SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Hal de “pelerini” …

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 15, 2010

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 15, 2010 at 12:01 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. bogdan said, on august 15, 2010 at 12:29 pm

    mie „reportajul” protv-ului mi se pare mai demn de mass-media romaneasca decat cel citat de tine

    http://stirileprotv.ro/video/sfanta-maria-sarbatorita-cu-mici-si-bere-la-manastirea-curtea-de-arges/60440106

    Apreciază

  3. vlahofil said, on august 15, 2010 at 1:21 pm

    In aceste regiuni preotii insisi ar trebui sa se organizeze, sa faca apel la grupuri de tigani care se declara ortodocsi, pentru evitarea unor situatii ca cele aratate pe toate posturile de televiziune. Chiar bulibasa trebuie implicat.
    In mod ostentativ si provocator au facut zgomot, impiedicand credinciosii sa se roage, sa se reculeaga.
    Romanii au facut bine ca nu au reactionat, au inteles ca se urmarea crearea unei situatii de conflict. Maica Domnului Insasi le-a fost sfatuitoare.
    In acelasi spirit de necuviita diavoleasca au fost emisiunile transmise de Antena 3, care promovau turismul sexual. S-a insistat mult pe aceasta tema, punandu-se in evidenta castigul financiar si cerandu-se insistent ca legea de legalizare a prostitutiei sa fie adoptata. Primarul Mazare a subliniat potentialul unic pe care il are Romania in domeniul comertului sexual. Nu intamplator au fost proferate aceste insulte la adresa femeii astazi, cand este evocata Maica Salvatorului Iisus Hristos.

    Apreciază

  4. fanu said, on august 15, 2010 at 1:47 pm

    preoţii tac atunci când ţiganii confundă Biserica cu o peşteră de tâlhari. Nlţii ierarhi unii tac când vine vorba de biometrice alţii dau comunicate vagi şi laconice iar cei mai mulţi le şi acceptă cu seninătate; românii vor în vreamea această să se roage, să aibe parte de duhovnici care să cunoască vremurile şi nu în ultimul rând ca Biserica să arate că îi pasă de naţiunea română. Din nefericire naţională doar la Petru Vodă şi printre puţini preoţi ori călugări există curajul mărturisirii către naţiunea română despre vremile ce le supravieţuim. Şi atunci nu vă mai miraţi de atâta devianţă…

    Apreciază

    • naayram said, on august 16, 2010 at 6:53 am

      fane noi nu suntem aceia pe care i-a biciuit Hristos.
      de ce esti asa rauvoitor?
      preotii sunt cei care trebe sa trezeasca popru` din betie

      Apreciază

  5. clement said, on august 15, 2010 at 5:00 pm

    Cred ca am inteles sensul dezmatului fara limita de la portile manastirilor.
    Au facut fripturi, carnati, mititei in apropierea crestinilor, marea majoritate sarmani, stiind ca acestia sunt in post. In bataie de joc au incercat sa ii ispiteasca, facandu-i sa se abata cu gandul de la rugaciune.
    Este adevarat ca majoritatea persoanelor care au participat de seara la rugaciuni sunt femei, iar Tismana este manastire de maici. Este legitim sa intreb: barbatii, unde sunt? Romanii crestini din imprejurimi de ce nu au venit sa ii roage sa aiba buna cuviinta si sa-si amane zaiafeturile? Macar atat, daca nu au putut sa le impuna respect, altfel.
    Oltenia este un spatiu de exceptie si imi este greu de inteles cum de au cedat oltenii in fata inradacinarii acestei putreziciuni.

    Apreciază

  6. seby said, on august 15, 2010 at 5:44 pm

    astfel de lucruri se intampla si din asa zisa traditie prosteasca si lumeasca dea sarbatori .. in unele zone se ureaza la multi ani , se sarbatoresc cei cu numele de maria ,marian etc ….. cum se poate ajunge la o asemenea decadere sa faci petreceri si sa sarbtoresti cand ziua de 15 august este ziua Adormirii Maicii Domnului ??? nu este o sarbatore mai mult pentru pomenirea celor morti ?? ma intreb pe 8 septembrie ( Nasterea Maicii Domnului ) ce mai sarbatorim ???

    Apreciază

    • ion said, on august 17, 2010 at 5:25 am

      pe 8 septembrie e cel mai mare balci tiganesc din tara la Bistrita, Valcea. e reuniune mare, vin tigani din toate colturile lumii, trec oficialii, presedintele, pe acolo sa tina cuvantari, se tin ospaturi cu animale intregi puse la rotisor… cel putin in cazul asta Biserica e ceva mai departe, la cativa km

      Apreciază

  7. cosmin mihai said, on august 16, 2010 at 10:50 am

    Credeţi că vom prinde vremurile apocaliptice?

    Acum este de abia începutul durerilor. Dar va veni un război aprig, şi după război trebuie să fie acei 30 de ani de pace, după care se va încorona antihrist. Dar războiul deja a început.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.