SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă), produs de soții Obama

Posted in Barack Obama, FILM ARTISTIC, filme, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on decembrie 23, 2023

Personajul Clay (in traducere, Lut) din film:

„Habar nu am ce ar trebui să fac acum. Abia dacă pot face ceva fără telefonul mobil și GPS-ul meu. Sunt un om inutil.”

Parerea avocatului Gheorghe Piperea despre filmul Leave the World Behind am postat-o la:

Alte chestii esentiale pe care le putem studia si experimenta intr-un apartament de bloc pentru pregatirea de supravietuire

Iata si parerea Vigilant Citizen:

The Hidden Symbolism in “Leave the World Behind”, a Disturbing Movie Produced by the Obamas

Simbolismul ascuns în ‘Leave the World Behind’ (Lasă lumea în urmă), un film tulburător produs de soții Obama

Produs de Barack și Michelle Obama, ‘Leave the World Behind’ este despre prăbușirea completă din interior a Americii. Și, prin simbolism, filmul vrea de fapt să ne facă să credem că America își merită acest colaps. Iată o privire asupra filmului și a mesajelor tulburătoare pe care le ascunde.

Publicat pe 21 Decembrie 2023, de Vigilant Citizen

Avertisment: urmează detalii (spoilere, dezvăluiri despre un film care strică plăcerea de a-l urmări pentru prima oară) apocaliptice despre acest film!

Vizionarea filmului ‘Leave the World Behind’ este o experiență mizerabilă. La fel ca altor nenumărați urmăritori, m-a lăsat cu un sentiment de anxietate și ușor îngrozit. Deși îmi dau seama că filmele de suspans ar trebui să provoace anxietate, nu este genul de anxietate care oferă un fior și care în cele din urmă te face să te simți viu. Dimpotrivă, nu face decât să te facă să te simți mort pe dinăuntru. Pentru că nu există distracție sau divertisment în acest film, ci doar senzația instinctivă că ‘ei’ încearcă să ne spună ceva.

În multe privințe ‘Leave the World Behind’ mi-a amintit de filmul ‘Contagiunea’, în care era vorba despre o pandemie care se răspândea în întreaga lume. În articolul meu din 2012 despre acest film, am scris:

„Majoritatea oamenilor se uită la filme pentru a se distra. Ei bine, eu unul pot spune că nu a fost absolut nimic distractiv la Contagiunea. De fapt, singura diferență între acest film și filmele educaționale sponsorizate de stat și difuzate în școli, este că trebuie să plătești pentru a fi îndoctrinat.”

La opt ani de la acel articol, cu COVID s-a întâmplat ca lumea să urmeze exact scenariul prezentat în Contagiunea.

Leave the World Behind este ciudat de asemănător cu Contagion: Vrea să expună lumii un scenariu care s-ar putea desfășura cu ușurință în viața reală… și cam atât. Pentru că, în rest, abia dacă se califică drept film. Nu există o intrigă reală, nu există un arc de personaj mare și absolut nicio rezolvare. Doar un sentiment de groază din ce în ce mai mare, pe măsură ce urmărim cum personaje extrem de antipatice își dau seama cât de neputincioase sunt.

Deși am putea ignora pur și simplu acest film abraziv despre colapsul social total, există un fapt care îl face să merite atenția noastră: a fost realizat de către foștii lideri ai lumii libere: Barack și Michelle Obama.

Și, judecând după mesajele care au fost împletite în acest film, ne putem întreba cu adevărat: oare ce este în neregulă cu aceștia?

Sponsorizat direct de către elită

Leave the World Behind este primul film produs de Barack și Michelle Obama prin intermediul companiei Higher Grounds Productions. Fostul președinte și fosta Primă Doamnă a Statelor Unite nu au finanțat pur și simplu filmul de la distanță, ci s-au implicat personal în realizarea acestuia. Într-un interviu pentru Vanity Fair, regizorul Sam Esmail a declarat:

„Președintele Obama a pus romanul lui Alam pe lista de lecturi pentru vara anului 2021 și i-ar fi oferit lui Esmail gânduri despre scenariu. În esență, cineastul a avut acces la unul dintre cei mai experimentați experți din lume în gestionarea unei crize. ‘În schițele inițiale ale scenariului, cu siguranță am împins lucrurile mult mai departe decât au fost în film, iar președintele Obama, având experiența pe care o are, a reușit să mă tempereze un pic în legătură cu modul în care lucrurile s-ar putea desfășura în realitate’, spune Esmail. ‘Scriu ceea ce cred că este ficțiune, în cea mai mare parte, încerc să o păstrez cât mai fidelă vieții, dar exagerez și dramatizez. Și să auzi un fost președinte spunând că te înșeli cu câteva detalii… credeam că mă înșelam foarte mult! Faptul că a spus asta m-a speriat de moarte’.”

În timp ce acest articol din Vanity Fair vorbește cu entuziasm despre contribuția lui Obama la film, o analiză amănunțită a mesajelor din film este îngrijorătoare.

O voi spune direct: cei din spatele filmului nu par să placă deloc America sau publicul larg. Prin simbolism, filmul ne spune că Statele Unite trebuie să plătească pentru păcatele sale. De asemenea, populația sa este prea proastă și cu creierul spălat, pentru a mai face ceva în acest sens.

Deoarece familia Obama este un instrument al elitei oculte, nimic din toate acestea nu ar trebui să fie o surpriză. Dezmembrarea Statelor Unite din interior și demoralizarea întregii omeniri este principalul obiectiv al globaliștilor pe care îi reprezintă.

Pentru a-și pune pe ecran viziunea lor nebună, familia Obama l-a angajat pe regizorul Sam Esmail, care s-a specializat în ‘divertisment’ finanțat de elită.

Înainte de Leave the World Behind, Sam Email a regizat serialul Homecoming. Semnul flagrant cu un singur ochi de pe aceste fotografii promoționale, indică faptul că acesta lucrează pentru elită. Faptul că a lucrat la propriu pentru familia Obama este încă un indiciu.

