SACCSIV – blog ortodox

Mitropolitul Longhin Jar a fost batut?

Posted in Biserica Ortodoxa Romana, PATRIARHIA ROMÂNA, prigoana, PS Longhin Jar, Romania, Ucraina by saccsiv on februarie 6, 2024

Circula pe internet aceasta fotografie cutremuratoare:

Sursa:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1819124195201138&set=a.943322482781318

 

Iata si ce putem citi despre ce s-ar fi putut intampla:

R3Media: Mitropolitul Longhin Jar de la Bănceni a ajuns din nou în spital, de data aceasta cu ochii învinețiți. Și-ar fi pierdut cunoștința și a leșinat

Mitropolitul Longhin Jar se află din nou internat în spital, potrivit unei postări a Agenției Bucpress.

Fotografia cu părintele cu ochii învinețiți a fost postată și pe pagina de Facebook a Mănăstirii Bănceni.

Activista ortodoxă Victoria Kohanovska a comentat fotografia.

„Totul este bine. Vlădica Longin este internat la secția de terapie intensivă. Anterior i s-au administrat anumite medicamente și a leșinat, pierzând cunoștința. Acesta este rezultatul… totul este bine, așa se spune. Vă îndemn să vă rugați pentru el. Doamne, ajută și întărește-l să suporte și să treacă prin toate acestea spre slava Ta.”, a scris Kohanovska.

Într-o altă postare mănăstirea Banceni a transmis că în curând ierarhul vă comenta situația.

La începutul acestui an, locuința părintelui a fost mistuită de flăcări.

 

Active News: Martiriul continuă: Mitropolitul Longhin atacat cu bestialitate – ULTIMA ORĂ: Ierarhul dezminte că a căzut din cauza Pastilelor (un articol scris de  ADRIAN PĂTRUȘCĂ)

În noaptea de 22 ianuarie 2024, mai mulți necunoscuți l-au atacat pe mitropolitul Longhin Jar, lovindu-l cu putere în față.

Mai multe informații au fost oferite pe pagina de Facebook a mănăstirii Bănceni.

Din cauza loviturii puternice, ierarhul și-a pierdut cunoștința și a fost nevoie ulterior de o intervenție chirurgicală la figură.

În puține cuvinte, mitropolitul povestește:

„Au bătut de trei ori la ușă și când am deschis am primit o lovitură… Acum mă simt bine. Totul rămâne la voia și la judecata lui Dumnezeu.”

ULTIMA ORĂ

Într-un mesaj adresat credincioșilor și publicat pe canalul de YouTube al mănăstirii Bănceni, ierarhul a oferit mai multe amănunte despre incident:

„Pentru a vă liniști, o să spun câteva cuvinte pentru ca nimeni să nu fie îngrijorat. Pentru noi, totul e bine, totul se petrece conform credinței noastre ortodoxe. Trebuie să le îndurăm pe toate, să suferim și să ne rugăm. Sunt puțin bolnav acum, dar am ceea ce merit. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Dumnezeu să aibă milă de toți și să ne ierte pe toți!”

Mitropolitul Longhin a povestit că, la spital, medicii i-au spus că a supraviețuit atacului pentru că are o structură a capului deosebită:

„Când doctorii au văzut au spus: Dumnezeule, aveți o conformație a capului diferită. Dacă ați fi fost ca restul oamenilor, acum nu ați mai fi fost în viață. Totul e întreg, oasele sunt întregi. Dumnezeu v-a salvat.”

Ierarhul a vorbit și despre prigoana regimului:

„De doi ani de zile bat preoți și femei bătrâne, confiscă bisericile și dezbină poporul ucrainean.”

El a dezmințit informațiile publicate de unii conform cărora rănile oribile pe care le are nu au fost provocate de un atac, ci de o cădere, după ce a luat diverse pastile:

„Toată lumea spune că trebuia să fiu în spital, că m-am simțit rău din cauza pastilelor, că am avut amețeli, că am căzut de două ori și că m-am lovit. Să nu credeți asta, fraților și surorilor! Dacă nu știți, e mai bine să tăceți și să vă rugați, fraților și surorilor! Vă îmbrățișez pe toți și vă iubesc.”

