SACCSIV – blog ortodox

Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că ai cancer în fază terminală și că vei muri într-o săptămână” / Tinerii mor de cancer la cote explozive, arată datele guvernului britanic. Studiu

Posted in cancer, Coronavirus, Marea Britanie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 25, 2023

Global Research: Young People Dying of Cancer at ‘Explosive’ Rates, UK Government Data Show. Study

Tinerii mor de cancer la cote ‘explozive’, arată datele guvernului britanic. Studiu

De Mike Capuzzo și Ed Dowd, 23 Noiembrie 2023, Global Research

21 Noiembrie 2023, Children’s Health Defense

Adolescenții și tinerii în vârstă de 20, 30 și 40 de ani din Marea Britanie, mor din cauza unor cancere cu metastaze rapide și terminale, într-un ritm fără precedent de când a început vaccinarea în masă contra COVID-19, potrivit unei noi analize realizate de Edward Dowd.

Raportul de 45 de pagini al lui Dowd, fost manager de fonduri de investiții cu număr limitat de investitori pe Wall Street și autor al cărții ‘Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022 (Cauză Necunoscută: Epidemia de morți subite în anii 2021 și 2022), a alarmat unii oncologi care au caracterizat raportul ca fiind o inversare bruscă a deceniilor de date privind mortalitatea.

Edward Dowd și-a bazat analiza pe statistici guvernamentale ușor de obținut de la Oficiul pentru Statistică Națională din Marea Britanie.

Într-un interviu acordat publicației The Defender, Dowd a declarat că el și partenerii săi de cercetare, printre care se numără câțiva oameni de știință de nivel înalt, analiști de date și experți financiari, au examinat toate codurile Clasificării Internaționale a Bolilor, a 10-a revizuire (ICD-10) pentru cauza decesului în Marea Britanie în perioada de studiu cuprinsă între anii 2010 și 2022, pentru a investiga tendințele în ceea ce privește neoplasmele maligne (codurile de la C00 la C99).

Codurile ICD-10 reprezintă clasificarea internațională a medicilor în ceea ce privește diagnosticul, simptomul și procedura pentru procesarea cererilor de plată, stabilită de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Un neoplasm malign este o tumoare canceroasă.

Dowd a declarat că echipa sa de cercetare a observat un model izbitor: În timp ce aproape toate decesele în rândul persoanelor vârstnice în anii 2021 și 2022 din Țara Galilor și Anglia fuseseră codificate 8% din decesele în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani în anul 2021 și 30% din decesele din această grupă de vârstă în anul 2022, nu fuseseră codificate încă.

„Când mori într-un spital, lași o urmă a vieții și morții cu indicii despre ce a dus la deces”, a spus el.

„Când un tânăr moare la volanul unei mașini, mergând pe stradă sau în somn, se face o anchetă” care consumă timp pentru a atribui cauza morții.

Dowd a declarat că aceste coduri lipsă sunt ‘un indicator al problemei’ excesului de decese în rândul tinerilor.

Dar chiar și cu avertismentul codurilor lipsă, a spus el, restul de 92% din decesele codificate în anul 2021 și 70% din decesele codificate în anul 2022 au dezvăluit ‘un semnal puternic al deceselor în rândul tinerilor, cauzate de cancer’. Indicăm o creștere mare a mortalității datorate neoplasmelor maligne care a început în anul 2021 și s-a accelerat substanțial în anul 2022.

„Creșterea numărului de decese în exces în anul 2022 este foarte semnificativă din punct de vedere statistic (eveniment extrem)”, a scris Dowd în raportul său. „Rezultatele indică faptul că, de la sfârșitul anului 2021, un fenomen nou care duce la creșterea numărului de decese cauzate de neoplasme maligne pare să fie prezent la persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani din Marea Britanie.”

Rezultatele studiului în ceea ce privește rata de decese cauzate de cancer peste norma istorică în anul 2022 pentru vârstele cuprinse între 15 și 44 de ani în Marea Britanie includ:

  • O creștere de 28% a ratei cancerului de sân letal la femei.
  • O creștere de 80% a numărului de decese cauzate de cancerul pancreatic la femei și de 60% la bărbați.
  • O creștere de 55% în rândul bărbaților în ceea ce privește decesele cauzate de cancerul de colon și o creștere de 41% în rândul femeilor.
  • O creștere de 120% a numărului de melanom letal în rândul bărbaților și o creștere de 35% în rândul femeilor.
  • O creștere de 35% a deceselor cauzate de cancerul cerebral în rândul bărbaților și o creștere de 12% în rândul femeilor.
  • O creștere de 60% a ratei deceselor cauzate de cancer în rândul bărbaților, în cazul cancerelor „fără specificarea locului” și o creștere de 55% în rândul femeilor.

