SACCSIV – blog ortodox

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

Posted in Bill and Melinda Gates Foundation, Bill Gates, ULTRASUNETE by saccsiv on mai 18, 2010

   Citez din articolul Male birth control: stopping sperm with ultrasound?:

   Printre cele 78 de proiecte de cercetare care vor primi fonduri de 100.000 $ de la Fundaţia Bill şi Melinda Gates la începutul acestei săptămâni, ca parte a iniţiativei Mari Provocări pentru Sănătate la Nivel Global, se numără un efort al cercetătorilor de la Universitatea din Carolina de Nord (UCD), Chapel Hill, pentru a dezvolta o formă non-invazivă, reversibilă de control al naşterilor pentru bărbaţi – folosind ultra-sunete. Bazându-se pe teste preliminare pe şobolani, cercetătorii James Tsuruta şi Paul Dayton speră să dezvolte o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi infertili temporar pentru până la şase luni, după o expunere sau două la ultra-sunete.

   Proiectul este unul din cele zece care va primi fonduri direcţionate spre scopul de a  crea noi tehnologii pentru contracepţie. Alte proiecte îndreptate către bărbaţi includ o pilulă contraceptivă masculină, despre care cercetătorii spun că ar funcţiona prin limitatea maturizării spermei, şi cercetări asupra compuşilor chimici specifici din vagin care ghidează spermatozoidul către ovul – pe care cercetătorii speră să le recreeze în laborator şi să le folosească pentru “întreruperea” drumului spermei către ovul. (La începutul acestui an, cercetătorii de la Universitatea din California, San Francisco, au descoperit indicii despre felul în care nivelul pH-ului influenţează felul în care înoată sperma şi au exprimat speranţa că cercetări aprofundate în domeniu ar putea aduce posibilităţile de a crea şi contracepţia masculină).

   La primele teste, Tsuruta şi Dayton de la UCN au reuşit să oprească producţia spermei la şobolani pentru până la şase luni, după ce animalele au fost supuse la două expuneri cu ultra-sunete, la distanţă de două zile între ele, după cum raportează New Scientist. Cercetătorii cred că ultrasunetele perturbă producţia de spermă cu o combinaţie de căldură şi agitare şi plănuiesc să exploreze mai profund mecanismul cu ajutorul noilor fonduri.

   În cele din urmă, cercetătorii speră să dezvolte o tehnică de contrecepţie care ar putea asigura infertilitate pe termen lung, dar reversilbilă. După cum a declarat Tsuruta pentru BBC:

   “Noi credem că aceasta ar putea furniza bărbaţilor până la  şase luni de contracepţie sigură, ieftină şi non-hormonală de la o singură rundă de tratament… Scopul nostru pe termen lung este să folosim ultra-sunetele de la instrumentele terapeutice care sunt găsite în mod obişnuit în medicina sportivă sau în clinicile de fizioterapie pentru crearea unui contraceptiv masculin ieftin, de durată, reversibil, potrivit pentru folosire în ţările dezvoltate.”

   Cititi va rog si:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 18, 2010 at 5:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. eugenia said, on mai 18, 2010 at 9:34 pm

    Reiau aici o informatie transmisa ieri pe euronews.
    In Africa de sud s-a pus la punct fabricarea de nano vacinuri. Conform afirmatiei firmei producatoare, acestea au fost create in scopul evitarii traumei produse copiilor prin gestul injectarii. In urmatorii 5 ani, acest tip de vaccinare se va generaliza la nivel planetar.
    Notiunea in sine de nano vacin este echivoca intrucat se poate referi tot atat de bine la dimensiunile unui vaccin cu difuzie prin epiderma cat si la un „vaccin” bazat pe nanotehnologie, care nu are nimic deaface cu notiunea clasica de vaccin. Elementele nanometrice au ca scop destabilizarea sistemului imunitar (faimosii adjuvanti in vaccinurile impotriva gripei AN1H1).

    Apreciază

  3. CUPRINS A – N « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:40 pm

    […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază

  4. […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază

  5. […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază

  6. […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază

  7. […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază

  8. […] Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la UL… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.