SACCSIV – blog ortodox

Un șef din Serviciul Ucrainean de Securitate a fost găsit mort acasă. Oficialul s-ar fi sinucis

Posted in Ucraina by Vali on august 24, 2022

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-sef-din-serviciul-ucrainean-de-securitate-a-fost-gasit-mort-acasa-oficialul-s-ar-fi-sinucis.html

Şeful unei filiale regionale a Serviciului ucrainean de securitate SBU. Oleksandr Nakonecini, a fost găsit mort în locuinţa sa, în centrul Ucrainei, anunţă duminică Parchetul General, relatează AFP.

Soţia lui Oleksandr Nakonecini a auzit, sâmbătă seara târziu, un tir de armă în apartament, la Kropînîţkîi, după care a găsit corpul soţului său atins de gloanţe, într-o cameră, precizează într-o postare pe Telegram, parchetul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauza morţii, anunţă parchetul, fără să precizeze care sunt ipoteze anchetei.

Un ales local, Andrii Lavrus, anunţă într-o postare pe Telegram că oficialul SBU s-a sinucis cu un glonţ în cap, potrivit News.ro.

Oleksandr Nakonecini conducerea filiala SBU în regiunea Kirovohrad din ianuarie 2021.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a destituit, în iulie, pe directorul SBU Ivan Bakanov, căruia i-a reproşat eforturi insuficiente în lupta împotriva spionilor şi colaboratorilor Moscovei, care a invadat la sfârşitul lui februarie UIcraina.

Şeful statului ucrainean anunţa atunci o ”revizuire a cadrelor” în SBU.

Mai mulţi oficiali de rang înalt din cadrul SBU au fost destituiţi în ultimele luni.

Sebastian Popescu

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on august 24, 2022 at 6:07 pm

    Corpul sinucigasului era atins de gloanțE??
    ” Si uite asa de 7 ori”, sper ca toata lumea stie bancul.
    Iar il voi evoca pe HHartmann cu analiza pe subiectul asasinarii tinerei Dughina. S-ar putea sa asistam la un lung sir de „sinucideri” legate de sinistrul caz.

    Apreciază

  2. ochiul said, on august 25, 2022 at 8:14 am

    mai precis, s a intamplat sambata , la o zi dupa moartea Dughinei. O mare coincidenta.

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on august 25, 2022 at 3:44 pm

    ” Statele Unite astăzi ucid sau bombardează în probabil 10 țări diferite. Unele le știm cu siguranță: Afganistan, Irak, Siria, Pakistan, Somalia, Yemen. Unele sunt ocazional recunoscute – Libia, Niger, Mali și Uganda. Altele sunt mai obscure – Burkina Faso, Camerun, Ciad, Liban, Nigeria. Și încă altele — Filipine, Republica Centrafricană, Etiopia, Eritreea, Kenya, Thailanda — sunt menționate în știri trecătoare sau la care se face aluzie în desfășurari militare și presupuse jocuri de război cu forțele națiunii gazdă.

    Dincolo de aceste 21 de țări, forțele americane de operațiuni speciale sunt prezente în mod obișnuit în aproximativ 70 de țări suplimentare, uneori cu parteneri și alteori operează unilateral, alteori luptă împotriva terorii și alteori „luptând” împotriva forțelor nesfârșite ale crimei transnaționale organizate și uneori chiar doar colectând. informații de informații și „pregătirea câmpului de luptă” pentru operațiuni viitoare.

    În centrul războiului din aceste țări — în centrul mașinii de război perpetue — se află centrele back-end ale Orientului Mijlociu, comenzile și bazele din țările presupus mai sigure în afara zonelor de luptă — locuri precum Iordania, Kuweit, Bahrain. , Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Arabia Saudită și Djibouti. Aici se află sediul principal, precum și principalele baze aeriene și navale de luptă. Centrul tuturor operațiunilor aeriene — cel mai important dintre toate centrele — este situat în micul stat din Golful Qatar, centrul armatei este în Kuweit, cel al marinei este în Bahrain. Aici are loc cea mai mare parte a lucrărilor pregătitoare.

    În fiecare țară aflată la marginea acestui design global de tip hub-and-spoke în care au loc bombardamentele și uciderile reale, persistă aceeași matematică și model din Afganistan: există forțe recunoscute și nerecunoscute; Contractorii depășesc în mare parte soldații, care desfășoară activități clandestine și de „vizibilitate scăzută” care înlocuiesc oficialul și cel recunoscut, iar majoritatea atacurilor letale vin din afara țării. Iar lista de misiuni – controlarea comerțului cu droguri și combaterea crimei organizate transnaționale, combaterea proliferării armelor de distrugere în masă, combaterea rachetelor cu rază lungă și a dronelor deținute acum de toți, combaterea amenințărilor cibernetice, învingerea pirateriei, oprirea migrației ilegale – justifică lupta aproape peste tot.”

    Apreciază

  4. San said, on august 26, 2022 at 10:43 am

    …s-a sinucis tragandu-si 3 gloanțe în cap,după ce si-a tăiat venele și s-a spânzurat cu nodul în fata și a fumat o ultima țigară cu noviciocul ala smecher….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.