SACCSIV – blog ortodox

Ministrul Finanțelor din Israel spune că nu există nicio bază medicală sau epidemiologică pentru certificatul verde și lucrează să-l anuleze

Posted in certificat verde, Coronavirus, ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on ianuarie 21, 2022

Sursa: https://r3media.ro/israel-ministrul-finantelor-spune-ca-nu-exista-nicio-baza-medicala-sau-epidemiologica-pentru-certificatul-verde-si-lucreaza-sa-l-anuleze-florin-citu-sustine-ca-din-punctul-sau-de-vedere-in-romani/

Sursă – Avigdor Liberman – אביגדור ליברמן Facebook

Avigdor Liberman, ministrul de Finanțe din Israel, a precizat că „lucrează pentru a anula” certificatul verde, conform unui mesaj postat pe Twitter.

Green Pass „Afectează direct economia, viața de zi cu zi și răspândește panică în public”, a scris Liberman.

„Nu există nicio bază medicală și epidemiologică pentru Green Pass. Lucrez… să anulez Green Pass-ul pentru a ne menține viața de zi cu zi”, a mai scris ministrul Finanțelor pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Hornervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De curând, medicii din sistemul public de sănătate din Israel, țara cu cele mai mari cifre de vaccinare, au început să recunoască faptul că Guvernul a impus populației măsuri ineficiente în combaterea pandemiei, iar personalul din sănătate a fost presat să susțină puncte de vedere în care nu credea.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Președintele PNL și al Senatului, Florin Cîţu, a declarat luni, 17 ianuarie, că el susține în continuare introducerea certificatului verde, proiect care acum este blocat în Parlament după ce a fost respins în Senat, dar a precizat că „dacă în coaliție nu există susținere, atunci trebuie să ne asumăm alte costuri pentru economie”.

„Din punctul meu de vedere, era nevoie (n.red. – de certificatul verde). Înțeleg că nu mai îngrijorează pe nimeni și înțeleg că faptul că avem peste 10.000 de cazuri zilnic și aceste cazuri cresc nu reprezintă o problemă. Pentru mine reprezintă și vă spun de ce. 10.000 de persoane infectate înseamnă concedii medicale, înseamnă costuri suplimentare pentru companii și pentru stat”, a spus Florin Cîțu, la Parlament, înaintea ședinței de coaliție PNL-PSD-UDMR, potrivit Libertatea.

 

Comentariu saccsiv:

Florin Cîțu ar trebui sa ne explice si cum anume ajuta certificatul verde la oprirea raspandirii, din moment ce ni se comunica deja cat de poate de oficial ca vaccinatii se infecteaza si transmit.

Tagged with: ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sorinel said, on ianuarie 21, 2022 at 1:38 pm

    Cine e in spatele metodologiei de testare covid 19
    https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-2020279585-A1

    Apreciază

  2. Paul said, on ianuarie 21, 2022 at 4:38 pm

    Nu vă mai bateți capul, își bat joc de omenire…
    Pentru că au de cine.
    Nu trebuie despicat firul în 4, este evident ce să întâmplă, nu încercați să găsiți justificări…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.