SACCSIV – blog ortodox

ISRAEL 365 NEWS: Rabinul Chananya Weissman ii numeste TARFELE industriei farmaceutice pe rabinii ce indeamna la vaccinare

ISRAEL 365 NEWS: PROMINENT ‘RABBIS’ ACCUSED OF BEING ‘WHORES’ TO PHARMACEUTICAL INDUSTRY AND IT’S A ‘SIGN OF MESSIAH’S ARRIVAL’

‘RABINI’ PROEMINENȚI ÎNVINUIȚI CĂ SUNT ‘PROSTITUATELE’ INDUSTRIEI FARMACEUTICE, ESTE UN ‘SEMN AL VENIRII LUI MESIA’

De DAVID SIDMAN, 03 Februarie 2022, Israel365 News

„O Stea va răsări din Iacob, un Om se va ridica din Israel, și va zdrobi căpeteniile Moabului, și pe toți fiii lui Set îi va prăda. (Numerele 24:17, Biblia sau Sfânta Scriptură, versiunea IPS Bartolomeu Valeriu Anania)”

Imagine: de la stânga la dreapta: vaccin anti covid, ‘rabinul’ Nir Ben Artzi, care susține că Dumnezeu i-a spus să asculte doar de Ministerul Sănătății (cu amabilitate: Shutterstock)

Într-un e-mail usturător, rabinul Chananya Weissman îi acuză pe unii dintre cei mai proeminenți rabini din Israel că sunt ‘prostituate’ ale Ministerului Sănătății, pentru că aceștia sfătuiesc națiunea israeliană să se vaccineze anti covid ignorând efectele secundare cu potențial mortal.

UN LOC AL PROSTITUȚIEI

Rabinul Weissman merge mai departe, explicând că prostituția liderilor spirituali este de fapt un semn de rău augur al iminentei sosiri a lui Mesia. El își susține evaluarea scriind că, potrivit Mishna, locul de adunare al rabinilor va deveni un loc al prostituției. El face referire la ultima Mishna din Sotah (Talmud).

Rabinul Chananya Weissman (cu amabilitate: captură de ecran)

În videoclipul original, care a fost postat în 2021, mulți dintre rabinii proeminenți din Israel pot fi văzuți folosind (sau încercând să folosească) Tora și alte surse evreiești, pentru a justifica administrarea vaccinului împotriva covid. În scrisoarea sa, rabinul Weissman examinează argumentul ‘de inspirație biblică’ în favoarea vaccinului Pfizer, și expune ceea ce el consideră a fi niște falsuri absolute care, în opinia sa, ar trebui să ducă la pierderea titlului lor de rabin. Rabinul Weissman își bazează concluziile pe o prezentare făcută de un rabin israelian, rabinul Shalom Barel, a cărui prezentare în ebraică a expus falsul argumentelor biblice folosite de rabinii pro-vaccin.

FALȘII PROFEȚI

Un rabin, David Amran, a recunoscut că nu știe dacă există o legătură între vaccinuri și moarte, dar a insistat totuși că toată lumea trebuie să le facă.

Un alt rabin a fost acuzat că este un fals profet după ce a susținut că însuși Dumnezeu i-a vorbit direct spunând că „nu există niciun leac în lume și nici nu va exista vreun leac”. Rabinul Nir Ben Artzi a mai susținut că Dumnezeu a plasat un înger real în Ministerul Sănătății, și a spus să ascultăm doar ceea ce spune Ministerul Sănătății. În mod ironic, Ben Artzi a spus să nu ascultăm ceea ce spun rabinii sau chiar judecătorii, ci doar ceea ce spune Ministerul Sănătății – o afirmație care contravine învățăturilor Torei.

CHIAR ȘI DACĂ TE LASĂ PARALIZAT

Un alt rabin, rabinul Ayal Amrami, a spus că, dacă rabinii de rang înalt îți ordonă să te vaccinezi, trebuie să o faci – ‘chiar dacă te lasă paralizat’. El își bazează declarația pe ideea că, din moment ce rabinul Kanievsky, cel mai influent rabin din Israel, a spus să facem vaccinul, atunci trebuie să-l facem fără să mai punem întrebări – afirmație care contrazice, de asemenea, învățăturile de bază ale Torei. Talmudul este o colecție de cărți care implică dezbateri între rabini. Trebuie remarcat faptul că rabinului Kanievsky nu i s-a dat niciodată ocazia de a auzi un punct de vedere opus cu privire la vaccinul împotriva covid.

