SACCSIV – blog ortodox

Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza

Posted in JOE BIDEN by saccsiv on mai 4, 2022
Tagged with:

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 4, 2022 at 8:41 pm

    Ministerul Sănătății a autorizat, pe șest, doza a patra de vaccin anti-Covid | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/ministerul-sanatatii-a-autorizat-pe-sest-doza-a-patra-de-vaccin-anti-covid-761559.html

    Apreciază

  2. vlad tepes said, on mai 4, 2022 at 9:02 pm

    Ca tot vrea Elon Musk sa implanteze unora cu probleme la mansarda, cipuri in creier! Are, descris aici, pacientul ideal!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on mai 4, 2022 at 9:13 pm

    Avertizorul de integritate ONU spune că Organizația Mondială a Sănătății este „vârful suliței” pentru tirania globală

    UN whistleblower says World Health Organization is “tip of the spear” for global tyranny – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-05-04-un-whistleblower-who-tip-spear-global-tyranny.html#

    Epidemiologul Dr. Astrid Stuckelberger a fost intervievata într-un episod din „Conversations That Matter” cu Alex Newman de la revista new-americană pentru a discuta despre Organizația Mondială a Sănătății (OMS), pe care o caracterizeaza drept un produs al Organizației Națiunilor Unite despre care spune că reprezintă „vârful de lance” pentru tirania globală.

    În acest moment, OMS încearcă să uzurpe și mai multă putere asupra statelor lumii cu o nouă propunere privind regimul internațional de sănătate, care ar acorda OMS mai mult control asupra sănătății publice.
    Stuckelberger a lucrat direct cu OMS pe tot parcursul plandemicului pentru a forma politica de sănătate publică, iar ceea ce a văzut în acea perioadă cu împingerea către totalitarismul global se pare că a șocat-o, determinând-o să devină avertizor de integritate.

    Un lucru major cu care nu a fost de acord reprezinta utilizarea testelor PCR, care nu sunt menite să fie instrumente de diagnosticare.
    Stuckelberger spune că a fost „foarte ciudat” că acestea au fost folosite, deoarece nu au „nicio valabilitate” în verificarea prezenței virusului covid.

    „Nu am putut sa inteleg niciodată acest fapt pentru ca în OMS testul și tehnologia de diagnosticare – nu este un diagnostic de fapt; este o tehnologie de cercetare care devine brusc instrumentul instrumentul OMS asupra natiunilor pentru a dovedi „cazuri”, iar „cazurile” au fost transformate în multimi de oameni bolnavi, și contagioși, și asimptomatici… și acesta a fost un lucru care a fost foarte deranjant.”

    Stuckelberger a continuat să discute despre modul în care OMS a folosit „crearea panicii” de la bun început, care încalcă propriul statut al OMS din 2005 pentru a împinge anumite masuri pe ordinea de zi.

    Până când nu se va dovedi că există, de fapt nu există „covid”, științific vorbind

    Chiar dacă SARS-CoV-2 nu a fost niciodată izolat, identificat sau analizat, OMS a marsat cu narațiunea lockdown-ului aproape imediat. Și o mare parte a lumii a urmat exemplul, mai ales în occident.

    Puterea și influența OMS în această privință este motivul pentru care Stuckelberger spune că OMS este „vârful de lance” a unei matrice globale de tiranie în care toate țările membre se supun fără îndoială.
    „OMS a dat directive care nu erau deloc proporționale cu cercetarea”, spune Stuckelberger.

    „Nu au dovedit prin datele sale că există o cauzalitate între coronavirus și boală, pe care de obicei trebuie să o identifici, să faci analize, să studiezi și să o testezi pe animale… și noi nu am avut niciodată așa ceva.”

    Stuckelberger spune că, în mod normal, există un proces amplu implicat în identificarea unei amenințări percepute și determinarea riscurilor implicate.
    În loc să treacă prin acest proces, OMS a mers mai departe și a promovat lockdown-urile și oprirea economiei globale.

    Practic, ceea ce trebuie să faci este să nu oprești comerțul și economia și să nu blochezi oamenii imediat – acesta este lucrul pe care trebuie să-l eviți”, spune ea.
    „Totul mi s-a părut foarte suspicios de la început.”
    „Castelul cărților cade, iar ceea ce facem acum va avea ecou după aceea”, spune Stuckelberger.

    Au fost multe steaguri roșii chiar de la început care i-au atras atenția lui Stuckelberger.
    Și, pe măsură ce a pus piesele de puzzle cap la cap, și-a dat seama că frauda a fost mai mult ca sigur implicată în răspunsul plandemic al OMS.
    „Cu cât pui mai mult piesele laolaltă, cu atât mai mult vezi ca asta este ceva deliberat”, spune ea.
    „Și acum avem dovada din SUA că s-a scurs dintr-un laborator din Wuhan – de fapt nu s-a scurs, totuși, ci a fost o răspândire intenționată.”

    Apreciază

  4. Alex said, on mai 4, 2022 at 10:26 pm

    M-am amuzat copios. Apoi mi-am amintit că soarta planetei e parțial în mâinile (starea mentala a) lui..

    Apreciat de 1 persoană

  5. marian said, on mai 5, 2022 at 2:19 am

    Cine l-a impus p’asta americanilor care…oricum nu-s dati afara din case din cauza prea multei inteligentze ? Nu cumva , de fapt , s-a urmarit ca ” la un caz de” sa vina Kamala Harris pe cai mari inaugurand astfel un nou drum pentru alte dame din lumea buna americana ?Michele Obama vad ca-i curtata in acest sens …

    Apreciază

    • Legionarul care nu doarme said, on mai 5, 2022 at 12:52 pm

      Michele Obama este transgender, afica barbat cu …organele genitale ale unui barbat / man genetically modified, but, ‘ it” ,is man biologically! „She” is he : Michael Obama and there are many proof, like photos along the time + Elen DeGeneris shows in american televisions + Alex Jones video independent channel broadcasts.

      This is a true information!
      Maybe Michael Obama ,= man = antihrist !

      Aceasta informatie redactia sacciv si Vasile NU O VOR PUBLICA, pentru ca se conformeaza cenzurii americanilor si evreilor zionisti , si sekuristilor români, cārora NU LE PLACE ADEVARUL!

      In prezent, Casa Albā e condusa de BARRACK OBAMA , nu de Soros!

      HRISTOS A ÎNVIAT!

      Apreciază

  6. noname 7 said, on mai 5, 2022 at 9:02 am

    URGENT!
    Petitie si referendum impotriva implicatii Romaniei in razboiul Rusia-Ucraina. Semnati petitia acum!
    https://mantuireaorg.blogspot.com/p/mesaj-pentru-abonati.html

    Apreciază

    • Clement said, on mai 6, 2022 at 1:00 pm

      Poporul este temator , incredul, confuz..
      Nu TOT poporul, dar o parte importanta a acestuia.
      Sa semneze in primul rand ofiterii armatei romane, cei care stiu ce se intampla prin „. tatrele de operatiuni”.
      Sa semneze BORul si profesorii de istorie, dar si reprezentantii minoritatilor.
      Daca generalii italieni pot refuza implicarea intr-un razboi care contravine regulilor si intereselor statutare ale NATO si generalii romani pot avea, in numele intereselor nationale, aceeasi atitudine.
      Prezenta ostentativ zgomotoasei doamne Sosoaca compromite initiativa.
      https://voxnews.info/2022/04/27/la-rivolta-dei-generali-italiani-questa-non-e-la-nostra-guerra-fermiamo-gli-usa/

      Apreciază

  7. Felix said, on mai 5, 2022 at 11:29 am

    Viitorul nostru Orwellian:
    Sistemul de credit social menit să forțeze respectarea obiectivelor privind „schimbările climatice” este pus acum în aplicare în Italia

    https://www.naturalnews.com/2022-05-04-social-credit-forced-compliance-climate-change-italy.html#

    Elita puterii globale a corupt o mare parte din lumea occidentală sub pretextul că activitatea umană modernă distruge planeta determinand modificarea dramatică a climei.
    Dar, în timp ce milioane de oameni au fost suficient de manipulati încât au inghitit galusca, alte zeci de milioane o resping pentru că știu că minciuna este despre controlul comportamentelor și forțarea noastră să trăim într-un mod care să convina elitei – deși mondialistii, desigur, nu intenționează să trăiască după aceste reguli.

    Ca atare, au ajuns la concluzia că politicile lor privind schimbările climatice vor fi puse în aplicare într-un fel sau altul și, pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla, au dezvoltat o schemă orwelliană distopica care este pusă în aplicare mai întâi în Italia.

    Conform The Național Pulse: Italia va deveni prima națiune europeană care va implementa un sistem de credite sociale – în care cetățenii vor fi recompensați pentru „comportamentul lor bun”.

    Începând din toamna anului 2022, orașul Bologna va demara un nou proiect pilot. Cetățenii care manifestă un comportament bun, cum ar fi reciclarea corectă sau utilizarea mijloacelor de transport în comun, vor fi recompensați.

    Municipalitatea bologneză implementează un „portofel inteligent pentru cetățeni”, care va fi principala metodă prin care cetățenii pot colecta monede digitale în schimbul schimbărilor comportamentale.
    Pe baza scorurilor primite, o persoană poate primi, de asemenea, reduceri pentru cumparaturi la magazinele locale.
    Argumentul principal pentru acest program este de a „economisi resurse” și de a promova comportamentul prietenos raportat la clima.
    Un raport de la Bologna Today notează că Massimo Bugani, consilierul agendei digitale a orașului, care se află în nordul Italiei, a declarat că, deși nimeni – chipurile – nu va fi obligat să folosească aplicația, el se așteaptă totuși ca mulți cetățeni să decidă să facă acest lucru.
    Și pentru moment, nu există planuri transparente prin care sistemul ar putea sa fie interoperabil cu alte platforme, cum ar fi de pilda identificarea online și utilizarea platformelor de social media.

    Dar, trebuie spus, ca acest program este în fază incipientă; cateva chestiuni vor mai trebui să fie elaborate înainte ca sistemul sa devina integrat, care este exact ceea ce presupune planul pe termen lung, în scopul de a garanta participarea oamenilor la farsa climatica.
    Inutil să mai spunem că liderii de stânga ai Uniunii Europene sunt din ce în ce mai interesați de sistem, lăsându-i pe mulți să creadă că este doar o chestiune de timp până când mai multe țări și regiuni îl vor adopta pentru a rezolva „problemele sociale”.

    Germania – ai cărei lideri și cetățeni nu au învățat nimic după ce au construit surse uriașe de „energie verde” care au lăsat țara dependentă de gazul rusesc – precum și Austria au început deja să-și accelereze inițiativele de identificare digitală.

    Ambele națiuni urmează să lanseze noi platforme care vor servi la combinarea serviciilor publice suplimentare și a ID-urilor, la digitalizarea corespondenței și, de asemenea, la adăugarea pașapoartelor naționale la acest sistem.
    Noile măsuri sunt puse în aplicare sub pretextul [fals] de a rezolva „problemele birocratice și de a [economisi] resurse”.

    Membrii globaliști ai Comisiei Europene, inclusiv președinta organizației, Ursula von der Leyan, și-au exprimat deja dorința de a introduce un „ID UE” care să integreze actualele acte de identitate naționale prin resursele digitale de pe internet.

    Anul trecut, Von der Leyen a notat:
    „De fiecare dată când o aplicație sau un site web ne cere să creăm o nouă identitate digitală sau să ne conectăm cu ușurință printr-o platformă mare, nu avem nicio idee despre ce se întâmplă cu datele noastre.
    Acesta este motivul pentru care Comisia va propune o identitate electronică/digitala europeană sigură. Una în care avem încredere și pe care orice cetățean o poate folosi oriunde în Europa pentru a face orice, de la plata impozitelor până la închirierea de biciclete.”
    De asemenea, trebuie remarcat faptul că aplicația European ID Wallet și-a început faza de testare și implementare anul trecut și este de așteptat să fie implementată pe deplin în această toamnă.

    „Având în vedere cantitatea de date pe care o astfel de platformă ar putea să o conecteze/livreze fiecarui cetățean al UE, coșmarul vieții noastre private pare inevitabil”, a informat The National Pulse.

    Planul de modificare a comportamentului nostru dirijat de catre elita occidentului este pus în aplicare sub ochii noștri, și toate aceste manevre se desfasoara sub paravanul minciunii „schimbărilor climatice.”

    Apreciază

  8. Escu said, on mai 5, 2022 at 11:33 am

    Ce inseamna cu adevarat o natiune de prosti sinistrii si de tampiti congenitali:
    „Romania will pay reparations worth up to 2,500 shekels ($745) A MONTH TO ROMANIAN HOLOCAUST SURVIVORS FOR THE REST OF THEIR LIVES, following an agreement between the Israeli and Romanian governments.”

    https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-romania-agrees-to-pay-new-reparations-to-holocaust-survivors-in-deal-with-israel-1.10775738

    _____
    – Spitalul Coranul Talmudul Cahalul Francmasoneria
    https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria#ROM%C3%82NIA

    Dă clic pentru a accesa Paulescu,%20Dr.%20N.C.%20-%20Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria.pdf

    – Romania Ca o Prada
    https://documente.net/document/romania-ca-o-prada-radu-theodoru-55979a3830e2f.html

    – Holocaustul, Gogorita Diabolica

    Dă clic pentru a accesa Vasile_I_Zarnescu_HOLOCAUSTUL_gogorita_d.pdf

    – “ŻYDOKOMUNA” Evreii şi comunismul – Cazul României (1944-1965)
    https://www.justitiarul.ro/zydokomuna-evreii-si-comunismul-cazul-romaniei-1944-1965/

    O biblioteca gratuita intreaga gasiti aci:
    https://www.incorectpolitic.com/carti/
    https://www.incorectpolitic.com/category/educativ/

    _____
    PS. Se intreaba cineva ce consecinte va avea aceasta „recunoastere” inchipuita atat asupra natiunii/tarii cat si asupra indivizilor simpli in general?

    https://www.justitiarul.ro/romani-ati-devenit-straini-in-propria-tara-legea-vexler-care-va-trimite-romanii-in-puscarii-pentru-antisemitism-daca-vor-critica-evreii-a-trecut-si-de-camera-deputatilor/

    Apreciază

  9. acelas said, on mai 5, 2022 at 1:27 pm

    de data asta n-a mai luat o pauza..
    bolnavul o da pe fata..
    https://t.me/elena_porubin/5028
    altfel,
    https://t.me/elena_porubin/4998
    https://t.me/elena_porubin/5024?single

    Apreciază

  10. […] Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza […]

    Apreciază

  11. […] Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.