Așadar, ce mesaj încearcă să transmită familia Obama și Esmail cu Leave the World Behind? În interviul de mai sus, Esmail a declarat:

„Nu este chiar un film cu mesaj, ci mai degrabă o reflecție asupra situației în care ne aflăm ca societate. Dar dacă totuși ar exista un mesaj, atunci acesta ar fi un avertisment.”

Hai să aruncăm o privire la această chestiune.

Lăsați distracția în urmă

Încă de la început, publicul spectator își dă seama că îl așteaptă ceva toxic. O femeie pe nume Amanda Sandford (interpretată de Julia Roberts) îi spune soțului ei că s-a săturat de lume și că vrea să plece pentru o vreme. Și, într-una dintre primele cadre ale filmului, spectatorii primesc indicii despre adevărata natură a celor din spatele ei.

Sunt trei de șase în această secvență. De la stânga la dreapta: un 6 alb pe cană, acul mare care indică numărul șase de pe ceas și la dreapta numărul șase de pe celălalt ceas. Celelalte cifre de pe ultimul ceas au fost ascunse în mod convenabil, pentru a face lucrurile mai evidente.

Dacă credeți că acest lucru este ‘exagerat’, atunci continuați să citiți articolul. Veți înțelege în curând că filmul încurajează spectatorii să fie atenți la detaliile din decoruri, deoarece acestea sunt adesea încorporate cu detalii ce au caracter simbolic.

După acest salut simbolic adus elitei satanice, Amanda se uită pe fereastră și rostește sloganul elitei.

Urăsc naibii oamenii 

Probabil că este un fan al agendei de depopulare a elitei.

Urmează genericul de deschidere – o secvență de imagini care ar putea fi confundată cu începutul unui film de propagandă antiamerican.

Steaguri americane întoarse cu susul în jos, care reprezintă căderea Statelor Unite ca națiune.

Statuile Libertății răsturnate reprezintă căderea libertății și a valorilor americane în general.

După imaginile antiamericane de mai sus, ni se reamintește că acest film a fost produs de Barack și Michelle Obama. Aceștia nu cred că sunt de partea noastră, băieți.

Apoi un ochi mare atotvăzător ne amintește că este vorba despre o producție a elitei oculte.

Genericul rezumă întregul mesaj al filmului: elita vrea să distrugă America din interior deoarece vrea un guvern mondial. Însă, din păcate, mai sunt încă vreo 2 ore de film. Și o să le petrecem pe toate ascultând un număr foarte limitat de personaje vorbind despre cum habar nu au ce se întâmplă.

Partea I – Casa

Filmul se concentrează pe transmiterea unui sentiment de izolare, combinat cu un caz acut de febră a cabanei, deoarece aproape tot filmul se petrece în interiorul unei case în care oamenii își pierd încet-încet mințile. Casa este atât de importantă încât poate fi considerată drept un personaj al filmului.

Îți amintești când elita i-a ținut pe toți închiși în casele lor și terorizați de mass-media în timpul COVID? Ar fi bine să credeți că vor ca acest lucru să se întâmple din nou. Acest film ne aduce înapoi la această mentalitate bolnavă.

La scurt timp după ce ajung la casă, soții Sandford descoperă că în țară se întâmplă ceva în neregulă.

Un material de la CNN despre un atac cibernetic major care are loc în toată țara.

În fața unei crize în desfășurare, ne-am aștepta ca bărbatul casei și capul familiei să preia conducerea situației. Însă nu se întâmplă așa.

Omul inutil

Sunt un om inutil

Acest personaj se descrie perfect în doar patru cuvinte.

Capul familiei se numește Clay (Lut). După cum probabil știți, lutul este, de asemenea, un material pământesc care poate fi modelat în orice formă atunci când este umed. Ei bine, omul nostru Clay, a fost modelat de societatea modernă pentru a fi slab, panicat și complet inutil atunci când se confruntă cu o criză. La un moment dat, acesta spune:

„Habar nu am ce ar trebui să fac acum. Abia dacă pot face ceva fără telefonul mobil și GPS-ul meu. Sunt un om inutil.”

În prima parte a filmului, Clay poartă un tricou cu Bikini Kill. După cum vom vedea în curând, personajele poartă uneori articole de îmbrăcăminte simbolice.

Bikini Kill este o trupă punk rock feministă. A fost pionieră a mișcării riot grrrl, care a susținut teme precum patriarhatul, clasismul, anarhismul și emanciparea femeilor. Faptul că Clay – un bărbat – poartă acest tricou, simbolizează perfect faptul că a fost castrat – un produs al anilor de îndoctrinare socială care l-a determinat chiar să se identifice cu o trupă feministă.

În timp ce Clay este un produs al îndoctrinării mediatice, el este, de asemenea, ‘specializat’ în aceasta: este profesor de studii media la un colegiu din oraș. La un moment dat, el descrie o carte scrisă de unul dintre studenții săi, care se întâmplă să descrie filmul Leave the World Behind în ansamblul său.

„A doua ei carte este ca o explorare a modului în care mass-media servește atât ca o evadare, cât și ca o reflecție, o contradicție pe care reușește să o reconcilieze.”

În timp ce Leave the World Behind se presupune a fi o ‘evadare’, este de asemenea și o reflectare a viziunii elitei asupra lumii.

Pe măsură ce drama se derulează, Clay începe treptat să își urască natura slabă.

La un moment dat, o doamnă vorbitoare de limbă spaniolă îl îndeamnă pe Clay să o ajute, deoarece a văzut că în jurul ei s-au întâmplat lucruri înfricoșătoare. În loc să fie un bun feminist și să ajute o femeie, Clay pleacă cu mașina și își dă seama că este doar un mare laș.

Copii rătăciți

În această secvență, pe tricourile copiilor scrie ‘Obey NASA’ (Supune-te NASA). Este acesta un mesaj subliminal de vreun fel? Și de ce NASA? După cum vom vedea în curând, filmul conține o mulțime de imagini din spațiu, care implică sateliți și corpuri cerești.

Rose este fiica de 13 ani a bărbatului inutil și a femeii furioase. Ea este produsul unei generații care a fost pacificată cu telefoane și tablete.

