SACCSIV – blog ortodox

Categoria BASME: Ni se spune ca la CERN s-a depasit viteza luminii, deci putem calatori in timp

Posted in Albert Einstein, CALATORIE IN TIMP, CERN by saccsiv on iulie 14, 2023

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/descoperirea-uriasa-facuta-de-catre-cercetatorii-cern-suntem-tot-mai-aproape-de-a-realiza-calatoria-in-timp_2991568.html

calatoria in timp

Cercetătorii de la Acceleratorul de Particule CERN din Geneva au realizat un experiment revoluționar în cadrul căruia au obținut o serie de particule microscopice, ale căror viteze de deplasare au depășit chiar și viteza luminii. Implicați în cercetarea avansată a fizicii particulelor, experții afirmă că acest experiment reprezintă o dovadă a posibilității călătoriilor în timp atunci când tehnologia asociată va fi perfecționată. Această descoperire uimitoare deschide uși către un viitor în care călătoria în timp poate deveni o realitate palpabilă.

În cadrul experimentului cu nume de cod Opera, o undă de neutrini a parcurs distanța de 732 de kilometri de la CERN, Geneva, până într-un laborator subteran din Gran Sasso, Italia, în doar 2,3 milisecunde. Fizicianul Antonio Ereditato a declarat că au fost efectuate peste 15.000 de teste și că toate au arătat că viteza luminii poate fi depășită.

Experimentul vine să dea peste cap toate teoriile fizicii moderne, inclusiv teoria relativității a lui Albert Einstein, care se bazează pe ideea că nimic nu poate depăși viteza luminii.

Potrivit experților, dacă particulele pot atinge o viteză superioară celei a luminii, ar însemna că ar putea ajunge la destinație chiar înainte de a fi emise, ceea ce înseamnă că ele au călătorit în timp.

„Visul meu este ca un alt experiment, independent de al nostru, să descopere același lucru. Atunci voi fi liniștit. Acum noi nu afirmăm nimic, vrem doar să fim ajutați de comunitatea științifică, pentru a putea înțelege rezultatul nebunesc al testului nostru, pentru că este chiar un rezultat nebunesc. Iar consecințele pot fi extraordinare”, a declarat acesta.

„Nu susținem nimic deocamdată, vrem doar ajutorul comunității mondiale de fizicieni pentru a înțelege rezultatele noastre nebune – pentru că e o nebunie ce se întâmplă”, a mai spus Ereditato, potrivit gadgetreport.ro.

 

Comentariu saccsiv:

Stirea a fost postata azi, 14 iulie 2023. Si tot azi pe Ziua:

https://www.ziuanews.ro/stiri/cercet-torii-de-la-cern-au-ob-inut-particule-cu-viteza-mai-mare-decat-a-luminii-care-fac-posibil-c-l-toria-n-timp-1577649

Pe gadgetreport.ro, la care face referire Stiri pe surse, stirea e insa din 21 septembrie 2020:

https://gadgetreport.ro/calatoria-in-timp-posibila-un-experiment-incredibil-derulat-la-cern/

Ba mai mult, stirea mai apare si pe Evenimentul Zilei pe … 26 septembrie 2011:

https://evz.ro/calatoria-in-timp-este-posibila-arata-un-experiment-cern-947045.html

De ce tot reincalzeste mass-media ciorba asta sleita, habar n-am.

Oricum, un lucru e absolut sigur, calatoria in timp este imposibila.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on iulie 14, 2023 at 9:45 pm

    Ideea asta a „călătoriei în timp” există în minţile PROBABIL îmbibate de filme şi cărţi sf. Călătoria în timp nu e posibilă, decât în amintiri. Aceste filme pleacă de prezumţia (chiar dacă nu o spun explicit) că universul stochează SNAPSHOT-URI ale universului la anumite momente, cam cum ar face un sistem computerizat. În realitate, aşa ceva nu există în univers. Realitatea există pur şi simplu, nu există copii ale realităţii realizate în trecut (de exemplu, universul aşa cum era acum 1 zi sau 1 an). Deci nu ai unde să călătoreşti în trecut, acel trecut nu mai există. Prezentul există, dar trecutul nu, iar viitorul există ca o potenţialitate.
    Acuma dacă înţelegem „călătoria în timp” ca o inversare a proceselor, ăsta e alt concept, dar şi aşa este imposibilă. Anumite procese sunt reversibile şi le putem întoarce, dar ”călătoria în timp” ar însemna să întorci toate procesele din univers, ceea ce e imposibil pentru noi. Numai Dumnezeu ar putea face aşa ceva.

    Apreciază

  2. Grigore said, on iulie 14, 2023 at 9:51 pm

    Doamne ajuta!

    Am mai scris aici pe blog intr-un comentariu ca filmele artistice sunt o cale clara de satanizare. Filmele sunt produse de elitele satanice. Nu vorbim despre satanisti incepatori precum vrajitoarele din ziare. Ci de elite satanice.

    Va rog cititi cu mare bagare de seama ce spune un foarte cunoscut actor de la Hollywood:
    https://www.ziuanews.ro/stiri/mark-wahlberg-pedofilii-de-la-hollywood-nu-mai-au-unde-s-se-ascund-1577646

    Daca acesti nebuni care tortureaza si omoara copii, numiti elite satanice, fac filme artistice, atunci sa fie foarte foarte clar, ca filmele artistice au un rol satanic de programare mentala a celor care le vizioneaza. Nu poti sa participi la sedinte de satanism si sa fii neatins de satanism.

