SACCSIV – blog ortodox

ITALIA: O femeie însărcinată vaccinată nu a fost primită în spital deoarece nu avea test PCR și a avortat în parcare

Posted in avort, Coronavirus, Romania by Vali on ianuarie 16, 2022

Sursa : https://www.gazetaromaneasca.com/integrare/italia/sassari-nu-se-poate-intra-fara-test-avortat-parcare/

„Nu se poate intra fără test”: Șoc la Sassari, unde o femeie însărcinată și vaccinată a fost respinsă de la urgențe, pentru că nu avea test. Femeia se simțea rău, se plângea de dureri abdominale: a avortat în parcarea spitalului.

„Nu se poate intra fără test”

„Nu se poate intra fără test”: o femeie însărcinată a fost respinsă de camera de urgență obstetrică a clinicii San Pietro din Sassari.

Personalul medical nu a lăsat-o să intre, în ciuda faptului că fata se plângea de dureri abdominale severe și pierderi.

Mai întâi ar fi trebuit să facă testul de control pentru Covid. Dar starea femeii era atât de gravă încât nici nu a avut timp să facă testul molecular necesar.

La scurt timp după ce a fost respinsă, femeia și-a pierdut copilul. Avortul a avut loc în parcarea spitalului.

„Ne-au spus să revenim luni”

Soțul femeii, Enzo,a declarat pentru „L’Unione Sarda” că moașa de gardă, după ce a sunat la doctor, le-a explicat că „ar fi trebuit să facă un test molecular, indisponibil în acel moment și apoi să revină luni”.

„Soția mea suferise mici pierderi, dar ceea ce o îngrijora cel mai mult era durerea de stomac, care se înrăutățea”, a explicat Enzo.

Femeia este vaccinată cu două doze și așteaptă să primească a treia deja programată. Recent, însă, nu făcuse niciun test pentru Covid.

I-au recomandat un paracetamol

„Mă simt profund tristă și supărată, pentru că ceea ce a lipsit a fost înțelegerea umană. M-am simțit abandonată”, a spus femeia.

Furia este acum mare. Soțul ei a continuat: „Alessia a pierdut copilul, într-o durere chinuitoare. Moașa care ne-a primit și căreia i-am expus problema ne-a făcut și ea să așteptăm 20 de minute. În final, ne-a trimis acasă, fără niciun consult, dar cu recomandarea să îi dăm Alessiei un paracetamol.”, scrie Libero.

Tagged with: , , ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. întrebări said, on ianuarie 16, 2022 at 9:43 pm

    Demascarea genocidului vaccinurilor:

    10 întrebări dificile pe care le-am adresat lui Bill Gates și altor susținători ai vaccinurilor.

    1. De ce datele legate de riscul de vaccinare sunt întotdeauna neglijate sau ascunse de oficialități?
    2. Fără urmărirea riscurilor vaccinării (și fără studii publicate pe termen lung), inclusiv leziunile, bolile și decesele, cum am putea fi siguri că vaccinurile nu ucid și nu mutilează mai mulți oameni decât am putea ajuta sau salva cu „imunizările”?
    3. De ce procentele explozive ale îmbolnăvirilor de cancer nu sunt niciodată legate de contaminanții obișnuiți din vaccin, cum ar fi virusul Epstein Barr („EBV”), cunoscut pentru faptul că produce cancer?
    4. De ce ține Bill Gates prelegeri despre vaccinurile care reduc populația lumii cu 15%, dacă sunt atât de „sigure și eficiente” și sunt menite să „salveze vieți”?
    5. Având în vedere că, din 1978, aproape 40 de milioane de oameni au murit din cauza HIV/SIDA, de ce oficialitățile nu au infirmat părerile numeroșilor experți care dovedesc că SIDA provine din vaccinurile împotriva hepatitei B care conțin SIVcpz (virusul cimpanzeului SIDA)?*
    6. De ce după ce dr. Maurice Hilleman, principalul dezvoltator de vaccinuri de la Merck Drug Co., a declarat în timpul unui interviu din 1982 de la PBS, că a adus fără să vrea virusul SIDA în America de Nord, în timp ce a dezvoltat vaccinuri anti SIDA pentru Merck, oamenii de știință și mass-media au trecut cu vederea această confesiune înfricoșătoare?
    7. Câți bani câștigă industria medicamentelor și „medicina modernă” de pe urma efectelor secundare ale vaccinurilor?
    8. Care este suma totală a banilor reprezentând „beneficii” și „mită”, plătită de către Big Pharma parlamentarilor și medicilor pentru a promova vaccinările?
    9. De ce, dacă oamenilor de știință li se cere să-și facă cunoscute interesele financiare conflictuale înainte de a li se permite să vorbească public, promovând produsele lor la conferințe medicale sau simpozioane științifice, mass-media nu este obligată să informeze în mod similar telespectatorii și cititorii câți bani au primit de la agenții de publicitate pentru promovarea medicamentelor și vaccinurilor?
    10. De ce procurorii federali nu au ținut cont de practicile comerciale neloiale și înșelătoare în domeniul sănătății, evidențiate de monopolizarea pe scară largă a științei sănătății și medicinei, inclusiv suprimarea puternică și disprețuirea produselor naturale și a furnizorilor de sănătate, cum ar fi chiropracticienii, acupunctorii și medicii homeopati?

    * Ca urmare a expunerii genocidului vaccinului, rezultă că aceste vaccinuri împotriva hepatitei B au fost injectate bărbaților homosexuali din New York, copiilor retardați mintal de la Willowbrook State School din Staten Island din New York și persoanelor culoare din Africa centrală care practicau prostituția, în perioada 1972 – 1974 – adică cu 2-4 cu ani înainte ca primele cazuri de SIDA să fie descoperite în exact în aceste locații și grupuri.

    https://exposingvaccinegenocide.org/10-tough-questions-we-asked/

    Apreciază

  2. gabimdi said, on ianuarie 17, 2022 at 12:00 pm

    Vai, vai, bietul copilaș!!!!
    Doamne, cum mai rabzi???

    Apreciat de 1 persoană

  3. gheorghe said, on ianuarie 17, 2022 at 12:11 pm

    Din compararea cu alte informatii, cel mai probabil injectarea de otravuri a determinat distrugerea/moartea fatului si – in consecinta – respingerea de catre organismul sinucigasei mame prin avort quasi-spontan.
    Asta e acceptarea injectarii – sinucidere asistata, „programata”!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.