SACCSIV – blog ortodox

Excesul de morți subite, cel mai mare de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial: „Niciodată nu am mai văzut o asemenea rată de mortalitate”

Posted in Coronavirus, MOARTE SUBITA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 16, 2024

Life Site News: New study highlights the silent global scandal of excess deaths

Un nou studiu scoate în evidență scandalul mondial silențios al deceselor în exces

‘Mesajul lockdown-ului este clar – niciodată nu trebuie să punem puterea în mâinile unor indivizi avizi de putere’, îndeamnă Carl Heneghan și Tom Jefferson academicieni la Oxford.

De Frank Wright, 15 Ianuarie 2024, LifeSiteNews

Pe fondul îngrijorării crescânde cu privire la numărul excesiv de decese în lumea anglofonă, un nou studiu evidențiază o creștere alarmantă a numărului de decese în exces în Regatul Unit.

În contextul în care apar rapoarte privind cea mai mare rată de deces în exces în anul 2023, de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, unul dintre autorii studiului, profesorul Carl Heneghan, a avertizat:

„Aceste cifre sunt un adevărat motiv de îngrijorare. Aceste decese nu pot fi explicate prin COVID, creșterea populației și nici prin îmbătrânirea populației.”

Heneghan a condamnat guvernul britanic pentru eșecul său în a investiga creșterea șocantă a numărului de decese inexplicabile, declarând:

„Este responsabilitatea principală a guvernului să înțeleagă cauzele acestei creșteri uriașe. Guvernul nu a reușit să investigheze această problemă. Acest lucru este complet inacceptabil.”

Este o intervenție oportună, deoarece Parlamentul britanic va organiza marți, 16 ianuarie, o dezbatere pe tema deceselor în exces. Este a doua încercare a deputatului Andrew Bridgen, acum independent, de a aduce această problemă în atenția guvernului Majestății Sale, prima dezbatere fiind organizată într-o Cameră a Comunelor pustie, în octombrie 2023.

Deputatul Andrew Bridgen vorbește în fața unei Camere a Comunelor pustii pe tema deceselor în exces. [Sursa: X]

Cauză și efecte secundare

Într-un articol din 13 ianuarie, Daily Express din Marea Britanie a afirmat că studiul arată că în anul 2023 ‘vor fi cu 100.000 de decese mai multe decât în anul 2011 – cea mai mare cifră înregistrată într-un an nepandemic de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace’.

Aceste decese au fost atribuite în mare parte bolilor de inimă și complicațiilor cardiovasculare. Comentând raportul, cardiologul Dr. Aseem Malhotra a declarat pentru Express:

„Cea mai frecventă cauză a deceselor în exces se referă la inimă și la sistemul circulator.”

El a explicat câteva cauze potențiale, printre care se numără efectele lockdown-urilor.

„Acestea au mai multe cauze care pot interacționa. Optzeci la sută dintre acestea sunt legate de stilul de viață și de factorii de mediu, cum ar fi înrăutățirea dietei, sedentarismul și stresul, despre care știm că s-a întâmplat în timpul lockdown-urilor.”

Raportul menționează, de asemenea, o altă cauză posibilă – și în mare parte neraportată – citată de Malhotra:

„Reacțiile adverse la vaccinul cu ARNm contra COVID ar fi putut, de asemenea, să joace un rol.”

O politică a negării

Profesorul Carl Heneghan, care este medic practician și director al Centrului pentru Medicina Bazată pe Dovezi de la Universitatea Oxford, a criticat în repetate rânduri guvernul și mass-media mainstream pentru articolele care ‘ignoră dovezile de înaltă calitate și adoptă concluzii acceptabile din punct de vedere politic’.

Împreună cu colegul său universitar și epidemiolog de la Oxford, Dr. Tom Jefferson, Heneghan a arătat cum instituții media precum Politico, The Guardian au preluat știri ale unor publicații din Marea Britanie, afirmând că:

„Măștile și distanțarea socială au redus într-adevăr infecțiile cu COVID, arată un nou raport, dovedind că scepticii lockdown-ului se înșală.”

Cu toate acestea, articolele respective s-au bazat pe o analiză a Royal Society care nu a arătat nimic de acest gen. Mai degrabă, Heneghan și Jefferson au spus că acele articole demonstrează ‘că unii academicieni își pierd capacitatea de a gândi critic’

Prin acest nou studiu, Heneghan și Jefferson combină îngrijorarea față de intervențiile non-farmaceutice cu un alt aspect al politicilor guvernamentale COVID, suspectat de daune semnificative – așa-numitele ‘vaccinuri’.

Excesul de decese în lumea anglofonă

În întreaga lume anglofonă, criticii au observat o corelație între introducerea pe scară largă a așa-numitelor ‘vaccinuri’ cu ARNm și o creștere a numărului de decese în exces.

Comentatorul britanic Neil Oliver a remarcat că au existat peste 36.000 de decese în exces în Regatul Unit în primele șase luni ale anului 2023.