Rose este obsedată de serialul Friends (Prietenii tăi). Cam doar despre acesta vorbește ea pe parcursul întregului film.

Se poate presupune că Rose și-a petrecut anii COVID acasă, urmând cursurile Zoom și uitându-se la ecrane în restul timpului liber. Confruntată cu anxietățile lumii exterioare, Rose (la fel ca nenumărați alți copii din întreaga lume) a învățat să se descurce evadând prin intermediul ecranelor și urmărind personaje fictive care își trăiesc viața… în timp ce ea nu o face.

Când conexiunea la internet nu mai funcționează, ea este pur și simplu devastată. În acel moment, singurul ei scop în viață este să urmărească ultimul episod din Friends intitulat ‘The Last One’ (Ultimul). Având în vedere faptul că Matthew Perry a murit în circumstanțe misterioase cu puțin timp înainte de lansarea filmului, multiplele referințe la Friends sunt destul de stranii.

Archie este un băiat tipic de 16 ani, care este un nesimțit cu sora lui și obsedat de fete.

La un moment dat îl vedem pe Archie cum se bucură în timp ce se uită la pozele pe care le-a făcut. Se poate presupune că el încerca să găsească un înlocuitor pentru pornografie – o altă formă de dependență de ecran – pe care obișnuia să o consume înainte ca internetul să se oprească.

Conexiunea cu elita

G.H. Scott este proprietarul casei și este bogat și cu relații. Fiica lui, Ruth, este un fel de… nemiloasă.

Soții Scott se duc la familia Sandford (care le închiriază casa) pentru a căuta refugiu în fața haosului în desfășurare. Chiar dacă au sosit cu o mașină scumpă și sunt îmbrăcați foarte elegant, Amanda Sandford spune:

„Asta nu prea pare a fi casa lor.”

În acest moment există un element de tensiune rasială introdus în film, care se amplifică pe măsură ce evoluează.

Mai târziu, Ruth îi spune tatălui ei:

„Vă cer să vă amintiți că, dacă lumea se prăbușește, încrederea nu ar trebui să fie acordată cu ușurință nimănui, mai ales albilor.”

Tatăl ei este de acord cu ea, la fel și familia Obama. Pentru că a vedea țara divizată este ceva benefic agendei lor.

Familia Scott dorm în subsolul casei – un spațiu care conține mai multe obiecte simbolice. Cel mai izbitor este rama de deasupra patului lor, care este prezentată în mod proeminent în mai multe ocazii pe parcursul filmului.

Posterul de deasupra patului este intitulat United States of Attica (1971), realizat de pictorița și activista Faith Ringgold. Acest poster cu roșu, negru și verde, reprezintă o hartă a Statelor Unite pe care sunt notate revoltele indigenilor, ale sclavilor și ale imigranților și alte acte de violență care au avut loc în fiecare stat de la sfârșitul anilor 1700.

Acest poster este extrem de simbolic din mai multe motive. În primul rând, acesta descrie vizual o America divizată și, în același timp, o prezintă ca pe o națiune intrinsec rea, construită pe violență și opresiune. După cum vom vedea în curând, un aspect important din Leave the World Behind este acela că America merită ceea ce i se întâmplă.

Un alt fapt important: Faith Ringgold a fost puternic susținută de elită. Însuși David Rockefeller i-a cumpărat tabloul Black Light Series #10… până când și-a dat seama că în versiunea ei distorsionată a steagului american erau încorporate cuvintele ‘DIE N*GGER’ (MORI CIOROIULE). În schimb, a cumpărat un alt tablou de-al ei.

Iată un fragment din memoriile lui David D. Rockefeller, care este extrem de relevant pentru contextul general al acestui film.

„Unii cred că facem parte dintr-o cabală secretă care lucrează împotriva intereselor Statelor Unite, caracterizându-ne pe mine și pe familia mea ca fiind ‘internaționaliști’ și că am conspirat cu alții din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică globală mai integrată – o singură lume, dacă vreți. Dacă aceasta este acuzația, mă declar vinovat și sunt mândru de asta.” – David Rockefeller, ‘Memoriile lui David Rockefeller’

Nu vă înșelați: elita ocultă nu este de partea negrilor. Deloc. Dar le place să folosească persoane de culoare influente care le pot servi agenda. Îi iubesc în special pe cei care alimentează ura și diviziunea, promovând în același timp ura și resentimentele împotriva Americii. Acesta este modul în care se descompune o țară din interior. Pentru a se asigura că punctele lor de vedere sunt amplificate, aceștia sunt finanțați cu generozitate de către elită și beneficiază de o expunere maximă.

În mod corespunzător, familia Obama reprezintă exact acest lucru. Ei au fost aduși la putere de către familii de elită puternice și rămân extrem de influenți până în prezent. Lucrările lor sunt finanțate cu generozitate de către elită pentru a perpetua și exacerba diviziunea rasială în Statele Unite. De ce? Pentru că, așa cum am văzut mai sus, ‘cabala secretă’ lucrează împotriva intereselor Statelor Unite.

În film, G.H. Scott spune la propriu că unul dintre clienții săi merge la o ‘întâlnire anuală cu restul cabalei malefice care conduce lumea în secret’. Cu toate acestea, el adaugă că nu există nicio ‘conspirație a oamenilor din umbră care conduc lumea’. Este exact ceea ce o conspirație a oamenilor din umbră ar vrea să credem.

Scott a adăugat, de asemenea, că a știut că urmează un dezastru deoarece piețele s-au mișcat înainte de evenimente – lăsând să se înțeleagă că unii oameni au fost avertizați. Același lucru s-a întâmplat înainte de 11 septembrie 2001 și COVID. Ei vă spun cum operează.

Atacul

În numeroase ocazii, vedem imagini din spațiu, cum ar fi această ‘eclipsă de Pământ’ văzută de pe Lună (inclusiv un steag american murdar). Acest cadru conferă atacului o dimensiune din altă lume.

Întregul film documentează un ‘atac necinstit’ asupra Statelor Unite. La un moment dat, G.H. Scott descrie cele trei etape pentru a răsturna din interior guvernul oricărei țări. Este un scenariu.

