SACCSIV – blog ortodox

Oare gripa aviară H5N1 ar putea fi boala X pentru complexul bio-farmaceutic?

Posted in BIG PHARMA, gripa aviara, H5N1 by saccsiv on aprilie 11, 2024

Global Research: Could Avian H5N1 Influenza be Disease X for the Bio-Pharmaceutical Complex?

Oare gripa aviară H5N1 ar putea fi boala X pentru complexul bio-farmaceutic?

Campanii ale fricii, amenințare la adresa aprovizionării cu alimente, un virus cu un trecut ucigaș, BARDA (Biomedical Advanced Research and Development Authority -Autoritatea pentru cercetare și dezvoltare avansată în domeniul biomedical) pregătește vaccinuri cu ARNm care se auto-multiplică – se prefigurează o furtună perfectă.

De Dr. Peter McCullough și Nicolas Hulscher, 10 Aprilie 2024, Global Research

Imagine: The Organic Prepper

Odată cu lansarea unei campanii de propagare a fricii cu ‘Boala X’ sponsorizată de Coaliția pentru Pregătirea și Inovarea în caz de Epidemie (CEPI), oamenii se întreabă oare ce virus ar mai putea infecta lumea în continuare. În urmă cu câteva zile CDC a emis o recomandare de sănătate pentru gripa aviară H5N1, deoarece aceasta a fost detectată la un lucrător de la o instalație de prelucrare a laptelui din Texas [1]. Singurul simptom al acestuia a fost conjunctivita, sau inflamația ochiului. Până în prezent, transmiterea de la om la om nu a avut loc și, prin urmare, H5N1 prezintă un risc limitat pentru oameni. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat, mai ales dacă luăm în considerare istoria întunecată a cercetărilor privind câștigul de funcție (GoF – gain of function), în ceea ce privește H5N1.

În urmă cu peste un deceniu, National Institutes of Health (NIH) și Fundația Bill și Melinda Gates au finanțat cercetări în domeniul GoF care au făcut H5N1 mai transmisibil [2]. Unul dintre principalii autori ai acestei cercetări periculoase este Yoshihiro Kawaoka, un afiliat al Universității din Wisconsin-Madison și al Universității din Tokyo. Un alt protagonist este Ron Fouchier, care lucrează la centrul medical Erasmus din Olanda [2]. Aceștia doi au o istorie vastă în ceea ce privește modificarea virușilor în laboratoare și infectarea animalelor cu diferite tipuri de agenți patogeni. Aceste cercetări au determinat o scurtă pauză în ceea ce privește finanțarea cercetării GoF de către guvernul SUA pentru a evalua riscurile [3]. Câțiva ani mai târziu, în 2017, NIH a reluat finanțarea cercetării GoF [4], deoarece a fost publicat Cadrul P3CO al HHS, care detaliază metodele ‘sigure’ de desfășurare a cercetărilor periculoase cu agenți patogeni modificați [5]. Charostad, et al, în 2023 a indicat că gripa aviară înalt patogenă (H5N1) este o ‘amenințare iminentă’.

Cu acest pretext, în anul 2020 FDA a aprobat primul vaccin H5N1, Audenz, destinat persoanelor cu vârsta de 6 luni și peste [6]. Acest vaccin a fost dezvoltat de CSL Seqirus, o companie finanțată de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) [7]. Produsul de primă generație provine de la o platformă celulară, o combinație de antigene inactive. Cea de-a doua generație este planificată să fie o tehnologie ARNm autoamplificatoare (ARNm sa-m). Poate că există un motiv pentru care guvernul SUA stochează deja un vaccin ‘aprobat’ pentru un virus care nu se răspândește la om. Alerta CDC nu menționează vaccinul aprobat, spunând că vor dezvolta unul dacă va fi nevoie. Foarte ciudat.

În mod similar, CEPI finanțează Universitatea Națională Chungbuk din Coreea (CBNU) pentru a crea noi vaccinuri cu ARNm-sa pentru a combate H5N1. Această nouă platformă reprezintă, practic, vaccinurile actuale cu ARNm pe steroizi, cu ARN auto-replicat care provoacă o cantitate masivă de proteine străine.

Bill Gates și Forumul Economic Mondial (WEF) consideră că ar trebui să reducem dependența noastră de produsele alimentare de origine animală [8,9] ca parte a viziunilor lor globaliste [10]. Astfel, o alarmă alimentară în țările occidentalizate, cu retrageri de pe piață și distrugerea păsărilor de curte și a cărnii ar favoriza obiectivele distopice ale clubului Davos [11]. H5N1 are o rată istorică de fatalitate de 52,16% la om și doar teama ar putea genera o anxietate considerabilă în rândul unor populații mari, nu doar în ceea ce privește expunerea prin intermediul alimentelor, ci și al animalelor de companie și al altor oameni [12].

Este dificil de stabilit dacă H5N1 este următoarea ‘boală X’ în acest moment. Este posibil din cauza numeroaselor cercetări in domeniul GoF și al intereselor biotehnologice, a vaccinurilor gata făcute și a unor factori puternici de panică în masă care se află în culise. Dacă mai multe cazuri apar în grupuri sau în focare autentice cu transmitere de la om la om, am putea fi pe cale să ne îndreptăm spre o criză pandemică de gripă aviară în anul 2024.

