SACCSIV – blog ortodox

IPS Teodosie, către primarul Constanței: „Toţi cei care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice. Mai degrabă mor eu decât să moară biserica aceasta!”

Posted in IPS TEODOSIE by saccsiv on iunie 10, 2022

Sursa: https://m.ziuanews.ro/stiri/ips-teodosie-c-tre-primarul-constan-ei-to-i-cei-care-au-d-r-mat-biserici-au-murit-n-chinuri-groaznice-mai-degrab-mor-eu-dec-t-s-moar-biserica-aceasta-1570775

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat, vineri, că toţi cei care au dărâmat biserici au murit „în chinuri groaznice”, precizând că va „programa” „creştini şi preoţi” să rămână în biserica din municipiul Constanţa despre care instanţa a decis că trebuie demolată. IPS a adăugat: „mai degrabă mor eu decât să moară biserica aceasta”.

Arhipiscopul Tomisului a slujit, vineri dimineaţa, la biserica din municipiul Constanţa despre care o instanţă a decis că a fost ridicată ilegal şi că trebuie demolată. „După o hotărâre judecătorească fără discernământ cum să hotărască o instanţă să dărâme o biserică? Ce e biserica? E locaşul lui Dumnezeu. Nu te temi de cuvântul lui Dumnezeu, care zice: de va strica cineva lucrul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe acel şi s-a dovedit că aşa este. Toţi care au dărâmat biserici au murit în chinuri groaznice”, a transmis credincioşilor Arhiepiscopul Tomisului.

El a susţinut că această biserică nu va fi dărâmată şi că vor sta în ea permanent credincioşi şi preoţi pentru ca acest lucru să nu se întâmple. „Iată, înaintaşii domnului primar au fost marii Brătieni, care au apărat Biserica. Ce urmaş este domnul Vergil care vrea să se dărâme biserica? Azi era ziua hotărâtă să se dărâme. Nu se va dărâma, aici vom sta. Voi programa creştini şi preoţi să rămână în biserică zi şi noapte şi nu se va dărâma peste ei. Nici Poliţia nu poate să strice lucrul lui Dumnezeu. Să se teamă toţi cei ce cred că Dumnezeu este slab sau nu există, Dumnezeu este Atotputernic şi vă aşteaptă pe toţi la căinţă. Întoarceţi-vă cei lepădaţi, veniţi la Dumnezeu, că vă iartă”, a afirmat IPS Teodosie.

El a adăugat că speră să îi vină credinţa primarului Constanţei, Vergil Chiţac. „Vreau să vină domnul Chiţac şi cei din jurul său, că alţii îl sfătuiesc, am auzit aseară o femeie îl conduce, city manager. Păcat, un general se lasă condus de alţii. Am fost şi am şi deschis cursurile universitare, ziceam că are credinţă, mama lui e foarte credincioasă, cândva mi-a dat de înţeles că nu prea are credinţă. Eu sper să îi vină credinţa şi mă îndrept şi către acei judecători care au dat sentinţa de demolare a unei biserici. Voi face demersuri. De 20 de ani este această clădire, putem lua uzucapiune că 20 de ani s-a slujit aici, cum să desfiinţezi un altar, este un sacrilegiu, nu putem să desfiinţăm un altar de 20 de ani, câte slujbe s-au făcut. (…) Acum ca să nu îndemne Satana pe ştiu eu cine să înceapă să atace biserica, vom pune paza creştinilor aici şi câte un preot sau doi să stea de strajă aici, vom face zi şi noapte până când se vor împlini formele, că aici trebuie să rămână biserica”, a mai afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