‘Dovezile clinice din ce în ce mai numeroase’ au stat la baza studiului

Dowd a elaborat raportul său, compilat de Carlos Alegria, unul dintre partenerii lui Dowd, în cadrul studiului Humanity Projects privind decesele excesive din Marea Britanie și Statele Unite, folosind date guvernamentale și din industria asigurărilor.

El a declarat că a început proiectul său pro bono, bazat pe date, pentru a ajuta la orientarea politicilor publice atunci când a văzut cum politicile privind pandemia COVID-19 distrugeau încrederea societății în experții instituționali.

Analizând modul în care agențiile guvernamentale de reglementare naționale și de stat și mass-media corporativă au fost capturate de Big Pharma și de alte interese globale, el a declarat că:

„Avem nevoie de agenți independenți care să acționeze ca gardieni ai interesului public.”

„Intenționăm să fim astfel de agenți și să furnizăm cercetare de înaltă calitate altor persoane și instituții care urmăresc rezultate similare.”

Noul său raport este cel de-al treilea în cadrul Proiectului privind cauzele de deces din Marea Britanie, care a examinat anterior ‘Marea Britanie – Tendințe privind decesele și dizabilitățile pentru bolile cardiovasculare, vârste cuprinse între 15 și 44 de ani’ și ‘Marea Britanie – Tendințe privind decesele pentru sistemul cardiovascular, vârste cuprinse între 15 și 44 de ani, analiză a cauzelor individuale’.

Dovezile clinice din ce în ce mai numeroase care fac legătura între cazurile de cancer tot mai frecvente în rândul tinerilor și vaccinările contra COVID-19, l-au determinat pe Dowd să realizeze cel mai recent studiu al său. Dowd a declarat în studiul său:

„Ne concentrăm cercetarea noastră asupra persoanelor mai tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani, deoarece în prezent este un subiect de interes deosebit din cauza creșterii numărului de dovezi empirice ale multor cancere agresive și neobișnuite, inexplicabile (cum ar fi cancerele turbo … ) care apar în rândul populației, în special la persoanele tinere.”

„Scopul acestui studiu nu este de a examina afirmațiile și situațiile individuale și ocazionale, ci de a oferi o analiză statistică la nivel de populație și de a clarifica dacă dovezile empirice sunt anormale sau nu.”

Dowd a declarat că speră ca ‘relațiile pe care le descoperim în analiza noastră’ să constituie ‘o bază pentru o verificare a realității pentru profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a înțelege tendințele de bază în sănătatea indivizilor’.

Metoda lui Dowd a fost de a analiza numărul de decese atribuite cancerului în Anglia și Țara Galilor între anii 2010 și 2022 în datele Oficiului Național de Statistică din Marea Britanie.

El a comparat ratele de deces în exces, diferența dintre decesele observate și linia de bază pentru decesele așteptate, înainte și după pandemia COVID-19.

El a stabilit o linie de bază a ratelor normale ale mortalității cauzate de cancer în perioada anilor 2010-2020, care a fost remarcabil de consistentă, cu puține abateri, a spus el – până când ratele mortalității cauzate de cancer au crescut semnificativ la sfârșitul anului 2021 în Marea Britanie, în urma lansării vaccinului (contra covid).

Principalele concluzii ale raportului includ:

  • Cancerul de sân predomină la femei. Cea mai frecventă cauză de cancer fatal la femei, cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani, este cancerul de sân, reprezentând aproximativ 25% din rata totală de deces în exces cauzată de tumorile maligne la femei în 2022. Următoarele cele mai periculoase tipuri de cancer pentru femei, pe baza ratelor de deces în exces, au fost cancerul de colon și cancerul de col uterin.
  • În timp ce decesele fatale cauzate de cancer au crescut dramatic atât în rândul bărbaților tineri, cât și al femeilor tinere în anul 2022, bărbații tineri au înregistrat o creștere disproporționată a numărului de decese cauzate de cancer, dar fără un cancer dominant comparabil cu cancerul de sân la femei. Cancerul cerebral, cancerul de colon și cancerul de stomac au reprezentat 30,9% din creșterea numărului de cancere mortale la bărbați în anul 2022.
  • Cancerele ‘fără specificarea locului’, care indică metastaze rapide în alte organe și care sunt numite în mod obișnuit ‘turbo-cancere’, au ‘explodat’ în anul 2022, a spus Dowd. ‘Aceste cancere au înregistrat o creștere foarte mare atât la femei (în 2021 și 2022), cât și la bărbați (în anul 2022) și probabil că au fost deja metastazate odată ce au fost identificate. Deoarece persoanele se referă la persoane mai tinere care nu necesită un screening timpuriu, aceste cancere au fost probabil cu o dezvoltare rapidă’.
  • Bărbații au înregistrat o creștere uriașă a ratei de deces cauzate de cancerul de piele, de 118% în anul 2022. ‘Chiar dacă aceste cancere nu reprezintă o proporție mare din toate cancerele’, a spus Dowd.
  • Cancerele din tractul digestiv ‘au înregistrat schimbări explozive în anii 2021 și 2022 în raport cu tendința din perioada anilor 2010-2019’, a scris Dowd. ‘De remarcat în mod special sunt cancerele de colon (codificate la nivel internațional ca C18), stomac (C16) și esofag (C15). Aceste cancere legate de tractul digestiv par să fi crescut substanțial în importanță și observăm, de asemenea, că ele par să afecteze bărbații într-o manieră disproporționată’.
  • Cancerul pancreatic ‘a înregistrat o creștere foarte mare atât la femei (în anul 2022), cât și la bărbați (atât în anul 2021, cât și în anul 2022). De ce aceste cazuri de cancer au crescut atât de dramatic și de ce au crescut mai întâi la bărbați, apoi la femei, este una dintre întrebările care, în opinia noastră, merită să fie investigate’.

Dowd a subliniat că cercetarea sa a fost ‘o primă încercare de a scoate în evidență unele modele care se observă în tendințele’ în ceea ce privește cazurile de cancer după anul 2020.

„Sperăm ca medicii și cercetătorii specializați să efectueze investigații suplimentare pe baza acestor (și a altor) informații pe care le oferă analiza noastră de date”, a scris el.

Legătura dintre vaccinările contra COVID și creșterea numărului cazurilor de cancer ‘merită analizată’

Dr. Chris Flowers, un medic universitar, radiolog și specialist în cancer de sân din Anglia, care a ieșit la pensie pentru a fi conducătorul științific voluntar al proiectului War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project, a declarat pentru publicația The Defender că datele din Marea Britanie sunt ‘foarte, foarte, îngrijorătoare’.

Flowers a spus că cercetarea lui Dowd a confirmat date similare privind creșterile bruște ale numărului de decese cauzate de cancer raportate de cercetători, clinicieni și specialiști în cancer din SUA, Marea Britanie și din întreaga lume occidentală industrializată, de la lansarea la nivel mondial a vaccinului (contra covid) experimental cu ARNm de la Pfizer și Moderna. Se estimează că mai mult de 5,55 miliarde de persoane, adică aproximativ 72,3% din populația globală, au primit aceste vaccinuri.

Flowers a declarat că el și colegii săi, inclusiv patologi, radiologi, oncologi, interniști, medici de terapie intensivă și cercetători din SUA și Marea Britanie, nu au văzut niciodată ceva asemănător cu intensitatea cazurilor fatale de cancer de sân și alte tipuri de cancer la tineri, care au explodat în anul 2022.

Raportul lui Dowd confirmă ceea ce Flowers și colegii săi au observat de mai bine de un an:

„Observăm o rată a cazurilor de cancer de 2 sau 3 ori mai mare decât în mod normal.”

„Vedem persoane mai tinere, vorbim de femei în vârstă de 20 și 30 de ani, de obicei după ce au început să aibă menstruație și o formă de promotor de creștere are loc în mod normal, care prezintă tumori avansate care sunt dificil de tratat, si de asemenea pot prezenta mai multe tumori”, a spus Flowers.

„Ceva care era rar, acum este relativ des întâlnit.”

Poate cel mai îngrijorător, a spus Flowers, este creșterea numărului de tineri care suferă de ceea ce unii oncologi numesc acum ‘turbo-cancere’, un termen nou.

„Turbo cancerul este un nume popular care a fost inventat pentru a descrie mai multe lucruri”, a spus Flowers. „Este vorba de cancere la tineri care apar pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că ai cancer în fază terminală și că vei muri într-o săptămână. Există multe rapoarte în acest sens chiar și în mass-media mainstream.”

