SACCSIV – blog ortodox

Incepand cu 1 februarie VACCINATII DEVIN NEVACCINATI. Fara DOZA 3 expira certificatele de vaccinare in Romania

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-25316313-ministrul-sanatatii-1-februarie-putea-expira-certificatul-verde-pentru-cei-care-nu-facut-doza-booster-doza-treia.htm

Persoanele pentru care au trecut mai mult de 9 luni de la efectuarea dozei doi ar trebui să-și facă doza booster până la 1 februarie, pentru că de la această dată va expira certificatul digital pentru persoanele care nu au doza a treia (booster), a declarat ministrul Sănătății Alexandru Rafila, la Europa FM. Este vorba de o directivă europeană, a explicat Rafila.
Ministrul Sănătății a mai spus că 2022 ar fi anul în care „vom încheia această urgență medicală”, conform „istoriei naturale a pandemiilor”.
„S-ar putea să avem o oarecare revitalizare a campaniei de vaccinare dacă după data de 1 februarie va intra în funcțiune mecanismul european, directiva europeană: valabilitatea certificatului de vaccinare este prelungită dacă persoanele se vaccinează cu doza booster într-un interval care să nu depășească 9 luni de la încheierea vaccinării”, a sus Alexandru Rafila la Europa FM.
Rafila a mai afirmat că valabilitatea certificatelor de vaccinare va fi condiționată de acest interval de maxim 9 luni de la încheierea vaccinării.
„Cine s-a vaccinat în august nu trebuie să-și facă vaccin pentru că nu au trecut 9 luni de vaccinarea cu a doua doză”, a adăugat el.
Câți români au făcut doza booster de vaccin împotriva COVID-19
2.256.000 de români, reprezentând 42,85% dintre persoanele eligibile pentru doza 3 de vaccin împotriva COVID-19 în România, au făcut până în acest moment boosterul, a anunțat joi medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.
5,26 de milioane de persoane sunt eligibile în acest moment în România pentru doza booster – au cel puțin 4 luni de la prima schemă de vaccinare, a explicat Valeriu Gheorghiță.
42,85% dintre persoanele eligibile pentru doza 3 au făcut boosterul.
Din totalul persoanelor vaccinate în România cu cel puțin o doză, 28% au primit și doza booster, mai spune coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.
Câți români s-au vaccinat împotriva COVID-19
8.037.000 de români s-au vaccinat până acum împotriva COVID-19 cu cel puțin o doză de vaccin, ceea ce înseamnă 49,81% din populația adultă, rezidentă, cu vârsta de peste 18 ani a țării, a anunțat joi medicul Valeriu Gheorghiță.
Valeriu Gheorghiță a precizat că estimarea oficială a populației adulte (cu vârsta peste 18 ani) a României, la care se raportează aceste date, este de 15,6 milioane de persoane, conform Institutului Național de Statistică.
La populația eligibilă de peste 12 ani, rata de vaccinare cu cel puțin o doză de vaccin este de 47,5%, raportat la un total de 16,9 milioane de persoane rezidente.
Procentul de vaccinare din populația totală a României, de circa 19,3 milioane de locuitori, este de 41,64%.
Cea mai ridicată rată de vaccinare se înregistrează în București – 66,7% de persoane vaccinate cu cel puțin o doză.

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bond said, on ianuarie 21, 2022 at 2:15 pm

  THE END . Marea Britanie anunță sfârșitul pandemiei, deși infectările sunt în creștere și au sute de decese zilnice.

  Apreciază

  • Suflet said, on ianuarie 21, 2022 at 4:17 pm

   Ceva e putred aici… s-au chinuit atat cu certificatele verzi si acum sa le scoată?! Nu stiu ce sa zic, dar nu-i a buna.

   Apreciază

   • Mihai said, on ianuarie 21, 2022 at 6:29 pm

    E joc de glezne. Nu-ti bate capul sa intelegi. Zvonurile astea sunt de prostit prostii care pun botul si le cred. In momentul in care-si dau seama ca s-au luat dupa fenta clacheaza si se vaxx la randul lor.

    Cum sa crezi ca renunta? Trebuie sa fii extrem de naiv. Din pacate multi vor cadea in plasa. Se vor entuziasma iar apoi se vor deznadajdui. Este de manual. Au facut asta in temnitele comuniste. Dar daca oamenilor nu le place istoria …

    Apreciat de 1 persoană

   • Zomolxis said, on ianuarie 21, 2022 at 8:24 pm

    Nu se scoate nimic. Se trece la vaccinarea obligatore anuala. Cei fara vaccin vor fi marginalizati tacit si trasi pe dreapta.Vor fi scosi din societate si nimanui nu o sa-i mai pese deoarece vor fi foarte putini. Multi o sa-si faca si pentru ca subiectul nu va mai fi dezbatut si nu o sa-i judece nimeni daca s-au vaccinat.

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 21, 2022 at 8:42 pm

    Zomolxis

    Numarul nevaccinatilor il va depasi pe cel al vaccinatilor. Si nu doar in Romania.

    Apreciat de 1 persoană

   • Suflet said, on ianuarie 21, 2022 at 8:47 pm

    De ce crezi asta, daca e clar ca cei care vor refuza semnul fiarei vor fi putini? Crezi ca va fi peste mai mult timp asta?

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 21, 2022 at 8:53 pm

    Suflet

    Pentru ca antihrist nu vine calare pe o seringa si nici nu va fi inscaunat de atei precum Cristian Tudor Popescu.

    Apreciază

   • Zamolxis said, on ianuarie 21, 2022 at 9:29 pm

    saccsiv

    Din punctul meu de vedere vestul prin ce reprezenta el a fost tinta cu privire la drepturi si libertati. Ei o tineau cu libertatea toata ziua dar uite ca marea majoritatea au renuntat la tot intr-o secunda. Restul nu conteaza in ochii stapanilor. Se merge dinspre faza acuta spre faza cronica a discursului public referitor la libertati. Democratia e ingropata, si mergem spre o societate avand la baza creditul social fara a fi o opozitie reala. Eu zic ca au reusit mai mult dacat si-au propus. Nu vine pe o seringa da mai dureaza cativa ani buni parerea mea.

    Apreciază

  • Nimeni said, on ianuarie 21, 2022 at 9:22 pm

   Poate mulți nu cunosc , dar în Anglia nu sa impus certificatul verde la intrarea în magazine ,mall-uri , spun ei că sunt mulți vaccinați , dar numărul de cazuri intrece cu mult alte țări europene , nici mască nu se mai poartă din iulie și niciodată de la începutul plandemiei nu a fost obligatorie la exterior . De ce în cazul ăsta , morile stricate de la tv – uri , care zbierau că să fim și noi ca alții , France , ,, Alemany „, civilizați (vaccinați) , nu spun nimic ? Deja evident , se încearcă distrugerea economiei /iilor .

   Apreciază

 2. Dr. Badass said, on ianuarie 21, 2022 at 3:34 pm

  Nu mâncați pizza după doza 3.
  https://m.facebook.com/100000111813336/posts/5304108056269536/?sfnsn=mo
  Mai bine colivă înainte!

  Apreciat de 1 persoană

 3. dd_2d said, on ianuarie 21, 2022 at 4:05 pm

  Pai au vazut ca prostimea nu tipa. Scenariul a fost mereu la fel:

  Doza 2 e pt aia slabi. Nu e obligatorie. Doza 2 a devenit obligtorie.
  Doza 3 e pt aia slabi.Nu e obligatorie. Doza 3 a devenit obligtorie(acum in romania).
  Suntem la doza 4(in lume). Nu e obligatorie.

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 21, 2022 at 4:26 pm

   Video: Nigel Farage este de acord cu seful Strategiei Vaccinurilor din Europa, care a declarat ca DOZELE REPETATE au un IMPACT NEGATIV asupra SISTEMULUI IMUNITAR. De acord pare a fi si … MIHAI GADEA iar MARIUS PIELEANU declara ca “In intreaga lume, tabara antivaccinistilor va deveni dominanta”. CE URMEAZA?
   https://saccsiv.wordpress.com/2022/01/13/video-nigel-farage-este-de-acord-cu-seful-strategiei-vaccinurilor-din-europa-care-a-declarat-ca-dozele-repetate-au-un-impact-negatic-asupra-sistemului-imunitar-de-acord-pare-a-fi-si-mihai/

   Apreciază

   • Mihai said, on ianuarie 21, 2022 at 6:33 pm

    Ce sa urmeze? Vaxx anual/bianual obligatoriu. Nu-i clar? (dar o sa fie ala bun la toate pe care n-ai cum sa-l refuzi 🙂

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 21, 2022 at 7:57 pm

    Mihai

    N-ai inteles nimic din istorie.
    O sa urmeze revolutia, razboiul si haosul. Abia apoi „salvatorul”.

