Saccsiv – Weblog

VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZBOIUL DE DUPA CRIZA …

Posted in criza economica, MUGUR ISARESCU, razboi, SEBASTIAN VLADESCU by saccsiv on Mai 26, 2010

   Fratii de la RAZBOI INTRU CUVANT au sesizat in declaratia ministrului finantelor un foarte important fragment, trecut cu vederea sau luat in bascalie de mass-media.

   Va invit sa vizionati inregistrarea video a emisiunii lui Moise Guran (min.26-27)

   Iata si transcriptul:

   „Ce se intampla in Europa in primul rand ne arata ca traim o perioada de timp extrem de ingrijoratoare. Cred ca metodele obisnuite de a trata criza, cred ca transferurile obisnuite de resurse devin din ce in ce mai complicate si cred ca ceea ce trebuie inventat in acest moment, asa cum spunea antevorbitorul meu, este un sistem nou. O economie noua. Sunt multe studii care spun ca, de fapt, criza din `29-`33 nu s-a stins decat prin al doilea razboi mondial. In mod cert, asa cum in diverse… (nu mai spune), dupa cortina cabinetelor, se fac astazi analize privind datoria publica si criza datoriei publice, cred ca, la fel, se fac scenarii despre ajustari de consum prin violenta. Scenarii care se fac si in Romania, si aud lucruri de genul asta, si aud aproape instigari. Violenta nu este utila nimanui si, finalmente, violenta le face cel mai mare rau celor pe care astazi li se spune ca incearca sa-i protejeze. Riscul pe care omenirea il translateaza [sic! – voia sa zica traverseaza] astazi de a ajunge in zona de violenta este destul de mare. Analizele care se fac ne arata ca acest lucru e posibil. Si cred ca una din marile noastre obligatii in momentul de fata este aceea de a fi suficient de inventivi pentru a crea resursele necesare care sa ne permita mentinerea pacii. Am trait o perioada extrem de lunga de pace din punct de vedere istoric: 70 de ani pentru continentul european este inimaginabil…”

   Declaratia de mai sus e incadrabila in aceeasi categorie cu cele spuse de Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu (membru Comisia Trilaterala) in 2008:

http://www.mugur_isarescu___exista_ceva_ce_va_schimba_definitiv_lumea_in_aceasta_criza.html

    Reiau cateva fraze:

   “(…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)

   Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre o noua ordine mondialasau unele chiar mai putin radicale, de tipul:lumea nu va mai fi cum a fost sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.

   Mai spunea Mugur Isarescu despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand. Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii. Si ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez.

   Intrebat fiind daca socul este suficient pentru o noua reasezare, a raspuns ca … razboaiele au dus la progres.

   Prieteni, nu spun ei tot, dar atat cat spun este de luat foarte in serios in considerare.    

   E bine sa aducem cateva completari la cele declarate mai sus. Nu este tocmai corect spus ca pana la 1900 SUA s-a dezvoltat cu capital englez si olandez. De fapt s-a dezvoltat cu capital venit din partea familiei de evrei Rothschild si a locotenentilor lor. Ca acestia isi aveau sediile in spatiul anglo-saxon european, e doar un element de detaliu.

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

Personalitati si organizatii: J.P.MORGAN (JOHN PIERPONT MORGAN)

   ELITELE au declansat mereu crize si razboaie, pentru a veni mai apoi tot ele cu solutiile. Uneori era suficienta o criza, precum cea care a dus la crearea Federal Reserve:

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

   Alteori era suficient un razboi, precum primul mondial, ce a dus la spargerea imperiilor si infiintarea Ligii Natiunilor, etapa a viitorului Guvern Mondial.

   Pentru transformari mari, au avut insa nevoie de ambele napaste, cum a fost cazul mentionat de Vladescu: marea criza si a doua conflagratie mondiala urmate de ATLANTIC CHARTER, BRETTON WOODS, BANCA MONDIALA, FMI, CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, ONU.

   Si dupa cum aratam in articolul Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE, PAPUSARII au declansat voit criza actuala pentru a urma masive miscari de strada, foamete si razboi, pentru ca tot ei sa pregateasca revolutia ce va aduce „salvatorul”, pe antihrist, ce nu va figura in ochii multimilor ca un dictator venit in fruntea unei mega structuri statale totalitare, ci ca un minunat invatator carismatic, aducator de iubire si pace … ce-i scapa de toate necazurile:

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

   Asadar, prin faptul ca amintesc ca in trecut o mare criza era urmata de un mare razboi, atat Vladescu cat si Isarescu nu fac altceva decat sa pregateasca mentalul unora cu ideea ca daca nu schimbam sistemul economic actual din temelii, inlocuindu-l cu un GUVERN MONDILA al NOII ORDINI MONDIALE … va fi macel. Si nu sunt singurii:

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”

Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA

   Ceea ce trebuie insa sa stie opinia publica este ca ELITELE vor face tot posibilul pentru a fi razboi, pentru ca mai apoi masele sa strige: vai, daca schimbam din timp sistemul, ce bine ne era …

 

Anunțuri

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on Mai 26, 2010 at 8:15 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. dumitru said, on Mai 26, 2010 at 11:21 am

  frate,saccsiv da-mi o adresa la care sa-ti trimit o scrisoare.doamne ajuta.

