SACCSIV – blog ortodox

La plecarea sa din Africa, Papa Francisc a reiterat apelul său de a se pune capăt legilor anti-sodomie

LIFE SITE: Departing from Africa, Pope Francis renews call to end anti-sodomy laws

La plecarea sa din Africa, Papa Francisc a reiterat apelul său de a se pune capăt legilor anti-sodomie

Suveranul pontif a reiterat afirmația sa din 25 ianuarie, conform căreia ‘criminalizarea homosexualității este o problemă care nu poate fi ignorată’.

Publicat pe 05 Februarie 2023, de LifeSiteNews

Papa Francisc vorbește la bordul avionului papal în timpul plecării sale din Africa, pe 5 februarie 2023, captură de ecran YouTube

LA ABORDUL AVIONULUI PAPAL (LifeSiteNews) – Într-o conferință de presă inedită într-un zbor cu avionul în care se mai aflau șeful Bisericii Angliei și șeful Bisericii Scoției, Papa Francisc a reiterat comentariile sale făcute pentru prima dată pe 25 ianuarie, despre necesitatea de a se pune capăt legilor anti-sodomie.

Menționând că aproximativ 50 de țări au legi împotriva sodomiei, Francisc a spus, în timp ce se întorcea dintr-o călătorie de șase zile în Africa:

„Criminalizarea homosexualității este o problemă care nu poate fi ignorată.”

Deși legile incriminează comportamente și nu înclinații, Papa Francisc a făcut o confuzie între cele două concepte în remarcile sale, spunând despre legile anti-sodomie:

„Nu este o problemă: persoanele cu tendințe homosexuale sunt copii ai lui Dumnezeu. Dumnezeu îi iubește. Dumnezeu îi însoțește… Condamnarea unei astfel de persoane este un păcat. A incrimina persoanele cu tendințe homosexuale este o nedreptate.”

Reverendul Iain Greenshields, moderatorul Bisericii Scoției, care permite ‘căsătoria’ homosexuală în bisericile lor, l-a lăudat pe Francisc pentru remarcile sale, la fel ca și arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, episcopul principal al Bisericii Angliei, care permite binecuvântarea homosexualilor în bisericile lor.

„Sunt întru totul de acord cu fiecare cuvânt pe care l-a spus acolo… Îl voi cita cu siguranță pe Sfântul Părinte. A spus-o atât de frumos și de exact”, a declarat Welby.

În remarcile sale din 25 ianuarie, Papa Francisc a spus că Biserica Catolică trebuie să se implice în desființarea legilor care incriminează homosexualitatea și că episcopii catolici din Africa și din alte locuri care au astfel de legi, au nevoie de o ‘convertire’.

Presiunea crescândă a Papei, asupra Africii în mod special, vine în același timp cu o presiune puternică din partea Occidentului pentru ca Africa să îmbrățișeze homosexualitatea. Presiunea a venit sub forma unor împrumuturi și subvenții care au fost condiționate de astfel de mișcări.

Cu toate acestea, episcopii catolici africani rămân ferm în sprijinul legilor anti-sodomie care protejează elevii de îndoctrinarea LGBT în sălile de clasă și, de asemenea, protejează societatea de pedofilie, bestialitate, pornografie, adulter, prostituție și alte perversiuni sexuale care destabilizează societatea.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on februarie 12, 2023 at 12:01 am

    „Într-o conferință de presă inedită într-un zbor cu avionul în care se mai aflau șeful Bisericii Angliei și șeful Bisericii Scoției, Papa Francisc a reiterat comentariile sale făcute pentru prima dată pe 25 ianuarie, despre necesitatea de a se pune capăt legilor anti-sodomie.”

    Ereticii astia 3 o pun de un ecumenism gretos si homosexual pana si in avion, in acelasi mod in care ar juca poker!

    Apreciat de 1 persoană

    • Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 12, 2023 at 8:01 am

      nu m-as mira. cu toate acestea trebuie sa fim vigilenti la mesajele trimise de mass media ca fiind din partea unor persoane importante daca nu exista martori umani deoarece programele de calculator pot crea pe baza clipurilor existente noi clipuri in care persoana sa zica orice vor creatorii.

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 12, 2023 at 1:46 pm

        Ciprian-Ionut Panait

        Deci tu sugerezi ca poate papa nu a zis.
        Si cand colo, a zis, ca a fost conferinta de presa si au mai fost si aia doi sefi de „biserici”.

        Apreciază

      • Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 14, 2023 at 9:59 am

        nu sugerez nici ca a zis nici ca nu a zis. De la papa Ioan Paul II inclusiv incolo ii consider pe toti complet rupti de biserica lui Hristos. Ce vreau sa spun e doar ca fara martori umani orice stire mas media poate fi contrafacuta usor. Oricine poate aparea filmat ca spunand orice.

        Apreciază

      • Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 14, 2023 at 10:07 am

        Un ex clar a fost Biden. Nu stiu daca clipurile recente sunt cu o dublura sau deep fakes dar nu ai cum sa iti revii asa usor si rapid dupa o scleroza mintala atat de severa. La varsta lui rata de revenire e 0. Cu alte cuvinte daca un erou satanist gen Biden Papa Zselensky moare sau se imbolnaveste grav poate fi usor inlocuit cu o dublura sau cu deep fakes generate de calculator

        Apreciază

  2. Simion P. said, on februarie 12, 2023 at 12:38 am

    Microsoft co-founder Bill Gates: ChatGPT ‘will change our world’

    https://www.reuters.com/technology/microsoft-co-founder-bill-gates-chatgpt-will-change-our-world-2023-02-10/

    Apreciază

  3. Copaci said, on februarie 12, 2023 at 2:52 am

    Homosexualitatea este o boală vindecabilă … orice ar spune acești farisei, acești psihopați criminali, acești sfidător ai legilor Lui Dumnezeu … Sodoma și Gomora stau mărturie că homosexualitatea nu este plăcută Tatălui Ceresc !

    Apreciază

    • Ciprian-Ionut Panait said, on februarie 12, 2023 at 8:07 am

      E vindecabila daca se accepta ca e boala si daca bolnavul vrea sa se vindece. Exista doua cauze principale: dezechilibrul hormonal de care suferim multi deoarece societatea vrea barbati feminini si promoveaza asta atat prin sistemul medical corupt cat si prin industria alimentara si mass media si a doua traume psihice. Ambele pot fi rezolvate. Mai nou exista si cauza 3 respingerea de catre femei a 90 % din barbati ca urmare a feminismului si mai ales a existentei facultatilor de stat.

      Apreciază

  4. scortisoara said, on februarie 12, 2023 at 6:47 am

    Niște creaturi lipsite de Duh Sfânt . Ce altceva sa propovăduiască ăștia ? Vorbește duhul satanei prin gura lor. E o blasfemie să fie auziți sau sa le fie citite declarațiile.
    Trebuie sa ne tăiem împrejur de ăștia , figurativ vorbind .

    Apreciază

  5. mishuleu said, on februarie 12, 2023 at 9:54 am

    Ochii oglinda…

    https://www.bitchute.com/video/jOS92Y2TL7U/

    Apreciază

  6. Gigimutu said, on februarie 13, 2023 at 1:25 pm

    Iar a vorbit satana prin gura ăstuia.

    Pe de altă parte, băieți deștepți africanii, dacă pedepsesc Sodoma și Gomora

    Apreciază

  7. […] La plecarea sa din Africa, Papa Francisc a reiterat apelul său de a se pune capăt legilor anti-so… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.