În cadrul emisiunii GB News din 18 decembrie, el a declarat:

„Numărul de decese în exces în urma pandemiei COVID – indiferent în ce a constat COVID – și a răspândirii produselor comercializate ca vaccinuri, continuă să crească.”

Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie a estimat că numărul de decese în exces în timpul presupusei pandemii a fost de 169.603. Această cifră a luat în calcul doar Anglia și Țara Galilor, între martie 2020 și decembrie 2022, și a exclus decesele atribuite la COVID-19 înregistrate în întreaga Mare Britanie.

Guvernul britanic a estimat această cifră la 233.791, din martie 2020 până în noiembrie 2023. Cu toate acestea, decesele în exces din Marea Britanie nu au atins un vârf în timpul ‘pandemiei’. După cum a relatat Sky News, anul 2022 a avut mai multe decese în exces decât aproape toți ultimii 70 de ani. Cu un nou raport publicat de Universitatea Oxford la 14 ianuarie 2024, creșterea alarmantă a continuat – în anul 2023 s-au înregistrat 70.000 de decese în exces – cel mai mare de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Din SUA, Dr. Pierre Kory a declarat pentru Fox News în decembrie 2023:

„Niciodată nu am mai văzut o asemenea rată de mortalitate.”

Într-o postare pe X, el a spus despre anul 2023 că în ‘primele 9 luni ale acestui an, 158.000 de americani au murit subit, mai mulți decât în tot anul 2019’, ceea ce înseamnă ‘mai mult decât toate decesele pe câmpul de luptă luate la un loc, de la al doilea război mondial încoace’.

În timpul interviului său, el a sugerat un motiv pentru tăcerea continuă asupra acestui scandal din partea surselor oficiale:

„Se teme guvernul de ceea ce va găsi dacă va cerceta decesele în exces?”

Teama de a se afla?

O metodă de abordare a acestei presupuse temeri este menționată în raportul privind situația din Canada. Scandalul poate fi redenumit – și desființat ca fiind ‘cauză necunoscută’.

La 9 ianuarie, jurnalistul independent canadian Mark Steyn a relatat despre scandalul continuu al deceselor din ‘cauză necunoscută’ în Canada, notând o creștere de 500% a deceselor inexplicabile.

‘Cauza necunoscută’ face ravagii din igluurile din Nunavut până la filiala Hamas din Montreal: între anii 2019 și 2022, a crescut cu aproape cinci sute la sută.

Citând Statistics Canada, serviciul de statistică al statului, articolul său arată o creștere uluitoare a mortalității în exces.

„În anul 2019, rata de mortalitate standardizată pe vârstă a fost de 830,5 la 100.000 de persoane. În anul 2022 a fost de 972,5.”

Steyn oferă o cauză pentru aceste numeroase decese, care este ignorată în mod constant în mainstream.

Până la sfârșitul anului 2022, Canada era una dintre cele mai vaccinate națiuni din lume, cu o rată de vaccinare contra COVID de nouăzeci și unu la sută, cea mai mare din G7, la ceva distanță (Marea Britanie și SUA, ambele la 80 la sută).

El arată, de asemenea, o ‘nouă adăugire’ la lista tot mai mare de efecte secundare – leziuni ale vaccinului la diabetici.

Rapoartele privind numărul excesiv de decese din Statele Unite și Canada reflectă tendințe similare în Australia și Noua Zeelandă – care au văzut cum unele dintre cele mai represive măsuri ale așa-numitei pandemii au fost aplicate asupra populației lor. Dr. John Campbell prezintă, de asemenea, dovezi că numărul de decese în exces a crescut în Marea Britanie, SUA, Canada, Australia și Noua Zeelandă în anul 2023, precum și în Olanda și Danemarca.

În ciuda blocajelor paralizante, rata mortalității din Australia în anul 2023 a fost cu 6% mai mare decât se aștepta – recordul său de decese în exces arătând o creștere de 17% a atacurilor de cord.

Despre ‘cea mai mare creștere a numărului de decese în exces din Noua Zeelandă din ultimii 100 de ani’ s-a spus – desigur – că, la fel ca despre toate celelalte, a fost atribuită în mod fals lansării ‘vaccinului’.

Politicile negării

Orice legătură între creșterea ratei de mortalitate și forme mai largi de afectare a societății – și așa-numitele remedii ale erei de izolare – este în mod constant respinsă în mass-media mainstream – chiar și atunci când este exprimată de însuși premierul britanic.

Autorul raportului, Carl Heneghan, a fost citat în Daily Express ca afirmând că speranța de viață a scăzut în aceeași perioadă, după cum a relatat în Substack-ul său, Trust The Evidence.

„Nu toată această deteriorare poate fi pusă pe seama COVID și a restricțiilor aferente”, spune el, reluând criticile sale tranșante la adresa daunelor nejustificate ale regimului de izolare.

„Ceva nu a mers bine în ceea ce privește mortalitatea și tendințele în ceea ce privește speranța de viață; cu toate acestea, guvernul nu are niciun interes să investigheze de ce.”

Heneghan a scris o denunțare stridentă a măsurilor de izolare, remarcând modul în care propria anchetă COVID a guvernului britanic l-a desființat pe prim-ministrul Rishi Sunak atunci când acesta a recunoscut, la 12 decembrie 2023, că măsurile de izolare au făcut mai mult rău decât bine.

Potrivit liderului neales al Regatului Unit:

„Analizele… au sugerat că, prin severitatea și durata sa, este posibil ca închiderea să fi generat costuri mai mari decât beneficiile probabile.”

Cu toate acestea, odată cu o a doua dezbatere privind scandalul tăcut al deceselor în exces, cauza ar putea deveni în curând atât de larg recunoscută încât să fie imposibil de respins ca fiind ‘necunoscută’.

Autorii articolului de duminică au avertizat de mult timp asupra pericolelor pe care le reprezintă puterea în mâinile unor politicieni rătăciți.

Într-un avertisment sever din martie anul trecut – care a venit după ce au demontat în mod repetat utilizarea fără dovezi a închiderilor, a măștilor și a distanțării sociale – ei au vorbit despre necesitatea de a se asigura că această perioadă îngrozitoare a istoriei nu se va repeta niciodată.

Heneghan, împreună cu colegul său Tom Jefferson, a declarat într-un articol inovator despre blocajele din martie 2023 că:

„Mesajul închiderii este clar – nu trebuie să dăm niciodată puterea unor oameni avizi de putere.”

Cuvintele lor sunt o reamintire liniștitoare a faptului că medicina bazată pe dovezi nu a dispărut de pe pământ, alături de atâtea victime ale regimului de închidere și de ‘vaccinare’.

Ar trebui, de asemenea, să ne asigurăm că niciun guvern nu-și poate persecuta în mod deschis sau ascuns cetățenii, care își exprimă în mod legal îndoielile cu privire la politicile sale. Cei care au împiedicat dezbaterea critică și voturile parlamentare și au acționat în interes propriu ar trebui să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor.

Nu ar trebui să mai renunțăm niciodată la drepturile noastre individuale, și în special la drepturile copiilor noștri, în favoarea unor indivizi care, în grabă, au creat politici ratate care vor avea repercusiuni pentru decenii.

Dezbaterea de marți și publicarea acestui studiu reprezintă un pas în direcția corectă.

Întregul articol poate fi accesat aici, pe site-ul Substack Trust The Evidence (Credeți Dovada) al lui Heneghan și Jefferson.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Turbo cancer: „Apare pur și simplu, într-o zi ești absolut bine, iar a doua zi ți se spune că ai cancer în fază terminală și că vei muri într-o săptămână” / Tinerii mor de cancer la cote explozive, arată datele guvernului britanic. Studiu

 

Tagged with: , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion P said, on ianuarie 16, 2024 at 11:32 pm

    Aici e „Excess deaths debate 16 January” (video). Interesant. Andrew Bridgen MP incepe la minutul 16.44
    https://parliamentlive.tv/Event/Index/5e1f14d2-72b3-488f-a53c-fc94fee92dac

    Apreciază

  2. Simion P said, on ianuarie 17, 2024 at 1:27 am

    The Great Setup Documentary
    https://www.uimedianetwork.com/293543/the-great-setup-part1-nologin.htm

    Apreciază

  3. Sorin said, on ianuarie 17, 2024 at 9:53 am

    Niste mincinosi.Toata lumea stie ca e de la teapa dar vin ei cu conluzii pentru oi (ca ceilalti nu cred o iota), ca vezi doamne au stat in casa inchisi si s-au stresat,ca sa vada oile ca sunt ingrijorati ca se intimpla ceva.Statisticianul guvernului satanist Australian (pe care l-au arestat dupa dezvaluiri) a facut publice statisticile clare care arata ca rata mortalitaii a crescut enorm imediat dupa inceperea campaniei de tepuire.Treaba e clara ca si cristalul.Teapa omoara.Sunt totusi niste sperante pentru unii tepuiti.Gasisem pe undeva niste satistici bine fundamentate (in functie de seria sticlutei cu vax),care arata ca in jur de vreo 30% au fost placebo,vreo 33% cu efecte moderate adverse si restul cu efecte grave foarte grave si mortale.Asa ca fiecare tepuit,are o speranta dar trebuie sa promita ca nu mai face. Pentru cei interesati,aveti mai jos,loturile de vax cu efecte si alte o gramada de informatii legate de teapa,chiar si cum sa verificati daca ati fost tepuiti fara sa stiti.( Doar in engleza din pacate) https://howbadismybatch.com/

    Apreciază

  4. scortisoara said, on ianuarie 17, 2024 at 7:50 pm

    Despre presuri si carpe

    https://www.activenews.ro/opinii/Un-Act-de-Tradare-Nationala-186903

    „@SC-vw1nx
    acum 9 ore
    Nothing change ! Double standards, they caused that ”

    Apreciază

  5. scortisoara said, on ianuarie 17, 2024 at 7:57 pm

    Harari ne spune ca era de pace s-a terminat .

    Apreciază

  6. Marian2 said, on ianuarie 17, 2024 at 8:09 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.