„Prima etapă este izolarea. Dezactivați-le comunicațiile și mijloacele de transport. Faceți țintele cât mai surde, mute și paralizate posibil, pregătindu-le pentru a doua etapă.”

Fără telefoane, televizoare și internet, personajele din film sunt complet pierdute, confuze și inutile. În timp ce tehnologia face viața mai ușoară, dependența de aceasta îi face pe oameni extrem de vulnerabili.

Mașinile electrice care se conduc singure pot fi cu ușurință piratate și controlate de la distanță. În film, mașinile Tesla au fost folosite pentru a bloca drumurile principale, provocând izolarea completă a populației. Sfatul zilei din partea mea: Păstrează-ți vechea mașină de modă veche pe carburant, care nu se conduce singură.

A doua etapă este haosul sincronizat.

„Terorizați-i cu atacuri sub acoperire și dezinformare, copleșindu-le capacitățile de apărare, lăsându-le sistemele de armament vulnerabile în fața extremiștilor și a propriilor lor forțe armate. Fără un inamic sau un motiv clar, oamenii ar începe să se întoarcă unii împotriva altora.”

În film, un reprezentant al Americii „urbane” se confruntă cu un țărănoi stereotip, sub un steag american: o națiune divizată.

Dronele sunt folosite pentru a lansa pliante în toată țara. Unele sunt în limba arabă, în timp ce altele se presupune că sunt în limba rusă sau coreeană. Totul este dezinformare, ceea ce face ca oamenii să nu știe nici măcar cine îi atacă. Adevărul potențial: totul vine de la elite.

În mai multe rânduri, oamenii sunt paralizați de un sunet puternic.

Prepperul (survivalistul) interpretat de Kevin Bacon spune:

„Nu este atât de diferit de ceea ce s-a întâmplat în Cuba cu ceva timp în urmă. Armele cu microunde, așa cum le numesc ei, produc un fel de radiație care poate fi transmisă prin intermediul sunetului. Atunci unii oameni și-au pierdut și dinții.”

În anul 2018, am postat dosare reale ale guvernului SUA despre ‘controlul minții de la distanță’. Aceste lucruri sunt reale și ei vor ca noi să le știm.

Efectele armelor psiho-electronice

Un dosar guvernamental real despre efectele armelor psiho-electronice asupra corpului uman.

Archie – care îi reprezintă pe viitorii bărbați din America – se îmbolnăvește și își pierde dinții din cauza atacurilor. La fel ca și tatăl său, el devine un inutil.

Scott descrie apoi cea de-a treia etapă:

„Dacă se face cu succes, cea de-a treia etapă se va întâmpla de la sine. Lovitura de stat. Război civil. Prăbușire.”

Dacă acest film ar fi fost făcut în anii 1990, Will Smith s-ar fi urcat într-un avion de luptă F-18 și ar fi salvat America. Apoi, oamenii ar fi aclamat sub un steag american uriaș și genericul ar fi rulat pe o melodie de Matchbox 20. Dar suntem în anul 2023. Nimeni nu salvează America. Elita vrea să demoralizeze și să pre-programeze lumea. Chiar mai rău, filmul vrea să ne facă să credem că America și-o merită.

America și-o merită

Cel mai înspăimântător aspect al filmului este faptul că dezvăluie filozofia de bază a familiei Obama și a întregului sistem pe care îl reprezintă. Prin simbolism, filmul transmite un mesaj clar: America și-o merită.

Familia Sanford este martoră la eșuarea unui petrolier pe plajă. Numele navei – White Lion (Leul Alb) – este extrem de simbolic.

White Lion a fost un corsar englez care a operat în baza unei scrisori de marjă olandeze și care a adus primii africani în colonia engleză Virginia în anul 1619, cu un an înainte de sosirea navei Mayflower în Noua Anglie. Deși prizonierii africani au fost vânduți ca robi sub contract, evenimentul este considerat începutul sclaviei africane în istoria colonială a Statelor Unite.

Așadar, White Lion a fost prima navă care a adus sclavi în America. Acest lucru s-a întâmplat în anul 1619 și a marcat începutul istoriei păcătoase a acestei țări.

Timp de câteva secunde, camera se concentrează pe un radio de mașină în timp ce auzim discuții despre ‘consecințele unui atac cibernetic în curs de desfășurare și ale unui dezastru ecologic catastrofal în sudul țării, care afectează modelele de migrație ale animalelor’. Faptul că postul de radio este exact 1619 ar putea sugera că aceste evenimente îngrozitoare sunt o răzbunare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut.

La un moment dat, Amanda Sandford începe o pledoarie despre cât de rea este America (în loc să își caute copilul dispărut).

„Ne batem joc de toate viețuitoarele de pe această planetă și credem că totul va fi bine pentru că folosim paie de hârtie și comandăm pui crescuți în aer liber. Și lucrul cel mai bolnav este că, în adâncul sufletului nostru, cred că știm că nu păcălim pe nimeni. Cred că știm că trăim o minciună. O amăgire în masă convenită pentru a ne ajuta să ignorăm și să continuăm să ignorăm cât de îngrozitori suntem cu adevărat.”

Pe tot parcursul filmului, căprioarele se holbează înfiorător la oameni. Aceste creaturi de obicei prietenoase au devenit agresive față de oameni. Natura s-a întors împotriva unei societăți care a distrus-o.

Pe scurt, Amanda aproape că salută dezastrele pentru că ea crede că omenirea este îngrozitoare. Și asta este exact ceea ce elita vrea ca noi să credem.

De-a lungul filmului, ni se reamintește că America s-a implicat în comerțul cu sclavi, a distrus mediul înconjurător și și-a făcut mai mulți dușmani în întreaga lume prin războaie. Prin urmare, trebuie să moară și să devină parte a unui guvern mondial. Știți ce este amuzant? Toate aceste lucruri rele au fost comise de elitele vremii. Iar acum aceste lucruri sunt folosite pentru a justifica căderea Statelor Unite.

Toate acestea pot deveni cu ușurință o realitate, deoarece atât de mulți cetățeni americani au fost condiționați să își urască propria țară și să salute căderea acesteia. În plus, ei sunt ușor de manipulat, deoarece nu au valori sau instituții fundamentale. Chiar și unitatea lor familială s-a destrămat.

Descompunerea familiei

Confruntate cu adversitatea, personajele filmului nu prea se adună și se ridică la înălțimea provocării. În loc să facă ceva eroic (ceea ce se întâmplă de obicei în filmele cu dezastre), protagoniștii noștri doar se lasă afectați și se complac în cele mai josnice instincte ale lor. Asta e ceea ce ei își doresc din partea noastră.

Clay fumează iarbă cu Ruth și se angajează într-o conversație semi-flirtuoasă.

În cea mai cruntă scenă a anului 2023, Amanda și GH se îmbată și dansează pe Next’s Too Close.

Apoi, cei doi devin literalmente ‘prea apropiați’. Aparent, este nevoie doar de câteva ore și de niște vin pentru ca ei să fie tentați de adulter și să-și distrugă potențial familia.

Între timp, Rose ia o bicicletă și își părăsește cu totul familia.

Rose și-a parcat bicicleta în fața unei case mari și luxoase. Filmul ne tot spune că doar cei foarte bogați vor supraviețui cataclismului.

În interiorul acestei case, Rose descoperă un buncăr subteran masiv care conține tot ceea ce este necesar pentru a supraviețui timp de câteva luni. Chiar mai bine, ea găsește o colecție uriașă de DVD-uri care include … Friends.

Filmul se termină cu Rose care se bucură de strălucirea unui ecran de televizor, evadând din realitate și trăindu-și viața prin intermediul mass-mediei. Asta este ceea ce ei își doresc pentru noi.

Apoi genericul rulează pe melodia Friends care, în mod ironic, descrie relația dintre Rose și mass media.

„Deci nimeni nu ți-a spus că viața va fi așa.

Slujba ta este o glumă, ești falit, viața ta amoroasă este DOA.

E ca și cum ai fi mereu blocat în viteza a doua,

când nu a fost ziua ta, săptămâna ta, luna ta, sau chiar anul tău.

Dar, voi fi acolo pentru tine, când ploaia va începe să plouă.

Voi fi acolo pentru tine, ca și cum aș fi fost acolo înainte.

Voi fi acolo pentru tine, pentru că și tu ești acolo pentru mine.”

În concluzie

Leave the World Behind a fost realizat cu contribuția unora dintre cei mai puternici oameni din lume și asta se vede. Nu este divertisment, ci îndoctrinare. Este o programare predictivă în care un scenariu este prezentat publicului pentru a fi acceptat mai ușor la momentul potrivit. La un nivel mai profund, filmul este o modalitate de a elibera elita de „îndatoririle sale karmice”, deoarece ei cred că trebuie să avertizeze publicul cu privire la faptele lor rele și distructive înainte ca acestea să se întâmple. În acest fel, în loc să fie victime, oamenii sunt participanți voluntari la rău, eliberându-i astfel pe cei din spatele acestuia de pedeapsa karmică. Dacă acest lucru vă sună nebunesc, ei bine, nu vă condamn. Acești oameni sunt nebuni, iar noi trăim vremuri nebunești.

Unii ar putea spune că acesta este doar un film prostesc și că nu ar trebui să citim prea mult în el. Sper că au dreptate. Dar Mark Zuckerberg pare să fie de altă părere.

„Mark Zuckerburg și-ar fi construit un complex de supraviețuire de 270 de milioane de dolari în Hawaii.

Planurile pentru proprietatea pregătită pentru supraviețuire, numită Koolau Ranch, includ două vile unite printr-un tunel care duce la un buncăr subteran.”

Indiferent care ar fi cazul, filmul îndeplinește deja un obiectiv major al elitei: să sperie și să demoralizeze masele. Mulțumesc, Obama!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Filmul „CONTAGION”: Cum sunt „educate” masele cu filme apocaliptice

Ochiul Atotvăzător: Originile și semnificația ocultă

David Rockefeller

GUVERNUL a trimis accidental unui jurnalist fișiere despre CONTROLUL MINTII oamenilor de la distanta prin UNDE ELECTROMAGNETICE

De ce papusarii ne dezvaluie uneori planul in declaratii, filme, etc.?

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on decembrie 23, 2023 at 4:12 pm

    :))))))))) . Rad de mine. am vazut filmul de curand dar pe cuvantul meu ca nu am fost atenta la simboluri. Stiam ca e un film cu „mesaj” dar nu am observat detaliile postate aici .

    Apropo de „elite oculte ” adica narcisisti psihopati. Am gasit un canal pe youtube in care o americanca explica trasaturile narcisistilor si prezinta spiritele demonice din spatele narcisistilor.Si fariseii din vechime care l-au osandit pe Hristos tot narcisisti psihopati erau.
    Filmuletele nu sunt trauduse dar cine stie engleza poate urmari . Narcisistii sunt lupi imbracati in blana de oaie : manipulatori, abuzatori, oportunisti, lipsiti de empatie , fara stima de sine dar trufasi ,aroganti , preocupati de ocultism ( vrajitorie ,magie neagra in special) .