Note:

  1. https://emergency.cdc.gov/han/2024/han00506.asp
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK206985/
  3. https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2014/10/17/doing-diligence-assess-risks-and-benefits-life-sciences-gain-function-research
  4. https://www.nih.gov/about-nih/who-we-are/nih-director/statements/nih-lifts-funding-pause-gain-function-research
  5. https://www.phe.gov/s3/dualuse/Documents/p3co.pdf
  6. https://www.fda.gov/media/135020/download#:~:text=in%20the%20vaccine.-,AUDENZ%20is%20approved%20for%20use%20in%20persons%206%20months%20of,subtype%20contained%20in%20the%20vaccine.&text=Administer%20two%20doses%20of%20AUDENZ,each)%2C%2021%20days%20apart.
  7. https://www.cslseqirus.us/news/csl-seqirus-us-government-award-to-manufacture-and-assess-influenza-a-h5n8-pre-pandemic-vaccine
  8. https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/
  9. https://www.weforum.org/agenda/2019/06/you-will-be-eating-replacement-meats-within-20-years-heres-why/
  10. https://www.weforum.org/agenda/2020/06/the-great-reset-this-weeks-world-vs-virus-podcast/
  11. Innovating to zero! | Bill Gates
  12. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893923000984

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 11, 2024 at 11:21 pm

    Au folosit adjuvantul cheie ASO3 la vaccinarea pentru H1N1 si H5N1 si intentioneaza sa-l foloseasca in continuare…

    Gates in 2010:

    „Deși guvernele au dreptate să fie conservatoare în ceea ce privește siguranța vaccinurilor, ele trebuie să găsească o modalitate de a ajuta industria vaccinurilor să încorporeze aceste noi abordări și să-și extindă capacitatea în următorii câțiva ani, înainte de apariția următoarei pandemii.”

    https://www.gatesnotes.com/A-Better-Response-to-the-Next-Pandemic

    👇
    Gates si OMS:

    Global partners announce a new effort – “The Big Catch-up” – to vaccinate millions of children and restore immunization progress lost during the pandemic

    https://www.who.int/news/item/24-04-2023-global-partners-announce-a-new-effort-the-big-catch-up-to-vaccinate-millions-of-children-and-restore-immunization-progress-lost-during-the-pandemic

    👇

    Sub sprijinul financiar al Fundației Bill & Melinda Gates apare un nou vaxxin  cu adjuvantul AS03:

    Potrivit SK Bioscience, candidatul său la vaccinul COVID-19 GBP510 a demonstrat o activitate îmbunătățită a celulelor T sau un răspuns imun atunci când este utilizat în combinație cu adjuvantul AS03 al GSK.

    GBP510 de la SK Bioscience este un vaccin cu nanoparticule proteice recombinante. 

    Acesta este dezvoltat pe baza unui antigen optim COVID-19 cercetat de SK Bioscience și Universitatea Washington din SUA, sub sprijinul financiar al Fundației Bill & Melinda Gates, a spus SK Bioscience.

    SK Bioscience’s COVID-19 vaccine to be used with GSK adjuvanthttps://m.koreaherald.com/view.php?ud=20210204001111

    👇

    Adjuvantul AS03 este aprobat de FDA

    Sunt alți adjuvanți utilizați în vaccinurile aprobate de FDA? 
    Da.
    Un vaccin pentru prevenirea gripei H5N1, denumit în mod obișnuit gripa aviară sau „gripa aviară”, conține adjuvantul AS03, o emulsie ulei-în-apă. Adjuvantul AS03 este alcătuit…

    Common Ingredients in FDA-Approved Vaccines | FDAhttps://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/safety-availability-biologics/common-ingredients-fda-approved-vaccines

    🤕👇
    Riscul de narcolepsie atribuit vaccinului raportat până în prezent la vaccinarea H1N1 cu adjuvantul AS03 

    Narcolepsia rezultă din distrugerea mediată imun a neuronilor secretori din hipotalamus, însă declanșatoarele și mecanismele bolii sunt puțin înțelese. Riscul de narcolepsie atribuit vaccinului raportat până în prezent la vaccinarea H1N1 cu adjuvant AS03 Pandemrix a fost multiplu 

    https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0114361

    👇

    AS03 Adjuvanted AH1N1 Vaccine Associated with an Abrupt Increase in the Incidence of Childhood Narcolepsy in Finland

     – PMC

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3314666/

    👇

    GSK va pune la dispozitie adjuvantul AS03 pentru a fi utilizat in avansarea activitatilor non-clinice si clinice, potrivit lui Breyer, care ne-a declarat: „Parteneriatul cu GSK sustine abordarea bazata pe proteine ADN recombinante, deoarece vom testa adjuvantul cu proteina noastra recombinanta.

    Sanofi and GSK to make coronavirus vaccine – Bioprocess insider

    https://www.bioprocessintl.com/deal-making/sanofi-and-gsk-will-use-flublok-and-as03-tech-to-make-coronavirus-vaccine

    👇

    https://sfinx777.wordpress.com/2010/01/11/%e2%80%9cadevarul-ascuns-despre-gripa-porcina%e2%80%9d-nu-ma-vaccinez

    👇

    Risk of Narcolepsy after AS03

    AS03 

    S-a observat un risc crescut de narcolepsie la copii după vaccinul pandemic A/H1N1 2009 (Pandemrix) cu adjuvant ASO3. 

    Risk of Narcolepsy after AS03 Adjuvanted Pandemic A/H1N1 2009 Influenza Vaccine in Adults: A Case-Coverage Study in England – PubMed

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26856903/

    Apreciază

  2. Felix said, on aprilie 11, 2024 at 11:27 pm

    Narcolepsy – Symptoms and causes – Mayo Clinic
    https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/narcolepsy/symptoms-causes/syc-20375497

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.