NU VEI PUNE ÎNTREBĂRI

Un alt rabin, Ben Zion Mutzafi, a refuzat să asculte măcar o întrebare împotriva vaccinului. Între timp, rabinul avid Yosef, fiul fostului rabin șef Ovadia Yosef, și-a arătat ignoranța susținând că nu a auzit niciodată opoziția față de vaccin, spunând: „Nu am auzit niciodată pe nimeni spunând că nu ar trebui să se facă vaccinul…. Nu am auzit niciun expert vorbind împotriva vaccinului…”.

‘EI SUNT MALEFICI’

Rabinul Weissman și-a încheiat scrisoarea sa tăioasă cerând națiunii Israelului să înțeleagă că se află în război, și că acești rabini, despre care spune că aparțin Multitudinii Mixte, ar trebui să fie înlocuiți cu adevărata conducere evreiască, spunând:

„Voi încheia făcând din nou referire la cuvintele lui Chazal din ultima Mișna din Sotah, că în generația în care va veni Moshiach (Mesia), locul de adunare al rabinilor va deveni un loc de prostituție. Nu există nicio șansă ca acești „rabini” să fi studiat temeinic Tora și să fi ajuns la aceste concluzii în mod onest și independent. Acesta este motivul pentru care, în rarele ocazii în care cineva se poate chiar apropia de ei, aceștia reacționează cu înșelăciune și răutate. Ei sunt plătiți să corupă Tora și să inducă oamenii în eroare.

Ei sunt niște prostituate. Ei sunt malefici.

Nu există nicio mitzva (poruncă) pentru a-i respecta. Dimpotrivă, este o mitzva să fie demascați ca șarlatani ce sunt, și să fie alungați din mijlocul nostru. Suntem o națiune sfântă. Tora ne poruncește să învățăm, să înțelegem și să fim capabili să discernem adevărul de minciună. Nu este nevoie să fii un erudit impunător pentru a discerne că acești oameni sunt niște impostori. Ei sunt plătiți pentru a corupe Tora și pentru a-i conduce pe evrei la distrugere (poate că unii dintre ei sunt atât de răi încât o fac din plăcere).

Acesta nu este un moment pentru a fi umili și a ne supune autorității. Acesta este un război pentru supraviețuirea noastră fizică și spirituală. Nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să ne exprimăm, să scăpăm de aceste cârtițe de Erev Rav, și să stabilim adevărata conducere evreiască – cu frică de Hashem și Tora ca fiind legea noastră.”

În decembrie, Israel 365 News a relatat că 93 de medici israelieni au făcut o petiție împotriva vaccinării copiilor anti covid, spunând că ‘graba este de la draci’.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Rabinul Chananya Weissman: 31 de motive sa nu ma vaccinez

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on februarie 4, 2022 at 8:17 pm

    Daca lucram cu materialul clientului, atunci sa vedem ce spun evreii despre evrei!
    Exista si evrei care nu se declara sionisti.
    Acestia marturisesc:
    👇
    „(…) Deși o minoritate, evreii antisioniști numără sute de mii.
    Sionismul ar putea fi, eventual, opinia majoritară în rândul evreilor din întreaga lume, ceea ce este discutabil, dar ce fel de majoritate este? (…)”

    https://www.truetorahjews.org/zionist-majority

    Apreciază

    • Felix said, on februarie 4, 2022 at 8:40 pm

      Parintele Athanasie Mytilineos:

      Hiliasmul – erezia Martorilor lui Iehova, a Francmasoneriei si a Ecumenismului – este manevrat de Sionism pe cale sa acapareze intreaga lume.
      Ei au reusit sa i convinga pe ortodocsi sa se revolte unii impotriva altora, impotriva credintei lor si chiar impotriva propriei tari.
      Cand o persoana devine mason sau martor al lui Iehova, ecumenist nu se intoarce impotriva credintei sale ortodoxe? De ce il numescYahweh? Unde vad cuvantul Yahweh in Noul Testament? Yahew sau Iehova, cum spun ei, nu este scris nicaieri in Noul Testament.
      Sunt intr adevar vrednici de plans sionistii, pentru ca ei nu vor conduce nici lumea, nici nu vor obtine multa bucurie din aceasta bogatie, deoarece atunci cand vor realiza acest lucru in cele din urma – si-l vor realiza! – il vor aduce pe Antihrist, care ii va duce la pierzare. Descoperirea energiei atomice, de exemplu, face parte din procesul mai larg al scoaterii la iveală a energiilor demonice ale pământului….