    Eu ,personal, am avut de a face cu un asemenea personaj care s-a dovedit ca practica vrajitoria in forma ei cea mai intunecata. Am dovezi scrise, email-uri trimise mie in care se dadea singura de gol ca asta practica si ca in timp ce se dadea prietena cu mine ma urmarea de la distanta prin vecini, parinti (ai ei). Cand am rupt pisica ( undeva prin 2018) lucrurile au scapat de sub controlul …lor si s-au escaladat . Disperarea pe care au simtit-o ca nu m-au putut prinde in capcanele lor ,le-a indus un comportament aberant si evident psihopat. In timp ce eu suspectasem ani in sir propriile mele rude de vrajitorie in realitate adevaratul rau era mult mai aproape de mine . Nu rudele mi-au facut rau . Am si acum mailul prin care persoana asta se deconspira singura . Plandemia covrig mi-a usurat mult viata , cand ne-au inchis in casa am respirat usurata pt ca eram mai libera decat nebunii din jurul meu . Eu puteam sa ies oricand ,ei nu , astfel ca nu ma mai puteau urmari . Apogeul rautatii lor a fost atins in vara lui 2021 , au pangarit mormantul mamei mele cu urina fix in Postul Mare al Maicii Domnului ( pe mama o chema Maria) , au pus vagabonzi sa ma urmareasca pe strada . Apoi s-a declansat urgia cu spitalizarile covid ,in toamna lui 2021 .
    Eh, intr-o zi de inceput de octombrie cand ma intoarceam de la piata m-a socat un afis de pe geamul de la intrare in bloc. Era necrologul tatalui acestei individe psihopate. Parintii ei erau bolnavi de viroza covid ,au fost dusi la spital , tatal a murit dintr-o supra doza de oxigen si i-a crapat inima , a sfarsit intr-un sac de plastic ,mama a supravietuit dar a trebuit sa accepte doze de vaccinul sigur si eficient pt ca trebuia sa plece la fiica-sa in America . Si de atunci face „naveta” femeia la varsta ei . Cei care erau solidari cu astia mi-au pus servetele cu virusi in cutia de scrisori crezand ca eu ma sperii de virusi. Idiotii nu stiau ca avusesem covid cu mult inaintea lor , pentru mine subiectul era rasuflat. Le era ciuda ca nu am patit nimic :nici eu nici tata . Le-am spus ca oamenii mai mor si de prosti ..la propriu. Cine i-a pus sa se duca la spital? Am pus gaz pe foc cu asta .

    Pentru ca s-au pus cu cine nu trebuie . S-au potolit doar un timp .Pe urma le-au venit alte idei rele. Narcisistii sunt insatiabili in a face rau.
    De curand ( in Postul acesta ) a trebuit sa expediez toate dovezile psihopatei asteia la preotul de parohie sa priceapa omul ce pastoreste in parohie. Numai asa am putut sa-i pun la punct,demascandu-i .
    Nu le-a mers pentru ca s-au pus cu o ortodoxa . Le-am spus ca vor muri asa cum au trait . Au avut exemplul sub ochi . Sa ia aminte !
    Intotdeauna un narcisist /o narcisista lucreaza cu vrajitoria . E vorba de a face rau , de a te folosi de oameni.

    Parintii mei au sfarsit crestineste , cu tot ritualul ortodox si sunt inmormantati in alt cimitir ,departe , cu racla de granit deasupra . Pe mama am deshumat-o cand a murit tata si i-am inmormantat impreuna in alt cimitir .

    Am avut sentimentul ca Dumnezeu a ingaduit plandemia covrig pentru oameni de tipul astora , pt narcisisti. Sa se cearna singuri .

    Apreciat de 1 persoană

  2. pamaio said, on decembrie 23, 2023 at 5:21 pm

    Apreciază

    • scortisoara said, on decembrie 23, 2023 at 8:26 pm

      Nu inteleg . ??????????? Ce trebuie sa intelegem din postarea asta ? Nu cred ca ati pus degeaba .

      Apreciază

  3. AlinP said, on decembrie 23, 2023 at 5:23 pm

    COVID Vaccines = 666
    COVID Vaccines Integrate Into Human DNA, Study Finds
    https://www.igor-chudov.com/p/covid-vaccines-integrate-into-human

    Dă clic pentru a accesa 013-019-2.pdf

    Apreciat de 1 persoană

  4. pamaio said, on decembrie 23, 2023 at 5:48 pm
    @doza_de_adevar

    𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚! #doza_de_adevar dozadeadevar.ro

    ♬ original sound – Darius Danciu – Darius Danciu

    Apreciază

  5. pamaio said, on decembrie 23, 2023 at 5:57 pm
    @alexsanalexsan806

    Acest rechizitoriu a fost realizat de domnul profesor Eugen Stănescu, director la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, care a adunat informații din documentele păstrate în muzeele de specialitate ale țării. Studiul evaluează dimensiunile jafului la care a fost supus poporul român, începând cu anul 1415, anul în care Muntenia a început să plătească tribut Imperiului Otoman. În perioada 1415 și 1877, Imperiul Otoman a scos din Muntenia, Moldova și Transilvania echivalentul a 341 tone de aur. În perioada 1678 și 1918, imperiul Habsburgic a scos din Oltenia, Banat, Transilvania și Bucovina echivalentul a 876 tone de aur. În perioada 1711 și 1877, Imperiul Rus a scos din Principatele Române echivalentul a 46 tone de aur. În total, cele trei imperii, în perioada 1415 și 1877, au scos din teritoriile locuite de români o avuție echivalentă cu 1.263 tone de aur. #romania🇷🇴 #ceausescu #guvernulromaniei #istoriaeuropei #istoriaromanilor #romaniajefuita #istoriadacilor #tiktokromania🇷🇴 #istoria #adevaruriascunse #jaful #aurulromaniei #aurulromaniei #auruldacic #țara #țaramea🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

    ♬ sunet original – Istorii Enigmatice

    Apreciat de 1 persoană

  6. pamaio said, on decembrie 23, 2023 at 5:58 pm
    @life_racer2030

    Nu mai dormitiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Trezireaaaaaaaa🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🛎️🤦🤦🤦🤦🤦💯articolul complet pr ziuanews💯💯💯💯🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴#romania🇷🇴 #5pasidebine #stopcenzura #romaniatiktok #viraltiktok #viralvideo #goviral #foryou #fypシ゚viral #drepturileomului #suveranitate #100kviews

