SACCSIV – blog ortodox

Documentare celebre: HARRY POTTER si vrajitoria moderna (cum au facut un lucru rau sa para inocent) – subtitrare in limba romana

Posted in Harry Potter, vrajitorie by saccsiv on februarie 17, 2010

   Cititi va rog si:

SORIN OPRESCU are ca semn electoral HEPTAGRAMA SATANISTA

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

Comentariul zilei (28.01.2010): Promovarea NOII ORDINI MONDIALE prin jocurile video si desenele animate

Documentare celebre: “DOORWAYS TO SATAN”, subtitrare in limba romana

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 17, 2010 at 9:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stefan said, on februarie 17, 2010 at 9:30 pm

    Drep sa-ti zic, chiar daca am oarece cunostinta, nu sunt la curent cu ‘produsele’ din magazinele din RO… totusi pot sa spun ca in Canada si in State NU ESTE sectiune/raion in magazine fara o oarecare varietate de produse de genul ‘carti de vrajitorie’ sau ‘cum sa faci vraji’ sau ‘micul vrajitor’ etc etc…
    Zic eu, unul din motivele pentru care trebuie evitat (si) sa-ti iei copilul la cumparaturi.

    Apreciază

  3. petrescu said, on februarie 17, 2010 at 9:57 pm

    stefan

    In absolut toate hipermarket-urile din Romania, toate cartile sunt de genul celor pomenite de tine. De foarte multa vreme observ nivelarea asta grosolana la educatiei celor mici, transormarea lor in mici vrajitori si alte nenorociri din zona. Nici cu sectiunea pt adulti nu stam prea bine. Rezultatul e un amestec de Minunata lume noua si 1984.

    Apreciază

    • parereamea said, on februarie 18, 2010 at 12:13 am

      Acelaşi lucru se întâmplă şi în bibliotecile oraşelor. Mergeţi de curiozitate, chiar daca nu aveţi copii mici, la bibliotecă, secţiunea copii şi uitaţi-vă la raftul de cărţi noi aduse. La mine în oraş e mereu plin cu cărţi despre vrăjitorie si alte bazaconii din astea. La fel, restul rafturilor are o mulţime de cărţi nocive copiilor (adica până la clasa a VIII-a inclusiv). În loc sa cumpere din banii publici, pentru care plătim cu toţii taxe, cărţi reeditate cu Eminescu, Creangă, etc, pentru a le înlocui pe cele deteriorate, ei cumpără în schimb cărţi lucitoare, extrem de atractive despre vrăji cu care ispitesc copii. Mă îngrozesc când văd pe masa bibliotecarei, la cărţi recent aduse, astfel de cărţi. Mă intreb, părinţii copiilor nu vad ce îşi iau de la bibliotecă şi ce citesc?
      Copii au lecturi obligatorii de citit si sunt nevoiţi să meargă la bibliotecă, pentru că sunt foarte multe cărţi şi nu ar putea să şi le cumpere pe toate, şi astfel dau şi peste otrăvurile alea de pe „raftul de cărţi noi”. Nu mai spun cat de deplasate sunt unele cărţi din lista de lecturi obligatorii, încât e normal să li se pară mai atractive cărţile cu vrăjitori, magi şi zânuţe decât cărţile plictisitoare la care trebuie să facă rezumatul.
      Marea problemă nu e că se găsesc în magazine astfel de cărţi. Oricum sunt scumpe şi nu prea se aruncă mulţi să le cumpere. Ce se întâmplă la bibliotecă mă exasperează. Din banii noştri, ne smintesc copii. Şi aceasta datorită neatenţiei sau neştiinţei noastre.

      Apreciază

      • ROrtodox said, on februarie 18, 2010 at 1:53 am

        Ba .. costa mult .. dar multi strang sa si le permita. Imi amintesc in urma cu aprox 5 ani am fost intr`o excursie in Anglia .. si tocmai ce aparuse afara o carte cu Harry Potter si multe fete au stat la cozi sa le cumpere in engleza la prima mana .. si dupa aia stateau ca zombi si citeau .. nu le mai interesa nimic .. e cel putin dubioasa starea in care te baga astfel de carti. Si daca nu esti ancorat bine in Crestinism sau macar sa stii ce inseamna vrajitoria probabil te pot pacali sa incerci anumite tactici .. sau sa`ti starneasca o anumita curiozitate, care, incercand s`o satisfaci, te vei sminti de tot. Eu personal as interzice multi autori occidentali, mai ales contemporani .. librariile sunt pline de carti de genu` .. si acestea au si cele mai frumoase coperti, lucru care atrage pe copchii.

        Apreciază

  4. Lavinia said, on februarie 18, 2010 at 11:00 am

    Foarte adevarat e ce spune in documentar….Eu pot marturisii pe pielea mea ca am fost atrasa intr-un mod neinteles de aceste carti…primul vol.l-am citit de mai multe ori si ma fermeca la propriu…nu stiu ce are dar atractia e mare…si nu sunt un copil…sa spun ca inca mai cred in povesti etc. Am citit in facultate aceste vol.
    mi s-a intamplat un lucru ciudat prin faptul ca nu ma mai puteam opri din citit..simteam ca numai asta as face… am citi vol.3sau 4 toata noaptea pana la 5 dimineata in loc sa-mi vad de cursuri…sincer, sa invat nu am stat niciodata pana dimineata la 5 dar sa citesc H.P am stat cu placere fara sa simt plictiseala sau oboseala…si ce e mai ciudat e faptul ca atunci can terminam un vol imi venea sa-l reiau, adica imediat sa-l recitesc….Sincer e PERICULOS!
    Slava Domnului ca m-a scapat din gheara lor! Daca nu ai credinta nu ai scapare! E trist dar e adevarat! Copiii sunt fermecati de aceasta carte si eu pot spune sincer ca ii inteleg foarte bine! Am trecut si eu prin asta, e ca o hipnoza, la fel si filmele cu H.P!
    Copii trebuie avertizati si ajutati sa inteleaga pericolul de langa ei! E fascinant mirajul cartilor H.P! Librariile sunt infestate de acest tip de „cultura”, si ce e mai rau e ca parintii incurajeaza copii in lecturarea acestor carti de magie!
    Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta sa scapam de ele!

