SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: MOISE GURAN (Biz-Bazar, Antena 3) demonstreaza cu cifre ca gripa noua nu este mai periculoasa decat cea sezoniera

Posted in gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, MOISE GURAN by saccsiv on noiembrie 2, 2009

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 2, 2009 at 7:27 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu din Canada said, on noiembrie 2, 2009 at 8:41 pm

    Pai da… mai exista si oameni cu capul pe umeri… Mie mi-a placut mereu emisiunea lui, iar cea de azi (cand a vorbit despre gripa si vaccin) am ascultat-o in direct. Felicitari!

    Apreciază

  3. acelas said, on noiembrie 2, 2009 at 11:46 pm

    un alt mic-mare pas spre instaurarea B B ?

    http://ziarero.realitatea.net/1257112370-Google_aduce_GPS_gratis

    … varat gratis

    Apreciază

  4. daniel said, on noiembrie 3, 2009 at 4:58 am

    dragii mei prieteni,

    ceea ce va spun va straluci in voi mai mult decat soarele de pe cer.
    va vorbesc despre munti.
    adevarat adevarat va spun ca elitele si noi construim munti.
    ei construiesc munti de bani, de putere, de dominare etc. in inimile lor departate de Dumnezeu.
    noi construim munti de iubire (Avva Siluan), de smerenie (Maica Domnului), de pocainta (Sf. Sisoe), de credinta (Patriarhul Avram), in inimile nostre infrante si smerite.
    va spun ca acum trebuie sa ne ingrijim cu precadere de inimile noastre si sa participam la Sfanta Liturghie.
    vin vremurile si acum au si venit cand nu avem timp sa stim cum ne cheama; cand vom pasi 3 metri pe muntii fizici acestia se vor prabusi.
    problema muntilor vedeti-o in primul rand din punct de vedere duhovnicesc.
    caci numai gandirea duhovniceasca ne lumineaza interiorul fiintei noastre ca sa fim placuti Domnului.
    atentia si nadejdea la EL.

    va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  5. parereamea said, on noiembrie 3, 2009 at 8:17 am

    Ma intreb daca acest Moise nu e evreu. Unul care are treaba sa ingroase un pic panza de paianjen a stirilor contradictorii, pro si contra, incat sa-ti umble mintea ca margica in cap.
    Sa-i lasam pe ei sa se agite cu stirile lor, iar noi sa incercam sa avem o minte de ascutit creioane (vorba unei diriginte de-a mea ;))

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 3, 2009 at 9:30 am

      parereamea

      Explicatia postarii acestui articolu este aceeasi cu cea a celui in care am scris ca Bahmu nu-si vaccineaza copii. Citeste te rog acolo.

      Apreciază

  6. Mircea Puscasu said, on noiembrie 3, 2009 at 10:50 am

    Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”-Suceava
    organizează conferinţa

    LEGITIMA APĂRARE
    a cetăţeanului faţă de agresiunea statului

    conferinţa va fi susţinută de domnul avocat
    CEZAR AXINTE -vicepresedintele Baroului Constanţa
    D I S C U Ţ I I , Î N T R E B Ă R I , S O L U Ţ I I

    Din temele abordate:
    – gripa mediatică şi vaccinarea „obligatorie”
    – Codex Alimentarius sau monopolul alimentelor
    – Tratatul de la Lisabona şi dictatura globalizarii
    – actele biometrice, tehnologia şi controlul asupra populaţiei
    – libertinajul juridic: droguri, prostituţie, incest, pedofilie, avort
    – Biserica – intre Trupul lui Hristos si institutie a statului secularizat
    – sfinţii temniţelor comuniste – modele de reacţie la agresiunea unui sistem totalitar ateu

    Conferinţa va avea loc la
    Casa de Cultură – Sala Mică
    marţi, 10 noiembrie 2009, ora 18
    SUCEAVA

    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/legitima-aparare-cetateanului-fata-de.html

    Dati mai departe. Raspanditi.

    Apreciază

  7. daniel said, on noiembrie 3, 2009 at 1:34 pm

    dragii mei prieteni,

    chiar daca este evreu si chiar daca este d-na Bahmuteanu, omul duhovnicesc, extrage ceea ce este ziditor pentru mantuire.
    ca doar nu ne mai lasam purtati ca frunzele.
    suntem stejari infipti bine in pamant.

    va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  8. Vizitator said, on noiembrie 3, 2009 at 8:10 pm

    Cateva noutati despre gripa porcina si despre experimentele din Ukraina:

    „Dovezi care par să sugereze că Baxter International este responsabil pentru un nou focar mortal de pneumonie virală în Ucraina, descris drept „gripa porcina”.

