SACCSIV – blog ortodox

Video: Intr-o discutie cu presedintele Braziliei, directorul OMS confirmă că Pașapoartele de Vaccinare sunt discriminatorii și că vaccinurile sunt inutile în prevenirea infectării cu Covid-19 și răspândirii acestuia

THE EXPOSE: Director-General of the WHO confirms Vaccine Passports are discriminatory, Children should not be given the Covid-19 Vaccine, and the Jabs are useless at preventing infection and spread of Covid-19

Directorul general al OMS confirmă că Pașapoartele de Vaccinare sunt discriminatorii, copiii nu ar trebui să facă vaccinul anti Covid-19, și că vaccinurile sunt inutile în prevenirea infectării cu Covid-19 și răspândirii acestuia

Publicat pe 12 Noiembrie 2021, de THE EXPOSÉ

Au apărut imagini cu Directorul General al Organizației Mondiale a Sănătății vorbind cu președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, în care acesta afirmă clar că OMS nu recomandă pașapoartele de vaccinare, deoarece acestea ar fi discriminatorii, că obiectivul vaccinului anti Covid-19 nu este acela de a preveni infecția cu Covid-19 și transmiterea acestuia, deoarece este incapabil să facă acest lucru, și că OMS nu recomandă să li se administreze copiilor acest vaccin experimental.

„Tedros Adhanom Ghebreyesus: Întâlnit Președintele Braziliei @jairbolsonaro la #G20SummitRoma și reiteratangajamentul @OMSde a sprijini răspunsul Braziliei la #COVID19. Am discutat despre potențialul Braziliei pentru producția locală de vaccinuri și produse terapeutice, care ar putea sprijini, de asemenea, nevoile Americii Latine și a lumii întregi.”

Cei doi au vorbit la summitul G20 de la Roma, iar Președintele Bolsonaro i-a spus lui Tedros că economia mondială se va prăbuși dacă țările vor suferi alte închideri. Însă șeful OMS, Tedros, a confirmat că nu crede că vor fi necesare alte închideri.

Tedros a fost apoi întrebat care este poziția OMS cu privire la introducerea pașapoartelor de vaccinare, iar Tedros a confirmat că, deocamdată, OMS nu recomandă introducerea ‘legitimațiilor de libertate’ din cauza faptului că rata de vaccinare împotriva Covid-19 este scăzută în mai multe țări.

Cu toate acestea, în momentul următor, Tedros a confirmat că vaccinurile împotriva Covid-19 nu pot preveni infecția sau transmiterea virusului, ca răspuns la întrebarea președintelui Bolsonaro de ce mulți brazilieni mor în continuare din cauza Covid-19, deși sunt complet vaccinați. Aceasta ridică semne de întrebare cu privire la motivul pentru care pașapoartele de vaccinare ar fi luate în considerare de către orice țară sau, mai târziu, de către OMS, dacă rata de vaccinare crește în întreaga lume.

Tedros a declarat că „vaccinul nu previne covidul, dar previne cazurile grave de boală și deces. Acesta este scopul”.

Dar președintele Bolsonaro a argumentat că „mulți dintre cei care au primit a doua doză mor”.

La care Tedros a răspuns că acest lucru se întâmplă în rândul celor cu comorbidități. Totuși, după cum toată lumea ar trebui să știe acum, marea majoritate a persoanelor care mureau cu Covid-19 înainte de introducerea unui vaccin erau doar cei cu comorbidități. Ceea ce ridică întrebarea: ce anume s-a schimbat în urma introducerii unei terapii genetice experimentale?

Președintele Bolsonaro a confirmat apoi că, în Brazilia, nu are control asupra răspunsului la presupusa pandemie, din cauza faptului că puterea de reacție este deținută de guvernatori și primari locali.

Bolsonaro a afirmat apoi că guvernatorii și primarii brazilieni cer vaccinarea obligatorie anti Covid-19 a copiilor. Din nefericire, filmarea taie apoi răspunsul lui Tedros, dar trece rapid la președintele Braziliei care confirmă afirmația lui Tedros cum că poziția OMS este aceea că nu ar trebui să li se administreze copiilor vaccinul împotriva Covid-19.

Oricum, putem confirma că aceasta este poziția OMS, și poate fi găsită pe site-ul acesteia. Avizul OMS afirmă că „sunt necesare mai multe dovezi privind utilizarea diferitelor vaccinuri anti COVID-19 la copii pentru a putea face recomandări generale privind vaccinarea copiilor împotriva COVID-19” și confirmă că, în prezent, recomandă doar copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care sunt considerați a fi la risc ridicat, să li se ofere eventual vaccinul anti Covid-19 de la Pfizer.

Acest lucru ridică întrebarea de ce FDA a decis ca vaccinul anti Covid-19 de la Pfizer să fie administrat copiilor în vârstă de doar 5 ani în SUA?

Puteți urmări mai jos înregistrarea integrală a întâlnirii dintre directorul general al OMS, Tedros, și președintele Bolsonaro–

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Comentariul zilei: Inutilitatea certificatului verde este consecinta fireasca la declaratia lui Bill Gates cum ca vaccinul nu blocheaza transmiterea

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florin said, on noiembrie 16, 2021 at 2:45 pm

    Un articol foarte interesant despre ce urmeaza sa vina peste super vaccinatii din vest:http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/11/nu-delta-ci-delta-ay42-de-ce-li-se.html
    Am pus link-ul si pe softpedia pe un topic despre covidenie,dar l-a sters moderatorul dupa nici 5 minute.
    Bai nu stiu,parca i-au procent din vaccinarea asta,ori sunt atat de indoctrinati…pumnul in gura scurt.Trist.

    Apreciază

  2. Felix said, on noiembrie 16, 2021 at 2:51 pm

    Riscul potențial fatal al vaccinurilor împotriva coronavirusului este cunoscut de zeci de ani. Se numește îmbunătățire dependentă de anticorpi (ADE).
    În termeni simpli, din cauza modului în care funcționează unii anticorpi virali, aceștia se pot imputina in organismul persoanei atunci când se confruntă ulterior cu virusul sălbatic.
    Anticorpii non-neutralizanți pot permite virusului să intre în celule sau răspunsul imun poate fi denaturat în alte moduri. Acesta este motivul pentru care nu a existat niciodată un vaccin împotriva coronavirusului până acum.
    Când au încercat să dezvolte vaccinuri împotriva coronavirusului în trecut, animalele testate păreau să dezvolte anticorpi robusti, dar când au fost provocați de virusul sălbatic, s-au îmbolnăvit și au murit. Acest lucru a oprit dezvoltarea vaccinului. Această reacție adversă a fost observată și cu vaccinurile împotriva virusului Dengue, a virusului Ebola, a HIV și a RSV.

    Studiile clinice pentru vaccinurile împotriva Covid-19 au fost mult prea scurte pentru a face teste adecvate și complete pe animale; trecerea rapidă la studiile umane și la autorizarea utilizării de urgență (nu aprobarea) vaccinului înseamnă că populația globală va fi utilizată ca un fel de cobai de testare în acest experiment.
    FDA, referindu-se la aceasta eufemistic ca „boală îmbunătățită prin vaccinare”, a declarat la fel de mult în documentul lor de informare în care au recunoscut că ADE va fi văzută mai probabil în timp, în urma autorizării sau chiar după acordarea licenței, pe măsură ce imunitatea vaccinului începe să scadă

    Deoarece ADE ar putea dura luni până la ani pentru a avea loc în diferitele populații și zone demografice din întreaga lume, este posibil să avem un dezastru global iminent încă de acum înainte.
    Un microbiolog s-a referit la ea ca la o „bombă cu ceas care ticăie”. Numai că acest risc este ignorat…

    FDA nu a aprobat niciun vaccin pentru Covid-19.
    Când FDA a emis o autorizație de utilizare de urgență (EUA) pentru vaccinul Pfizer (toate celelalte vaccinuri anti-Covid-19 autorizate de FDA care vor fi lansate acum vor fi doar pentru EUA), ei au menționat în mod specific în documentul lor de informare, deși la sfârșit (au încercat să îngroape problema!?), că potențialul pentru acest lucru nu a fost încă văzut (sublinierea noastră):

    Datele disponibile nu indică un risc de boală îmbunătățită prin vaccinare și, dimpotrivă, sugerează eficacitatea împotriva bolilor severe în perioada de urmărire disponibilă. Cu toate acestea, riscul de boală îmbunătățită prin vaccinare în timp, potențial asociată cu scăderea imunității, rămâne necunoscut și trebuie evaluata în continuare în studiile clinice în curs și în studiile observaționale care ar putea fi efectuate în urma autorizării și/sau a licensure

    Deoarece FDA a dat doar autorizație, nu aprobare și licență, pentru vaccin, ei au subliniat că vaccinul Anti-covid 19 este de natură experimentală și că oamenilor trebuie să li se spună beneficiile și riscurile cunoscute și potențiale, și să li se acorde dreptul de a refuza vaccinul (a se vedea imaginea din dreapta care este un diapozitiv introdus în timpul ședinței de emitere a acestora.