    Apreciază

    • parereamea said, on februarie 18, 2010 at 12:57 pm

      S-a mai discutat despre Harry. P. pe blog. Culmea e ca sunt profesori care recomanda cartea la lecturi obligatorii apoi o discuta in clasa!!!! Si asta chiar in sate. Am auzit personal copii spunand asta. Iar acei copii erau ortodocsi destul de practicanti, dar nu erau constienti de semnificatia acestor carti pana nu le-am explicat cat de cat. Jale!

      Apreciază

  5. unpacatos said, on februarie 18, 2010 at 12:36 pm

    Fraţi creştini, vă cer iertare de dinainte, nu vreau să hulesc, dar ţin să completez cu câteva vorbe acest articol :

    Acest film este făcut de Alfa & Omega TV Production Timişoara. Aceşti indivizi, nu ştiu exact cine sunt, dar – suspectez că sunt o sectă. Că nu sunt creştini ortodocşi nu e o noutate. Ce sunt, nu ştiu exact şi nu e prea important. Deşi nu dezaprob acest articol împotriva vrăjitoriei, cred (nu ştiu dacă e neapărat corect) că ar trebui semnalate pe blog materialele video produse de eretici (gen protestanţi, penticostali, catolici, etc.), chiar dacă ele luptă împotriva aceluiaşi duşman „comun” – necuratul. Să nu uităm, fraţi creştini, că tot necuratul i-a întors şi pe eretici de la credinţa cea dreaptă, învăţându-i tot soiul de minunăţii, deci, şi în film, subliminal, pot fi strecurate printre adevăruri şi minciuni eretice. Nu zic să nu le privim, dar zic să fim atenţi. Metodele necuratului – deja cunoscute multora – sunt amestecarea adevărului cu minciuna, deci să facem tot posibilul măcar să anunţăm acest lucru, pentru cei care sunt nou veniţi, nou catehizaţi sau – pur şi simplu – curioşi.

    Dumnezeu să ne ajute pe toţi, inclusiv pe eretici căci fraţi ne sunt şi ei.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 18, 2010 at 4:54 pm

      unpacatos

      nu-i facut la Timisoara, ci eventual e tradus acolo. Intr-adevar, este un documentar produs de protestanti. De fapt, aproape toate documentarele nu sunt ortodoxe. La inceput atrageam atentia asupra acestui lucru, de fiecare data cand postam un film, apoi am considerat ca cititorii stiu despre ce e vorba. Poate ai dreptate, voi specifica si pe viitor.

      Apreciază

    • ROrtodox said, on februarie 26, 2010 at 2:20 pm

      Filmul este facut de protestanti si traducerea este facuta de ” Alfa & Omega TV ” .. de aceea este Iisus scris cu un „i” si altele, fiindca nu e tradus de Ortodocsi. Dar mesajul filmului este ce conteaza. Se vede ca nu este facut de Ortodocsi si prin faptul ca se bazeaza, in toata seria ” Invazia Pagana ” numai pe Sfanta Scriptura cand combat subiectele si nu pe citate din sfinti si ce mai reprezinta Sfanta Traditie.

      Apreciază

  6. sorin said, on februarie 19, 2010 at 5:55 pm

    Sccsiv ;;’;;;;De fapt, aproape toate documentarele nu sunt ortodoxe. Sorin; Oare de ce ortodocsii nu fac documentare ???????????????????? CINE GHICESTE CASTIGA UN PREMIU??

    Apreciază

  7. FlorinCB said, on martie 14, 2010 at 2:39 am

    Sorin,

    Filmele sunt făcute în Vest unde lupta a fost parţial piedută din cauza unei prezenţe catolice mai mare şi numeroasele compromise ale papalităţii cu religiile asiatice păgâne.

    Neo-protestanţii care au protestat contra autostrăzii catolice pe care merg protestanţii au avut obiceiul să de-a alarma când se uneltea ceva contra creştinismului. Din păcate nu se face aşa când se pregăteşte ceva prin politică iar ortodocşii care ar putea face sunt prea puţini în vest.

    Televiziunea Afla Omega care a tradus majoritea documentarelor şi este afiliată cu aceste case de producţie a fost tot timpul scoasă din grila programelor de bază de la furnizori de cablu cu acuzaţia că ar fi post pocăiesc.

    Salutări!

    Apreciază

  8. […] Documentare celebre: HARRY POTTER si vrajitoria moderna (cum au facut un lucru rau sa para inocent) … […]

    Apreciază

  9. […] Documentare celebre: HARRY POTTER si vrajitoria moderna (cum au facut un lucru rau sa para inocent) … […]

    Apreciază

  10. […] Documentare celebre: HARRY POTTER si vrajitoria moderna (cum au facut un lucru rau sa para inocent) … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.