SACCSIV – blog ortodox

Bucuresti: Sâmbătă 23 martie 2024 – MARȘ împotriva „căsătoriilor” homosexuale, a actelor cu cip, a vaccinurilor, etc.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eu said, on martie 14, 2024 at 4:24 pm

    Sunt bune aceste actiuni dar efectul lor este ZERO atit timp cit Biserica, la nivel de ierarhie tace cu desavirsire. Este praf in ochii credulilor. Nu am auzit pe niciun ierarh sa vorbeasca de caderea Greciei…. Pomohaci caterisit ….Corneliu viata de boier dar na…omul e mai ….la zi cu infornatiile/dosarele celorlalti dosnici.

    Apreciază

  2. Felix said, on martie 14, 2024 at 5:46 pm

    Eliminarea banilor cash pentru a salva clima e ultima invenție a globaliștilor – 2,7 kg de CO2 pe cap de locuitor generate de plătile in numerar!
    https://m.ziuanews.ro/stiri/eliminarea-banilor-cash-pentru-a-salva-clima-e-ultima-inven-ie-a-globali-tilor-2-7-kg-de-co2-pe-cap-de-locuitor-generate-de-pl-tile-in-numerar-1581578

    Apreciază

  3. Felix said, on martie 14, 2024 at 6:07 pm

    Parintele Athanasie Mytilineos:

    (…)

    Primiti uneori dolari din America (SUA), și dumneavoastră, și toată lumea, și avem și schimb valutar, cu dolari, cu euro etc.

    Spuneți-mi, vă rog, atunci când luăm un dolar, si se stie că există o boala și ni se spune că se transmite și prin salivă, dacă presupunem că omul care a dobandit un virus si care are bancnote de hartie si a salivat, asa cum stim cu totii, foarte mulți oameni au obiceiul să-și scuipe în palmă și să numere banii.

    Acest lucru, dragii mei, să nu-l faceți, și trebuie avut în vedere pentru orice boală, nu doar pentru viruși. Putem transmite altora și putem lua și noi microbi. Numărăm banii și apoi ne spălăm pe mâini. Și vorbesc despre dolari, pentru că virusii sunt răspânditi si în America (SUA). Și cine ne spune că nu se poate răspândi și prin banii noștri, de vreme ce s-au răspândit și în Grecia virusi.

    Și pornind de la acest fapt, (papusarii) vor pretexta că este foarte periculos să punem mâna pe bancnote de hartie, pe actele printate pe hartie, pe monede etc. Și ne vor spune:

    „Trebuie să găsim alt mod, așa încât să nu folosim bancnote de hârtie”!

    O să punem 666, o să punem codul alfanumeric individual european unic… ID digital, care este compus din numărul general și numărul individual unic. Cel general este 666, iar cel individual va fi cel matricol emis de stat, un cnp alfanumeric. Cum este si la firme, ceva în genul acesta.

    Un alt motiv va fi că banii se fură, nu se va invoca doar răspândirea bolilor.

    Câte tâlhării și crime nu se întâmplă pentru bani? Poți să-ți iei azi pensia de la bancă și te urmărește unul, îți ia banii și fuge. Și la un moment dat se va spune:

    „Ca să evitam aceste situații, nu vor mai exista bancnote! Gata!
    De-acum vom folosi pecetea!”.

    Atunci însă, când ne vom fi învățat să ne pecetluim cardul de identitate (portofelul digital) cu 666 (ID digital), când vom folosi peste tot 666 (ID digital), când toate acestea vor fi pătruns într-un mod foarte firesc și persuasiv, nu vom mai putea spune „Nu” nici la pecetluirea cu ID digital pe mână sau frunte.

    Și atunci creștinii noștri se vor pecetlui cu semnul fiarei.

    De aceea, nu trebuie să acceptăm numărul 666 (ID digital) pe cărțile noastre de identitate (portofelele digitale), pentru motivul că ne vom obișnui cu ID digital și vom spune că nu este nimic periculos in asta….

    De aceea, dragi mei, să fim atenți la acest lucru.

    Nu știu, Dumnezeu să ne miluiască, toate acestea, desigur, nu arată semne bune pentru vremurile noastre, toate acestea: ID digital si portofelul digital, constituie semne.

    Să fim atenți și ce va întâmpla în continuare, Dumnezeu să ne miluiască!

    (…)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.