    Un acord între guvernul israelian și Pfizer, ale cărui detalii complete sunt ascunse de la public, pentru a-și lansa vaccinul pentru toti cetățeani israelieni este motivul pentru care, potrivit CEO-ului Pfizer, Albert Bourla:

    „Israelul a devenit laboratorul lumii în acest moment”.

    Din păcate, guvernul israelian face presiuni asupra cetățenilor săi să ia vaccinul, în loc să le ofere opțiunea de a refuza conform FDA și așa cum se cere în Codul de la Nürnberg scris după Holocaust pentru a proteja ființele umane de orice viitoare experimentare medicală nedorită.

    Mai mult decât un risc teoretic Un articol din International Journal of Clinical Practice a ridicat îngrijorări cu privire la lipsa consimțământului informat pentru participanții la studiu din cauza ADE.

    Din secțiunea intitulată:
    „Riscul de ADE în vaccinurile împotriva COVID-19 este non-teoretic și convingător” (sublinierea noastră)

    Mecanismele imune ale acestei îmbunătățiri au implicat invariabil anticorpi, de la îmbunătățirea directă dependentă de anticorpi, la formarea complexului imunitar de către anticorpi, deși însoțită de diverse răspunsuri celulare coordonate, cum ar fi înclinarea celulelor T Th2.2-7.
    În special, au fost implicați atât anticorpi neutralizanți, cât și anticorpi
    non-neutralizanți. Un studiu recent a scos la iveală leziuni pulmonare acute mediate de IgG in vivo la macacii infectați cu SARS, corelate cu un răspuns al anticorpilor neutralizanți, care au fost provocați de vaccin.
    Inflamația și leziunile tisulare din plămâni în acest model animal au recapitulat inflamația și deteriorarea țesuturilor în plămâni a pacienților infectați cu SARS care au cedat bolii. Perioada de timp a fost, de asemenea, similara, cu cele mai grave daune care apar în mod întârziat în sincronizare cu ridicarea răspunsului imun.
    În mod remarcabil, anticorpii neutralizanți au controlat virusul la animal, dar apoi au
    s au precipitat in fata răspunsului inflamator sever, dăunător țesutului, în plămân.

    În mod similar, studiile clinice de fază 1 și 2 ale candidaților la vaccin au fost concepute numai în jurul imunogenității ca punct final de eficacitate și nu au fost concepute pentru a capta expunerea subiecților la virusul circulant după vaccinare, adică atunci când ADE /imunopatologia este proiectată să apară.
    Astfel, absența dovezilor ADE în datele privind vaccinurile împotriva COVID-19 până în prezent nu absolvă pe cei care fac studii de investigare de la dezvăluirea riscului de boală îmbunătățită participanților la studiile vaccinale și rămâne un risc realist, non-teoretic pentru subiect.

    Foști oameni de știință pfizer îngrijorați Semnalele de alarmă au fost trase de fostul cercetător pfizer Dr. Michael Yeadon, fostul șef al departamentului de cercetare respiratorie pfizer, și dr. Wolfgang Wodarg, specialistul în plămâni și fostul șef al departamentului de sănătate publică.
    Aceștia au solicitat EMA, Agenția Europeană pentru Medicamente responsabilă cu aprobarea medicamentelor la nivelul UE, să suspende imediat toate studiile privind vaccinul SARS CoV 2 la om.
    Posibilitatea ca ADE, care trebuia studiată mai bine înainte ca vaccinul să fie introdus în public, a fost unul dintre evenimentele adverse grave pe care le-au descris atunci când și-au depus cererea.
    Din cerere (sublinierea noastră):