    În luna Februarie a anului 2009 Bloomberg a raportat că Baxter a trimis „accidental” material de vaccin, conţinand atât virusul viu al gripei aviare, cat şi pe cel al gripei sezoniere mai multor laboratoare din întreaga lume. Un laborator a decis să testeze vaccinul pe dihorii sai, dar toti dihorii au murit în mod neaşteptat. Trebuie să se menţioneze faptul că Baxter a mai făcut o “greşeală”ca aceasta si alta data. Produse din sânge fabricate de Baxter contineau odata HIV. Mii de bolnavi de hemofilie au murit din cauza aceasta, şi mulţi au infectat in continuare si pe soţii/ soţiile lor.

    Mai târziu, în acelasi an, o poveste bizara a apărut pe internet. The Huffington Post a raportat despre un individ numit Joseph Moshe, care a fost arestat după mai multe ore de interogatoriu la Poliţie, pentru că se presupune ca a făcut ameninţări împotriva Casei Albe. Omul a fost capabil să reziste la mai multe expuneri la gaze lacrimogene.

    Cu toate acestea, comunitatea de pe internet a fost foarte sceptica cu privire la motivele adevărate din spatele arestarii acestui om. Comentariile pe site-ul Huffington Post au început imediat cu privire la o parte nedeclarata a acestei povesti, şi anume că Joseph Moshe era un agent Mossad specializat în războaie biologice, care a facut apella populatie, într-o emisiune de radio, in care avertizeaza despre o arma biologica făcuta de către Baxter International si răspândita prin vaccin. Se presupune ca aceasta ar provoca o plagă la eliberare.

    Cu toate că oricine poate face amenintari şi niciodată nu ar trebui să credem pe oricine, partea uimitoare cu privire la cele sustinute de Moshe a fost locul în care a spus Moshe că se produce arma biologică.

    Moshe a susţinut că laboratorul Baxter unde s-a produs aceasta arma, a ales Ucraina din toate locurile unde Basxter facea exprimente, iar acolo se lucra la crearea acestei arme biologice. Toate acestea au iesit la suprafata la începutul lunii August 2009, adica cu mai mult de 2 luni înainte ca situaţia grava din Ucraina sa iasa la iveala. Pentru a numi în mod corect ţara în care o nouă epidemie s-ar dezlănţui, Moshe ar trebui sa detina fie informaţii din interior, confidenţiale, sau ar putea fi vorba de o coincidenţă incredibilă, asa cum cineva avand cunoştinţe de bază in statistica poate confirma.De unde stia Moshe in urma cu 7 luni cand a fost arestat ca Ucraina va fi locul unde un virus nou, caruia i se spune in mod nefericit AH1N1, el avand de fapt o cu totul alta natura, va decima aceasta tara ?

    Să presupunem pentru o clipă că fiecare persoană de pe planeta noastră are o şansă egală de a da naştere unei noi epidemii letale din cauza unui virus care sufera mutatii în timp ce se răspândeşte prin corpul său. Ucraina are 46 milioane de locuitori. Populaţia estimata la nivel mondial este de aproximativ 6.7 miliarde in prezent. Acest lucru înseamnă că, dacă o epidemie noua ar apărea, şansa ca aceasta epidemie sa aiba punct de plecare în Ucraina ar fi 0.69%. Cu toate acestea, se pare că acest virus este o formă de gripă. Acest lucru face ca şansele de a ghici că o gripa mortala va izbucni în Ucraina sa fie chiar mai mici. Motivul pentru aceasta este faptul că înapoi la începutul lunii August, marea majoritate a infecţiilor de gripă au fost descoperite în diferite ţări, nu Ucraina. De fapt, la data de 30 Octombrie, Earthtimes a raportat că Ucraina a avut oficial raportate doar două cazuri de gripă porcină, şi nu decese, până vinerea trecută. Această epidemie mortală pare să fi ajuns de nicaieri în Ucraina.

    Profilul lui Moshe pare să confirme poziţia lui ca un microbiolog. În plus, această pagină cu informaţii de contact ale Baxter pentru biroul sau din Ucraina confirmă faptul că Baxter are o prezenţă în Ucraina.