    Apreciază

  3. Geo said, on iulie 14, 2023 at 11:21 pm

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid04AYpgd3hUQ7DdaMLoE1T9Bip7xyGP614YAoU6By3ACWWxKQdwXUS6eB5hQaMJMuxl&id=100077736491457

    Toti cei care au aplicat si sustinut aceste măsuri aberante SA PLATEASCA! Cu libertatea, cu averea, ca NIMENI niciodată să nu mai persecute un întreg POPOR! Si NIMENI niciodată să nu mai suporte teroarea din ultimii trei ani!!

    Apreciază

  4. ioansperling said, on iulie 14, 2023 at 11:32 pm

    Noi nu suntem capabili sa ajungem pe fundul oceanelor dar o sa calatorim in timp!🤣

    Apreciază

  5. Geo said, on iulie 14, 2023 at 11:32 pm

    Apreciază

  6. Dr. Badass said, on iulie 15, 2023 at 8:54 am

    O grămadă de eretici pe aici.
    Noi credem în știință!!!
    How dare you!

    Apreciat de 1 persoană

  7. scortisoara said, on iulie 15, 2023 at 10:40 am

    Am vizionat aseara un film …mai degrabă am încercat să-l vizionez pt ca mi s-a părut o pierdere de vreme și l-am oprit …. dar …atât cât am vizionat din el , subiectul era așa o varza : niște entitati bantuiau omenirea (era așa în genul serialului The last of us”) dar entitățile astea ,în viziunea scenaristului , erau niște Serafimi , care omorau oamenii doar privindu-i ,sau mai precis dacă cineva se uita la ei devenea posedat și se sinucidea …. după ce entitatea desena un ochi atoate vazator …fix pe fruntea omului . Omul se sinucidea și se elibera de lumea asta și cică așa ajungea în rai . Supraviețuitorii umblau cu ochii acoperiți ca sa nu dea de vreun Serafim să-l privească .Iar entitățile erau Serafimi, cei cu 6 aripi …Așa blasfemie de film n-am mai văzut …nu știu cum s-a terminat ca nu am mai avut răbdare.

    „Bird Box ,Barcelona ” – film 2023 . o prostie de film

    A a apărut un serial ,tot cu entități care trăiesc printre noi ( în genul reptilienilor care isi schimba forma) ” Secret Invasion” Și asta film tâmpit .

    Apreciază

  8. P.M. said, on iulie 15, 2023 at 5:14 pm

    Sunt măscărici din categoriile atei, liberi cugetători, secte de tot felul și alte categorii asemănătoare, care cred că orice animal și pasăre se mănâncă.
    În rătăcirea lor ei nu vor să accepte că unele chestii, printre care și călătoria în timp, nu sunt posibile deoarece așa a decis Tatăl Ceresc că este bine pentru om.

    Apreciază

    • roman said, on iulie 15, 2023 at 9:50 pm

      Tu ce crezi ca a numi …Tatăl Ceresc…pe Dumnezeu e …ceva ,,mai mare”,mai tare,un fel de maxim la Dumnezeu sau de ce o ții tot timpul cu numirea Asta a Domnului???!!
      Am auzit f.multi ecumenisTi care la fel folosesc această numire. Oare de ce???
      In plus…TOATA JUDECATA TATAL a dat-o Fiului….adică Fiului Omului Iisus Hristos care a luat trup ca si noi si a trait 33 de ani jumate ca si noi si…A BIRUIT LUMEA…asa ca Judecatorul a trăit/murit ca si om si a Înviat ca un Dumnezeu-om deci nu vom avea scăpare sa zicem…păi Tu Doamne ești Atotputernic iar eu sunt un lut si o cenușă cum sa pot sa fac poruncile Tale sau sa ma judeci din postura de Dumnezeu ,iar eu fiind un suflet ticălos si slab inchis într-un vas de lut…si alte asemenea,,justificări ” a păcatelor.
      Tu te-ai ingradit de ecumenisti sau crezi ca nu e ÎNCĂ un pericol maxim sau nu e timpul sau ca dupa Creta 16 nu e APOSTAZIE aprobata si dogmatizata de …OFICIALI ??
      Tu crezi ca ecumenism nu inseamna si creta 16,LA FEL sau mai mult decât injectiile cu NANOtehnica,la fel sau mai mult ca pecetea 666,Cipuri si alte forme de hulire a Duhului Sfânt???

      Apreciază

      • P.M. said, on iulie 17, 2023 at 4:50 am

        Dacă dumneata crezi că acesta este o hulă, rugămintea mea este să vii cu argumente, nu cu presupuneri…

        Apreciază

  9. Paracels said, on iulie 16, 2023 at 9:36 pm

    E prima data in lumea stiintifica cind oficial afirma ca sa depasit viteza luminii.Filozoful rus Velikovsky spusese ca se poate calatori cu de 7 ori vit.luminii acum aproape 100 de ani. Srinivasa Ramanujan cel mai mare matematician din lume,ale caror teorii matematice inca n-au fost intelese pe deplin.Teoremele lui au aplicabilitate in teoria stringurilor face legatura intre mecanica cuantica si teoria generala a relativitatii a lui Einstein sau Tesla. Care pina acu 100 de ani pareau incompatibile.Sa asteptam sa apara calculatoarele cuantice si progresul adus de ele omenirii si stiintzei..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.