    Pentru ca un vaccin să funcționeze, sistemul nostru imunitar trebuie stimulat pentru a produce un anticorp neutralizant, spre deosebire de un anticorp non-neutralizant. Un anticorp neutralizant este unul care poate recunoaște și lega de o anumită regiune („epitop”) a virusului și care, ulterior, are ca rezultat faptul că virusul fie nu intră, fie se reproduce în celulele dvs.
    Un anticorp non-neutralizant este unul care se poate lega de virus, dar, din anumite motive, anticorpul nu reușește să neutralizeze infecțiozitatea virusului. În unele virusuri, dacă o persoană adăpostește un anticorp non-neutralizant al virusului, o infecție ulterioară cu virusul poate determina acelei persoane provocarea unei reacții mai severe la virus datorită prezenței anticorpului non neutralizant
    Acest lucru nu este valabil pentru toți virușii, ci doar pentru cei speciali. Aceasta se numește Antibody Dependent Enhancement (ADE) și este o problemă comună cu virusul Dengue, virusul Ebola, HIV, RSV și familia coronavirusurilor.
    De fapt, această problemă a ADE este un motiv major pentru care multe studii anterioare de vaccin pentru alte coronavirusuri au eșuat.
    Preocupări majore în materie de siguranță au fost observate la modelele animale. Dacă ADE apare la o persoană, răspunsul ei imun la virus poate fi mai rău decât răspunsul propriilor anticorpi naturali ai acelei persoane dacă nu ar fi dezvoltat niciodată un anticorp în primul rând.

    Și din același articol:

    ADE „este o preocupare reală”, spune virusologul Kevin Gilligan, consultant senior la Biologics Consulting, care consiliază studii aprofundate de siguranță.
    „Pentru că dacă antidotul este eronat și un vaccin este distribuit pe scară largă si agraveaza boala, ar fi mai rău decât să nu se fi facut nicio vaccinare”.

    Autorizația de utilizare de urgență este în mod normal dată atunci când, printre alte considerente, comisarul FDA consideră că:

    … beneficiile cunoscute și potențiale depășesc riscurile cunoscute și potențiale ale produsului atunci când sunt utilizate pentru a diagnostica, preveni sau trata boala sau afecțiunea gravă sau care pune viața în pericol care face obiectul declarației;

    și

    nu există o alternativă adecvată, aprobată și disponibilă la produs pentru diagnosticarea, prevenirea sau tratarea unei astfel de boli sau afecțiuni grave sau care pune viața în pericol.

    FDA, în ciuda faptului că știa că un vaccin împotriva coronavirusului are un risc real de a ucide mult mai mulți oameni de-a lungul timpului decât Covid-19, a mers mai departe și a autorizat vaccinul pentru utilizare de urgență. Trebuie să ne întrebăm de ce, mai ales că datele CDC arată că majoritatea oamenilor nici măcar nu sunt în pericol să moară din cauza Covid-19.
    FDA nu a aprobat niciun remediu pentru Covid-19, cum ar fi hidroxiclorochina, Ivermectina, și altele, care sunt medicamente bine cunoscute și ieftine care s-au dovedit a trata cu succes Covid-19 și care ar fi putut salva mii de vieți. Deoarece existența unor remedii alternative ar fi însemnat că un vaccin (extrem de profitabil) nu ar fi putut fi autorizat, ei nu au aprobat aceste medicamente.

    Mai mult, este pentru prima dată în istorie când se așteaptă inocularea a miliarde de oameni, adulți și copii deopotrivă (cu scopul de a inocula fiecare persoană din lume).
    Datele colectate din mai multe țări arată deja că acest vaccin afecteaza și ucide oameni în număr mare la scurt timp după ce îl primesc.
    Cu toate acestea, la fel cum riscul de ADE nu a fost suficient pentru a opri dezvoltarea și autorizarea acestor vaccinuri, la fel și numărul tot mai mare efecte secundare nu este suficient pentru a pune capăt acestui program vax.
    Poate exista o situație mai ingrijoratoare decât cea cu care ne confruntăm? Cum poate fi oprita?

    FDA Admits Covid-19 Vaccine Worse Than Illness – Rodef Shalom 613
    https://www.rodefshalom613.org/2021/03/fda-admits-covid-vaccine-worse-than-illness/

    Apreciază

  3. Nimeni said, on noiembrie 17, 2021 at 3:13 pm

    Ce spune o doctoriță româncă , care a profesat 15 ani in America , la protestul de la Suceava :
    https://josbotnita.ro/ce-spune-o-dactorita-din-america-legat-de-vaccinurii/

    Apreciază

  4. […] Video: Intr-o discutie cu presedintele Braziliei, directorul OMS confirmă că Pașapoartele de Vacc… […]

    Apreciază

  5. […] Video: Intr-o discutie cu presedintele Braziliei, directorul OMS confirmă că Pașapoartele de Vacc… […]

    Apreciază

  6. […] Video: Intr-o discutie cu presedintele Braziliei, directorul OMS confirmă că Pașapoartele de Vacc… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.