SACCSIV – blog ortodox

CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă detaliată care îl instruiește ce sa faca: „TE așezi la locul TĂU”, „TU faci scurte comentarii (2 minute)”, „TU îi adresezi o întrebare lui Liz Shuler”, „TU le mulțumești participanților” și „TU pleci”

Posted in JOE BIDEN by saccsiv on iulie 1, 2022

NEW YORK POST: ‘YOU take YOUR seat’: Very specific cheat sheet reminds Biden how to act

‘TE așezi la locul TĂU’: O listă foarte specifică îi reamintește lui Biden cum să acționeze

De Steven Nelson, 23 Iunie 2022, New York Post

Joi, președintele Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă comic de detaliată, pregătită de personalul său, care îl instruiește pe liderul lumii libere, predispus la gafe, să ‘TE așezi la locul TĂU’ și să-și limiteze comentariile la ‘2 minute’.

Un fotograf a surprins o imagine a documentului atunci când Biden l-a ținut la vedere cu partea scrisă, la o întâlnire cu directori din industria eoliană, la care a participat după ce a sărit peste întâlnirea de dimineață a administrației sale cu companiile petroliere, pe tema combaterii prețurilor record la benzină.

Instrucțiunile pregătite pentru Biden – intitulate ‘Offshore Wind Drop-By Sequence of Events’ – îl instruiește pe Biden să ‘intre în Roosevelt Room și să salute participanții’.

Apoi, după cum se poate vedea în document, spune ‘TE așezi la locul TĂU’.

Nota dactilografiată mai arată că, după sosirea reporterilor: ‘TU faci scurte comentarii (2 minute)’.

La plecarea reporterilor: ‘TU îi adresezi o întrebare lui Liz Shuler, președintele AFL-CIO’, apoi ‘TU le mulțumești participanților’ și ‘TU pleci’.

Biden a mai fost pus în situații jenante la evenimente folosind notițe ale personalului, cum ar fi în iulie anul trecut, când un consilier a scrijelit: ‘Domnule, aveți ceva pe bărbie’. Și atunci Biden a ținut acea notiță cu scrisul la vedere în fața reporterilor și a fotografilor.

Se pare că Biden s-a enervat de faptul că personalul încearcă să-i controleze mesajul, până la punctul în care îl contrazice chiar și în declarații publice neașteptate, fără să-l mai consulte.

Biden ar fi reamintit personalului că el este președintele, după ce personalul său a spus că președintele nu a vorbit serios în martie, când a cerut ca președintele rus Vladimir Putin să fie înlăturat de la putere din cauza invaziei Rusiei în Ucraina.

„Așa-numita ‘campanie de curățenie’, le-a arătat consilierilor, că îl subminează și îi înăbușă autenticitatea care i-a alimentat ascensiunea. Ba mai rău, aceștia alimentează un subiect de discuție al republicanilor potrivit căruia nu ar fi apt pentru a conduce”, a relatat luna trecută NBC News.

La o zi după remarca lui Biden despre Putin, șeful de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, a redistribuit un mesaj al corespondentului CNN la Casa Albă, John Harwood, care a spus că remarca lui Biden a arătat o ‘lipsă semnificativă de disciplină’.

Republicanii îl acuză adesea pe președintele în vârstă de 79 de ani că se află în declin mental. Fostul președinte Donald Trump a afirmat înainte de alegerile din 2020 că Biden ar fi fost ‘împușcat’ din punct de vedere cognitiv.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Congressmanul Ronny Jackson solicită ca președintele Joe Biden să facă un test cognitiv pentru a dovedi că este apt să conducă țara

Video – Joe Biden e cu mintea zob: „Putin poate înconjura KIEVUL cu tancuri, dar nu poate învinge inimile și sufletele poporului IRANIAN”

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

Video: Intr-o sceneta, un post tv saudit isi bate joc de starea mentala a presedintelui Joe Biden

Video: Creierul lui Joe Biden a luat din nou o pauza

Video – Joe Biden recunoaste ca este o marioneta: “Doamnelor și domnilor, mi-au dat o listă aici. Prima persoană căreia am fost instruit să-i răspund este Kelly O’Donnell de la NBC”

 

Tagged with: ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on iulie 2, 2022 at 9:21 am

    Se pare că fără lista de instrucțiuni e cam nașpa pentru Biden.

    ‘Joe Biden a fost surprins total debusolat la summitul NATO, neștiind unde să se așeze’

    https://r3media.ro/video-joe-biden-a-fost-surprins-total-debusolat-la-summitul-nato-nestiind-unde-sa-se-aseze-regele-felipe-al-spaniei-pare-ca-ii-sugereaza-sa-ia-loc-dupa-care-ii-intoarce-spatele/

    O nouă gafă a lui Joe Biden. Joe Biden a confundat Suedia cu Elveția într-o declarație la summitul NATO. Președintele american a glumit pe seama gafei. Madam Kamala Ha Ha Harris spune lucruri trăsnite.

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-noua-gafa-a-lui-joe-biden-ce-spus-presedintele-american-la-summitul-nato-video.html

    TU te așezi pe scaun, TU spui câteva cuvinte, TU pupi microfonul… o grămadă de instrucțiuni pentru Biden, cel mai bătrân președinte american din istoria Americii, spre deliciul republicanilor. Klaus are doar una: TU șezi!

    Apreciază

  2. Moca said, on iulie 2, 2022 at 4:48 pm

    Se cheama Road Map….

    Apreciază

  3. […] CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă deta… […]

    Apreciază

  4. […] CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă deta… […]

    Apreciază

  5. […] CINE CONDUCE SUA? Joe Biden a afișat din greșeală o foaie de hârtie care conținea o listă deta… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.