    ♬ Dramatic Military – Faid rafanda

    Apreciat de 1 persoană

  7. pamaio said, on decembrie 23, 2023 at 6:57 pm

    Am cautat sa vad acest film si l-am gasit. Inca nu l-am vazut dar la comentarii cineva a lasat urmatoarele lămuriri

    min. 1.21
    – cifrele de pe cana si de pe cele 2 ceasuri formeaza 666
    min. 2:40, discursul in fata ferestrei al satanistei Julia e despre Marea Resetare:
    “Azi-dimineata, cand n-am putut adormi la loc, am venit aici (la fereastra), am vazut rasaritul (cum puteai, transsexualule, sa-l vezi de blocurile de vizavi?) si gramada de oameni (oamenii guvernului, “autoritatile” care ne vor binele) care-si incepeau ziua cu atata tenacitate, atata verva, toti incercand sa faca ceva cu viata lor. SA FACA CEVA DIN LUMEA NOASTRA. M-am simtit norocoasa sa fac parte din asa ceva.”
    Da, norocoasa ca e parte din cultul progresismului satanist inoculat in toti idiotii lumii care nu vad deloc ca guvernele sunt armele lui Lucifer prin care acesta isi duce planul la final – sa inrobeasca omul si fizic (prin “vaccinarile” care au toata nanotehnologia ce va face legatura dintre injectat si el), si spiritual (prin conectarea injectatului la Metaversul in care va intra la inceput prin scanarea smartphone-ului, apoi prin scanarea directa a mainii drepte sau a fruntii, acolo unde i-a fost aplicata pecetea 666).
    Cei ramasi liberi, adica cei care vor refuza inregimentarea digitala la care se lucreaza din greu chiar acum, nu vor avea parte de “bucuriile” Metaversului guvernamental si a lumii fericite a lui Lucifer. Ei sunt permanent inspaimantati pe toate canalele ca daca nu se inroleaza in virtualul guvernamental sau nu accepta orice le spune guvernul, nu vor mai exista. Ba vor exista si vor trai cel mai bine, intre ei, eliminand sistemul lui Lucifer din viata lor si incet incet sistemul satanist de pe pamant pentru ca lor li se vor adauga in timp si indecisii. Credulii, vandutii si idiotii care s-au injectat nu mai pot fi recuperati pentru ca odata ce s-au dat lui Lucifer, ii apartin acestuia si pe pamant si in eternitatea lui de dincolo.
    De la min 3.20 urmeaza genericul cu numele actorilor pe un fundal sinistru: sange pe litere (ritual satanist), avioane albe, rosii, apoi negre, pistoale, cifra 6 multiplicata la infinit (min. 3.39), apoi steagul sua in alb si negru, rasturnat (min, 3:40), cifra 6 stilizata in spirala (eternitatea lui satan) din pasari flamingo (3:42), matrixul lui satan – Metaversul in care ne doresc bagati pe toti – stilizat si el (3:56), statuia libertatii cu capul in jos (4:05), seringile prin care au injectat in plandemonie nanotehnologia si sangele lui satan (4.02), molarii umani (4:08) care sunt simbolul pierderii sanatatii dupa injectare pentru ca imediat la min. 4:11 apar crucile (celor “vaccinati”) transformati in flamingo negri (4:12) ce se duc incolonate spre matrixul lui Lucifer pe care l-au ales cand au ales sa se “vaccineze”, matrix in care timpul nu mai exista si are toate orele de pe ceasuri in acelasi timp (eternitatea imparatiei lui Lucifer). Toate acestea se intampla doar daca turmele (4:18) isi dau acordul in masa la folosirea Tesla electrica (4:23) prin care oculta aplica toata agenda inexistentei schimbari climatice, a smartphoanelor (4:26) care sunt pasul de dinaintea marcarii pecetei (mai intai satanele obisnuiesc popoarele cu scanarea prin QR cu telefonul a oricarui lucru, actiune, bun sau serviciu care alcatuieste viata de zi cu zi ca mai apoi, inregimentate total in Metavers – universul digital guvernamental al vietii artificiale in care vor sa ne bage pe toti – si nemaiputand trai fara scanare, sa le forteze sa accepte pasul final la care saliveaza Lucifer de mii de ani, in sfarsit marcarea cu pecetea 666 direct pe mana dreapta sau frunte), totul sub Ochiul lui Satan (4:41).
    min. 7:56
    – tabloul cu 4 munti ascutiti (de fapt cei 4 membri ai familiei)
    min. 17.04
    – imaginea globului terestru, care nu exista in realitate. Nu exista pamantul ca glob si nu exista nici o imagine a planetei Pamant luata din spatiu pentru ca nu se poate trece de cupola pe care Creatorul a creat-o si a pus-o deasupra Pamantului plat pentru protectie. Toate elucubratiile frauduloasei “institutii” NASA sunt minciunile ocultei prin care pamantenii sa creada in univers, extraterestri, galaxii, teoria nimicului din care a explodat totul, si nu in Creator si Creatiune. Adica sa fie atei pentru ca ateii inghit pe nemestecate si peste noapte progresismul satanist si etapa finala a N.W.O. (care se deruleaza deja).
    min. 18.36
    – tricoul satanistului Ethan pe care este desenat ochiul stilizat al lui Lucifer
    … iar in cazul in care nu v-ati adapat suficient cu ochiul demonului Lucifer, luati de va saturati: min. 20:22 (ca nu cumva sa uitam vreodata ca suntem sub lupa si deciziile lui).
    min. 34:13
    – iarasi minciuna NASA cu privire la “curbura” pamantului. Avem si ISS-ul (Statia Spatiala Internationala, zic ei) in dreapta, sa intareasca in mintea noastra una dintre marile farse ale umanitatii (care incepe sa se destrame) cum ca pamantul ar fi glob si ca astronautii ar fi iesit in spatiu sa se dea huta cu navete spatiale inexistente printre galaxii si planete la fel de inexistente. Statie Spatiala Internationala care nu exista in realitate, dar de pe care ne transmit din cand in cand in direct din univers maimutoii satanisti masoni imbracati in uniforme cu sigla NASA ce joaca roluri comice de astronauti in timp ce se rostogolesc amatoriceste, incurcandu-se in cablurile de sub tricouri, prin vidul din piscina studiourilor NASA de pe pamant.
    min. 37:43
    – ei, aici urmeaza ceva oribil: in tabloul care la min. 7.56 arata 4 munti ascutiti, acum au disparut, s-au transformat in haos.
    Care este mesajul subliminal din planurile satanistilor care au creat aceasta monstruozitate de documentar care se intampla chiar acum sub ochii nostri inerti? Asa-zisul atac cibernetic asupra internetului de pretutindeni nu va avea scopul de a taia legatura oamenilor cu virtualul, ci un altul, cu adevarat infricosator: in momentul in care fiinta injectata cu nanotehnologia luciferiana in 2021, cand si-a predat de bunavoie drepturile asupra propriului trup ocultei (reprezentata pe pamant de guvernele masonice sataniste) in timpul campaniei globale de “vaccinare”, nu mai asculta de guvern (oculta), se revolta si vrea sa iasa din sistemul digitalizat al lui Lucifer ca sa-si recapete libertatea pe care si-a cedat-o cu atata usurinta (desi nu mai poate pentru ca nu-si mai apartine, ea fiind deja un patent cat se poate de real al ocultei, care chiar exista), atunci guvernul ii trimite un virus in Metaversul la care este conectata cu ajutorul A.I. (inteligentei artificiale) si o face terci. La nivel fizic, de trup uman conectat la Metavers (ca in Matrix), virusul ii creeaza haos in ADN, deci moarte prin cancer sau alte boli, iar la nivel spiritual ii creeaza haos in psihic, deci distrugere prin nebunie si delir. Scenaristul Urzelii Tronurilor n-a facut dupa ureche acei zombi umblatori.
    Acesta este, din pacate pentru cei care s-au injectat, mesajul sinistru al tabloului devenit “haos”. Iar demonul Barack Obama si demonul Mike Obama stiu exact ce reprezinta pentru ca au fost lucratorii din randul intai al atacului asupra omenirii care a inceput odata cu avioanele inexistente (holograme atasate ulterior video-urilor editate) din turnurile gemene care au creat Patriot Act si se va sfarsi… noi vom decide cum, chiar daca oculta ne minte prin apocalipse de-ale ei ca suntem la final. Nu, nu suntem la final, suntem la un final de etapa, aceea care va cerne neghina (injectatii care L-au tradat pe Dumnezeu, dandu-se lui Lucifer cand au acceptat “vaccinul”) de grau (credinciosii reali, cei care il au pe Creator in suflet si in viata lor de zi cu zi si care s-au opus cu toate puterile presiunilor cumplite din 2021).
    La final, in buncar, la ora 2:11:08 puneti stop pe film, faceti un printscreen, apoi rotiti imaginea cu fundul in sus si veti avea surpriza sa primiti urarea lui Lucifer: DIE 666.
    Un fel de “muriti, astia cu pecetea 666 in voi!”
    Inca nu-mi dau seama de ce-au folosit culoarea albastra in exces, dar sigur e si aici un mesaj ocult.
    Abjectia aceasta satanista va lua probabil Oscarul in martie 2024 pentru ca trebuie sa ajunga la cat mai multe rumegatoare ale planetei pentru ca satana inca nu a castigat, se va intampla doar daca toti pamantenii accepta digitalul guvernamental, Metaversul lui Lucifer.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 23, 2023 at 8:04 pm

