SACCSIV – blog ortodox

Programare predictivă – listă filme artistice

Posted in DAVOS, FILM ARTISTIC, filme, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL by saccsiv on februarie 14, 2024

Global Research: The World Economic Forum’s “Frankensteinization” of the Entire World. Hollywood’s “Predictive Movies”

‘Frankensteinizarea’ întregii lumi de către Forumul Economic Mondial. ‘Filmele predictive’ de la Hollywood

Controlul asupra oamenilor exercitat de către complexul financiar-militar-IT-mediatic-farmaceutic (FMIMP).

De Peter Koenig, 13 Februarie 2024, Global Research

Introducere

Se numește ‘Programare predictivă’ și se referă la orice fel de avertizare pe care o primim adesea în moduri foarte deschise, alteori în moduri sumare, opace, codificate sau camuflate ca fiind altceva decât ce ar trebui să avertizeze – însă avertizarea, sau numiți-o ‘informare’, este o OBLIGAȚIE a Cultului Întunecat care conduce în prezent omenirea, pentru ca acesta să aibă succes.

Acest lucru este vizibil în repetate rânduri. Gândiți-vă doar la covid – plandemia mortală – care a lovit omenirea la nivel mondial în miezul nopții de 1 ianuarie 2020, la începutul Agendei 2030 a ONU, și la ceea ce s-a alăturat ulterior Agendei ONU, Marea Resetare a Forumului Economic Mondial (WEF).

Pe măsură ce WEF și cei care îl manevrează, îl putem numi complexul financiar-militar-IT-Media-Pharma (FMIMP), face presiuni pentru un control din ce în ce mai mare asupra oamenilor – asupra supraviețuitorilor, după ce eugeniștii și-au făcut mare parte din treabă – acesta urmărește o digitalizare din ce în ce mai mare, Inteligența Artificială (AI) devenind din ce în ce mai omniprezentă în tot ceea ce facem.

Planul ‘lor’ poate include sau nu implanturi de cipuri în creiere, sau pur și simplu utilizarea grafitului ‘inserat în vaxx’, foarte magnetic și sensibil la electronice, pentru a transforma oamenii în transumani. Ar putea fi numit un mod modern de Frankensteinizare a umanității.

Hollywood

Însă pentru început, câte filme de predicție plandemică a produs Hollywood-ul?

În ultimii 60 de ani au existat nu mai puțin de 18 filme cu tematică pandemică și virală, ‘care te vor ține cu sufletul la gură’, spunea Tori Whitacre Martonicz pe infectioncontroltoday.com.

Filme plandemice cum ar fi:

  • The Mask of the Red Death (1964) – cu Vincent Price;
  • The Andromeda Strain (1971) – cu: James Olson, David Wayne, Arthur Hill, and Kate Reid;
  • Outbreak (1995) – cu Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman;
  • Contagion (2011) – cu o distribuție plină de vedete: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet;
  • World War Z (2013) – cu Brad Pitt;
  • The Bird Box (2018 – vă mai amintiți de gripa aviară?) – cu Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich; și în cele din urmă
  • Infection (2019) – cu Rubén Guevara, Leonidas Urbina, Magdiel González.

Pentru lista completă, vedeți asta.

După avertismentul cu ‘Infection’ (2019), adevărata ‘chestie’ a lovit – plandemia de covid 19. Pardon, ar trebui să fi fost ‘pandemie’, însă planificarea extrem de vizibilă cu boala virală face ca aceasta să fie o Plandemie.

În cele din urmă de la WEF Davos 24 – care și-a închis porțile în urmă cu vreo 3 săptămâni – ni se spune – și ni se repetă până la greață – că undeva, acolo, există un virus ‘X’, încă nedefinit, dar care este pe undeva acolo, bântuind aiurea. Și ca să ne liniștească, Pfizer ne spune că lucrează deja la un ‘vaccin’ contra acelui virus necunoscut. Super, așadar putem dormi liniștiți noaptea.

Cine știe, poate că acest avertisment va fi urmat și de un film cu vedete de la Hollywood, poate cu un titlu precum ‘When Virus X comes to Town’ (Când virusul X sosește în oraș). Având în distribuție cât mai multe vedete faimoase, de renume mondial, pentru a fi cât mai impresionant. De ce ar trebui să se apeleze la prestația unei vedete de renume pentru un astfel de film, dacă nu ar fi poate ceva legat de un eveniment care s-ar putea întâmpla cu adevărat în viitor?

Puteți paria pe asta; acești actori celebri știu ce fac – și pentru ce sunt plătiți. Iar tu stai lipit de ecran – speriat, dar pregătit pentru ceea ce va urma. Așa că, atunci când se va întâmpla, nu te va găsi nepregătit – și fiind îngenunchiat va fi ceva firesc pentru tine ca să te închini.

Ingineria socială și controlul minții

Avertismentul, sau ‘informația’, vine în diferite formate. Cu siguranță, industria divertismentului este profund implicată în aceasta, ajutată de Institutul Tavistock pentru inginerie socială și controlul minții – o știință care se ‘maturizează’ de un secol.

În mare vogă în aceste zile sunt atacurile cibernetice și transumanismul.

În ceea ce privește atacurile cibernetice, Hollywoodul a produs cel puțin 20 de filme și emisiuni TV în ultimii 50 de ani; de la The Conversation (1974), cu Gene Hackman, până la The Net (1995), cu Sandra Bullock; și până la Westworld (2016-2022), un serial HBO, bazat pe un cult clasic al anilor 1970. Vedeți aici lista completă.

Iar cel mai recent este – vă vine să credeți sau nu – o producție Netflix a lui Barack și Michelle Obama, ‘Leave the World Behind’ (2023) – din nou, plină de vedete, pentru un efect cât mai eficient, cu Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke. Filmul prezintă un atac cibernetic asupra unui mare oraș de pe coasta de est a SUA, de către un inamic necunoscut și cu urmări necunoscute – cu adevărat înfricoșător. Fără glumă.

S-ar putea întâmpla oricând. Nu este ciudat că producătorii filmului sunt un fost președinte popular și prima sa doamnă – despre care mulți cred că ar putea fi avansată în ultimul moment pentru a deveni candidatul democrat care să-l înlocuiască pe Joe Biden la alegerile prezidențiale din 2024?

Ei bine, este doar o speculație – Inteligența Artificială (AI) știe mai bine și ne va spune când va fi momentul potrivit.

Klaus Schwab, de la WEF, a avertizat în ultimii cel puțin trei ani cu privire la un așa-numit ‘Cyber-Poligon’ real, care ar putea avea loc oricând. Între timp, un eveniment informatic online din anul 2021 a simulat un atac cibernetic la nivel mondial. Evenimentul a fost găzduit de BI.ZONE, susținut de Interpol și sponsorizat de WEF. Evenimentul a avut loc exclusiv online la 9 iulie 2021. Consultați asta pentru detalii.

Vă mai amintiți, de asemenea, și de un Eveniment 201 sponsorizat de WEF și de Fundația Bill și Melinda Gates, la New York, în octombrie 2019 – care descria o epidemie la nivel mondial de virus Corona, care a avut loc la nici 3 luni mai târziu?

Pandemiile cibernetice au fost deja anunțate pentru anul 2023. Însă acum, ‘Intrând în 2024’, ransomware (care este aici pentru a rămâne, nu va muri niciodată) va deveni chiar mai sofisticat decât în 2023. Inteligența artificială este din ce în ce mai mult folosită ca armă pentru a crea coduri mai inteligente și mai invizibile, mai capabile să se sustragă detecției folosind atacuri fără fișiere (bazate pe injecția de memorie). Consultați asta.

Un nou film hollywoodian plin de vedete despre transumanizare, pe stil vechi – de tip Frankenstein adevărat – tocmai a fost lansat la sfârșitul anului 2023, intitulat ‘Poor Things’. Filmul este o comedie neagră inspirată de Frankenstein, cu celebra Emma Stone (‘Lalaland’), care face echipă cu Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, și este regizat de către mult susținutul Yorgos Lanthimos.

Filmul se desfășoară în Londra de acum 100 de ani și în alte orașe europene, înfățișând un cercetător nebun care transplantează creiere și alte organe ale corpului cu rezultate dintre cele mai uimitoare. Pare desprins din seria Frankenstein. Vedeți trailerul oficial (1:22 min) mai jos.

Filmul se pretează la mai multe interpretări, dar poate că cel mai bine se potrivește ca o paralelă străveche cu ceea ce Klaus Schwab și WEF vor să facă omenirii – nu prin transplantarea de părți ale corpului, ci prin implantarea de cipuri și folosirea 5G, în curând 6G, pentru a manipula și controla omenirea.

Dacă este așa, este în mod clar o planificare predictivă. Programarea predictivă a lui Klaus Schwab pentru transumanism datează încă din anul 2016, când, într-un interviu acordat unui post de televiziune elvețiano-francez, i-a spus jurnalistului moderator că în anul 2025 probabil că vom avea cu toții cipuri implantate, astfel încât să putem comunica unii cu alții fără să vorbim.

Predicții nebunești

În cadrul Davos 24 al WEF, în urmă cu câteva săptămâni, Klaus Schwab a făcut previziuni similare, chiar mai nebunești. În aproximativ cinci ani, s-ar putea să avem cipuri implantate în creier care să ne permită să ne citim gândurile unii altora fără a comunica verbal. El a mers chiar mai departe, sugerând că alegerile vor deveni de prisos, deoarece mințile și dorințele oamenilor ar putea fi citite de la distanță.

Cu toate acestea, dl Schwab nu a spus niciodată că, prin această tehnică de la distanță, mințile oamenilor ar putea fi, de asemenea, direcționate către ceea ce trebuie să gândească și să facă – ceea ce s-ar putea numi transformarea umanității într-o lume a sclavilor. Pentru mai multe detalii, vedeți asta.

Ceea ce se numește ‘Cel mai înfricoșător film făcut vreodată’, este un film de programare predictivă produs de HBO, numit ‘True Horror’ – o reamintire a celor mai rele vremuri ale Holocaustului. Și cum istoria tinde să se repete – cine știe ce ne-ar putea aștepta într-un viitor poate nu prea îndepărtat… filmul a fost difuzat pentru prima dată pe 30 noiembrie 2023. Iată filmul integral (59 de minute).

Ne aflăm într-un punct în care programarea predictivă este o chestiune serioasă – dar nu înspăimântătoare. Atâta timp cât suntem conștienți, ne putem pregăti și TREBUIE să nu ne temem. Frica este cel mai mare dușman al nostru. Cei care acum pretind că sunt factorii de decizie trebuie să se teamă.

Planificarea sau programarea predictivă este o sabie cu trei tăișuri: avertizarea în avans este o OBLIGAȚIE a Cultului Întunecat pentru a avea succes, are menirea de a destabiliza societatea, dar în același timp este și un instrument de insuflare a fricii, pentru a ne face vulnerabili, supuși, afectând puternic sistemul nostru autoimunitar – pe scurt – un Tavistock în cea mai bună formă.

 

Comentariu saccsiv:

Aceasta este lista Global Research.

Despre Davos 2024 mai multe la:

Davos 2024 – sub semnul diavolului: Tapiseria Walthamstow creată de Grayson Perry / Plus alte top 5 momente bolnave din timpul intalnirii Forumului Economic Mondial de anul acesta

Despre filmul Contagion, un articol din martie 2020:

O noua analiza a “CONTAGION”, superproductia din 2011 realizata cu contributia OMS si CDC. Pana acum, absolut totul legat de CORONAVIRUS se desfasoara conform scenariului din film. Ce urmeaza: legea martiala, lagare, vaccinare obligatorie, cipuire, arestarea celor ce se opun

Si altul din 2012:

Filmul „CONTAGION”: Cum sunt „educate” masele cu filme apocaliptice

Despre filmul Leave the World Behind:

Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă), produs de soții Obama

Cititi va rog si:

De ce papusarii ne dezvaluie uneori planul in declaratii, filme, etc.?

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lica said, on februarie 14, 2024 at 2:41 pm

    Conceptul de Big Data, caruia i se alatura „Inteligenta Artificiala” care este controlata de catre Rothschild & co., va putea „prezice” (controla total) multe lucruri (ORICE ASPECT AL VIETII FIECAREI PERSOANE) tocmai pentru ca, acestei „IA” i se va da foarte multe informatii despre persoana respectiva..

    Pentru ca acest lucru sa fie posibil, globalistii trebuie sa stranga cat mai multe date posibile despre fiecare cetatean (sclav modern).

    Iar pentru asta e nevoie de DIGITALIZARE COMPLETA !!!

