casatorit si am o sotie frumoasa pe care o iubesc spre deosebire de d-voastra care nu stiti ce inseamna viata de familie la o varsta cand ar trebui sa aveti copii la liceu.
      la psihiatru nu eu sunt cel care trebuie sa mearga ci d-voastra care nu stiti sa va controlati nervii.
      nu am nimic personal cu d-voastra poate intro zi cand o sa am mai mult timp liber o sa va sun.
      mi-ati spus mai demult sa merg pe maidan si sa imi expun ideile…cred ca acolo ar trebui sa mergeti d-voastra la ce limbaj folositi.
      odata ce ati spus ca marlania ma caracterizeaza…m-ati facut marlan…scurt pe doi
      iertare eu am cerut de la d-neavoastra si mai cer o data….d-voastra aveti curaj sa cereti iertare pt cuvintele pe care mi le-ati adresat? mi-ati jignit tatal care este mort…d-voastra mai aveti parinti? de fapt vorbiti de mama…cred ca ea v-a mai ramas. cum v-ati simti daca cineva ar vb urat despre tata? nu e o problema pt mine daca nu va cereti iertare…ca eu pot sa iert. nu mai cereti altora sa se comporte crestineste pt ca nu stiti ce inseamna a fi crestin. degeaba postati atatea citate din biblie sau sfintii parinti…ca sunt vb goale pt d-voastra..nu puneti nimic in practica.”
      ma declar anti bataiosu marian

      Apreciază

      • cristi said, on ianuarie 31, 2011 at 12:23 pm

        e comunist baiatu asta…nu ii place deloc cand i se da peste nas…am citit dimineata un comentariu scris de remus t si acu nu mai este …la sters…sac

        Apreciază

  32. sandra said, on decembrie 11, 2011 at 2:35 am

    e strigator la cer!!!!cine suntem noi sa judecam pe altii??oameni buni,treziti-va!!imbunati-va,daca noi judecam pe altii,suntem dusmanosi,rautaciosi,…ce educatie dam copiilor nostrii??ce asteptari sa avem de la alte persoane??dupa aceea va mai intrebati k de ce sunt crime,de ce sunt oamenii violenti,de ce sunt rai si dusmanosi…sunt k si noi suntem!poate k si parintele Ilarion a gresit,dar nu noi suntem in masura sa-l judecam decat Bunul Dumnezeu!!toti gresim!!nu e nimeni fara de pacat!!toti sfintii au gresit,caci suntem oameni .haideti sa fim mai buni si sa nu mai cautam sa facem pe placul…. ,sa se bucure satana.daca nu vreti sa credeti ce a zis parintele ,nu credeti!dar asta nu inseamna k trebuie sa aruncati ku noroi in el sau in alti preoti,calugari,etc.Fiecare isi cara crucea,uitati-va la voi mai intai si apoi judecati pe altu!! Multi zic ca e o afacere din asta ,k e o meserie…dar sa stiti ca nu e asa !!Nu e usor sa devii preot,calugar,episcop…etc caci cei care fac acest pas trec prin multe incercari…ei defapt au o misiune de dus pana la capat sa ajute oamenii,sa ii aduca pe calea cea dreapta ,si ei sunt incercati ca diavolii nu sunt deacord knd ajuta un enorias si il aduce pe calea cea buna.si incearca sa bage tot felu de fitile sa zica lumea de el diverse lucruri,Nu uitati k si ei sunt oameni si mai ales fara ei nu ne-am putea mantui ,prin ei noi ne incarcam pozitiv si ne apropie mai mult de Dumnezeu.Pacat…ma ingrozesc ce vad si ce aud…”cine este fara de pacat sa arunce(….)”Doamne ajuta si iarta faradelegile noastre!

    Apreciază

  33. Ginerica fara Frica said, on august 24, 2013 at 5:40 pm

    Sterge, ba muistule, articolele denigatoare la adresa Dl. Presedinte Marian Bataiosu, ca te batem de te caci pe tine. Crezi ca nu stim cine esti si unde stai? Cine te crezi tu, ba puscarie, sa te legi de nationalistii adevarati? Mai fa tu mult timp pe smecherul, ca o sa intri din nou la bulau, sa fii fetita la tigani.

    Apreciază

  34. La puscarie cu tine said, on septembrie 5, 2013 at 3:50 pm

    Puscariasule, tot nu ai sters voma asta de articol? Tii neaparat sa ti-o furi, bag sama! Continua tu sa ne ignori ca avem noi ac de cojocul tau, avortonule!

    Apreciază

  35. […] Iata si comentariul lui Ginerica fara Frica postat la articolul Ultimele RATACIRI ale lui Marian BATAIOSU: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.