  Apreciază

 3. vlad said, on Mai 26, 2010 at 11:43 am

  Omul mentioneaza ceva de analizele care se fac privind riscul de aparitie a violentelor. Interesant era sa spuna cine face in mod oficial astfel de analize si de ce. Inseamna ca e clar ca asta se doreste, Vladescu cred ca a scapat porumbelul.

  Apreciază

 4. hexaemeron said, on Mai 26, 2010 at 11:56 am

  Se pot vedea asemanari in declaratiile d-nei Clinton referitoare la Coreea de Nord, in urma scufundarii vasului de lupta Cheonan si cele ale lui Bush dupa 9/11?

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/7766119/Clinton-says-world-has-duty-to-respond-to-North-Korea-crisis.html

  Apreciază

 5. seby said, on Mai 26, 2010 at 12:36 pm

  e belea mare cu astia :)) au inceput sa ne spuna in fata ca va fi razboi … trebuie neaparat ..dupa incercarea de rasturna guvernul turciei (lovitura de ciocan ) si de a creea violente intre Turcia si Grecia ,acum coreea de nord …iranul l-au uitat cumva sau au devenit baieti buni intre timp :)) deci dupa cum se vede motive sunt ….. eu cred ca nu scapa porumbelul …ci chiar asta trebuioe sa spuna ..auzi tupeu maxim ….70 de ani de pace pe continentul european …este inimaginabil :)) adica suntem chiar nesimtiti de tot vrem atata pace :))..ce naiba doar din razboi iese banul …….rad eu dar nu cred ca rad a bine …..

  Apreciază

 6. cosmin mihai said, on Mai 26, 2010 at 2:15 pm

  spre Iran se indreapta inca 2-3 portavioane in urmatoarele 3 luni. in iulie se asteapta pornirea reactorului nuclear iranian de la Busheher. in martie americanii au trimis la o baza din oceanul indian 2-300 de minibombe nucleare anti bunker., finanteaza apararea antiracheta din Israel, bazele din Afganistan. Rusii au anuntat ca trimit in iran mult intirziatul sistem de aparare S-300 si avertizeaza prin Medvedev asupra ww3. conform lui Arsenie Boca Romania va fi ocupata du Ru, Bu si Hu- ca escala in drumul rusilor spre stramtori probabil. Dar noi ne incredem in Hristos Domnul nostru care ne va purta de grija. Ar trebui facuta rugaciune cat mai multa prin Maica Domnului si mucenicii temnitelor comuniste.

  Apreciază

 7. […] VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZB… […]

  Apreciază

 8. ed said, on Mai 27, 2010 at 9:09 am

  …in eventualitatea unui razboi,se vor chema si rezervistii…sunt de acord sa-mi apar credinta ortodoxa,tara si neamul in eventualitatea unei invazii straine dar daca armata ar fi trimisa in afara tarii,ce este de facut??…
  DOAMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE PAZEASCA!!!

  Apreciază

 9. gabi m. said, on Mai 29, 2010 at 3:09 pm

  Dar asta ce mai este?!? Chiar are leatura cu salariile si cu pensiile,sau este cu totul…altceva? Observ ca nimeni NU SPUNE NIMIC! Vezi aici: http://www.infolegal.ro/abuzeaza-guvernul-de-articolul-53-din-constitutie-care-prevede-restrangerea-unor-drepturi-sau-libertati-pentru-apararea-securitatii-nationale/2010/05/28/ Doamne ajuta!

  Apreciază

 10. bogdan said, on Iunie 9, 2010 at 6:27 pm

  Toate razboaiele au fost declansate artificial de o mana de oameni din varful piramidei pentru servirea proprilor interese. Daca accepti sa te duci la razboi automat devi dispensabil, carne de tun, un sclav intr-o lupta murdara care nici macar nu e a ta.

  Apreciază

 11. […] VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZB… […]

  Apreciază

 12. […] VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZB… […]

  Apreciază

 13. Lidia said, on Octombrie 1, 2010 at 9:16 pm

  Bine, si daca nu accepti sa mergi la razboi?

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: