SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Joe Biden a confundat Cambodgia cu Columbia, el aflandu-se in … Cambodgia

Posted in JOE BIDEN by saccsiv on noiembrie 13, 2022

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25898870-video-noua-gafa-marca-joe-biden-care-confundat-cambodgia-unde-afla-columbia.htm

„Aș dori să-i mulțumesc premierului pentru leadershipul Columbiei la președinția ASEAN”, a spus președintele SUA în deschiderea Summitului Asiei de Sud-Est de la Phnom Penh, alături de prim-ministrul Cambodgiei, Hun Sen.

Columbia, o țară din America de Sud, pare să fie în mintea președintelui american, pentru că a făcut aceeași greșeală și când a părăsit Casa Albă pentru lunga sa călătorie în Asia.

El le-a spus reporterilor că „se îndreaptă spre Columbia”, înainte de a se corecta rapid să spună „Vreau să spun Cambodgia”.

Biden, care va împlini 80 de ani luna aceasta, este renumit pentru numeroasele sale gafe de la începutul carierei sale la Washington.

Cea mai recentă gafă a sa, care este ușor de contestat din punct de vedere geografic, a fost totuși mai puțin jenantă decât cea a vicepreședintelui său în septembrie anul trecut din Coreea de Sud.

Kamala Harris, în timpul unei vizite în zona demilitarizată care separă Coreea de Nord de Coreea de Sud, a spus că Statele Unite au avut „o alianță cu Republica Coreea de Nord. Și este o alianță care este puternică și durabilă”.

Cu toate acestea, gafa lui Biden de sâmbătă vine la mai puțin de jumătate de lună când a confundat războiul din Ucraina cu războiul din Irak.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video (sa radem sau sa plangem?): Joe Biden cu totul aerian

Joe Biden a dat mâna cu aerul pentru a treia oară. Stările de confuzie ale președintelui SUA sunt din ce în ce mai grave!

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă detaliată care îl instruiește ce sa faca: „TE așezi la locul TĂU”, „TU faci scurte comentarii (2 minute)”, „TU îi adresezi o întrebare lui Liz Shuler”, „TU le mulțumești participanților” și „TU pleci”

Congressmanul Ronny Jackson solicită ca președintele Joe Biden să facă un test cognitiv pentru a dovedi că este apt să conducă țara

Video – Joe Biden e cu mintea zob: „Putin poate înconjura KIEVUL cu tancuri, dar nu poate învinge inimile și sufletele poporului IRANIAN”

Video: Intr-o sceneta, un post tv saudit isi bate joc de starea mentala a presedintelui Joe Biden

Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza

 

Tagged with: , , ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion P. said, on noiembrie 13, 2022 at 5:03 pm

    Turkey Explosion Live | Explosion Hits Istanbul’s Busy Istiklal Street | English News Live

    Apreciază

  2. scortisoara said, on noiembrie 13, 2022 at 5:09 pm

    E pe alta lume . E cu trupul aici dar cu mintea …în Avatar

    Apreciază

  3. Simion P. said, on noiembrie 13, 2022 at 5:11 pm

    Pentru cei ce se bazau pe moneda digitala crypto – FTX crypto a cazut si mergem probabil spre moneda digitala a guvernelor

    Crypto is in chaos as FTX files for bankruptcy
    https://edition.cnn.com/2022/11/10/business/ftx-sam-bankman-fried-crypto-collapse/index.html

    Apreciază

  4. Clement said, on noiembrie 13, 2022 at 7:32 pm

    Din masochism in miez de noapte am urmarit pe b1 doua documentare despre Trump si Biden.Cand a trecut de ora 2 am avut o iluminare si am inteles de ce aleg cum aleg, americanii.
    Iluminarea s-a produs dupa ce am vazut inregistrarile micutului Joe in plina criza de balbaiala, la logoped.
    Dificultatile acestuia de a articula cuvintele, spasmele, anxietatea si efortul copilului in mod cert au impresionat zeci de milioane de votanti care, orbiti de compasiune nu s-au intrebat de ce strategii campaniei s-au folosit de o inregistrare personala cu caracter medical si cum se face ca o astfel de inregistrare a fost pastrata peste o jumatate de secol…
    Ne oprindu-ne la cauzele simptomului neurologic care pot genera fel de fel de sechele cu manifestari tardive( Cambodgia, Columbia, Camputcia, Capadocia ..tot un drac), ne putem intreba pe unde se situeaza nivelul perceptiei emotionale si a discernamantului telespectatorilor americani.
    Adica, au fost influentati dansii de dramele si victoriile copilului Joe si de alegerile de viata lipsite de prejudecati ale tatalui Joe Robinette care cu maturitate i-a dat acordul fiului sau sa intretina relatii apropiate cu vaduva fratelui sau ?
    Trebuie sa recunoastem ca sociologii unchiului Sammuel sunt cel putin tot atat de buni cat borțunii nostri.

    Apreciază

  5. […] VIDEO: Joe Biden a confundat Cambodgia cu Columbia, el aflandu-se in … Cambodgia […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.