IPS Teodosie a declarat că mai degrabă moare el decât această biserică. „Cum să mutăm un loc sfinţit de 20 de ani şi cum să lăsăm pe Dumnezeu batjocorit? Nu voi accepta, mai degrabă mor eu decât să moară biserica aceasta. Rog pe bunul Dumnezeu să dea tututor gândul cel bun şi îl rog cu milă şi cu dragoste pe bunul Dumnezeu pentru domnul Vergil, pentru ceilalţi din Consiliul Local, pentru toţi sfătuitorii care nu îi vor binele, ce îl sfătuiesc să fie satrap şi crud. Orice credincios trebuie să se roage. Apelez şi la primul ministru, un om credincios, să-i ceară socoteală, că primul ministru este un general şi un om credincios, i-am scris şi un mesaj să fie general şi al lui Hristos, nu numai general aici peste oameni, să fie general în sensul bun al cuvântului, să aducă generozitatea pentru creştini, să aibă lăcaşuri sfinte. Să ne ajute bunul Dumnezeu şi îl rog pe bunul Dumnezeu să nu îi socotească păcatul acesta al îndărătniciei. Vom pune pe rol din nou acestă cauză. O biserică în care s-a slujit 20 de ani nu poate fi demolată. Se dobândeşte uzucapiune pentru o clădire oarecare, dar pentru o biserică?”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Instanţa a decis, în decembrie 2021, demolarea unei biserici din municipiul Constanţa, care a fost ridicată fără autorizaţie, iar potrivit deciziei, rămase definitive, Primăria Constanţa trebuia să demoleze acea construcţie în termen de 90 de zile. Termenul iniţial era 14 martie, dar a mai fost prelungit câteva luni.

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat atunci faptul că se află în dialog cu Primăria pentru găsirea unei soluţii, menţionând că nici municipalitatea „nu doreşte să-şi lege numele de o asemenea demolare”.

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a transmis, în luna februarie, o scrisoare deschisă adresată Arhiepiscopului Tomisului prin care îi spunea că nepunerea în aplicare a acestei decizii şi tergiversarea intrării în legalitate pot duce „la degradarea imaginii Bisericii ca instituţie şi tensionarea relaţiilor dintre comunitatea religioasă şi restul cetăţenilor acestui oraş”.

CADEREA PREACUMPLITA a Cuviosului Iacob Pustnicul: A scos dracul din fecioara, apoi a violat-o, dupa care a omorat-o si a aruncat-o in rau. CE A URMAT?

Posted in minuni, SMERENIE by saccsiv on iunie 10, 2022

Iata ce putem citi la Viaţa Cuviosului Părintelui nostru Iacob Pustnicul 

Smerenia se face oamenilor ce iubesc pe Dumnezeu pricinuitoare de multe bunătăţi folositoare de suflet, adică a celor ce-şi îndreptează viaţa după poruncile Mîntuitorului. Pe această smerenie, dacă va cîştiga-o cineva desăvîrşit, acela nu se teme că va cădea în păcat, pentru că nu se înalţă şi nu nădăjduieşte în sine, ci în Dumnezeu. Iar cît de multă vătămare netămăduită şi mare pagubă aduc mîndria şi trufia celor ce nu se păzesc, se arată din povestirea ce ne este pusă înainte. Deci să se înveţe din ea cei ce petrec viaţa cerească pe pămînt, în ce chip să fie cu îngrijire şi să se păzească să nu cadă cei cărora li se pare că stau bine.

(more…)

Vaccinul Pfizer si avorturile spontane

Posted in avort, Coronavirus, PFIZER, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iunie 10, 2022

NATURAL NEWS: BOMBSHELL: Pfizer’s own documents admit that mRNA covid vaccines will result in mass depopulation

EXPLOZIV: În propriile lor documente, Pfizer admite că utilizarea vaccinurilor mARN împotriva covid, va avea ca rezultat o depopulare în masă

De Ethan Huff, 09 Iunie 2022, Natural News

Cele mai recente pagini din documentele secrete ale Pfizer, dezvăluie că gigantul farmaceutic este pe deplin conștient de faptul că ‘vaccinul’ său împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) va duce în curând la depopulare în masă la nivel mondial.

Materialul disponibil de pe 1 iunie, conține un document numit „reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”, a cărui pagină 12 include date îngrijorătoare privind administrarea injecției Pfizer împotriva Gripei Fauci, în perioada sarcinii și alăptării.