      pamaio

      Am sters link-ul de la inceput, ca sa nu zica cineva ca facem reclama la siteuri de filme online gratuite.

      Apreciază

    • Tataia said, on decembrie 25, 2023 at 2:51 am

      Unde anume ai cautat si gasit acest film? Ca nu trebuia cautat nicaieri…este disponibil pe netflix….nu stiu unde l-ai cautat tu…

      Apreciază

  8. fortunatospater said, on decembrie 24, 2023 at 10:55 am

    Un articol despre smerenia și lupta Sf.Antonie cel Mare
    https://vigilantcitizen.com/latestnews/be-like-this-painting-my-2023-holiday-message/

    Apreciază

    • mandilosul5b17af9155 said, on decembrie 27, 2023 at 11:41 am

      Poate il traduce cineva sa il posteze pe blog. Multumesc!

      Apreciază

  9. mandilosul5b17af9155 said, on decembrie 27, 2023 at 11:05 am

    „Rose (la fel ca nenumărați alți copii din întreaga lume) a învățat să se descurce evadând prin intermediul ecranelor și urmărind personaje fictive care își trăiesc viața… în timp ce ea nu o face.”
    In timp ce ea nu o face. Ce cuvant actual pentru tinerii(si nu numai) din zilele noastre. Ce trist e sa nu iti traiesti viata cu adevarat ci sa fi captiv unui ecran. Doamne ajuta-ne, caci fara Tine nimic nu putem face!

    Apreciază

  10. Spaceman said, on ianuarie 6, 2024 at 1:38 pm

    Despre mesajul cu tricourile OBEY și NASA (adică Supune-te Științei), legătura dintre Obama și artistul de artă stradală Shepard Fairey, cel căruia îi aparține conceptul OBEY, activismul marxist progresist prin artă stradală, pe care o practică și artistul Banksy (cel care a ‘operat’ prin Ucraina aflată în război) și sponsorii din România ai acestei forme de activism.

    https://www.agerpres.ro/life/2023/02/17/lyon-retrospectiva-majora-dedicata-lui-shepard-fairey-obey-una-dintrre-vedetele-street-art–1061888

    https://koaha.org/wiki/Shepard_Fairey

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Banksy

    https://artipic.net/news/graffiti-street-art-si-muralism-2/

    https://www.romaniandesignweek.ro/portofoliu/a4activism-o-platforma-si-colectie-de-afise-activiste

    (A se vedea la ultima adresă în partea de jos, sponsorii)

    „Pe tot parcursul filmului, căprioarele se holbează înfiorător la oameni.”

    O posibilă legătură,

    ‘Avertismentul oamenilor de știință despre „boala căprioarelor zombi”. S-ar putea răspândi la oameni’

    https://stirileprotv.ro/stiri/international/avertismentul-oamenilor-de-stiinta-despre-zboala-cerbilor-zombi-s-ar-putea-raspandi-la-oameni.html

    Apreciază

  11. […] Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă)… […]

    Apreciază

  12. […] Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă)… […]

    Apreciază

  13. […] Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă)… […]

    Apreciază

  14. […] Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă)… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.