      Apreciază

      • sorinel said, on februarie 5, 2022 at 1:16 pm

        numele YOD HE VAV HE …e fonetic numele lui Dumnezeu spus lui Moise , EU SUNT CEL CE SUNT, transcrierea cat mai apropiata e YEHOVA…..asa cum numele lui Hristos…e Yehoshua, asa cum Aleluia vine din HALLELUYAH……Yeh…Yah…..din aceiasi radacina EU….

        Apreciază

      • Felix said, on februarie 5, 2022 at 2:22 pm

        In Apocalipsa (3, 7-9) scrie:

        „Acestea zice Cel Sfant, Cel Adevarat, Cel ce are cheia lui David, Cel ce deschide si nimeni nu va inchide, si inchide si nimeni nu va deschide”.

        Acestea zice Cel Sfant, Cel Adevarat. Acestea sunt atribute dumnezeiesti, folosite pentru Persoana lui Hristos. Cel Sfant era un nume doar pentru Dumnezeu in Vechiul Testament. Prin urmare, Iisus Hristos, numit Sfant in Noul Testament, este Yahweh, Domnul si Dumnezeul Vechiului Testament (Fiul si Cuvantul lui Dumnezeu Neintrupat).
        Cum intelegem acest lucru? Macar de-ar intelege cei care se lasa dusi in eroare de „martorii lui Iehova” ca Iehova, asa cum Il numesc ei (Iehova din Vechiul Testament), este Iisus Hristos. Din nefericire, ei il reduc la o creatie (la fel ca Arie) a lui Dumnezeu cu blasfemiile lor.
        Cel Adevarat nu inseamna doar Cel care spune lucruri adevarate, Cel care vorbeste adevarul. Se refera la Dumnezeul Adevarat, Dumnezeul veritabil si autentic, singurul Dumnezeu Adevarat. De aici se vede inca o data ca Hristos este cu adevarat Dumnezeu. Din nou martorii lui Iehova vor intreba unde se spune ca Hristos este Dumnezeu. Unde este scris? Este scris in intreaga Scriptura. Dar ai nevoie de lentile duhovnicesti, de ochi duhovnicesti ca sa vezi. Daca esti orb, nu poti talcui. Profetul Isaia spune: „Cine se va binecuvanta pe pamant, se va binecuvanta de Dumnezeul Adevarului, si cel ce se va jura pe pamant se va jura pe Dumnezeul Adevarului” (65, 16). De aceea, Adevaratul Dumnezeu este Yahweh/Iehova.
        Deoarece Iisus Hristos este numit Cel Sfant si Adevarat, reiese foarte clar ca Domnul din Vechiul Testament este Iisus Hristos. Mai mult, El este Cel Sfant si Cel Adevarat nu prin impartasire sau participare, ci Dumnezeu Cuvantul este Sfant si Adevarat in esenta Sa. Nu este cazul, sa zicem, unei bucati de fier care se magnetizeaza datorita contactului sau cu campul magnetic al unui magnet. Nu, este asa in cazul lui Hristos, deoarece Hristos este cu adevarat Dumnezeu. Cuvantului Adevarat i-am putea aduga si trasatura de incredere. Hristos este demn de incredere in fagaduintele Sale si aceasta se vadeste in declaratiile care vor urma. Deci Hristos, in fiinta Sa dumnezeiasca este Sfant si Adevarat. In fiinta Sa umana, Hristos este Cel care are cheia lui David.
        Astfel vedem sintagma Acestea zice Cel Sfant, Cel Adevarat, Cel ce are cheia lui David ambele firi ale lui Hristos – dumnezeiasca si omeneasca.
        Desigur, cand El spune ca este Cel care tine cheia lui David, nu are cum sa se refere la fiinta Sa dumnezeiasca, ci la cea omeneasca. Cine este Iisus Hristos? El este Dumnezeu-Omul sau Teanthropos, nu numai Om, nu numai Dumnezeu, ci atat Dumnezeu, cat si Om, pe deplin Dumnezeu si pe deplin Om. Mantuirea noastra ar fi anulata fara unirea ipostatica a celor doua naturi ale Ipostasului Unic, ale Persoanei lui Dumnezeu Cuvantul intrupat.
        Care este sensul expresiei Cel ce are cheia lui David? Dupa cum stim cheia este simbolul autoritatii. Prin urmare, cheia lui David este autoritatea mesianica.
        Profetul Isaia afirma: Si il voi imbraca cu vesmintele tale, il voi incinge cu braul tau si-i voi da in mana dregatoria ta. El va fi tata pentru cei ce locuiesc in Ierusalim si pentru casa lui Iuda. Si ii voi pune pe umeri cheile casei lui David si daca el va deschide, nimeni nu va inchide, si daca el va inchide, nimeni nu va dedchide ( 22, 21-22)
        Ii voi da cheia casei imparatesti a imparatului David, care este simbolul autoritatii mesianice dupa firea umana.
        Amintiti-va ce i-a spus Arhanghelul Gavriil Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu: Si iata vei lua in pantece si vei naste fiu si vei chema numele lui Iisus. Acesta va fi mare si Fiul Celui Preainalt se va chema si Domnul Dumnezeu Ii va da Lui tronul lui David, parintele Sau (Luca 1, 31-32).
        Domnul Dumnezeu ii va da tronul tatalui sau David, dupa natura umana. Deci El va deschide si nimeni nu va putea sa inchida.
        Deci intregul inteles al acestui verset este:
        „Eu sunt Dumnezeul Sfant si Adevarat, Care intrupandu-Ma, devenind Om, am autoritate deplina asupra istoriei umane”

        Parintele Athanasie Mytilineos

        Apreciază

      • Felix said, on februarie 5, 2022 at 4:05 pm

        In Vechiul Testament ori de cate ori Dumnezeu Se reveleaza, Se reveleaza in Ingerul Sau. Exista acest „Inger al slavei”, „Ingerul Marelui Sfat”, „Ingerul Domnului” etc.
        Iar acest Inger din Vechiul Testament, Care Se reveleaza in permanenta Prorocilor, este Hristos. Aceasta este invatatura tuturor Parintilor Bisericii. Este invatatura Traditiei Patristice si a Traditiei Liturgice pana azi.
        De aceea avem canonul ermineutic al Marelui Vasile, care reprezinta cheia intregii traditii exegetice asupra Vechiului Testament. Si spune clar Sfantul Vasile cel Mare: „acolo unde Ingerul Domnului din Vechiul Testament este numit explicit „Dumnezeu”, El este Cuvantul Care se arata Prorocilor.
        Astfel, Ce ce fata de Moise, se numeste pe Sine „Cel Ce este” trebuie inteles ca nimeni altul decat Dumnezeu Cuvantul, Cel ce este dintru inceput la Dumnezeu.”
        De aceea, primii care L-au cunoscut pe Hristos au fost Prorocii – dar pe Hristos neintrupat, nu luase inca trup; iar prin Hristos neintrupat, sau Ingerul Slavei,
        L-au cunoscut pe Tatal, pe Dumnezeu, pentru ca Il aveau pe Duhul Sfant.
        Prin urmare, cand Hristos Insusi este infatisat de Ioan, si spune: „Caci despre Mine a scris acela (Moise)” Ioan 5, 46, sub ce forma a scris? Despre cine anume a scris? Despre Ingerul Domnului. Acel Inger Care apare peste tot in Pentateuh, conform traditiei patristice, este Hristos.
        Atunci cand Moise Il vede si-L aude pe Ingerul Domnului, Il aude pe Insusi Dumnezeu. Vechiul Testament este extrem de clar in privinta distinctiei dintre Persoana Tatalui si Persoana Cuvantului (Fiului). De aceea Tatal, conform Sinodului VII Ecumenic, nu este permis sa fie reprezentat in icoane. Il reprezentam in icoane pe Hristos, Care e chipul Tatalui si a luat trup.
        Hristos din Noul Testament este acest Inger din Vechiul Testament. Aceasta este invatatura unanima a tuturor Parintilor – cu exceptia lui Augustin, singurul care nu urmeaza linia aceasta.
        Numele „Hristos” se refera la firea omeneasca, si inseamna „Cel uns”. Asadar, inainte de-a lua firea omeneasca, Cuvantul nu este uns. Ci Insusi Cuvantul este Ungerea. Dumnezeu este Ungerea. Pentru ca omul este uns cu slava necreata a lui Dumnezeu. De aceea, nu Dumnezeu e Cel ce este uns, ci omul.
        Cuvantul ca om a fost uns, cu toate ca este in acelasi timp si izvorul Ungerii, si Unsul. Si aceasta este taina Intruparii, ca Cel ce este Ungerea dupa fire se Unge pe Sine ca om. Dar Hristos nu are ungerea dupa har. Are ungerea dupa fire. Hristos este Cel uns dupa fire. Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre Vechiul si Noul Testament.
        Desigur, in Vechiul Testament, „unsul” este „mesia”, adica omul, „cel uns”. Iar in Vechiul Testament, „mesia” se numesc si Prorocii si feluriti conducatori ai lui Israel etc., pentru ca „mesia” inseamna cel ce este uns de Dumnezeu pentru o anumita misiune. Daca vrem intr-adevar sa-L vedem pe Hristos in Vechiul Testament, asa cum Il cunoastem din traditia patristica, trebuie sa-L cautam nu in pasajele despre „Mesia”, ci in teofaniile Vechiului Testament.
        Adica Hristos in Vechiul Testament nu este Mesia, ci este Ingerul Domnului.
        Abia in Noul Testament, odata ce devine om, devine „Mesia”.
        Lucrarea mesianica a lui Hristos este legata exclusiv de Intrupare; nu exista inainte de Intrupare. Cand S-a facut trup, S-a facut si Mesia.
        Cineva, care este acum profesor, a scris la un moment dat o disertatie post-doctorala ca sa aplice la un post de lector, si sustinea urmatoarele: Elohim, Iahve – Yehova este Hristos etc. Iar un coleg, care nici macar nu era specialist in Biblice, s-a trezit sa spuna:
        „Auziti ce zice candidatul, ca Hristos e Iehova din Vechiul Testament! Unde s-a mai pomenit asa ceva?”. Ii zic: „Ma iertati, colega, asta, o spun toti Parintii Bisericii. Nu-i o teorie noua, Parintii o spun”!

        Parintele Ioannis Romanidis

        Apreciază

  2. John said, on februarie 4, 2022 at 8:26 pm

    Fauci al Israelului, dr. Cyrille Cohen, un Arafat ceva mai mare, recunoaște că A GREȘIT! Vaccinații se infectează în același ritm cu nevaccinații. IMUNITATEA DE TURMĂ este inevitabilă. De aceea recomandă ELIMINAREA Certificatelor de Vaccinare.
    Conceptul de pașaport verde/ pașaport de vaccinare nu mai este relevant în era Omicron și ar trebui eliminat treptat (se așteaptă ca acest lucru să se întâmple în scurt timp în Israel);
    – El și colegii săi au fost surprinși și dezamăgiți de faptul că vaccinurile nu au împiedicat transmiterea, așa cum sperau inițial;
    – Cea mai mare greșeală care s-a făcut în Israel în timpul pandemiei a fost, din punctul lui de vedere, închiderea școlilor și împiedicarea educației – și-a cerut scuze pentru acest lucru;
    – Infectarea pe scară largă este acum o parte inevitabilă a imunității viitoare – cunoscută și sub numele de imunitate de turmă.
    – Omicron a accelerat evoluția pandemiei spre faza endemică, în care Covid va fi ca o gripă obișnuită.

    Apreciat de 1 persoană

    • John said, on februarie 4, 2022 at 9:06 pm

      Dacă poate subtitra(transcriptul,eventual)
      Morfou Neophytos: Strângeți mâncare ACUM, ZILELE SUNT NUMĂRATE ..

      Apreciază

      • contracurent said, on februarie 4, 2022 at 11:49 pm

        john esti in urma cu profetii astia greci de care s a umplut netul ; acelasi om profetea aiurea parca acum un an ca pandemia se incheie brusc si urmeaza nu stiu ce dupa aia….deci, daca o dai in bara atat de rusinos o data, cum mai ai tupeul sa iesi iar in public sa faci profetii ???

        Apreciază

      • John said, on februarie 5, 2022 at 11:50 am

        Chiar așa,cum? De’aia am întrebat,măi curentulecontra😆

        Apreciază

      • Felix said, on februarie 5, 2022 at 6:00 pm

        Fara numar….🙄.fara numar ghiciri si indobitociri combinate cu franturi de prorociri:

        Apreciază

  3. stef said, on februarie 4, 2022 at 8:57 pm

    Gunoaiele malefice din „guvern” s-au aliniat dictatului satanic !
    Santajul pentru INJECTIA MORTII bagat la intrarea in Romania pe termen nedefinit ( cel putin pana in iunie 2023 conform calailor de la Bruxelles). Clica de banditi de la Bucuresti urineaza pe proprii cetateni si nu le va permite accesul in tara daca nu s-au lasat MARCATI cu agent biotehnologic 666 sau nu au pseudotestul fraudulos RT PCR !!
    https://www.stiripesurse.ro/video-alerta-in-romania-nu-se-mai-poate-intra-decat-cu-vaccin-cu-schema-completa-inclusiv-booster_2224990.html

    Apreciat de 1 persoană

    • Clement said, on februarie 4, 2022 at 11:33 pm

      Adica vor sa spuna ca nu ii vor lasa sa intre in tara pe romanii care vin acasa sa isi vada copiii si burdusesc finantele țarii pe care politicienii o jefuiesc?
      Pai, sa incerce.

      Apreciază

  4. Tommy said, on februarie 4, 2022 at 9:31 pm

    Lovitura finală a venit. Certificatul Covid19 introdus pentru orice activitate desfăşurată pe teritoriul României

    https://theodosie.ro/2022/02/03/lovitura-finala-a-venit-certificatul-covid19-introdus-pentru-orice-activitate-desfasurata-pe-teritoriul-romaniei/?fbclid=IwAR2P5DYkFSRpgXMV2hy-6aUuaZP2XfyUiwzuzNHjs04qy-_hoxA-tEUd_gQ

    Apreciază

    • gheorghe said, on februarie 5, 2022 at 3:23 pm

      Acelasi link – veste buna (deocamdata) – NU E INTRODUS!

      „Actualizare: Titlul inițial al acestui articol era ”Lovitura finală a venit. Certificatul Covid19 introdus pentru orice activitate desfăşurată pe teritoriul României” și, împreună cu textul de mai jos, susținea ideea faptului împlinit pus în practică, noaptea ca hoții, de Guvern. Iată însă că răul cel rău nu s-a (mai?) produs în forma sa cea cumplit de amenințătoare și că Domnul a mai îngăduit răgaz de întremare în străduințele și luptele noastre.”

      Apreciază

      • Tommy said, on februarie 5, 2022 at 4:48 pm

        Multumesc pentru vestea buna:)

        Apreciază

  5. Felix said, on februarie 4, 2022 at 10:00 pm

    „Rabinul a menționat că s-au făcut eforturi uimitoare pentru a se pregăti pentru cel de-al Treilea Templu și toate ustensilele sunt pregătite, dar nu s-au făcut pregătiri pentru Mesia care va construi Templul”.

    https://www.israel365news.com/118238/bin-exclusive-construct-messianic-golden-royal-crown/
    👇
    Au pregatit coroana pentru Mesia!

    Apreciază

  6. Felix said, on februarie 4, 2022 at 10:26 pm

    Sfantul Lavrentie:

    „Deja de la adolescență se va deosebi de semenii săi prin capacitățile sale intelectuale deosebite, care se vor manifesta la antihrist mai ales după vârsta de 12 ani”

    https://cuvantdefolos.ro/sfantul-lavrentie-de-la-cernigov-despre-timpurile-de-apoi/
    👇

    „se va deosebi de semenii săi prin
    capacitățile sale intelectuale deosebite”

    Institutul a fost înființat în 2020 de o echipă de rabini pentru rabinul Shlomo Yehuda.
    Institutul a întreprins activitatea de colectare, editare și publicare a eseurilor și lecțiilor geniului Hinoka, care a început în 2005, acum există deja un imens tezaur de lecții și eseuri care înconjoară fiecare subiect din iudaism, în fiecare paradox al Torei, în speranța de a le publica și de a stinge setea multora din întreaga lume.
    Institutul promovează proiectul „Opinia Creatorului” – Lecții de Tora și Logica în toată țara, care sunt date de rabinii din Beit Midrash.
    👇
    הינוקא
    https://hayanuka.com/

    Apreciază

  7. Felix said, on februarie 4, 2022 at 10:31 pm

    „Deja de la adolescență se va deosebi de semenii săi prin capacitățile sale intelectuale deosebite…”

    The Yanuka, the Torah Genius, Rav Shlomo Yehuda • Fascinating Documentation of His Life and Ways – YouTube

    Apreciază

  8. Simion P said, on februarie 4, 2022 at 10:52 pm

    Uite ce zice Cristian Terhes despre „Certificatul Verde”.

    Cristian Terheș MEP explains what they plan to do with the vaccination certificate.
    https://www.bitchute.com/video/xAW7X6JDhZzn/?list=subscriptions

    Apreciază

  9. kosk said, on februarie 4, 2022 at 10:52 pm

    articolul asta ar trebui expediat pe adresa msm, „institutului elie wiesel,” cncd, g4media, usr-pluș, arafat, rafila și restul năpârcilor. aș fi incantat de reacțiile pavloviene obișnuite..antivaxxer, putinist (lol), nazist (hahaha..) antisemit (hahaha..), conspirationist(oare?) , extremist de dreapta (hahaha..) etc, etc..

    Apreciază

  10. kosk said, on februarie 4, 2022 at 11:02 pm

    PS
    probabil acest rabin (și OM) va veni la Adevărata Credința făcând parte din „rămășița care fi-va mântuită”

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 5, 2022 at 11:41 am

      kosk

      Sa speram. Deocamdata este in tabara pionilor albi ce-l vor instaura pe antihrist.
      Rabinii vaccinisti sunt in tabara pionilor negri.

      Apreciază

  11. Ioan C. said, on februarie 5, 2022 at 12:09 am

    Doamne ajută,
    Pentru cei interesați:
    MOLITFELNIC – ediția 2013 (PDF). Scanare de calitate
    https://cititorul.home.blog/2022/02/05/molitfelnic-editia-2013-pdf-scanare-de-calitate/

    Apreciază

  12. Felix said, on februarie 5, 2022 at 7:44 am

    Pfizer admite într-un document confidențial că vaccinul COVID-19 provoacă boli amplificate asociate vaccinului (același lucru ca și creșterea dependentă de anticorpi)

    https://www.naturalnews.com/2022-02-04-pfizer-document-admits-covid-vaccine-causes-vaed.html#

    Apreciază

  13. Felix said, on februarie 5, 2022 at 9:29 am

    într-un interviu exclusiv pentru postul de radio El Mirador del Gallo, Dr. Astrid Stuckelberger a explicat cum ar putea fi creat un scenariu de pandemie zombie, la fel ca orice alt scenariu pandemic, prin grafen și tehnologia care este introdusa în vaccinuri. După cum a menționat într-un interviu anterior pentru World CONUVIVE, tehnologia care este injectată în oameni este capabilă să primească modulari electromagnetice și să le decodifice.

    Dr. Astrid Stuckelberger on possible zombie pandemic – ORWELL CITY
    https://www.orwell.city/2022/02/zombies.html?m=1

    👇

    În interviul anterior, dvs ati vorbit despre o pandemie zombie care nu este departe. Putem vorbi despre aceasta viziune ca despre o varianta de scenariu potențial pe care l-am putea trăi?

    Dr. Astrid Stuckelberger:

    OK. Da. Primul fapt de spus este că CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA) a publicat, pentru armată și oameni, un document privind pregătirea pentru pandemia de zombi în noiembrie 2021. Pregătire. O pregătire pentru o pandemie zombie. Acesta este un fapt. Și puteți găsi documentul dacă tastați „Plan de pregătire PDF pentru o pandemie de zombi”. Aceasta este o realitate. Numărul unu. Deci planul este acolo. Planul il descarcati de acolo.

    Acum, al doilea fapt este introducerea tehnologiei prin intermediul vaxxinarii și pregătirea pentru zombi. Trebuie să înțelegeți că fiecare virus sau fiecare boală, să spunem… Ebola. Ebola este Marburg. Ebola, de exemplu, este Marburg. Există un cod. Fiecare virus, bacterie și parazit are un cod. Un cod electromagnetic. Pentru că suntem ființe bioelectrice. Suntem cu toții compusi cu energie electrică și apă.
    OK. Deci, când știi că grafenul este un receptor de frecvență electromagnetică și are alte proprietăți de superconductivitate și stocare de energie… Se poate vehicula energie. Știți, acest cod poate fi trimis oamenilor. Și poate induce boala. Teoretic, ele pot induce orice boală la persoanele cu o mulțime de nanoparticule de grafen în corpul lor. Dar poate induce, de asemenea, un comportament pentru că tocmai am văzut acest lucru. Tocmai am explicat.
    Deci acest lucru este foarte important pentru că ceea ce planifică și anticipează este, numărul unu: Ebola. Ebola este o boală în care oamenii sângerează. Și este foarte impresionant. Acesta este primul lucru pe care îl vor încerca.
    Un alt lucru pe care îl prezic este manifestarea zombie (pandemia zombi). Dar, știți, în filmul „Thriller” al lui Michael Jackson, zombii ies din morminte din cimitir, și se duc și fredoneaza „na, na, na, na”, știți.
    Deci, acum…. Stăteam de vorba cu un medic legist. Știți, cine are grijă de morții de la morgă. Vorbeam si cu un avocat care lucra cu medicul legist din Belgia. Iar una dintre preocupari este ca grafenul este introdus in corp…Sau oricum, există, introdus prin vaccinul experimental, un ID. Există un semnal Wi-Fi. Există un semnal Wi-Fi in corelatie cu grafenul. Și dacă te uiți cu telefonul, poți găsi ID-ul persoanelor care au primit acest vaccin experimental. Deci, trebuie să aveți un Samsung vechi sau…
    Dar nu îl puteți vedea pe iPhone. Nu se vede asta. Deci… Și puteți găsi, de asemenea, o aplicație Bluetooth pentru iPhone sau Samsung.

    Claudia Espinosa:
    Scaner Bluetooth?