[…]

 

Solid News: Gușă: Mitropolitul Longhin Jar e dărâmat pas cu pas, i se pregătește lichidarea fizică. Autoritățile române și BOR sunt direct responsabile! (un articol scris de Cozmin Gușă):

Aseară și în această dimineață au circulat niște imagini de speriat cu mitropolitul Longhin Jar, patriotul român ce păstorește în Bucovina, îl aveți în imagini în acest articol, care apărea bătut, învinețit la ambii ochi, tumefiat la față, nu se știa nimic despre celelalte părți ale corpului, dar poziția era de imobilizat în pat. Mi s-a părut incredibil și i-am rugat pe mai mulți dintre colegii noștri investigatori, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Bogdan Comaroni, Ion Spânu, să îmi spună părerea lor. Ne-am tot chinuit fiecare dintre noi, eu am început să dau telefoane de dimineață, pentru că nu îmi venea să cred că este adevărat. Din nefericire, prieteni, pot să vă spun că este adevărat; cumva am ajuns prin intermediari și prieteni să se discute la Bănceni, acolo, în Ucraina, la mănăstire, și într-adevăr mitropolitul Longhin Jar a fost bătut din nou, a fost maltratat, se pare că nu a fost prima dată în ultima vreme, în ultimele săptămâni, de când n-am mai vorbit despre asta, dar acum a fost bătut rău.

Au mai sunat unii înaintea mea, până când să ajungă la această concluzie, și li s-a dat un răspuns oficial că, de fapt, mitropolitul, din cauza unei medicații pe care o ia, din pricina unor afecțiuni de sănătate, s-a împiedicat și a căzut și nu se simte bine, dar va ieși cu o poziție publică. Asta este minciuna în spatele căreia ar trebui să se ascundă un uriaș scandal, în care autoritățile din Ucraina, sau poate agenți britanici sau americani care luptă împotriva ortodoxiei, acolo ortodoxia fiind considerată așa, ceva foarte grav, astăzi, în Ucraina, dacă mai ești, dacă te arăți, dacă Doamne ferește mai și ai legături cu ortodoxia soră din Rusia, deci acești agenți au acționat și acum îmi este foarte clar că vor să-l extermine fizic pe mitropolitul Longhin Jar. A fost degeaba cât am urlat de la acest microfon, a fost degeaba ieșirea în stradă a altor colegi jurnaliști, mai ales cei de la Realitatea Plus, cu Alexandra Păcuraru în frunte, care s-au dus în fața ambasadei Ucrainei în mod repetat, oameni din societatea civilă, patrioți ortodocși, autoritățile noastre, pe care le plătim să ne apere și pe noi, dar le plătim pentru ca să-i apere și pe frații noștri care sunt români sau sunt ortodocși români, cu atât mai mult, au rămas impasibile. De ce? De frica americanilor! Li s-a spus să nu acționeze, pentru că acolo se desfășoară o procedură de exterminare a ortodoxiei din Ucraina.

Este o rușine mare pentru Marcel Ciolacu că n-a acționat. Vă aduceți aminte că l-am atenționat și acum două trei luni, când s-a întâmplat ceva, a zis că va da un telefon, că nu e atât de grav, că s-a intervenit, probabil că n-a făcut nimic sau, dacă a făcut ceva, n-a fost luat în seamă. Rușine, Marcel Ciolacu, în condițiile în care știu că ești un practicant ortodox, crezi în Dumnezeu, sprijini biserica, dar biserica se sprijină la necaz și oamenii din biserica românească din Ucraina sunt la necaz. Frații noștri de acolo, călugări, unii din București, din Sectorul 3, din Sectorul 4, în frunte cu mitropolitul Longhin Jar, sunt intimidați, maltratați, pentru că n-au vrut să plece. Se dorește să fie alungați dintr-un loc în care, vă repet, nu doar că se slujește Dumnezeul nostru ortodox, dar se îngrijesc copiii necăjiți de atâta amar de vreme, este o biserică și o mănăstire sfântă. Nimeni nu o apără.

Îmi permit să spun, știu că o să se supere mulți, rușine, Preafericirea voastră Părinte Patriarh Daniel! Nu mă interesează deloc scuzele că ei nu vor să vină cumva în jurisdicția Bisericii Ortodoxe Române. Asta nu-i o scuză de Patriarh, asta nu e o scuză de slujitor ortodox, asta este o scuză de om laș, de om care nu înțelege că trebuie să-și apere frații, pentru că e doar de aici, de la București, pot să fie apărați frații ortodocși din Ucraina; nu de la Chișinău, nici de la Moscova, nici de la Belgrad, nici de la Sofia, de la București, Părinte Patriarh! Despre Iohannis nu zic nimic, pentru că el oricum n-are nicio treabă cu România. Mi-am vărsat năduful și mărturisesc că sunt extrem de mâhnit, închipuindu-mi doar cu ochii minții prin ce trec sărmanii călugări de la Bănceni, ortodocși români care își apără spiritualitatea și, într-un fel, să știți că ne apără indirect și pe noi. Sunt mult mai vrednici decât cei mai mulți dintre noi și noi nu facem nimic pentru ei.

 

Comentariu saccsiv:

Iata ce transmitea Patriarhia Romana cu un an in urma (ianuarie 2023):

RASPUNSUL CUMPLIT al purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane dat preotilor si romanilor prigoniti de autoritatile din Ucraina: Preotii comunitătilor de etnie romana din Ucraina nu apartin de Patriarhia Romana. Au datoria de constiinta sa se adecveze

Cititi va rog si:

Video: Valentin Stan – La ce se inchina ucrainienii

Zdrahonii astia de ce nu merg pe front?

Ucraina: Politia nu permite să se transmită alimente și apă oamenilor blocați în clădirea sigilată a Lavrei Peșterilor din Kiev

Pagani satanisti ucrainieni la Lavra Pesterilor

Video: O fata de 11 ani apara cu curaj credinta ortodoxa la Lavra Pesterilor din Kiev

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on februarie 6, 2024 at 8:24 pm

    Apreciază

  2. Stefan said, on februarie 6, 2024 at 8:42 pm

    Papa Francisc și sodomiții/servitorul lui antihrist:

    Apreciază

    • Duhul Capitanului said, on februarie 7, 2024 at 1:15 am

      Înaltul Longhin:tipul episcopului martir….De asta e urât așa de mult de marele alb și sleahta…

      Apreciat de 2 persoane

      • Ban said, on februarie 7, 2024 at 12:25 pm

        E eretic ecumenist deocamdata, poate sa.l si omoare, ca se duce in iad dc nu intrerupe pomenirea lui Onufrie ereticul.

        Apreciază

      • Moca said, on februarie 7, 2024 at 6:45 pm

        Ce ranzos ești,mai Ban-argintule …Oare ii fii dintre aia treizeci primiți de Jude?!

        Apreciat de 2 persoane

      • mishuleu said, on februarie 8, 2024 at 9:25 pm

        Problema e ca inca nu s-a dezis de oastea Domnului.

