SACCSIV – blog ortodox

S-o credem pe Christine Lagarde când spune că: “Banii lichizi vor rămâne. Bani lichizi sau digitali, alegerea va aparține fiecăruia dintre noi”?

Global Research: “Digital Euro Is Now in Preparation Phase”. Can We Trust The Head of the ECB Christine Lagarde?

‘Euro digital este acum în faza de pregătire’. Putem avea încredere în Christine Lagarde șefa Băncii Centrale Europene?

Publicat pe 14 Decembrie 2023, de Global Research

Imagine: Comisia Europeană

Christine Lagarde, șefa Băncii Centrale Europene, a anunțat punerea în aplicare a monedei euro digitale, care va avea consecințe economice și sociale devastatoare.

După cum a declarat Peter Koenig:

„Impulsul universal către monedele digitale ale băncilor centrale emană, cel mai probabil, de la Banca Reglementelor Internaționale (BRI), banca centrală a tuturor băncilor centrale, care controlează cel puțin 90% din băncile centrale din întreaga lume, iar BRI însăși este controlată de familia Rothschild.

După cum vedem, totul se află în mâinile unor persoane private bine intenționate, perfect aliniate cu Legea privind Rezerva Federală din 1913, instituită în mod fraudulos – care a permis Rezervei Federale a SUA – care este controlată de o mână de bănci de pe Wall Street – să creeze în întreaga lume hegemonia dolarului american.”

***

(more…)

Florin Stuparu: Ortodoxia noastră cea păgână. Despre Moș Crăciun, porcul faraonic și bradul cosmic

Sursa: https://axaneamului.ro/posts/magazine/axa-ii/30/ortodoxia-noastra-cea-pagina-despre-mos-craciun-porcul-faraonic-si-bradul-cosmic/

Scris de Florin Stuparu  Publicat la 31 Decembrie 2009

„Să prăznuim Nașterea Domnului nu cum este obiceiul în adunările norodului, ci precum place lui Dumnezeu! Nu lumește, precum vrea stăpînitorul lumii acesteia, ci mai presus de lume, duhovnicește! Nu cu cele ce ne sînt plăcute nouă, ci cu cele ce sînt plăcute Celui ce este al nostru (adică de un neam cu noi după omenire), iar mai vîrtos cu cele ce sînt plăcute Celui ce este Stăpîn al nostru (după dumnezeire).”

Sfîntul Grigorie Teologul

Cine este Moș Crăciun?

(more…)

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre Antihrist, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii…

Sfantul Ioan Serghiev din Kronstadt s-a nascut in gubernia Arhanghelsk din Rusia la 18 octombrie 1829, ca fiu al sarmanului paracliser Ilia Mihailovici Serghiev si al Fiodorei Vasilievna. La Botez a primit numele sfantului in a carui zi de pomenire se nascuse, respectiv cel al Cuviosului Ioan din Rila, fata de care va avea ulterior mare evlavie. In familie va primi educatia religioasa ortodoxa de mare simplitate, profunzime si sensibilitate, traditionala in satul rus. Tatal, care descindea dintr-o familie de preoti din tata in fiu de peste 350 de ani, il lua la slujbele bisericesti si vorbea cu el despre Hristos si sfinti.

Cititi va rog mai multe la:

20 decembrie: Pomenirea Sfantului IOAN DE KRONSTADT

VEDENIA:

“Descoperire cereasca aratata în vis. Eu, mult pacatosul Ioan din Kronstadt, scriu aceasta descoperire cereasca vazuta de mine si va spun adevarul, tot ce-am auzit si am vazut într-o vedenie ce mi s-a aratat într-o noapte de ianuarie, în 1901.

(more…)