    Dr. Astrid Stuckelberger:
    Da, scaner Bluetooth. Există câteva aplicații pe care le puteți descărca pentru a vedea identitatea Bluetooth a persoanelor vaccinate din jurul vostru. Deci, acum…. Este important să înțelegem această posibilă pandemie zombie.
    In legatura cu acest medic legist de care aminteam… Deci, când cadavrul este în spital, în camera la morga, schimbă sângele pentru că este… Din ce motive, nu știu. Le schimbă sângele, ca să nu ajungă… Cred că se deteriorează. Deci, atunci când le schimbă sângele, se uită dacă persoana are identitatea în sânge sau în corp.
    Iar ID încă se emite un semnal din cadavrul. Asta e numărul unu.
    Practica se face în spitale doar pentru a explica faptul că pot verifica dacă identitatea nu este în sânge. Este în organism. OK. Și in întregul corp. Nu e pe telefon. Pentru că oamenii morți nu mai au telefoanele cu ei. Deci ID nu e pe telefoanele lor. Ei le schimbă sângele.
    Deci ID nu e în sânge. ID este în organism cu sau fără sânge.
    Acum am ajuns și la faza cu cimitirul, unde sunt înmormântați oamenii. Și s-a văzut… S-a putut vedea… Chiar și la mortii îngropați, se poate citi ID. Puteți merge să faceți testul în cimitir. Aceasta înseamnă că Michael Jackson a fost un vizionar (de fapt asa i s-a dat scenariul prin coregrafi de la Oculta, nu cred ca a fost vreun vizionar n.n.) deoarece este posibil cu tehnologia DARPA cu grafenul… Ştiti… Este vorba de preluarea controlului asupra comportamentului corpului de la distanță. Teoretic, este posibil să-i faci pe morți sa se miste ca niste oamenii vii prin intermediul grafenului, din punct de vedere tehnologic. E o nebunie, dar e posibil, se poate.
    👇

    Parintele Cleopa Ilie:

    Vor face multe minuni cu puterea satanei, incat cei care nu sunt intemeiati in credinta vor zice : “Mai, astia sunt de la Dumnezeu!“ Vor merge cu tine la cimitir si vor intreba :

    – Unde-i mama ta ingropata ?

    – Aici !

    – Unde-i tatal tau ingropat ?

    – Aici !

    Si vor zice slugile lui Antihrist :

    – Iesi, mai Gheorghe! Iesi, mai Ioane! Iesi, Vasile! Iesi, Marie! Iesiti din morminte!

    Si o sa-ti iasa tatal tau si o sa te sarute; si mama ta o sa te ia in brate, cu hainele cu care-i pusa in mormant, si iti va zice :

    – Dragul tatei, credeti in acestia, ca de la Dumnezeu sunt! Credeti, ca ei ne-au scos pe noi din iad!

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/parintele-cleopa-da-noi-suntem-cei-de-pe-urma/

    Apreciază

  14. Felix said, on februarie 5, 2022 at 11:11 am

    I PET GOAT 3 AND THE STRONG DELUSION – YouTube

    Apreciază

  15. Simion P said, on februarie 5, 2022 at 12:25 pm

    ‘Something’s coming’: is America finally ready to take UFOs seriously?

    https://www.theguardian.com/world/2022/feb/05/ufos-america-aliens-government-report

    Apreciază

  16. Bond said, on februarie 5, 2022 at 5:32 pm

    Mai multe precizari despre certificatul covid pe ” Diana Iovanovici Sosoaca- Oficial.”

    Apreciază

  17. Clement said, on februarie 5, 2022 at 7:20 pm

    Sa vedem ce ni-se pregateste pentru Aprilie viitor. Ritualic, cine stie ce sacrificii se mai pun la cale.
    Ocupati cu babilonia rafiliotilor nu cred ca isi mai aminteste cineva poluarea radioactiva din 2020 cand au ars zile in sir paduri si cladiri din imediata apropiere a sarcofagului de la Cernobal. Cauza incendiilor, necunoscuta. Temperaturile constatate? In jur de 800 de grade.
    Praful si norul radioactiv au acoperit si o parte importanta a Romaniei.
    La ce capitol din Apocalipsa putem incadra o sumultana :otravire prin inoculare cu seruri patogene- iradiere „accidentala”?
    Arafat ce facea in timpul acesta? Nu el trebuia sa declare staŕea de urgenta si sa ia masuri ?
    S-a inmultit sau nu numarul cazurilor de cancer de tiroida?

    Apreciază

  18. Felix said, on februarie 5, 2022 at 7:37 pm

    Apreciază

  19. […] ISRAEL 365 NEWS: Rabinul Chananya Weissman ii numeste TARFELE industriei farmaceutice pe rabinii ce … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.