    De asemenea, trebuie menţionat faptul că un număr masiv de microbiologi au avut decese bizare. Acest caz ce pare a fi povestea unui om curajos care a sacrificat totul pentru a ne aduce acest mesaj, poate explica de ce atâtia microbiologi au fost asasinaţi. Faptul că acest om a reusit sa prezica un focar de gripă extrem de letal într-un loc unde ne-am aştepta cel mai putin, cu 2 luni înainte de a fi avut loc de fapt, dă crezare afirmaţiei sale că Baxter International este responsabil pentru izbucnire şi arată că microbiologi de top pot constitui o problemă pentru oamenii responsabili de acest dezastru în curs de desfăşurare.
    Aceasta este o poveste în curs de derulare, asa incat asteptati pentru a vedea actualizările posibile pe David Rothscum Reports, cat si mai multe informaţii despre ceea ce se întâmplă în Ucraina.

    Actualizarea 1: În scopul de a menţine informaţiile si de a preveni disparitia lor, am de gând să prezint aici cat mai multe informaţii pot găsi.

    Comentarii pe marginea unui articol despre arestarea lui Moshe, documentand afirmaţia sa că virusul gripei dintr-un vaccin fabricat de Baxter în Ucraina copiază ARN-ul de la gripa 1918 şi este menit ca o armă biologica sunt postate pe site-ul Huffington Post.

    Actualizarea 2: Guvernul ucrainean doreşte să impună restricţii de călătorie pentru cetatenii întreagii naţiuni, pentru a opri răspândirea virusului.

    Actualizarea 3: În conformitate cu comentariile publicate pe site-ul Huffington Post, Dr. Moshe a susţinut că virusul utilizat a reprodus ARN-ul de gripa spaniolă 1918. Simptomele de gripa 1919 includ victimele scaldate în sânge:

    Americani au fost familiarizaţi cu gripa; aceasta va trimitea la culcare, va făcea sa va simtiti mizerabil timp de 3 sau 4 zile, cu febră, dureri musculare, congestie şi, apoi va sensibiliza timp de aproximativ o saptamana. A imbolnavit milioane de oameni, dar a ucis doar pe cei mai batrani, cei mai tineri, şi pe cei mai sensibili.

    Gripa 1918 nu a fost gripa cu care s-au familiarizat americanii. A fost groaznic că victimele s-au transformat, devenind albastrui-negre, apoi s-au înecat cu fluidele din propriul corp; rata mortalităţii a fost cea mai mare în categoria de vârsta 15 – 40 de ani, cei mai sănătosi. Victimele se simteau bine un minut şi in următorul ramaneau fara putere, chinuiti de febră şi delirand. Temperatura le crestea mult, pielea devenea albastra, violet, sau maro profund din lipsa de oxigen. Pneumonia masiva a atacat plămânii, umplandu-i apoi cu lichid; sângele iesea de la nas. Moartea era rapida, sălbatica şi terifianta.

    Comparaţi acestea cu rapoartele care provin din Ucraina:

    Cinci persoane au murit de gripa in Lviv, patru bărbaţi şi o femeie, spune medicul sef Myron Borysevych de la Spitalul Clinic de Urgenta.

    Doi dintre pacienţii morţi se încadrau la grupa de vârstă 22-35 de ani, cu alţii 2 peste 60. El a diagnosticat boala ca fiind pneumonie virală.(…)

    Testele virale pot dura pana la două săptămâni. Acestea sunt complicate şi nu sunt făcute in Lviv. Cursul bolii a fost foarte rapid. Simptomele includ temperatura foarte ridicata şi tuse seaca. (…)

    Toti cei şase oameni morţi au avut simptome de pneumonie severă hemoragica.

    Boala începe încet, cu creşterea temperaturii la 37.2 la 37.3 grade, tuse uşoară şi dureri în articulaţii. Autopsia a relevat faptul că plămâni au fost îmbibati cu sânge, specialistul a mai spus.”

    Sursa: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/11/situatie-alarmanta-la-granita-romaniei.html

    Apreciază

  9. acelas said, on noiembrie 4, 2009 at 7:24 am

    cine e bahmu ?

    Apreciază

  10. acelas said, on noiembrie 4, 2009 at 7:25 am

    suntem ortodocsi ?

    Apreciază

  11. razbointrucuvant said, on noiembrie 4, 2009 at 9:42 pm

    Am ajuns si tu, si noi in Cotidianul 🙂 Cineva s-a gandit sa ne faca reclama gratis 🙂

    http://www.cotidianul.ro/asteptandu_l_pe_h1n1-102514.html

    Apreciază

  12. Dragos said, on februarie 2, 2010 at 2:03 am

    Multumesc ca faci ceea ce faci !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.