        Apreciază

  3. eugen adi said, on februarie 6, 2024 at 10:25 pm

    „InfoPlaneta:pe telegram
    ✍️ EDITORIAL INFO PLANETA

    Partea I – Sistemul este in fibrilații! Partenerii strategici presează puternic și cer explicații de ce România nu este gata să spună “prezent” la pregătirile războiului cu Rusia. Presa sistemului nu mai știe ce să facă: a scos de la naftalină toată propaganda anti-rusească, pe care o dosise pe vremea lui Iliescu-Nastase. Acoperiții din media se folosesc chiar și de figuri populare printre români, alea care până mai ieri fuseseră interzise la difuzare de Institutul Wiesel, fiindcă erau considerate anti-semite. Dar, dacă e război – merge…, ca și în Ucraina – atâta vreme cât proștii luptă pentru noi, pot să se creadă orice, nu ne interesează. și uite-așa l-am revăzut cu drag, pe al nostru Petre Țutea la tv. Nu, nu era difuzat cu declarațiile sale pro-legionare, unde afirma că :”românul absolut este legionar, fiindcă dintre toți românii, legionarii au fost singurii care au luptat cu arma în mână și cei care nu aveau cuvantul glumă în dicționar atunci când venea vorba de dușmanii neamului românesc – adică, de bolsevici. Asta zicea nea Petrache Țuțea, Domnul să-l odihnească în împărăția sa, însă nu cu asta s-au folosit de el acești trădători din presă ce slujesc copiii și nepoții acelor bolșevici ce au exterminat elitele neamului românesc. Nu! Ci s-au folosit de Țuțea pentru a convinge românii ce necesar este să fim pregătiți să luptăm cu rușii aia care, acum, din nou, sunt răii pământului, deși până mai ieri erau buni, iar occidentul făcea afaceri cu ei pe spatele nostru. În fine, e zbatere mare să fim convinși că va trebui să luptâm pentru ei, iar dacă nu se poate altfel, chiar amenințați și intimidați ca să ascultăm de stăpânire. Fiindcă, nu-i așa!? – de când a venit stăpânirea asta pe tancurile sovietice ar fi trebuit să ne intre în cap până acum ceea ce tot ne-au picurat, și anume că: stăpânirea veghează mereu pentru noi și are grijă să nu cumva să ni întâmple ceva… Adică, să nu cumva să ne trezim și să vrem să fim de capul nostru și să vedem ce bine ne este fără ei. Insă, acum presiunea se pune pe cei din țară, fiindcă, între timp, o mare parte din populație, și mai ales aia de care sunt ei interesați, a plecat, sătulă de batjocura și asuprirea acestui regim de demenți și bolnavi psihici. E adevărat, au mai încercat ei intimidări și aluzii cu pușcăria la românii din străinătate, dar la oameni care au gustat libertatea și între timp au făcut și ceva parale, e mai greu să funcționeze amenințările astea de infractori ordinari, că atitudine de stat nu e, oricum am lua-o. Nici Ucraina nu și-a permis să-i amenințe pe cei plecați. Dar, “ai noștri” sunt mai nenorociți decât cei din Ucraina, credeți-mă! Și uite așa s-au pus pe capul bieților români rămași acasă, că, doar-doar, i-or păcăli pe ei cu armata.

    Partea II – Toate astea arată că Sistemul e total rupt de realitate, mult mai rupt de realitate decât în 89… Politrucii de la București, meșteri doar în manipulare, țepe, combinații și spolierea populației, nu au fost capabili să creeze o țară care să poate oferi, asemenea Poloniei, spre exemplu, un vector real și semnificativ din punct de vedere militar pentru NATO. Sistemul de putere din România, fiind profund corupt și compus din indivizi cu vocație de infractori, cultivată din generație în generație, este incapabil să articuleze o viziune despre un stat viabil, puternic și durabil. Iar asta a creat o mare problemă alianței anti-Rusia. Și, fiți siguri că neintenționat. Lichelele de pe Dâmbovița sunt incapabile de fronde sau pivotări ante-factuale, darămite de gesturi istorice. Banda de infractori fără de țară din fruntea statului este specializată pe combinații sigure, indiferent de costurile colaterale: vezi 23 august sau 22 decembrie. Nu se riscă ei niciodată să fie jucători, căci ei sunt eminamente impostori. Slugi viclene prin definiție, hoți și profitori prin structură, șleahta asta cocoțată la vârful statului român de aproape 100 de ani, dă astăzi din colț în colț și nu știe cum să scoată cămașa în fața stăpânilor, fiindcă nu și-au făcut temele… Și nu pentru că le-ar fi pasat de România sau de români, ci pentru că, în nemernicia lor, au ajuns atât de departe încât au crezut că totul merge de la sine și că, așa cum au făcut mereu ce au vrut cu noi, și de data asta le va fi floare la ureche să ne păcălească să ne tragem bocancii în picioare și să plecăm iute și cuminți în tranșee. De aia au montat din nou butaforia patriotardă și au dat drumul la propaganda – că la d’astea sunt maeștrii… Amintiti-vă de Cântarea României și toată minciuna nesimțită despre cele mai înalte culmi bla bla bla, pe care ne-o băgau pe gât într-o țară care îngheța de frig, ghiorlăia de foame și orbecăia pe întuneric. Așadar, au pornit prima fază a prostelii: cu vrăjeala. Apoi, fiindcă nu a mers, au trecut la etapa a doua: înfricoșarea! Pe sistemul: dacă nu se execută de bună voie, o s-o facă de frică! Ca doar au experiență și a văzut că a mai funcționat. Amintiți-vă – “…trebuie să-l ținem pe Iliescu la putere că altfel ne iau ungurii Ardealul” sau “dacă nu suntem de accord să vindem la străini, nu ne vor primi în UE” sau “ daca nu acceptăm scut la Deveselul, vom fi la mâna rușilor” etc. Suntem un popor abuzat, și traumatizat de o putere care ne-a ținut mereu sub șantaj cu amenințare, ca să ne determine cu forța să facem ce doresc ei. Că așa procedează un stat, democratic și civilizat, cu cetățenii lui…

    Partea III – Disprețul pe care sistemul de putere din România îl are față de popor este atât de adânc, încât crede că întotdeauna le va merge orice cu prostimea, adică noi. Iată că nu e așa. Sau mai bine zis, că nu mai e așa. Fiindcă, între timp, destui am ieșit din situația de șantaj care ne ținea captivi mofturilor lor deșănțate. Astăzi, reacțiile oamenilor la încercările sistemului de a ne convinge că trebuie să ne înrolăm în armată sunt vehemente. Și merg de la a-i invita pe politicieni și securiști să fie ei primii, acolo, în linia întâi, până la amenințări directe că, o dată ce poporul va fi în posesia armelor, apoi sistemul va fi considerat dușmanul numărul unu și oameni îl vor ataca fără ezitare. În situația asta, cum să convingi poporul să intre în rândurile a ceva ce s-a dovedit că nu apără poporul și de unde se pleacă zi de zi pe capete!? Sistemul de putere din România s-a zvârlit în furtuna perfectă și încă nu-și dă seama de asta. Acesta este începutul sfârșitului acestei povești grotești numite “Perioada tiraniei bolșevicilor evrei asupra poporului român – o încercare de exterminare eșuată”. Căci așa va rămâne în istorie.
    Acum, lucrurile astea se știu peste tot. Trădătorii de la București au tot încercat să ascundă această realitate și să o cosmetizeze, atât cât au putut, în fața partenerului strategic. Apoi, au găsit explicații și și-au luat angajamente. Iar acum, au intrat în panică și amenință, din nou, poporul… Fiindcă, am fost cu toții martori cum, la televiziunile lor, după ce au încercat să ne prostească cu vorba bună, au trecut la amenințări cu Curtea marțială și pușcăria etc. Stăpânii sunt nervoși și au pus iară mâna pe bici. Curând își vor trimite cățeii cu bastoane peste noi, ca să ne ia cu arcanul… Acești asasini ai neamului românesc au ajuns în așa hal de imbecilitate, încât, gândesc că vor reuși să ne oblige să mergem să luptăm sau să ne trimitem copiii la moarte pentru ei și pentru copiii lor, și pentru averile incomensurabile lor făcute pe chinul nostru, și pentru sistemul lor criminal care ne extermină zi de zi. Acești demenți care conduc statul român nu au înțeles că s-a trecut demult o linie roșie și că nu mai merge cu noi nimic, nici măcar teroare, de care sunt obișnuiți să uzeze atunci când noi, prostimea, dăm semn că nu mai vrem jugul lor. Oricât au încercat să ne prostească, să ne impună variantele lor asupra a ceea ce trăim, tot mai mulți români și-au dat seama că ceea ce se întâmplă cu țara noastră de 34 de ani nu poate fi nici explicat și nici scuzat, ci că e vorba, pur si simplu, de intenții criminale și de un sistem de stat mafiot care distruge țara și extermină pe români. Iar, din acest punct totul s-a terminat pentru ei, pentru călăii noștri. Fiindcă, odată ce omul își dă seama că nu mai are nicio șansă cu acest sistem, că oricâte compromisuri ar face și oricât s-ar sacrifica pentru el, e degeaba, apoi, totul e gata… Iar asta s-a văzut atunci când MILIOANE de români au ales să plece în bejenie decât să mai trăiască sub această stăpânire criminală. Pentru prima dată în istoria noastră am devenit migratori, din cauza liftelor care au pus mâna pe țară și care ne-au făcut viața un iad. Acum, oare ce-i face să creadă pe acești diavoli care ne chinuiesc că ne vor mai putea forța la ceva!? Și cum de mai îndrăznesc ca după ce ne-au nenorocit străbunicii, bunicii, părinții și pe noi înșine, să ni-i ceară acum și pe copiii noștri!?
    NICIODATĂ! Ați omorât destule generații pentru interesele voastre bolnave, până aici! Ne-ați ținut în frică și sărăcie, ca să ne controlați. Ne-ați luat totul, de am ajuns străini în propria țară, și acum ne cereți și copiii!? Ca să ce, să vă apere familiile voastre de mafioți patologici și averile voastre blestemate, și să piară și ultima generație de români!? Ca să ne stingeți neamul!??

    Partea IV – Apoi, aiasta nu se poate! Vom face, fiecare dintre noi totul, și când spunem totul chiar ne referim la orice, ca să ne protejăm copiii! Viețile noastre sunt ultimele pe care le-ați distrus și chinuit. Iar dacă va fi nevoie să murim pentru asta, o vom face, dar nu cum și unde vreți voi prin transeele unui război care nu e al nostru, ci cu voi de gât, la propriu!”

    Apreciat de 4 persoane

  4. geo said, on februarie 7, 2024 at 9:56 am

    Nu mai pot…desi nu m-am mai uitat de foarte multa vreme la tv, acum cand cu protestele am inceput sporadic dar m-am lecuit…prima data a fost covid, apoi superbul, apoi slava ucraina, apoi claimateange, acum carbonul si armata obligatorie ca sa ne batem cu ursul…ieri bomba bombelor: regele charles are cancer…toate televiziunile au facut breaking news…in lume sunt zeci sau sute de milioane de oameni care sufera in tacere…

    Apreciază

    • Marius L. said, on februarie 7, 2024 at 1:15 pm

      geo, frate,
      Într-o anumită măsură, cred că înțeleg ce vrei să spui cu acel „nu mai pot… „, iar dacă ne gandim că situația de până acum, abia dacă-i încălzirea pentru ce urmează, înseamnă că mai putem, cu ajutor, dar mai putem. Înaltpreasfintitul Părinte Longhin a trecut, fără îndoială, de faza pregătitoare, și mulți alții suferă, dar fără să fie cunoscuți, așa cum bine ai înțeles. Este important ca suferința sa fie pentru ceva bun, așa cum este la Parintele Longhin Jar și la cei care îi sunt apropiați.

      Apreciat de 1 persoană

    • Lica said, on februarie 7, 2024 at 1:16 pm

      „Regele Charles are cancer…..hmmm….

      Nu de putine ori a fost vazut impreuna cu principalii arhitecti ai NWO, familia Rothschild…

      Cu Lynn Forester de Rothschild, Sir Evelyn de Rothschild, etc…

      Poate poate de acolo i se trage? N-o fi ascultat de stapanul stapanilor?

      Vorba unuia de p’aici’, d’p’ colo’: tot la cativa metri sub pamant, intr-un borcan ca cenusa, evaporat sau eliminat intr-un fel sau altul de vreun factor ‘extern’ ajungi !!! indiferent de avere !!!

      Apreciază

  5. geo said, on februarie 7, 2024 at 9:58 am

    Tot la tv, la tvr actualitati, vorbea un doctor despre gripa: barbatii care folosesc toaletele din mall-uri, nu se spala pe maini dupa…si asa imprastie picaturile care contin virusi??? periculosi…

    Apreciază

  6. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 7, 2024 at 10:51 am

    Apreciază

  7. Est modus in rebus said, on februarie 7, 2024 at 1:31 pm

    Si totusi, mitropolitul Jar nu este persecutat pentru ca ar fi roman, ar simti romaneste sau ar scrie romaneste- a se citi mesajul sau, ci din cauza legaturilor sale cu Rusia.
    Nedorind a cautiona prigoana evidenta la care sunt supusi crestinii ramasi fideli Patriarhiei moscovite, totusi avand in vedere suspiciunile de infiltrare KGB, poate de aceea se intampla lucruri atat de dure in vestul ucrainean.
    Nu este cazul sa fie validata niciuna din naratiunile edulcorate ale imperiilor in conflict. Daca unii mint, nu inseamna automat ca ceilalti spun adevarul.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Aurora said, on februarie 7, 2024 at 6:09 pm

    Dumnezeu sa-l faca sanatos pe Mitropolitul Longhin si sa-l ajute sa opreasca pomenirea lui Onufrie !

    Apreciat de 1 persoană

  9. Simion P said, on februarie 7, 2024 at 9:15 pm

    Răspunsul în limba română al Mitropolitului Longhin Jar față de ceea ce s-a întâmplat recent

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.