SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – OFICIAL: Rusia va avea un plan pentru a salva pamantul de asteriodul Apophis

Posted in Apophis, asteroizi, RUSIA by saccsiv on decembrie 31, 2009

   Citez din articolul Russia in secret plan to save Earth from asteroid: official:

   Cercetatorii rusi se vor intalni in curand pentru a colabora in vederea realizarii unui plan pentru salvarea pamantului dintr-o posibila coliziune catastrofica cu un asteroid gigantic, coliziune ce va avea loc in 26 de ani, a afirmat miercuri directorul agentiei spatiale rusesti.

  „Vom avea in curand o intalnire cu usile inchise a colegiului nostru, consiliul tehnico-stiintific, pentru a vedea ce se poate face” pentru a preveni lovirea planetei de catre asteroidul Apophis in anul 2036, a afirmat Anatoly Perminov catre radio Vocea Rusiei.

  „Ne gandim la vietile oamenilor”, l-au citat cei de la agentia de stiri pe Perminov.

  „Este mai bine sa cheltuim o suta de milioane de dolari pentru a crea un sistem de prevenire a coliziunii decat sa asteptam pana cand se va intampla aceasta si sute de mii de oameni vor fi ucisi”, a afirmat el.

   Asteroidul Apophis masoara aproximativ 350 de metri (1 150 picioare) in diametru si agentia de stiri RIA Novosti a afirmat ca daca acesta ar lovi pamantul in anul 2036, va crea un nou desert de dimensiunea Frantei.

   Perminov a afirmat ca un plan serios pentru a preveni o asemenea catastrofa va fi probabil un proiect international ce ar trebui sa implice expertii rusi, europeni, americani si chinezi.

   Interfax l-a citat afirmand ca o optiune ar fi crearea unei „noi aparaturi in spatiu” construita strict pentru a deturna cursul asteroidului Apophis.

  „Nu vor fi explozii nucleare”, a afirmat Perminov. „Totul va fi facut conform legilor fizicii. Vom examina totul. ”

   NASA, agentia spatiala americana, a afirmat in luna octombrie pe site-ul sau ca noile calcule asupra drumului asteroidului Apophis indicau „o reducere semnificativa a probabilitatii ciocnirii cu pamantul in anul 2036”.

   „Tehnicile computerizate avansate si noile date disponibile indica faptul ca probabilitatea unei ciocniri cu pamantul pe data de 13 aprilie 2036 a asteroidului Apophis a scazut de la una la 45 000 la aproximativ una la un milion”, au afirmat cei de la NASA.

   RIA Novosti a afirmat ca se asteapta ca asteroidul sa treaca la 30 000 kilometri      (18 600 de mile) de pamant in anul 2029 – mai aproape decat multi sateliti geo-stationari – si si-ar putea schimba cursul, ducand la ciocnirea cu pamantul sapte ani mai tarziu.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 31, 2009 at 5:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Alina said, on decembrie 31, 2009 at 6:43 pm

    Daca tot am scapat de asteroidul asta, va doresc tuturor un An Nou cu vesti mai bune. La multi ani, Saccsiv si la toata lumea!

    Apreciază

  3. Adrian S said, on ianuarie 1, 2010 at 3:47 am

    La multi ani tuturor ! Un An Nou cu impliniri si mantuire , Doamne ajuta !

    Apreciază

  4. Vantelegar said, on ianuarie 1, 2010 at 2:06 pm

    La multi ani saccsiv,la multi ani romani,la multi ani Romania !

    Apreciază

  5. Vantelegar said, on ianuarie 1, 2010 at 2:17 pm

    Nu pot sa ma abtin sa nu comentez slaba prestatie a televiziunilor din tara,fata de acest sfarsit de an.Nu plugusor,nu sorcova,nu semanat,nu am vazut mai nimic pe posturi.Nimic traditional.Multi manelisti,care ies in fata ca paduchii in frunte.Pe national tv un ‘mistret’ imbracat in straie taranesti chiar a defilat tot programul cu o stea in cinci colturi lipita pe frunte cat a tinut emisiunea.Ptiu,traznil-ar 🙂 Singurul lucru placut a fost concertul de anul nou de la Viena.
    I-mi cer scuze ca am postat frustrarea mea aici.
    La multi ani inca o data !

    Apreciază

    • ion timisoara said, on ianuarie 1, 2010 at 6:12 pm

      Nici nu stii cu cita incintare am vizionat concertul o bucurie pentru suflet ,cit despre tara ce vrei nu te inteleg,tu unde traiesti ,cind Hitler a venit la putere a inceput prin a arde cartile in pietele oraselor ,la noi ca si cum incultura mirlanismul etc…..etc,nu ar fi de ajuns,prima masura a vechiului-noului P.M.,a inceput prin a da oameni afara din invatamint motivind restrictii bugetare,restrictii care nu se aplica la bugetele presedintii, guvernului, parlamentului si altora care au bugete mai mari ca anul trecut.De fapt cind tii poporul in ignoranta poti mai usor sa i-l manipulezi.Sa fim sanatosi in noul an ,DOAMNE AJUTANE.

      Apreciază

    • un pacatos zapacit said, on ianuarie 1, 2010 at 9:58 pm

      Pe national tv un ‘mistret’ imbracat in straie taranesti chiar a defilat tot programul cu o stea in cinci colturi lipita pe frunte cat a tinut emisiunea.

      Apreciază

  6. Cristian Bucuresti said, on ianuarie 2, 2010 at 8:19 am

    Frate saccsiv,mi-am refacut blogul pe wordprees.com pentru a primi cu usurinta comentarii,te rog mult sa-mi trimiti si mie un mic comentariu ,cand ai timp.La multi ani si Doamne ajuta !

    Apreciază

  7. Cristian Bucuresti said, on ianuarie 2, 2010 at 8:19 am

    Blogul meu este acesta http://adevaratulmesia.wordpress.com/

    Apreciază

  8. gil said, on ianuarie 2, 2010 at 10:07 am

    bine :rachete,stiinta,chinezi si franceji,naturisn si apararea oamenilor..dar Dumnezeu ce zice?

    Apreciază

  9. sorin said, on ianuarie 4, 2010 at 6:38 pm

    http://www.razboiulnevazut.com/forum/index.php?topic=40.msg104#msg104cititi va rog si spuneti ce parere aveti ,ca nu mai stim ce sa mai credem [Antihristul]

    Apreciază

  10. doru said, on ianuarie 24, 2010 at 9:22 pm

    ma intereseaza ,si ma preocupa de mult timp..sunt adevaruri ce le poti citi .doar „printre rinduri;;

    Apreciază

  11. doru said, on ianuarie 24, 2010 at 9:26 pm

    SORIN depinde ce crezi ,si cita credinta ai in cel ce te-a creat–si daca sti sa-ti asculti sufletul,..cel mai inportant dar lasat de cel ce ne-a creat

    Apreciază

  12. […] VIDEO – OFICIAL: Rusia va avea un plan pentru a salva pamantul de asteriodul Apophis […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.