    Ati prins-o sau e nevoie de desen explicativ?

    Apreciază

    • I.N. said, on februarie 14, 2024 at 10:48 pm

      Cauta pe net fereastea Overton. Asta e programul manipularilor.
      Ca ei ar vrea…dar niciodata nu pun la socoteala tot.

      Apreciază

  2. fortunatospater said, on februarie 14, 2024 at 4:58 pm

    Imediat după interviul sau cu Putin Tucker Carlson a apărut în Dubai, la – atenție!!! – Summitul Guvernului Mondial. Aici ar fi de remarcat câteva aspecte. Unu. Dacă cineva nu știa ca Guvernul Mondial există, acum se poate convinge de asta. De fapt, stăpânii lumii se aduna de la o vreme cu regularitate, afișându-și statutul de Guvern Mondial chiar prin denumirea oficială a reuniunii lor. Doi. Presa de stat rusa și cutiile ei de rezonanță din lume (idioții utili și mercenarii plătiți de Neocomintern) îl citează copios pe rebelul cu voie de la stăpânire, fiul tatălui și admiratorul tehnocratului satanist Elon Musk, Tucker, care a afirmat de la tribuna Guvernului Mondial cu un curaj epic precum ca Moscova e un oraș mai curat decât orice oraș american și ca Putin e dispus sa negocieze pacea in Ucraina. Si alte banalități aplaudate de martorii cultului salvatorului lumii Putin si a magicului conglomerat antihegemonist BRICS, care – Putin si BRICS, adică – sunt pe punctul de a îngropa plutocratia globalista si a instaura armonia si beatitudinea universala. Apropo, e cineva cu mintea întreaga care ar putea crede ca un opozant real al Sistemului ar fi fost invitat si urcat pe scena Guvernului Mondial

    „Summitul Guvernului Mondial (World Government Summit) este un eveniment anual care se desfășoară în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Acesta reunește lideri ai guvernelor pentru un dialog global despre procesul și politicile guvernamentale, cu accent pe problemele futurismului, inovației tehnologice și alte subiecte.”de la wiki citire 😆
    Guwernerul mondial = Evenimentul de trei zile – desfășurat sub tema „Shaping Future Governments” – va avea parte de peste 25 de lideri mondiali, 140 de guverne, 85 de organizații internaționale și 4.000 de participanți la Madinat Jumeirah.
    „În timpul sesiunii de deschidere a Summitului Mondial al Guvernelor din 2024 (WGS 2024) de luni, Mohammed Abdullah al-Gergawi, ministrul afacerilor de cabinet al Emiratelor Arabe Unite și președintele WGS, a declarat că Summit-ul își propune să se concentreze asupra oportunităților de dezvoltare de pe tot globul.
    El a subliniat că 17 trilioane de dolari reprezintă costul disputelor, conflictelor și violenței din întreaga lume în doar un an.
    https://adevarul.ro/economie/summitul-mondial-al-guvernelor-dubai-17-2339169.html

    Apreciază

  3. scortisoara said, on februarie 15, 2024 at 9:35 am

    [ IC XC NI KA
    15.02.2024 01:43
    Da fix asta se va întâmpla DACĂ permitem ca un algoritm să ne ia locul. Adică sufletul. Adică viața ..veșnică.

    Cum permitem? Prin toți pașii prin care mai renunțăm la C(in)eva ..din noi. Dumnezeu ne-a dat minte din Mintea Sa (Nous) ca s-o valorificăm și după putință să ajungem la asemănare ..cu Mintea Sa. Pentru asta ne-a dat-o. În totală libertate. Nu ca să ne-o pierdem ..în totală sclavie.

    Sper să nu ne lamentăm la “drobul de sare” și să știm când trebuie să ..ne salvăm.
    De noi depinde. Dumnezeu ne-a creat toate pârghiile în acest sens. El ne-a creat .. Așadar, să nu uităm Cine ne-a creat ..și pentru ce ne-a creat..

    Doamne, miluiește.]

    https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Klaus-Schwab-la-Summitul-Guvernului-Mondial-2024-Oamenii-care-refuza-sa-se-contopeasca-cu-Inteligenta-Artificiala-vor-disparea-in-curand.-IA-Internetul-Lucrurilor-ingineria-genetica-devin-fundamentul-vietii-noastre-VIDEO-187538

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.