Se pare că 90 la sută dintre femeile însărcinate care au făcut injecția au sfârșit prin a-și pierde copiii. Aceasta este o cifră șocantă, la care se pare că Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) nu s-a gândit de două ori atunci când a acordat Autorizația de Utilizare de Urgență (EUA) pentru această injecție.

„Pfizer afirmă în document, că până la 28 februarie 2021 au existat 270 de cazuri cunoscute de expunere la injecția cu mARN în timpul sarcinii”, informează Exposé News. „Patruzeci și șase la sută dintre mamele (124) expuse la injecția Pfizer Covid-19, au suferit o reacție adversă”.

„Dintre aceste 124 de mame care au suferit o reacție adversă, 49 au fost considerate reacții adverse minore, în timp ce 75 au fost considerate grave. Asta înseamnă că 58% dintre mamele care au raportat reacții adverse, au suferit reacții adverse grave, de la contracții uterine până la moartea fătului.”

Din 270 de gravide monitorizate, Pfizer a pierdut evidența a 238 dintre sarcini

Cel mai recent pachet de documente publicate de Pfizer conține, de asemenea, o dezvăluire îngrijorătoare despre sarcini, cărora compania a pierdut cumva evidența. Din cele 270 de sarcini pe care Pfizer le urmărea, un număr șocant de 238 dintre ele au dispărut pur și simplu din setul de date.

Iar dintre cele 33 de sarcini ramase pe care Pfizer încă le mai monitoriza, un șocant număr de 23 au suferit avorturi spontane. Două au dus la moartea prematură a bebelușului; două au dus la moarte intrauterină; una a dus la moarte neonatală; una este listată ca „rezultat în așteptare”; și doar una a dus la un „rezultat normal”.

Ceea ce înseamnă că aproape toate femeile însărcinate care își vor face injecțiile cu mARN, anti covid, de la Pfizer, își vor pierde bebelușul. Si că doar o foarte mică parte dintre femeile gravide injectate cu doze de vaccin anti covid, cu mARN, vor reuși să nască la termen.

Rețineți că unele guverne, inclusiv cel al Regatului Unit, au descurajat, discret, femeile însărcinate să-și facă injecții anti covid de la Pfizer – cel puțin până de curând.

„Nu există date, sau există o cantitate limitată de date, privind utilizarea vaccinului cu mARN anti COVID-19, BNT162b2”, se arată într-un ghid al guvernului britanic, acum modificat, intitulat „REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS”.

„Vaccinul cu mARN anti COVID-19, BNT162b2 nu este recomandat în timpul sarcinii. In cazul femeilor aflate la vârsta fertilă, este exclus ca acestea sa rămână însărcinate înainte de vaccinare. În plus, femeile aflate la vârsta fertilă trebuie sfătuite să evite sarcina timp de cel puțin 2 luni după a doua doză.”

Noua versiune a aceluiași ghid susține că femeile însărcinate își pot administra injecțiile Pfizer, dar numai „atunci când potențialele beneficii depășesc orice risc potențial pentru mamă și făt”.

La momentul redactării acestui articol, ghidul guvernului britanic recomandă ca femeile însărcinate să-și facă injecțiile Pfizer, doar după ce au evaluat toate riscurile pe care acestea le implică. În același timp, aceleași autorități continuă să le spună femeilor însărcinate să evite brânza moale, ceaiurile din plante și suplimentele de vitamine, deoarece acestea ar putea fi periculoase.

Toate acestea demonstrează încă o dată că nu se poate avea încredere în guverne. Acestea oferă în mod obișnuit sfaturi sub forma unor îndrumări care, dacă sunt urmate, vor duce probabil la rănire sau deces. Acest lucru este valabil atât pentru vaccinuri, cât și pentru însăși plandemia de covid.

„Covid-ul este un cult, iar ‘Stay Safe’ (rămâi în siguranță) este o mantră”, a scris un comentator, care postează cu regularitate, pe Natural News.

„Eu, personal am înțeles asta,trecând prin decepție, tot cam așa majoritatea bisericilor devin instrumente pentru a-l ține pe Dumnezeu cât mai departe posibil din viața ta.”

„Mai degrabă aș prefera să iau virusul decât să devin adeptul acestui cult, și ăsta este un fapt.”

Pentru a fi la curent cu cele mai recente știri despre leziunile și decesele provocate de vaccinul anti Gripei Fauci, vizitați ChemicalViolence.com.

Sursele pentru acest articol includ:

Expose-News.com

NaturalNews.com

 

Noul portofel european de identitate digitală, aşteptat cu interes de doi din trei cetăţeni europeni, relevă datele unui sondaj realizat de Thales

Posted in UNIUNEA EUROPEANA by Vali on iunie 10, 2022

Sursa: http://stiri.tvr.ro/sondaj-noul-portofel-european-de-identitate-digitala-asteptat-cu-interes_906950.html#view

Doi din trei cetăţeni europeni aşteaptă cu interes noul portofel european de identitate digitală, unde îşi pot salva pe smartphone cartea de identitate, permisul de conducere şi alte documente oficiale, relevă datele unui sondaj realizat de Thales, date joi publicităţii.

Rezultatele sondajului arată că 27% dintre respondenţi utilizează deja o aplicaţie de identitate digitală, în timp ce 45% dintre aceştia se bazează pe metode nesecurizate şi neoficiale, precum scanarea sau fotografierea documentelor şi a cardurilor pentru a-şi dovedi identitatea.

Într-o primă etapă pilot ce va fi implementată anul viitor, fiecare stat membru trebuie ca până în 2024 să ofere cetăţenilor un portofel de identitate digitală valabil în spaţiul Uniunii Europene. Rezultatele sondajului subliniază necesitatea acestei iniţiative europene de pionierat, care are ca scop să ofere o experienţă de utilizare facilă la cel mai înalt nivel de securitate.

În ceea ce priveşte experienţa utilizatorului, 34% dintre participanţii la sondaj au declarat că întâmpină dificultăţi atunci când trebuie să-şi dovedească identitatea pentru a-şi reînnoi un document, 30% spun că au probleme atunci când fac o achiziţie de mare valoare, iar 29% întâmpină probleme atunci când solicită servicii financiare. Totuşi, dintre cei 40% care se confruntă cu astfel de probleme, procentul scade la doar 5% sau chiar mai puţin atunci când este folosit un format digital.

În toate ţările analizate, cu excepţia uneia, Guvernul apare ca fiind furnizorul preferat al portofelului de identitate digitală. Cu toate acestea, în pofida sprijinului public pentru această iniţiativă, sondajul a arătat că furnizorii unor astfel de soluţii trebuie să aibă în vedere preocupările pe care utilizatorii le au în legătură cu securitatea şi confidenţialitatea datelor personale. Astfel, potrivit sondajului realizat de Thales, 65% dintre europeni consideră că securitatea este cel mai important aspect al oricărui portofel de identitate digitală, urmată de uşurinţa utilizării şi de confidenţialitate.

De asemenea, sondajul indică diferenţe în atitudinea cetăţenilor statelor europene. Francezii şi italienii sunt cei mai optimişti în ceea ce priveşte noul portofel de identitate digitală – 85%, respectiv 75%, au declarat că îl vor utiliza. Entuziasmul pentru această soluţie este influenţat, de asemenea, de vârstă şi de experienţa cetăţenilor în materie de produse digitale.

„Noul portofel digital va facilita interacţiuni sigure între cetăţeni, guverne şi companii private, oferind cetăţenilor o soluţie sigură şi uşor de folosit pentru a-şi dovedi identitatea şi drepturile cu ajutorul telefonului mobil. Rezultatele sondajului îi ajută pe furnizori să înţeleagă mai bine nevoile cetăţenilor, ajutându-i în demersul de implementare a noilor portofele de identitate digitală care vor fi introduse în Uniunea Europeană în următoarele 18 luni. Lider global şi furnizor de încredere în domeniul securităţii digitale, Grupul Thales rămâne pe deplin angajat să răspundă acestor nevoi, graţie soluţiilor pentru portofele digitale ale companiei, deja testate pe piaţă”, a declarat Youzec Kurp, VP Identity and Biometric Solutions în cadrul Thales.

Sondajul a fost realizat de Thales şi s-a desfăşurat în decembrie 2021, iar 1.835 de persoane din şapte state membre ale Uniunii Europene au oferit răspunsuri detaliate la un chestionar online.

sursa agerpres

În plin război cu Rusia, Kievul legalizează consumul de marijuana!

Posted in droguri, Ucraina by Vali on iunie 10, 2022

Sursa: https://www.national.ro/stiri-externe/droguri-in-ucraina-in-plin-razboi-cu-rusia-kievul-legalizeaza-consumul-de-marijuana-765232.html

Guvernul ucrainean pregătește legalizarea folosirii canabisului și a drogurilor ușoare. Anunțul a fost făcut marți, 7 iunie, de ministrul Sănătății, Viktor Lyashko.

Oficialul ucrainean a explicat și motivele pentru care se dorește legalizarea drogurilor ușoare în Ucraina: în scop medicinal.

Canabisul ajută la tratarea stresului post-traumatic

„Înțelegem efectele negative ale războiului asupra sănătății mintale. Înțelegem numărul de persoane care vor avea nevoie de tratament medical. Și înțelegem că nu este timp de așteptat”, a spus minisrul Lyashko într-o postare pe Twitter ce a fost preluată și de dailybanner.co.uk.

Potrivit acestuia, Ucraina va asigura întregul ciclu de producție a „medicamentelor” pe bază de cannabis: de la cultivare și procesare până la producție. Cannabisul și marijuana conțin canabidiol, care nu are un efect psihoactiv pronunțat, dă asigurări ministrul ucrainean al Sănătății.

Medicamentele pe bază de canabis și marijuana vor fi folosite pentru a trata cancerul și tulburarea de stres post-traumatic rezultată în urma războiului. Lyashko a subliniat că medicamentele cu canabis nu vor concura cu stupefiantele, care sunt ilegale.

Statul ucrainean preia controlul producției

În același timp, Lyashko a subliniat că este necesar să se stabilească un control strict asupra cultivării, producției și vânzării de droguri pe bază de canabis. Cu alte cuvinte, statul ucrainean vrea să devină „dealer” de droguri ușoare, controlând această piață exploatată acum de temuții rakeți.

Medicamentele pe bază de canabis și marijuana vor mai putea fi folosite pentru durere și crampe musculare, anorexie, tulburare de stres posttraumatic, anxietate, epilepsie, glaucom, psoriazis, parkinson, scleroză multiplă.

„O sarcină importantă a medicamentelor pe bază de canabis este ameliorarea durerii și suferinței pacienților în stare critică și paliativi, inclusiv a pacienților cu cancer și pacienților cu HIV” – ministrul Sănătății din ucraina, Viktor Lyashko

Laureatul Nobel Paul Krugman compară nebunia cripto cu bula imobiliară: Criptomonedele – o casă „construită pe nimic”

Posted in STIRI, Uncategorized by Vali on iunie 10, 2022

Sursa: https://financialintelligence.ro/laureatul-nobel-paul-krugman-compara-nebunia-cripto-cu-bula-imobiliara-criptomonedele-o-casa-construita-pe-nimic/

  • Economistul Paul Krugman a comparat boom-ul criptomonedelor cu bula imobiliară de la mijlocul anilor 2000.
  • Crypto-ul a devenit atât de popular, încât oamenii presupun în mod greșit că valorează ceva, a spus el.

Laureatul Nobel Paul Krugman a comparat nebunia criptomonedei cu bula imobiliară de la mijlocul anilor 2000 într-un editorial recent publicat în New York Times. El a avertizat că entuziasmul actual din jurul monedelor digitale seamănă cu încrederea neclintită a oamenilor în piața imobiliară din SUA înainte ca aceasta să se prăbuşească, declanșând o criză financiară globală, potrivit Markets Insider.

Doar câțiva investitori – inclusiv Michael Burry, care a inspirat filmul „The Big Short”, și John Paulson – au recunoscut că prețurile caselor au crescut atunci la cote nesustenabile și au avut îndrăzneala și convingerea de a paria împotriva titlurilor de valoare aparent sigure, garantate cu ipoteci.

Krugman, care a câștigat Premiul Nobel pentru economie în 2008, a atribuit „factorului de incredulitate” amăgirea în masă care îi afectează pe aproape toți ceilalți. Americanii pur și simplu nu puteau să creadă că prețurile locuințelor au fost atât de umflate artificial precum avertizau „pesimiștii” sau să înțeleagă că ar putea fi eradicate miliarde de dolari din valoarea imobiliară, a spus Krugman.

„Nu părea plauzibil că piețele și înțelepciunea convențională care spune că piețele sunt în regulă ar putea fi atât de greșite”, a scris profesorul de economie.

Krugman a afirmat că este o poveste similară acum pe piața cripto, care a fost evaluată la aproape 3 trilioane de dolari la vârf în noiembrie. El a subliniat lipsa utilizărilor practice pentru bitcoin, a pus sub semnul întrebării cum monedele sunt superioare mijloacelor convenționale de plată și a subliniat popularitatea cripto-ului în rândul infractorilor și al spălatorilor de bani.

Laureatul Nobel a remarcat că, la fel ca în timpul boom-ului imobiliar, pare ridicol să punem la îndoială o clasă de active care a devenit atât de valoroasă și a atras atât de mulți promotori influenți. Sună absurd să sugerezi că cripto este „o casă construită nu pe nisip, ci pe nimic”, a continuat el.Krugman nu sugerează însă că o eventuală prăbușire a pieței crypto ar putea avea repercusiuni similiare cu spargerea bulei imobiliare din SUA care a declanșat marea criză financiară. Bitcoin a scăzut din nou, marţi, sub 30.000 de dolari, revenind la tendinţa descendentă din ultima perioadă, relatează CNBC.

Atentatul de la Berlin demonstreaza, inca o data, faptul ca cine vrea sa ucida in masa nu are nevoie de arme de foc

Posted in ARMA by saccsiv on iunie 10, 2022

In SUA iar a avut loc un atac armat:

Cititi va rog mai multe la:

America sub teroarea atentatelor! Încă un atac armat sângeros în SUA, bilanț tragic! – VIDEO

Iar cei anti arme invoca astfel de atacuri pentru a impune astfel de legi:

Guvernul canadian anunță un proiect de „îngheţare naţională” a posesiei de arme de foc. Trudeau: „Nu va mai fi posibil să se cumpere, vândă, transfere sau importe arme de foc niciunde în Canada”

Dar oare s-a rezolvat problema daca civilii nu mai pot avea legal arme de foc?

Zilele acestea, un armean a intrat cu masina intr-o multime la Berlin:

Autorul tragediei de la Berlin a intrat intenționat cu mașina în mulțime, spune primarul. Ce au găsit anchetatorii în autovehicul
Si nu e singurul caz:

Germania condamnă la închisoare pe viaţă un bărbat care a intrat cu mașina într-o mulțime strânsă la o paradă

Atentat in Berlin. Un camion a intrat in multime, la un targ de Craciun: 9 morti si 50 de raniti. Soferul a fost arestat

Asadar, cine vrea sa ucida in masa nu se va opri din gandul său doar pentru ca nu are o arma de foc. Dupa cum s-a vazut, poate sa o faca si mai lesne cu o masina. Sau in alte moduri:

Atac cu cuțit și acid într-un tren din Tokio: Cel puțin 10 victime (Video)