SACCSIV – blog ortodox

COVID-19: Comitetul care a coordonat vaccinarea a fost desființat

Posted in Coronavirus, Romania by Vali on iunie 30, 2022

Sursa: https://www.euractiv.ro/social/covid-19-comitetul-care-a-coordonat-vaccinarea-a-fost-desfiintat-29731

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a fost desființat după un an și jumătate, iar atribuțiile acestuia sunt preluate de către Ministerul Sănătății.

„Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a fost centrul organizatoric, logistic și comunicațional al efortului românesc pentru vaccinarea împotriva COVID-19. O #echipă compusă din 67 de oameni, excepționali din punct de vedere profesional și uman, responsabili și motivați, a lucrat continuu într-o perioadă delicată, plină de provocări, pentru ca fiecare român să se poată vaccina în siguranță, simplu și rapid”, a anunțat într-un mesaj pe Facebook președinte CNCAV, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

Printre altele, el a mai spus că tot ce a construit CNCAV nu ar fi fost posibil fără sprijinul și susținerea mai multor actori importanți.

„Fie că au reprezentat instituții ale statului la cel mai înalt nivel, organizații non-guvernamentale, mediul privat, culte religioase, societatea civilă, influenceri, mass-media sau simpli cetățeni. Orice rezultat favorabil obținut este și meritul acestora. Pentru toate acestea le mulțumesc și le sunt recunoscător”, a adăugat Baciu.

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on iunie 30, 2022 at 6:45 pm

    Apreciază

  2. Simion P said, on iunie 30, 2022 at 9:01 pm

    Farmers’ protests in the Netherlands are intensifying

    https://www.bitchute.com/video/SFTZtSHW8X26/?list=subscriptions

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on iunie 30, 2022 at 9:15 pm

    E bine să păstrăm poza pentru a fi folosită atunci când se va judeca uriașa crimă pusă la cale de cei care recunosc că vor să reducă populația cu cel puțin 50 % !

    Apreciază

  4. Vasile said, on iunie 30, 2022 at 10:50 pm

    Aoleo ce mutre de bugetari!
    Astia ar trebui intepati de cel putin 8 ori
    Oare nu ei au decis sa cumpere 160 milioane doze de vaxin pentru romani ?
    Si bineinteles sa plateasca din buzunar dozele expirate sau nefolosite
    Se baga vreun procuror sa-i ancheteze ?
    Hai, curaj tovarasi !

    Apreciază

  5. dd_2d said, on iunie 30, 2022 at 11:35 pm

    Astia nu o sa apuce batranetea. Dumnezeu o sa ii judece inca din viata asta. Si ei si pe urmasii lor. Vai de ei !

    Apreciază

  6. Copaci said, on iulie 1, 2022 at 1:22 am

    CNCAV a fost desființat, acest grup criminal ar trebui judecat și condamnat pentru crime împotriva umanității! Așa să ne ajute Dumnezeu ! Niște inconștienți care au învățat medicina după cărțile lui Rockfeller – asasinul planetei Pământ …

    Apreciază

  7. Cristinel said, on iulie 1, 2022 at 7:37 am

    O adunare de imbecili !

    Apreciază

  8. Spaceman said, on iulie 1, 2022 at 10:33 am

    Actualele poțiuni magice anti vrajeala covid sunt deja considerate antice, despre cele antigripale nu se mai vorbește aproape deloc, însă probabil se consideră că au fost strânse suficiente date pentru a trage o concluzie sumară că aceste poțiuni sunt un dezastru din punct de vedere medical, însă nu și din punctul de vedere al vrăjitorilor lui Asclepios.

    Deocamdată, ‘teatrul de păpuși’ a încheiat spectacolul cu ‘virusul ucigaș și apostolii poțiunilor magice care salvează vieți’, însă înainte de a fi trasă cortina s-au arătat doar păpușile, actorii din spatele lor s-au ascuns prin loje și birouri.

    Deocamdată însă, pentru că guvernul american pregătește noi poțiuni magice injectabile.

    NIH a început la clinica sa din Maryland testele clinice pentru o potențială poțiune magică universală împotriva gripelor sezoniere și a celor cu potențial pandemic, de tip A, dezvoltată de Institutul Național al Statelor Unite pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), condus de Anthony Fauci. Poțiunea magică injectabilă testată este denumită BPL-1357, care ar fi „un vaccin bazat pe virus întreg neinfecțios, inactivat chimic, compus din patru tulpini de virus gripal aviar cu patogenitate scăzută.” Pe șobolani și dihori această poțiune magică ar fi funcționat…

    https://www.nih.gov/news-events/news-releases/trial-potential-universal-flu-vaccine-opens-nih-clinical-center

    U.S. Army continuă cercetarea dezvoltarea și testele clinice pentru poțiunea sa magică anti coronavirus, cu nanoparticule SpFN →

    https://www.precisionvaccinations.com/vaccines/spfn-covid-19-vaccine

    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04784767

    Când noile poțiuni magice vor fi gata, atunci va fi reluat și spectacolul cu bolile ucigașe, amenințările cu moartea în chinuri groaznice și cu poțiunile magice ‘salvatoare’. Faci doar câte două doze din fiecare și nu te vei mai îmbolnăvi niciodată, nu vei mai avea nimic, nici măcar aer în plămâni, și vei fi fericit… în gropi comune!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.