„Tumorile nu numai că se dezvoltă mai repede, dar apar mai multe tipuri de cancer la aceeași persoană. Înainte era ceva foarte, foarte rar. Doar ocazional vedeam câte un cancer inflamator foarte, foarte agresiv la persoane tinere. Dar acum multă lume prezintă cazuri.”

Dr. Pierre Kory, un pneumolog și medic de îngrijire intensivă, care este președinte și director medical al Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) și tratează sute de pacienți afectați de vaccinuri în cabinetul său, a declarat că este ‘inundat de rapoarte și consultații pentru ajutor’ cu privire la creșterea numărului de cazuri de cancer, venite din partea colegilor și pacienților.

David Wiseman, doctor în farmacie, farmacist cu un doctorat în patologie experimentală și pionier, inițial pentru Johnson & Johnson, al produselor de prevenire a leziunilor interne post-chirurgicale, s-a declarat alternativ uimit și indignat de faptul că guvernele și mass-media mainstream nu vor să dea curs cercetărilor pe care el și Kevin McKernan, fost director de cercetare și dezvoltare la MIT Human Genome Project, le-au efectuat, demonstrând că vaccinurile cu ARNm au fost contaminate cu fragmente de ADN.

Aceste fragmente, a spus Wiseman, se adaugă la daunele potențiale pe care vaccinurile le-ar putea cauza genomului uman și deschid noi uși către o varietate infinită de probleme, inclusiv cancerul.

Wiseman a declarat pentru The Defender că propriile date ale Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) arată că există îngrijorări în ceea ce privește cazurile de cancer asociate vaccinărilor contra COVID-19.

„Observăm o creștere a numărului de cazuri de cancer în VAERS”, site-ul oficial al Administrației americane pentru Alimente și Medicamente și al CDC pentru raportarea leziunilor provocate de vaccinuri, a declarat Wiseman.

„CDC a făcut o analiză PRR, o analiză a semnalului, care a găsit un semnal pentru cancer în vaccinuri, ceea ce nu reprezintă o dovadă, dar înseamnă că merită să fie analizat.”

*

Mike Capuzzo este redactorul-șef al publicației The Defender. Este fost reporter premiat la Philadelphia Inquirer și Miami Herald, scriitor în domeniul științei și editor și redactor fondator al unei reviste regionale, care a câștigat peste 200 de premii de jurnalism în calitate de scriitor, redactor și editor.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on noiembrie 25, 2023 at 8:54 pm

    Fratilor urmariti aceasta emisiune – documentar a lui Ioan Rosca in care se arata frumos cum de ne-a fost masluita istoria de 200 de ani incoace, de la 1800 si pina in prezent. Este un pic cam lunga, trei ore si patruzeci de minute, dar merita cu desavirsire, mai ales ultima parte.
    Vizionati-o pina nu o sterg de pe you tube. Nu o sa va plictisitisi o sa intelegeti multe lucruri.

    Apreciază

    • Rozalia said, on noiembrie 27, 2023 at 1:21 am

      Un regal a facut Ioan Rosca aici. Am ascultat emisiunea si nu-mi venea sa-mi cred urechilor. Aflam cum ni s-a ascuns istoria, ni s-au ascuns oameni mari iubitori de tara si de valorile noastre. Aflam nume complet necunoscute si aflam si de ce au fost facut disparute. Aflam ce a spus Alecsandri in parlament, ce oameni de cultura ne reprezentau, etc sau ce a facut Bolintineanu si citi altii, de multi neavind habar. Pur si simplu extraordinar!
      Avind in vedere munca pe care a depus-o de peste 30 de ani in scoaterea la lumina a adevarului istoric, datele pretioase pe care ni le pune la indemana si de care nu am avut habar, mi se pare nepotrivit sa ne legam de ateismul lui. Dumnezeu sa-l lumineze si sa-l scoata din chinurile omului necredincios. Ar trebui ascultat si reascultat acest documentar. Si iar ascultat si reascultat…. .

      Apreciază

  2. AlinP said, on noiembrie 25, 2023 at 9:43 pm

    Pope Francis Hosts Transgender Women for Vatican Luncheon

    Pope Francis Hosts Transgender Women for Vatican Luncheon

    Apreciază

  3. tomistan said, on noiembrie 26, 2023 at 7:42 am

    cam ateu rosca …

    Apreciază

  4. scortisoara said, on noiembrie 26, 2023 at 2:10 pm

    Ruleaza „Casablanca” pe WBtv, Imi plac filmele vechi

    Apreciază

  5. […] Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că… […]

    Apreciază

  6. […] Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că… […]

    Apreciază

  7. […] Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că… […]

    Apreciază

  8. […] Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.