SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: Ucrainenii nu mai au încredere în Occident. Înșelătoria criminală a ‘contraofensivei’

Posted in NATO, NAZISM, neonazisti, razboi, RUSIA, Ucraina, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on august 25, 2023

Global Research: Ukrainians Mistrust the West. The Murderous Fraud of the “Counteroffensive”

Ucrainenii nu mai au încredere în Occident. Înșelătoria criminală a ‘contraofensivei’

Evacuarea devine mobilizare. Azov s-a întors, iar Naziștii Ucraineni se relaxează.

De Rodney Atkinson, 24 August 2023, Global Research

Imagine: Freenations

Chiar și fanaticul neocomunist belicos, BBC, a publicat un articol în care spune că Ucraina ‘rămâne fără oameni’. Tinerii și bătrânii au fost de mult timp luați cu forța de pe străzi și aruncați în serviciile armate. Cea mai recentă arestare din partea lui Zelensky din rândul personalului de recrutare a armatei este o încercare de a intensifica recrutarea și de a împiedica cumpărarea de scutiri de la recrutare (se pare că prețul standard este de 7.500 de dolari! – aproximativ 18 salarii lunare medii).

Ucrainenii au înțeles acum, pe măsură ce cimitirele se extind și se amenajează altele noi, ceea ce alții mai perspicace știu de 20 de ani – că Ucraina a fost preluată de Occident, că alegerile sale au fost anulate, că liderii săi au fost înlăturați și că serviciile sale armate au fost extinse pentru a deveni cele mai mari din Europa – toate acestea pentru a fi folosite ca un berbec împotriva rușilor (dintre care milioane trăiesc în estul Ucrainei și mor sub bombardamentele Kievului de 9 ani).

Conservatorul european, a arătat că o majoritate covârșitoare a ucrainenilor au o neîncredere profundă în UE și NATO, 71% dintre respondenți afirmând că NATO și UE urmăresc doar interese egoiste și folosesc pur și simplu Ucraina în scopuri proprii. Într-adevăr, Ucraina este atât un berbec pentru interesele neoconservatorilor americani și ale industriei de afaceri/agricole/de apărare, cât și o scenă pentru trimiterea ucrainenilor la luptă, actorul Zelensky fiind cea mai proeminentă prezență scenică.

Cea mai recentă reprezentație este ‘contraofensiva’ dezastruoasă în care aproximativ 40.000 de soldați au fost uciși sau răniți și care se transformă treptat într-o ofensivă rusă, în special în zona Harkov. O sursă CIA pentru jurnalistul american de investigații Seymour Hersh a declarat că această contraofensivă prost pregătită a fost ‘un spectacol pus în scenă de Zelensky’, iar CIA l-a avertizat pe Blinken cu privire la posibilitatea unui eșec.

Moralul deplorabil al ucrainenilor slab pregătiți, cu vârste cuprinse între adolescenți și persoane de 60 de ani, a fost raportat de mult timp, trupele refuzând să avanseze și chiar întorcându-se împotriva comandanților lor. Un ordin al Ministerului ucrainean al Apărării avertizează că oamenii mobilizați nu ar trebui să primească imediat muniție pentru a nu exista riscul ca aceștia să se sinucidă.

Balitsky, viceguvernatorul regional rus al regiunii Zaporojie, care a invocat moralul scăzut și starea psihologică proastă a soldaților, a afirmat că două batalioane aeromobile ucrainene au refuzat să lanseze o ofensivă.

„Este vorba de aproximativ 500 de indivizi. Aceștia sunt obosiți să asiste la pierderea camarazilor lor și nu sunt dispuși să servească drept simplă carne de tun.”

Titlul din American Conservative spune:

„Faceți pace, proștilor!”

Iar mai jos continuă:

„Războiul prin procură al Americii împotriva Rusiei a transformat Ucraina într-un cimitir.”

La fel ca în cazul tuturor aventurilor dezastruoase ale SUA peste hotare, clasei politice americane nu-i ia prea mult timp să găsească pe hartă locurile unde să poarte războaie, fără să se gândească deloc la câți oameni vor muri.

Dacă ucrainenii au vreun succes, acesta este în sud, în zona de la sud de Orejov, unde au făcut progrese spre Rabotino, dar chiar și acolo satele pe care le-au câștigat nu pot fi ocupate, deoarece se află sub un puternic control al focului rusesc. Iar Rabotino se află la kilometri distanță de prima linie de apărare rusă.

În această zonă, Forțele Armate ale Ucrainei și-au trimis ultimele rezerve, brigada 82 de asalt aerian antrenată în Occident, echipată cu tancuri Challenger și vehicule de luptă ale infanteriei germane Marder. Acestea au suferit pierderi grele și nu au reușit să cucerească Rabotino.

Evacuarea devine mobilizare

Avansul rusesc în regiunea Harkov a fost impresionant, iar principalul oraș Kupiansk este atacat. Peste 60 de așezări sunt evacuate în regiunea Harkov.

Disperarea regimului ucrainean de a găsi mai mulți recruți pentru a înlocui numărul îngrozitor de morți și răniți de pe front este evidentă în utilizarea cinică a evacuării, pentru a captura și mobiliza oamenii evacuați:

În special, bărbații nu au voie să urce în autobuzele de evacuare, indiferent de vârsta și starea lor de sănătate. Mai mult, după ce și-au luat rămas bun de la rudele și prietenii lor, mai mulți bărbați au fost deja duși la o comisie medicală pentru a fi mobilizați în AFU (armata ucraineană).

Un alt șiretlic pentru a capta recruți – cum ar fi organizarea într-o zonă a unei conferințe despre ‘cum să eviți mobilizarea’, care s-a dovedit a fi o capcană. Cei care s-au prezentat au fost imediat înrolați!

Trupele naziste ucrainene se relaxează

Zelensky a încărcat pe canalul său de Telegram un videoclip în care apare întâlnindu-se cu fondatorul Batalionului Azov, Andriy Biletsky, care a declarat că ‘va conduce rasele albe ale lumii într-o cruciadă finală… împotriva Untermenschen-ului condus de semiți’. Bineînțeles că imbecilul Biden este prea ocupat să-i numească pe republicani ‘suprematiști albi’ pentru a observa că înarmează și antrenează adevărați suprematiști naziști în Ucraina!

A fost anunțată întoarcerea batalionului nazist Azov pe front. Iată câțiva dintre aliații Occidentului care se relaxează! Numărul negărilor occidentale ale nazismului răspândit în societatea ucraineană a scăzut, observ – pentru că este pur și simplu de netăgăduit.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scorțișoară said, on august 25, 2023 at 10:48 pm

    Am găsit ceva pe facebook. Nu știu dacă o să apară dar incerc. M-a cutremurat inregistrarea. https://www.facebook.com/horatiu.radulescu/videos/539951711510757/

    Apreciază

  2. scortisoara said, on august 26, 2023 at 9:23 am

    Atentie la pepeni ,la toti pepenii de oriunde .

    https://fb.watch/mEMKjDPt-V/

    Apreciază

  3. scortisoara said, on august 26, 2023 at 9:28 am

    Dar,asta…? Nu ati vazut asa ceva… Discutie in contradictoriu cu un …ied. :)))))))))

    Apreciază

  4. Catalin said, on august 26, 2023 at 9:55 am

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-12439979/Nine-10-ULEZ-cameras-vandalised-southeast-London.html
    Nearly nine out of 10 Ulez cameras have been vandalised in southeast London, according to an analysis of crowd-sourced data.
    The data shows that only 29 cameras out of 185 in Sydenham are working, only four are intact in Bromley and just one is working on the A225.
    Meanwhile images have been released of ‘blade runners’ stealing and vandalising the cameras.
    From next week, the controversial scheme will cover all London boroughs and will force drivers of non-compliant vehicles to shell out £12.50 a day.
    The pricey plans have been met with much resistance and armour plating is now being used to protect the cameras.

    Apreciază

  5. fortunatospater said, on august 26, 2023 at 10:50 am

    S-a născut, Eva lor,primul copil clonă:

    Apreciază

  6. geo said, on august 29, 2023 at 3:33 pm

    https://ziare.com/razboi-rusia-ucraina/iohannis-promisiune-ucraineni-razboi-rusia-1822768

    …s-a trezit…din somn si visare…si a emis enormitatea asta…de cand este datoare Romania Ucrainei??? de cand suntem noi datori catre unii care nu numai ca apara si protejeaza minoritatea romaneasca dar fac tot posibilul, la un nivel mai ridicat decat predecesorii lor, sovieticii, sa ii deznationalizeze si ii trimite la moarte sigura pe front pe barbatii de origine romana?? de cand suntem noi datori intr-un razboi care nu ne priveste???

    https://ziare.com/strategie-nato/strategie-nato-romania-amenintare-rusia-raspuns-pe-masura-pregatit-1822773

    care nato? care nu mai are munitie si nici capacitati de productie pentru a reface stocurile golite de razboiul din Ucraina?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.