SACCSIV – blog ortodox

Joe Biden a dat mâna cu aerul pentru a treia oară. Stările de confuzie ale președintelui SUA sunt din ce în ce mai grave!

Posted in JOE BIDEN by Vali on iulie 17, 2022

Minutul 14:50:

 

Sursa: https://www.ziuanews.ro/externe/joe-biden-a-dat-m-na-cu-aerul-pentru-a-treia-oar-st-rile-de-confuzie-ale-pre-edintelui-sua-sunt-din-ce-n-ce-mai-grave-1571507

De când și-a asumat funcția de președinte al SUA, Joe Biden a stârnit amuzamentul în mediul online în mai multe rânduri, cu gafe și stări de confuzie.

Un astfel de moment a fost surprins de camere și în timpul vizitei sale în Israel. Președintele american a fost văzut întinzând mâna pentru o strângere de mână cu „aerul”, după ce a finalizat briefingul de presă la Tel Aviv și înainte de a fi escortat de pe podium. La începutul lunii aprilie, Biden a devenit ridicol pe internet după ce un videoclip cu „strângerea de mână invizibilă” a devenit viral pe rețelele de socializare, iar incidentul de miercuri a fost o amintire usturătoare a momentului. Cu toate acestea, ulterior, un site independent de verificare a faptelor, precum și Casa Albă, au explicat că Biden făcea de fapt un gest către public și nu dădea mâna cu „aerul”.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă. De asemenea, în ultima perioadă au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă detaliată care îl instruiește ce sa faca: „TE așezi la locul TĂU”, „TU faci scurte comentarii (2 minute)”, „TU îi adresezi o întrebare lui Liz Shuler”, „TU le mulțumești participanților” și „TU pleci”

Congressmanul Ronny Jackson solicită ca președintele Joe Biden să facă un test cognitiv pentru a dovedi că este apt să conducă țara

Video – Joe Biden e cu mintea zob: „Putin poate înconjura KIEVUL cu tancuri, dar nu poate învinge inimile și sufletele poporului IRANIAN”

Video: Intr-o sceneta, un post tv saudit isi bate joc de starea mentala a presedintelui Joe Biden

Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza

 

Tagged with:

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on iulie 17, 2022 at 7:24 pm

    Chiar sper ca a dat mana cu aerul si nu cu diavolul

    Apreciat de 2 persoane

  2. Ion T said, on iulie 17, 2022 at 8:28 pm

    Momentul este la min 14:50

    Apreciază

  3. stef said, on iulie 17, 2022 at 11:08 pm

    Mondializarea în Șocuri

    Apreciază

  4. Paul said, on iulie 18, 2022 at 1:44 am

    Azi au trecut recenzorii și pe la mine. Auziți întrebare de recensamant: Cum v-ați simțit după covid?

    Apreciază

    • Paul said, on iulie 18, 2022 at 11:59 pm

      Citiți Regi cap 24 înainte sa l primiți pe recenzor…
      Ps: alt Paul

      Apreciază

  5. agache18 said, on iulie 18, 2022 at 4:40 pm

    Sa fie un scenariu bine jucat?!! Hmmm… daca planul e sa fim dusi cu pasi repezi spre un razboi crunt mondial pornit desigur de usa?! Apoi sa se gaseasca vinovatul bătrân și bolnav care nu a știut ce a comis?! Un scenariu, nu?!

    Apreciază

    • Clement said, on iulie 21, 2022 at 2:49 am

      Si noi le vom lua painea de la gura amaratilor investind in rachete Patriot pentru „apararea teritoriului aliatilor” zice domnul acela de la Cluj care batea din pinteni sa regionalizam Romania si a ajuns ministrul apararii ( Evenimentul Zilei)

      Apreciază

  6. alin said, on iulie 18, 2022 at 10:31 pm

    Robinette(ul) de Bide(u)n a dat mana cu „porcii din Gadara” !

    Apreciat de 1 persoană

  7. […] Joe Biden a dat mâna cu aerul pentru a treia oară. Stările de confuzie ale președintelui SUA sun… […]

    Apreciază

  8. […] Joe Biden a dat mâna cu aerul pentru a treia oară. Stările de confuzie ale președintelui SUA sun… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.