    Apreciat de 3 persoane

   • Mihai said, on ianuarie 22, 2022 at 9:05 am

    Saccsiv

    Si pt ca urmeaza „si altele” crezi ca se va renunta la vaxx? Nicidecum. Toate crizele vor fi instrumentalizate in directia dorita iar vaxx este in meniu pt ca au nevoie sa bage ceva in corpul oamenilor. Acum se vorbeste de „internet of bodies” care se face cu 5g insa scopul lor este „internet of senses” ce se face cu 6g si presupune ca mintea este conectata la sistem.

    Revolutia, Razboiul, Foametea, Boala mortala sunt pe Agenda ca instrumente ale lucrarii tainei faradelegii iar vaxx este un mijloc prin care oamenii devin neoameni atat prin tehnica dar si prin faptul ca este o impartasanie inversata. Este nevoie de el ca sa-i tina legati de intuneric.

    Si mai usor cu insultele si raspunsurile nervoase.

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 22, 2022 at 1:56 pm

    Mihai

    Tu ai insultat cititorii cu o expresie asemanatoare. De aia ti-am raspuns aidoma.
    Tu inca n-ai inteles care-i treaba cu papusarii si pionii lor negri dar si albi.
    Pionii negri vor sa mearga pana in panzele albe, insa pionii albi il vor inscauna pe antihrist.

    Apreciază

 4. Kunta Kinte said, on ianuarie 21, 2022 at 6:08 pm

  E posibil sa obceapa un razboi in Europa si in lume si atunci nu le pot cere la huseni sa poarte botnite si sa pastreze disyantarea sociaka in transee

  Apreciat de 2 persoane

 5. știați că ... said, on ianuarie 21, 2022 at 6:47 pm

  – Știați că numele complet al lui Fauci este Antonio Stephen Fauci?
  – Știați că Stephen înseamnă CORONA, conform https://www.abarim-publications.com/Meaning/Stephen.html?
  – Știați că Fauci, în dialectul sicilian de unde provine familia lui, înseamnă “sickle”, conform https://en.wikipedia.org/wiki/Fauci_(surname) , adică COASĂ/SECERĂ?
  – Știați că familia lui din partea maternă se numea ABYS? Acest nume de familie foarte interesant și neobișnuit este o variantă a lui „Abbs”, o formă patronimică a lui „Abel”, care ea însăși derivă din numele evreiesc „Hevel”, de la ebraicul „hevel”, respirație, vigoare, folosit și cu sensul figurat de „vanitate”. Prenumele „Abel” derivă de la fiul lui Adam … Acest nume de familie se găsește pe scară largă în registrele bisericești din Norfolk și se găsește în idiomul modern ca Abbs, Abbis, Abbiss, Ab(b)ys(s), Abbes, Abson și Abbison, conform https://www.surnamedb.com/Surname/Abys

  Apreciat de 2 persoane

  • radhacross said, on ianuarie 22, 2022 at 12:17 am

   stiati ca… ”trump” inseamna ”de treaba”,dar si ”inselator” ? vedeti in dictionar

   Apreciază

  • dmaximilian said, on ianuarie 22, 2022 at 9:34 am

   interesant dar dacă iei firul la despicat in 4 (sau 64 de limbi) găsești analogii și false legături aproape în orice nume

   Apreciază

   • știați că ... said, on ianuarie 22, 2022 at 2:10 pm

    Păi să-l despicăm, pentru că din asta iese ceva, după cum se vede în exemplul de mai sus … lumea nu mai despică nimic și ia totul gata mestecat de mass-media. Există o singură părere universală, care bineînțeles nu trebuie verificată și despicată, ca nu cumva să iasă adevărul la iveală.

    Apreciază

  • știați că ... said, on ianuarie 22, 2022 at 12:42 pm

   Primul prenume Anthony, în engleză, înseamnă neprețuit, inestimabil conform https://www.babynamespedia.com/meaning/Anthony/m

   Apreciază

 6. Felix said, on ianuarie 21, 2022 at 8:19 pm

  Oxidul de grafen, auto-ansamblarea și codurile MAC

  https://www.orwell.city/2022/01/la-bitacora.html?m=1

  Apreciază

 7. Pățitu priceput said, on ianuarie 22, 2022 at 3:53 am

  In uk si israel se va elimina certificatul verde pentru ca au atins procentul de minim 90% vaccinati. Si vor fi dati ca exemplu. Ei sunt noua ordine. Aparent nimic deosebit inafara faptului ca sunt vaccinati. Voi ce asteptati?
  Probabil propaganda va schimba tonul. Dar rezultatul va fi acelas. Minim 90% vaccinati

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: